Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rankinės ir tašiukai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Miera
QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 03, 12:48)
beskaiste violetinė patiko, tik mano manymu nereik to dirželio, gėlytę šiaip galima šone pritvirtinti 4u.gif
*

Man irgi violetinė labai patiko, tik aš dirželį būtinai palikčiau, o va gėlytę nuomčiau blush2.gif
Kiek žmonių tiek nuomonių biggrin.gif Beskaiste, linkiu, kad kiekviena rankinė atrastų sau šeiminkę mirksiukas.gif
irmulia
QUOTE(irmulia @ 2011 03 03, 13:49)
tai vadinasi yra visai realu namie be jokio preso įdėti tokią spaudę?  bigsmile.gif

tik kaip tiksliai? mastau.gif

*

na, ką puikiai pavyko yahoo.gif ir nereikia ten jokių presų, kad įdėti tiek kniedę tiek spaudę cool.gif
Katinytis
Tai papasakok kaip dėjai, kokius instrumentus naudojai , nes vaikui iš striukės tris išsipešė ax.gif
irmulia
reikia platuko, apvalaus kaltuko ( kad praplėsti) ir dar kokios nors kietos detalės su mažyte įduba mirksiukas.gif ir puikiai viskas thumbup.gif

aš naudojau tokį kaltuką (mažesnę praplėtimo galvutę) :

user posted image

ir plaktuką

o vietoje detalės su įduba panaudojau kitą metalinę dalį su skylute nuo didesnės kniedės hihihi.gif bet dabar sumąsčiau, kad dar labiau tiktų koks kieto kartono gabaliukas su jame išmušta skylute g.gif

aišku, su presu labai maža tikimybė, kad sugadinsi kniedes/spaudes, bet ir čia pasipraktikavus galima drąsiai išsisukti thumbup.gif
pinciuke
QUOTE(irmulia @ 2011 03 03, 20:43)
reikia platuko, apvalaus kaltuko ( kad praplėsti) ir dar kokios nors kietos detalės su mažyte įduba  mirksiukas.gif  ir puikiai viskas  thumbup.gif

aš naudojau tokį kaltuką (mažesnę praplėtimo galvutę) :

....
ir plaktuką

o vietoje detalės su įduba panaudojau kitą metalinę dalį su skylute nuo didesnės kniedės hihihi.gif bet dabar sumąsčiau, kad dar labiau tiktų koks kieto kartono gabaliukas su jame išmušta skylute  g.gif

aišku, su presu labai maža tikimybė, kad sugadinsi kniedes/spaudes, bet ir čia pasipraktikavus galima drąsiai išsisukti  thumbup.gif
*

o kur tokių galima įsigyti?
norėčiau...... g.gif
irmulia
šiuos pirkau spalvų namuose mirksiukas.gif bet ieškosiu rimtesnių , geresnio metalo, nes realiai šie skirti minkštesnio metalo detalėmis ( tokiems žiedukams, kniedėms) mirksiukas.gif
beskaiste
QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 03, 13:48)
beskaiste violetinė patiko, tik mano manymu nereik to dirželio, gėlytę šiaip galima šone pritvirtinti 4u.gif
*

tas dirzelis eina aplink ir tarnauja kaip trumpa rankena

QUOTE(irmulia @ 2011 03 03, 14:49)
ar galima kažkur Vilniuje įsigyti kokių spec. kaltukų šiam reikalui?

nes tas presas žvėriškus pinigus kainuoja  doh.gif
*

buna dar repliu principo ,bet nepatvarios jos ,metalas minkstas

apie 120 lt + tos formeles kiekvieno dydzio knopkem po 15 ar 20 lt

QUOTE(irmulia @ 2011 03 03, 18:54)
na, ką puikiai pavyko yahoo.gif  ir nereikia ten jokių  presų, kad įdėti tiek kniedę tiek spaudę  cool.gif
*

nu saunuole ...
Katinytis
Kaip tik turiu toki rinkini ax.gif reiks pabandyti ax.gif
pamelucik
Sveikos, ar kas galetu pasiuti rankinuka vestuvems? Kaune
Maarit
Reikia jūsų pagalbos,nesuprantu kiap nerti 2 eilę šio rašto

