QUOTE(Roga @ 2010 06 08, 18:58) man tiesiog patinka tai ką darau  o jei nelabai dar senasi pabandysiu baigti ir socialinius mokslus, visiškai viska pakeisti ir atsiduoti tiems kam reikia pagalbos. išsiliejau ups o kaip jūs mokslus pabaigėte, ką veiksite per vasara  Labai nesavanaudiškai elgiesi taip galvodama  Šaunuolė. Visada kai viską darai su meile - sekasi , ir darbas mielas tada . Paprasčiausiai gera dirbti kai myli savo darbą. kartais reikia išsilieti, pasidaro lengviau. Bijau apie tai net galvoti. Bet mes dar tik į antrą klasę eisim, kol kas viskas lyg ir gerai. Mokytoja irgi labai gera. Maniškis gerai mokosi, diktantus irgi rašo. Bet čia po to kai įvyko "persilaužimas", rašo dabar, nelabai noriai bet bent jau dirba. Matematika, skaičiavimas - jio favoritai. Visada prašo, kad tik nerašytume o skaičiuotume. Džiaugiuosi dėl to. Pagaliau atsirado noras dirbti. Vasarą kol kas namuose, ketvirtadienį išvažiuojam prie jūros. Norėjau į dienos stovyklą išleisti, bet pasiskambinus sužiojau, kad vaikų nesurenka  Grupėje turi būti 10 vaiku o surinko (su maniskiu) tik 5. Kai susirinks grupė man paskambins, tai laukiu... dabar verčiu knygas skaityti, taip parašiau todėl, kad kol kas jis savo noru knygos nepaims ir neskaitys, turiu šalia sėdėti ir klausyti ką jis skaito. Tokiom "bangom" jam užeina tas noras skaityti, dabar štilis, nori tik po kiemą su kamuoliu lakstyti.
QUOTE(chikko @ 2010 06 08, 20:11) Labai nesavanaudiškai elgiesi taip galvodama  Šaunuolė. Visada kai viską darai su meile - sekasi , ir darbas mielas tada . Paprasčiausiai gera dirbti kai myli savo darbą. kartais reikia išsilieti, pasidaro lengviau. Bijau apie tai net galvoti. Bet mes dar tik į antrą klasę eisim, kol kas viskas lyg ir gerai. Mokytoja irgi labai gera. Maniškis gerai mokosi, diktantus irgi rašo. Bet čia po to kai įvyko "persilaužimas", rašo dabar, nelabai noriai bet bent jau dirba. Matematika, skaičiavimas - jio favoritai. Visada prašo, kad tik nerašytume o skaičiuotume. Džiaugiuosi dėl to. Pagaliau atsirado noras dirbti. Vasarą kol kas namuose, ketvirtadienį išvažiuojam prie jūros. Norėjau į dienos stovyklą išleisti, bet pasiskambinus sužiojau, kad vaikų nesurenka  Grupėje turi būti 10 vaiku o surinko (su maniskiu) tik 5. Kai susirinks grupė man paskambins, tai laukiu... dabar verčiu knygas skaityti, taip parašiau todėl, kad kol kas jis savo noru knygos nepaims ir neskaitys, turiu šalia sėdėti ir klausyti ką jis skaito. Tokiom "bangom" jam užeina tas noras skaityti, dabar štilis, nori tik po kiemą su kamuoliu lakstyti. svarbiausia, kad yra kas patinka  o knygas skaityti dar spės, po truputuka jei skaito labai gerai. mano vaika jei priverčiu tai skaito vaikščiodamas arba vartpsi kol perskaito, baisiausia, kai reikia rašyti  tragedija, tokia, kad žviegia iki apsiburbuliavimo, o kai apsiramina parašo truputuka ir vėl viskas iš pradžių taip reikia kažkur išsilieti. nežinau bet labai myliu vaikus ir noras jiems padėti yra didelis  aš vis tave prisimenu, kaip jums sekasi, kaip laikotės. gal kada pavyks susitikti, jei viskas gerai tai rugpjūtį keliamės į šiaulius
QUOTE(Roga @ 2010 06 08, 20:36) gal kada pavyks susitikti, jei viskas gerai tai rugpjūtį keliamės į šiaulius  Norėčiau ir aš  tai va vis arčiau ir arčiau manęs  Visai dažnai nuvažiuojam mes į Šiaulius. O tai ko bėgi iš Vilniaus?
