Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Virtuvės baldai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Laselis1
gerai atrodo ta raudona virtuve tik kad kiek zinau MDF virtuveje labai nepraktiskas dalykas, bet thumbup.gif
uogute
o mano skoniui daugiau antroji.... bijau kad spalva gali greit nusibosti ir panoreciau kitos biggrin.gif

klausykit, o kiek tas granito stalvirsis http://www.baltijosmarmuras.lt/granitas.htm kainuoja? turbut brangininkas? g.gif
Laselis1
QUOTE(uogute @ 2008 02 02, 22:23)
o mano skoniui daugiau antroji.... bijau kad spalva gali greit nusibosti ir panoreciau kitos  biggrin.gif 

klausykit, o kiek tas granito stalvirsis http://www.baltijosmarmuras.lt/granitas.htm kainuoja? turbut brangininkas?  g.gif
*

Mes ir akmens, tipo imitacijos norejom blush2.gif g.gif apie 1,500 ir auksciau sake doh.gif tad pasitenkinom ir pjuvenom ax.gif
AŠA
mūsų virtuvės dar vis negamina, nes neranda dryžuotos plokštės sad.gif
o man patrimo reik... sienas apsispredėm kalt kardonu akmens imitacijos, bet vat ką daryt su plotu tarp spintelių ir stalviršio g.gif iš pradžių galvojom tuo pačiu kardonu, bet juk nuo kaitlentės taškysis ten visi taukai ir pan., tai koks vaizdas bus sad.gif ką čia sumąsčius g.gif
dute_a
na negi taip sunku pabaigti senaja tema unsure.gif
1000inis
QUOTE(AŠA @ 2008 02 02, 21:59)
mūsų virtuvės dar vis negamina, nes neranda dryžuotos plokštės sad.gif
o man patrimo reik... sienas apsispredėm kalt kardonu akmens imitacijos, bet vat ką daryt su plotu tarp spintelių ir stalviršio g.gif iš pradžių galvojom tuo pačiu kardonu, bet juk nuo kaitlentės taškysis ten visi taukai ir pan., tai koks vaizdas bus sad.gif ką čia sumąsčius g.gif
*

kartono nepatarciau, nes maciau pas drauge po poros men kaip atrode :as dar masciau, gal stalvirsis tiktu (na kaip cia protingiau issireikst, gal jo virsutine dalis) -juk jis atsparus g.gif oh jei plyteliu nenori, gali det stikla; O pas mano kaimynka tai tokiais "guminiais" tapetais isklijuota ir jau 5 metai, bet thumbup.gif (gal cia nuovirimo kiekio dar prikl)
AŠA
QUOTE(1000inis @ 2008 02 03, 00:02)
kartono nepatarciau, nes maciau pas drauge po poros men kaip atrode :as dar masciau, gal stalvirsis tiktu (na kaip cia protingiau issireikst, gal jo virsutine dalis) -juk jis atsparus g.gif  oh jei plyteliu nenori, gali det stikla; O pas mano kaimynka tai tokiais "guminiais" tapetais isklijuota ir jau 5 metai, bet  thumbup.gif  (gal cia nuovirimo kiekio dar prikl)
*

ačiū wub.gif
jei ne paslaptis, gal ten kažkas panašaus buvo? o kaip atrodė blush2.gif
stalviršis šiaip idealiai tiktų, bet gal jau per marga bus, nes stalviršis toks margas:pilka, rusva, melsva, fasadinė durų pusė žydra, o šonai dryžuoti sidabriniai (jei gaus tokią plokštę) g.gif
su guminiais irgi mintis, bet kažin, ar bebūna dabar tokių pirkti unsure.gif
mama2004
user posted image
user posted image
user posted image

Gal nelabai gerai matosi, bet pakritikuokit ir mano "kisenytes" projekta bo reikalai pajudejo, bet dar galeciau kai ka pakeist jei prireiktu ax.gif
1000inis
QUOTE(AŠA @ 2008 02 03, 01:26)
ačiū wub.gif
jei ne paslaptis, gal ten kažkas panašaus buvo? o kaip atrodė blush2.gif
stalviršis šiaip idealiai tiktų, bet gal jau per marga bus, nes stalviršis toks margas:pilka, rusva, melsva, fasadinė durų pusė žydra, o šonai dryžuoti sidabriniai (jei gaus tokią plokštę) g.gif
su guminiais irgi mintis, bet kažin, ar bebūna dabar tokių pirkti unsure.gif
*

stalvirsiu juk pasirinkimas nuo a iki z, o ten kur nurodei nuoroda, tai nezinau kas tas yr 4u.gif
Papildyta:
user posted image

