Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pokalbių svetainės
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2
daili
Ar megstate taip sakant 'chatinti'...kazkaip neseniai prisiminiau jaunas dieneles ir ilindau i chata, bet ziuriu kad publika labai jau jauna..
pasidalinkit nuorodelem, jei zinot kokiu geru vietu paplepeti interneto platybese.

Aciu
kle0patra
as susirasineju mirke, bet pagrinde tik su pazistamais,
nauju pazinciu beveik neuzmezgineju smile.gif nematau tikslo
o publika ten, tai tikrai jaunute sad.gif
nors kartais pasitaiko....smile.gif
mIRC galima parsisiust is mirc.com puslapio.
another
Draugo #spek kanale (ten viktorian vyksta) renkasi kiek vyresni zmones (nors ir vaiku pasitaiko doh.gif )
game over
QUOTE(kle0patra @ 2005 04 02, 22:56)

mIRC galima parsisiust is mirc.com puslapio.
*

O jis ten nemokamas, ar kaip? ax.gif smile.gif
SuperBaba
As laaabai laaaabai retai uzeinu i draugas.lt kanala, nes ten like pazistamu, o visada chatinu supermamos forumo chate tongue.gif
Medona
buna kad per skype kas nors levai nepazystami paraso, tai pasitreniruoju anglu kalba, o siaip tai super mama thumbup.gif
kle0patra
QUOTE(LinaBoo @ 2005 04 02, 23:11)
O  jis ten nemokamas, ar kaip? ax.gif  smile.gif
*

nemokamai, nueisi i ta psl, paspausi download ir parsisius.
poto uzsiregistruosi nicka,
ir galesi prisijungt prie kokiu tik nori kanalu.
populiarausias #baras #kaunieciai.....nu bet koki zodi ivesi ir tikimybe kad rasi toki kanala.
bare sedi apie 2000 pasnekovu.
game over
QUOTE(kle0patra @ 2005 04 03, 13:19)
nemokamai, nueisi i ta psl, paspausi download ir parsisius.
poto uzsiregistruosi nicka,
ir galesi prisijungt prie kokiu tik nori kanalu.
populiarausias #baras #kaunieciai.....nu bet koki zodi ivesi ir tikimybe kad rasi toki kanala.
bare sedi apie 2000 pasnekovu.
*

Ačiū 4u.gif . Čia mano dukrai reikia. Mes turėjom kažkokį. Bet ten turbūt kokia bandoma versija buvo, nes vis skaičiavo laiką ir rašė, kad reikės 20 dolerių mokėti (??? g.gif ). Nežinau kaip ten, bet kai baigėsi laikas tai ir nebeduoda prisijungt. Taigi didžiausia tragedija namie, ašarų upeliai smile.gif . O man ir SM pakanka. ax.gif
Jurgitele
Jau 2 metai bendrauju www.pasaulis.com/asirtu/ ir labai faina, vaiku nera ir meetai nuostabus vyksta thumbup.gif
ViShy
Pagrindinis chatas mano tai mirkas,ten bendrauju tik su pazystamais ir draugais smile.gif Nes su nepazystamais man jau kazkaip nebeidomu susirasineti,nes pagrinde papuola kazkokie mazvaikiai biggrin.gif ankciau pries pora metu tai mIRC labai daug laiko praleisdavau,patiko labai chatinti...dabar jau ne smile.gif manau galima turiningiau praleisti laika smile.gif pvz. SM thumbup.gif
Aistringa
Skype arba http://www.xforumas.visiems.lt/ kartais ICQ smile.gif
Vitulka
http://www.jippii.lt/jsp/games/gameframe.jsp?prop=pw_pool thumbup.gif Galima ir zaist, ir sneketis vienu metu smile.gif
daili
As irgi su pazistamais, per ICQ, mirka kazkaip apleidau, nes neliko su kuo...
aciu kad tiek priraset reikes patikrinti. O chatas kartais visai pataiso nuotaika jei randi faina pasnekova (e) smile.gif
zinoma nepiktnaudziauju, nes yra ir geresniu budu praleisti laika smile.gif
Faina
Aš tai tik čia. Neturiu laiko. Namie prie kompo didelė eilė. Darbe ir gi nelabai yra kada.
Ginija
As naudojuosi Yahoo messangeriu. Taip galiu plepeti su draugais, kurie taip pat naudojasi sita programele, o kai pabosta gali nueiti i temine pokalbiu svetaine, kur susirenka zmones is viso pasaulio. Paprasta naudotis...
SuperBaba
QUOTE(babuska @ 2005 04 03, 00:22)
buna kad per skype kas nors levai nepazystami paraso, tai pasitreniruoju anglu kalba, o siaip tai super mama thumbup.gif
*

