[Sena tema(daug vertingos info)
Pratęsim paplepėjimus čia. Labai įdomu, mamytės, kaip "tvarkotės" su savo vaikučių judrumu?
[Sena tema(daug vertingos info)
Pratęsim paplepėjimus čia. Labai įdomu, mamytės, kaip "tvarkotės" su savo vaikučių judrumu? QUOTE(chikko @ 2008 02 05, 01:19) [Sena tema(daug vertingos info) Pratęsim paplepėjimus čia. Labai įdomu, mamytės, kaip "tvarkotės" su savo vaikučių judrumu? radau radau naują temą, bet reikia ir sena pabaigti QUOTE(Roga @ 2008 02 05, 10:59) niu ką tokią proga, kad karta metuose užgavėnės, tai pabaikime apie užgavėnes Labai ačiū, tikrai įdomu pasiskaityt, gražiai temą pabaigei QUOTE(saulutes mama @ 2008 02 05, 11:00) Papildyta: QUOTE(Roga @ 2008 02 05, 10:51) Kad tik iloniux atrastų
Pasdakyk ką dėl melavimo reik daryt? Nu patark ką nors...
šiandien ryte atsikeliu, Markas jau lovoj savo sėdi, sakau: tai ko pas mane neateini, sako: tavęs bijau,kad nebartum manęs Nesupratau, juk aš jo niekada nesu barusi dėl tokių nesąmonių. Atseit labai aš pikta. Nu nėra žodžių.. QUOTE(chikko @ 2008 02 05, 16:58) Pasdakyk ką dėl melavimo reik daryt? Nu patark ką nors... šiandien ryte atsikeliu, Markas jau lovoj savo sėdi, sakau: tai ko pas mane neateini, sako: tavęs bijau,kad nebartum manęs Nesupratau, juk aš jo niekada nesu barusi dėl tokių nesąmonių. Atseit labai aš pikta. Nu nėra žodžių.. viska išbandžiau niekas nepadeda, tiesiog nesustoju ir visada kalbuosi ir klausiu, kodėl, kas kaip, ir praeina šiek tiek, tada MB patampa negeras žmogus. na žo užburtas ratas, ir taip atrodo, kad taip turi būti QUOTE(chikko @ 2008 02 05, 15:14) QUOTE(Roga @ 2008 02 05, 17:25) Radau jus, nepasislepsit QUOTE(chikko @ 2008 02 05, 17:58) Pasdakyk ką dėl melavimo reik daryt? Nu patark ką nors... šiandien ryte atsikeliu, Markas jau lovoj savo sėdi, sakau: tai ko pas mane neateini, sako: tavęs bijau,kad nebartum manęs Nesupratau, juk aš jo niekada nesu barusi dėl tokių nesąmonių. Atseit labai aš pikta. Nu nėra žodžių.. Na nezinau ka ir patart cia kiekvienam vaikui individualiai, as tai matau kad mano Saida sumeluoja tada jei uz teisybe labai supykstu ir baudziu, tai stengiuosi sitaip nedaryt, kad ir labai blogai pasielgia ir prisipazista stengiuosi pagirt uz tai kad prisipazino tada jai neber prasmes meluot, o uz melavimus susilaukia bausmes. Bet cia visiem vaikam skirtingai manajai suveikia o kitam gal ne. QUOTE(iloniux @ 2008 02 05, 20:12) Radau jus, nepasislepsit Na nezinau ka ir patart cia kiekvienam vaikui individualiai, as tai matau kad mano Saida sumeluoja tada jei uz teisybe labai supykstu ir baudziu, tai stengiuosi sitaip nedaryt, kad ir labai blogai pasielgia ir prisipazista stengiuosi pagirt uz tai kad prisipazino tada jai neber prasmes meluot, o uz melavimus susilaukia bausmes. Bet cia visiem vaikam skirtingai manajai suveikia o kitam gal ne. savo vaikui tą patį darau, kai prisipažysta nebaru, pagiriu, bet pasikalbame, kad negerai padarė, bet vistiek neikas nepadeda QUOTE(Roga @ 2008 02 05, 21:15) savo vaikui tą patį darau, kai prisipažysta nebaru, pagiriu, bet pasikalbame, kad negerai padarė, bet vistiek neikas nepadeda Nu va sakau kad visiem skirtingai vieniem to uztenka kitiem reik kitu budu ieskot, o kartais kad ir kaip stengiesi nerandi ir viskas. Pas mus tas pats kad ji negirdi