Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Milžiniuko Lukučio gimimas.
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
Cuoliukė22
Niu va atejo laikas ir man papasakoti taip laukto musu sunelio gimimo istorija. wub.gif
Nestumas buvo nelengvas, kadangi esu labai smulkute..vis ji lydejo gasdinimiai, kad neisnesiosiu, nepagimdysiu..lydejo labai daug skausmu visa nestuma. 31sav gulejau su gresianciu prieslaikiniu ir tada jau isgirdau nuosprendi, kad jau dabar tai maximum 34sav ir pagimdysiu..Tai labai liudino, nes visa ta laika kankino labai skausmingi saremiai..dziugino tik tas , kad maziuko svoris buvo didesnis nei priklauso ir sake viskas bus gerai jei gimdyciau..Niu ka laukem su vyru jau pasiruose nuo Kaledu, kada ateis tas musu mazas angeliukas wub.gif , bet laikas vis ejo..sulaukem Kaledu, Nauju metu, bigsmile.gif o mazylis ramiai sau tupejo pilvelyje wub.gif Ziuriu pradejo jau kapseti paskutines dieneles nestuke.gif , gydytojai buvo apake, netikejo, o maziukas net nesiruose ateiti, tik vis kankino baisiausi saremiai.. Suejo terminas sausio 22d ir ka jus manot, niu mazylis toliau sedi unsure.gif biggrin.gif . Jau pradejau nerimauti, nes echoskopija rode, kad jau drumzlini vandenys ir pradejusi senti placenta ir 3 dienu begyje geriausia pagimdyti. 24 diena nuejau i konsultacija pasitikrinti ka daryti, nes jau 2 dienos po termino..kadangi atsidarymas buvo 2cm,tai mane po gero pakrapstymo su palinkejimu siandien sugrizti issiunte namo laukt vandenu arba reguliariu saremiu..Grizau namo nuliudus, bet sirdute virpejo, kad jau susitiksiu su savo mazuliuku wub.gif Ir neveltui bigsmile.gif wub.gif
Grizus namo prasidejo nereguliarus, be labai skausmingi saremiai, vyrui pasakiau, kad penktadieni tai yra ryt 25d turesim savo angeliuka wub.gif
Ir stai atejo ta akimirka taip ilgai laukta wub.gif 20.30val nubego vadenys, bego upeliu...21.30val buvom jau ligonineje, nuo saremiu jau sunkiai kalbeti ejo is skausmo..patikrino 2cm atsidarymas, po saremio jau buvo 3cm...pasake siandien tikrai neagimdysiu...23val buvau jau gimdykloje 4cm atsidarymas...skausmas buvo be proto, nuskausminamuju atsisakiau, vyras labai padejo buvimu salia..1val jau buvo pilnas atsidarymas, akyse buvo tamsu, nesupratau kodel tiek gydytoju salia manes, pasirodo mazylis statesi skersai del itin siauro dubens ir reikejo extra cezario...as jau nebegalejau, pradejau stumti..staigiai mane supakavo..operacineje nuo stumimo mano vos galejo padaryti spinaline,gal blogai padare, pradejo pjauti viska jauciau...spaudimas krito..as tik mintyse prasiau Dievo, kad viskas gerai butu...Staiga isgirdau kaip niuksejima toki, pasirodo tai buvo mano mazylis 2.57val 25d penktadieni atejas i si pasauleli wub.gif atsidusau, viskas gerai, pradejo verkti garsiai...apsiverkiau ir as..maciau kaip isnese ji..mane dar alanda siuvo, pradejo daryti bloga..skaudejo..bet asaros riedejo kaip pupos is tos begalines laimes sulaukus savo stebukliuko.. wub.gif 4val atveze i pooperacine palata kur man pasake, kad gime milziniukas 4020kg 57cm unsure.gif , suleke puse personalo paziuretii mane, kaip as budama tokia smulki tesveriau tik 51kg( per nestuma 7kg tik priaugau) ir buvau 1,58cm, toki milziniuka pagimdziau blush2.gif , pramine mane Cuoliuke su milziniuku,Lukuciui iki mano ugio truksta tik 1m ir 1cm biggrin.gif
Be proto esame laimingi su vyru turedami toki angeliuka. Gimdymas buvo sunkus labai, bet vertas sito milziniuko wub.gif
Tokia mano istorija. Labai atsiprasau taip issipleciau blush2.gif Rasau supdama savo stebukliuka ant ranku prisiminus susigraudinau blush2.gif
deivydukomama
koks milziniukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jura_j
Sveikinu sulaukus sunelio 4u.gif Aukit sveiki!
p.s. na bet ir greituole, as jau metai neturiu laiko aprasyti savo panelytes atejimo blush2.gif , o Tu per 4 dienas suspejai.. Maladiec! biggrin.gif
Ellos
Šaunuolė mamytė 4u.gif Aukit didučiai, būkit geručiai biggrin.gif wub.gif
Lion
Dar karteli sveikinu, saulyt wub.gif wub.gif wub.gif Aukit dideli ir sveiki wub.gif wub.gif wub.gif
Cuoliukė22
Labai labai aciu mergytes wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Adilaila
Sveikinimai zuika 4u.gif Pagaliau, tiek visos uz tave laikem kumstukus...
Laai laukem ir mes... wub.gif
zoroboba
cray.gif niu blemba susigraudinau ir as... wub.gif , super ir tikrai stebukliukas tas tavo milziniukas, kad is tokios coliukes gime toks kleckiukas thumbup.gif 4u.gif
aukit dar didesni ir patys stipriausi wub.gif
doviler
sveikinimai mergyte didžiausi ir nuoširdžiausi wub.gif
Amiletta
Sveikinam dar kartelį. wub.gif
another
Dar kartelį sveikinu wub.gif Smagu, kad viskas gerai ir milžiniukas sūnelis jau ant rankų wub.gif wub.gif wub.gif
*vienintelė*
Cuoliuke, labai gražu, o gražiausia, aišku, pabaiga... wub.gif Irgi verkti norisi perskaičius wub.gif Linkiu kuo geriausios sveikatėlės 4u.gif
Laumėnė
bigsmile.gif wub.gif nuostabi tikra pasaka wub.gif
Night
Dideliausi sveikinimai iš visos širdies wub.gif
daluzenik
Bet tu nemirtinga thumbup.gif
po tokio sunkaus gimdymo praejo vos kelios dienos ir supuodama savo ka tik svieziai "iskepta" milzinuka jau turi laiko dalintis ispudziais g.gif
Sveikinimai kuo nuosisrdziausi, augink savo milzinuka coliuke ir kad pienelio salducio jums netruktu drinks_cheers.gif
ŽuvelėNEauksinė
Grazi istorija wub.gif aukit sveikuciai 4u.gif
HappyAngel
Cuoliuke22, labai gražu wub.gif wub.gif Linkiu jums kuo daugiau stebuklingų akimirkų su milžiniuku Lukučiu wub.gif wub.gif
ritavi
Dievaliau, kaip gražu wub.gif Aukit didučiai ir sveikučiai 4u.gif
(Emili)
thumbup.gif saunuole mamyte ,sveikatos kantrybes,tau ir suneliui thumbup.gif thumbup.gif
Linusikas
Sėkmės jums, aukit ir stirprėkit 4u.gif
Cuoliukė22
Aciu mergytes labai labai wub.gif wub.gif wub.gif

