Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano mažoji stipruolė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
kaukeGintare
Kaip dabar atsimenu:
...Kalėdos. Pats darbymetis, net dovanėlių nėra kada nupirkti. Mano mylimas vyras, po skanios vakarienes užduoda klausimėlį - ko brangioji ant švenčių panorėsi? aš, net nedvejojusi atsakau: lelytės, mažuk, lėlytės.. pasijuokiam abu o štai vasarį jau ir dvi juosteles ant testuko pamatėm... nestuke.gif
Džiaugsmo ir keisto noro kuo greičiau pamatyti savo kūrinį pragyvenom devynis mėnesius ir priaugom net 23kg. gydytoja vis girdavo, kad nėštukė kaip iš vadovėlio ax.gif - gerai augom. pilvelis vis didėjo ir didėjo, didėjo unsure.gif artėja ir ilgai lauktas terminas, o pilvelis vis didėja.. kas čia bus? pakraipė galvą būsimas tėvelis ir dar paklausė ar nežadu anksčiau laiko susprogti? Rugsėjo 29d. terminas ligoninė - ir nieko.. mano mažasis kūdikėlis net negalvoja į pasaulį ateiti. Tik spardosi vis stipriau ir stipriau. kasdien visi klausinėja - kada? kada? dar ne? aš pradėjau iš proto kraustytis, stogas važiuoja, sėdžiu po obelim ir galvoju pro ašaras: sakė pagal vadovėlį, o dabar va kaip.. bet staiga nušvitau - nes pamačiau, kad ant nėščiosios kortelės dar vienas terminas užrašytas ir prisiminiau kaip mano miela gydytoja sakė, kad mano ciklas buvo nereguliarus, gimdymas gali įvykti ir spalio 4d. Taigi...
Išvarginta laukimo paskutinėm dienom kasdien lankiausi pas savo gydytoja Antakalnyje, gimdymo skyriui - planuojam laukti iki tos 4d. jei ka darysim Cezarį, nes didelis lelius nusimato.. ir ką jūs galvojat. spalio 3d. po rytinio vizito liepė dar pavaikščiot ir jei vakare neprasidės sąrėmiai ryt iš pat ryto guldo.
Visa diena keista. nieko nė į burną nenoriu imti, tik vandenį geriu.. o ir skausmai tai užeina tai praeina. vakare kolegei liepiau atnešti man mažą picą ir kokakolos buteliuką, pavalgiau ir paprasiau mane į ligoninę nuvežt. JAUČIU ARTĖJA..
po apžiūrėjimo sako 3cm, bet dar neaišku ar greit, tai sako nevažiuokit, ponia namo gulkitės, mažą ką.. paklausiau. 4 ryto miegu ir jaučiu per kojas šiltas bėga, pagalvojau, kad apsisiusiojau blush2.gif BET NE - vandenys.. greip buvau nuleista i gimdyklas ir po ilgai iškvėpuotų užeinančių sąrėmiukų, epidūrinė... nes vaikiukas planuojamas apie 4kg, gal ir cezarį tekt daryt..
... bet artėjant stangoms epidūrą nuėmė ir 13.04 pagimdau pati - 4900g ir 57cm mergytę.. apgar 10-10 (kaip pagal vadovėlį biggrin.gif ). Vyras, kuris buvo kartu iki stangų vėl pakviečiamas užeiti. nukerpama virkštelė ir iškilmingai pareiškiam visam personalui - Marius, Gintarė ir mūsų "mažoji" Smiltė - mes galų gale pati laimingiausia super šeima... thumbup.gif
Dykuma5
Sveikinu 4u.gif
lolima
Sveikinu perskaicius tavo saunia istorija prisimenu ir savo sunelio dickio gimima mirksiukas.gif Aukite sveikos ir laimingos lotuliukas.gif
RedMa
Sveikinu 4u.gif Sauni istorija 4u.gif
NaiLi
oi kokia didele mergyte bigsmile.gif
Sveikimai didziausi 4u.gif Aukit dideles ir sveikos wub.gif
daluzenik
oho blink.gif
Nieko sau smilte.