kas jai sakoma ir taip bandau kad isgirstu ir kitaip be saukimo niekaip neiseina ir viskas. QUOTE(iloniux @ 2008 02 05, 22:17) Nu va sakau kad visiem skirtingai vieniem to uztenka kitiem reik kitu budu ieskot, o kartais kad ir kaip stengiesi nerandi ir viskas. Pas mus tas pats kad ji negirdi kas jai sakoma ir taip bandau kad isgirstu ir kitaip be saukimo niekaip neiseina ir viskas. žiūrėsiu, ką čia daryti, šiaip kol aš namie atrodo viskas gerai, elgesį visiškai pakeičiau, lyg melas sumažėjo QUOTE(Roga @ 2008 02 05, 20:15) savo vaikui tą patį darau, kai prisipažysta nebaru, pagiriu, bet pasikalbame, kad negerai padarė, bet vistiek neikas nepadeda O mano išpučia akis, ir sako:nemeluoju, mama, tikrai tikrai QUOTE(Roga @ 2008 02 06, 10:40) žiūrėsiu, ką čia daryti, šiaip kol aš namie atrodo viskas gerai, elgesį visiškai pakeičiau, lyg melas sumažėjo Gal toks amžius, turi praeiti, QUOTE(chikko @ 2008 02 06, 13:14) O mano išpučia akis, ir sako:nemeluoju, mama, tikrai tikrai Gal toks amžius, turi praeiti, pamatysime, kaip bus su tuo melavimu na taip su tais sirgimais, va guli lovoj bet visas linguojasi supasi, net pagulėti negali ramiai tau taip sunku, su dviem, aš kartais pagalvoju, gal ir antro norėčiau, bet vėl galvoju nemokėčiau elgtis su mažu nei kiek QUOTE(Roga @ 2008 02 06, 13:17) pamatysime, kaip bus su tuo melavimu na taip su tais sirgimais, va guli lovoj bet visas linguojasi supasi, net pagulėti negali ramiai tau taip sunku, su dviem, aš kartais pagalvoju, gal ir antro norėčiau, bet vėl galvoju nemokėčiau elgtis su mažu nei kiek Patikėk, ne su mažiumi problemos QUOTE(chikko @ 2008 02 06, 16:29) Patikėk, ne su mažiumi problemos tai junkis prie skype ir išsiliek
Kada nors...dabar dar ne laikas. Gal kai viskas nusistovės, bet pvz. šiandieną visai gera diena, Markas geras, klauso, padeda man, nesikaprizija. Man stogas važiuoja, juk po gimdymo po trijų mėn. viskas prasideda.Uf, nugi praeis.Išsiliesiu, tikrai.
Ai, mano anas kompas išvežtas pravalyt, tiek filmų prisiiuntėm,kad kažkokį virusą pasigavom. ten yra ir tavo skaipo vardas QUOTE(chikko @ 2008 02 06, 17:55) Kada nors...dabar dar ne laikas. Gal kai viskas nusistovės, bet pvz. šiandieną visai gera diena, Markas geras, klauso, padeda man, nesikaprizija. Man stogas važiuoja, juk po gimdymo po trijų mėn. viskas prasideda.Uf, nugi praeis.Išsiliesiu, tikrai. Ai, mano anas kompas išvežtas pravalyt, tiek filmų prisiiuntėm,kad kažkokį virusą pasigavom. ten yra ir tavo skaipo vardas mano vaikas jau sako, kad aš sveikas oj laikykis tuoj pavasaris ir viskas susitvarkys, tavo mažiukas jau bus gerokai paaugęs ant vasaros tai viskas turėtų nors kiek palengvėti mano skype vardas r0ga78
Labas,
Sveikateles Benui QUOTE(iloniux @ 2008 02 06, 19:16) Labas, Sveikateles Benui oho QUOTE(iloniux @ 2008 02 06, 19:16) Labas, Sveikateles Benui Aš irgi sunkiai susikalbu jau, bet Markas tiek man meilės rodo,kad QUOTE(chikko @ 2008 02 08, 00:21) Aš irgi sunkiai susikalbu jau, bet Markas tiek man meilės rodo,kad Sveikos, laikykis motera
Uf, įšėjom pasivaikščioti įlauką, jaučiu, grįžta stogas