Gal nelabai gerai matosi, bet pakritikuokit ir mano "kisenytes" projekta bo reikalai pajudejo, bet dar galeciau kai ka pakeist jei prireiktu ax.gif
*

[/quote]

o ten virsui mikrobange galvoji g.gif O kaip ten ikelsi sriubos lekste? Mano mama nepagalvojus ir del vietos ten mikrob idejo, tai dabar didelis nepatogumas, nors, kaip sako, beveik pripratau doh.gif
AŠA
aš ten kardoną įkėliau, apie jį ir klausiau, kas ten po dviejų mėn. pasidarė blush2.gif
mama2004
QUOTE(1000inis @ 2008 02 03, 14:03)
o ten virsui mikrobange galvoji g.gif  O kaip ten ikelsi sriubos lekste? Mano mama nepagalvojus ir del vietos ten mikrob idejo, tai dabar didelis nepatogumas, nors, kaip sako, beveik pripratau doh.gif
*

sriuba seip labai retai valgom lotuliukas.gif Neradau kitos vietos mikrobangei virtuvyte ir taip labai maza, tai jei desiu ant stalvirsio tai sumazes darbo vietos. Priprasim ir mes manau g.gif
Beje spalva truputi kita bus, bet vitiek is tamsesniu. stalvirsis tks sviesiai smelio spalvos, osaldytuvas baltas tongue.gif Manau jis neturetu labai iskrist is konteksto, nes plyteles bus panasios spalvos. na zodziu, kai surinks nufotkinsiu parodysiu, nes pazadejo kovo vidury pabaigti viska.
P.S. labai grazus baldininkas lotuliukas.gif
Altika
QUOTE(uogute @ 2008 02 02, 21:23)
o mano skoniui daugiau antroji.... bijau kad spalva gali greit nusibosti ir panoreciau kitos  biggrin.gif 

klausykit, o kiek tas granito stalvirsis http://www.baltijosmarmuras.lt/granitas.htm kainuoja? turbut brangininkas?  g.gif
*

Mums ,,Dalios balduose" uz begini metra su kristalano stalvirsiu paskaiciavo po 3000Lt doh.gif zodziu, uz 3,5metro paskaiciavo apie 12000Lt, tai fantazija atsoko, uzteks ir geresnio laminato irnesakyk.gif
Ninin
Merginos, kur uzsakote akm. mases plautuves su maisytuvais? Ar kartu su balais perkate? Ar atskirai? 4u.gif
emrata
QUOTE(dute_a @ 2008 02 02, 13:35)

sauniai pasidarbavai sukeldama foto i viena vieta : thumbup.gif
mama2004
QUOTE(Ninin @ 2008 02 04, 00:06)
Merginos, kur uzsakote akm. mases plautuves su maisytuvais? Ar kartu su balais perkate? Ar atskirai?  4u.gif
*

Mes atskirai ieskom, bet galim ir per juos
Guod@
Sveikos merginos, tai va, jau užsisakėm virtuvėlę, bet dabar reikia rinktis plyteles, gal padėsit? 4u.gif
Virtuvės fasadas bus toks http://www.keramika.lt/lt/Kolekcijos25x40?...ko=3&prd=24 spalva woodline cream, tokia beveik balta, šviesi, o stalviršis bus margas juoda/balta/pilka. Norėčiau va tokių va plytelių http://www.keramika.lt/lt/Kolekcijos25x40?...ko=3&prd=24 dėtumėm jas horizontaliai, bet jos raštas labai panašus į virtuvės fasadą, tik gal spalva šiltesnė, ar nebus perdaug nuobodu? g.gif doh.gif
dute_a
QUOTE(enrikule @ 2008 02 04, 09:25)
sauniai pasidarbavai sukeldama foto i viena vieta : thumbup.gif
*

