Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokio gyvūno labiausiai nemėgstate?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna
Pages: 1, 2, 3, 4
Funga
sad.gif sad.gif sad.gif
cry.gif cry.gif cry.gif
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Funga
Nepykit ziurkiu augintojai, bet taip jau yra...
Čika
Nelabai mane vilioja vorai ir ropliai. smile.gif Neturiu nieko prieš juos ir jų augintojus, tiesiog pasirinkčiau kitus gyvūnus.
milabra
O aš neturiu nieko prieš visus gyvūnus. Nu kuo kaltas voras ar gyvatė, kad jis toks yra? Balsavau už kt.
Kaip naminiai gyvūnai aišku, mažiausiai simpatijų sulaukia ropliai. Nu kas iš jų? Nei pamaigysi, nei prisiglausi ax.gif
Alexandra.R.
Manau, kad visi gyvunai turi teise gyventi, bet jau erkes, tai atsiprasau... Per jas mire mano suo. O kitus gyvunus as toleruoju. Man netrugdo nei ziurkes, nei gyvates (kol nuo ju nenukentejau). Net ir voro "nezudau". Tik jau prasau nesijuokti: viena toki vonioj "auginau". Kasdien paziuredavau, kaip mano augintinis laikosi. Liudna pasidare kai viena diena jis dingo. Bet jau daugiau voru tai nenoriu - visi keliauja lauk per langa...
Rela
Aš taip pat prieš erkes,jos man šlykščios,ypač išpampusios.
Noa
Gyvatės man gražios, vorai laimę neša, erkės bjaurios, bet jos ne naminės... Bjauriausi naminiai gyvūnai yra tarakonai! Kaip Milabra sakė - nei pamaigysi, nei priglausi, kas iš jų biggrin.gif
zuikutė
As tai balsavau uz vorus (tik nesupykit ju myletojai) man ju fobija nuo vaikystes taip pat as negaliu pakest naktiniu drugeliu ir vabalu
pelytte
O as labiausiai nemegstu TARAKONU bet tokio atsakymo neradau
SANTA
Ziurkes ,peles schmoll.gif .Fui ju tokios uodegos slykscios scare.gif
Šiaurė

Я боюсь крыс, после того как посмотрела фильм, про крыс- убийц blush2.gif
user posted image

user posted image
user posted image
kleo
Laboratorines ziurkes as tai myliu,bet labiausiai bijau laukiniu ziurkiu ir peliu,sirdis gali sustoti kai pamatau.Net paciai keista,kad visokie ziurkenai ir laboratorines ziurkes patinka[ir ne viena esu laikius,net ziurkiuku buvo viena atsivedus,labai mieli buvo],o vat nuo laukiniu tai net krato.O siaip daugiau jokiu gyviu nebijau,tik tarakonai,dieles ir erkes dar slykstus.
laPerlla
Balsavau, jog nemėgstu gyvačių, nes man tikrai nelabai malonūs šie gyvūnai, na, jų odos ornamentai yikrai gražūs, bet pats gyvūnas, tai blink.gif . Taip pat nepatinka ir vorai...
varlyte
Balsavau uz vorus nes paniskai ju bijau cry.gif kaip cia kazkas rase sirdys sustoja vos tik pamacius vora ir dar ziauriai nemegstu visokiu tarakonu ir vabalu
Funga
Pastebejau, kad nemegstate voru, bet mano nuomone tarantulai yra visai mieli padareliai...
Funga
Beje varlyte juk varles valgo vabzdzius, o tu ju bijai tai kaip cia yra?
zay
Aš matyt kažkokia nemormali, man daug maž visi gyviai gražūs, na kaip ir kiekvianas žmogus nemėgstu tik visokių helmintų, bet ir tuo juk smalsu apžiūrėti, o vorai juk toki gražūs, juos tik reikia atidžiai apžiūrėti-mažutė žudymo mašina su žavingom 8 akytėm, o jei dar pūkuoti, net būdama alergiška kai kurių pūkams, būsiu išberta, bet rankose pasinešiosiu wub.gif o gyvatės-grakštumo įsikūnijimas ir švelnumas, o roplį netgi labai prisiglausi ir pamaigysi, aš savo stepinį vataną, kai žiūrėdavau teliką pasidėdavau ant pilvo po marškiniais, kūno šiluma jį labair amindavo ir mes taip ne vieną vakarą esam užmigę wub.gif
Taigi nepatinka tik visoki helmintai
varlyte
QUOTE(Funga @ 2005 04 05, 19:40)
Beje varlyte juk varles valgo vabzdzius, o tu ju bijai tai kaip cia yra?
*

smile.gif hehe as netradicine varlyte vabzdziu nevalgau geriau jau sokolado tongue.gif
skristi
nemegstu kates morciuje!!! schmoll.gif cry.gif cry.gif visas jas kastruoti!
parnese kambariokas, tai per morciu stovi butent uz mano kambario duru ir traukia savo slykscias arijas, kad nuprotet baigiu cry.gif
Lemone
QUOTE(zay @ 2005 04 05, 20:31)
Taigi nepatinka tik visoki helmintai
*

