Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kodėl neleidžiama matytis su tėčiu
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
nuodeme
QUOTE(Milana @ 2005 07 15, 07:38)
Tikrai nieks pyktis cia nesipyko, ale, kad parasai truputi kitaip, tai iskart uzprotestuoja, jog yra tik viena teisybe doh.gif
Tuolab, aiskiai parasiau, jog yra bjauriu neatsakingu vyru, kurie net tevo vardo tikrai neverti, bet yra ir atsakingu (kad ir kaip nenoretu kai kurios patiket) ax.gif
*

Milana, teisybė tikrai tik viena - jei vyras yra atsakingas, kaip teigi, tai suras galimybes palaikyti su žmona draugiškus santykius ir bendrauti su vaiku. Nė viena motina sąmoningai nekens vaikui, atimdama iš jo galimybę bendrauti su tėvu, jei tas bendravimas tikrai vaikui nekenkia. Kai nori - ieškai galimybių, kai nenori - priežasčių. Jei norėtų - tai ir matytųsi, ex-žmona čia niekuo dėta. Labai puikiai išsireiškė vienas mano pažįstamas - vaiką užtenka pamatyt kas antrą savaitgalį, gal net visą dieną su juo pabūt... Va tokiam gaidžiui ir neleisčiau matytis su vaiku.
mamulia
ne visada tos diskusijos yra lengvos žmogui, kuriam vienam ant pečių krūvos rūpesčių, galvosūkių ir nuovargio. Ir ypač skaudu kai puola tos, kurios po saugiu ir šiltu vyro sparneliu. Nuomonės yra toleruojamos, bet ne visad įmanoma objektyviai diskutuot, kai diskusijų objektai nelygiavertės padėties.
milabra
QUOTE(Milana @ 2005 07 15, 08:38)

Tikrai nieks pyktis cia nesipyko, ale, kad parasai truputi kitaip, tai iskart uzprotestuoja, jog yra tik viena teisybe doh.gif
*

Truputėlį reikėtų toną nuleisti diskutuojant ir nepereiti prie asmeninių įžeidinėjimų, nes tai parodo tamstos žemą kultūros lygį ir argumentų diskusijai pabaigą. Jei nebūtum naudojusi tokių išsireiškimų kaip "nenusišnekėk, nedašauna, kokia ten aš gyvenime (atseit tu mane pažysti) ir t.t." niekas čia prie tavęs nebūtų prisikabinę. Bet jei nemoki diskutuoti, siūlau eiti į pokalbių svetaines (chatus) ir ten ėstis.
Man visai nereikia, kad viena iš tų, dėl kurių mūsų vaikai tėvų neturi, lįstų čia man aiškinti, kokia aš gyvenime. Aš tamstos asmeniškai neįžeidinėjau, tai prašyčiau šiek tiek pagarbos.
Pakvipo Silvutės lygiu mad.gif
vota
QUOTE(nuodeme @ 2005 07 15, 09:03)
Milana, teisybė tikrai tik viena - jei vyras yra atsakingas, kaip teigi, tai suras galimybes palaikyti su žmona draugiškus santykius ir bendrauti su vaiku. Nė viena motina sąmoningai nekens vaikui, atimdama iš jo galimybę bendrauti su tėvu, jei tas bendravimas tikrai vaikui nekenkia. Kai nori - ieškai galimybių, kai nenori - priežasčių. Jei norėtų - tai ir matytųsi, ex-žmona čia niekuo dėta. Labai puikiai išsireiškė vienas mano pažįstamas - vaiką užtenka pamatyt kas antrą savaitgalį, gal net visą dieną su juo pabūt... Va tokiam gaidžiui ir neleisčiau matytis su vaiku.
*

Visiskai su tavim nesutinku. yra tokiu motinu, korios del savo ambiciju auko savus vaikus. ir labai nuostabu, kad tu ar kuri cia is jusu taip nesielgia. tai tik pagirtina thumbup.gif
Bet negi taip sunku patiketi, kad tra ir motinu blogu. Zinoma ju tik vienetai... Kaip vienetai ir geru tevu. visko gyvenime buna ir nera ko cia stebetis, o tiksliau piktintis, kad yra tokiu kobru.... Tik nereikia jau taip iskelti tu nuskriaustuju zmoneliu. Aisku yra tikrai nuskriaustu ir apgautu, bet yra ir slykstyniu.... doh.gif
milabra
QUOTE(vota @ 2005 07 15, 11:17)
Visiskai su tavim nesutinku. yra tokiu motinu, korios del savo ambiciju auko savus vaikus. ir labai nuostabu, kad tu ar kuri cia is jusu taip nesielgia. tai tik pagirtina thumbup.gif
Bet negi taip sunku patiketi, kad tra ir motinu blogu. Zinoma ju tik vienetai... Kaip vienetai ir geru tevu. visko gyvenime buna ir nera ko cia stebetis, o tiksliau piktintis, kad yra tokiu kobru.... Tik nereikia jau taip iskelti tu nuskriaustuju zmoneliu. Aisku yra tikrai nuskriaustu ir apgautu, bet yra ir slykstyniu.... doh.gif
*

Vat gerbiamai poniai Milanai reikėtų išmokti diskutuoti kaip tu drinks_cheers.gif
Aišku yra blogų bobų, bet tegul jau jas smerkia kiti. Nu tikrai negražiai tai skamba iš moters, gyvenančios su jos vaikų tėvu lūpų unsure.gif
vota
QUOTE(milabra @ 2005 07 15, 10:20)
Vat gerbiamai poniai Milanai reikėtų išmokti diskutuoti kaip tu  drinks_cheers.gif
Aišku yra blogų bobų, bet tegul jau jas smerkia kiti. Nu tikrai negražiai tai skamba iš moters, gyvenančios su jos vaikų tėvu lūpų  unsure.gif
*

