QUOTE(geguzine @ 2008 11 21, 00:49) Sveika , Parasiau i az,bet man atrodo kazkodel neissisiuncia.tai pakartosiu cia. Galiu parekomenduoti tikrai gera fotografa ir filmuotoja is Šilutes -Rolanda.Jis ten visokiose parodose dalyvauja,kazkokiu konkursu nugaletojas.Fantazijos zmogus turi. Mums ji irgi rekomendavo,bet nors vestuves buvo Vilniuje,jis atvaziavo.Tai labai patenkinti likome.Ir filmu ir albumu.Jis beveik nestato pozuoti,o pats gaudo momentus.Ir taip viskas naturalu,tokios grazios nuotraukos.Jo tel. nr.: Rolandas - 861254696 Manau visi jie vazineja po visa Lietuva tik benzino uzpilti reikia
ramune82
2008 11 24, 10:49
Na as vestuvese turejau fotografe jurate is klaipedos nuotraukos  o filmuotoja sauliu jei reiks kontaktu rasykit i az super padare filmuka man patinka kad trumpas tik 1val 30 minuciu bet grazus filmukas visi faktai ivykiai kas pas mus buvo dabar sese zenijosi tai fotografe dovile turejo neblogos foto labai meniskos man siuo metu prie sirdies loretafoto.lt palyginti nebrangi o filmuotoja sesuo turejo toki mariu klaipedietis jis irgi jei reiks kontaktu i az rasykit
Spyglle
2008 11 24, 11:34
QUOTE(ramune82 @ 2008 11 24, 08:49) Na as vestuvese turejau fotografe jurate is klaipedos nuotraukos  o filmuotoja sauliu jei reiks kontaktu rasykit i az super padare filmuka man patinka kad trumpas tik 1val 30 minuciu bet grazus filmukas visi faktai ivykiai kas pas mus buvo dabar sese zenijosi tai fotografe dovile turejo neblogos foto labai meniskos man siuo metu prie sirdies loretafoto.lt palyginti nebrangi o filmuotoja sesuo turejo toki mariu klaipedietis jis irgi jei reiks kontaktu i az rasykit  gal i az galima daugiau apie filmuotoja is siauliu?  butu labai aciu
ir man i az apie filmuotoja is siauliu..
ramune82
2008 11 24, 20:58
QUOTE(Spyglle @ 2008 11 24, 12:34) gal i az galima daugiau apie filmuotoja is siauliu?  butu labai aciu  QUOTE(AXTA @ 2008 11 24, 20:24) ir man i az apie filmuotoja is siauliu.. merginos SAULIU nepaskaitet jis klaipedietis!!!!
[fillette]
2008 11 24, 21:44
Sveikos/ Sveiki! Gal zinot, kas filmuoja dviem kamerom? Noeciau kazko panasaus, ka fresco per intro padaro... Idomu kokia kaina tokiu paslaugu... Man nerealu kaip filmuojamos vestuvese Kanadoje... Svajone... Still-Motion
Interjeras1
2008 11 25, 17:46
QUOTE([fillette] @ 2008 11 24, 22:44) Sveikos/ Sveiki! Gal zinot, kas filmuoja dviem kamerom? Noeciau kazko panasaus, ka fresco per intro padaro... Idomu kokia kaina tokiu paslaugu... Man nerealu kaip filmuojamos vestuvese Kanadoje... Svajone... Still-MotionStillMotion be abejo padaro labai grazias nuotraukas ir superinius vestuviu filmus. Bet... gal as klystu bet man atrodo kad filmu ir fotosesijos diena visai nieko bendro su vestuviu diena neturi. Visos fotosesijos yra daromos su pro apsvietimu pasirenkant ir pasiruosiant vietas, iranga. Vienai nuotraukai pozuojama kokias 30min. Tai yra daugiau panasu i filmavimasi tikrame filme su kruva dubliais ir fotografavima kokiam zurnalui kur kiekvienam kadrui sustatoma sviesa, daromas makijazas, tikrinama sukuosena ir .t.t. Tai yra didziulis darbas, reikalaujantis daug personalo, laiko, ir dideles jaunuju kantrybes bei visisko paklaustumo reziseriui ir fotografui. Lietuvoje paprastai viskas padaroma vestuviu diena.
