Ar duodat sirviniu blynu, savajai pabandziau duoti,tai pasigardziuodama valge ir dar prase..............kai pagalvoju,juk keptas maistas,nelabai gerai,bet juk sausainiai kepami irgi.
Manau, kad galima duoti - juk ne kokiuose senuose riebaluose kepta, ir manau, kad geriau negu pirktiniai sausainiai - mažiau koncervantų.
Maniškiui irgi patiko............
maniskiui irgi patinka
Mas irgi noriai valgom.
Kai mano vaikas buvo tokio amziaus as net negalejau pagalvoti, kad jis valgytu toki maista. Negaudavo jau vien todel, kad valgi maziukui visuomet gamindavau pati.
Dabar, kuomet mazylis paaugo ir valgo nerealiais kiekiais, tokiu blynu kaip minejo temos autore, leidziu valgyti, taciau pati nekepu. Vis tik miltinis, o dar ir keptas patiekalas nera gerai
duodu. kaip kepu, tada nei pietu daryt nereik. valgo pusryciams ir per pietus, ir dar visur pridelioja. o paskui eina ir renka ir valgo. nieko blogo nematau, juk, kaip kazkas minejo ne ant riebalu kepta. patys ant tokiu uzaugom.
kartais irgi iškepu blynukų, mums 1,4 metų, oi kaip skaniai valgo su jogurtu užpylus arba su grietine
Esu davus,bet nelabai manajei
parasykit prasau recepta ir kap darot.
mes irgi tus blynukus labai megstam pusryciams
Maniskiui ir labai skanu
Mes valgom ne tik sirdeles blynus, bet ir paprastus, ir lietinius su ivairiu idaru, labai megsta mazius
Mes ir blynus labai megstam
Mes dar nebandem,bet galvojam rytoj pabandyti
Patinka mano mažajam, skaniai valgo
Ir mes jau valgom,labai patinka
Mes ir gi labai mėgstame šiuos blynus. Tik kad jie minkštesni būtų, baltymą atskiriame nuo trynio ir išplakame atskirai. Tada jie buna tokie minkštučiai. O kaip maniškis kerta su obuoliene
as davaiu jau ne syki
O maniske tai blynu nelabai megsta, labiau visokia mesyte, zuvyte, net keista
mums blyniukai ir patinka
Siandien kepiau mielinius blynus... negalejau mazes atplest suvalge gal 7 blinelius, o buvo tik ka sriubos pavalgius...
Zodziu gaminau taip : ketvirtadalis mieliu pakelio ir silto pieno 0.5 stiklines ismaisiau ir pastaciau kad pradetu kilti, o to laiku 1 kiausinis, 1 stikline pieno ir miltu ismaisiau truputi druskos ir cukraus, kai truputi pakilo sujungiau tesla su mielem. Turi galtis tirstokos konsistencijos. O tada dar truputi ant siltos voneles palaikiau ir kepiau... Visai seiminai taip patyko, sake kad turesiu dazniau tokius kept
Labai skaniai valgim cirvinius blynus
Ne paprastai keptuvei kepiau
megsta ir musiskiai tuos blynukus, turim elektrine vafline, tai super joj tuos blynukus kept
Kadangi man paciai remuo imdavo grauzti nuo siu blynu, nors laaaabai megau, tai vaikui dar nesiulau...........
Ryt bandysim
Labai skaniai "kertam"tik duok
syrit apie 5 mazus blynukus sukapoji
Niu pabandėm ir kaip patiko
Nemanau,kad blynai sveika
Maniske jau irgi ragavus blynu - sirdeliu, bet paprasti keptuviniai jai labiau patinka
kepam ir valgom.patinka labai
yra ragavus.patiko.
Oj blynai- labai patinka
cirviniai blynai gerai megsta vaikai.
mėgstam , o jei dar su uogytėm šaldytom žiemą, tai skanu
mes irgi megstam
Manajai panelei labai patinka šie blynai, tuo tarpu ir visi kiti
Labai, labai mėgstam šiuos blynukus
Labai mėgsta, beja lietinius su varške taip pat
Maniškis paprastus blynus valgo mieliau nei čirvinius
Cirviniu dar neragavus ,nes nerandu keptuves tos senovines
megsta ir musu vaikai tuos blynus