Sunku ir pjuvi labai skauda, bet sitas mazulis viska uzgozia wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Deire
šaunuolė thumbup.gif wub.gif
Jurzuk
Sveikutė,
sveikinu, nuostabbi istorija, 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif toooks milžinukas ir coliukė mamytė biggrin.gif
ramyra
sveikinimai dar karteli, saunuole mergyt 4u.gif 4u.gif
Linkiu, kad milzinukas geru sunum uzaugtu ir butu mamytei coliukei tikras padejejas biggrin.gif
Ramunita
Brangioji,dar kartelį sveikinu!!!!
user posted image
Lydute
wub.gif wub.gif kaip faina skaityti 4u.gif Bet kokia šaunuolė esi! Tiek teko iškentėti ir vistiek spėji ir aprašyti SM pasirodžiusi!!! Aukit didučiai ir sveikučiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
RedMa
Sveikinu 4u.gif Sauni istorija 4u.gif Sekmes ir sveikatos auginant savo milzinuka wub.gif
Rolke
Svaikinu ir as dar karteli 4u.gif Labai graziai aprasei wub.gif Sveikatytes jum daug daug 4u.gif
Cuoliukė22
Labai aciu mergytes visom uz graziu zodzius ir palinkejimus wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Dykuma5
Sekmes coliukei auginti milziniuka..... 4u.gif
daine(?)
Saunuole mergaite,kad taip graziai iki galo savo maziuka isnesiojai wub.gif aukit sveiki ir laimingi wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
jolantika
oi,mazute,labai labai dziaugiuosi,kad jums viskas gerai,o tiek nerimo buvo,as tikiu,kad tau jis pats didziausias stebukliukas,as i savaji irgi negaliu atsiziuret,be jo nebeisivaizduoju savo gyvenimo 4u.gif .bukit stiprus ir sveiki 4u.gif
gagrate
Sveikinu su sunelio gimimu 4u.gif
pradejo pjauti viska jauciau..-va cia tai man nelabai suprantama,kaip tai galejo buti g.gif
Fi Fi
Sveikinu, kam lemta ivykti tas ir ivyksta. 4u.gif Saunuoliukai, aukit sveikuciai wub.gif
logika
kokia graži istorija wub.gif sveikatytės jums 4u.gif
mickute7
graži istorija su gražia laiminga pabaiga wub.gif
Sekmės jūsų šeimynai thumbup.gif wub.gif 4u.gif
---
Sveikinu, Cuoliuke!!!! Kaip ir linkejau Tau visa laika - suneli visa termina isnesiojai ir matai kaip gerai tai thumbup.gif Gimdymas sunkus, bet labai greitas mirksiukas.gif Saunuole!! Sveikinu darkart!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