As zinau, kad moters varymas ant moters tai jau yra negerai, bet kad man niekada taip gyvenime niekas nera blogo padares kaip vyro ex. niekada apie ja nieko nebuciau sakiusi jei ji taip nesielgtu. as tiek turejus gedu ir ir nervu del jos.
Galu gale, kad ji ir mylejo ta savo vyra, bet moteriai sitaip zemai krist, tai jau per daug...
Vis delto jos nedorybes kyla i virsu... blink.gif
Linkiu visoms nepaluzti ir neprarasti savigarbos biggrin.gif
nuodeme
QUOTE(vota @ 2005 07 15, 10:17)
*

Gal ir yra, bet paklausius gyvenančių su nebe pirmą kartą vedusiais vyrais, atrodo, kad jų ex visos tokios. Gal ir yra vienetai. Bet tada reikia pamąstyti, ką tokio padarė vyras, kad moteris jo net matyt nenori ir vaikui neleidžia. Be to, yra teismas, norint galima išsireikalauti pasimatymus. Taip kad čia tik išsip****imas.
nuodeme
QUOTE(vota @ 2005 07 15, 10:25)
As zinau, kad moters varymas ant moters tai jau yra negerai, bet kad man niekada taip gyvenime niekas nera blogo padares kaip vyro ex. niekada apie ja nieko nebuciau sakiusi jei ji taip nesielgtu. as tiek turejus gedu ir ir nervu del jos.
*

Kažin, kaip tu pati pradėtum elgtis, jei su tavo vaikų tėvu apsigyventų visiškai svetima moteris. Be to, dėl konflikto niekada nebūna kalta tik viena pusė.
vota
QUOTE(nuodeme @ 2005 07 15, 10:40)
Gal ir yra, bet paklausius gyvenančių su nebe pirmą kartą vedusiais vyrais, atrodo, kad jų ex visos tokios. Gal ir yra vienetai. Bet tada reikia pamąstyti, ką tokio padarė vyras, kad moteris jo net matyt nenori ir vaikui neleidžia. Be to, yra teismas, norint galima išsireikalauti pasimatymus. Taip kad čia tik išsip****imas.
*

Zinoma, kad lietuvoj yra teismai.............. g.gif
Teismas buvo jau ne vienas ir tai motinelei nusisvilp i juos.
Siaip tai esu uzvedusi tema apie tai...
Dabar vel vyksta teismas, kurio ex jau bijo, nes vaiku teises uz neveikluma buvo apskustos aukstesnems institucijoms, darzelio aukletojos ir parase apie vaika ir teismas paskyre psichologine ekspertize...
ex advokate atsisake ginti ja teisme...
milabra
Teisingai Nuodeme pastebėjo g.gif Buvo keletas temų - Antroji žmona, Vyro EX ir t.t. Nu absoliučiai visos tos ex yra žertvos. Aš manau kad nuviliojus vyrą reikėtų bent jau tylutukai sėdėti ir nuodais nesitaškyti. Pabandykite įlįsti į jos kailį ir pagalvoti, kaip būtų jei jus pačias šitaip išduotų unsure.gif Neteko tai patirti, nežinote....
Va, mano aplinkoje neseniai vienas žmogus nusprendė padėti tašką visiems barniams. Atsibodo aiškinti su buvusia žmona dėl vaiko, išlaikymo ir pasimatymų - nuėjo į teismą ir prisiteisė tą vaiką sau doh.gif Va čia aš suprantu tėvo norą bendrauti su vaiku. Tikrai darė viską - ir darbą geresnį susirado, ir karjerą padarė, ir gyvenamu plotu apsirūpino. Vsio, vaikas gyvena su juo. Visi patenkinti, buvusi žmona moka alimentus.
Taip kad jei jūsų vyrams tokios problemos su vaikų matymu, siūlau pasinaudoti teismų praktika thumbup.gif
O šiaip tai manau kad toms buvusioms žmonoms ne tiek jūs rūpite, kiek vyras. Tikrai neverta gadinti sau nervų, jei jautiesi teisi, Vota. Visokių situacijų gyvenime būna, ir suprantu kaip skaudu, kai turi atlaikyti keletą krūvių - vyrai žmonos vaikai...o dar savas auga.
vota
QUOTE(milabra @ 2005 07 15, 10:52)
Teisingai Nuodeme pastebėjo  g.gif Buvo keletas temų - Antroji žmona, Vyro EX ir t.t. Nu absoliučiai visos tos ex yra žertvos. Aš manau kad nuviliojus vyrą reikėtų bent jau tylutukai sėdėti ir nuodais nesitaškyti. Pabandykite įlįsti į jos kailį ir pagalvoti, kaip būtų jei jus pačias šitaip išduotų  unsure.gif Neteko tai patirti, nežinote....
Va, mano aplinkoje neseniai vienas žmogus nusprendė padėti tašką visiems barniams. Atsibodo aiškinti su buvusia žmona dėl vaiko, išlaikymo ir pasimatymų - nuėjo į teismą ir prisiteisė tą vaiką sau  doh.gif Va čia aš suprantu tėvo norą bendrauti su vaiku. Tikrai darė viską - ir darbą geresnį susirado, ir karjerą padarė, ir gyvenamu plotu apsirūpino. Vsio, vaikas gyvena su juo. Visi patenkinti, buvusi žmona moka alimentus.
Taip kad jei jūsų vyrams tokios problemos su vaikų matymu, siūlau pasinaudoti teismų praktika  thumbup.gif
O šiaip tai manau kad toms buvusioms žmonoms ne tiek jūs rūpite, kiek vyras. Tikrai neverta gadinti sau nervų, jei jautiesi teisi, Vota. Visokių situacijų gyvenime būna, ir suprantu kaip skaudu, kai turi atlaikyti keletą krūvių - vyrai žmonos vaikai...o dar savas auga.
*