meskytia
2008 11 26, 16:15
QUOTE([fillette] @ 2008 11 24, 21:44) Sveikos/ Sveiki! Man nerealu kaip filmuojamos vestuvese Kanadoje... Svajone... Still-Motionsakes, kokie grazus klipai tavo pateiktoje nuorodoje
QUOTE([fillette] @ 2008 11 24, 22:44) Sveikos/ Sveiki! Gal zinot, kas filmuoja dviem kamerom? Noeciau kazko panasaus, ka fresco per intro padaro... Idomu kokia kaina tokiu paslaugu... Man nerealu kaip filmuojamos vestuvese Kanadoje... Svajone... Still-MotionLabuks, tai, ka pamaciau tavo nuorodoj- tikrai  . kas taip filmuoja, nedrystu rekomenduoti, bet del foto tikrai galiu pasiulyti. Tai Kaunietis fotografas tel.8 698 15549. Butent tokiai fotosesija dirba su asistente, nes vienam fotografui tikrai neimanoma visko surezisuoti.o rezisuros reikia daug. Ypac jauniesiems nuima visa stresa ar grazios bus nuotraukos. Is pradziu kai kurie sveciai nelabai suprato, kas vyksta, bet pamate nuotraukas liko suzaveti. Dar visai nesenai suzinojau, kad tas fotografas turi tarptautines fotomeno akademijos sertifikata.
Edita0319
2008 11 28, 13:10
QUOTE(geguzine @ 2008 11 21, 01:49) Sveika , Parasiau i az,bet man atrodo kazkodel neissisiuncia.tai pakartosiu cia. Galiu parekomenduoti tikrai gera fotografa ir filmuotoja is Šilutes -Rolanda.Jis ten visokiose parodose dalyvauja,kazkokiu konkursu nugaletojas.Fantazijos zmogus turi. Mums ji irgi rekomendavo,bet nors vestuves buvo Vilniuje,jis atvaziavo.Tai labai
kažkokių konkursų
[fillette]
2008 11 28, 15:38
QUOTE(Interjeras1 @ 2008 11 25, 15:46) StillMotion be abejo padaro labai grazias nuotraukas ir superinius vestuviu filmus. Bet... gal as klystu bet man atrodo kad filmu ir fotosesijos diena visai nieko bendro su vestuviu diena neturi. Visos fotosesijos yra daromos su pro apsvietimu pasirenkant ir pasiruosiant vietas, iranga. Vienai nuotraukai pozuojama kokias 30min. Tai yra daugiau panasu i filmavimasi tikrame filme su kruva dubliais ir fotografavima kokiam zurnalui kur kiekvienam kadrui sustatoma sviesa, daromas makijazas, tikrinama sukuosena ir .t.t. Tai yra didziulis darbas, reikalaujantis daug personalo, laiko, ir dideles jaunuju kantrybes bei visisko paklaustumo reziseriui ir fotografui. Lietuvoje paprastai viskas padaroma vestuviu diena. Kiek maciau fresco vestuviu klipuka padaro ta pacia diena... O vestuviu sumontuotos medziagos tai paciai dienai niekas ir nepraso  As klausiau apie vestuviu filmavima panasiu stiliumi kaip kad still-motion daro. Galvoje turejau panasu kameru judejima ir apipavidalinima be blurinimu...  Nemanau, kad prasau per daug... Tuo labiau kad ieskau dvieju filmuotoju. Pati esu meniskos sirdies ir suprantu kiek kas turi uzimti laiko O apie nuotraukas ir fotosesijas nieko net neklausiau, beje  Esu susidurusi su modelio darbu ir keliais tikrai neblogais fotografais, todel zinau, kaip tas darbas ir uzkulisiai atrodo  Bet aciu uz laika, skirta aprasymui Papildyta:QUOTE(meskytia @ 2008 11 26, 14:15) sakes, kokie grazus klipai tavo pateiktoje nuorodoje  aha... man irgi labai patiko Papildyta:QUOTE(rohan @ 2008 11 27, 11:24) Labuks, tai, ka pamaciau tavo nuorodoj- tikrai  . kas taip filmuoja, nedrystu rekomenduoti, bet del foto tikrai galiu pasiulyti. Tai Kaunietis fotografas tel.8 698 15549. Butent tokiai fotosesija dirba su asistente, nes vienam fotografui tikrai neimanoma visko surezisuoti.o rezisuros reikia daug. Ypac jauniesiems nuima visa stresa ar grazios bus nuotraukos. Is pradziu kai kurie sveciai nelabai suprato, kas vyksta, bet pamate nuotraukas liko suzaveti. Dar visai nesenai suzinojau, kad tas fotografas turi tarptautines fotomeno akademijos sertifikata. Labas Gal zinai to fotografo varda?  O siaip tai aciu, bet fotografo neieskau - turiu savo kontaktu