Shema

Rankinė
Miera
Maarit, neįžiūriu koks ten stulpelis- ar su 2 ar 3 užmetimais, bet esmė ten tokia, kad pirmą stulpelį neri į trečią akį, antrą į ketvirtą akį, trečią į penktą akį, ketvirtą į pirmą akį, penktą į antrą, o šeštą stulpelį į trečią akį. 4-6 stulpelius reikia nerti už pirmų trijų "nugaros" hihihi.gif, taip jie susikryžiuoja. Tikiuosi supratai 4u.gif
Ulma
Oi kokia užmiršta tema...

Rodau savo rankinę

user posted image

user posted image

user posted image

Mano šildantys rankdarbiai
*Bonita*
Kokios mielos man medžiaginės tašytės. Jau ilgai svajoju pasisiūti ir vis laukiu, kol pasiryšiu. Radau fantastiškų rankinių pavyzdžių su siuvimo pamokėlėmis, gal kam pravers: Rankinių siuvimas 4u.gif
erossa
Sveikos 4u.gif

nežinau, ar į temą, bet dariau štai tokią tašytę iš filco mažai mergaitei ax.gif

user posted image

o jūs čia tikrai gražias rankines siūnate thumbup.gif
Adatėlė
user posted image
uzsakymine tasyte-labai miela wub.gif
Sorca
Pritariu tau.Labai miela.
diudas
Nauja rankinė, bet nenaujas siuvinėtas paveikslėlis. Šis paveikslėlis naujai pritaikytas iš šios http://diudas.blogspot.com/2009/07/rankine...uten-vogel.html seniau siūtos rankinės. Nes anoji rankinė prarado savo grožį ir ryškumą po kelionės į Krymą. Saulė jos nepasigailėjo ir išblukino, o pačio paveikslėlio saulės spinduliai nepaveikė, matyt, tikrai gerai išsiuvinėjau :apsipatenkinusi: Taigi, naujoji aguoninė rankinė visai mažytė 19 x 19 cm, skirta tiktai piniginei, raktams ir telefonui talpinti.

user posted image
Daugiau nuotraukų čia: http://diudas.blogspot.com/2011/07/aguonin...-poppy-bag.html
Mona187
Labai norėčiau pasisiūti džinsinę rankinęax.gif Gal žinot, kur rasti jos darymo aprašymą internete?
_Smalsutė_
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 10, 14:55)
Labai norėčiau pasisiūti džinsinę rankinęax.gif Gal žinot, kur rasti jos darymo aprašymą internete?
*

Bent aš tai tokio klausimo nesuprantu - juk svarbiausia modelis, o jau audinį gali rinktis džinsą, gali - ne džinsą. Taigi visiškai neaišku ko bent maždaug ieškai. unsure.gif
Primadona-A
QUOTE(erossa @ 2011 06 11, 16:21)
Sveikos 4u.gif

nežinau, ar į temą, bet dariau štai tokią tašytę iš filco mažai mergaitei ax.gif

user posted image

o jūs čia tikrai gražias rankines siūnate thumbup.gif
*

koks grozis wub.gif
Atejau visai netycia i Jusu tema 4u.gif bekeliaudama ir ieskodama krikstynu drabuzeliu meistriu, uzsukau pas Jus, nu ....esat wub.gif wub.gif wub.gif visoms kuo daugiau kurybiniu ambiciju ir polekio!!!!!
_Smalsutė_
Sportinė rankinė - lietuviškas aprašymas.
Agurkiene
Sveikos, Auksrankės,