Kaip jūs begyvenat? kaip Benas, ar serga? o gal aplenks ligos.Man taip brrr net nupurto apie tai pagalvojus, aš bijausi dėl mažylio,kad neapkrėstų, nes vis lenda ir bučiuoja į žandą. QUOTE(chikko @ 2008 02 08, 18:33) Uf, įšėjom pasivaikščioti įlauką, jaučiu, grįžta stogas Kaip jūs begyvenat? kaip Benas, ar serga? o gal aplenks ligos.Man taip brrr net nupurto apie tai pagalvojus, aš bijausi dėl mažylio,kad neapkrėstų, nes vis lenda ir bučiuoja į žandą. žinai pati geriau terapija yra pasivaikščioti su vaiku aš tai po truputuka gyju, dar vis skauda, bet jau geriau, sėdžiu namie ir kaifuoju Benas serga, bet nesunkiai, kosija, pagarinu, įtrinu, vaistuku duodu ir jau geriau, tik jau namų sienos mano vaiką slegia, atrodo vietos per maža jam, bet reikai gulėti, kad pasveiktų
labas,
nu prisigyriau kad mano Saida nemeluoja, siandien risu plaukus jai ziuriu grifka nukirpta sakau nusikirpai sako ne tikrai ne, tai prispaudziau sakau jei prisipazinsi nepyksiu o jei ne supyksiu labai, sakau sakyk teisybe, sako nekirpau ir viskas. Nu tai prisipazino paskui bet reikejo ilgai gazdint kad uzdrausiu ir telika ir kompiuteri ir labai pyksiu, nezinau kas cia jai pasidare seniau nesu pagavus meluojant, o gal jau cia ne pirmas kartas tik nepagaudavau. QUOTE(iloniux @ 2008 02 08, 19:51) labas, nu prisigyriau kad mano Saida nemeluoja, siandien risu plaukus jai ziuriu grifka nukirpta sakau nusikirpai sako ne tikrai ne, tai prispaudziau sakau jei prisipazinsi nepyksiu o jei ne supyksiu labai, sakau sakyk teisybe, sako nekirpau ir viskas. Nu tai prisipazino paskui bet reikejo ilgai gazdint kad uzdrausiu ir telika ir kompiuteri ir labai pyksiu, nezinau kas cia jai pasidare seniau nesu pagavus meluojant, o gal jau cia ne pirmas kartas tik nepagaudavau. na jau nepanikuok visi vaikai meluoja, vienaip ar kitaip meluoja. dėja kai pastebėjau ir paprasti vaikai meluoja, net labiau nei musiškai. o tikslių priemonių nėra, čia jau pagal kiekviena vaiką, kad nebemeluotų O Benas, jaučiu, kaip maniškis kad ir serga labai judrus vistiek. Marką paguldo tik temperatūra, ir tai turi būt gan aukšta, o taip tai galvom eina. Sveik tu, imk Oi, kažkaip prašokau neperskaičiau iloniux'o posto QUOTE(chikko @ 2008 02 08, 23:33) O Benas, jaučiu, kaip maniškis kad ir serga labai judrus vistiek. Marką paguldo tik temperatūra, ir tai turi būt gan aukšta, o taip tai galvom eina. Sveik tu, imk Oi, kažkaip prašokau neperskaičiau iloniux'o posto pati geriausia terija pasivaikščiojimas su vaiku o taip pas mano vaiko nėra tempos tai ir lipa sienomis, šiandiena jau bandysiu išvesti pasivaikščioti, kad atsigautų, kad sienų nenuverstų taip man reikėjo pailsėti, nes tiek dirbau, tik gaila, kad liga sunki, tai toks ir poilsis, kai buvau viena namie benas mokykloje, net jai kai labai skaudėjo vistiek lafa buvo vakar valgyti bedarydami abu kartu tai pasikalbėjome, Benas sako: mama kai leliukas atsirastų pas mane kambaryje turėtų miegoti, sakau, o jai verktų nieko sako atneščiau pas tave. aš jam sakau juk kol kas tam nėra galimybės, sako nieko po 6 metų gal nusipirksime namą tada turėsi broliuką, o aš sakau o jai mergaite, sako tada paliksime ligoninėje o meluoti gal kada ir mano nustos
Sveikutes, vėlai prisėdau, nes turėjome svečių, ir dar visą dieną miške prabuvome, kaip gera...Markas tiek išsidavė,kad mašinoj lūžo (kas dabar itin retai būna). O mažylis išmiegojo 6 valandas gal net ir ilgiau, tai maniau,kad naktį neužmigs, bet dabar miega