Spyglle
2008 11 28, 15:46
QUOTE([fillette) ,2008 11 28, 13:33]Kiek maciau fresco vestuviu klipuka padaro ta pacia diena... O vestuviu sumontuotos medziagos tai paciai dienai niekas ir nepraso  As klausiau apie vestuviu filmavima panasiu stiliumi kaip kad still-motion daro. Galvoje turejau panasu kameru judejima ir apipavidalinima be blurinimu...  Nemanau, kad prasau per daug... Tuo labiau kad ieskau dvieju filmuotoju. Pati esu meniskos sirdies ir suprantu kiek kas turi uzimti laiko O apie nuotraukas ir fotosesijas nieko net neklausiau, beje  Esu susidurusi su modelio darbu ir keliais tikrai neblogais fotografais, todel zinau, kaip tas darbas ir uzkulisiai atrodo  Bet aciu uz laika, skirta aprasymui Papildyta:aha... man irgi labai patiko  pabandyk paziureti cia: Digital video manau, kad patiks  dirba skraidanciomis kameromis, parasiau jiems laiskeli, atsake labai greitai ir isamiai su prisegtomis foto, pavyzdziais ir pan. Kadangi jau fotografui nepagailejom, tai truputeli mums per brangus jie, bet jei leistu galimybes, nedvejodama juos uzsisakyciau
[fillette]
2008 11 28, 15:54
QUOTE(Spyglle @ 2008 11 28, 13:46) pabandyk paziureti cia: Digital video manau, kad patiks  dirba skraidanciomis kameromis, parasiau jiems laiskeli, atsake labai greitai ir isamiai su prisegtomis foto, pavyzdziais ir pan. Kadangi jau fotografui nepagailejom, tai truputeli mums per brangus jie, bet jei leistu galimybes, nedvejodama juos uzsisakyciau  aciu, butinai paziuresiu  gal zinai kokia ju kaina ir keliese dirba?
Spyglle
2008 11 28, 15:58
QUOTE([fillette] @ 2008 11 28, 13:54) aciu, butinai paziuresiu  gal zinai kokia ju kaina ir keliese dirba?  jei nori plataus pasakojimo, parasyk el pasto adresa, persiusciau ju laiskeli  kaina 5000lt filmuoja dviem kameromis su Steadicam vaizdo judesio stabilizavimo įranga ir pan, na neissiplesiu..
[fillette]
2008 11 28, 16:24
QUOTE(Spyglle @ 2008 11 28, 14:10) jau issiunciau laiskeli  aciu labai bendravarde  skaitau ir ziuriu kad su spalvu korekcija gautusi 7000 is viso ir tik vienai dienai... bet manau verta juos apsvarstyti + uz benzina neima ir neuzblokuoja dvd kopijavimui, o dar dirba dviese, ko ir ieskau
Spyglle
2008 11 28, 16:29
QUOTE([fillette] @ 2008 11 28, 14:24) nera uz ka  gal pavyktu susitarti ir pigiau, manau visada imanoma kalbetis, sekmes!
[fillette]
2008 11 28, 16:37
QUOTE(Spyglle @ 2008 11 28, 14:29) nera uz ka  gal pavyktu susitarti ir pigiau, manau visada imanoma kalbetis, sekmes!  aciu kol kas ieskau ivairiu variantu, mazdaug skaiciuoju biudzeta, tada bus taupymas ir kadanors vestuves  MB man leidzia viska planuoti kaip noriu, o su juo kalbesiu ne ankciau kaip po metu ir klausiu kas jam patinka ir kas ne...  bet vis geriau negu nieko, kai dabar ta ekonomine krize airijoj pas mus
geguzine
2008 11 29, 18:20
QUOTE(Edita0319 @ 2008 11 28, 14:10) kažkokių konkursų  As gi nezinau ir nesidomiu kokie ten konkursai ar parodos vyksta.man vienodai,svarbu butu savo darbo profesionalas.