Ar ba as neaiskia rasau arba cia kazkas ne taip.
Mes gyvename ne vilniuje... Ir patikekite manim vilniaus ir provincijos teismai labai skiriasi. Vyras pasisamde advokate is vilniaus ir tikrai jai moka didelius pinigelius, kad vaika prisiteistu sau. Manau jau daug ka reiskia, kad del ex kvailysciu reikia vaikui psichologo. Ir ne as cia taip nusprendziau, o aukstesnes institucijos nei as.
as ex vyro nenuviliojau. Net jo nepazinojau kai jau jie ilga laika nebegyveno kartu ir jau buvo pradeja skyrybu procesa...
Ir ne manau, kad ex turi kokia nors teise savo sunui sneketi pacius baisiausius dalykus apie musu dukra. Labai saunu, kad vyro sunus is pirmos santuokos yra tikrai supratingas berniukas, nors jis dar ir nedidelis.
Pries pora savaiciu maciau toki vaizdeli(cia vyro ex ir vaikas), kad namuose verkiau, nes taip graudu ir baisu pasidare.
Vyro sunus man viska pasako ka apie mane ir mano vaikeli kalba ex. Ir pacios ex sunus pasako, kad mano mama melage... Ir nei as nei vyras jam nekalbam, kad jo mama bloga ar dar kokia nors...
ir nebijau sakyti, kad as teisu, nes taip yra...
milabra
Laikykis drinks_cheers.gif
Kasiopėja turėjo panašių išgyvenimų sad.gif
aysel
QUOTE(milabra @ 2005 07 15, 10:16)
Man visai nereikia, kad viena iš tų, dėl kurių mūsų vaikai tėvų neturi, lįstų čia man aiškinti, kokia aš gyvenime.
*

milabra, per stipru...
nemanau, kad tavo vaikas neturi tėčio dėl kitos moters - tavo vaikas neturi tėčio, nes tavo vaiko tėtis yra paprasčiausias menkysta. Taip kad jei jau mums nepasisekė su mūsų vaikų tėvais, pabandykime nepulti tų, kurioms sekasi...
O kad moterų būna tokių, kurios kenkia savo vaikui (pačios to nesuprasdamos), tikrai yra. Mačiau kažkur temą apie vaikystės ir paauglystės prisiminimus - deja, bet daugeliui tie blogiausi prisiminimai atsiranda iš bendravimo su motina būtent vaikystėje.
nuodeme
Blogi prisiminimai atsiranda iš bendravimo sunkumų su ABIEM tėvais, nereikia visos kaltės suversti motinai. Vaikas turi du tėvus, kurie ABU privalo juos vienodai rūpintis.
Ir jei jau kažkam nepasisekė su vyru, kažin, ar gali pasisekti kitom su tuo pačiu, nes patinas ir lieka patinu. O tada pradeda ieškoti kaltų ir, žinoma, prisimena ex.
kasiopeja
QUOTE(milabra @ 2005 07 15, 09:11)
Laikykis  drinks_cheers.gif
Kasiopėja turėjo panašių išgyvenimų  sad.gif

Užtat dabar Kasiopėja į viską nusispjovė ir galvos nebesuka. Tik retkarčiais čia užsuka paskaityti ir morališkai jus palaikyti mirksiukas.gif
Vota, linkiu tau kad procesas pasibaigtų greitai ir jūsų naudai drinks_cheers.gif
vota
QUOTE(kasiopeja @ 2005 07 15, 12:56)
Užtat dabar Kasiopėja į viską nusispjovė ir galvos nebesuka. Tik retkarčiais čia užsuka paskaityti ir morališkai jus palaikyti  mirksiukas.gif
Vota, linkiu tau kad procesas pasibaigtų greitai ir jūsų naudai drinks_cheers.gif
*

as is ir noreciau, kad viskas pasibaigtu labai greitai..........
kasiopeja
QUOTE(nuodeme @ 2005 07 15, 10:46)
Ir jei jau kažkam nepasisekė su vyru, kažin, ar gali pasisekti kitom su tuo pačiu, nes patinas ir lieka patinu.

Oi, tik nereikia... jeigu kažkokiai [sakykim švelniai - ožkytei] mano vyras buvo blogas, tai dar nereiškia, kad ir man jis neįtiks tongue.gif O vyras, beje, jis yra idealus - nuo 3 metų pats vienas vaiką užsiaugino thumbup.gif
milabra
QUOTE(kasiopeja @ 2005 07 15, 13:56)
Užtat dabar Kasiopėja į viską nusispjovė ir galvos nebesuka. Tik retkarčiais čia užsuka paskaityti ir morališkai jus palaikyti  mirksiukas.gif
*

Nu taip...pabandytum dabartinėj būklėj nenusispjauti biggrin.gif:D Tau dabar tik glostyt pilvą ir į visus žiūrėti atlaidžiai ir truputį iš aukšto mirksiukas.gif Storulė tongue.gif tongue.gif
p. Kikimora
QUOTE(nuodeme @ 2005 07 15, 12:40)
Gal ir yra, bet paklausius gyvenančių su nebe pirmą kartą vedusiais vyrais, atrodo, kad jų ex visos tokios.
*

užtektų išklausyti ir tokių kurie šeimose gyvena ir į meilužius peršasi doh.gif doh.gif doh.gif
Milana
QUOTE(milabra @ 2005 07 15, 11:16)
Truputėlį reikėtų toną nuleisti diskutuojant ir nepereiti prie asmeninių įžeidinėjimų, nes tai parodo tamstos žemą kultūros lygį ir argumentų diskusijai pabaigą. Jei nebūtum naudojusi tokių išsireiškimų kaip "nenusišnekėk, nedašauna, kokia ten aš gyvenime (atseit tu mane pažysti) ir t.t." niekas čia prie tavęs nebūtų prisikabinę. Bet jei nemoki diskutuoti, siūlau eiti į pokalbių svetaines (chatus) ir ten ėstis.
Man visai nereikia, kad viena iš tų, dėl kurių mūsų vaikai tėvų neturi, lįstų čia man aiškinti, kokia aš gyvenime. Aš tamstos asmeniškai neįžeidinėjau, tai prašyčiau šiek tiek pagarbos.
Pakvipo Silvutės lygiu  mad.gif
*