aciu rolleyes.gif

QUOTE(Guod@ @ 2008 02 04, 10:51)
Sveikos merginos, tai va, jau užsisakėm virtuvėlę, bet dabar reikia rinktis plyteles, gal padėsit?  4u.gif
Virtuvės  fasadas bus toks http://www.keramika.lt/lt/Kolekcijos25x40?...ko=3&prd=24 spalva woodline cream, tokia beveik balta, šviesi, o stalviršis bus margas juoda/balta/pilka.  Norėčiau va tokių va plytelių http://www.keramika.lt/lt/Kolekcijos25x40?...ko=3&prd=24 dėtumėm jas horizontaliai, bet jos raštas labai panašus į virtuvės fasadą, tik gal spalva šiltesnė, ar nebus perdaug nuobodu? g.gif  doh.gif
*

as zinok irgi galvoju tokias plyteles deti rolleyes.gif labai jos man patiko, o mano virtuve bus is tokios plokstes tokios kazkodel mane prie dryzuotos traukia doh.gif o stalvirsis bus sviesus bukas
Užsispyrusi
QUOTE(Guod@ @ 2008 02 04, 11:51)
Sveikos merginos, tai va, jau užsisakėm virtuvėlę, bet dabar reikia rinktis plyteles, gal padėsit?  4u.gif
Virtuvės  fasadas bus toks http://www.keramika.lt/lt/Kolekcijos25x40?...ko=3&prd=24 spalva woodline cream, tokia beveik balta, šviesi, o stalviršis bus margas juoda/balta/pilka.  Norėčiau va tokių va plytelių http://www.keramika.lt/lt/Kolekcijos25x40?...ko=3&prd=24 dėtumėm jas horizontaliai, bet jos raštas labai panašus į virtuvės fasadą, tik gal spalva šiltesnė, ar nebus perdaug nuobodu? g.gif  doh.gif
*

Pritaikyk kokias nors dekoro juosteles mirksiukas.gif
As irgi sviesias visai i aki nekrentancias plyteles nusipirkau. O paskui priderinau dekora ir pagyvino rolleyes.gif
emrata
vat as ir norejau sakyti, kad gal kokius dekorus pritaikyti arba isvis kitokias plyteles rinktis, nes gali buti kad per daug viskas bus dryzuota ir vienoda, cia aisku tik mano nuomone ax.gif
Kotryna999
[quote=enrikule,2008 02 04, 12:53]
vat as ir norejau sakyti, kad gal kokius dekorus pritaikyti arba isvis kitokias plyteles rinktis, nes gali buti kad per daug viskas bus dryzuota ir vienoda, cia aisku tik mano nuomone ax.gif
*

[/sveikos 4u.gif su vyru ir suneliu ketiname keltis gyventi i soda,truputi susiremontavom,dabar eile virtuvei.problema nezinau ko noriu,siaip patinka irgi dryziai bet nzn dar ka rinktis,megstu zalia spalva ir dekorus visokius.patarkit kur galima uzsisakyti baldus ,kad nebutu liabai brangu,as nedirbu,tai vyreklis pats lieja prakaita,visus puslapius apie virtuves skaitai ir nezinau kur geriau uzsisakyt,turiu omeny kad kaina nesikandziotu... g.gif aciu smile.gif
Guod@
QUOTE(dute_a @ 2008 02 04, 11:56)
aciu rolleyes.gif
as zinok irgi galvoju tokias plyteles deti rolleyes.gif labai jos man patiko, o mano virtuve bus is tokios plokstes tokios kazkodel mane prie dryzuotos traukia doh.gif o stalvirsis bus sviesus bukas
*

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 02 04, 12:10)
Pritaikyk kokias nors dekoro juosteles mirksiukas.gif
As irgi sviesias visai i aki nekrentancias plyteles nusipirkau. O paskui priderinau dekora ir pagyvino rolleyes.gif
*

Gal jus ir teisios, merginos, bet prie šitų plytelių dekorų atrodo nėra, o nusigrybauti su kitokių plytelių dekorais labai bijau... unsure.gif blink.gif net nežinau, ką daryti, nesgalvoju imto tokias plyteles virtuvės sienai ir lygiai tokias pačias grindims.. doh.gif
dute_a
QUOTE(Guod@ @ 2008 02 04, 14:10)
Gal jus ir teisios, merginos, bet prie šitų plytelių dekorų atrodo nėra, o nusigrybauti su kitokių plytelių dekorais labai bijau... unsure.gif  blink.gif  net nežinau, ką daryti, nesgalvoju imto tokias plyteles virtuvės sienai ir lygiai tokias pačias grindims.. doh.gif
*