Edita0319
2008 12 19, 23:37
2 kameromis filmuoja Pajūrio video... Su Sony profesionaliomis... o montažas kiek mačiau, jiems irgi ne problema. Drąsiai rekomenduoju, nes kiek teko matyti juos dirbant, įspūdis puikus - darbo ir pastangų daugiau negu galima tikėtis įdeda  žodžiu dirba vyrai kaip sau filmą kurtų Papildyta:QUOTE(Ingaite @ 2008 12 11, 11:50) Ir aš galėčiau rekomenduoti vieną superinį vestuvių operatorių, daro puikius profesionalius filmukus ir vaizdo klipus (be jokių baisių režisurų ir priverstinių pozavimų  )Čia nuoroda, kur galima pasižiūrėti demo versiją: Filmukaina man asmeniškai tai labai nuobodus klipukas...
ligituka
2008 12 21, 16:55
Sveikutės Norėjau pasiteirauti,gal kažkas girdėjo kokių atsiliepimų apie RIMGAUDĄ JANUŠEVIČIŲ Jis šiaip gyvena Kaune...ir filmuoja ir fotografuoja...labai būčiau dėkinga ,jei kuri kokį komentarą parašytų
mergaites gal kuri yra pasemusius operatorius is videostudijos.lt gal kokiu atsiliepimu turit , nes mes juos uzsisakem , bet niekur nerandu atsiliepimu apie juos
QUOTE(rosena @ 2008 12 22, 12:49) mergaites gal kuri yra pasemusius operatorius is videostudijos.lt gal kokiu atsiliepimu turit , nes mes juos uzsisakem , bet niekur nerandu atsiliepimu apie juos na, jei kalba eina apie videostudija.lt tai mes juos rinkomes savo vetuvems  ir likom labai patenkinti  tik aptarem, daug smulkmenu ish pradziu, kad nenorim jokiu animaciju ir spec. efektu, o Egidijus kaip zhmogus, paliko shilto ir gero zhmogaus ispudy
QUOTE(vitulia_g @ 2008 12 22, 16:57) na, jei kalba eina apie videostudija.lt tai mes juos rinkomes savo vetuvems  ir likom labai patenkinti  tik aptarem, daug smulkmenu ish pradziu, kad nenorim jokiu animaciju ir spec. efektu, o Egidijus kaip zhmogus, paliko shilto ir gero zhmogaus ispudy  dekui , nes labai man svarbu jog nebutu jokiu nesamoniu na manau supranti jog per vestuves norisi jog butu viskas idealu.
Perseida
2008 12 27, 11:30
Musu vienos dienos istorija iamzino www.evea.tk.lt Visos svajones issipilde ir filmas tiesiog nuostabus  Dirbo su viena kamera, o filmas padarytas ne prasciau, nei kurie dirbant su dviem padaro...esu suzaveta  jokio nenaturalumo, tikra vienos dienos pasaka
Bellina
2008 12 28, 13:54
QUOTE(-Anna- @ 2008 12 28, 13:21) ar ne klaidingas puslapiukas? neranda ko tai man turbut turejo buti www.evea.tik.lt
pupa*uoga
2008 12 28, 20:13
o mes tai uzsisakem Dainiu Apelsinaviciu  kiek matem jo darbus, patiko, o ir siaip mazumele pazistamas zmogus, tai tikimes nenuvils Papildyta:
Perseida
2008 12 29, 09:15
QUOTE(Saaule @ 2008 12 28, 15:54) turbut turejo buti www.evea.tik.lt  taip teisingai  atsiprasau  nes kompiuteris, kai kuriu raidziu nedaspausdina
TedisLT
2008 12 29, 11:50
QUOTE(pupa*uoga @ 2008 12 28, 20:13) o mes tai uzsisakem Dainiu Apelsinaviciu  kiek matem jo darbus, patiko, o ir siaip mazumele pazistamas zmogus, tai tikimes nenuvils Papildyta: zmogus tikrai vertas  ... nors jo nepazinojau, bet dabar tai didziulis respektas zmogui uz darba  .... man pacioj pradzioj nelabai isejo pakurt ten kopijas kompakt, tai be jokiu problemu padare kelias kopijas, sutvarke ten kur mums biskuti nepatiko kai kas  ... zodziu rekomenduoju sita zmogu - siltas zmogus... pozuot jam beveik nereikia:) o tai manau pliusas
