Nepykit ziurkiu augintojai, bet taip jau yra...
Nelabai mane vilioja vorai ir ropliai.
O aš neturiu nieko prieš visus gyvūnus. Nu kuo kaltas voras ar gyvatė, kad jis toks yra? Balsavau už kt.
Kaip naminiai gyvūnai aišku, mažiausiai simpatijų sulaukia ropliai. Nu kas iš jų? Nei pamaigysi, nei prisiglausi
Manau, kad visi gyvunai turi teise gyventi, bet jau erkes, tai atsiprasau... Per jas mire mano suo. O kitus gyvunus as toleruoju. Man netrugdo nei ziurkes, nei gyvates (kol nuo ju nenukentejau). Net ir voro "nezudau". Tik jau prasau nesijuokti: viena toki vonioj "auginau". Kasdien paziuredavau, kaip mano augintinis laikosi. Liudna pasidare kai viena diena jis dingo. Bet jau daugiau voru tai nenoriu - visi keliauja lauk per langa...
Aš taip pat prieš erkes,jos man šlykščios,ypač išpampusios.
Gyvatės man gražios, vorai laimę neša, erkės bjaurios, bet jos ne naminės... Bjauriausi naminiai gyvūnai yra tarakonai! Kaip Milabra sakė - nei pamaigysi, nei priglausi, kas iš jų
As tai balsavau uz vorus (tik nesupykit ju myletojai) man ju fobija nuo vaikystes taip pat as negaliu pakest naktiniu drugeliu ir vabalu
O as labiausiai nemegstu TARAKONU bet tokio atsakymo neradau
Ziurkes ,peles
Я боюсь крыс, после того как посмотрела фильм, про крыс- убийц ![]() ![]()
Laboratorines ziurkes as tai myliu,bet labiausiai bijau laukiniu ziurkiu ir peliu,sirdis gali sustoti kai pamatau.Net paciai keista,kad visokie ziurkenai ir laboratorines ziurkes patinka[ir ne viena esu laikius,net ziurkiuku buvo viena atsivedus,labai mieli buvo],o vat nuo laukiniu tai net krato.O siaip daugiau jokiu gyviu nebijau,tik tarakonai,dieles ir erkes dar slykstus.
Balsavau, jog nemėgstu gyvačių, nes man tikrai nelabai malonūs šie gyvūnai, na, jų odos ornamentai yikrai gražūs, bet pats gyvūnas, tai
Balsavau uz vorus nes paniskai ju bijau
Pastebejau, kad nemegstate voru, bet mano nuomone tarantulai yra visai mieli padareliai...
Beje varlyte juk varles valgo vabzdzius, o tu ju bijai tai kaip cia yra?
Aš matyt kažkokia nemormali, man daug maž visi gyviai gražūs, na kaip ir kiekvianas žmogus nemėgstu tik visokių helmintų, bet ir tuo juk smalsu apžiūrėti, o vorai juk toki gražūs, juos tik reikia atidžiai apžiūrėti-mažutė žudymo mašina su žavingom 8 akytėm, o jei dar pūkuoti, net būdama alergiška kai kurių pūkams, būsiu išberta, bet rankose pasinešiosiu
Taigi nepatinka tik visoki helmintai
nemegstu kates morciuje!!!
parnese kambariokas, tai per morciu stovi butent uz mano kambario duru ir traukia savo slykscias arijas, kad nuprotet baigiu
man irgi daugmaž visi gyvūnai savaip mieli, bet kažkodėl ranka nekyla pamaigyti katiną sfinksą
čia turbūt kaip daugeliui žiurkė - sako fui kokia bjauri uodega - o ta uodegytė pasirodo ne tokia ir bjauri - pūkeliais apaugus, švelni (ir visai ne šalta ir ne šlapia) balsavau prieš gyvates, nes būdama sodo namely pamačiau per langą šliaužiant žaltį.
