Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pediatrai Mažeikiuose.
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
Pages: 1, 2
Vismantė
Sveikutės,

norėčiau išgirsti jūsų nuomonių apie vaikų gydytojus Mažeikiuose 4u.gif pasirinkom grižę iš ligoninės A.Lasinkienę, bet dabar galvoju, kad ne tą... schmoll.gif norėčiau pakeisti 4u.gif
ką galėtumėte pasakyti apie V.Indrašienę? kažkaip link jos traukia, girdėjau, kad gera gydytoja (deja, jau po to, kai pasirinkom dabartinę ax.gif )

Apskritai, pasidalinkite savo nuomonėmis apie gerus ir nelabai gerus vaikų gydytojus mūsų mieste 4u.gif
Gal dar kam nors pravers ši informacija pasirenkant vaikučio gydytoją 4u.gif
myma
NA mes irgi lankomės pas gyd. Lasinskienę, bet kadangi abu pipirai daug neserga (tfu, tfu, tfu) unsure.gif tai ir nesiskaundžiam ja ax.gif
nors buvo atvejis, kai mūsų gydytoją pavadavo gyd. Sperauskienė, tai mano mažajam 6mėn buvo išrašius vaistus nuo slogos, nu ji mums buvo jau įsisenėjusi, tinkančius vaikams nuo 6metų doh.gif doh.gif doh.gif
tai vaistininkė, kai pasakiau kiek vaikiui laiko net nepardavė man jų schmoll.gif
Geisvilė
QUOTE(jurga32 @ 2008 01 30, 14:08)
Kai geriau pagalvoji iš tikrųjų toks gyvenimas  doh.gif g.gif
*

Mes lankomės pas V. Indrašienę. Irgi daug nesergam, bet ji man patinka. Kartais labai jau terminais kalba, bet aš visad perklausiu, kas ten per daiktas ir su kuom valgomas biggrin.gif Nu jeigu man kas neaišku, visad patars. Galiu bet kada skambint telefonu.(tokių atvejų buvo mažai) Net po 21 val vakaro(o tokiu metu aš neskambinu niekad niekam), kai paskambinau žliumbianti ištikus nelaimei, išklausė ir patarė. Niekada negirdėjau blogo žodžio. 4u.gif
Betukas
Tai, kad mamos Lasinskienę labai skaičiau gyrė g.gif Nėštukių forume. O mes pas Indrašienę. Nesiskundžiam, thumbup.gif Bet retai irgi lankomės. vis tos pačios ligos, tai vis pasakoja tą patį mirksiukas.gif Daug vaikų pas ją. Sesutė faina, visad pakalbina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Geisvilė @ 2008 01 30, 14:48)
Mes lankomės pas V. Indrašienę. Irgi daug nesergam, bet ji man patinka. Kartais labai jau terminais kalba, bet aš visad perklausiu, kas ten per daiktas ir su kuom valgomas biggrin.gif Nu jeigu man kas neaišku, visad patars. Galiu bet kada skambint telefonu.(tokių atvejų buvo mažai) Net po 21 val vakaro(o tokiu metu aš neskambinu niekad niekam), kai paskambinau žliumbianti ištikus nelaimei, išklausė ir patarė. Niekada negirdėjau blogo žodžio. 4u.gif
*

drinks_cheers.gif
Gymantė
Mes lankomės pas V. Bielskytę thumbup.gif . Mums ji labai labai thumbup.gif , ir kai sergam, ir kai nesergam. Visada išklausys telefonu, pakonsultuos, patars. Ir sesutė jos labai faina thumbup.gif , pas Gustytę kasdien 2 savaites važinėjosi, patarinėjo, ką daryt, kad gelta greičiau praeitų (mums ji labai stipri buvo ir ilgokai laikėsi). Ir darė gydytoja mums vidaus organų echoskopiją, kad įsitikintų, jog ilga gelta nieko blogo nepaliko thumbup.gif . Niekada be reikalo nėra išrašius antibų schmoll.gif . Vaistukų dozę visada skaičiuoja konkrečiai pagal vaiko svorį, o ne amžių.
Nemarioji
Sveikos,