Oskariuke
2009 01 03, 14:36
Sveikutes, Paziurejau keleta vestuviu filmu. Labai patiko Rimo Navicko darbas, Mazono. Jie Klaipedieciai. Bet vistik nusprendem neimti filmuotojo... Perziurejau tam kad tikrai isitikinciau, jog man labiau patinka foto nei video.. Tai man geriau du fotografai..  kazkaip sustabdyti kadrai suteikia daugiau emocijos nei istisinis veiksmas... Aisku, jei biudzetas leistu, gal ir filmuotoja imciau... bet... Cia visikai subjektyvi mano nuomone
barbarise
2009 01 03, 21:52
Armando mamyte
2009 01 04, 12:04
jei norit kazko netradicinio siulau uzsisakyt is televizijos....as likau labai patenkinta...padare trumpa 30 min reportaza
Mes uzsisakeme DigitalVideo filmuotojus, sako tobulumui ribu nera, bet kiai nuvykom pas juos ir pamatem ju darbus, tai ne negalvodami palikoma avansa  Labai daug minciu ir ideju turi... Pasitikim tuo zmogum
QUOTE(indreY @ 2009 01 04, 19:39) Mes uzsisakeme DigitalVideo filmuotojus, sako tobulumui ribu nera, bet kiai nuvykom pas juos ir pamatem ju darbus, tai ne negalvodami palikoma avansa  Labai daug minciu ir ideju turi... Pasitikim tuo zmogum  Kiek jie kainuoja?
Spyglle
2009 01 04, 21:40
QUOTE(Mex @ 2009 01 04, 18:44) jei neklystu, tai labai brangiai
Buvo diskutuota, kad negalite rasti Rimanto Navicko darbu. Jei nemaisau, jis 2006 metu vestuvinio filmo nugaletojas. Jo klipukus pagal nicka rimasdvxgalite rasti cia ir cia
Beproti$kai Fantasti$k
2009 01 08, 15:19
Na ir ko niekas neraso? gal tokia temele jau buvo kazkur? Na as tik galiu pasakyt kad pasirinkau Filmuotojus 2, vienas is ju Dainius Apelsinavicius, buvom susitike tai patiko man vyrukas, o Fotografe irgi suzavejo, labai faina panele, jauciu busim Drauges! http://www.aurafoto.lt/ cia jos svetaine jeigu domintu paziureti jos darbus. Beja abu kaunieciai. Sekmytes beieskant! Teko truputy pasinervuot!
Kristina.Č
2009 01 08, 15:36
Siaip jau tokia tema yra Bet man begalo patinka http://www.kudirka.lt Nuotrokos tokios kukiu ir noriu
Beproti$kai Fantasti$k
2009 01 08, 16:47
QUOTE(Kristina.J @ 2009 01 08, 13:36) Siaip jau tokia tema yra Bet man begalo patinka http://www.kudirka.lt Nuotrokos tokios kukiu ir noriu  Aga nesigincysiu, tikrai kad nuotraukytes labai grazios  , tik kad va kaina ne visiem gal prieinama. 1800lt iki 5 val. tai kaip paskaiciuoji 5val ne tiek ir ilgai man pavyzdziui neuztektu, Bet cia tik mano nuomone
zuika puika
2009 01 08, 17:01
Niu as ieskau kad ir fotografuotu ir filmuotu ta pati kompanija. Internete visokiu nuorodu, bet nieko gudro...
mes labai esam patenkinti fotografu darbu... Nuotraukos labai grazios, kokybiskos, idomios... Apie juos daugiau: svente.mums.lt Tikrai rekomenduoju... Papildyta:Beje, jie vyras su zmona Vienas fotografuoja, kitas filmuoja... mes ememe tik fotografes paslauga, bet jie vis tiek kartu dirba... Jei burys didesnis, tiosiog lengviau susitvarkyti jiems, vienas sustato, gal ten ziedalapiu pabarsto...na ismano darba savo....
