Ar megstate taip sakant 'chatinti'...kazkaip neseniai prisiminiau jaunas dieneles ir ilindau i chata, bet ziuriu kad publika labai jau jauna..
pasidalinkit nuorodelem, jei zinot kokiu geru vietu paplepeti interneto platybese.
Aciu
Ar megstate taip sakant 'chatinti'...kazkaip neseniai prisiminiau jaunas dieneles ir ilindau i chata, bet ziuriu kad publika labai jau jauna..
pasidalinkit nuorodelem, jei zinot kokiu geru vietu paplepeti interneto platybese. Aciu
as susirasineju mirke, bet pagrinde tik su pazistamais,
nauju pazinciu beveik neuzmezgineju o publika ten, tai tikrai jaunute nors kartais pasitaiko.... mIRC galima parsisiust is mirc.com puslapio.
Draugo #spek kanale (ten viktorian vyksta) renkasi kiek vyresni zmones (nors ir vaiku pasitaiko
As laaabai laaaabai retai uzeinu i draugas.lt kanala, nes ten like pazistamu, o visada chatinu supermamos forumo chate
buna kad per skype kas nors levai nepazystami paraso, tai pasitreniruoju anglu kalba, o siaip tai super mama
QUOTE(LinaBoo @ 2005 04 02, 23:11) nemokamai, nueisi i ta psl, paspausi download ir parsisius. poto uzsiregistruosi nicka, ir galesi prisijungt prie kokiu tik nori kanalu. populiarausias #baras #kaunieciai.....nu bet koki zodi ivesi ir tikimybe kad rasi toki kanala. bare sedi apie 2000 pasnekovu. QUOTE(kle0patra @ 2005 04 03, 13:19) nemokamai, nueisi i ta psl, paspausi download ir parsisius. poto uzsiregistruosi nicka, ir galesi prisijungt prie kokiu tik nori kanalu. populiarausias #baras #kaunieciai.....nu bet koki zodi ivesi ir tikimybe kad rasi toki kanala. bare sedi apie 2000 pasnekovu. Ačiū
Jau 2 metai bendrauju www.pasaulis.com/asirtu/ ir labai faina, vaiku nera ir meetai nuostabus vyksta
Pagrindinis chatas mano tai mirkas,ten bendrauju tik su pazystamais ir draugais
Skype arba http://www.xforumas.visiems.lt/ kartais ICQ
As irgi su pazistamais, per ICQ, mirka kazkaip apleidau, nes neliko su kuo...
aciu kad tiek priraset reikes patikrinti. O chatas kartais visai pataiso nuotaika jei randi faina pasnekova (e) zinoma nepiktnaudziauju, nes yra ir geresniu budu praleisti laika
Aš tai tik čia. Neturiu laiko. Namie prie kompo didelė eilė. Darbe ir gi nelabai yra kada.
As naudojuosi Yahoo messangeriu. Taip galiu plepeti su draugais, kurie taip pat naudojasi sita programele, o kai pabosta gali nueiti i temine pokalbiu svetaine, kur susirenka zmones is viso pasaulio. Paprasta naudotis...
Mano kasdieniniai palydovai - MSN ir ICQ
MSN ir jippii.lt
su sese - mirc ir jippi; su draugais - skype; su mamomis ir busimomis mamomis - SM
Pagrinde SM ir icq, bet cia tik su pazistamais, ir dar retkarciais Skype, bet irgi tik su pazistamais.
o kur galima rasti supermamos pokalbiu svetaine, as jos nematau
www.onchat.com chatas su piesinukais
as uz skypa
QUOTE(LinaBoo @ 2005 04 03, 18:43) Ačiū va va man ta pati problema
QUOTE(Marmelada @ 2005 04 07, 16:05) va va man ta pati problema ![]() Nieko po 5 dienu nebus. Viskas ten veiks. Tik paleidus mirc, reiks palaukt kelias sekundes. QUOTE(Julius3 @ 2005 04 07, 17:01) Pas mus irgi turbūt taip buvo
vienu metu tie chatai buvo tiesiog liga...be ju ne zingsnio...net vyra is chato susiradau.. labai megau chat.lt bet dabar buvau visai neseniai uzsukusi, tai publika visiskai pasikeitusi..nauju pazinciu nebesinori, na o jei dar yra senu pazinciu tai visai malonu pabendrauti...
QUOTE(LinaBoo @ 2005 04 03, 16:43) Ačiū name Aitvaras , kodas 6362-673786
Daznai chatinu mirce, bet tik su pazistamais. Anksciau ieskodavau pazinciu, bet labai retai atsirasdavo idomus pasnekovas, tai kazkaip jau noro neber bendrauti su bet kuo.
QUOTE(Vitulka @ 2005 04 04, 23:01) kiek suprantu būni poolo pirmame aukšte?
Jurgitute --> pagrįsk
Aš manau, jei nepriiminėsi beleko iš betko, tai jokių virusų nei per skype nei per kitą messengerį negausi.. Pati šiuo metu naudoju trillian'ą, su msn, aim, yahoo, icq ir irc viename.. Labai patenkinta esu
Ar būna taip kam nors? Kartais, kai būnu pasijungusi Skype ir nieko nesiunčiu, apačioje esantis žalias ženkliukas pradeda mirksėti keisdamasis į geltoną trikampį su šauktuku.
O as lietuvisku chatu visai nemegstu, labai jau vaikiska ir megstanti keiksnotis publika renkasi. Bet as susiradau daug draugu is yahoo.lycos chat'o.
reikia tik tureti elektronini yahoo adresa ir tada galima jungtis prie bet kurios europos salies. Man patinka vokiskas, Irreland&UK ir italishkas ... ten prisiregistruojant reikia ivesti savo mailo ID ir pasword'a ... O paskui, kai randu is tikruju idomu zmogu, ikeliu ji i savo messengeri msn ( arba yahoo) .. Su kai kuriais jau apie 5 men bendraujam bet visai idomu pabendrauti su ivairiu kulturu zmonemis,
Labai norėčiau pabendrauti su draugu gyvenančiu užsienyje ir neturinčiu nuosavo kompo
Erika,
Taip! nueik i www.chatzy.com is ten gali pasikviesti savo drauga i pokalbio 'langa' kuriame busite tik jus du. Isbandyta, greita ir patogu
Gal zinote, kur galima paplepėti internete su abiejų lyčių atstovais. Ir kad pašnekovų tarpe būtų ne visai vaikuciai, o vyresne publika.
jooo... atsakymas vienas _chat,u su S raide nete nera
Ziurekit www.delfi.lt
Ten tikrai yra chatas kur daugmaz solidus zmones susirenka!
Aciu, pameginsiu i delfi. Gal daugiau zinote?
Pati suprantu, kad cenzura internete negalioja, bet tiesiog idomu suzinot vietas, kur renkasi vyresni zmones, nes tiesiog bus idomiau paplepeti.
Nieko nesuprantu. Ten toks pats forumas kaip ir čia. O CHATUOSE reikia registruotis, angliškas tekstas, atrodo viską gerai suvedžiau, o prisiregistruoti neleidžia...
Aš DELFI chat'e bendruju neprisiregistravus. Tiesiog įvedu nick'ą ir vsio
as tai pat darau
|