mes lankomės pas Indrašienę, man ji labai gera, visada atsakys, jei ko paklausi...Ačiū D...jog lankomės tik kai reikia skiepytis, bet kai sirgom nesu vedusi į polikliniką, visada ji pas mane ateina į namus(žinoma skolinga niekada nelieku), o po sirgimo Indrašienė arba paskambina arba net ateina į namus apžiūrėti Aistę po ligos...Vienu žodžiu kol kas esu patenkinta... thumbup.gif
Gitusia
mūsų gydytoja Šeškaitienė, nei ji, nei jos sesutė man nelabai, bet savo darbą atlieka
Vismantė
QUOTE(aisteba @ 2008 01 30, 15:23)
Mes lankomės pas V. Bielskytę thumbup.gif . Mums ji labai labai thumbup.gif , ir kai sergam, ir kai nesergam. Visada išklausys telefonu, pakonsultuos, patars. Ir sesutė jos labai faina thumbup.gif , pas Gustytę kasdien 2 savaites važinėjosi, patarinėjo, ką daryt, kad gelta greičiau praeitų (mums ji labai stipri buvo ir ilgokai laikėsi). Ir darė gydytoja mums vidaus organų echoskopiją, kad įsitikintų, jog ilga gelta nieko blogo nepaliko thumbup.gif . Niekada be reikalo nėra išrašius antibų schmoll.gif . Vaistukų dozę visada skaičiuoja konkrečiai pagal vaiko svorį, o ne amžių.
*

kuriame ji sveikatos centre dirba? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2008 01 30, 14:59)
Tai, kad mamos Lasinskienę labai skaičiau gyrė g.gif Nėštukių forume.
*

mes kol kas, ačiū Dievui, irgi dar rimtai nesirgome, bet kad ir dėl paprasčiausių dalykų A.Lasisnkienė nesuteikia laiku informacijos (bent jau man taip atsitiko). Turi pats viską žinoti ir laiku paklausti, priminti, jei ne - tai ir negausi. Kaip pvz. sužinojau, kad vaikutį iki 3 mėn turi apžiūrėti profilaktiškai chirurgas. Vakar buvom pas ją, paskyrė kito apsilankymo datą (tada jau dukrytei bus 3 mėn.), bet apie chirurgą nė žodžio schmoll.gif Atsitiktinai kitas gydytojas mums pasakė, kad UAB Sveikata šeimai (čia mes lankomės) samdo chirurgą ir pagal kažkokį valdžios nutarimą vaikučio gydytoja turi pasirūpinti, kad vaikutis iki 3 mėn. būtinai būtų apžiūrėtas chirurgo. Deja deja...A.Lasinskienė galbūt taupo UAB Sveikata šeimai pinigėlius cool.gif
Kai pacientas daugiau žino už gydytoją tada jau negerai, sakė mums vienas gydytojas biggrin.gif
Kitas dalykas dėl apsilankymo pas neurologę. Kai paklausiau ar nereikia profilaktiškai, visgi anksčiau gimęs vaikutis, sako reikia - davė siuntimą. Nebūčiau paklaususi, nebūtų nieko ir sakiusi doh.gif
Negi aš pati turiu žinoti, kada koks gydytojas turi laikas nuo laiko apžiūrėti mano vaikutį, kada atlikti tyrimus ir t.t. Tam juk ir yra pediatrai, kad jie tuo pasirūpintų. Aš tik galiu jiem papasakoti, kaip mano vaikutis jaučiasi, ką moka, ko nemoka ar kreiptis pas juos jei vaikutis sunegalavo ar iškilo kokių neaiškumų. O toliau jau pediatro darbas prasideda...jei pačios viską žinotume ir tų pediatrų nereiktų biggrin.gif kadangi nežinome, todėl ir ieškome geriausio mirksiukas.gif
myma
Nu nežinau nežinau, man tokiu problemų nebuvo g.gif
visus siuntimus kur reikėjo gavau ir neprašius ir neklausus schmoll.gif
prieš kiekvieną pasiskiepyjimą, sesutė parašo sms ax.gif
Vismantė
QUOTE(myma @ 2008 01 30, 17:21)
Nu nežinau nežinau, man tokiu problemų nebuvo  g.gif
visus siuntimus kur reikėjo gavau ir neprašius ir neklausus  schmoll.gif
prieš kiekvieną pasiskiepyjimą, sesutė parašo sms  ax.gif
*

