Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vanesa
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Kastanke
g.gif
minik
Man sis vardas grazus wub.gif , gal nera labai isskirtinis, taciau buvau ji itraukusi i savo galimu vardu sarasa tuo atveju, jei butu gimusi mergyte (mes svarstem tik tarptautiniu vardu variantus, todel sis vardas mums tiko ir patiko biggrin.gif ). Beje, jo ir reiksme grazi - drugelis (dievinu juos wub.gif wub.gif ).
Timida
QUOTE(minik @ 2008 02 05, 03:01)
Beje, jo ir reiksme grazi - drugelis (dievinu juos  wub.gif  wub.gif ).

Beje, 'Vanessa' nereiskia zodzio "drugelis", o tik viena is drugeliu rusiu bei sis vardas buvo israstas vieno airiu rasytojo, pasiskaitykit kam idomu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Vanessa_(name)
O seip Vanessa gerai skamba misriu teveliu seimoje, bet kai duodamas vardas Vanessa su dviguba -s; o pavarde lietuviska lieka, na man tuomet tikrai nelabai kazkaip skamba... rolleyes.gif
Isila
raar nebuvo jau 2 temų apie šį vardą? g.gif
*GAILĖ*
man šis vardas yra baisus. turbūt pats negražiausias pastaruoju metu vis dažniau girdimas lt vardas. visiška svetimybė lietuvoj, labai netinka su lietuviškom pavardėm.
bet to, tokia tema jau buvo ir man rodos net ne 1
Kastanke
blush2.gif Atsiprasau jei pasikartojau:)
insi
klaikus vardas schmoll.gif o tema tikrai jau buvo.
ingakyca
Gražus vardas mirksiukas.gif
miig
QUOTE(ingalp @ 2008 02 05, 12:22)
man šis vardas yra baisus. turbūt pats negražiausias pastaruoju metu vis dažniau girdimas lt vardas

*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nesuprantu ir aš šitos mados
Dikė
Man šis vardas, ypač jei pavardė lietuviška, tai visiškai negražus smile.gif
***Žaltvykslė
Reto negrožio vardas....brrrrrrrrr schmoll.gif
jautuke0
Man gražus
vaivos juosta
Jei gyvenčiau Amerikoj, gal ir pagalvočiau, bet būdama Lietuvoj - niekada .
Mintibutė
Mano dukrytes toks vardas,ir prie lietuviskos pavardes skamba nuostabiai wub.gif wub.gif
viktorija@
labai gražus ir mielas vardas wub.gif
Kastanke
drinks_cheers.gif
Mazoji sirdele
nelabai schmoll.gif
tasha
Gyvenat Lietuvoje, jai abu seimoje lietuviai-NESAMONE! Gyvenant uzsienyje ir nezadant gryzti, arba kai seima misri ir pavarde yra nelietuviska-normaliai rolleyes.gif
HappyAngel
Siaubingai negražus vardas schmoll.gif
Kristtute
QUOTE(tasha @ 2008 02 06, 22:45)
Gyvenat Lietuvoje, jai abu seimoje lietuviai-NESAMONE! Gyvenant uzsienyje ir nezadant gryzti, arba kai seima misri ir pavarde yra nelietuviska-normaliai rolleyes.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif
muminukas
nepatinka schmoll.gif ir tema jau yra.
Nieko sau
Man šis vardas nepatinka schmoll.gif
*KAJA*
Atsipekekit, lietuvaites ir lietuviu seimos, kosmaras kazkoks, o ne vardai ....sorry, bet kai isgirstu panasiu vardu, tai pirma mintis - tevai is gilaus uzkampio ir totaliai neispuse. Cia tik mano nuomone, nieko asmenisko
Kastanke
Kiek zmoniu,tiek nuomoniu thumbup.gif
Mintibutė
QUOTE(tasha @ 2008 02 06, 22:45)
*

o kodel tada yra priimtini rusiski vardai ir lietuviskos pavardes blink.gif Kuo skiriasi Vanesa Tatataite nuo Oksana Tatataite g.gif