kazkodel smilte as visada isivaizdavau visai kruopyte, kaip smelio smiltele, ocia gavosi jau visa kruopa blush2.gif
Saunuole mamyte, sveikinu 4u.gif
Emanuella
didziausi sveikinimai smile.gif tikra saunuole,kad pati pagimdei tokia didele dukryte 4u.gif aukit sveikos ir didutes,kaip pavasario zibutes smile.gif soske.gif
Šypsenėlė24
na tu tikrai šaunuolė thumbup.gif
ŽuvelėNEauksinė
ogo kokia dicke blink.gif
nu saunuole mamyte thumbup.gif 4u.gif
baltakase
Aukit sveikos ir grazios. 4u.gif smile.gif
jukka
Gera lelyte vyras padovanojo wub.gif
O mamyte tikra saunuole thumbup.gif
kaukeGintare
ačiū...labai, labai.. visoms. aš pati kartais pagalvoju, kokia man dalužė teko, tai, žinokit - faina rolleyes.gif
Vita_uk
4u.gif sveiinu 4u.gif 4u.gif
erikutep
4u.gif
idea fix
Ojoj, kokia didelė Tavo mergaitė... Šaunuolė, kad pati susitvarkei, be Cezario... 4u.gif
mėlynos_akytės
sveikinimai 4u.gif .mano irgi mergyte Smilte smile.gif ,bet manoji mazyte gime smile.gif .o mamyte tikra saunuole.aukit stiprios ir sveikos 4u.gif .
Raistė
4u.gif
Dewra
saunuole 4u.gif
*margarita*
sveikinu 4u.gif
awiux
QUOTE(kaukeGintare @ 2008 01 31, 17:01)
Kaip dabar atsimenu:
...Kalėdos. Pats darbymetis, net dovanėlių nėra kada nupirkti. Mano mylimas vyras, po skanios vakarienes užduoda klausimėlį - ko brangioji ant švenčių panorėsi? aš, net nedvejojusi atsakau: lelytės, mažuk, lėlytės.. pasijuokiam abu o štai vasarį jau ir dvi juosteles ant testuko pamatėm... nestuke.gif
Džiaugsmo ir keisto noro kuo greičiau pamatyti savo kūrinį pragyvenom devynis mėnesius ir priaugom net 23kg. gydytoja vis girdavo, kad nėštukė kaip iš vadovėlio ax.gif - gerai augom. pilvelis vis didėjo ir didėjo, didėjo unsure.gif artėja ir ilgai lauktas terminas, o pilvelis vis didėja.. kas čia bus? pakraipė galvą būsimas tėvelis ir dar paklausė ar nežadu anksčiau laiko susprogti? Rugsėjo 29d. terminas ligoninė - ir nieko.. mano mažasis kūdikėlis net negalvoja į pasaulį ateiti. Tik spardosi vis stipriau ir stipriau. kasdien visi klausinėja - kada? kada? dar ne? aš pradėjau iš proto kraustytis, stogas važiuoja, sėdžiu po obelim ir galvoju pro ašaras: sakė pagal vadovėlį, o dabar va kaip.. bet staiga nušvitau - nes pamačiau, kad ant nėščiosios kortelės dar vienas terminas užrašytas ir prisiminiau kaip mano miela gydytoja sakė, kad mano ciklas buvo nereguliarus, gimdymas gali įvykti ir spalio 4d. Taigi...
  Išvarginta laukimo paskutinėm dienom kasdien lankiausi pas savo gydytoja Antakalnyje, gimdymo skyriui - planuojam laukti iki tos 4d. jei ka darysim Cezarį, nes didelis lelius nusimato.. ir ką jūs galvojat. spalio 3d. po rytinio vizito liepė dar pavaikščiot ir jei vakare neprasidės sąrėmiai ryt iš pat ryto guldo.
  Visa diena keista. nieko nė į burną nenoriu imti, tik vandenį geriu.. o ir skausmai tai užeina tai praeina. vakare kolegei liepiau atnešti man mažą picą ir kokakolos buteliuką, pavalgiau ir paprasiau mane į ligoninę nuvežt.  JAUČIU ARTĖJA..
po apžiūrėjimo sako 3cm, bet dar neaišku ar greit, tai sako nevažiuokit, ponia namo gulkitės, mažą ką.. paklausiau. 4 ryto miegu ir jaučiu per kojas šiltas bėga, pagalvojau, kad apsisiusiojau blush2.gif BET NE - vandenys.. greip buvau nuleista i gimdyklas ir po ilgai iškvėpuotų užeinančių sąrėmiukų, epidūrinė... nes vaikiukas planuojamas apie 4kg, gal ir cezarį tekt daryt..
