Sveikutes, gal kas nors auginat dekoratyvini parseli namuose. Idomu butu suzinot apie juos daugiau.
man tai jie labai
Nu sakyčiau, labai neįprastas augintinis Lietuvoje
radau skelbimuose, kad priežiūra panaši i šuniukų ar katyčiu- tvarkingi gyvūnėliai- daro į dėžutę arba lauke
Gal zinote kur tu parseliu galima isigyti? Ir kokia ju kaina?
apie 60lt.. va čia dirstelėk http://skelbiu.lt/2782052.html
man tie parsiukai tokie mieli
QUOTE(vandens vezliuke @ 2007 10 27, 12:50) kažkaip nelabai tikisi tokia kaina Aš vienu metu domėjausi tokių paršiukų laikymu ir kainomis, tai buvau radusi žmogų laikantį tokius paršiukus ir kiek žinojau mažylius jis už apie 400 Lt. pardavinėjo
Kauno zoo sode, kai prisiveise buvo, tai irgi po 60Lt pardavinejo, sita tai tiksliai zinau. Keleta buvo i kazkoki kaima atidave zmonem, galvojo, uzsiaugins ir paskers kaip paprasta kiaule, ale kaimieciam ji labai patiko, sake ir vaikstineja ji laisvai ten po siai dienai
Oho, tai dar susigundysiu kiaule už tokią kainą ir tada jau tikrai bus ate santuokai
Nu, bet jos vis viena isauga i nemaza padara...Bute jau kazi ar ne per anksta su tokiu gyviu butu gyvent
kelis menesius jau stebiu ta pati skelbima apie parduodamus vietnamo parselius.
pradzioje ju kaina buvo man regis 300 ar tai 200 gerai nepamenu, o po to leidosi, leidosi ir leidosi. paskutini karta kai buvau uzmetus aki tai buvo 100 lt o va jus sakot 60. nors skelbimo ir nerodo, vis tik itariu, kad skelbimas buvo tas pats, tik kaina jau net ir iki 60 lt nukritus.. nuotrauka ten vis budavo ta pati... tai vat stebejau tuos skelbimus ir masciau.. tikrai kazi, koks tas ju laikymas, kokio jie dydzio... jei jau tikrai tokie meiluciai ir issauklejami, kodel niekad negirdejau, kad kas laikytu lietuvoje... (kad jav laiko tai teko girdet) kodel taip parduot ju nesiseka? vien del to, kad tai KIAULES???? tai butu neteisinga, juk kiaules labai protingi gyvunai... vis tik butui turbu ne... o namui gal gerai gi?? zodziu jei kas daugiau ko zinot - pasidalinkit tikrai kol kas visai nesiruosiu kiauliuko isigyti, bet is salies jie man patinka ir zinoti apie juos si bei ta kazkodel noris QUOTE(ferret @ 2007 12 04, 12:04) tai vat stebejau tuos skelbimus ir masciau.. tikrai kazi, koks tas ju laikymas, kokio jie dydzio... jei jau tikrai tokie meiluciai ir issauklejami, kodel niekad negirdejau, kad kas laikytu lietuvoje... vien del to, kad tai KIAULES???? tai butu neteisinga, juk kiaules labai protingi gyvunai... Nieko jie nesiskiria nuo "įprastos" kiaulės..vien savo dydžiu yra mažesni. Sąlyginai "mažos" kiaulės, nes šiaip jau kuiliukai išauga iki 50 kg, o kiaulaitės apie 40 kg. Turbūt įsivaizduojate, kad tai ne iki 10 kg. paršelis Svarelis Kiaulė, kurią suvalgome gali sverti ir 80, ir 120 ir dar daugiau kg. priklausomai kokia tai kiaulė ir kiek nupenėta O šitos mažesnės kiaulaitės, jau egzotiškiau, galima ir laikyti kaip dekoratyvinį padarą. Visai ta pati situacija kaip ir su miniatūriniais-dekoratyviniais triušiukais. Nėra ką labai ženkliai mažesni už įprastus triušius, bet taip susiklostė, kad vieni - mėsai, kailiui, o kiti namų džiaugsmui
aha
as siaip irgi manau, kad ir tvarto kiaule aukejama o jei 50 kg kakotu i "dezute" namuose tai butu... hm.... reiktu turbut vaiskcioti i lauka ir vis tiek man kiaules labai labai patinka
http://www.skelbikas.lt/skelbimas/316418/ nju va dar vienas skelbimas, bet jau čia 70lt...
va radau neblogą straipsnį... http://www.manoukis.lt/index.php?s=118&m=1&z=9
Siaip tai, sakyciau, visai prikolas tokia kiaulaite laikyti, juolab, kad ir kaina nedidele. Tik jau bute, tai kazkaip...jau didoka vis tik. O kieme, manau, palikta be prieziuros isknistu visus gelynus, veja isaketu...