Gal kas netyčia kur užmatėte rankinę ar kuprinytę dviejų tinkančią dviejų metukš mergaitei į darželį? smile.gif

Būčiau labai dėkinga 4u.gif
pirmaargenta
Ir aš pirmą kartą gyvenime pasisiuvau rankinę blush2.gif
user posted image
Miera
Ir čia rodausi naujausią rankinę

user posted image
Adatėlė
mmmmm koks grozis wub.gif ir forma tasytes ir spalvyte ir dekoras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pinciuke
QUOTE(Miera @ 2011 09 21, 16:36)

tikrai puiki.
spalva - ne mano, bet modelis, dekoravimas, išbaigtumas labai žavi.
o iš kur ten ta sraigė atsirado - kaip suprantu - jos nėra ant rankines?
Miera
QUOTE(Adatėlė @ 2011 09 21, 18:40)
*

QUOTE(pinciuke @ 2011 09 21, 20:15)
o iš kur ten ta sraigė atsirado - kaip suprantu - jos nėra ant rankines?
*

Ačiū ačiū. O sraigė...jos tiesiog mėgsta vynuoges mirksiukas.gif
s@mi
Miera, labai šauni rankinė clap_1.gif
rosebud1
QUOTE(Miera @ 2011 09 21, 17:36)
*

fainutė thumbup.gif
Miera
QUOTE(s@mi @ 2011 09 22, 15:51)
Miera, labai šauni rankinė clap_1.gif
*

QUOTE(rosebud1 @ 2011 09 23, 13:40)
fainutė thumbup.gif
*

Ačiū 4u.gif
rarika

Manoji ax.gif

user posted image
trr
QUOTE(Miera @ 2011 09 21, 21:18)
Ačiū ačiū. O sraigė...jos tiesiog mėgsta vynuoges  mirksiukas.gif
*

na visokie tokie fotošopiniai fintai ištiesų nereikalingi, nes klaidina apžiūrint daiktą 4u.gif gi kitas gali pagalvot, kad ten yra sraigė, o nusipirkęs nusimins jos ten neradęs. smile.gif

QUOTE(rarika @ 2011 09 24, 14:35)
Manoji ax.gif

šauni tašikė, kaip visada thumbup.gif o odą marginot pati, ar tokia buvo?

visų darbai čia labai faini thumbup.gif 4u.gif
pinciuke
man draugė atsiuntė iš JAV labai įdomios - glamžytos sidabrinės ( taip dažyta) natūralios odos. bet kolkas laukiu minčių ir įkvėpimo.
o ji man paskojo, kad įsigijo tampomos odos - siūdinsis aptemptas kelnes. sakė, kad labai daug kainuoja , nes tai naujovė kolkas net ten.
rarika
šauni tašikė, kaip visada thumbup.gif o odą marginot pati, ar tokia buvo?
visų darbai čia labai faini thumbup.gif 4u.gif
*

[/quote]
Aciu trr,tavo nuomone ir pastabos,kaip profo,tikrai svarbus aciuks.gif
Oda tokia buvo 4u.gif .

Pinciuke,kas liecia tampomos odos,tai man kazkaip keista,juk ne sintetika g.gif ,manau dos struktura neleistu jai tampytis kaip guma ar trikotazas...nebent dabartines technolgijos rolleyes.gif
Miera
QUOTE(trr @ 2011 09 24, 19:07)
na visokie tokie fotošopiniai fintai ištiesų nereikalingi, nes klaidina apžiūrint daiktą  4u.gif  gi kitas gali pagalvot, kad ten yra sraigė, o nusipirkęs nusimins jos ten neradęs.  smile.gif
*

1. kur parašyta, kad aš ją parduodu???
2. nieko aš neklaidinu nes nuotraukas rodau tik po to kai rankinė jau padovanota
3. ne photoshopu daryta
trr
aha, man irgi būtų įdomu pamatyt tą besitampančią odą. išdalies tikiu, nes oda turi neribotas galimybes priklausomai nuo išdirbimo, bet įdomu kiek tempiasi biggrin.gif
QUOTE(rarika @ 2011 09 25, 10:06)

Aciu trr,tavo nuomone ir  pastabos,kaip profo,tikrai svarbus aciuks.gif
Oda tokia buvo 4u.gif .

