Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rankinės ir tašiukai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Adatėlė
Vaimi--labai jau grazios rankines thumbup.gif
Vaimi
Aciu Adatėlė 4u.gif stai dar viena naujiena
user posted image
user posted image
zifara
QUOTE(Vaimi @ 2010 07 23, 15:04)
Aciu Adatėlė 4u.gif stai dar viena naujiena
user posted image
user posted image
*

Nerealu... doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif (Kazkada turejau panasia, tai labai patogu)Jau net pavydeti pradedu, kad zmones taip sugeba... biggrin.gif
jediara
QUOTE(zifara @ 2010 07 24, 15:29)
Nerealu... doh.gif wub.gif  wub.gif  wub.gif  (Kazkada turejau panasia, tai labai patogu)Jau net pavydeti pradedu, kad zmones taip sugeba...  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif super thumbup.gif
zmirzlina
jūsų teismui vakarykščio vakaro pasėdėjimai.................

user posted image
pinciuke
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 28, 08:34)

tai čia kavos pakuotės susiūtos?
labai įdomu, jei taip.....
o gal tokia medžiaga?
kažin, ar laikys didesnį svorį?
zmirzlina
QUOTE(pinciuke @ 2010 07 28, 08:49)
tai čia kavos pakuotės susiūtos?
labai įdomu, jei taip.....
o gal tokia medžiaga?
kažin, ar laikys didesnį svorį?
*

kavos pakuotės, išskirtos, išvalytos, buvę suspaustos, kad išsilygintų ir šiek tiek aplygintos žirklėmis. rankenos irgi iš pokelio, tik mažesnio. Dėls svorio atlaikymo, tai rankenas galima pastiprinti siūvant ir susiuvimo vietas. Aš to nedarau, nes kai sunešiosiu ar suplyš, tai vėl pasisisiūsiu.
pinciuke
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 28, 08:56)
kavos pakuotės, išskirtos, išvalytos, buvę suspaustos, kad išsilygintų ir šiek tiek aplygintos žirklėmis. rankenos irgi iš pokelio, tik mažesnio. Dėls svorio atlaikymo, tai rankenas galima pastiprinti siūvant ir susiuvimo vietas. Aš to nedarau, nes kai sunešiosiu ar suplyš, tai vėl pasisisiūsiu.
*

originalu ir paprasta. šaunuolė. thumbup.gif
diudas
zmirzlina, labai originalu ir naudinga bigsmile.gif
zmirzlina
Ačiū mergaitės. blush2.gif Idėją pasivagiau internete. Pabandykit, tikrai malonus tašytės gimimo procesas. biggrin.gif
dijanule
QUOTE(*sim* @ 2010 04 30, 19:56)
Labas visoms  4u.gif  grožiuosi ir grožiuosi Jūsų rankinėmis.. smile.gif
Parodysiu ir savo paskutinę verstos odos..  ax.gif
user posted image
*

labai grazus wub.gif
Šarė
Kaviniai maišai - fantastiška idėja. Super thumbup.gif
*sim*
QUOTE(dijanule @ 2010 07 29, 12:31)
labai grazus  wub.gif
*

aciukas smile.gif

kaviniai maisai man taip pat labai thumbup.gif
mikaf
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 28, 08:34)

Ne, nu čia tai viršūnė!!! Topų topas. Aš manau, gerb. zmirzlina, kad jūs galite drąsiai siųsti šią nuotrauką (o gal dar kokią fotosesiją prieš tai sumesti?) p. G. Pauligui. Kažkodėl manau, kad jis už idėją ir atlikimą jums tikrai atsiųs suvenyrinę dovanėlę, nes iš kūrinio matyti, kad jūs jo kavą išties mėgstate 4u.gif

Bravo! Respektukas!!!
zmirzlina
QUOTE(mikaf @ 2010 07 30, 10:54)
Ne, nu čia tai viršūnė!!! Topų topas. Aš manau, gerb. zmirzlina, kad jūs galite drąsiai siųsti šią nuotrauką (o gal dar kokią fotosesiją prieš tai sumesti?) p. G. Pauligui. Kažkodėl manau, kad jis už idėją ir atlikimą jums tikrai atsiųs suvenyrinę dovanėlę, nes iš kūrinio matyti, kad jūs jo kavą išties mėgstate  4u.gif