QUOTE(chikko @ 2010 06 09, 16:18) Norėčiau ir aš  tai va vis arčiau ir arčiau manęs  Visai dažnai nuvažiuojam mes į Šiaulius. O tai ko bėgi iš Vilniaus? tiesiog mes čia neprigijome, gyvenome ir nieko neužgyvenome, taip be vietos ir likome. o tiesiog grįštame namo, mes iš ten kilę, mano vaikis šiauliuose gimęs. o mano draugas kilęs iš Radviliškio. taip kad kaip sakome grįštame namo
ritatitas
2010 06 11, 22:57
QUOTE(gluosnis @ 2010 03 18, 19:08) man nelabai malonu (svelniai tariant) sakyti karcia tiesa, bet jei ji nors atsisuktu i teisingo kelio puse, jos vaikas pradetu sveikti, situacija pradetu gereti. reikia buti tiesiog savimi, tiesiog mama su savo geromis ir blogomis pusemis, o ne buti gera, svaria, sviecianti, tam, kad uztarnauti kitu meile ar gauti jos is gyvenimo. nu nepraeis cia su tuo noru: busi gera, tada ir gyvenimas man bus geras. jei jus norite kazko sulaukti is kitu, turite pati is pradziu jiems ta duoti. norite supratimo - bandykite suprasti, norite meiles, mylekite viska aplinkui... Niu zinote ka, nors as cia tik antra karta paskaitineju, esu apsalusi tikraja ta zodzio prasme. Gluosni ir vaizgante, jei neturite nieko konkretaus pasakyti , neskaudinkit mamu. Ir is viso, pasakysiu labai drasiai, DINKIT IS CIA! P.S.Nueikit i skyreli gyvename su negalia, paskaitykite, gal biski protas nusvis O siaip hiperaktyvumas labai rimta diagnoze, kir sunku su ja kovoti. Roga, ir visos kitos, laikykites
QUOTE(ritatitas @ 2010 06 11, 23:57) P.S.Nueikit i skyreli gyvename su negalia, paskaitykite, gal biski protas nusvis O siaip hiperaktyvumas labai rimta diagnoze, kir sunku su ja kovoti. Roga, ir visos kitos, laikykites  vat jūs teisi, ir taip smarkiai nereguokite, taip jau yra visada atsiranda tokių, kur neaišku ko nori. ir ačiū už palinkėjimus, tikrai mums to reikia
ritatitas
2010 07 05, 18:54
Kadangi po mano pasisakymo cia taip apmire diskusijos, tai kazkaip net nesmagu pasidare
QUOTE(ritatitas @ 2010 07 05, 19:54) Kadangi po mano pasisakymo cia taip apmire diskusijos, tai kazkaip net nesmagu pasidare  žinote, manau tikrai ne jūs manau daugiau gasdina mamas, jei ateis čia išsilieti ateis auklėti kokios blogos mamos  o jom tereikia išsilieti, pasitarti ir pasiguosti, o čia kaip duoda  (čia mano asmeninė nuomonė  )
Sveikos mamytės kaip gyvenate chikko kaip jums sekasi
QUOTE(Roga @ 2011 10 05, 21:22) Sveikos mamytės kaip gyvenate chikko kaip jums sekasi  Oi labutis, senai nebuvau ilindusi i sia temele. Sekasi visaip. Buna geriau, buna- blogiau. Dabar labai su anglu kalbos mokytoja buvom sisikirte. Bet, manau, kad viskas tik i gera. Issiaiskinom, radom bendra kalba. Nes nuo tu blogu pazymiu jam vaikui visai blogai buvo, verkdavo, nerimaudavo.q2 Kaip jums? Kaip Benas i sesute reaguoja?