Helmintai, tai parazitinės kirmėlės gyvenančios žarnyne-pvz.;askaridės, kaspinuočiai ir daugybė kitų
Nu jau visos gyvatės gyvačiukės tai
Žiūriu visoms daugiausia ne prie širdies voriukai. Aš tai jų tragiškai bijau. Fu fu, nors kai labai mažiukas mažiukas užlipa tai džiaugiuosi, gi laimę sako neša
QUOTE(Noa @ 2005 04 03, 13:07) Bjauriausi naminiai gyvūnai yra tarakonai! Kaip Milabra sakė - nei pamaigysi, nei priglausi, kas iš jų tarakonai nelabai ką blogo ir daro Šiaip užaugau beveik kaime, tai nei vorai, nei skruzdėlės, nei varlės nei kirminai man nebaisūs. Na jei kalmabe apie visokias parazituojančias kirmėles tai nelabai priskirčiau jas prie gyvūnų, ta prasme , nes kaip supratau šita apklausa buvo skirta apie naminius gyvūnus siaurąja pasme. Anyway, tai tada aš nekenčiu virusų, kurie sukelia įvairias ligas Šiaip, aš nelabai rinkčiausi gyvūnus, kurių negalima priglausti, pamyluoti, paglostyti. Nepaisant to, namie turim tris akvariumus O šiaip neseniai žiūrėjau laidč, norėčiau pabandyt auginti stručius, arba iš fantastikos skyriaus- drakoniuką
Tada reikėtų sakyti bakterija, ji bent gyvas padaras, o dėl viruso, mokslininkai iki šiol nesutaria ar tą sutvėrimą galima laikyti gyvu padaru, nors jis turi 1 DNR grandinę, bet turi ir labai daug požymių nebūdingų gyvąjai gamtai, be to ir bakterija ne gyvūnas, čia jau kita karalystė, tipo-bakterijos, augalai, grybai ir t.t.
O parazitinės kirmėlės netgi labai gyvūnai ir tam tikra prasme naminiai, o kartais labai savi
Man patys bjauriausi gyviai -peles,ziurkes,ziurkenai...Bijau ju baisiausiai,uodegos labai slykscios
Nekenciu voru
nieko nieko nebijau ,galiu pagaut drieza, issikast slieka, apziureti kirminą ar paglostyt ziurkę bet neduok dieve VORAS
Negaliu teigti kad nemėgstu, bet man tiesiog nemielos yra įvairios žiurkės, gyvatės, sliekai, vienu žodžiu ropojantys
Myliu ziurkes
Siaip tai labiausiai nemegstu uodu, tarakonu, skruzdeliu ir kt. vabzdziu...Feeee
Vot nemėgstu vištų.
Nežinau kodėl, bet joms jaučiu antipatija
O aš labiausiai bijau ir nemėgstu (tiesiog isterikos priepolis ištinka jei pamatau
nemėgstu ir bijau kačių
O gi kaciu bijot? Nors gerai pagalvojus
erkes ,deles,tarakonai istikruju jie man nei vabalai,nei gyvunai,man jie egzistuojantys parazitai!o namuose neauginciau
Nemėgstu erkių. Kartais, būnant gamtoje, imu labai nemėgti uodų, mašalų ir kitų įkyrių kraujasiurbių.
O kai žiūriu žinias, tai nekenčiu nusikaltėlių - žudikų, prievartautojųm ir pan; bet jų net gyvūnais nepavadinsi...
Nemegstu tai kaciu,o visi vorai, ziurkes, erkes... ir kt.,tai tik parazitai ir nemanau, kad juos reikia ar galima megti- tik naikinti. Jei laikyti namuose, tai niekad nesugalvociau pauksciu, nes labai triuksma kelia.
žiurkės
as ir labai bijau voru
O aš nemėgstu beždžionių, tiesa ne visų. Bet dauguma tai man tiesiog nepriimtinos
as tai keistai
ilgai neapsisprendžiau dėl voro ir gyvatės.. brrrr
Nemėgstu, kai kuriais atvejais nekenčiu, šunų..Kiti gyviai man netrukdo.
QUOTE(ou_jeaa @ 2006 07 31, 10:06) is as paniskai bijau voru.visai nesenai kaime ejau i lauko tulika.padariau savo reikala ir pakeliu galva,o ten...kampe didelis voratinklis su storu,margu voru o siaip nemegstu kaciu,pas mane namie tikrai ju niekada nebus QUOTE(nefertite2006 @ 2006 08 03, 10:52) is as paniskai bijau voru.visai nesenai kaime ejau i lauko tulika.padariau savo reikala ir pakeliu galva,o ten...kampe didelis voratinklis su storu,margu voru o siaip nemegstu kaciu,pas mane namie tikrai ju niekada nebus vorai juk nesikandzioja
As labiausiai nemegstu vabalu.. ar tai vorai butu ar kitokie... ne tai kad ju bijau, bet mane nuo ju vaizdo net nupurto
|