Vaimi--labai jau grazios rankines
jūsų teismui vakarykščio vakaro pasėdėjimai.................
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 28, 08:34) jūsų teismui vakarykščio vakaro pasėdėjimai................. tai čia kavos pakuotės susiūtos? labai įdomu, jei taip..... o gal tokia medžiaga? kažin, ar laikys didesnį svorį? QUOTE(pinciuke @ 2010 07 28, 08:49) tai čia kavos pakuotės susiūtos? labai įdomu, jei taip..... o gal tokia medžiaga? kažin, ar laikys didesnį svorį? kavos pakuotės, išskirtos, išvalytos, buvę suspaustos, kad išsilygintų ir šiek tiek aplygintos žirklėmis. rankenos irgi iš pokelio, tik mažesnio. Dėls svorio atlaikymo, tai rankenas galima pastiprinti siūvant ir susiuvimo vietas. Aš to nedarau, nes kai sunešiosiu ar suplyš, tai vėl pasisisiūsiu. QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 28, 08:56) kavos pakuotės, išskirtos, išvalytos, buvę suspaustos, kad išsilygintų ir šiek tiek aplygintos žirklėmis. rankenos irgi iš pokelio, tik mažesnio. Dėls svorio atlaikymo, tai rankenas galima pastiprinti siūvant ir susiuvimo vietas. Aš to nedarau, nes kai sunešiosiu ar suplyš, tai vėl pasisisiūsiu. originalu ir paprasta. šaunuolė.
zmirzlina, labai originalu ir naudinga
Ačiū mergaitės.
Kaviniai maišai - fantastiška idėja. Super
QUOTE(zmirzlina @ 2010 07 28, 08:34) jūsų teismui vakarykščio vakaro pasėdėjimai................. Ne, nu čia tai viršūnė!!! Topų topas. Aš manau, gerb. zmirzlina, kad jūs galite drąsiai siųsti šią nuotrauką (o gal dar kokią fotosesiją prieš tai sumesti?) p. G. Pauligui. Kažkodėl manau, kad jis už idėją ir atlikimą jums tikrai atsiųs suvenyrinę dovanėlę, nes iš kūrinio matyti, kad jūs jo kavą išties mėgstate Bravo! Respektukas!!! QUOTE(mikaf @ 2010 07 30, 10:54) Ne, nu čia tai viršūnė!!! Topų topas. Aš manau, gerb. zmirzlina, kad jūs galite drąsiai siųsti šią nuotrauką (o gal dar kokią fotosesiją prieš tai sumesti?) p. G. Pauligui. Kažkodėl manau, kad jis už idėją ir atlikimą jums tikrai atsiųs suvenyrinę dovanėlę, nes iš kūrinio matyti, kad jūs jo kavą išties mėgstate Bravo! Respektukas!!! chi chi, apie tai net nebuvau pagalvojusi, kad galiu p. Pauligui įkyrėti.
zmirzlina, va pagaliau kazkas tikrai idomaus
sakyciau, netgi ekologiska ideja, nemesti laukan pakuociu, o jas panaudoti naudingai as irgi noriu tokio tasiuko bracki, reikia siuvimo masina pirkt vien kart kiek galiam atidelioti QUOTE(mikaf @ 2010 07 30, 09:54) Ne, nu čia tai viršūnė!!! Topų topas. Aš manau, gerb. zmirzlina, kad jūs galite drąsiai siųsti šią nuotrauką (o gal dar kokią fotosesiją prieš tai sumesti?) p. G. Pauligui. Kažkodėl manau, kad jis už idėją ir atlikimą jums tikrai atsiųs suvenyrinę dovanėlę, nes iš kūrinio matyti, kad jūs jo kavą išties mėgstate Bravo! Respektukas!!! Zmizlina-- O kaip ten susiuvai-tvirtas cia reikalas?
pritariu jog tai puiki idėja
sveikos gyvos. Ačiū už pagyrimus, prasimandravojau savaitę Palangoj su ta tašele, bet...................reikia kažką išmąstyti su rankenomis...........reikia kažkuom kažkaip stiprinti...............nelaiko svorio.................Lauku minčių, gal jau kuri pasisiuvot ir sakykit kaip darėt. Kadangi atostogauju, tai minčių visiškas nulis
o jei pabandyt i vidu isiuti normalias rankenas? ir jas aptraukti taip kaip yra dabar?
