sveikos. pradėjau gerti nakvišų aliejų ir manau kad tai geras dalykėlis, nes sureguliuoja hormonų audras organizme, tai padeda odai , krūtinei(nebemaudžia), svoriui ir t.t. tampame ramesnės. kokie jūsų atsiliepimai apie šį aliejų. yra ir kremų su nakvišomis, gal bandėt? dėkui
kazkada geriau nakvisu aliejaus kapsules.
nakvisu aliejus labai geras moteriskas vaistas.
Esu gerusi, pagrinde del veido odos, nes buvau kazkur skaiciusi, kad padeda ypac spuoguotai, problematiskai odai. Ir galiu pasakyti,kad tikrai buvo geriau
Idomu net.. pirma karta apie tai girdziu.
O kur ju gaut? Ir ar tinka maitinanciai? QUOTE(leduke @ 2005 04 02, 18:22)
ir kiek tas moteriskas vaistukas kainuoja?
as tai pirkau didele pakuote - ten yra 180 kapsuliu, o tereikia vienos i diena, tai uzteks 6 menesiams. siaip reguliuoju mityba dabar, tai nesuprantu ar yra ar nera apetitas, nes vistiek negaliu suvalgyti daugiau nei galima
o kainavo 40 litu - kuo daugiau perki tuo labiau apsimoka
QUOTE(chinchilla @ 2005 04 03, 11:58) as tai pirkau didele pakuote - ten yra 180 kapsuliu, o tereikia vienos i diena, tai uzteks 6 menesiams. pažystama kaip tik prieš pora dienų rodė ,kad nusipirko, tokia didelė bankė,su rūžava kažkokia etikete, bet ji sakė kad reikia į diena išgerti 5-6 tab...........
na siandie apziurejau kita sav pirksiu nes kt metu gert. yra tas su ruzavu kamsciu. ten tikrai reik 6 gert tai menesiui apie 20lt iseina. bet maciau kita kur 90 tableciu ir gert tik 1. kainuoja 35lt. matyt ta ir pirksiu.
Esu gėrusi prieš nėštumą ir labai daug. PMS nepatogumai tikrai būdavo mažesni. Dėl veido odos nieko pasakyti negaliu - kad kažkas būtų tokio įpatingo - nepastebėjau, bet ir taip savo veido oda nesiskundžiu. Dėl pakilusio apetito - taip pat nepastebėjau, kad būčiau pradėjusi daugiau valgyti. O maitinančioms manyčiau reikėtų palaukti, kol maitinimą baigsite - nes ką dabar ten reguliuoti.
Na, as tik neseniai pradejau gerti. Pas mane irgi su ruzavu kamsciu, bet ten parasyta, kad galima gerti iki 3 kapsules per diena. Oda is tiesu siek tiek paskaistejo
Aš jau sugėriau vieną kursą
kas skundžiasi skausmingom mėnesinėm tikrai patariu pagerti
taigi yra dviejų rūšių tos pakuotės. Yra stipresni ir silpnesni. stipresnis 1000mg, o silpnesni 500mg. as turiu stipresnį ir ant pakuotės parašyta, kad reki vartoti iki trijų, bet vaistinėj sakė, kad jau turėtų paskirti gydytojas, o jei norima tik pagerinti sveikatą užtenka ir 1000mg t.y vienos kapsulytėsdozės į dieną. na nežinau, bet man tos dozės tikrai pilnai užtenka, nes jaučiu pagėrėjimą ir man tai patinka - nežadu gerti daugiau
Geriau vitaminus,i kuriu sudeti iejo nakvisu aliejus,poveiki tikrai jauciau-sukietejo nagai ir aplamai pagerejo bendra savijauta
O man tai atvirksciai-pradejo berti veido oda ir isvis kazkoks nemalonus pojutis atsirado... gal kokiai sudetinei daliai alergiska esu nezinau bet kiek girdejau tai labaib jau pataria gerti-man irgi daktare buvo israsiusi-bet netiko:( QUOTE(audroneta @ 2005 04 05, 22:06) O man tai atvirksciai-pradejo berti veido oda ir isvis kazkoks nemalonus pojutis atsirado... gal kokiai sudetinei daliai alergiska esu nezinau bet kiek girdejau tai labaib jau pataria gerti-man irgi daktare buvo israsiusi-bet netiko:( Bet gal tau sudėtinė dalis tik netiko kokia?