Mano Markas labai mėgsta man padėti virtuvėje, jis tada verda, duodu jam kokį puodą, jis pjausto, tarkuoja, minko tada. Labai ramus pasidaro, ir matau,kad jam patinka. Bet jei tik aš iš virtuvės, tai ir jo visi darbai pasibaigia Nu bet kaip priversti jį pvz.mokytis(neverčiu aš jo, aš tik jam pasiūlau) arba skaičius mokintis Tai tiek pas mus žinių.Nuo pirmadieno į daržą žingsnius, tai man jau širdį skauda,kad jam taip anksti reiks keltis.Užburtas ratas: kai namie - labai sunku, kai reik į daržą - širdį skauda QUOTE(chikko @ 2008 02 10, 01:05) Sveikutes, vėlai prisėdau, nes turėjome svečių, ir dar visą dieną miške prabuvome, kaip gera...Markas tiek išsidavė,kad mašinoj lūžo (kas dabar itin retai būna). O mažylis išmiegojo 6 valandas gal net ir ilgiau, tai maniau,kad naktį neužmigs, bet dabar miega Tai tiek pas mus žinių.Nuo pirmadieno į daržą žingsnius, tai man jau širdį skauda,kad jam taip anksti reiks keltis.Užburtas ratas: kai namie - labai sunku, kai reik į daržą - širdį skauda Sveikutes, na kaip gerai, kad viska gali valgyti o kaip dar pati maitini savo mažiuką ir aš jau ryt leisiu bena į mokykla, jau gerai jaučiasi, dar rytoj nueisim pas gydytoja, bet manau viskas gerai. nieko viskas bus gerai su tuo daržu o man nuotaika tokia gera, aš jau irgi beveik gerai jaučiuosi, fantastika
Labas rytas
Pas mus saulutė bando lįst , kaip gražu. Gerai,kad gerai jautiesi, o tada ir nuotaika būna. Mes irgi ryt jau į darželį eisim, vėl reiks man išnaujo taikytis prie režimo. Na ka lėksiu į laukelį su vaikais, gal Mb prisijungs? QUOTE(chikko @ 2008 02 10, 14:17) Labas rytas Pas mus saulutė bando lįst , kaip gražu. Gerai,kad gerai jautiesi, o tada ir nuotaika būna. Mes irgi ryt jau į darželį eisim, vėl reiks man išnaujo taikytis prie režimo. Na ka lėksiu į laukelį su vaikais, gal Mb prisijungs? tokia diena jau grįžome iš po lauko, jau ir benas atsigavęs einu valgyti MB mums valgyti padarė QUOTE(chikko @ 2008 02 10, 01:05) Nu bet kaip priversti jį pvz.mokytis(neverčiu aš jo, aš tik jam pasiūlau) arba skaičius mokintis Tai tiek pas mus žinių.Nuo pirmadieno į daržą žingsnius, tai man jau širdį skauda,kad jam taip anksti reiks keltis. Ziuriu tavo sunelis 5m+,tai LT tokio amziau dar i darzeli eina?Gal Jus ne LT?Vis paskaitineju jusu pokalbius,nes labai idomu.Maniskis ir nenuorama ir gyvas sidabriukas.Ne kiek nenusedi vienoje vietoje,jis nuolat laksto,sokineja....zodziu visa diena kaip uzsuktas.Bet kartais uzeina noras parasyti,tai jau daug raidziu moka parasyti(didziaja dali),tik spausdintines.Jau ne mazai ir pazysta.Cia jis nuo kompiuterio klaviaturos pasiziuri ir raso ant popieriaus taip kopijuodamas
Na maniškiui irgi geriau nrodyti kaip reik rašyt.Niekada nėra parašęs kaip aš paprašau arba parodau.Lygiai taip pat, subrauko viską ir rašo pats, kaip moka taip ir rašo, bet - pats. Prie kompiuterio nelebai leidžiu, bet noras jo begalinis,ypač žaidimų nori. Tai dabar įsigudrinau, atidarau word'ą ir sakau,kad ten raideles rašytų, tai jam labai patinka. Mes iš Lietuvos, čia darželiai iki 6 m. Maniškis dar gerai nemoka skaičiuoti, skaičiuoja iki 6, raides tai M S T labai gerai žino ai dar ir G, tai čia mamos,tetės ir jo pirmos vardų raidės. Nežinau, mane psichologai nuramino,kad mokykloje ir išmoks raides, skaičius, o darželyje tegu žaidžia...