QUOTE(gagrate @ 2008 01 29, 18:50)
pradejo pjauti viska jauciau..-va cia tai man nelabai suprantama,kaip tai galejo buti g.gif
*

O as labai gerai suprantu, nes man paciai tas pats pries 6 dienas buvo... Viska viska jauciau...
aistuole20
didziausii sveikinimai aukit dideli ir sveiki 4u.gif
Kudliukas
Saunuole, labai sunkiai buvo, bet atsilaikei good.gif good.gif good.gif good.gif good.gif good.gif
Pragundė
Sveikinimai dideliausi Jūsų šeimynai sulaukus milžinuko biggrin.gif wub.gif 4u.gif
Cuoliukė22
Aciu labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Bittute..
cray.gif eik tu sau mergaite.. nu sugraudinai mane... blush2.gif ax.gif net verkti pradejau, isijauciau labai... labai sveikini dar karteli tave su savo taip ilgai laukto maziuko atejimu i si pasauly... ploja.gif pagaliau sulaukei savo stebuklelio, tikro angelelio... aukit diduciai... buciuojam... smile.gif 4u.gif
Katusik
smagi istorija 4u.gif

bet aš nesuprantu, kam reikėjo taip kankintis ir vaizuoti Marytę Melnikaitę, jei skausmai buvo tokie nežmoniški? kam reikėjo atsisakyti nuskausminimo, jei tam buvo visos galimybės?

juk jei nusiskausmintum, tai gal ir stumti ne laiku nepradėtum g.gif o tai gal padėtų išvengti Cezario? g.gif
Cuoliukė22
QUOTE(Katusik @ 2008 01 30, 23:28)
smagi istorija  4u.gif

bet aš nesuprantu, kam reikėjo taip kankintis ir vaizuoti Marytę Melnikaitę, jei skausmai buvo tokie nežmoniški? kam reikėjo atsisakyti nuskausminimo, jei tam buvo visos galimybės?