QUOTE(*KAJA* @ 2008 02 11, 12:03)
Atsipekekit, lietuvaites ir lietuviu seimos, kosmaras kazkoks, o ne vardai ....sorry, bet kai isgirstu panasiu vardu, tai pirma mintis - tevai is gilaus uzkampio ir totaliai neispuse. Cia tik mano nuomone, nieko asmenisko
*

Na totaliai neispuse yra ne tie,kurie gyvena giliame kaime,bet tie,kurie kitu nuomones netoleruoja.
Kastanke
Dekui uz nuomone mirksiukas.gif
erikutep
man grazus sitas vardas ax.gif
Mykoliukas
Man negražus šis vardas schmoll.gif NBežiunau kodėl, tiesiog unsure.gif
marlen
O kartais ne buvusiosios Paksaites dukrytes toks vardas?Man tai grazu,as uz tai,kad vaikai turetu kuo retesnius vardus biggrin.gif
Kristtute
QUOTE(marlen @ 2008 02 17, 13:42)
O kartais ne buvusiosios Paksaites dukrytes toks vardas?Man tai grazu,as uz tai,kad vaikai turetu kuo retesnius vardus biggrin.gif
*

Visai jis ne retas schmoll.gif Pilna dabar visokių amerikoniškų, meksikoniškų vardų doh.gif doh.gif doh.gif Žiauru girdėt Vanesyte, Klaudyte, Samantyte, Nikolyte, Ksimenyte ir t.t. Man tai baisu unsure.gif Nesakau, kad vadinkim vaikus Onutėm ir Katrytėm, bet tikrai yra daug gražių lietuviškų vardų...
Mintibutė
QUOTE(Kristtute @ 2008 02 17, 19:46)
Visai jis ne retas  schmoll.gif  Pilna dabar visokių amerikoniškų, meksikoniškų vardų  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Žiauru girdėt Vanesyte, Klaudyte, Samantyte, Nikolyte, Ksimenyte ir t.t.  Man tai baisu  unsure.gif  Nesakau, kad vadinkim vaikus Onutėm ir Katrytėm, bet tikrai yra daug gražių lietuviškų vardų...
*

Pagal jusu nika galima manyti,jog jusu vardas - Kristina,o jis gi ir meksikoniskas,amerikoniskas doh.gif doh.gif
insi
kristina - lotyniškas vardas šiaip, o ne vertalas kažkoks kaip minėtieji doh.gif o paksaitės dukra - estela (ne ką geriau) schmoll.gif
Kastanke
Kiekviena turi savo nuomone:)
tasha
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 15, 08:58)
o kodel tada yra priimtini rusiski vardai ir lietuviskos pavardes blink.gif Kuo skiriasi Vanesa Tatataite nuo Oksana Tatataite g.gif
Na totaliai neispuse yra ne tie,kurie gyvena giliame kaime,bet tie,kurie kitu nuomones netoleruoja.
*

Todel, kad Oksanos mama, arba seneliai yra rusai arba placiau imant slavai,o gal lenkai. Labai daznai pasitaiko, nes sovietmeciu susikure nemazai misriu seimu, tai ir vardukai atkeliauna is to. Mano pusseseres vardas Svetlana, pavarde lietuviska, nes tetis lietuvis, o mama ukrainiete. Dede su tuo vardu nesutiko, bet teta viena nuvaziavo ir uzregistravo, nes labai jai grazu buvo rolleyes.gif
Jei as SAKYKIM, pavadinciau savo dukryte Vanessa, tai nemanau, kad butu kas keista, nes mano vyras anglas ir dukrytes pavarde bus angliska. Tai sakykim Vanessa Taylor, skamba viskai normaliai, be to mes gyvenam UK. Bet su lietuviska pavarde ir kai abu teveliai lietuviai- doh.gif .
Nenoriu izeisti , nes kaip suprantu vardukas jau suteiktas ir saukstai po pietu, bet gal kitos mamytes pagalvos ir persigalvos, cia perskaiciusios? Na nejaugi lietuvisku ir krikscionisku vardu tiek mazai, nejaugi sunku vaikiukui issrinkti is tokios daugybes vardu, ta vieninteli?
Papildyta:
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 17, 22:47)
Pagal jusu nika galima manyti,jog jusu vardas - Kristina,o jis gi ir meksikoniskas,amerikoniskas doh.gif  doh.gif
*

