Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Čirviniai blynai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2
*Susana*
Mėgsta,pasiima į ranką ir be nieko valgo biggrin.gif
SigaSigute
laba skaniai valgo cirvinius blynus, bet musu favoritai Amerikietiski blynai is Neringos forumo thumbup.gif
*sinsiliuke2*
Valgom ir nesukam galvos del blynu bigsmile.gif bigsmile.gif
Miolanda
O jus tuos blynus keptuveje kepat, taip paprastai? Nes dukriukui 1,1 m., tad galvoju, ar ne per anksti keptas maistas g.gif
djusted
Man atrodo kad kiekvienos mamytes su meile kepti blynukai vaikiukui yra tikrai tinkamas maistas smile.gif
saulegraz@
Tai jau nuo metuku galima duoti kepta maista? As ir galvojau apie blynukus, bet maniau keptam maistui dar per anksti:)
ingulka35
QUOTE(SigaSigute @ 2010 09 22, 13:21)
laba skaniai valgo cirvinius blynus, bet musu favoritai Amerikietiski blynai is Neringos forumo  thumbup.gif
*

o kur tas forumas?
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
kristeen
Valgom ivairius blynukus thumbup.gif ir isties butu idomu suzinot kur tas Neringos forumas g.gif g.gif
HappyAngel
QUOTE(kristeen @ 2010 11 07, 16:27)
Valgom ivairius blynukus thumbup.gif ir isties butu idomu suzinot kur tas Neringos forumas g.gif  g.gif
*

http://www.neringa-blogas.com/

O čia tie amerikietiški, jei neklystu http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/b...niu-padazu.html
Vilniete10
Patys mėgstamiausi maniškio blynai. jis juos vadina širdutėmis smile.gif
Elra
QUOTE(*Susana* @ 2010 09 08, 22:11)
Mėgsta,pasiima į ranką ir be nieko valgo  biggrin.gif
*

mes lygiai taip pat drinks_cheers.gif
vasara04.
Mano lyg nuo metuku valgo, irgi labai megsta wub.gif
kitule5
Labai megsta,tike siltus su grietinyte,tiek saltus kaip koki sausainiuka valgo
zhulikele
labai megsta
temporary
Nėra kalbų, duodu berniokui ir galvos nesuku sau biggrin.gif
orchideja@
QUOTE(temporary @ 2011 07 27, 07:47)
Nėra kalbų, duodu berniokui ir galvos nesuku sau biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif labai patinka ir pati tesla sumaiso man thumbup.gif
Almutė+
Pasiima į ranką, apžiūri ar taisyklinga forma ir tada valgo be jokių priedų biggrin.gif Aišku kad valgo, jei būna ir ne visai taisyklinga širdutės forma biggrin.gif Bet smagu, kad vaikui valgymas dar ir džiaugsmo daug teikia, apžiūrint blynukų formą smile.gif
fuzzyy
Valgom nuo 1.2 metu kazkur ir su grietine ir vienus.
simbail

Maniškiui dar metų nėra, bet jau valgo lyg sausainį. Ir nieko čia blogo nematau dėl to kepimo. JIs beje blynus įvairius mėgsta, tik kolkas gauna mažai, nes tik pradeda dar normaliai kramtyti. Bet po kelių dienų bus metukai, tai neužilgo manau jau galės normaliai pavalgyti pietums blynų biggrin.gif nebereiks jam atskirai kokios košės makalošės virti doh.gif
pingvinukas lolo
Mamytės, pasidalinkit čirvinių blynukų receptukais 4u.gif Juk ne tokia pat sudėtis tešlos kaip paprastų blynelių g.gif
KinderSiurprizas
Mes ir labai megstam. Manau jei ne per daznai tai galima duot. Juk musu lialiukai turi visa maista po truputi pazinti smile.gif
lauriuksis
mano vaiku megstamiausi biggrin.gif
lili*
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 03 21, 19:57)
Mamytės, pasidalinkit čirvinių blynukų receptukais 4u.gif Juk ne tokia pat sudėtis tešlos kaip paprastų blynelių g.gif
*

Tai kad tokia pati, tik skystesnė ir aš į tešlą aliejaus įpilu, kad nereiketų keptuvės tepti. O tešla iš kiaušinio, miltų, pieno šiek tiek cukrasu ir druskos, viskas iš akies.

valgom labai skaniai thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.