roga,prisigyriau, niekur nebuvom įšėję Tai nors pietus skaniai pasidariau. QUOTE(chikko @ 2008 02 10, 15:17) . maitinau tai iki mėnesio, ir tai pritrūkdavau, duodavau mišinio, ką darysi, netekėjo pienas upėmis. O as dar tebemaitinu savo mazaja jau nebenoriu visai , bet to pieno yra ir nezinau kaip atpratinti juk ji man nei soskiu nei buteliuku nuo gimimo nepripazista o be pauko neuzmiega niekaip, turesiu vargo kazkada greit. QUOTE(chikko @ 2008 02 10, 22:17) Maniškis dar gerai nemoka skaičiuoti, skaičiuoja iki 6, raides tai M S T labai gerai žino ai dar ir G, tai čia mamos,tetės ir jo pirmos vardų raidės. Nežinau, mane psichologai nuramino,kad mokykloje ir išmoks raides, skaičius, o darželyje tegu žaidžia... ateis laikas ir ismoks viska mano Saida raides nuo 2m pradejo pazint zinojo net 10 raidziu paskui visas kitas greit ismoko o vat skaityt tik pries pat mokykla tepradejo, o dabar skaito puikiai pagal klases lygi. O su skaiciavimu jai visada geriau sekesi juk taupo pinigus tai susiskaiciuoja kiek turi jau senokai, nepamenu net nuo keliu metu. QUOTE(chikko @ 2008 02 10, 13:17) Labas rytas Pas mus saulutė bando lįst , kaip gražu. Gerai,kad gerai jautiesi, o tada ir nuotaika būna. Mes irgi ryt jau į darželį eisim, vėl reiks man išnaujo taikytis prie režimo. Na ka lėksiu į laukelį su vaikais, gal Mb prisijungs? QUOTE(Roga @ 2008 02 10, 16:09) tokia diena jau grįžome iš po lauko, jau ir benas atsigavęs einu valgyti MB mums valgyti padarė Merginos, kaip tokie postai susiję su tema? Tarpusavio bendravimui skirtas bendraminčių, bendraamžių ir pan. skyreliai. O temos teminiuose forumuose palikim mūsų patirčiai. Atėjau pasiskaityt apie gyvsidabriukus, o skaitau apie pietūs ir lauką QUOTE(chikko @ 2008 02 10, 21:17) Na maniškiui irgi geriau nrodyti kaip reik rašyt.Niekada nėra parašęs kaip aš paprašau arba parodau.Lygiai taip pat, subrauko viską ir rašo pats, kaip moka taip ir rašo, bet - pats. Prie kompiuterio nelebai leidžiu, bet noras jo begalinis,ypač žaidimų nori. Tai dabar įsigudrinau, atidarau word'ą ir sakau,kad ten raideles rašytų, tai jam labai patinka. Mes iš Lietuvos, čia darželiai iki 6 m. Maniškis dar gerai nemoka skaičiuoti, skaičiuoja iki 6, raides tai M S T labai gerai žino ai dar ir G, tai čia mamos,tetės ir jo pirmos vardų raidės. Nežinau, mane psichologai nuramino,kad mokykloje ir išmoks raides, skaičius, o darželyje tegu žaidžia... roga,prisigyriau, niekur nebuvom įšėję Tai nors pietus skaniai pasidariau. na su skaičiavimu aš buvau sugalvojusi taip, mums buvo eiti iki darželio nemažas kelio galas, tai mes viska suskaičiuodavome ir šunis ir jų kojas, ir medžius ir jų šakas, labiausiai patikdavo automobiliai tai skaičiuodavome ratus. o kai rašyti tai mano Benas dar ir dabar rašo taip baisiai, kad kartais ir mokytoja nieko nesupranta o rašyti mes pradėjome nuo 4 metų, nes tai labai ilgas darbas, o ypač hiperiukų, tai irgi pradėjome nuo kabliukų, o paskui nupirkdavau kokia plona knygelę, tai jam patikdavo vedžio o jau pats bandyti tai nenorėdavo o kai padarė testus intelektui nustatyti prieš mokykla tai buvo aukštesnis už vidutinį. tai reiškia, kad jiems reikia pateikti taip kad patiktų mokytis sunkus dar darbas mūsų laukia QUOTE(Roga @ 2008 02 11, 10:54) na su skaičiavimu aš buvau sugalvojusi taip, mums buvo eiti iki darželio nemažas kelio galas, tai mes viska suskaičiuodavome ir šunis ir jų kojas, ir medžius ir jų