yra sios serijos dekoras cia bet man jis schmoll.gif
l-aura
kaip jums atrodo, kokios spalvos stalvirsis tiktu prie zebrano plokstes? Man atrodo kad geriausia butu tamsi, kokia wenge spalva, bet as labai nenoriu, nes tamsus labai nepraktiska... Gal kas turit tamsu stalvirsi? smile.gif labiausiai norejau pilko ar smelio atspalvio akmens imitacijos, bt jie su zebrano nesiziuri... g.gif
dute_a
QUOTE(l-aura @ 2008 02 04, 14:44)
kaip jums atrodo, kokios spalvos stalvirsis tiktu prie zebrano plokstes? Man atrodo kad geriausia butu tamsi, kokia wenge spalva, bet as labai nenoriu, nes tamsus labai nepraktiska... Gal kas turit tamsu stalvirsi?  smile.gif  labiausiai norejau pilko ar smelio atspalvio akmens imitacijos, bt jie su zebrano  nesiziuri...  g.gif
*

dabar turiu tamsu doh.gif juoda beveik doh.gif tai neduok dieve schmoll.gif o zebrano kiek zinau buna keliu atspalviu g.gif
Škvalas
QUOTE(dute_a @ 2008 02 04, 14:15)
yra sios serijos dekoras cia bet man jis  schmoll.gif
*

http://www.keramika.lt/lt/Kolekcijos25x40?...ko=4&prd=48 niu o sitas man tai labai super pagyvintu tas Guod@ plyteles 4u.gif
dute_a
QUOTE(lietutis @ 2008 02 04, 14:49)
http://www.keramika.lt/lt/Kolekcijos25x40?...ko=4&prd=48 niu o sitas man tai labai super pagyvintu tas Guod@ plyteles 4u.gif
*

nu bet nelabai isivaizduoju kaip ji isdeiot reiktu g.gif
paukstele
Reikia ir man jūsų merginos patirties ax.gif Noriu virtuvėje viršutines spintele kabinti prie pat lubų, bet dabar galvoju ar eis taip pakabinti, kad neliktų tarpo tarp lubų (nes tada ten prilys dulkių o išvalyti tai neis). Ką merginos galvojat, ar girdėjot...pakomentuokit smile.gif
1000inis
QUOTE(AŠA @ 2008 02 03, 15:23)
aš ten kardoną įkėliau, apie jį ir klausiau, kas ten po dviejų mėn. pasidarė  blush2.gif
*

matyt su kempines astria puse, o gal milteliais pasveite, bet taip ir matosi sveitimo ruozai- ratileliai- nu kaip su glaspopieriu per stikla biggrin.gif Bet gal cia tu kartonu daug rusiu g.gif Nusinesk i parduotuve ir pabandyk pabruzint biggrin.gif
pagrandukasss
musu virtuve mirksiukas.gif
user posted image
l-aura
as va tokio zebrano noriu http://www.termopalas.lt/preke/1438/r5693vv.

kaip manot, kaip prie jo butu va tokia: http://www.termopalas.lt/preke/1409/sandstein1-40

arba tokia: http://www.termopalas.lt/preke/1407/pixelstone2-40
renax
QUOTE(l-aura @ 2008 02 04, 12:44)
kaip jums atrodo, kokios spalvos stalvirsis tiktu prie zebrano plokstes? Man atrodo kad geriausia butu tamsi, kokia wenge spalva, bet as labai nenoriu, nes tamsus labai nepraktiska... Gal kas turit tamsu stalvirsi?  smile.gif  labiausiai norejau pilko ar smelio atspalvio akmens imitacijos, bt jie su zebrano  nesiziuri...  g.gif
*

user posted imageMus toks bus smile.gif
pati virtuve bus apacia tamsi virsus sviesus ir sonas na cia matyt reikia ale jauciu pridariau kakafonijos lotuliukas.gif kuo toliau tuo labiau panikuoju
1000inis
o gal kas labai keikia balta akmens mases stalvirsi blush2.gif Kad jis ne is praktiskuju, tai informavo, bet ar labai ir kiek tas labai g.gif
emrata
QUOTE(pagrandukasss @ 2008 02 04, 14:09)
musu virtuve  mirksiukas.gif
*

visai idomiai ziurisi, dar idomiau butu paziureti kaip atrodo visa virtuve 4u.gif
Guod@
QUOTE(dute_a @ 2008 02 04, 15:55)
nu bet nelabai isivaizduoju kaip ji isdeiot reiktu g.gif
*