mus vakar skiepijo, bet sms negavome schmoll.gif pati turėjau prisiminti, kurią dieną buvo sakyta... Bet tai ne bėda, tai nėra svarbiausi man dalykai. Svarbiau, kad laiku viską pastebėtų ir padarytų kas priklauso.
Cukraus pudra
nu va, bėda su gydytojais. mum būtinai jau liepė pasirinkt doh.gif
visada galvojau apie gydytoją Želvienę, bet pasirodo, ji pas mus nebedirba.
tai kol kas esu šiokioj tokioj paniekoj. tik Bielskytę visiškai atmetusi
Vilmuxxxe
O mes pas V. Sperauskienę lankomės,uab sveikata šeimai. Labai nesergam, einam tik kas mėn, bet šeip nieko ji mum,visai patinka. Ir pas chirurgą siuntė,ir pas neurologę, kai ateinam skiepija kaip priklauso,nieko neklausia ir nieko nereik mum atsimint,pataria kas dėl maistelio ir pan. Nu tik karts dėl atėjimo pabamba,nžn ar man čia vienai,pastoviai liepia ateit anksti ryte kad tipo nebūtų žmonių,nu suprantu,jei nesergam o čia per dieną ligonių visokių tai galim ir užsikrėst, bet aš be mašinos kur čia žiemą plaksis su vežimu tamsoj,o dar ir miega manasis tokiu laiku, atsikelia pavalgyt kokią pusę 7 ir vėl parpia, tai ką man jį vėl pusę 8 tampyt,žadint ir į polikliniką bogint.O kartą atėjau 12 val, o ji dirbo iki 13 val, pačios nebuvo, išlėkus kažkur, pralaukėm gal 15 min, gryžo,tai vėl bambėdama,nes leliukų prisirinko, sako uždarysim duris 12 val tai ir žinosit, nu galvoju ką aš žinau pati kažkur vaikšto, ir be to turi dirbt iki 13 val prie ko čia 12 uždaryt??? g.gif nu bet šeip visumoj nieko tokia, gan maloni, rūpinasi, klausia, pataria. Ypač va kai su vyru nuėjom, tai nors prie širdies dėk. lotuliukas.gif prsisibijo jos tų vyrų ar kaip lotuliukas.gif
Vismantė
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 01 30, 20:06)
nu va, bėda su gydytojais. mum būtinai jau liepė pasirinkt  doh.gif
visada galvojau apie gydytoją Želvienę, bet pasirodo, ji pas mus nebedirba.
tai kol kas esu šiokioj tokioj paniekoj. tik Bielskytę visiškai atmetusi

*

kodel atmetusi Bielskyte? g.gif
beje, ar Tu jau turi leliuka? wub.gif
oi, sunku pasirinkti g.gif
taciau iki kito apsilankymo reikes apsispresti, nes pas dabartine nelabai noretusi eiti..
Dar apie Lasinskiene..Taip, ji maloni, sypsosi, daug sneka, bet nedaro to, ka reikia ir ka noretusi, kad pediatre darytu neprasoma. Pasirodo, kad sypsenos ne visada uztenka, nors ji taip pat labai svarbi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2008 01 30, 20:08)
bet šeip visumoj nieko tokia, gan maloni, rūpinasi, klausia, pataria. Ypač va kai su vyru nuėjom, tai nors prie širdies dėk.  lotuliukas.gif  prsisibijo jos tų vyrų ar kaip  lotuliukas.gif
*

as ir su vyru nuejau, bet manoji matyt vyru nebijo, nes nelabai kas pasikeite nuo jo atejimo lotuliukas.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Katė @ 2008 01 30, 19:53)
kodel atmetusi Bielskyte?  g.gif
beje, ar Tu jau turi leliuka? wub.gif
oi, sunku pasirinkti  g.gif
taciau iki kito apsilankymo reikes apsispresti, nes pas dabartine nelabai noretusi eiti..
Dar apie Lasinskiene..Taip, ji maloni, sypsosi, daug sneka, bet nedaro to, ka reikia ir ka noretusi, kad pediatre darytu neprasoma. Pasirodo, kad sypsenos ne visada uztenka, nors ji taip pat labai svarbi  rolleyes.gif
*

nea, neturiu dar. bet St. apie gydytoją jau pirm. turėjau pasakyt, o nepsakiau, tai pradėjo grasint, kad jei mažojo gydytojo nebus įrašyta nėštumo kortelėj, tai mūsų iš skyriaus gali neišleist ir t.t. aceit pasirink bet kokį, nes po pusmečio vistiek galėsi keisti doh.gif

su Bielskyte esu susidūrus tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
ir į namus iš kviesta ne visada atvyksta, ir šeimos centre pirmenybę pas ją akivaizdžiai turi eilėj laukiantys tie kurie papildomai atsidėkoja, ir vaiką tris savaites arbatom liepia gydyt, o jau po to kai liga įsisenėja tik rimtesnius vaistus išrašo.
nepatiko man taip schmoll.gif
Vismantė
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 01 31, 10:05)
nea, neturiu dar. bet St. apie gydytoją jau pirm. turėjau pasakyt, o nepsakiau, tai pradėjo grasint, kad jei mažojo gydytojo nebus įrašyta nėštumo kortelėj, tai mūsų iš skyriaus gali neišleist ir t.t. aceit pasirink bet kokį, nes po pusmečio vistiek galėsi keisti  doh.gif

ar vaikucio gydytoja galima keisti tik po pusmecio? blink.gif vaje... doh.gif kas dabar mums belieka daryti? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 01 31, 10:05)