*

ką jau ten, matau tik kada gražiai sukomponuota, suderinta ir ar švariai atlikta, o technologinių įmantrybių ir sudėtingumo rankinėse nė velnio nenutuokiu ir negaliu įvertint.. ax.gif smile.gif

QUOTE(Miera @ 2011 09 25, 21:11)
1. kur parašyta, kad aš ją parduodu???
2. nieko aš neklaidinu nes nuotraukas rodau tik po to kai rankinė jau padovanota
3. ne photoshopu daryta
*

doh.gif doh.gif
1. 2. visiškai nesvarbu, gi atnešėt jį čia parodyti įvertinimui ar pagyrimui, tai kaip žiūrovui vertint, jei jis nežino, kurios detalės tikros, kurios ne mirksiukas.gif
3. tuo labiau nesvarbu, gi vistiek kompu cool.gif a nors ir lipdukais, esmė, kad realiai jų ten nėra. nu gerai, pasakysiu dar paprasčiau - o jei tas kuris gavo ją dovanų ateis pamatys, o tada paskui sakys: o tai kur dingo sraigė biggrin.gif cool.gif (garantuoju, dabar sakysit, kad neateis, nes tas žmogus SM'e nesilanko.. doh.gif )

jei nesupratot, "kabinėjuosi" ne prie tašikės, o prie jos pateikimo (tą klaidą nete beje daro labai daug kas), tad nėra ko čia įsižeist. 4u.gif
pinciuke
QUOTE(rarika @ 2011 09 25, 10:06)
Pinciuke,kas liecia tampomos odos,tai man kazkaip keista,juk ne sintetika g.gif ,manau dos struktura neleistu jai tampytis kaip guma ar trikotazas...nebent dabartines technolgijos rolleyes.gif
*

aš pati jos nemačiau....
o mano draugė dirba su įvairiomis odomis ir kailiais namuose ir dizainerio parduotuvėje. taigi apie medžiagas ji tikrai supranta.
o glamžytą sidabrinę odą galėsiu nufotkinti ir įdėti čia - ji tikrai iš pažiūros neatrodo natūrali. tik palietus ir iš blogosios pusės pažiūrėjus, padeginus - tikra.
Papildyta:
QUOTE(pinciuke @ 2011 09 26, 01:30)
aš pati jos nemačiau....
o mano draugė dirba su įvairiomis odomis ir kailiais namuose ir dizainerio parduotuvėje. taigi apie medžiagas ji tikrai supranta.
o glamžytą sidabrinę odą galėsiu nufotkinti ir įdėti čia - ji tikrai iš pažiūros neatrodo natūrali. tik palietus ir iš blogosios pusės pažiūrėjus, padeginus - tikra.
*

o apie tą sraigę šiaip užklausiau, juk suprantu, kad jos ten nėra ir nebuvo.
nesureikšminu tokių dalykų. tongue.gif
Miera
QUOTE(trr @ 2011 09 26, 00:33)
doh.gif  doh.gif
1. 2. visiškai nesvarbu, gi atnešėt jį čia parodyti įvertinimui ar pagyrimui, tai kaip žiūrovui vertint, jei jis nežino, kurios detalės tikros, kurios ne  mirksiukas.gif
3. tuo labiau nesvarbu, gi vistiek kompu  cool.gif  a nors ir lipdukais, esmė, kad realiai jų ten nėra. nu gerai,  pasakysiu dar paprasčiau - o jei tas kuris gavo ją dovanų ateis pamatys, o tada paskui sakys: o tai kur dingo sraigė  biggrin.gif  cool.gif (garantuoju, dabar sakysit, kad neateis, nes tas žmogus SM'e nesilanko..  doh.gif )

jei nesupratot, "kabinėjuosi" ne prie tašikės, o prie jos pateikimo (tą klaidą nete beje daro labai daug kas), tad nėra ko čia įsižeist.  4u.gif
*