Na gal ir pritaikyčiau, bet tikrai neįsivaizduoju, kaip jį išdėlioti... g.gif rolleyes.gif gal kokių minčių? blush2.gif
Užsispyrusi
QUOTE(Guod@ @ 2008 02 04, 15:10)
Gal jus ir teisios, merginos, bet prie šitų plytelių dekorų atrodo nėra, o nusigrybauti su kitokių plytelių dekorais labai bijau... unsure.gif  blink.gif  net nežinau, ką daryti, nesgalvoju imto tokias plyteles virtuvės sienai ir lygiai tokias pačias grindims.. doh.gif
*

Baik tu, man irgi nepatiko prie mano plyteliu esantis dekoras, tai as visai kitoki prisitaikiau ir liux mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(l-aura @ 2008 02 04, 16:15)

Man tai gal pirmas labiau tiktu g.gif
mama2004
[quote=mama2004,2008 02 03, 14:37]
user posted image

[quote=l-aura,2008 02 04, 15:44]
kaip jums atrodo, kokios spalvos stalvirsis tiktu prie zebrano plokstes? Man atrodo kad geriausia butu tamsi, kokia wenge spalva, bet as labai nenoriu, nes tamsus labai nepraktiska... Gal kas turit tamsu stalvirsi? smile.gif labiausiai norejau pilko ar smelio atspalvio akmens imitacijos, bt jie su zebrano nesiziuri... g.gif
*

[/quote]
Mes irgi atrodo ta medi pasirinkom. wenge bus aplink, o stalvirsis sviesus.klaipedos alkenoj pavizdy stovi toks. labai neblogai atrode
pagrandukasss
QUOTE(enrikule @ 2008 02 04, 16:29)
visai idomiai ziurisi, dar idomiau butu paziureti kaip atrodo visa virtuve  4u.gif
*

tuoj pabandysiu dar ikelt,nes tada sustreikavo doh.gif
Jolita.
Pagrandukasss, grazi jusu virtuvele thumbup.gif Gal gali pasakyti koks pas jus cia stalvirsis? Medinis? O kriaukle.... Akmens mases? Gal gali is kitos puses imesti virtuves vaizdeli (is kaitlentes puses)? Labai susidomejau, nes pas mus labai panasus isplanavimas smile.gif
dute_a
QUOTE(Guod@ @ 2008 02 04, 16:00)
Na gal ir pritaikyčiau, bet tikrai neįsivaizduoju, kaip jį išdėlioti... g.gif  rolleyes.gif gal kokių minčių? blush2.gif
*

tai vat as irgi neisivaizduoju kaip dekora isdeliot reiktu schmoll.gif kurioj vietoj ji det, uztai ir nesirenku kad nenugrybauciau lotuliukas.gif
Škvalas
Na gal nesuvalgysit manes... lotuliukas.gif
Bet man is viso labai retas variantas, kad virtuvej graziai atrodytu dideles plyteles. Nera graziau uz atitinkamai pritaikytas 10*10cm plyteles, gali varijuot ir rombu, ir dekoru kruvom, ir dizaino didelis pasirinkimas ir jaukumo daug. Bet cia kam kas prie sirdies.
Jolyte
QUOTE(paukstele @ 2008 02 04, 15:56)
Reikia ir man jūsų merginos patirties  ax.gif  Noriu virtuvėje viršutines spintele kabinti prie pat lubų, bet dabar galvoju ar eis taip pakabinti, kad neliktų tarpo tarp lubų (nes tada ten prilys dulkių o išvalyti tai neis). Ką merginos galvojat, ar girdėjot...pakomentuokit  smile.gif
*

jei dar niekas neatsakė, tai įmanomas variantas tuo atveju, jei visi kampai yra idealūs, t.y. 90 laipsnių. Na bet taip beveik nebūna. Taigi, vienam gale bus prie lubų, o kitame gale bus plyšys kokio 1 cm , atrodys tikrai nekaip. Na nebent turite idealias sienas ir, kaip minėjau, kampus.
Guod@
QUOTE(lietutis @ 2008 02 04, 17:27)
Na gal nesuvalgysit manes... lotuliukas.gif
Bet man is viso labai retas variantas, kad virtuvej graziai atrodytu dideles plyteles. Nera graziau uz atitinkamai pritaikytas 10*10cm plyteles, gali varijuot ir rombu, ir dekoru kruvom, ir dizaino didelis pasirinkimas ir jaukumo daug. Bet cia kam kas prie sirdies.
*

