Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Stiklinius, ar plastikinius buteliukus renkatės?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2
Giorgita
Plastikinius
oksike
Plastikinius, Tommee Tippee firmos, taip pat sterilizatoriu tos pacios firmos.
Daugiaziede
geros kokybes plastikinius smile.gif
Paulita
Plastikinius Avent smile.gif
*Grazina*
Plastikinius Tommee Tippee-SUPER thumbup.gif blush2.gif
JulijaR
Nebe tie laikai, kad pirkti stiklinius buteliukas, del visiems zinomu priezasciu smile.gif
Cipare
As turejau Avent plastikinius buteliukus. apie stiklinius net mintis nekilo net nezinociau kur tokiu ieskot
moshke123
O mes naudojom stiklinius, esam matyt iskasenos lotuliukas.gif
Juos parduoda parduotuvej prie visu buteliuku
Blobse
Mes irgi naudojam stiklinį. Turim visokių mandrų plastmasinių, bet man jie nepatinka schmoll.gif Kazkaip stikliniam greiciau misinukas susyla, greiciau atvesta kai reikia, lengviau isplaut, nepagelsta. 4u.gif
Medulis
Plastikini 4u.gif
lemurmur
QUOTE(JulijaR @ 2009 05 12, 14:14)
Nebe tie laikai, kad pirkti stiklinius buteliukas, del visiems zinomu priezasciu smile.gif
*

mastau.gif kokiu priezasciu ? Nezinau ax.gif blush2.gif
Dieva
Avent plastikiniai thumbup.gif
jurgytia
QUOTE(Dieva @ 2009 11 23, 13:13)
Avent plastikiniai  thumbup.gif
*

Mes taip pat ax.gif
floridija
Canpol plastikiniai.
Upjora
Tommee tippee plastikiniai mums patys paciausi thumbup.gif
SuperMeska
*

Mes irgi. Net nesove tokia mintis ieskoti stikliniu buteliuku.
m@muk@s
Plastikinius AVENT buteliukus mirksiukas.gif Buvau nusipirkusi stiklinį NUK buteliuką, bet mažiui žinduko forma nepatiko schmoll.gif
ciku_caku
*

ir mes juos naudojam thumbup.gif
sigitela
*

drinks_cheers.gif ir mes mirksiukas.gif
medlink
Aš tik Avent plastikinius naudojau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lengvi, patogūs... smile.gif
nykstuke 7
Is pradziu-stiklinius,veliau(kai vaikutis pats jais zongliruoja)-plastikiniai.
Raffi
Mes irgi savo mažyliui naudodavom plastikinius buteliukus... bet tik iki praėjusios vasaros. Kadangi kiekvienais metais važiuojame atostogauti į Kanadą pas kitus senelius, tai ta proga dar nupirkau naują gražų plastikinį buteliuką, kurį tik pamatę mano uošviai gražiai paėmė ir išmetė į šiukšlių dėžę... ir pažadėjo kitą dieną važiuoti į parduotuvę ir nupirkti stiklinį buteliuką. Labai gaila, kad LT žinios apie naujausius tyrimus, nustatančius, kad tą ar tą dalyką naudoti yra kenksminga, pasiekia pavėluotai arba labai tyliai. Panašu, kad ir į šios temos pradžioje paskelbtą straipsnį niekas nereaguoja. O Kanadoje reakcija praėjusiais metais buvo tokia, kad apsilankę bet kurioje vaikiškų prekių parduotuvėje, pamatytumėte lentynas, kuriose mirga marga užrašais BPA free bottles. Būtent tas BPA (Bisphenol A) ir yra kenksminga medžiaga, kuri patenka į maistą ar gėrimus, kai plastiką paveikia temperatūrą (šaltis ar karštis). Vadinasi, įpilusios šiltas arbatėles į buteliukus, mes vaikams duodame atsigerti jų su BPA "vitaminais". Reiktų atkreipti dėmesį, kad plastikas lygiai taip pat reaguoja ir į šaltį, taigi šaldymams geriau pasirinkite stiklą.
Aš nieko apie tai nežinojau iki pat praėjusios vasaros, bet dabar žinau, ir tikrai negalėčiau niekuo pasiteisinti, jeigu vis tiek nuodyčiau savo vaiką. Taip, plastikas yra labai patogus, bet jau geriau dešimt kartų suduš stikliniai buteliukai, negu kad po to mano vaikas turės kentėti nuo mano padarytų klaidų.
Jeigu neįtikinau, įmeskite į google BPA ir pačios pasiskaitykite, kas tai per "gėris".
break
lidz, ačiū už komentarą. 4u.gif
Aš svarsčiau kokius buteliukus pirkti, turiu porą plastikinių, bet pereisiu prie stiklo.
Vyresniam sūnui naudojau stiklinius ir nebuvo minties pirkti plastiko.
O Avent labai nusivyliau. Praleidžia pienuką. Parduotuvėje sakė, kad ne aš viena tai sakau, o kaip jums?
mantuxx
plastikiniai manau geriau, nesudus jei ismes ir pan. smile.gif
bim-bam
mums buteliuku neprireike, bet pirkau neseniai plastikini puoduka su rankenelem, tai rinkausi is ekologisku prekiu parduotuves is plastiko be bpa ir ftalatu (atrodo taip vadinasi blush2.gif ). jeihgu reiktu rinktis buteliukus irgi ziureciau kad plastikas nekenksmingas butu g.gif
godukxas
Plastikiniai praktiskiau jie neduzta ir yra lengvuciai smile.gif
Bluebell
plastikinius 4u.gif