Bravo! Respektukas!!!
*

chi chi, apie tai net nebuvau pagalvojusi, kad galiu p. Pauligui įkyrėti. lotuliukas.gif ačiū 4u.gif
yrakaipyra
zmirzlina, va pagaliau kazkas tikrai idomaus thumbup.gif thumbup.gif
sakyciau, netgi ekologiska ideja, nemesti laukan pakuociu, o jas panaudoti naudingai biggrin.gif

as irgi noriu tokio tasiuko ax.gif
bracki, reikia siuvimo masina pirkt vien kart kiek galiam atidelioti blush2.gif
Adatėlė
QUOTE(mikaf @ 2010 07 30, 09:54)
Ne, nu čia tai viršūnė!!! Topų topas. Aš manau, gerb. zmirzlina, kad jūs galite drąsiai siųsti šią nuotrauką (o gal dar kokią fotosesiją prieš tai sumesti?) p. G. Pauligui. Kažkodėl manau, kad jis už idėją ir atlikimą jums tikrai atsiųs suvenyrinę dovanėlę, nes iš kūrinio matyti, kad jūs jo kavą išties mėgstate  4u.gif

Bravo! Respektukas!!!
*

Zmizlina-- clap_1.gif clap_1.gif dar uz reklama tai nebloga dovanele turetu buti g.gif lotuliukas.gif
O kaip ten susiuvai-tvirtas cia reikalas?
meskutejolanta
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 28, 09:34)

user posted image
*

Fantastiska ideja!!! thumbup.gif biggrin.gif
Vaimi
pritariu jog tai puiki idėja thumbup.gif
zmirzlina
sveikos gyvos. Ačiū už pagyrimus, prasimandravojau savaitę Palangoj su ta tašele, bet...................reikia kažką išmąstyti su rankenomis...........reikia kažkuom kažkaip stiprinti...............nelaiko svorio.................Lauku minčių, gal jau kuri pasisiuvot ir sakykit kaip darėt. Kadangi atostogauju, tai minčių visiškas nulis doh.gif
arbatos_puodelis
o jei pabandyt i vidu isiuti normalias rankenas? ir jas aptraukti taip kaip yra dabar?
irmulia
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 13, 16:16)
sveikos gyvos. Ačiū už pagyrimus, prasimandravojau savaitę Palangoj su ta tašele, bet...................reikia kažką išmąstyti su rankenomis...........reikia kažkuom kažkaip stiprinti...............nelaiko svorio.................Lauku minčių, gal jau kuri pasisiuvot ir sakykit kaip darėt. Kadangi atostogauju, tai minčių visiškas nulis doh.gif
*

toje linijoje kur prisiūtos rankenos iš vidaus gali ratu prisiūti tvirtą juostą mirksiukas.gif turėtų laikyti mirksiukas.gif
Šarė
tai ir apskritai galima visą daryti su tvirto, kokio medvilninio audinio pamušalu. Rankenas tai pat daryti dvipuses - viduj audinys, viršuj - kavos popierius smile.gif
Realybe
Kokie liuksiski terbukai is kavos pakeliu! blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Svajoonė
QUOTE(daiva_z @ 2010 04 14, 17:01)
user posted image
*

Man patiko, liuks idėja thumbup.gif
jjuurraa
zmirzlina labai originalios tavo tašytės ir madingos, eco mada dabar ant bangos thumbup.gif ekologiška, madinga, gražu ir dar originalu nu vieni +++++++
zmirzlina
QUOTE(jjuurraa @ 2010 08 22, 16:32)
zmirzlina labai originalios tavo tašytės ir madingos, eco mada dabar ant bangos  thumbup.gif  ekologiška, madinga, gražu ir dar originalu nu vieni +++++++
*

ačiū ačiū, o svarbiausia, natūraliai kvepia kava ir čerška, todėl ir nenoriu jokio pamušalo, o rankenas pasistiprinau ir pirmyn............... thumbup.gif
auksine`
nu kokiu groziu cia prideta blink.gif
labai faina is kavos , super lotuliukas.gif
as irgi rankiniu maniake, reik tik pafotikint
jau nauja minti nesiojuos , tik nzn kada iseis

laaabai grazu
pinciuke
kadangi esu po kojos oepracijos, čia mano gulėjimo lovoje du mėnesius rezultatas. natūralios odos rankinė ir kaklo papuošalas. turėjau užsakymą.........atiduodu jūsų teismui blush2.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Adatėlė
Nu zinai Pinciuke---nerealiai atrodo Tavo darbelis first.gif Kaip pritvirtinai gelytes prie rankines?
pinciuke
klijavau momentu....
ir dar siek tiek tvirtinau su vielutemis
dalruka
Labai grazu,pinciuke,miela rankine ir papuosaliukas thumbup.gif
trr
QUOTE(pinciuke @ 2010 09 04, 19:02)
klijavau momentu....