QUOTE(ferret @ 2007 12 04, 14:57) o jei 50 kg kakotu i "dezute" namuose tai butu... hm.... reiktu turbut vaiskcioti i lauka Na, 50 kg. gyvūno darymas į dėžutę, turėtų būti įspūdingas Aš vienu metu svėriau 56 kg., tai jei į dėžutę būčiau dariusi, jau galėčiau įsivaizduot ką reiškia laikyt namie kiaulę Nors tos kiaulaitės ir man patinka..bet visgi ne butui..turėčiau namą, 100 proc. turėčiau tokį paršelį
Labas kiaulaiciu myletojos,as gyvenu nuos.name ir auginu dvi dekoratyvines kiaulaites.Joms jau 6 men. ir labai mazos yra jei sersi,kaip kaimo kieule, tai ir jos uzaugs,storoooooos,riebiooooos,ir svers 60-70 kg.O pas mane jos sveria apie 12 -18 kg, reiketu pasverti.
Mes ir auginame
QUOTE(balt*orchideja @ 2008 02 11, 21:34) Labas kiaulaiciu myletojos,as gyvenu nuos.name ir auginu dvi dekoratyvines kiaulaites. QUOTE(Majute @ 2008 02 20, 17:28) Mes ir auginame Na labai įdomu Beje, labai įdomu, kaip greta šunų atrodo ta "karingoji princesė"
Nu daugiau nei 20kg sveria
Sveikos,parseliu myletojos,siandiena ikelsiu foto savo kiaulaiciu.
Laukiam nuotraukyčių
O mes mažylių turime
Na va prisiruosiau ikelti foto.Kiaulaites su katinu lygios gal truputi aukstesnes,bet aisku sunkesnes.Speceliai sluota padejau,kad palyginciau.o cia musu kieminukas Princius pasimaise ir labai gerai palyginimui.
[img]http://www.photoleech.com/images/120714845...N6XD8z8pYYJ.jpg[/img]
kiauliukams jau 8 men.Kiaulaitei jau presidejusios rujos.Pas mus jie kaip suniukai pakvietus ateina,kriuksi snekina.
stai dar viena
O jau kokios mielos
Grąžūs kiauliukai,bet šeriukai kokie ilgi.Pas mus tai beveik plikos.
![]()
Bet jie visia mazuciai,o suaugusiu tikriausiai ir plaukeliai daug ilgesniai,be to pas maniskius yra tokie per visa nugara karciai kokiu 6-7 cm.eina.
Na faini labai tie paršiukai
man tai tos kiaules grazios..
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 04 06, 15:03) man tai tos kiaules grazios.. ka galiu pasakyti,mano kriuksiukes.Juos labai tylios,nereksnios ir labai labai kantrios.Bet kai pamato mane tai is karto labai kriuksi,kalbina.O svetimu draugijos nemegsta.Nepatiklios turi priprasti ir kai ateno svetimi juos triuksmingos(kai suniukai).
Blin... o as kai norejau pirkti (pries pora metu ) radau tik uz 4000 Lt.
Gal ten kitos visles.. ar kaip o dabar jau suniuka turiu
nemanau,kad turetu blogai elgtis
oho:) tik tiek..
nesekiau temos..gal pasikartosiu klausimais...
Laba diena parseliu augintojos, gal zinor kur mazdaug uz 50lt butu galima gauti parsiuka?
man irgi butu idomu kur
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 06, 22:52) oho:) tik tiek.. nesekiau temos..gal pasikartosiu klausimais... atsakysiu Tau trumpai... tuštintis tokias kiaulaites gali išmokinti dėžutėje
kaip fainai
o kur tikrai ju galima isigyti?
Nagi net labai fainuolė
kosk grozis
Buciau dekinga lb lb.jeigu pasakytumet kur galima jas isigyti!!!
Gal kas zinot kur galima butu viena toki isigyti? niekur nerandu
Majute,o jus visas kiaulytes ir auginsit,ar pardavinesit?
QUOTE(paklydes @ 2009 11 03, 14:53) http://zoosodas.lt/?tid=1&stid=29&...d=29&lang=1 (čia pigiausiai pardavinėjami |