[šeimos centre pirmenybę pas ją akivaizdžiai turi eilėj laukiantys tie kurie papildomai atsidėkoja,

tuos atsidėkojimus jie visi megsta, ax.gif bet buna kad kartais nepatinka tai ka nunesi... cool.gif o cia jau tikrai siutas ima doh.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Katė @ 2008 01 31, 10:12)
ar vaikucio gydytoja galima keisti tik po pusmecio?  blink.gif vaje... doh.gif kas dabar mums belieka daryti? unsure.gif
Papildyta:
tuos atsidėkojimus jie visi megsta, ax.gif  bet buna kad kartais nepatinka tai ka nunesi...  cool.gif  o cia jau tikrai siutas ima  doh.gif
*

ST. man sakė, kad po pusmečio, o kaip iš tikro tai nežinau g.gif

mėgsta tai mėgsta, bet atsidėkot ne visi sergantys gali, ir tie kurie negali, ilgiau eilėse sėdi, su blogesne savijauta doh.gif
ko nepastebėjau pas gydytojas dirbančias, polikninikoj ax.gif
myma
QUOTE(Katė @ 2008 01 30, 19:53)
as ir su vyru nuejau, bet manoji matyt vyru nebijo, nes nelabai kas pasikeite nuo jo atejimo  lotuliukas.gif
*

tai man kaip tik tada tos atrodo veidmainės, jeigu atėjus kartu vyrui padlaižiauja ir pradeda daugiau dėmesio rodyt doh.gif
Vismantė
QUOTE(myma @ 2008 01 31, 21:26)
tai man kaip tik tada tos atrodo veidmainės, jeigu atėjus kartu vyrui padlaižiauja ir pradeda daugiau dėmesio rodyt  doh.gif
*

tas tai tiesa, bet kartais vyro buvimas gelbeja pvz. per gimdyma, kai visi tampa kur kas demesingesni biggrin.gif
siuo atveju toks elgesio modelis nelabai iseitu i nauda ir i vaikucio sveikata..
jei jau nesulauki demesio geriau pasirinkti kita gydytoja, nei bandyti jo isgauti ivairiais budais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 01 31, 11:14)
mėgsta tai mėgsta, bet atsidėkot ne visi sergantys gali, ir tie kurie negali, ilgiau eilėse sėdi, su blogesne savijauta  doh.gif

o cia jau negerai schmoll.gif
Vilmuxxxe
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 01 31, 09:05)
nea, neturiu dar. bet St. apie gydytoją jau pirm. turėjau pasakyt, o nepsakiau, tai pradėjo grasint, kad jei mažojo gydytojo nebus įrašyta nėštumo kortelėj, tai mūsų iš skyriaus gali neišleist ir t.t. aceit pasirink bet kokį, nes po pusmečio vistiek galėsi keisti  doh.gif

*

Pasakoja tos ginės nesamones, kur jau neišleis iš skyriaus, lygiai taip pat kaip manoji sakė kad vyrui reik plaučius persišviest, nes jei nebus persišvietęs neišleis iš skyriaus, persišvietė nu ir ką, nieks nei žodžio neklausė apie tai. O ir dėl gydytojos vaikeliui nieko nežinojau kad reik būt pasirinkusiai, paskutinę dieną prieš išleidžiant paklausė,užrašė ir viso gero. Taip kad manau gali neskubėti ir nepergyventi.
Vismantė
QUOTE(aisteba @ 2008 01 30, 15:23)
Mes lankomės pas V. Bielskytę thumbup.gif . Mums ji labai labai thumbup.gif , ir kai sergam, ir kai nesergam.