Kristina.Č
2009 01 08, 19:27
QUOTE(Beproti$kai Fantasti$k @ 2009 01 08, 14:47) Aga nesigincysiu, tikrai kad nuotraukytes labai grazios  , tik kad va kaina ne visiem gal prieinama. 1800lt iki 5 val. tai kaip paskaiciuoji 5val ne tiek ir ilgai man pavyzdziui neuztektu, Bet cia tik mano nuomone  Mes esame nutare,netaupyti suknelei,ziedam bei fotografui  Uz gera kokybe negaila ir pinigu  Juolab,kad sunku rasti gera fotografa,+mums nereikes daug moketi uz papildomus kilometrus nes esame is to pacio miesto.Ir kolkas nei vienas fotografas nepatiko labiau uz Kudirku darbus
zuika puika
2009 01 09, 08:54
Pritariu nuomonei, kad fotografui pinigu nereikia gailet. Mes taip pat pasiruose moket kiek reikes, kad tik gerai butu. As nenoriu pozuotu nuotrauku. Kai sustoja visi, graziai nusisypso ir toliau traukiam  Man patinka "pagauta" nuotrauka. Atrodo daug naturaliau is idomiau. Tai vat ir vargstam paiesku maratone
Beproti$kai Fantasti$k
2009 01 09, 11:23
Na musu pasirinkta forografe irgi pradziai sake 1800 - uz 8val, bet paskiau susitarem uz 1600.  Na bus matyt kaip nuotraukas gausim, as irgi tik uz reportazini, o ne statytini stiliu, smagu kai prigauna  o ne kai pozuot reikia.  Va butent taip ir susitarem su savo fotografe. Ji sake: -Kad net nejausime kad ji yra! Papildyta:Beto : www.fotopro.lt galima rasti sau tinkama fotografa, ju ten tikrai ne mazai.
Edita0319
2009 01 09, 14:06
QUOTE(Armando mamyte @ 2009 01 04, 13:04) jei norit kazko netradicinio siulau uzsisakyt is televizijos....as likau labai patenkinta...padare trumpa 30 min reportaza  pritariu  televizijos operatoriai tikrai žino, ką reikia filmuoti per vestuves  pati su tokiais dirbu...  todėl dar kartuką drąsiai rekomenduoju saviškius  www.pajuriovideo.lt
vilma80
2009 01 10, 17:11
Sveikos, Mes uzsisakeme filmuotoja is siauliu Paulius Zabiela www.multimediaART.lt man labai patiko jo darbai ir fotografa is ten pasirinkome.
fresco grazus darbai , bet man labai kliuva keli dalykai vaidyba te jos labai daug. mes pasiemem videostudija.lt idomu kaip bus filmas sudetas
O as noreciau filmuko daromo www.fresco.lt komandos, tikrai suzavejo, sake, kad nuo 4 tukst., bet tikrai labai patiko, juo labiau, kad nenoriu dokumentalistikos, noriu grazaus filmo tik apie mus - susipazinimas, susitikimai, susizadejimas, vestuviu diena ir panasiai. Ir labai trokstu tokio filmuko kaip - gundanti elegancija, nuostabi dovana visam gyvenimui, exxx  savaitgali gal su jais susitiksiu, tai issiaiskinsiu ar tie 4 tukst. tik uz 10 min ar jie ir visa filmuka galetu padaryti  tikrai pinigu negaileciau profesionaliam filmavimui kaip pas juos
Kristina.Č
2009 01 13, 00:53
Del video filmo labai rekomenduoju http://www.modo.ltPavyzdys is 2008 sezono vestuviu http://www.vimeo.com/2759775 Dainius Mekas +37068544349
zuika puika
2009 01 13, 08:21
QUOTE(Kristina.J @ 2009 01 13, 02:53) Del video filmo labai rekomenduoju http://www.modo.ltPavyzdys is 2008 sezono vestuviu http://www.vimeo.com/2759775 Dainius Mekas +37068544349 grazus darbai, bet deja mano dienai jau uzimta
zuika puika
2009 01 13, 10:46
QUOTE(vilma80 @ 2009 01 10, 19:11) Sveikos, Mes uzsisakeme filmuotoja is siauliu Paulius Zabiela www.multimediaART.lt man labai patiko jo darbai ir fotografa is ten pasirinkome.  o kiek jie kainuoja? As maciau kainas kiekvienos paslaugos atskirai. Bet ar jie kartu jei eina daro kazkokias nuolaidas?
|
|