Plastikinius
Plastikinius, Tommee Tippee firmos, taip pat sterilizatoriu tos pacios firmos.
geros kokybes plastikinius
Plastikinius Avent
Plastikinius Tommee Tippee-SUPER
Nebe tie laikai, kad pirkti stiklinius buteliukas, del visiems zinomu priezasciu
As turejau Avent plastikinius buteliukus. apie stiklinius net mintis nekilo net nezinociau kur tokiu ieskot
O mes naudojom stiklinius, esam matyt iskasenos
Juos parduoda parduotuvej prie visu buteliuku
Mes irgi naudojam stiklinį. Turim visokių mandrų plastmasinių, bet man jie nepatinka
Plastikini
Avent plastikiniai
Canpol plastikiniai.
Tommee tippee plastikiniai mums patys paciausi
Plastikinius AVENT buteliukus
Aš tik Avent plastikinius naudojau
Is pradziu-stiklinius,veliau(kai vaikutis pats jais zongliruoja)-plastikiniai.
Mes irgi savo mažyliui naudodavom plastikinius buteliukus... bet tik iki praėjusios vasaros. Kadangi kiekvienais metais važiuojame atostogauti į Kanadą pas kitus senelius, tai ta proga dar nupirkau naują gražų plastikinį buteliuką, kurį tik pamatę mano uošviai gražiai paėmė ir išmetė į šiukšlių dėžę... ir pažadėjo kitą dieną važiuoti į parduotuvę ir nupirkti stiklinį buteliuką. Labai gaila, kad LT žinios apie naujausius tyrimus, nustatančius, kad tą ar tą dalyką naudoti yra kenksminga, pasiekia pavėluotai arba labai tyliai. Panašu, kad ir į šios temos pradžioje paskelbtą straipsnį niekas nereaguoja. O Kanadoje reakcija praėjusiais metais buvo tokia, kad apsilankę bet kurioje vaikiškų prekių parduotuvėje, pamatytumėte lentynas, kuriose mirga marga užrašais BPA free bottles. Būtent tas BPA (Bisphenol A) ir yra kenksminga medžiaga, kuri patenka į maistą ar gėrimus, kai plastiką paveikia temperatūrą (šaltis ar karštis). Vadinasi, įpilusios šiltas arbatėles į buteliukus, mes vaikams duodame atsigerti jų su BPA "vitaminais". Reiktų atkreipti dėmesį, kad plastikas lygiai taip pat reaguoja ir į šaltį, taigi šaldymams geriau pasirinkite stiklą.
Aš nieko apie tai nežinojau iki pat praėjusios vasaros, bet dabar žinau, ir tikrai negalėčiau niekuo pasiteisinti, jeigu vis tiek nuodyčiau savo vaiką. Taip, plastikas yra labai patogus, bet jau geriau dešimt kartų suduš stikliniai buteliukai, negu kad po to mano vaikas turės kentėti nuo mano padarytų klaidų. Jeigu neįtikinau, įmeskite į google BPA ir pačios pasiskaitykite, kas tai per "gėris".
lidz, ačiū už komentarą.
Aš svarsčiau kokius buteliukus pirkti, turiu porą plastikinių, bet pereisiu prie stiklo. Vyresniam sūnui naudojau stiklinius ir nebuvo minties pirkti plastiko. O Avent labai nusivyliau. Praleidžia pienuką. Parduotuvėje sakė, kad ne aš viena tai sakau, o kaip jums?
plastikiniai manau geriau, nesudus jei ismes ir pan.
mums buteliuku neprireike, bet pirkau neseniai plastikini puoduka su rankenelem, tai rinkausi is ekologisku prekiu parduotuves is plastiko be bpa ir ftalatu (atrodo taip vadinasi
Plastikiniai praktiskiau jie neduzta ir yra lengvuciai
plastikinius
as abiems dukroms Avent naudoju. yra buve kad praleidzia pienuka, bet tik delto kad is skubejimo pacia ''soske'' kreivai istacius buvau arba negerai uzsukus. siaip turejau Dr BRown butelius, va tie tai leidzia piena per visus krastus dabar avent buteliukai yra be bpa taip kad galima drasiai juos naudoti. siaip kaip suprantu tai paprastus plastmasinius butelius sildant mikrobangej gali but isskiriamos kancerogenines dujos kazkokios bet ar gali cia del visko sukti sau galva/. jei butu labai blogis didelis butu uzdrausta !
Aš savo Pupai naudojau plastikinius.
mes naudojam AVENT...
http://avent.limedika.lt/philips_avent_but/ reikia manyti, kad cia teisybe parasyta... na bet del viso pikto pasidairysiu stikliniu buteliuku
plastikinius
Aš irgi naudoju plastikinius. Maistą pašildyti ar atvėsinti daug lengviau, o ir nesuduš
man plastikiniai saugesni
plastikiniu
Plastikinius
naudojam Avent plastikinius..Gal pasirodysiu kokia balta varna,bet niekur nemaciau pirkti stikliniu buteliuku
Kol savarankiskai negere - tik stiklinius. Kad nelabai patogu - tas tiesa. Isemus is sterilizatoriaus ilgai austa, sunkus, baisu, kad nesudustu ir t.t. Dabar, kai panele nori gerti savarankiskai, naudoju tik plastmasinius.
ir tik stiklinius - nerizikuoju atrinkinėdama kur yra "negerų" medžiagų (pagamintų su nuodingomis), kur nėra....
Tik plastikinius
|