Siandien viena pazistama labai labai rekomendavo rinktis Bielskyte..Irgi sake, kad thumbup.gif gydytoja..
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu. O pasirinkti ir ivertinti isgirstas nuomones darosi labai sunku doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2008 01 31, 23:20)
Pasakoja tos ginės nesamones, kur jau neišleis iš skyriaus, lygiai taip pat kaip manoji sakė kad vyrui reik plaučius persišviest, nes jei nebus persišvietęs neišleis iš skyriaus, persišvietė nu ir ką, nieks nei žodžio neklausė apie tai. O ir dėl gydytojos vaikeliui nieko nežinojau kad reik būt pasirinkusiai, paskutinę dieną prieš išleidžiant paklausė,užrašė ir viso gero. Taip kad manau gali neskubėti ir nepergyventi.
*

manoji (ST.) liepe irgi vyrui plaucius persisviesti. Parnesiau ta lapuka, bet per visus darbus ir rupesciu jis tai pamirso padaryti... O ST. ne karto apie tai ir nepaklause smile.gif taip ir liko jis nepersviestais plauciais biggrin.gif O vaikutis gime Kaune kur irgi sito niekam neprireike smile.gif
Taip ir su ta vaiku gydytoja ko gero, tik gasdina ir tiek cool.gif
myma
QUOTE(Katė @ 2008 01 31, 22:24)
Taip ir su ta vaiku gydytoja ko gero, tik gasdina ir tiek  cool.gif
*

aišku, kad nesąmonė, kad neleidžia išeiti schmoll.gif
tik jos nori greičiau poperizmus susitvarkyti ir tiek cool.gif
Vismantė
QUOTE(myma @ 2008 01 31, 23:27)
aišku, kad nesąmonė, kad neleidžia išeiti  schmoll.gif
tik jos nori greičiau poperizmus susitvarkyti ir tiek  cool.gif
*

pastebejau, kad kai kurioms gydytojoms popieriai ir tera svarbiausias dalykas cool.gif
Vilmuxxxe
QUOTE(myma @ 2008 01 31, 20:26)
tai man kaip tik tada tos atrodo veidmainės, jeigu atėjus kartu vyrui padlaižiauja ir pradeda daugiau dėmesio rodyt  doh.gif
*

Nu šeip ji visada gan maloni, tik taip sakau, vis nubambėdavo partiją kad negerai atėjom, o kai su vyru atėjom nors ir į darbo pabaigą tai nė žodžio nesakė smile.gif

Papildyta:
Nu tik Lakudrai nebent nepatogu jei ta ginė pristojus klaus tai kokią pasirinkai,ką sakyt. O jei sakys kad neišleis jei nepasirinksi, reik sakyt nu tai ir gyvensim skyriui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
myma
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2008 01 31, 22:45)
Nu šeip ji visada gan maloni, tik taip sakau, vis nubambėdavo partiją kad negerai atėjom, o kai su vyru atėjom nors ir į darbo pabaigą tai nė žodžio nesakė  smile.gif

nu man jau kaip sakau, kai išrašė vaikui 6mėn vaistų tinkančių vartoti tik nuo 6 metų unsure.gif doh.gif tai ji man nelabai kokia pasirodė, nu gal daug darbo turėjo, nes kaip sakant jos ten vieną kitą pavaduoja kai atostogauja, bet vis tiek nepateissinamas dalykas, kad taip atmestinai juos paskyrė schmoll.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2008 01 31, 22:20)
*

kad nesąmonė tai aišku, bet va, kad kai tik nueini ir reikalauja, tai irgi.... atrodo geriau pasakysiu, ir lai atklimba doh.gif

QUOTE(Katė @ 2008 01 31, 22:24)
manoji (ST.) liepe irgi vyrui plaucius persisviesti. Parnesiau ta lapuka, bet per visus darbus ir rupesciu jis tai pamirso padaryti... O ST. ne karto apie tai ir nepaklause  smile.gif taip ir liko jis nepersviestais plauciais  biggrin.gif O vaikutis gime Kaune kur irgi sito niekam neprireike  smile.gif
Taip ir su ta vaiku gydytoja ko gero, tik gasdina ir tiek  cool.gif
*

apie tai net nekalbėk doh.gif verysad.gif
manajam irgi liepoė, ir siuntimą išrašė, o tas net prisiregistravęs pas jokį šeimos gydytoją nėra. irgi būtinai liepė iki kito pirmadienio, nes irgi grasino, kad iš skyriaus nepaleis ir t.t. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
vienžo, 8 mėn. nereikėjo, o dabar jau mirtinai reikia, ten nuo tokių jos kalbų, gąsdinimų, jau gali gimdyt pradėt lotuliukas.gif
Gymantė
QUOTE(Katė @ 2008 01 30, 16:14)
kuriame ji sveikatos centre dirba?  g.gif
*

Šeimos sveikatos centre Senamiestyje 4u.gif .

QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 01 31, 09:05)

su Bielskyte esu susidūrus tai  schmoll.gif 
ir į namus iš kviesta ne visada atvyksta, ir šeimos centre pirmenybę pas ją akivaizdžiai turi eilėj laukiantys tie kurie papildomai atsidėkoja, ir vaiką tris savaites arbatom liepia gydyt, o jau po to kai liga įsisenėja tik rimtesnius vaistus išrašo.
nepatiko man taip  schmoll.gif

*

g.gif Nu niekada nieko nedaviau. Nes labai nemėgstu o ir nemoku tokių dalykų daryt. Į namus visada atvykdavo, net ir pusę 10 vakaro 4u.gif . Reikia juk suprasti, kad gydytojai irgi žmonės, o valandų paroj 24, jiems juk norisi irgi pavalgyti ir pamiegoti 4u.gif . Vieną kartą pas Gustę neatvažiavo, bet mes ir nesirgom tada, dėl geltos pati buvo žadėjus užsukt, bet parašė SMS su atsiprašymu ir užvažiavo kitą dieną thumbup.gif .
Taip, kartais eilėje tenka palaukti, juk ne vieni mes ten laukiam. O iš kitos pusės, aš jau žinau, kada mažiau žmonių būna, tada ir einam. O paprastai tai būna 14-16 val. Arba prieš pat 18 val. mirksiukas.gif
Cukraus pudra
QUOTE(aisteba @ 2008 02 06, 10:48)
g.gif Nu niekada nieko nedaviau. Nes labai nemėgstu o ir nemoku tokių dalykų daryt. Į namus visada atvykdavo, net ir pusę 10 vakaro 4u.gif . Reikia juk suprasti, kad gydytojai irgi žmonės, o valandų paroj 24, jiems juk norisi irgi pavalgyti ir pamiegoti 4u.gif . Vieną kartą pas Gustę neatvažiavo, bet mes ir nesirgom tada, dėl geltos pati buvo žadėjus užsukt, bet parašė SMS su atsiprašymu ir užvažiavo kitą dieną thumbup.gif .
Taip, kartais eilėje tenka palaukti, juk ne vieni mes ten laukiam. O iš kitos pusės, aš jau žinau, kada mažiau žmonių būna, tada ir einam. O paprastai tai būna 14-16 val. Arba prieš pat 18 val. mirksiukas.gif
*

reikia suprasti, kad jei jau kviečiu į namus, tai mano vaikas tokios būklės, kad negaliu jo atvežt pas ją. taip, žinoma, visi nori ir pavalgyt ir pamiegot, bet taip galima ir pasakyt, o ne pažadėjus atvykt dingt į vandenį.
o tau labai pasisekė, kad tu jainieko neduodi, o ji tavo nr. turi ir atsiprašymo žinutes rašinėja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gymantė
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 02 06, 10:59)
reikia suprasti, kad jei jau kviečiu į namus, tai mano vaikas tokios būklės, kad negaliu jo atvežt pas ją. taip, žinoma, visi nori ir pavalgyt ir pamiegot, bet taip galima ir pasakyt, o ne pažadėjus atvykt dingt į vandenį.
o tau labai pasisekė, kad tu jainieko neduodi, o ji tavo nr. turi ir atsiprašymo žinutes rašinėja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

*

blush2.gif Na, maniškiai šiandien nėra tokie jau nepaeinantys, galėčiau vežtis iš bėdos. Bet pasakiau telefonu, kas yra, tai sakė nevežt, o atvažiuos pati. Aš kažkaip visada asmeniškai jai skambinu.
O dėl telefono numerio, tai mano yra užrašytas Gustės kortelėje, turėjo su savim, tai dėl to ir pranešė, matyt smile.gif .
inguliukas24
Labas mamytes,
pati geriausia gydytoja, profesine prasme -Sigute Dziugeliene, ypatingai jei vaikas turi rimtesniu bedu ir nesvarbu kad konsultacijos mokamos. Kalbu is patirties.
Cukraus pudra
QUOTE(inguliukas24 @ 2008 02 08, 19:53)
Labas mamytes,
pati geriausia gydytoja, profesine prasme -Sigute Dziugeliene, ypatingai jei vaikas turi rimtesniu bedu ir  nesvarbu kad konsultacijos mokamos. Kalbu is patirties.
*

bet jei vaikas neturi rimtesnių bėdų, tai gan svarbu, tai, kad mokama ax.gif
Isiterpsiu
QUOTE(inguliukas24 @ 2008 02 08, 20:53)
Labas mamytes,
pati geriausia gydytoja, profesine prasme -Sigute Dziugeliene, ypatingai jei vaikas turi rimtesniu bedu ir  nesvarbu kad konsultacijos mokamos. Kalbu is patirties.
*