Na, pradziai, tai jog gyvenu su vyru, tai tikrai dar nereiskia jog esu visiskai saugi ir po siltu sparneliu. As net nezinau kas gali nutikti rytoj, nes gyvenymelis visokiu triuku ismeta rolleyes.gif

MILABRA, mano issireiskimai, kaip tu pastebejai, nuskambejo ne pries, o po prisikabinimo (beje tavo). Kuom dar karta irodei, jog esi visai neatidi ir kabinejies tu , o ne as doh.gif Gal dar sykeli pasiskaityk postus, tai isgirsi ir save laugh.gif
Pasistengsiu taves neizeist, nors su tokiom sunkiai man gaunasi. Aplamai i siuos skyrelius uzsuku vien tam, kad didziuojuosi mamytemis, kurios randa stiprybes vienos auginti vaikelius, o ne tam, kad su tavim pasiesti. taigi savo siulymus prisitaikyk sau biggrin.gif
Ir vel gi galetumei rasyti uz save pacia, o ne uz visas, jog per mus vaikai be tevu doh.gif
Yra zinoma kazkam ir taip, ale varyt ant visu ir manes, tai jau virsune. Cia taipogi pasirodo tavo lygis. O kas liecia manes, tai juk skaitei, tuolab as jo nenuviliojau, pazinau ji gal po kokiu 4metu skyrybu tongue.gif
O pabaigai galiu pasakyt, kad pati esu jau karta issiskyrusi, ale nesmerkiu visu vyru is eiles, kaip tu.

Mielos mamytes, nenoreciau, kad mano postus blogai suprastumet mano atzvilgiu, vien del nesusipratimo su milabra. As jumis didziuojuos ir gerbiu. Linkiu jums begalines stiprybes, kantrybes ir LAIMES siame gyvenime sunglasses2.gif
milabra
Šitai galėjasi aiškinti asmeninėm žinutėm blink.gif Atsiprašymą priimu cool.gif
Ramunita
aš tai čia skaitinėju,nes mano pati geriausia ir mylimiausia draugė augins dukterį viena...man vien pagalvojus apie tai renkasi ašaros...nes ji nereali mergina...vis dar negaliu patikėt tuo,kas įvyko...to jos ex šaunuolio jaučiu nekenčiu net labiau už ją...kažkoks psichas nelaimingas! tiek daug jis jai pridarė,kad baisu...bet ji vistiek leis savo dukrytei matytis su tėvu...šiaip tai gana keista ten situacija-vaiko jis tai lyg ir nori(mergaitė turėtų gimti apie liepos 25)- ir vardus renka, ir daiktelius bent jau žada pirkti, ir lėlių jau pripirkęs,bet vat vaiko mamos jam nereikia...nu tiesiog...
aysel
QUOTE(Ramunita @ 2005 07 16, 16:01)
aš tai čia skaitinėju,nes mano pati geriausia ir mylimiausia draugė augins dukterį viena...man vien pagalvojus apie tai renkasi ašaros...nes ji nereali mergina...vis dar negaliu patikėt tuo,kas įvyko...to jos ex šaunuolio jaučiu nekenčiu net labiau už ją...kažkoks psichas nelaimingas! tiek daug jis jai pridarė,kad baisu...bet ji vistiek leis savo dukrytei matytis su tėvu...šiaip tai gana keista ten situacija-vaiko jis tai lyg ir nori(mergaitė turėtų gimti apie liepos 25)- ir vardus renka, ir daiktelius bent jau žada pirkti, ir lėlių jau pripirkęs,bet vat vaiko mamos jam nereikia...nu tiesiog...
*

Būna ir tokių istorijų. Stiprybės tavo draugei 4u.gif Linkiu, kad ir toliau protas nugalėtų negeras emocijas ir kad vaikas galėtų su tėčiu bendrauti. Dukrytė juk nekalta dėl nenusisekusios tėvų meilės.
brangute
Paskaičiau visus postus. Įdomi tema smile.gif Mąstau dabar visas milabros paminėtas priežastis, dėl kurių neleidžiama matytis su tėvu. Na, aš vaikus savo ex matyt leidžiu tiek, kiek jis nori, nors tuo bendravimu visiškai nesu patenkinta. Mano namuose, neseniai vaikų akivaizdoje ex tėškė" durnė".. Ir visiškai nesvarbu, kad galbūt vaikams jis sako, turite klausyti mamos ir ją gerbti. Pavyzdys "gerbimo" parodytas labai aiškus sad.gif Neseniai exas išsivežė vaikus į sodą. Kur- aš nežinojau, nes elgiasi visad labai arogantiškai, tipo jis čia tėvas ir jam pranešt motinai, kur vaikai važiuoja, nėra reikalo. Na ir ką, vyriausiam sūnui įkando šuo. Exas visaip melavo, tipo šuo jo, kas yra gryna neteisybė. Užsigydėm žaizdą, atrodo viskas gerai, prigrasiau visada mane informuot, kur vešis vaikus.... Na ir susiruošė prie ežero trim dienom. Bet grįžus paaiškėjo, kad buvo vėl sode.... Kaip jums visa tai atrodo?? O pabandyčiau neduot ar ką griežtai pasakyt, tai savo dabartinei draugei turbūt ojei kaip varytų, kokia aš žertva, bjaurybė, šantažistė...Ir taip aš manau, kad labai esu tolerantiška, vaikai važiuoja pas mano exą parai, ta prasme ir dienai ir nakčiai, o jis gyvena su mergina, kuri yra abiturientiško amžiaus.. Tas pavyzdys man žiauriai nepatinka, bet aš negaliu įkišti vaikį į šiltnamį, kur jie matytų vien tik tobulą gyvenimą. Būna ir taip.
O antrųjų žmonų sakymai, kad va ta exė jau žertva, vaikų neduoda ir taip toliau, tai man labai neįtikimi.. Aišku, būna visokių. Bet sakiau ir dar pasikartosiu, savo situacijoj neduodama vaikų dėl objektyvių priežasčių būčiau suvaryta, sumaišyta su žemėmis, todėl, kad taip dauguma vyrų gina save, varydami ant kito. Vaikai labai nori pas tėvą važiuot, tik gaila ir apmaudu, kad tėvas elementariu vaikų saugumu pasirūpint nesugeba
Milana
Brangute, na gerai, kad ex nors ima retkarciais vaikus. Nepergyvenk taip del ex dabartiniu draugiu komentaru, nes nuo to nieks nepasikeis, o vaikai paauge tikrai atsirinks kas gerai, o kas blogai. Na o jei jos taip sneka, tai tikiuosi ne prie vaiku.
O kas liecia, kad nesugeba saugumu vaiku pasirupint, tai man regis visi jie panasus, nelabai pastabus. Maniskis irgi siuo klausimu toks. Nenoriu cia girtis (nes daugelis tai gal ir nepatikesit, juk tik dazniau smerkiat antrasias), taciau, kai atvaziuoja jo sunus, ypac kai mazas dar buvo, tai paskui as lakstydavau, o ne vyras. Nezinau, kaip jam, bet man dar baisiau budavo, kad neduok dieve kas nutiktu, kur pargriutu, ka susizeistu ar nesusaltu ir t.t. Nu tikrai stengiaus, kad vaikui gerai butu ir nejaustu nepatogumo su manim ir niekad nekilo minciu kazka burnot ant jo mamos, nes nesvarbu kokia ji - gera ar bloga, bet ji mama ir is moteriskos puses ja suprantu. Todel gal ir laikausi savo tokios nuomones, kad ne visi zmones vienodi.
kasiopeja
QUOTE(milabra @ 2005 07 15, 13:01)
Nu taip...pabandytum dabartinėj būklėj nenusispjauti biggrin.gif biggrin.gif Tau dabar tik glostyt pilvą ir į visus žiūrėti atlaidžiai ir truputį iš aukšto  mirksiukas.gif Storulė  tongue.gif  tongue.gif