Babulia, per skype ir as krtais pakalbu blush2.gif
Krisla
Mano kasdieniniai palydovai - MSN ir ICQ smile.gif Ten bendrauju su draugais ir kolegomis.
Becel
MSN ir jippii.lt rolleyes.gif
sannda
su sese - mirc ir jippi; su draugais - skype; su mamomis ir busimomis mamomis - SM thumbup.gif
jovka
Pagrinde SM ir icq, bet cia tik su pazistamais, ir dar retkarciais Skype, bet irgi tik su pazistamais.
Tedžiukė
o kur galima rasti supermamos pokalbiu svetaine, as jos nematau sad.gif
fukuotukaf
QUOTE(vaidile @ 2005 04 07, 08:22)
o kur galima rasti supermamos pokalbiu svetaine, as jos nematau sad.gif
*

Bandyk ieškoti čia wink.gif
Liepsneliuke
www.onchat.com chatas su piesinukais ax.gif bet man jau seniai neveikia smile.gif
kikka
as uz skypa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,bet irgi tik su draugais,geras dalykas kai norisi paplepet mirksiukas.gif
nufnuf
QUOTE(LinaBoo @ 2005 04 03, 18:43)
Ačiū  4u.gif . Čia mano dukrai reikia. Mes turėjom kažkokį. Bet ten turbūt kokia bandoma versija buvo, nes vis skaičiavo laiką ir rašė, kad reikės 20 dolerių mokėti (???  g.gif ). Nežinau kaip ten, bet kai baigėsi laikas tai ir nebeduoda prisijungt. Taigi didžiausia tragedija namie, ašarų upeliai  smile.gif .  O man ir SM pakanka.  ax.gif
*

va va man ta pati problema sad.gif doh.gif kaip tik siandien liko 5 dienos verysad.gif patarkit mamos!ka daryti kad galeciau visada sneketi mirce ir nereiktu moketi tu 20 doleriu?!gal as cia kazkokia "bloga" versija atsisiunciau?bet atrodo is mirc.com siunciaus! user posted image
Julius3
QUOTE(Marmelada @ 2005 04 07, 16:05)
va va man ta pati problema sad.gif  doh.gif kaip tik siandien liko 5 dienos verysad.gif patarkit mamos!ka daryti kad galeciau visada sneketi mirce ir nereiktu moketi tu 20 doleriu?!gal as cia kazkokia "bloga" versija atsisiunciau?bet atrodo is mirc.com siunciaus! user posted image
*

Nieko po 5 dienu nebus. Viskas ten veiks.
Tik paleidus mirc, reiks palaukt kelias sekundes.
nufnuf
QUOTE(Julius3 @ 2005 04 07, 16:01)
*

aciu aciu kad nuraminai mane biggrin.gif tikiuosi taip ir bus unsure.gif
game over
QUOTE(Julius3 @ 2005 04 07, 17:01)
*

Pas mus irgi turbūt taip buvo smile.gif . Tik kelios dienos prieš pabaigą, prasidėjo kažkoks autokilas g.gif ( jei kas žino kas per daiktas, paaiškinkit prašau). Tada mergička kažką blogai suvedė ir pagedo tas mirkas doh.gif . Dabar jau viskas gerai ir tikrai niekas nieko neprašo. ax.gif
maria0812
vienu metu tie chatai buvo tiesiog liga...be ju ne zingsnio...net vyra is chato susiradau.. labai megau chat.lt bet dabar buvau visai neseniai uzsukusi, tai publika visiskai pasikeitusi..nauju pazinciu nebesinori, na o jei dar yra senu pazinciu tai visai malonu pabendrauti...
renax
QUOTE(LinaBoo @ 2005 04 03, 16:43)
Ačiū  4u.gif . Čia mano dukrai reikia. Mes turėjom kažkokį. Bet ten turbūt kokia bandoma versija buvo, nes vis skaičiavo laiką ir rašė, kad reikės 20 dolerių mokėti (???  g.gif ). Nežinau kaip ten, bet kai baigėsi laikas tai ir nebeduoda prisijungt. Taigi didžiausia tragedija namie, ašarų upeliai  smile.gif .  O man ir SM pakanka.  ax.gif
*

name Aitvaras , kodas 6362-673786
game over
QUOTE(renax @ 2005 04 12, 10:39)
name Aitvaras , kodas 6362-673786
*

Ačiū 4u.gif . Būtinai pasinaudosim. smile.gif
slyva
Daznai chatinu mirce, bet tik su pazistamais. Anksciau ieskodavau pazinciu, bet labai retai atsirasdavo idomus pasnekovas, tai kazkaip jau noro neber bendrauti su bet kuo.
Jurgitutė
QUOTE(Vitulka @ 2005 04 04, 23:01)
http://www.jippii.lt/jsp/games/gameframe.jsp?prop=pw_pool thumbup.gif Galima ir zaist, ir sneketis vienu metu smile.gif
*

kiek suprantu būni poolo pirmame aukšte? blink.gif Aš dažnokai į antrą užsuku tongue.gif
Jurgitutė
QUOTE(kikkaa @ 2005 04 07, 12:42)
as uz skypa  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,bet irgi tik su draugais,geras dalykas kai norisi paplepet  mirksiukas.gif
*