Ji yra gydytoja neonatologe ,turetu gydyti vaikus iki 6 men. ,bet uz pinigus juk viskas galima . Del profesionalumo ,kuria prasme ji tokia profesionali ?
Vismantė
Pagaliau pasirinkome gydytoja - V.Indrasiene smile.gif
Jau karta buvome pas ja. Labai patiko. Tokia rupestinga, demesinga, ismananti savo darba.
ir prie vaiko netingi prieiti, nesedi koja ant kojos uzmetus kai atejom, kaip teko matyti pas kita gydytoja cool.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Katė @ 2008 02 28, 10:51)
Pagaliau pasirinkome gydytoja - V.Indrasiene  smile.gif
Jau karta buvome pas ja. Labai patiko. Tokia rupestinga, demesinga, ismananti savo darba.
ir prie vaiko netingi prieiti, nesedi koja ant kojos uzmetus kai atejom, kaip teko matyti pas kita gydytoja  cool.gif
*

męs irgi jau kartą su šita gydytoja bendravom 4u.gif buvo į namus atėjusi. tikrai maloni. tik gal aš perdėtai priekabi, bet nepatiko, tai jog paprašius pažiūrėt kaip mano vaiko lūžęs raktikaulis, nežiūrėjo, o paskaičiavo, kiek dienų suvyniota rankytė, ir pasakė, kad poryt jau galima ją paleist. aceit nereikia anai žiūrėt, nes žino per kiek laiko tokie lūžiai sugyja
Vismantė
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 02 28, 11:55)
męs irgi jau kartą su šita gydytoja bendravom  4u.gif  buvo į namus atėjusi. tikrai maloni. tik gal aš perdėtai priekabi, bet nepatiko, tai jog paprašius pažiūrėt kaip mano vaiko lūžęs raktikaulis, nežiūrėjo, o paskaičiavo, kiek dienų suvyniota rankytė, ir pasakė, kad poryt jau galima ją paleist. aceit nereikia anai žiūrėt, nes žino per kiek laiko tokie lūžiai sugyja
*

pirmiausia sveikinu susilaukus sunelio wub.gif
mes kai lankemes pas ja tai viska ziurejo neprasoma ax.gif
bet ji sena gydytoja, gal tikrai zino...manau, nemazai patirties tame turi ax.gif
na, cia tik mano nuomone rolleyes.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Katė @ 2008 02 28, 11:23)
pirmiausia sveikinu susilaukus sunelio  wub.gif
mes kai lankemes pas ja tai viska ziurejo neprasoma  ax.gif
bet ji sena gydytoja, gal tikrai zino...manau, nemazai patirties tame turi ax.gif
na, cia tik mano nuomone  rolleyes.gif
*

dėkui 4u.gif
gal tikrai ir turi, bet man užteko to, kad ligoninėj parą laiko niekas nepastebėjo, kad sūneliui raktikaulis lūžęs verysad.gif tai dabar ir norisi, kad viską apžiūrėtų blush2.gif
Vismantė
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 02 28, 12:26)
dėkui  4u.gif
gal tikrai ir turi, bet man užteko to, kad ligoninėj parą laiko niekas nepastebėjo, kad sūneliui raktikaulis lūžęs  verysad.gif  tai dabar ir norisi, kad viską apžiūrėtų  blush2.gif

*

tikrai Tave suprantu, zinau ka reiskia tureti maza vaikuti 4u.gif jie patys juk negali pasakyti ka skauda, kaip jauciasi verysad.gif
cia ne i tema truputi...jei ne paslaptis, kaip tokiam mazam vaikuciui gali luzti raktikaulis blush2.gif gali i az parasyti, jei nori 4u.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Katė @ 2008 02 29, 13:49)
tikrai Tave suprantu, zinau ka reiskia tureti maza vaikuti  4u.gif jie patys juk negali pasakyti ka skauda, kaip jauciasi  verysad.gif
cia ne i tema truputi...jei ne paslaptis, kaip tokiam mazam vaikuciui gali luzti raktikaulis  blush2.gif gali i az parasyti, jei nori 4u.gif
*

4u.gif

raktikaulis kiek žinau didesnio svorio vaikams gali lūžti mažyliui slenkant gimdymo takais g.gif
tik pikta, kad visą parą to niekas nepastebėjo verysad.gif
Rasiunia
QUOTE(Katė @ 2008 01 30, 13:31)
norėčiau išgirsti jūsų nuomonių apie vaikų gydytojus Mažeikiuose  4u.gif pasirinkom grižę iš ligoninės A.Lasinkienę, bet dabar galvoju, kad ne tą...  schmoll.gif norėčiau pakeisti  4u.gif
ką galėtumėte pasakyti apie V.Indrašienę? kažkaip link jos traukia, girdėjau, kad gera gydytoja (deja, jau po to, kai pasirinkom dabartinę  ax.gif )