Matai, čia ne tik pilvas kaltas mirksiukas.gif
Šiaip atsibodo vaiko motiną dangstyti, jos pažadus slėpti. Tegu vaikas žino, kokią ji yra realiai. Dabar, kai tikroji motina neteko stebuklingosios fėjos aurelės, jis kažkaip labiau mus su tėčiu vertina 4u.gif
Nors jeigu visai atvirai, aš mielai išsiųsčiau ją kur nors į šiaurės ašigalį ilgaaaaam ilgaaaam... blush2.gif
kasiopeja
QUOTE(Milana @ 2005 07 17, 19:33)
Nezinau, kaip jam, bet man dar baisiau budavo, kad neduok dieve kas nutiktu, kur pargriutu, ka susizeistu ar nesusaltu ir t.t.

Milana, tu šaunuolė 4u.gif Bet patikėk, ne visos tos, kurios augina vaiką yra tokios griežtos. Aš puikiai suprantu, kad nevisada gali vaiką sužiūrėti ir nelabai imu į galvą, jei jis iš motinos grįžta nusibrozdinęs ar peršalęs. Juk lygiai tas pats gali nutikti, kai jis su manim ax.gif
brangute
Merginos, o kur dingo tema "nekenčiu vyro dukros" ar panašiai?? Pamečiau nuo vakar, neberandu cry.gif Kai prisiruošiau temos autorei "gražių" žodžių parašyt, tai dingo tema sad.gif Gal ir gerai, o tai būtų iš forumo tiksliai išmetę. Paskaičiau pirmą postą, tai net rankos drebėt pradėjo. Bet manau, tos temos autorė išsakė daugelio antrųjų požiūrį į savo vyro vaiką ar vaikus ir buvo nuoširdi. Aš tokiom rupūžėm linkusi tikėti labaiu nei tom, kurios aikčioja, oi kokie faini vyro vaikai, kokie žavūs gražutėliai schmoll.gif Tai dabar sakiau giliau pasiaiškinsiu, iki šiol nesigilinau, koks būtent santykis tos mano exo naujosios su mano vaikais.... Jei panašus kaip tos baisios temos autorės, tai net negalvosiu apie exvyro teises matyt vaikus, o mąstysiu apie savo vaikus, kurie yra verti būt mylimi ir neužgauliojami...Ot baisus požiūris kai kurių antrųjų - lipu ant vedusio(ne visos taip daro sorry, nenoriu nieko ižeisti), bet kainos mokėti nenoriu. Sutinku su žaidimo taisyklėm, kad vyras turi vaiką ar vaikus, bet toliau pradedu jas ignoruoti vaiko sąskaita.
Skaitėt tą temą mielosios?? Ką manot? Ausra M mačiau pasisakė, kitų kažkaip nemačiau...
milabra
QUOTE(brangute @ 2005 07 21, 14:12)
Merginos, o kur dingo tema "nekenčiu vyro dukros" ar panašiai?? Skaitėt tą temą mielosios?? Ką manot? Ausra M mačiau pasisakė, kitų kažkaip nemačiau...
*