na pagaliau vakar ir as nusipirkau tu kapsuliu. Nesitikejau kad tokios dideles
jooo.. gėriau ir aš.. didelės aliejaus dozės
na susidomejau, bet jeigu apetita kelia....tai nelabai noreciau, ir taip stengiuosi su juo kovoti
ir as nusipirkau tu kapsulyciu buteliuky, su roziniu kamstuku
QUOTE(lepune @ 2005 04 06, 11:19) jooo.. gėriau ir aš.. didelės aliejaus dozės Va būtent aš geriu jau du mėnesiu nakvišų aliejų - gyvenime tokių nagų neturėjau, nors esu naudojusi Nail Tek, ir dabar dar naudoju, bet įtariu nakvišų pagalbą, taip pat pagražėjo veido oda, mms tapo neskausmingos, krūtinė irgi neskausminga, taigi nors vienas maisto papildas akivaizdžiai kažką pakeitė, o kiti tai panacėja ir tiek, aš geriu po dvi 1000 mg kapsules per dieną, nu bet nagai nagai - gyvenime neužaugdavo, o dabar pačiai keista, jau kliūna kartais Apetito kėlimo nepastebėjau, jis pas mane visada pakeltas, o į tualetą rimtam reikalui eiti lengviau - vis tik aliejus.
O koks poveikis nesciom? Jauciu negalima? (cia klausimelis tarp kitko, jei pastebesit, nes as tai dar nesilaukiu...)
uoj.. man tai nakvisa pats geriausias vaistas nuo moterisku negalavimu. seniau krutine labai skaudejo, o kaip pradejau gerti is karto visi skausmai isgaravo, o mamai net guzelis issivaiksciojo. ir dar, kai su drauge i amerika isvaziavom tai jai menesines isnyko 3 menesius tai as skubos tvarka jai padidinta doze nakvisu sugirdziau.. padejo!! pasirodo kad gamta visagale
Mamologas paskyrė 3 mėn gerti 3x1000mg Nakvišų aliejaus ( tai maksimali leidžiama norma), nes vienoje krūtyje echoskopu rado 2 ir 3 mm cistukių ir krūtis yra standoka. Vaikų dar neturiu. Iki apsilankymo pas gydytoja man apie 6 metus maudė pažastis, ypač prieš mėnesines.
Pagėriau 1 mėn ir mane pradėjo pykinti. Beveik pagalvojau kad gal pastojau. Bet prieš porą mėn turėjau persileidimą, tai saugomės. Ir mėnėsinės buvo kaip visada normalios. Pykinti pradėjo keletą dienų prieš mėnesines. Ar kas nors turi patirties geriant Nakvišų aliejų? Kadangi jis subalancuoja hormonų pusiausvyrą, gal dėl didelės dozės man išsibalancavo ta pusisusvyra dar labiau? QUOTE(Kuka @ 2005 04 10, 20:23) Mamologas paskyrė 3 mėn gerti 3x1000mg Nakvišų aliejaus ( tai maksimali leidžiama norma), nes vienoje krūtyje echoskopu rado 2 ir 3 mm cistukių ir krūtis yra standoka. Vaikų dar neturiu. Iki apsilankymo pas gydytoja man apie 6 metus maudė pažastis, ypač prieš mėnesines. Pagėriau 1 mėn ir mane pradėjo pykinti. Beveik pagalvojau kad gal pastojau. Bet prieš porą mėn turėjau persileidimą, tai saugomės. Ir mėnėsinės buvo kaip visada normalios. Pykinti pradėjo keletą dienų prieš mėnesines. Ar kas nors turi patirties geriant Nakvišų aliejų? Kadangi jis subalancuoja hormonų pusiausvyrą, gal dėl didelės dozės man išsibalancavo ta pusisusvyra dar labiau? geriu antrą mėnesį po 2000 mg - jokių nusiskundimų, pykinimų ar kokio bieso nepastebėjau - viskas labai gerai
Ilgą laiką su pertraukomis geriu, bet jokių pašalinių reiškinių nepajutau.
Mane visada pykina prieš mėnesines, tai rodo, kad yra hormonų disbalansas.
as ir nusipirkau 180kap.dar tik 2 diena kaip geriu tai,nieko negaliu pasakyt
QUOTE(chinchilla @ 2005 04 11, 11:40) O as siandien nussipirkau 500mg. tai ten net instrukcijoje parasyta po 1kapsule 3kartus dienoj, tai jau gautusi 1500mg
To nakvišų aliejaus yra įvairių firmų ir labai įvairiais pavadinimais. Be to, skirtingo stiprumo ir su skirtingais priedais. Todėl ne tik kainos įvairios, bet ir vartojimas skiriasi. Vienų tereikia 1 kaps. per dieną, kitų reikia 2 gerti, dar kitų - ir 3.