... bet artėjant stangoms epidūrą nuėmė ir 13.04 pagimdau pati - 4900g ir 57cm mergytę.. apgar 10-10 (kaip pagal vadovėlį  biggrin.gif ). Vyras,  kuris buvo kartu iki stangų vėl pakviečiamas užeiti. nukerpama virkštelė ir iškilmingai pareiškiam visam personalui - Marius, Gintarė  ir mūsų "mažoji" Smiltė - mes galų gale pati laimingiausia super šeima...  thumbup.gif
*

nieko sau dičkė bigsmile.gif - šaunuolė mamytė 4u.gif
funnygirl-
Sveikinu 4u.gif
diana_z
Ehh,o cia taip viens du ir pagimdei maziuke milziniuke g.gif Tu saunuole thumbup.gif .Aukit sveikos ir stiprios.
Cuoliukė22
bigsmile.gif wub.gif pagimdei pati stipruole mamyte wub.gif 4u.gif

Labai labai sveikinu sulaukus savo stebukliukes wub.gif 4u.gif Daug laimes ir sveikatytes Jusu seimai 4u.gif

P.S Sutinku drinks_cheers.gif matyt dickiu era prasidejo biggrin.gif . Gal tikrai man i martis auga wub.gif
Aero
Oho kokia didele mergaite bigsmile.gif saunuole mamyte 4u.gif daug daug sveikatytes jums 4u.gif
Jugita29
sauni istorija, smagu, kad mamytei paciai pavyko. Aukit ir bukit sveiki smile.gif
*Živutė*
biggrin.gif Saunuole mamyte bigsmile.gif
egle*
Saunuoliai 4u.gif
*Passion*
4u.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif
virve
4u.gif sveikinam
butke
nu ir šaunuolė mamytė pati tokia didelę pagomdiai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
E.
Oho kokia didutė wub.gif
Sveikinu 4u.gif
batida
vau kokia didele thumbup.gif
samanta1978
Matau mamyte jau ir antra dukryte turi thumbup.gif idomu kokio svorio antroji buvo bigsmile.gif
kaukeGintare
Taip mielosios biggrin.gif turiu ir antrą dukrytę, kuri gimė Kovo 8d.rytą visai mažutė palyginus su pirmąją- tik 3460g ir 53cm .
... nestuke.gif buvau siaubingai nervuota, nuolat dirbau,bėgiojau, važinėjau, kankinausi nuo noro kuo greičiau pagimdyti...keistuolė aš, bet netyčiukė vėlavo kelias dieneles, buvau nutarusi gimdyti natūraliausiai, na, tai pajutau tą beprotiškai fantastišką skausmą. bigsmile.gif vyrui beveik sulaužiau pirštus, niekaip neradau sau tinkamos pozos, visa laiką nuo 00.00 iki 5 ryto, kai daktarai nusprendė leist vandenis lauk ir pradėt atėjimą...aišku slogavau ir gavau tik nedidukes 3 puseles tų nerealiai čiotkų narkotikųsmile.gif galų gale susikaupiau į save ir stebuklą, kurio taip dviprasmiškai laukiau ir su šypsena iš skausmo ir ašaromis iš nuovargio...pakakojau biggrin.gif taip pat tiksliai kaip prieš tris metus, tik su keturgubai didesniu skausmu pasaulį išvydo mano linksmuolė Eglužė.... wub.gif kodėl linksmuolė? todėl, kad nuo pirmos akimirkos kai susitiko mūsų kūnai šiame pasaulyje - ji juokiasi wub.gif nepatikėsite, ji nuo gimimo - sloguoja ir juokiasi biggrin.gif
P.s. o antra dieną jau sėdėjau ant špagato, niekur neįtrūkau ir nesuplyšau kaip ir prieš tris metus...tik aš niekaip nesuprantu kodėl gimdant 4900g kūdikį man taip neskaudėjo..
mama katė mirksiukas.gif
*fujimi
grazi istorija 4u.gif
Solar beam
kaip faina wub.gif
tante_
Saunuole mamyte wub.gif drinks_cheers.gif
Lotyna
Nerealu bigsmile.gif Sitokio svorio mergyte ir taip lengvau gimdet thumbup.gif
Kaip dabar Smilte auga? Ar didesne uz savo bendraamzius? blush2.gif
vanilliuke
Saunuole mamyte! 4u.gif Sveikinimai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.