gal ir labai neišprususi pasirodysiu blush2.gif bet kas yra helmintai? ax.gif
Lemone
man irgi daugmaž visi gyvūnai savaip mieli, bet kažkodėl ranka nekyla pamaigyti katiną sfinksą ax.gif kažkaip man katinas turi būti plaukuotas-gauruotas smile.gif
čia turbūt kaip daugeliui žiurkė - sako fui kokia bjauri uodega - o ta uodegytė pasirodo ne tokia ir bjauri - pūkeliais apaugus, švelni (ir visai ne šalta ir ne šlapia) ax.gif
balsavau prieš gyvates, nes būdama sodo namely pamačiau per langą šliaužiant žaltį. swoon.gif bet jau jo pilvas scare.gif toks baltai gelsvai juodai brūkšniuotas. toks neapetitnas beee.gif
zay
Helmintai, tai parazitinės kirmėlės gyvenančios žarnyne-pvz.;askaridės, kaspinuočiai ir daugybė kitų gun_bandana.gif
Smagi
Nu jau visos gyvatės gyvačiukės tai fear.gif jau net per TV pamacius siurpai po to eina valanda laiko na o jei gyva pamatyciau tai manau kad butu krakes scare.gif ir tiesa pasakius nesuprantu kaip laiko žmonės pitonus visokius, kad ir mano pusbrolis pavyzdžiui laiko tokį padarą ir sako koks jis švelnus koks malonus atslenka pasiglausto VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE isproteciau blink.gif Aišku persiprašau tų kurie laiko gyvačiukes, bet man tai uch nemalonu sad.gif
Reniss
Žiūriu visoms daugiausia ne prie širdies voriukai. Aš tai jų tragiškai bijau. Fu fu, nors kai labai mažiukas mažiukas užlipa tai džiaugiuosi, gi laimę sako neša 4u.gif
Cikadelė
QUOTE(Noa @ 2005 04 03, 13:07)
Bjauriausi naminiai gyvūnai yra tarakonai! Kaip Milabra sakė - nei pamaigysi, nei priglausi, kas iš jų biggrin.gif
*

tarakonai nelabai ką blogo ir daro smile.gif kai maža buvau nuolat tarakonų būdavo. Išsinaikini, o jie iš kaimyno parbėga kai tik jis pradeda juos naikinti. Normalūs padariukai. Ypač man patiko tas filmas apie Džo ir tarakonus smile.gif dabar kai pamatau kokį tarakoniuką man vis atrodo, kad ir jie šneka ir viską supranta mirksiukas.gif

Šiaip užaugau beveik kaime, tai nei vorai, nei skruzdėlės, nei varlės nei kirminai man nebaisūs. Na jei kalmabe apie visokias parazituojančias kirmėles tai nelabai priskirčiau jas prie gyvūnų, ta prasme , nes kaip supratau šita apklausa buvo skirta apie naminius gyvūnus siaurąja pasme. Anyway, tai tada aš nekenčiu virusų, kurie sukelia įvairias ligas tongue.gif

Šiaip, aš nelabai rinkčiausi gyvūnus, kurių negalima priglausti, pamyluoti, paglostyti. Nepaisant to, namie turim tris akvariumus ax.gif vyro aistra smile.gif

O šiaip neseniai žiūrėjau laidč, norėčiau pabandyt auginti stručius, arba iš fantastikos skyriaus- drakoniuką user posted image
zay
Tada reikėtų sakyti bakterija, ji bent gyvas padaras, o dėl viruso, mokslininkai iki šiol nesutaria ar tą sutvėrimą galima laikyti gyvu padaru, nors jis turi 1 DNR grandinę, bet turi ir labai daug požymių nebūdingų gyvąjai gamtai, be to ir bakterija ne gyvūnas, čia jau kita karalystė, tipo-bakterijos, augalai, grybai ir t.t.
O parazitinės kirmėlės netgi labai gyvūnai ir tam tikra prasme naminiai, o kartais labai savi biggrin.gif
Silvy
Man patys bjauriausi gyviai -peles,ziurkes,ziurkenai...Bijau ju baisiausiai,uodegos labai slykscios scare.gif scare.gif fear.gif fear.gif Paskui seka visokios erkes,dzikai biggrin.gif
aurakaj
Nekenciu voru aggressive.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jie man tokie slykstus, kad vien pagalvojus, silpna daros. galeciau, juos visus isnaikinciau gun_rifle.gif . o benaikinant ir gyvates dar nudobciau. Slykstus gyviai!!!!!
Šalta
nieko nieko nebijau ,galiu pagaut drieza, issikast slieka, apziureti kirminą ar paglostyt ziurkę bet neduok dieve VORAS blush2.gif pagauna mane isterija
pokemonas
QUOTE(Noa @ 2005 04 03, 12:07)
Gyvatės man gražios, vorai laimę neša, erkės bjaurios, bet jos ne naminės... Bjauriausi naminiai gyvūnai yra tarakonai! Kaip Milabra sakė - nei pamaigysi, nei priglausi, kas iš jų biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Labai patinka citrinis pitonas thumbup.gif thumbup.gif
ramirėja
Negaliu teigti kad nemėgstu, bet man tiesiog nemielos yra įvairios žiurkės, gyvatės, sliekai, vienu žodžiu ropojantys biggrin.gif smile.gif
Bonita
Myliu ziurkes smile.gif

