QUOTE(liabuka @ 2005 08 26, 19:21)
aciu labai uz si puslapeli
QUOTE 70-tu metu vakarelius labai lengva padaryti, daug kas rengiasi kaip hippis victory.gif Tame ir emė, kad daug kas rengiasi kaip hipiai. Nenoriu būt daugumos dalimi
Aš taip pat pasimetus. Šiemet vakarėlis bus mistine tema. Tipo baubai, maumai... Norėčiau kokio personažo nesikartojančio minioj ir kad bučiau dar i šiek tiek į žmogų panaši
nu ir dar 70-tu metu:
QUOTE(Jūružė @ 2005 11 18, 10:27) Aš taip pat pasimetus. Šiemet vakarėlis bus mistine tema. Tipo baubai, maumai... Norėčiau kokio personažo nesikartojančio minioj ir kad bučiau dar i šiek tiek į žmogų panaši nu taip is personazu tik adamso zmona arba is "harry potterio" ir is "ziedu valdovo" man i galva krenta o daugiau
ir dar pora mistiniu kostümu
QUOTE nu va tau pora ideju: Tasa 01, ačiū tau už idėjas, bet mano piguras QUOTE(Sandrelle @ 2005 11 18, 17:30) Tasa 01, ačiū tau už idėjas, bet mano piguras ahaa irgi galima
Liūdna padėtis man su tom spalvotom gėlytėm
Sveikos
Reik organizuoti firmos Naujametinį vakarą, o laiko ir idėjų kaip visuomet trūksta
Man visai prikolna vakarėlio tema "Kvepalai". Galima prisiminti kvepalų reklamas ir pabandyti panašiai apsirengti. Ir be abejo, prisikvėpinti.
Na tai man dar pasiule padaryti angeliuku ir velniuku vakareli... cia galima skirtingai vyrai- velniukai , moterys- angeliukai ir t.t...
laukiu jusu ideju
Viena pzistama renge vakareli "Kekses ir kareiviai"
Nea, as tik tema norejau pasiulyti
tai kaip buvo? ar tau / jai patiko?
QUOTE(Šmigija @ 2005 10 17, 15:58) idejos neblogos, bet gal dar kas jomis gali pasidalinti? Reikia kažkokios programos naujametiniam vakarui darbo kolektyvui. Įdomu gal kas žino kokias ne itin brangias firmas kurios kuom panašiu užsiima? Labas, as kaip tik vienoj is tokiu firmu dirbu. Mes rengiam ivairius teminius vakarelius. Jei idomu parasyk man i d_aleksaite@yahoo.com Iki
Sveikos mergikes, gal galite mestelti kokiu minteliu apie teminis vakarele, kai vyrui rengiu gimtadieni siurpriza limuzine, su draugais? kokia tema labiausiai tiktu, beje cia bus pries kaledas, tai gal tiktu kokios domino ar kazkas panasaus, ar tik nupirkti gimtadieninės atributikos, kepuryciu, svilpuku ir viskas? padekite mergaites
QUOTE(indre_n @ 2005 12 02, 09:25) Sveikos mergikes, gal galite mestelti kokiu minteliu apie teminis vakarele, kai vyrui rengiu gimtadieni siurpriza limuzine, su draugais? kokia tema labiausiai tiktu, beje cia bus pries kaledas, tai gal tiktu kokios domino ar kazkas panasaus, ar tik nupirkti gimtadieninės atributikos, kepuryciu, svilpuku ir viskas? padekite mergaites domino? jei su limuzinu tai as tau siuliciau tada tema "las vegas" padaryti. Sveciai turi apsirengti kuo puosniau kaip i kazino, vyrai su grandinelem, kostiumais nu kaip kas gali, svarbu kad blizgetu
O mes va pasitelkem EŽIO reklamos idejas ir suorganizavom "Gezu tusa": tipo bachuriukai ir ezio mergikes. Bachurai su BMW ar su Golf'ais turejo atvaziuoti, apranga: treningai, mergikes - blondi plaukas ir t.t. nu ne visi pasirase, bet buvo fainai. As su bendradarbe buvom vedancios, pasigavom siaulietiska kalbos akcenta, nu vien zo gavosi
Organizuoju mergaičių palaikymo komandą ir niekaip nesumąstau, iš ko pasidaryti tuos kutus (ar kaip jie vadinasi