šakas, labiausiai patikdavo automobiliai tai skaičiuodavome ratus. o kai rašyti tai mano Benas dar ir dabar rašo taip baisiai, kad kartais ir mokytoja nieko nesupranta o rašyti mes pradėjome nuo 4 metų, nes tai labai ilgas darbas, o ypač hiperiukų, tai irgi pradėjome nuo kabliukų, o paskui nupirkdavau kokia plona knygelę, tai jam patikdavo vedžio o jau pats bandyti tai nenorėdavo o kai padarė testus intelektui nustatyti prieš mokykla tai buvo aukštesnis už vidutinį. tai reiškia, kad jiems reikia pateikti taip kad patiktų mokytis sunkus dar darbas mūsų laukia QUOTE(Auges @ 2008 02 10, 22:31) Merginos, kaip tokie postai susiję su tema? Atėjau pasiskaityt apie gyvsidabriukus, o skaitau apie pietūs ir lauką Juk ne vien apie tai rašom Roga, turiu tau klausimuką;kas kiek laiko einas su Benu pas psichologą? Mes buvom paskutinį kar birželio mėnesį QUOTE(chikko @ 2008 02 11, 14:02) Juk ne vien apie tai rašom Roga, turiu tau klausimuką;kas kiek laiko einas su Benu pas psichologą? Mes buvom paskutinį kar birželio mėnesį Spėsit spėsit pasidaryti testuką. mes kartą į savaitę vaikštome pas psichologe, ir jau viena testuką padarėme po naujų metų, tai laukiu rezultatų, sakė kai viska išnagrinės mane pasikvies pokalbiui kartu su mokytoja, o tada galvosime, ar reikia į raidos centra vasarai o jums laiko dar yra, nes kiek pamenu mus testavo rugpjūčio pradžioje prieš pat mokykla QUOTE(Roga @ 2008 02 11, 10:54) o rašyti mes pradėjome nuo 4 metų, nes tai labai ilgas darbas, o ypač hiperiukų, tai irgi pradėjome nuo kabliukų, o paskui nupirkdavau kokia plona knygelę, tai jam patikdavo vedžio o jau pats bandyti tai nenorėdavo Oho Va va, jaučiu, apie tą testą man ir šnekėjo psichologė.Tik minėjo,kad prieš pat mokyklą darys. QUOTE(chikko @ 2008 02 11, 18:32) Oho Va va, jaučiu, apie tą testą man ir šnekėjo psichologė.Tik minėjo,kad prieš pat mokyklą darys. aš tai buvau negera mama aišku pradžioje jis net pas logopede nesimokė, tai aš eidavau puse metų kartu su juo du kartus per savaite ir mokinausi, sėdėjau ir klausiausi, ką logopedė sako tai tada vaikas mane mokindavo, viena minutę mokindavo dvi siaubdavo klasę aš tiesiog tiek daug pastangų dėjau nes žinojau, kad pati pradžia bus sunki, nors ir mokykla visko išmoko o ir su tavo vaiku viskas bus gerai, nes šiaip darželis labai daug irgi padėjo QUOTE(Roga @ 2008 02 11, 18:41) bet prie mano vaiko reikia priprasti, o ir su tavo vaiku viskas bus gerai, nes šiaip darželis labai daug irgi padėjo Labs ryts reikia ir prie maniškio priprasti. Jei įdomi veikla tai ilgėliau užsiims, aišku,jei jam patiks.Nu bet jeigų ne, tai kaip ir sakiau,atsisės ir žiūrės pro langą. priversti jo niekaip niekas neprivers,bet čia manau kiekvieną vaiką nepriversi daryti to ko jis nenori. Tu gal jau pasveikai? ar dar namie sirguliuoji? QUOTE(chikko @ 2008 02 12, 11:17) Labs ryts reikia ir prie maniškio priprasti. Jei įdomi veikla tai ilgėliau užsiims, aišku,jei jam patiks.Nu bet jeigų ne, tai kaip ir sakiau,atsisės ir žiūrės pro langą. priversti jo niekaip niekas neprivers,bet čia manau kiekvieną vaiką nepriversi daryti to ko jis nenori. Tu gal jau pasveikai? ar dar namie sirguliuoji? Sveikutės nei vieno vaiko negalima versti jį reikia sudominti ne dar nevisai pasveikau, bet jau į darbą iškvietė
Pas jus darželyje, pas Beną ar būdavo psichologė? man įdomu pasidarė, nes ką tik užpildžiau anketą, auklėtoja prašė, tai parašiau,kad mums jo trūksta.