Siaip tai labiausiai nemegstu uodu, tarakonu, skruzdeliu ir kt. vabzdziu...Feeee fart.gif
rrrxxx
Vot nemėgstu vištų.
Nežinau kodėl, bet joms jaučiu antipatija sad.gif
Tutikutė
O aš labiausiai bijau ir nemėgstu (tiesiog isterikos priepolis ištinka jei pamatau fear.gif ) DĖLIŲ....beeeee, man jos tokios baisios, nors niekada nebuvo prisisiurbusi (pfu pfu pfu...) o visų kitų nebijau. Nei kirmėlių nei tarakonų, nei pelių biggrin.gif
Elina
nemėgstu ir bijau kačių blush2.gif
haski
O gi kaciu bijot? Nors gerai pagalvojus g.gif Pati bijau tik vieninteles kates, tai savo mociutes kates. Pikta, didele, balta angoros kate, kurios visa jos gyvenima negalejau paimti ant ranku. O jei pamegindavau, tai tik spek begti blink.gif
aurakaj
QUOTE(Pirma @ 2005 08 12, 20:08)
nemėgstu ir bijau kačių blush2.gif
*

Va,va, o pas mano vyro teta gyvena ju 20, rudeni turbut bus dar daugiau. Zadu pradet ju nekest
cameja
erkes ,deles,tarakonai istikruju jie man nei vabalai,nei gyvunai,man jie egzistuojantys parazitai!o namuose neauginciau schmoll.gif gyvaciu ir voru,nes as ju fear.gif
Taide
Nemėgstu erkių. Kartais, būnant gamtoje, imu labai nemėgti uodų, mašalų ir kitų įkyrių kraujasiurbių.

O kai žiūriu žinias, tai nekenčiu nusikaltėlių - žudikų, prievartautojųm ir pan; bet jų net gyvūnais nepavadinsi...
Ledo karalienė
Nemegstu tai kaciu,o visi vorai, ziurkes, erkes... ir kt.,tai tik parazitai ir nemanau, kad juos reikia ar galima megti- tik naikinti. Jei laikyti namuose, tai niekad nesugalvociau pauksciu, nes labai triuksma kelia. tongue.gif
Dargana
QUOTE(lucky @ 2005 09 15, 20:53)
Nemegstu tai kaciu,o visi vorai, ziurkes, erkes... ir kt.,tai tik parazitai ir nemanau, kad juos reikia ar galima megti- tik naikinti. Jei laikyti namuose, tai niekad nesugalvociau pauksciu, nes labai triuksma kelia. tongue.gif
*

as taip pat... thumbup.gif
Incė
žiurkės scare.gif
ou_jeaa
as ir labai bijau voru ph34r.gif bash.gif
Keit
O aš nemėgstu beždžionių, tiesa ne visų. Bet dauguma tai man tiesiog nepriimtinos stupid.gif stupid.gif
Milde
as tai keistai biggrin.gif nemegstu mazu sunu, tu visu su bantukais, maziukai tokie, kur kojos kaip pagaliukai, brrrr, man tai kaip ziurkes, negaliu prie ju prisiliest net.Vat nemegstu ir viskas...
Isila
ilgai neapsisprendžiau dėl voro ir gyvatės.. brrrr
kriziukė
Nemėgstu, kai kuriais atvejais nekenčiu, šunų..Kiti gyviai man netrukdo.
nefertite2006
QUOTE(ou_jeaa @ 2006 07 31, 10:06)
as ir  labai bijau voru  ph34r.gif  bash.gif
*

is as paniskai bijau voru.visai nesenai kaime ejau i lauko tulika.padariau savo reikala ir pakeliu galva,o ten...kampe didelis voratinklis su storu,margu voru scare.gif spejau tik kelnaites uzsitempt,o sijona uzsitempiau tik lauke lotuliukas.gif
o siaip nemegstu kaciu,pas mane namie tikrai ju niekada nebus schmoll.gif
ou_jeaa
QUOTE(nefertite2006 @ 2006 08 03, 10:52)
is as paniskai bijau voru.visai nesenai kaime ejau i lauko tulika.padariau savo reikala ir pakeliu galva,o ten...kampe didelis voratinklis su storu,margu voru  scare.gif spejau tik kelnaites uzsitempt,o sijona uzsitempiau tik lauke  lotuliukas.gif 
o siaip nemegstu kaciu,pas mane namie tikrai ju niekada nebus  schmoll.gif
*

vorai juk nesikandzioja rolleyes.gif bet kai pamatau tai doh.gif
dianita
As labiausiai nemegstu vabalu.. ar tai vorai butu ar kitokie... ne tai kad ju bijau, bet mane nuo ju vaizdo net nupurto blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.