Skaitėm skaitėm, ir pasisakėm smile.gif Rasma uždarė tą temą. Kaip visada, vienišos motinos gavo šūdo krūvą ant galvos, nes daugybė besipiktinančių nusprendė kad labiausiai piktinasi vienišos motinos biggrin.gif biggrin.gif O tokių mūsų ten buvo gal 4-5 biggrin.gif
Man pasirodė labai normalus įtūžio išpylimas. Kažkaip galvojau ką čia parašyti, kol nepamačiau pirmų atsakymų blink.gif blink.gif Čia buvo pavaryta baisiau, negu aš ant vienos "benkartų" nemylėtojos (garsiai neminėsiu)
Nors man mano vaikas pats mieliausias ir gražiausias, vistiek nemanau, kad ją turi mylėti absoliučiai visi. Įsivaizduoju, kaip apie ją šneka tie, kurių šeimynėlė jai alimentus moka g.gif Nors gal akyse nematė.
Milana
Jooo.. vienas per ta pati ax.gif Persasi iskart baisi gyvenimo realybe, kad niekad nesutars pirmosios su antrosiomis g.gif Gal toji pirmoji ar antroji yra nuostabus zmogus ir galetu but net geriausiomis draugemis, bet..... vistik ziauru ir nieko cia nepakeisi.
As tik negaliu niekaip atsistebeti vienu atveju: vyro tevas buvo issiskyres(liko du vaikai), veliau vede vyro mama irgi susilauke 2vaikus. Buvusioji zmona taip pat istekejo antra syk. Ir neziurint i nieka jie sugebejo draugauti seimom, jokiu pykciu nebuvo drinks_cheers.gif

Milabra, tikiuosi tai ne as toji "benkartu myletoja" g.gif
kasiopeja
QUOTE(Milana @ 2005 07 21, 11:46)
As tik negaliu niekaip atsistebeti vienu atveju: vyro tevas buvo issiskyres(liko du vaikai), veliau vede vyro mama irgi susilauke 2vaikus. Buvusioji zmona taip pat istekejo antra syk. Ir neziurint i nieka jie sugebejo draugauti seimom, jokiu pykciu nebuvo  drinks_cheers.gif

Šiaip tai priklauso nuo to, kaip žmonės išsiskyrė ir kiek vienas kitam kiaulysčių prikrėtė... Aš, pvz., artimesnių nei priverstinio mandagumo santykių su vyro ex palaikyti tikrai neketinu tongue.gif
*fėja*
QUOTE(brangute @ 2005 07 21, 13:12)
Merginos, o kur dingo tema "nekenčiu vyro dukros" ar panašiai?? Pamečiau nuo vakar, neberandu cry.gif Kai prisiruošiau temos autorei "gražių" žodžių parašyt, tai dingo tema sad.gif Gal ir gerai, o tai būtų iš forumo tiksliai išmetę. Paskaičiau pirmą postą, tai net rankos drebėt pradėjo. Bet manau, tos temos autorė išsakė daugelio antrųjų požiūrį į savo vyro vaiką ar vaikus ir buvo nuoširdi. Aš tokiom rupūžėm linkusi tikėti labaiu nei tom, kurios aikčioja, oi kokie faini vyro vaikai, kokie žavūs gražutėliai schmoll.gif Tai dabar sakiau giliau pasiaiškinsiu, iki šiol nesigilinau, koks būtent santykis tos mano exo naujosios su mano vaikais.... Jei panašus kaip tos baisios temos autorės, tai net negalvosiu apie exvyro teises matyt vaikus, o mąstysiu apie savo vaikus, kurie yra verti būt mylimi ir neužgauliojami...Ot baisus požiūris kai kurių antrųjų - lipu ant vedusio(ne visos taip daro sorry, nenoriu nieko ižeisti), bet kainos mokėti nenoriu. Sutinku su žaidimo taisyklėm, kad vyras turi vaiką ar vaikus, bet toliau pradedu jas ignoruoti vaiko sąskaita.
Skaitėt tą temą mielosios?? Ką manot? Ausra M mačiau pasisakė, kitų kažkaip nemačiau...
*

As ten issisakiau iki soties biggrin.gif, bet labai tingiu kartotis. Istikruju tai, as tavo vietoj susimastyciau del savo vaiku (nes, kiek pamenu, exo dabartine bevaike). Bet susimastyciau tuo atveju, jei tai butu vienas vaikas. Kai cieli trys ar keturi-manau jiems visai vienodai, ar patinka tai tetai ar ne-jie jau chebra. Svarbiausia, kad tevas myletu. Ir mama taip pat. O taip varyti ant vaiku...nemanau, kad kas isdristu. Nebent kur forume issilietu biggrin.gif
brangute
QUOTE(milabra @ 2005 07 21, 13:29)

Nors man mano vaikas pats mieliausias ir gražiausias, vistiek nemanau, kad ją turi mylėti absoliučiai visi. Įsivaizduoju, kaip apie ją šneka tie, kurių šeimynėlė jai alimentus moka  g.gif Nors gal akyse nematė.
*

Aš irgi nemanau, kad mano vaikus turi mylėti absoliučiai visi. Bet ir neduodi, Milabra, jos į tą aplinką, kur nemyli ar skaudina. Ar ne taip? Mano toks principas- jei sužinočiau, kad exo draugė nors panašiai ką nors varytų ant vaikų mano, nebegalėtų jie važiuot ir nakvot ten. Tu teisi, fėja, mano vaikai trise yra chebra tongue.gif ketvirtas prie chebros neprisijungia, mažas dar, o be to, neduosiu aš jo turbūt exui, nes nujaučiu, jo draugės santykis būtų panašus kaip gerbiamosios Anonimės.....
Milanai- kodėl pirmosios turi draugauti su antrosiomis nesuprantu schmoll.gif Tegu būna ji sau nuostabus žmogus, man kas iš to? Mandagiai bendrauti su exu tai nereiškia draugauti. Man šios sąvokos absoliučiai netapačios. Draugai man yra tie, kurie neišduoda, padeda, išklauso, su kuriais turime bendrų interesų ir bendrų požiūrių. Suprantu, kad išsiskiria žmonės dėl įvairių priežasčių, tačiau aš negaliu gerbti merginos kuri davėsi su mano tada dar vyru tą naktį, kai man gimdyt reikėjo....Ir kokio aš galiu tikėtis požiūrio iš jos į mano vaikus?
*fėja*
QUOTE(brangute @ 2005 07 21, 14:26)
...aš negaliu gerbti merginos kuri davėsi su mano  tada dar vyru tą naktį, kai man gimdyt reikėjo....Ir kokio aš galiu tikėtis požiūrio iš jos į mano vaikus?
*

oi kaip suprantu tave...gerai, kad mano ex jau su taja nebegyvena..
Kokio gali tiketis poziurio? Manau, kad ji mielai savaitgalius leistu ir be tavo vaiku... Vat labai abejoju ar ilgai istvers g.gif Visoje sioje situacijoje, ka pati norejo, ta ir turi.
Neisivaizduoju, kad ji gali buti normali motera, jei susidejo su keturiu vaiku tevu, kurio zmona gimdo. Nu nesuprantu as tokiu bobu doh.gif
Jei buciau vienisa, man vyras ir su vienu vaiku butu problema tongue.gif O cia keturi! O savu dar bent dvieju tikriausiai noretu-nu ir apie ka moteros masto....
Nukrypau as cia nuo esmes....
brangute
QUOTE(Virdzinija @ 2005 07 21, 17:14)