Man irgi skype patinka: ir paplepėt galima ir failais apsikeisti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tik va manau, kad virusams atviras kelias per jį blink.gif g.gif
Brooke
Jurgitute --> pagrįsk ax.gif
Aš manau, jei nepriiminėsi beleko iš betko, tai jokių virusų nei per skype nei per kitą messengerį negausi..
Pati šiuo metu naudoju trillian'ą, su msn, aim, yahoo, icq ir irc viename.. Labai patenkinta esu smile.gif
Jurgitutė
Ar būna taip kam nors? Kartais, kai būnu pasijungusi Skype ir nieko nesiunčiu, apačioje esantis žalias ženkliukas pradeda mirksėti keisdamasis į geltoną trikampį su šauktuku. blink.gif Kas tai galėtų būti? Kodėl taip darosi? g.gif
marfa
QUOTE(Brooke @ 2005 04 15, 23:43)

Pati šiuo metu naudoju trillian'ą, su msn, aim, yahoo, icq ir irc viename.. Labai patenkinta esu smile.gif
*

4u.gif Ar galima būtų plačiau apie tą trillianą? ax.gif Ar mokamas,is kur galima būtų parsisiūsti?.... rolleyes.gif
Aš tai daugiausiai naudoju Skype.
carlabella
O as lietuvisku chatu visai nemegstu, labai jau vaikiska ir megstanti keiksnotis publika renkasi. Bet as susiradau daug draugu is yahoo.lycos chat'o.
reikia tik tureti elektronini yahoo adresa ir tada galima jungtis prie bet kurios europos salies. Man patinka vokiskas, Irreland&UK ir italishkas ... ten prisiregistruojant reikia ivesti savo mailo ID ir pasword'a ...
O paskui, kai randu is tikruju idomu zmogu, ikeliu ji i savo messengeri msn ( arba yahoo) .. Su kai kuriais jau apie 5 men bendraujam smile.gif vyras is proto eina doh.gif ...
bet visai idomu pabendrauti su ivairiu kulturu zmonemis, thumbup.gif
erika9
Labai norėčiau pabendrauti su draugu gyvenančiu užsienyje ir neturinčiu nuosavo kompo sad.gif Anksčiau būdavo daug tokių pokalbių svetainių su privačiais kambariais 2, bet dabar nerandu nei vienos cry.gif Gal galėtumėte kuri padėti???
daili
Erika,
Taip!
nueik i www.chatzy.com is ten gali pasikviesti savo drauga i pokalbio 'langa' kuriame busite tik jus du. Isbandyta, greita ir patogu smile.gif

erika9
QUOTE(daili @ 2005 05 26, 12:30)
Erika,
Taip!
nueik i www.chatzy.com is ten gali pasikviesti savo drauga i pokalbio 'langa' kuriame busite tik jus du. Isbandyta, greita ir patogu smile.gif
*

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai ačiū!!!
Atlantida
Gal zinote, kur galima paplepėti internete su abiejų lyčių atstovais. Ir kad pašnekovų tarpe būtų ne visai vaikuciai, o vyresne publika.
Jolančikė
QUOTE(Atlantida @ 2005 11 13, 18:16)
Gal zinote, kur galima paplepėti internete su abiejų lyčių atstovais. Ir kad pašnekovų tarpe būtų ne visai vaikuciai, o vyresne publika.
*

Negi nėra tokių adresų, kad niekas neatrašo? Aš irgi visai pasidomėčiau. Gal prireiks kada... blink.gif biggrin.gif
apsinge
jooo... atsakymas vienas _chat,u su S raide nete nera tongue.gif ax.gif
Bighead
Ziurekit www.delfi.lt
Ten tikrai yra chatas kur daugmaz solidus zmones susirenka!
Atlantida
Aciu, pameginsiu i delfi. Gal daugiau zinote?

Pati suprantu, kad cenzura internete negalioja, bet tiesiog idomu suzinot vietas, kur renkasi vyresni zmones, nes tiesiog bus idomiau paplepeti.
Jolančikė
QUOTE(Bighead @ 2005 11 14, 16:04)
Ziurekit www.delfi.lt
Ten tikrai yra chatas kur daugmaz solidus zmones susirenka!
*

Dėkui, bėgu pasižiūrėti į DELFI. mirksiukas.gif smile.gif
Jolančikė
Nieko nesuprantu. Ten toks pats forumas kaip ir čia. O CHATUOSE reikia registruotis, angliškas tekstas, atrodo viską gerai suvedžiau, o prisiregistruoti neleidžia... sad.gif Tiek to, lieku čia, kam mesti kelią dėl takelio? Čia įdomesnė publika. mirksiukas.gif Valio!!! 100 - oji mano žinutė. thumbup.gif
ewita
Aš DELFI chat'e bendruju neprisiregistravus. Tiesiog įvedu nick'ą ir vsio smile.gif
cafe girl
as tai pat darau
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.