Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 2 mėn kūdikis miegant išsigąsta
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
Patriko_mama
Sveiki. Norėjau paklausti, dėl ko 2 mėn kūdikis miegant gali išsigąsti?Man jau tai kelia didelį nerimą. Atrodo ramiai sau miega ir iš niekur nieko labai stipriai sumakaluoja rankytėmis bei kojytėmis ir pradeda ne tai,kad verkti, bet klykti.Paėmus ji ant rankų,iš karto nurimsta.Svarbiausia,kad tikrai tuo metu jo niekas neišgąsdina. Dažniausiai taip nutinka dienos miego metu.Jis miega vežimėly.Jau tai pastebėjau kokios 3 savaitės. Dažniausiai mažylis būna su manimi,nes auginu viena ir tikrai niekas jo nebuvo išgąsdinę.Man iš tiesų labai neramu dėl to,juk jis dar toks mažytis.
Iš anksto dėkoju už atsakymą.
varveklis
mums irgi taip buvo .. labai irgi issigande buvom, net nezinau nei nuo ko prasidejo, nei kaip praejo... tiesiog kazkaip apie 3 menesi susitvarke po biski miego ritmas ir baigesi...
nemanau, kad reiketu labai jaudintis.. dar budavo tokie kaip ir traukuliukai miegant, bet cia labiau nuo sapnavimo ir gydytoja nuramino, kad nieko blogo, tokie kaip reflexiniai.
Patriko_mama
Aciu labai uz nuraminima,nes supanikavus buvau pakankamai (juk pirmas vaikelis).
Galvojau,gal kas nors blogo cia mums vyksta,bet aciu dievui,kad tai normalu smile.gif
Erina
Mano mazgė šokinėjo taip nuo pat gimimo. Jau buvau išsigandusi, kad vaiką kas išgąsdino. Dabar 4 mėn ir pastebėjau, kad kurį laiką jau miegelis ramus ir krūptelėjimai baigėsi. Kažkur apie 3 mėn susitvarko. Kažkur forume pati tokią temą buvau užvedusi. Tuoj paieškosiu mirksiukas.gif

Va paskaityk, 2 panašios temos sujungtos į vieną ČIA
Patriko_mama
Ačiū,tau Erina,aš bandžiau forume kažką panašaus surasti,bet nepavyko,todėl ir užvedžiau naują temą doh.gif
Tikrai man ramiau dabar,ačiū dar kartelį.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.