Na manau čia labai sąlyginis dalykas, man pvz kaip tik kuo didesnės tuo gražiau, nes tos mažosios man primena sovietmetį... blush2.gif biggrin.gif arba didelės plytelės arba visai mažytės - mozaikinės. thumbup.gif bet čia tik mano nuomonė.. bigsmile.gif
Adalija
Sveiki! 4u.gif Labai smagu pas jus cia, labai daug naudingos ir idomios info thumbup.gif
As tai dabar bandau sukurti savo virtuves-valgomojo vizija. Nes vyras name jau elektra nori vesti, tai reikia apsispresti. doh.gif As tai kazkodel esu linkusi prie sviesios virtuves, nes maciau pas ne vienus pazystamus, kad ant tamsios virtuves labai visas purvas matosi, demes g.gif O vat sviesene spalva pagyvina. Ka jus manote. Taip pat svarstau, koki varianta pasirinkti- ar su bariuku smile.gif
Mama_Tania
QUOTE(Adalija @ 2008 02 04, 17:56)
Sveiki! 4u.gif Labai smagu pas jus cia, labai daug naudingos ir idomios info thumbup.gif
As tai dabar bandau sukurti savo virtuves-valgomojo vizija. Nes vyras name jau elektra nori vesti, tai reikia apsispresti.  doh.gif As tai kazkodel esu linkusi prie sviesios virtuves, nes maciau pas ne vienus pazystamus, kad ant tamsios virtuves labai visas purvas matosi, demes g.gif  O vat sviesene spalva pagyvina. Ka jus manote. Taip pat svarstau, koki varianta pasirinkti- ar su bariuku smile.gif
*

4u.gif sveika
nezinau, bet manyciau, kad tamsi virtuve slegia blush2.gif
donatada
Merginos, o kur Kaune yra pirkti Blum furnituros?? Tikiuosi taip issireiskiau, na ten visokie i stalcius skirtukai, ir ttt. ACIU
dute_a
QUOTE(donatada @ 2008 02 04, 19:08)
Merginos, o kur Kaune yra pirkti Blum furnituros?? Tikiuosi taip issireiskiau, na ten visokie i stalcius skirtukai, ir ttt.  ACIU
*

yra kaune 4u.gif
donatada
[QUOTE]dute_a Paskelbta Šiandien, 20:12
QUOTE(donatada @ 2008 02 04, 19:08)
Merginos, o kur Kaune yra pirkti Blum furnituros?? Tikiuosi taip issireiskiau, na ten visokie i stalcius skirtukai, ir ttt. ACIU

yra kaune
o jie butent ten ir prekiauja? nes uosvis kazkotai ten nerado nieko. Gal ne ten nuklydo!
Adalija
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 02 04, 19:38)
4u.gif sveika
nezinau, bet manyciau, kad tamsi virtuve slegia blush2.gif
*

drinks_cheers.gif As ta pati manau, todel ko gero rinksiuos sviesia g.gif
Diax
QUOTE(mama2004 @ 2008 02 03, 14:37)
user posted image
user posted image
user posted image

Gal nelabai gerai matosi, bet pakritikuokit ir mano "kisenytes" projekta bo reikalai pajudejo, bet dar galeciau kai ka pakeist jei prireiktu  ax.gif
*

O kokia kvadratūra tavo kišenytės? Šį savaitgalį beveik apsisprendžiau dėl savo virtuvės išplanavimo, kuris, laaabai panašus į tavo mirksiukas.gif Na, bent jau apačia.

Mane irgi domina tokios virtuvės komentarai - ypač dėl plautuvės ir kaitlentės vietų pasirinkimo. Merginos mirksiukas.gif

Beje, ką žadi laikyti toje siauroje spintelėje prie lango? Ir dar klausimukas - projekte matosi, kad yra spintelė po palange; ji turbūt jau labai siaura, ar ne?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.