Kristina (03.13, 07.24, 10.03, 11.12), Kristinas (11.12) – lotynų: „krikščionė, krikščionis“ . Vardas yra krikscioniskas ir atsirades daug anksciau, nei buvo atrasta Amerika su visa Meksika 4u.gif
Mintibutė
QUOTE(tasha @ 2008 02 19, 00:24)
  Na nejaugi lietuvisku ir krikscionisku vardu tiek mazai, nejaugi sunku vaikiukui issrinkti is tokios daugybes vardu, ta vieninteli?
Papildyta:

Kristina (03.13, 07.24, 10.03, 11.12), Kristinas (11.12) – lotynų: „krikščionė, krikščionis“ . Vardas yra krikscioniskas ir atsirades daug anksciau, nei buvo atrasta Amerika su visa Meksika  4u.gif
*

butent,kad ne lietuviskas vardas mirksiukas.gif ir aplamai ar jau tiek daug tu lietuvisku vardu mirksiukas.gif gal dauguma ju senu seniausiai sulietuvinti ax.gif

beje su jusu konkreciu pvz.apie giminaite Svetlana tai sutinku,bet neneigkime,kad yra labai daug seim,kurios nieko bendro su kitatautem giminem neturi ir vaikus pavadina vistiek savaip.
dar norejau pridurti,kad nepainiokime krykscionybes ir lietuvisku vardu,nes cia dvi skirtingos temos..kad ir vardas Nerijus ar ne is mitologijos kiles?

Ir leiskime tevams rinkti vardus tuos,kurie jiems grazus,neskirstant pagal grupes,rases,tikejima 4u.gif
tasha
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 19, 14:59)
butent,kad ne lietuviskas vardas  mirksiukas.gif ir aplamai ar jau tiek daug tu lietuvisku vardu mirksiukas.gif gal dauguma ju senu seniausiai sulietuvinti ax.gif

beje su jusu konkreciu pvz.apie giminaite Svetlana tai sutinku,bet neneigkime,kad yra labai daug seim,kurios nieko bendro su kitatautem giminem neturi ir vaikus pavadina vistiek savaip.
dar norejau pridurti,kad nepainiokime krykscionybes ir lietuvisku vardu,nes cia dvi skirtingos temos..kad ir  vardas Nerijus ar ne is mitologijos  kiles?

Ir leiskime tevams rinkti vardus tuos,kurie jiems grazus,neskirstant pagal grupes,rases,tikejima 4u.gif
*