*

ir ką, truktelėjus neatsiklijuoja? g.gif aš taip nerizikuočiau.. g.gif kažkaip įsivaizduoju, prasibrauni pro spūstį žmonių ir išlendi jau be gėlyčių.. biggrin.gif g.gif
o šiaip gražu. 4u.gif
pinciuke
QUOTE(trr @ 2010 09 25, 21:13)
ir ką, truktelėjus neatsiklijuoja?  g.gif  aš taip nerizikuočiau..   g.gif  kažkaip įsivaizduoju, prasibrauni pro spūstį žmonių ir išlendi jau be gėlyčių..  biggrin.gif  g.gif
o šiaip gražu.  4u.gif
*

juk rašiau, kad papildomai fiksuoju vielute ax.gif
kadangi kelias rankines pati sėkmingai nešiojau ne vienerius metus labai ypatingai nesaugodama, nelabai bijau, kad atsiklijuos. g.gif
kelias esu pardavusi, tačiau nesulaukiau jokių kritinių pastabų... nors pirkėjas visada perspėju - jei kažkas atsitiktų, kad nepabijotų kreiptis. rolleyes.gif
Selga007
QUOTE(daiva_z @ 2010 04 14, 17:01)
Sveikos, fainuciai lininiai rankinukai, tokie kruopštūs  wub.gif

O aš jei galima irgi pasirodau su tašiuku, tik ne medžiaginiu  ax.gif

user posted image
*

cia kaip lagaminukai, bet labai graziai atrodo drinks_cheers.gif
pinciuke
o šitą pasisiuvau sau
Jūsų vertinimui - mano " negriukė" ax.gif
user posted imageuser posted image
Adatėlė
grazuma thumbup.gif thumbup.gif O apatine dalis ten kailiukas tokio trumpo plauko?su ilgu gerai atrodytu g.gif
pinciuke
QUOTE(Adatėlė @ 2010 10 20, 17:50)
grazuma thumbup.gif  thumbup.gif O apatine dalis ten kailiukas tokio trumpo plauko?su ilgu gerai atrodytu g.gif
*

taip, tai natūralus kailis, tik nežinau, kokio gyvūno. atrodo lyg karvės ar jaučio, tik labai žvilga. jį gavau iš JAV.
Adatėlė
Super-gerasi mados tendencijas pagavai thumbup.gif
pinciuke
QUOTE(Adatėlė @ 2010 10 20, 18:35)
Super-gerasi mados tendencijas pagavai thumbup.gif
*

nežinau dėl mados - tiesiog kažkaip rankos pačios sudėjo detales.... o gėlių irgi norėjau.
gal kiek sunkokas galutinis variantas gavosi - mat dugnas dvigubas, viduje gal ų kišenės, nes labai daug gerų daiktų nuolat nešiojuosi biggrin.gif
ir rankenų variantas man nelabai pavyko - tikėjausi kitaip. ir ką turėjau - tą ir dėjau.
bet kai sau - gal neužsigraušiu priekaištais tongue.gif
fruktozoide
QUOTE(Dalužė27 @ 2010 10 04, 08:06)

Daluže, ačiū už nuorodą, labai gerų idėjų yra smile.gif
engailad
Sveikos, visos kuriančios smile.gif

labai praverstų jūsų nuomonė apie šias tašeles..
Papildyta:
netyčia ne tą paspaudžiau ir nuotraukų neįkėliau. kadangi esu naujokė, einu skaityt kaip čia ką daryt
Papildyta:
supratau - iš kompiuterio neįkelsiu. tada kitą kart smile.gif, kai patalpinsiu internete
Erikos skrynelė
pinciuke - labai graži rankinė "negriukė" wub.gif super thumbup.gif
pinciuke
QUOTE(engailad @ 2010 10 21, 14:31)
supratau - iš kompiuterio neįkelsiu. tada kitą kart  smile.gif, kai patalpinsiu internete
*

tada kelk tik nuorodą, kur ta nuotrauka randasi internete smile.gif
ir labai laukiame jų....
Papildyta:
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 10 21, 15:42)
pinciuke - labai graži rankinė "negriukė"  wub.gif super thumbup.gif
*

ačiū, smagu kad patinka smile.gif blush2.gif
engailad

na, štai, pasidariau šiokį tokį albumą.
taip, supratau, kad tik nuorodą reikia įkelt. ar matosi?...ten galima pasididint...http://public.fotki.com
selen
QUOTE(engailad @ 2010 10 21, 17:18)
taip, supratau, kad tik nuorodą reikia įkelt. ar matosi?...ten galima pasididint...http://public.fotki.com
*