QUOTE(tasa_01 @ 2005 12 02, 19:43) domino? jei su limuzinu tai as tau siuliciau tada tema "las vegas" padaryti. Sveciai turi apsirengti kuo puosniau kaip i kazino, vyrai su grandinelem, kostiumais nu kaip kas gali, svarbu kad blizgetu QUOTE(Padrushka @ 2005 12 04, 20:59) O mes va pasitelkem EŽIO reklamos idejas ir suorganizavom "Gezu tusa": tipo bachuriukai ir ezio mergikes. Bachurai su BMW ar su Golf'ais turejo atvaziuoti, apranga: treningai, mergikes - blondi plaukas ir t.t. nu ne visi pasirase, bet buvo fainai. As su bendradarbe buvom vedancios, pasigavom siaulietiska kalbos akcenta, nu vien zo gavosi dekui merginos uz pasiulymus, beje laukiu dar daugiau ivairiu minciu, kaip kuo idomiau pravesti savo vyro gimtadieni 25 QUOTE Organizuoju mergaičių palaikymo komandą ir niekaip nesumąstau, iš ko pasidaryti tuos kutus (ar kaip jie vadinasi doh.gif ), na kur per krepšinio varžybas šokėjos rankose laiko blush2.gif Arba kur juos būtų galima gauti? Iš juostelės, kur riša gėlių puokštes, iš porolono juostelių arba senų kasečių juostelių
Mergaitės, reikia idėjų tarpšventiniam (tarp Kalėdų ir Naujų) vakarėliui. Kompanija
QUOTE(trampampam @ 2005 12 06, 12:03) Organizuoju mergaičių palaikymo komandą ir niekaip nesumąstau, iš ko pasidaryti tuos kutus (ar kaip jie vadinasi labai gerai gaunasi is tampomo popieriaus(visose kanceliarinese buna). sukarpai ilgomis juostelemis, o per vidury surisi tvirciau ir gali bekt i krepsinio aikstele! p.s patariu dvieju splavu daryt - efektingiau
Sveikos, merginos
Man teko dalyvauti dvejuose teminiuose vakarėliuose: 1) Piratai (vyrai) ir Kabare (merginos). 2) Pionierių stovykla Deje, apie šių vakarėlių kažkokią specialią programą nelabai galėčiau ką papasakoti, nes viskas vyko spontaniškai ir be jokios spec. programos. Na, ir dar šį savaitgalį nusimato - Lietuvių liaudies vakarėlis (tik nežinau ar eisim... Kurios gali sau leisti, tai gali drabužėlius nuomotis (teatruose ar šiaip kokiose nuomose), o aš su vyru, pavaikštinėjome po skudurynus ir tikrai, radau neblogų drabužėlių reikiamai temai ir svarbiausia - labai pigiai.... O visus vakarėlius, kad būtų linksmiau, galima paįvairinti įvairiausiais žaidimais. http://day.lt/zaidimai Gal kai kurie žaidimai labai tiks kuriai nors vakarėlio temai
Mes šiais metais organizuojam vakarėlį tema: Pašėlusios kojotės ir kojotai. Turėtų būti linksma. Vien jau temos pavadinimas visus suintrigavo, ir dabar visi laukia pamatyt kas kaip apsirengs, ypač bernai, nes kolektyvas pas mus vyriškas, tai jie labai laukia moteriškų moteriškių šventėje:)
per naujus metus darysim holivudo vakareli. Nu niekaip neisivaizduoju, kokia zvaigzde buti
na man tokia tema butu tikra atgaiva sielai:)nes musu chebryte sugalvojo daryt baliu tema "9 desimtmetis",tai net neisivaizduoju ka reik rengtis ir apskritai kaip tureciau atrodyt?ka ten zmones tam 9 desitmety nesiojo?
Na, mergaitės, prašau pagalbos -
už dviejų savaičių švęsiu savo gimtadienį, metelių jau nemažai ir nusprendžiau surengti "Ružavą gimtadienį" tarsi paskutinis ružavas pasispardymas... Kompanija linksma, bet šventėme jau tokiom temo - "Hipių balius", "Pižamų vakarėlis", "1930 Čikaga", "Gėlių balius" ir t.t....tad taip ir išsirinkau "ružavą"... Problema tik tame, kad nesugalvoju kaip pasipuošti salę, o ji nemaža...
Na, mergaitės, laiko turiu labai nedaug, jūs gi kupinos idėjų ir minčių
Mes su darbo kolektyvu darem "rusiska" baliu, truputis daugiau isradingumo, ir isvis butu puikiai gavesi - novaruskiai,
Man dabar "ružavas" periodas....
manau, kad salę papraščiausia ir pigiausia būtų papuošti ružavu tamponu popieriumi - būna kanceliarinėse. Iš jo galima padarti girliandas, pakarpyti "varveklių" QUOTE(Jasnenka @ 2006 01 03, 16:15) Man dabar "ružavas" periodas.... manau, kad salę papraščiausia ir pigiausia būtų papuošti ružavu tamponu popieriumi - būna kanceliarinėse. Iš jo galima padarti girliandas, pakarpyti "varveklių" Va va apie balionus ružavus, žvakes galvojau, bet su tuo popieriumi - kažkokias rožes daro iš jo, bet kaip?
Mergaičiukės,
gal matėt kur nors kokių grožybių padarytų iš popieriaus? Sugalvojau daryti ružavas skrybėlaites - gal kur kokių karpinių schemų matėt?