juk jei nusiskausmintum, tai gal ir stumti ne laiku nepradėtum  g.gif o tai gal padėtų išvengti Cezario?  g.gif
*

Del nuskausminimo tai nuo pastojimo buvau pasryzusi be jo gimdyti, juk nemirstama mirksiukas.gif . O jo neprasiau,ne tas galvoje tada buvo gimdykloje, per didelis skausmas buvo, net nekalbejau. Nuskausminimo neatsisakiau, nes net nesiule man todel, kad buvo labai galingi saremiai ir greita veika, man per 3,5val buvo pilnas atsidarymas, o nuskasuminamieji butu nuslopine. Stumt pradejau laiku, nes buvo pilnas atsidarymas, bet del itin siauru dubens kaulu maziukas skersai statesi ir tokio svorio man ji be sansu buvo pagimdyti, todel dare extra cezari. Neisiskaitei i istorija mergyt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bittute.. @ 2008 01 30, 23:07)
cray.gif  eik tu sau mergaite.. nu sugraudinai mane...  blush2.gif  ax.gif  net verkti pradejau, isijauciau labai...  labai sveikini dar karteli tave su savo taip ilgai laukto maziuko atejimu i si pasauly...  ploja.gif    pagaliau sulaukei savo stebuklelio, tikro angelelio... aukit diduciai...  buciuojam...  smile.gif  4u.gif
*

Aciu mazute wub.gif wub.gif wub.gif
Albina1albina
clap.gif clap.gif clap.gif saunuole clap_1.gif soske.gif
Cuoliukė22
QUOTE(Albina1albina @ 2008 01 31, 11:21)
clap.gif  clap.gif  clap.gif saunuole clap_1.gif  soske.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif aciu 4u.gif
gagrate
As dar karta pasikartosiu,cituoju;pradejo pjauti viska jauciau.'tokiu dalyku negali buti,juk tave nuskausmino, doh.gif
Cuoliukė22
QUOTE(gagrate @ 2008 01 31, 16:29)
As dar karta pasikartosiu,cituoju;pradejo pjauti viska jauciau.'tokiu dalyku negali buti,juk tave nuskausmino, doh.gif
*

Mergyt tau virsuje atsake jau mirksiukas.gif Benitta Gali jei blogai suleistas spinaline nejautra. As tuo metu vis stumiau ir visa drebejau, blogai ir padare ja man, paskui anesteziologe klause ar jauciu viska sakau taip, tai jausmelis blink.gif doh.gif doh.gif nebuvo laiko kazka dar daryti...Bet jau viskas praeityje paziurejus i savo akuseli wub.gif wub.gif wub.gif
daluzenik
QUOTE(Cuoliukė22 @ 2008 01 31, 16:39)
Mergyt tau virsuje atsake jau  mirksiukas.gif Benitta Gali jei blogai suleistas spinaline nejautra. As tuo metu vis stumiau ir visa drebejau, blogai ir padare ja man, paskui anesteziologe klause ar jauciu viska sakau taip, tai jausmelis  blink.gif  doh.gif  doh.gif nebuvo laiko kazka dar daryti...Bet jau viskas praeityje paziurejus i savo akuseli  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

neitiketina blush2.gif
gagrate
QUOTE(Cuoliukė22 @ 2008 01 31, 17:39)
Mergyt tau virsuje atsake jau  mirksiukas.gif Benitta Gali jei blogai suleistas spinaline nejautra. As tuo metu vis stumiau ir visa drebejau, blogai ir padare ja man, paskui anesteziologe klause ar jauciu viska sakau taip, tai jausmelis  blink.gif  doh.gif  doh.gif nebuvo laiko kazka dar daryti...Bet jau viskas praeityje paziurejus i savo akuseli  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

'MERGYT'?? sorry,gal reiketu atsisakyti tokio kreipinio lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.