Netikiu, kad yra tokių kvailų, kurie nepastebėtų, kad sraigė užpiešta ir kad ji tik vienoj iš trijų nuotraukų. Klysti su "garantijom" smile.gif nes ir ateina, ir skaito, ir tikrai nepasiges to ko nėra ir neturi būt. Bet ką, norėjai pasakyt tikrai supratau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rarika @ 2011 09 24, 14:35)
Manoji ax.gif
*

Šauni rankinė 4u.gif Gražus formatas. Koks jos dydis?
srauni_upe
Sveikos, merginos,
kreioiuos į tas kur iš odos ir pan tašiukus siuvas smile.gif Ar jūs buotines mašinas naudojat ar specialias odai? Turiu odos atraižų ale baisu sugadint būt mašiną.. tai sakau prieš bandymus pasiklausiu smile.gif
Varinija
QUOTE(Miera @ 2010 11 12, 16:39)
Ir prigalvoja gi žmonės  thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
*

g.gif ,kazin ar mano menesio algos uztektu bent vienai is siu rankiniu?... ax.gif doh.gif
rarika
Cia bandziau suderinti oda ir veltini smile.gif

user posted image
trr
QUOTE(rarika @ 2011 11 17, 15:03)

*

labai įdomu, medis labai gražus thumbup.gif tik manau oda tai beveik amžina, o va veltinis daug anksčiau apsitrins ir apsivels.. g.gif bent jau taip pagal savo vaiko paltuką pastebėjau.. g.gif blush2.gif būtų gaila. ir kabančias detales bent jau aš gal būčiau darius ne širdutes, o medžio lapelius, kad į temą medžiui būtų. ax.gif rolleyes.gif bet šiaip faina. 4u.gif
Miera
QUOTE(rarika @ 2011 11 17, 14:03)
*

Veltinis- nerealus bigsmile.gif Medis super gražus, spalvos tokią ramią rudenišką nuotaiką sukuria thumbup.gif Odos ir veltinio derinys smagus ir kiek netikėtas, graži proporcija.
bet turiu ne vien pagyrų blush2.gif Odos ir veltinio derinys iš esmės tikrai geras, tačiau oda man per daug blizgi( gal tik nuotraukoj?). O pakabutis toks...hm..ne iš tos operos ir be jo rankinė atrodytų išbaigta. Tas pakabutis toks...atleisk- nekokybiškas palyginus su pačia rankine.
trr
QUOTE(Miera @ 2011 11 17, 17:38)
pakabutis toks...hm..ne iš tos operos ir be jo rankinė atrodytų išbaigta. Tas pakabutis toks...atleisk- nekokybiškas palyginus su pačia  rankine.
*

drinks_cheers.gif pritarčiau, aš irgi pagalvojau, kad ir be jo gerai būtų ax.gif , ir spėju nešiojant nuo lietaus ir nuolatinio čiupinėjimo jie susiraityti gali.. g.gif
rosebud1
rarika, labai fainai gavosi mirksiukas.gif
DRUNE
Sveikos. Gal kuri aptikote ainternete kokių rankinių, kurias galėtų pasisiūti mergaitės? nesudėtingų
rarika
Rodausi smile.gif
Naujas odinis su idomia furnitura 4u.gif

user posted image
Papildyta:
Ir dar du oda+veltinis

user posted image

user posted image
trr
faini tašiukai, ypač vidurinis. thumbup.gif o pirmas toks minkštutis atrodo, po galva pasidėt galima biggrin.gif 4u.gif o ten tie karoliukai gal kaip nors dalyvauja užsegime ar tai tik papuošimas?
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.