tai dabar galvoju: jis turi būti (bent jau ateinantis) ar ne? Va kokie man klausimai iškyla. Kažkaip galvoju,kad jis turi gal kada, ir sudalyvauti kokioje veikloje. Ar čia aš fantazuoju.. QUOTE(chikko @ 2008 02 14, 00:41) Pas jus darželyje, pas Beną ar būdavo psichologė? man įdomu pasidarė, nes ką tik užpildžiau anketą, auklėtoja prašė, tai parašiau,kad mums jo trūksta. tai dabar galvoju: jis turi būti (bent jau ateinantis) ar ne? Va kokie man klausimai iškyla. Kažkaip galvoju,kad jis turi gal kada, ir sudalyvauti kokioje veikloje. Ar čia aš fantazuoju.. na mes darželyje negavome psichologės, tai aš pati per gydytoja susiradau, kuri dirbdavo su vaikais, paskui dar viena kuri darė testus. o ten vaikščiodavome retai, bet tai buvo senokai, kai viskas taip greitai keičiasi, manau, kad jau turi priimti tavo vaiką ir daryti užsiėmimus nors kartą per savaitę o mes vaikščiodavome retai, kiek benas turėdavo jėgų, buvo maloni ir benui patiko, viska darydavo ko prašydavo psichologė QUOTE(chikko @ 2008 02 14, 01:41) Pas jus darželyje, pas Beną ar būdavo psichologė? man įdomu pasidarė, nes ką tik užpildžiau anketą, auklėtoja prašė, tai parašiau,kad mums jo trūksta. tai dabar galvoju: jis turi būti (bent jau ateinantis) ar ne? Va kokie man klausimai iškyla. Kažkaip galvoju,kad jis turi gal kada, ir sudalyvauti kokioje veikloje. Ar čia aš fantazuoju.. QUOTE(Roga @ 2008 02 14, 23:58) na mes darželyje negavome psichologės, tai aš pati per gydytoja susiradau, kuri dirbdavo su vaikais, paskui dar viena kuri darė testus. o ten vaikščiodavome retai, bet tai buvo senokai, kai viskas taip greitai keičiasi, manau, kad jau turi priimti tavo vaiką ir daryti užsiėmimus nors kartą per savaitę o mes vaikščiodavome retai, kiek benas turėdavo jėgų, buvo maloni ir benui patiko, viska darydavo ko prašydavo psichologė O pas mus nei darzelyje nei mokykloje nera psichologu apie juos tik pasvajoti galim. QUOTE(Roga @ 2008 02 15, 22:04) Gyvenam Telsiuose, toj mokykloj i kuria eina Saida nera psichologu, bet ten tik pradines klases ji baigs, o nuo 5 klases eis i kita mokykla, nu i ta pacia bet kitam pastate, tai ten didesniem vaikam gal ir yra psichologe net nesidomejau. QUOTE(iloniux @ 2008 02 15, 22:15) Gyvenam Telsiuose, toj mokykloj i kuria eina Saida nera psichologu, bet ten tik pradines klases ji baigs, o nuo 5 klases eis i kita mokykla, nu i ta pacia bet kitam pastate, tai ten didesniem vaikam gal ir yra psichologe net nesidomejau. |