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 13, 16:16) sveikos gyvos. Ačiū už pagyrimus, prasimandravojau savaitę Palangoj su ta tašele, bet...................reikia kažką išmąstyti su rankenomis...........reikia kažkuom kažkaip stiprinti...............nelaiko svorio.................Lauku minčių, gal jau kuri pasisiuvot ir sakykit kaip darėt. Kadangi atostogauju, tai minčių visiškas nulis toje linijoje kur prisiūtos rankenos iš vidaus gali ratu prisiūti tvirtą juostą
tai ir apskritai galima visą daryti su tvirto, kokio medvilninio audinio pamušalu. Rankenas tai pat daryti dvipuses - viduj audinys, viršuj - kavos popierius
Kokie liuksiski terbukai is kavos pakeliu!
zmirzlina labai originalios tavo tašytės ir madingos, eco mada dabar ant bangos
QUOTE(jjuurraa @ 2010 08 22, 16:32) zmirzlina labai originalios tavo tašytės ir madingos, eco mada dabar ant bangos ačiū ačiū, o svarbiausia, natūraliai kvepia kava ir čerška, todėl ir nenoriu jokio pamušalo, o rankenas pasistiprinau ir pirmyn...............
nu kokiu groziu cia prideta
labai faina is kavos , super as irgi rankiniu maniake, reik tik pafotikint jau nauja minti nesiojuos , tik nzn kada iseis laaabai grazu
kadangi esu po kojos oepracijos, čia mano gulėjimo lovoje du mėnesius rezultatas. natūralios odos rankinė ir kaklo papuošalas. turėjau užsakymą.........atiduodu jūsų teismui
![]() ![]() ![]()
Nu zinai Pinciuke---nerealiai atrodo Tavo darbelis
klijavau momentu....
ir dar siek tiek tvirtinau su vielutemis
Labai grazu,pinciuke,miela rankine ir papuosaliukas
QUOTE(trr @ 2010 09 25, 21:13) ir ką, truktelėjus neatsiklijuoja? o šiaip gražu. juk rašiau, kad papildomai fiksuoju vielute kadangi kelias rankines pati sėkmingai nešiojau ne vienerius metus labai ypatingai nesaugodama, nelabai bijau, kad atsiklijuos. kelias esu pardavusi, tačiau nesulaukiau jokių kritinių pastabų... nors pirkėjas visada perspėju - jei kažkas atsitiktų, kad nepabijotų kreiptis.
o šitą pasisiuvau sau
Jūsų vertinimui - mano " negriukė" ![]() ![]()
grazuma
Super-gerasi mados tendencijas pagavai
QUOTE(Adatėlė @ 2010 10 20, 18:35) nežinau dėl mados - tiesiog kažkaip rankos pačios sudėjo detales.... o gėlių irgi norėjau. gal kiek sunkokas galutinis variantas gavosi - mat dugnas dvigubas, viduje gal ų kišenės, nes labai daug gerų daiktų nuolat nešiojuosi ir rankenų variantas man nelabai pavyko - tikėjausi kitaip. ir ką turėjau - tą ir dėjau. bet kai sau - gal neužsigraušiu priekaištais QUOTE(Dalužė27 @ 2010 10 04, 08:06) Čia labai daug rankiniu: http://picasaweb.google.lt/roelena5 http://picasaweb.google.lt/leilalahud2 http://picasaweb.google.lt/Crisvida23 Daluže, ačiū už nuorodą, labai gerų idėjų yra
Sveikos, visos kuriančios
labai praverstų jūsų nuomonė apie šias tašeles.. Papildyta: netyčia ne tą paspaudžiau ir nuotraukų neįkėliau. kadangi esu naujokė, einu skaityt kaip čia ką daryt Papildyta: supratau - iš kompiuterio neįkelsiu. tada kitą kart
pinciuke - labai graži rankinė "negriukė"
QUOTE(engailad @ 2010 10 21, 14:31) tada kelk tik nuorodą, kur ta nuotrauka randasi internete ir labai laukiame jų.... Papildyta: QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 10 21, 15:42) ačiū, smagu kad patinka na, štai, pasidariau šiokį tokį albumą. taip, supratau, kad tik nuorodą reikia įkelt. ar matosi?...ten galima pasididint...http://public.fotki.com QUOTE(engailad @ 2010 10 21, 17:18) na, štai, pasidariau šiokį tokį albumą. taip, supratau, kad tik nuorodą reikia įkelt. ar matosi?...ten galima pasididint...http://public.fotki.com Na labai originalios rankinės QUOTE(engailad @ 2010 10 21, 17:18) na, štai, pasidariau šiokį tokį albumą. taip, supratau, kad tik nuorodą reikia įkelt. ar matosi?...ten galima pasididint... o aš truputį "prisikabinsiu", prie dekoro bet čia toks subjektyvus ir nelabai reikšmingas mano pastebėjimas.. o šiaip gražiai suderintos, subtilios spalvos, paskutiniai du darbai labai vientiso stiliaus QUOTE(trr @ 2010 10 22, 22:25) o aš truputį "prisikabinsiu", prie dekoro bet čia toks subjektyvus ir nelabai reikšmingas mano pastebėjimas.. o šiaip gražiai suderintos, subtilios spalvos, paskutiniai du darbai labai vientiso stiliaus aha...ačiū. taip, ta mėlyna buvo pirmoji - atspėjot visi šie darbai mano pirmieji, pasiūti vasarą - kažkaip nieks nekritikavo, keletą nupirko, keletą dovanojau, todėl labai dėkinga už pastabas - jos tikrai taiklios. dabar siūsiu žiemines rankines. kaip gerai, kad čia su jumis galėsiu pasitart! žinokit, visada laukiu kritikos QUOTE(engailad @ 2010 10 25, 10:42) O asimetrija man patinka man irgi |