*

mes vaikštom pas Indrašienė. Labai tokia kruopšti, atidi. Bet kada gali paskambinti pasiklausti. thumbup.gif
Vismantė
QUOTE(Rasiunia @ 2008 06 16, 13:40)
mes vaikštom pas Indrašienė. Labai tokia kruopšti, atidi. Bet kada gali paskambinti pasiklausti. thumbup.gif
*

mes irgi pasirinkome Indrašienę smile.gif puiki gydytoja thumbup.gif
JOLKA999
mes lankomes pas zita margalikiene.esu padarius isvada-kol vaikas rimtai neserga,tai geros visos.jei kas daugiau uz paprasta persalima,tai pagalbos tenka ieskoti kitur. g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 08 20, 22:48)
mes lankomes pas zita margalikiene.esu padarius isvada-kol vaikas rimtai neserga,tai geros visos.jei kas daugiau uz paprasta persalima,tai pagalbos tenka ieskoti kitur. g.gif
*

drinks_cheers.gif
arba geros, kol "atsidėkoji"

aš apie paskutinį apsilankymą pas Indrašienę nenoriu net kalbėti verysad.gif
blondzinka
kokia nuomone apie kairiene, pas indrasiene vyras vaiko vesti neleido smile.gif sake tu jos nesi maciusi, bet kai pamatysi, pati nuspresi nebevesti biggrin.gif
Cukraus pudra
QUOTE(blondzinka @ 2008 08 25, 14:31)
kokia nuomone apie kairiene, pas indrasiene vyras vaiko vesti neleido smile.gif sake tu jos nesi maciusi, bet kai pamatysi, pati nuspresi nebevesti biggrin.gif
*

oho g.gif
blondzinka
ji jo gyditoje buvo vaikysteje, matyt kazkas jam ten nepatiko, bet nesako
Cukraus pudra
QUOTE(blondzinka @ 2008 08 25, 16:03)
ji jo gyditoje buvo vaikysteje, matyt kazkas jam ten nepatiko, bet nesako
*

jei pas kairienę eisit, ko gero su Indrašiene vistiek teks susidur, nes jei neklustų per atostogas ir šiaip, jos viena kitą pavaduoja
blondzinka
zinau, girdejau tai, kaip tau kairiene pasirode, kiek suprantu esi ja sutikusi, a parasysi kodel nepatiko paskutinis vizitas pas indrasiene?
Betukas
QUOTE(Dievaitė @ 2008 08 21, 08:11)
drinks_cheers.gif

aš apie paskutinį apsilankymą pas Indrašienę nenoriu net kalbėti  verysad.gif

*

g.gif Prasom placiau unsure.gif
Vismantė
QUOTE(Dievaitė @ 2008 08 21, 07:11)
drinks_cheers.gif

aš apie paskutinį apsilankymą pas Indrašienę nenoriu net kalbėti  verysad.gif

*

prašau, papasakok plačiau... ax.gif kas atsitiko?
mes lankomės pas Indrašienę, bet kol kas viskas gerai... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(blondzinka @ 2008 08 25, 14:31)
pas indrasiene vyras vaiko vesti neleido smile.gif sake tu jos nesi maciusi, bet kai pamatysi, pati nuspresi nebevesti biggrin.gif
*

jeigu spręsti iš to kaip ji atrodo, tai sakyčiau sena daug patirties turinti vaikų gydytoja biggrin.gif maloni, rūpestinga, šnekanti dažnai medicininiais terminais, bet paklausus visada išverčia į žmonių kalbą mirksiukas.gif
ką kaži pasakytų Tavo vyras, jei pamatytų kokią Lasinskienę biggrin.gif
Graž*Kia
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 08 20, 23:48)
drinks_cheers.gif Ir aš saviškius pas Margalikienę vedu. Kolkas viskas gerai. 4u.gif
Irmoškė
QUOTE(blondzinka @ 2008 08 25, 15:31)
*

Mano abu vaikai pas Kairienę. Pirmajam nesirinkom - tada pagal gyvenamą vietą tokia papuolė. Tai ir Liepai tą pačią pasirinkom.
Man visai faina ji, paprasta tokia.
Kaip jau sakyta buvo - kai mažai sergam, retai susitinkam - tai visos jos geros. Manau, jei nepatiks - bet kada gali pereit pas kitą tongue.gif
Dievaitė teisi, Kairienė ir Indrašienė pavaduoja viena kitą. Teks susitikt su abiem rolleyes.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.