QUOTE(Slapukė @ 2005 04 11, 07:57) Aciu uz atsakymus. Na tiesa sakant mane butent pykino pora dienu pries menesines ir per jas. Tai gal tikrai su hormonais netvarkoje. Be to pirmasis ir iki siol vienintelis mano nestumas baigesi 6 sav. persileidimu. Bet manes niekada nepykindavo anksciau. Pykino tik dabar, kai jau panaudojau N. aleju 1 men...
Dar apie nakvišu alieju raso merginos artai skyrelyje grozis ir kosmetika, artai skyrelyje viskas apie kontraceptines priemones- labai giria
Įdomu ar galima tas kapsules išardyti ir išgerti aliejų.....ar būtina jas praryti sveikas, kad ištirptų skrandyje ar žarnyne? Ar informaciniame lapelyje rašo ką nors apie tai? nes aš didelių kapsulių praryt nesugebu
nera labai sunku tas kapsules praryt. as irgi bijojau. bet lengviau nei maniau.
as nusipirkau ta su ruzavu kamsciu tai ant jo parasyta 500 mg, kurio sudetis nakvisu aliejus ir vitaminas E, o dozavimas 6 kapsules per diena... nu bet as pradzioj geriu po 3, o paskui sumazinsiu iki dvieju
Nejuokaukit su didelem dozem, kiek zinau galima iki 1000mg. Mano mama gere del guzeliu, tai daktaras skyre tik po viena tabletka 1000mg ir sake daugiau negalima, tai kas geria profilaktiskai sake uztenka 500mg 1 karta per diena
Paklausiau savo ginekologo ar nakvisu aliejus galejo itakoti mano hormonus taip labai, kad net pradejo pykinti. Jis paaiskino jog tikrai ne, kad tai tik augalinis preparatas, labai svelnus naturalus. Jis pasake jog jis gali tik siek tiek letinti ovuliacija.... Na bet mano ovuliacijos jis tikrai neitakoja, nes padarius echiskopija 11 ciklo diena mano gimdos gleivine yra 9mm, o dominuojantis folikulas jau 21x14mm dydzio. Taigi su mano hormonu pusiausvyra viskas tvarkoje.
Galbut mano skrandi dirgina medziaga is kurios padaryta kapsules sienele, gal ji kokia sunkiai pasisavinama zelatinos rusis ar panasiai...
Pamenu, man nakvišos aliejų rekomendavusi gydytoja priminė gert jį po valgio, geriausia - po pietų.
Gal žinot kas nors kokią įtaką turi nakvišų aliejus ovuliacijai? Aš turiu ovuliacijos sutrikimų, šiuo metu ją stimuliuoju vaistais. Taip pat antra savaitė geriu nakvišų aliejų, ar tai gerai?
QUOTE(Kuka @ 2005 04 16, 17:39) Paklausiau savo ginekologo ar nakvisu aliejus galejo itakoti mano hormonus taip labai, kad net pradejo pykinti. Jis paaiskino jog tikrai ne, kad tai tik augalinis preparatas, labai svelnus naturalus. Šiaip žinok visko gali būti. Turbūt nelabai jis tau tinka, o gal mažesnės dozės reikėtų. Pvz., man buvo skyrę Mastodynon, čia irgi tipo homeopatinis vaistelis, silpnas, reikia ilgai vartot, kad kas pasijaustų. Bet man labai pasiajutė jau pirmą vartojimo savaitę - ir karštis ėmė pilt, ir krūtinė skaudėt (nors nebūdingas toks jautrumas būdavo), ir ciklas sukvailiojo - buvo reguliarus 35 d., pirmas geriant homeopatinius pasidarė 21 d., antras - 11 d. Nu tai mečiau jį neapsikentus... QUOTE(irmuks @ 2005 04 18, 14:04) Gal žinot kas nors kokią įtaką turi nakvišų aliejus ovuliacijai? Aš turiu ovuliacijos sutrikimų, šiuo metu ją stimuliuoju vaistais. Taip pat antra savaitė geriu nakvišų aliejų, ar tai gerai? Kaip jau rasiau, mano ginekologas uzsimine, kad nakvisu aliejus siek tiek letina ovuliacija. Daugiau nieko apie tai nezinau.
Ir turiu pripazinti, jog daznai kapsule isgerdavau ne valgio metu... Dabar sumazinau doze iki 2 vnt. i diena ir geriu tik valgio metu. Ir jokio pykinimo
O kur parduoda ta nakvišų aliejuką? Vaistinėse, maisto papildų parduotuvėlėse ar homeopatinėse vaistinėse? Mečiau KT tai dabar ciklas toks visas išsiderinęs
[SIZE=7][U][COLOR=blue]
Kas nors žino, ar nakvišų aliejų galima gerti nesčioms? (Labai svarbu) |