Svarbu koks nors akcentas. Siūlyčiau kokia sieną išmušt ružavu perkeliu, ar dar kokia medžiaga. Tada iš ružavo popieriaus iškirpt gražias gėles, o jų viduryje prisegt iš tavo vaikystės, jaunystės , draugų kurie dalyvaus tavo gimtadienyje juokingas nuotraukas. Arba tavo didelę nuotarauką, kokią 1x2 m, įkomponuot.
QUOTE(Faina @ 2006 01 06, 15:23) Svarbu koks nors akcentas. Siūlyčiau kokia sieną išmušt ružavu perkeliu, ar dar kokia medžiaga. Tada iš ružavo popieriaus iškirpt gražias gėles, o jų viduryje prisegt iš tavo vaikystės, jaunystės , draugų kurie dalyvaus tavo gimtadienyje juokingas nuotraukas. Arba tavo didelę nuotarauką, kokią 1x2 m, įkomponuot. Tavo mintis labai faina - dėkui, bet tai aš gal kada nors kokiai gerai draugei padarysiu - kažkaip gal nekuklu sau daryt, beje, audinį salės puošimui naudosiu....Draugų nuotraukas manau, kad naudosiu - bet mąstau kaip įdomiai surašyti svečių vardus, tiesiog noriu susodinti savaip...perkrauti nenoriu, nes žmonių apie 30...
Per vieną vakarėlį (Nauji Metai buvo, šventėm su vaikais) kas kur sėdės išsitraukėm patys, vietos buvo pavadintos gėlių vardais, trauki kortelę pvz. Rožė ir ieškai savo vietos su kortelė Rožė. Na juoko buvo, kai vyras atsisėdo tarp vaikų, pavydaus vyro žmona tarp dviejų vyrų, ir nėr kaip pykt, juk patys išsitraukė. O kol susėdo, klegesio ir juoko užteko. Linksma buvo.
oi kastaneda kaip gaila, kad tik dabar pamaciau Tavo pagalbos sauksma del ruzavo vakarelio. esu toki dariusi ir pavyko tikrai puikiai.
kaip suprantu gimtdienis jau praejo. ir Tau pagalbis jau nebereik.papasakok kaip sekesi. p.s. jei kam reiks kokiu ideju ar pan. mestelkit man az.(ne visada cia uzsuku, nes dazniau bunu katinu forume
mes tai naujaka darem tarybini!nerealiai buvo!buvau vakaro sheimyninke,pati viena visus namus raudonu veliaveliu virtinem nukarsciau,nuotraukas remeliuose leninais,stalinais,breznevais pakeiciau,eglutes virshunej penkiakampe spindejo,na,daugybe superiniu smulkmenu.o pagrindinis grozis buvo kilimas su fazanais ant sienos
apranga,zinoma,visiems aishki ir suprantama buvo.mano vyras netgi paaukojo savo graziaja barzdele ir pasiliko usus a la Nerija muzika pajungem per toki metalini ruporiuka ir klausem visokius elektrenu ziburius. traukem lapelius,keitemis dovanomis,kurios turejo atitikti tema.gavau superini grafina
Labas merginos,
Galiu dar biski papasakoti apie 2 teminius vakarelius Vienam tai turejome ateiti kaip zvaigzdes, nesvarbu ar is lietuvos ar rusijos ar amerikos, nu kad mazdaug kiekvienas pazistu.. kai atejome mums priklijavo lipdukus kad visi mazdaug zinotu kas tu toks.. buvo padetas raudonas kilimelis ant sienos V.I.P. parasyta ir kiekvienas svecas ar pora turejo nusifotgrafoti ant to kilimelio.. buvo daug zaidimu, kurie nebutinai buvo pagal ta tema.. tik vel kas daininiku apsirenge buvo turejo sudainuoti pagal fonograma bandau ideti pora nuotrauku
antras buvo mano gimtadienis
buvo labai linksmas zaidimas, irgi specialiai nupirkau oscaro figuras isrinkome poras kurie norejo dalyvauti zaidime. paemiau pazistamus visiems meiles filmus parasiau ka turi jis sakyti, daryti ir ka ji, poros buvo taip isrinktos kad istikruju nebutu pora jie turejo pusvalandi pasiruosti, visi kiti turejo atspeti kas cia per filmas.. publika isrinko 2 geriausias poras ir jiem buvo uzduotis dar karta pasiruosti tik be scenarijo o turejo parodyti romeo ir juletta o tai idomiausiai buvo, kokius kostiumus ir idejas kiekvienas turejo! buvau maloniai nustebinta
Be žodžių -
Gal turit idėjų darbo liaudies teminiam vakarėliui. Liepiau chebrytei apsirengt, kaip darbininkų profesijų atstovams, ir pristatyt savo profesiją, meniu irgi aiškus - karšti : kepta šoninė su svogūnais ir panašūs paprasti patiekalai, tik dar vis rūpi, kokių čia pramogų dar jiems prigalvot?
|