Na labai originalios rankinės thumbup.gif Man labai patiko. Dėkui 4u.gif
trr
QUOTE(engailad @ 2010 10 21, 17:18)
taip, supratau, kad tik nuorodą reikia įkelt. ar matosi?...ten galima pasididint...

o aš truputį "prisikabinsiu", prie dekoro ax.gif man pirmoje rankinėje dekoras susivelia, kažkaip tos gėlės sau, o tos juostelės sau.. ir dar užlipa viens ant kito.. (čia gal pirmas darbas buvo?) gal reikėjo geles biski nuleisti, o vertikalią juostelę patraukti labiau šonan.. g.gif kai kur simetrija pasimetė.. smile.gif apskritai su tom baltom juostelėm, manau jos gal galėjo būt siauresnės arba kitos spalvos g.gif , dabar regis truputį per stambios, kadangi savo aktyvumu (šviesumu, ryškumu, proporcijomis) užgožia kitus dekoro elementus, kurie šiaip turėtų būti pagrindiniai (nes vienetiniai), o juostelės turėtų būti tik papildomas dekoro elementas, na toks mažiau pastebimas.
bet čia toks subjektyvus ir nelabai reikšmingas mano pastebėjimas.. blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
o šiaip gražiai suderintos, subtilios spalvos, paskutiniai du darbai labai vientiso stiliaus thumbup.gif , man ypač patiko ta "mažytė" thumbup.gif
engailad
QUOTE(trr @ 2010 10 22, 22:25)
o aš truputį "prisikabinsiu", prie dekoro  ax.gif man pirmoje rankinėje dekoras susivelia, kažkaip tos gėlės sau, o tos juostelės sau.. ir dar užlipa viens ant kito.. (čia gal pirmas darbas buvo?) gal reikėjo geles biski nuleisti, o vertikalią juostelę patraukti labiau šonan..  g.gif  kai kur simetrija pasimetė..  smile.gif  apskritai su tom baltom juostelėm, manau jos gal galėjo būt siauresnės arba kitos spalvos  g.gif , dabar regis truputį per stambios, kadangi savo aktyvumu (šviesumu, ryškumu, proporcijomis) užgožia kitus dekoro elementus, kurie šiaip turėtų būti pagrindiniai (nes vienetiniai), o juostelės turėtų būti tik papildomas dekoro elementas, na toks mažiau pastebimas. 
bet čia toks subjektyvus ir nelabai reikšmingas mano pastebėjimas..  blush2.gif  biggrin.gif  4u.gif
o šiaip gražiai suderintos, subtilios spalvos, paskutiniai du darbai labai vientiso stiliaus  thumbup.gif , man ypač patiko ta "mažytė"  thumbup.gif
*

aha...ačiū. taip, ta mėlyna buvo pirmoji - atspėjot smile.gif na, iš pradžių tai ir buvo toks sumanymas tik baltos juostelės ir baltos rankenos. bet po to man lyg kažko pritrūko tai pradėjau dėt aplikacijas bei siuvinėti. joo, dėl juostelių pločio, greičiausiai, sutinku, jei būtų be aplikacijų tai geriau gal žiūrėtūsi, o jei su - tada turbūt būtų geriau siauresnės. O asimetrija man patinka smile.gif
visi šie darbai mano pirmieji, pasiūti vasarą - kažkaip nieks nekritikavo, keletą nupirko, keletą dovanojau, todėl labai dėkinga už pastabas - jos tikrai taiklios.
dabar siūsiu žiemines rankines. kaip gerai, kad čia su jumis galėsiu pasitart! žinokit, visada laukiu kritikos smile.gif
trr
QUOTE(engailad @ 2010 10 25, 10:42)
O asimetrija man patinka  smile.gif

man irgi biggrin.gif , bet ten (nr.2 ir 5) buvo simetriškas piešinys atliktas nesimetriškai (kraštinės šonuose truputį ne vienodos).. 4u.gif ax.gif bet pradžioj suprantama, audiniai vaikšto, neklauso.. viskas normaliai 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.