Zinoma, kad Kristina ne lietuviskas-tai krikscioniskas vardas, pazystu ne viena mergina,kurios turedamos lietuviska pirmaji varda, buvo pakrikstytos Kristinomis.
O del to, kad nepainioti krikscionybes ir lietuvisku vardu, matyt neidemiai skaitei, nes as buten ir pabreziau, kad lietuvisku ir krikscionisku(sulietuvintu) vardu yra tikrai daug. Sakai pasirinkimas mazas blink.gif Pasiimk maldaknyge ir pasiziurek i vardyna, ten daugybe galybe krikscionisku vardu. O dar plius visi lietuviski-pagoniski, is gamtos kile ir kiti vardai, ju irgi nemazai. Tai kam gi vaikuciui uzkrauti kazkokia svetimybe????
Jei jau taip ir toliau , tai greitai is didelio rasto prades vaikus Bim, Chang vadinti doh.gif (abu realus vardai, pazystu vaikinus kiniecius) Ir nera ko cia rasiu ir tikejimu kaisioti, nes tulam lietuviui katalikui to neprikisi. Kazkodel tai kokie arabai, indai ar kinieciai nepuola lietuviskai ar krikscioniskais vairdais vaiku vadinti, nes vertina ir gerbia savo tautiskuma 4u.gif Ir dar karta pabresiu, kai misriose seimose visiskai normalu pavadinti vaikuti, is vieno ar kito tevelio salies kilusiu varduku 4u.gif
Diskusija baigiu, nes kaip matau neverta, tiesiog labai tikiuosi, kad temos autore apsigalvos ir pavadins vaikuti graziu lietuvisku ar krikscionisku( sulietuvintu) varduku 4u.gif
Bittersweet
vienas negraziausiu man vardu.

pamenu dar mokykloj kai mokiaus, drauges pazistama buvo tokiu vardu, ir dar taip tardavo - 'venesa' apsivemt galima biggrin.gif
*KAJA*
QUOTE(*KAJA* @ 2008 02 11, 13:03)
*

Pratryne mano zinute, bet parasysiu dar karteli:

Kaip trumpinti toki varda? - Vania ar Nese? Juk vaikai tai nevadina pilnu ... Va cia pamastyti reiketu, nes vaikai mokyklose visokiu velniu sugalvoja...
Vilsen
man negrazus vardas 4u.gif
Kastanke
4u.gif
salomena
QUOTE(marlen @ 2008 02 17, 14:42)
*

Paksaitės Estela smile.gif iš tos pačios serijos smile.gif
Laiza
QUOTE(*KAJA* @ 2008 02 20, 12:35)
Pratryne mano zinute, bet parasysiu dar karteli:

Kaip trumpinti toki varda? - Vania ar Nese? Juk vaikai tai nevadina pilnu ... Va cia pamastyti reiketu, nes vaikai mokyklose visokiu velniu sugalvoja...
*

Dar galima Vasa. lotuliukas.gif
Versmė
arba mergaitę kviesti Mei bigsmile.gif nuo Wanesa Mei.
Kastanke
Kokia neribota fantazija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
UREJA
ne LT su tokiu vardu, schmoll.gif
keiraxxx
iskart primena Vanesa Mei g.gif nors man sis vardas labai grazus
yeahva
hm gal ir idomus vardas, nzn kaip ten vaikui, bet suagusiai panelei tai grazu smile.gif
DeeLady
As pamenu kai man buvo kokia 14metu, tas vardukas buvo "ant bangos" musu zaidimuose.Turiu omeny kai zaisdavom "namais". As visada buvau Vanesa, nes tokia Barbe turejau ir sakydavau, kad mano dukra bus Vanesa biggrin.gif

Bet dabar tai neduociau tokio varduko. Pradedant tuo, kad asociacijos nuo vaikystes, baigiant tuo, jog pvz gali draugai poto mokykloj trumpindami vadint "Vane" biggrin.gif
Europiete
Beskonybe ir tiek schmoll.gif Sitas vardas su LT pavarde tiesiog nedera! blink.gif
renatuxaass
man labai grazus, ir prie mano dukros pavardes labai dera 4u.gif ( na ji neskamba jau taip lietuviskai)
del tu trumpinimu nepergyvenu, dar netokiu tie vakai prigalvoja, ir nebutinai su vardu susijusiu, juk turbut kekvienam vardui ta sutrumpinima nekaip skambanti rasti gali, ir man nelabai patikdavo kad Rienka saukdavo, taip labai grubiai jau skamba, nors atrodo kad galima butu rasti ir kitokiu tu sutrumpinimu biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.