as abiems dukroms Avent naudoju. yra buve kad praleidzia pienuka, bet tik delto kad is skubejimo pacia ''soske'' kreivai istacius buvau arba negerai uzsukus.

siaip turejau Dr BRown butelius, va tie tai leidzia piena per visus krastus doh.gif

dabar avent buteliukai yra be bpa taip kad galima drasiai juos naudoti.
siaip kaip suprantu tai paprastus plastmasinius butelius sildant mikrobangej gali but isskiriamos kancerogenines dujos kazkokios g.gif
bet ar gali cia del visko sukti sau galva/. jei butu labai blogis didelis butu uzdrausta !
*Star*
4u.gif avento plastikiniai
ligiukss
QUOTE(JulieTa @ 2008 07 13, 15:57)
Aventą plastikinį butelį ir turim kelis, nes labai patogu  bigsmile.gif
*

mes ir juos naudojam
*Lyra*
Aš savo Pupai naudojau plastikinius.
liepaite_sun
mes naudojam AVENT...

http://avent.limedika.lt/philips_avent_but/

reikia manyti, kad cia teisybe parasyta...

na bet del viso pikto pasidairysiu stikliniu buteliuku
Liniukas2011
plastikinius ax.gif
raketa
Aš irgi naudoju plastikinius. Maistą pašildyti ar atvėsinti daug lengviau, o ir nesuduš 4u.gif Be to jie lengvesni, čia jau kai vaikiukas pats laiko.
Again
man plastikiniai saugesni ax.gif
lina-linutia
plastikiniu 4u.gif , nes vaikas ju nesudauzys ar susizeis unsure.gif
Madam W...
Plastikinius
cc-mark
naudojam Avent plastikinius..Gal pasirodysiu kokia balta varna,bet niekur nemaciau pirkti stikliniu buteliuku g.gif o ir siaip kazkaip nelabai praktiskai man skamba tie stikliniai,baisu man butu is tokiu maitinti,be to,maniskis pavalgo ir meta ta tuscia buteliuka bet kur,tai nespeciau sukiu rinkti doh.gif
Iznija
Kol savarankiskai negere - tik stiklinius. Kad nelabai patogu - tas tiesa. Isemus is sterilizatoriaus ilgai austa, sunkus, baisu, kad nesudustu ir t.t. Dabar, kai panele nori gerti savarankiskai, naudoju tik plastmasinius.
linkakalinka
ir tik stiklinius - nerizikuoju atrinkinėdama kur yra "negerų" medžiagų (pagamintų su nuodingomis), kur nėra....
Vygta
Tik plastikinius 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.