O kodėl tuomet temoje "Negaliu pakęsti draugės vaiko" pasipylė ne kaltininmai, o patarimai - kad tu ir neturi mylėti svetimo vaiko...  Ką, čia kitoks atvejis? .
*

Kai aš buvau aštuonis mėnesius ištekėjus, tai irgi būčiau sakius kad atvejai visi vienodi.... smile.gif Bet kai gyvenime praeini šiek tiek daugiau ir kai kas nors užmina ant skaudžios vietos, tai taip, išsilieja blogos emocijos. Man baisiai keista, kad kai kurie žmonės mano, kad moteris viena su vaikais negali turėti blogų emocijų, ji turi viską atleisti staiga, pamiršti, būti žiauriai laiminga, ir linkėti ją įskaudinusiems žmonėms dideliausios laimės. Nenoriu daugiau rašyt, nes atvirumas forume nedaug atneša gerų dalykų, o nesupratimas skaudina sad.gif
Virdzinija
QUOTE(brangute @ 2005 07 21, 18:11)
Kai aš buvau aštuonis mėnesius ištekėjus, tai irgi būčiau sakius kad atvejai visi vienodi.... smile.gif Bet kai gyvenime praeini šiek tiek daugiau ir kai kas nors užmina ant skaudžios vietos, tai taip, išsilieja blogos emocijos. Man baisiai keista, kad kai kurie žmonės mano, kad moteris viena su vaikais negali turėti blogų emocijų, ji turi viską atleisti staiga, pamiršti, būti žiauriai laiminga, ir linkėti ją įskaudinusiems žmonėms dideliausios laimės. Nenoriu daugiau rašyt, nes atvirumas forume nedaug atneša gerų dalykų, o nesupratimas skaudina sad.gif
*

Teisingai, ir aš tokios nuomonės, kad turint savo lialių ir gyvenimiškos patirties kuprą viskas kitaip atrodys wink.gif Dėl šios priežasties - skirtingos pasaulėžiūros, nei vienoj forumo temoj nebus prieita prie vienos išvados..
milabra
QUOTE(Virdzinija @ 2005 07 21, 19:14)
Dėl šios priežasties - skirtingos pasaulėžiūros, nei vienoj forumo temoj nebus prieita prie vienos išvados..
*

Virdžinija, pasaulėžiūra šiuo klausimu mūsų visų vienoda - šeima yra turtas, ir nesinori jo netekti. Vat patirtis tik mūsų skirtinga. Ir galiu garantuoti, kad nei viena iš mūsų tau tos patirties nelinkim unsure.gif Eina nafyg tai ką mes patyrėm cry.gif
Virdzinija
QUOTE(milabra @ 2005 07 21, 19:26)
Virdžinija, pasaulėžiūra šiuo klausimu mūsų visų vienoda - šeima yra turtas, ir nesinori jo netekti. Vat patirtis tik mūsų skirtinga. Ir galiu garantuoti, kad nei viena iš mūsų tau tos patirties nelinkim  unsure.gif Eina nafyg tai ką mes patyrėm  cry.gif
*

console.gif
Virdzinija
Manau, kad paliktoji pusė visada liks labai įskaudinta... Nesvarbu, dėl kokios priežasties ir kokiomis aplinkybėmis palikta - net jei ir išsiskiriama "gražiuoju" - skaudės... verysad.gif
Dee_Dee
Prasideda.... doh.gif

Va aš pavyzdžiui niekaip nesuprantu moterų kurios tąsosi su vedusiu vyru gerai žinodama kad jo žmona laukiasi .... Nu nesuvokiu ir tiek blink.gif ir nereikia lia lia apie "diiiiidelę meilę" cool.gif Virš mano suvokimo ribų yra ir tolesnis tokios "laimingos porelės" gyvenimas... unsure.gif Erzina kalbos apie "vargšus, nesuprastus" vyrelius, ir jų guodėjos.... Tai ką dabar daryt? Išsikoliot kad ramiau būtų ar ką? g.gif Vistiek bus dvi teisybės : mano kaip buvusios pirmosios, tavo kaip antrosios.... cool.gif
aysel
QUOTE(brangute @ 2005 07 21, 13:12)
*

Pasisakiau, bet epizodiškai - ką ten pasisakysi, kai visos tik rėkia pagautos emocijų. Tokiu atveju lemia ne argumentai, o decibelai - kas garsiau užrėks, to ir tiesa. Aš pati esu ir pirmoji (mano vaikas leidžia laiką su tėčio šeima), esu buvus ir antroji (exdraugo vaikas pas mus nuolatos lankydavosi), todėl kategoriškai neteigiu nieko.

QUOTE(brangute @ 2005 07 21, 18:11)

Bet kai gyvenime praeini šiek tiek daugiau ir kai kas nors užmina ant skaudžios vietos, tai taip, išsilieja blogos emocijos. Man baisiai keista, kad kai kurie žmonės mano, kad moteris viena su vaikais negali turėti blogų emocijų, ji turi viską atleisti staiga, pamiršti, būti žiauriai laiminga, ir linkėti ją įskaudinusiems žmonėms dideliausios laimės. Nenoriu daugiau rašyt, nes atvirumas forume nedaug atneša gerų dalykų, o nesupratimas skaudina 

Suprantu visas emocijas, bet forumas, mano supratimu, yra diskusijų, o ne emocijų išliejimo vieta. Emocijos būna momentinės, ir jei jas paskubi išpilti (ypač, raštu, kai visi mato ir gali tave pacituoti), gali ateity pasigailėti. Man niekada nekelia pagarbos žmonės, kurie lieja pernelyg daug emocijų diskutuodami. Be to, tokius žmones labai lengva 'suvalgyti' - 'perlenktos' emocijos parodo silpnąsias vietas, kuriomis gali pasinaudoti. O kai kurių mūsų (net vienišų mamų) forumo dalyvių po tokių 'emocionalių' diskusijų net susitikti nebenorėčiau. Bijočiau, kad akių neiškabintų tikra to žodžio prasme - maža koks mano pasisakymas užkabintų jautriąsias kolegių sielas. Brangute, čia ne apie tave, Milabra, baltoji, ir ne apie jus, kad ir kokios emocionalios kartais būtumėt 4u.gif

Beje, Anonime toje diskusijoje prašė patarimų, kaip jai elgtis jos situacijoje, o mes supuolėme su savo nuomonėmis apie ją. Pati niekada neklausau neprašytos nuomonės apie save - kitaip seniai būtų tekę nusižudyti smile.gif
*fėja*
Tikiuosi, kad cia AusraM ir ne apie mane... g.gif lyg ir be emociju stengiausi..o gal koki veideli ir panaudojau, ech...nepamenu sad.gif
aysel
QUOTE(*fėja* @ 2005 07 26, 08:12)
Tikiuosi, kad cia AusraM ir ne apie mane... g.gif  lyg ir be emociju stengiausi..o gal koki veideli ir panaudojau, ech...nepamenu  sad.gif
*

Ne ne smile.gif Kad tavo argumentai visada būna thumbup.gif Be to, aš ir taip daug kur tau pritariu smile.gif
*fėja*
QUOTE(AusraM @ 2005 07 26, 11:39)
Ne ne smile.gif Kad tavo argumentai visada būna  thumbup.gif  Be to, aš ir taip daug kur tau pritariu smile.gif
*

biggrin.gif Tada gerai. drinks_cheers.gif
Viktute
as tai vis dazniau susimastau apie tai...
kai dabar man labiausiai reikalinga pagalba, kita puse, t.y. vaiku tetis ir jo seima atsisako man padeti, jie sako, kad prades uzsimineti vaikais tik tada kai jie paaugs, jau patys gales vaikscioti ir valgyti.
zinot ka as noriu jums pasakyti, as pradedu mastyti apie tai ar apskritai tokie giminaiciai reikalingi. o ypac po to, kai ju tevelis pareiskie, kad jei vaikai netures jo pavardes, tai jis ju ir matyti nenori. ir jau po keliu dienu vaikai turejo jo pavarde.
ne, as leisiu mus lankyti, bet vaiku neduosiu nei jam, nei jo tevams, kad veliau man neprikistu to kokia as nedekinga kai jie nieko vaikams negali (o tai man jau teko isklausyti per vaiku krikstynas), vat kaip as galvoju. jei man dabar reikalinga pagalba jie sako:"Imk aukle."
taip, tai egoizmas is mano puses. as manau, kad nusipelniau pabuti egoistiska
mad.gif
nuodeme
QUOTE(Viktute @ 2005 08 01, 09:24)
ne, as leisiu mus lankyti, bet vaiku neduosiu nei jam, nei jo tevams, kad veliau man neprikistu to kokia as nedekinga kai jie nieko vaikams negali (o tai man jau teko isklausyti per vaiku krikstynas), vat kaip as galvoju. jei man dabar reikalinga pagalba jie sako:"Imk aukle."
taip, tai egoizmas is mano puses. as manau, kad nusipelniau pabuti egoistiska
mad.gif
*

pfff... Nieko sau egoizmas. O jie ką, ne egoistai? Nu bet ir būna urodų...
nuodeme
12.30 mano exas vis dar prisilupęs kaip kiaulė pagaliau išskrenda į Londoną. Į oro uostą važiuos jis - nes man negalima vairuot, o aš važiuot turiu, nes reikia atsiimy mašiną. Va kur šaunus vyras. Jei grišiu gyva, dar parašysiu.
Atėmė vaiko katinuką. O ji visą rytą verkdama ieškojo. Svajonių tėtis...
milabra
QUOTE(nuodeme @ 2005 08 01, 11:19)
Atėmė vaiko katinuką. O ji visą rytą verkdama ieškojo. Svajonių tėtis...
*

KĄ REIŠKIA ATĖMĖ KATINUKĄ? Ten ką, jo tas katinukas? ir kur jis jį padėjo? Į tašę? blink.gif Nieko aš čia nesuprantu...o ko tu leidai?
nuodeme
QUOTE(milabra @ 2005 08 01, 11:11)
KĄ REIŠKIA ATĖMĖ KATINUKĄ? Ten ką, jo tas katinukas? ir kur jis jį padėjo? Į tašę?  blink.gif Nieko aš čia nesuprantu...o ko tu leidai?
*

5 ryto įsiveržė į namus jo draugelis ir pareiškė: "Jei neisi su manim pas savo vyrą, paimsiu katiną." O fizinės jėgos tai nelygios. Girdėjau naktį kaip kniaukė laiptinėj, gal kojas sukinėjo, kad smagiau būtų. Grąžino prieš išskrisdamas, negi į Londoną vešis...
Pasaulis pilnas idiotų ir mulkių, o aš būtinai turėjau išsirinkt didžiausią iš jų...
brangute
Mano exas irgi taip sako"Kai paaugs, imsiu mažąjį vaikiuką" Ką tai reiškia, kai paaugs smile.gif Jam tuoj du metai smile.gif Turbūt lauks aštuoniolikos, kad su vaiku pabendraut smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.