QUOTE(chikko @ 2011 12 10, 19:34) Oi labutis, senai nebuvau ilindusi i sia temele. Sekasi visaip. Buna geriau, buna- blogiau. Dabar labai su anglu kalbos mokytoja buvom sisikirte. Bet, manau, kad viskas tik i gera. Issiaiskinom, radom bendra kalba. Nes nuo tu blogu pazymiu jam vaikui visai blogai buvo, verkdavo, nerimaudavo.q2 Kaip jums? Kaip Benas i sesute reaguoja? Sveikute, oj kaip seniai bekalbėjome, pasiilgau pasikalbėjimu kažin mūsų vaikinai panašūs mano Benas kol vilniuje gyvenom ir su anglų buvo tragedija, baisu baisu, su nuliu procentu įvertinimu pareidavo. nieko viskas susitvarkė, kai perėjo į vidurinę kaip faina, kad radote bendra kalba, tas svarbiausia tiek tau tiek vaikui manau ir mokytojai Nepatikėsi kaip Benas pasikeitė, kai sesė atsirado, taip atrodo, kad paaugo suvyriškėjo  bet tuo pačiu ir paauglystė lenda, pats net nepajunta kai pradeda pulti į akis ir draskytis. nors vis kartoja, kad nebus paauglys  taip liko nesusikaupimas, išsiblaškymas, savęs nepasitikėjimas, verkimas. bet mokslai kaip pasikeitė metų vidurkis pernai buvo 9, šiemet ir taip pat. visada kviečia į matematikos olimpijadas  atrodo viska žino, o kai nueina į svetima vieta, kai visi žiūri į jį ir nieko neparašo  bet nesuku galvos, svarbiausia, jau eina ir nebelenda po suolu
QUOTE(Roga @ 2011 12 10, 20:42) Sveikute, oj kaip seniai bekalbėjome, pasiilgau pasikalbėjimu kažin mūsų vaikinai panašūs mano Benas kol vilniuje gyvenom ir su anglų buvo tragedija, baisu baisu, su nuliu procentu įvertinimu pareidavo. nieko viskas susitvarkė, kai perėjo į vidurinę kaip faina, kad radote bendra kalba, tas svarbiausia tiek tau tiek vaikui manau ir mokytojai  Pasiilgai ir as, bet vis tas laikas..kaip jo truksta. Ir dabar, vietoj to ,kad vakariene kokia daryciau, tai sedziu SM, lazanijos recepto ieskau.. Pirma klase irgi buvo tragiska, kol suradom bendra kalba su jo mokytoja, dabar viskas gerai. Budavo sedi ir ziuri pro langa, nieko nedaro, visai nekreipia demesio i mokytoja. Tai pernai jau prasidejo anglu, vertinimas lygiai toks pat kaip jusu. Praledo i 3 klase, vien is gailescio (kaip as supratau). Dabar jau buvo riba: arba pasiduodam, arba kazka darom. Padarem. Pavyko. Vakar ilgas pokalbis buvo net ir su mokyklos direktore. Iskviesta ir mokytoja (aukletoja) buvo. manau, suprato  Vaikas verkia pries miega, ir jau supratau, kad jei nieko nedarysiu, po to bus tik dar blogiau. Ji pradejo gasdinti mokytojos rasomi tie vertinimai, ir vis sauktukai, pastabos..istisai vien tik N (pats blogiausias vertinimai, manau, zinai). O skaito jis labai gerai, ir perskaites viska supranta, tik tas rasymas. Kaip smagu, del Beno  Myli sese. Ech, kaip as irgi ,gal o bet taciau noreciau dukrytes  Tai ir liks svajonese. Bet gal labai blogai taip nebera, kaip buvo? nebesizaloja saves? Maniskis tai labai rupinasi savo broliu, nors dabar jau visko b una, ir pykstasi, ir susimusa, bet vienas be kito negali nei minutes.
QUOTE(chikko @ 2011 12 10, 22:37)  Pasiilgai ir as, bet vis tas laikas..kaip jo truksta. Ir dabar, vietoj to ,kad vakariene kokia daryciau, tai sedziu SM, lazanijos recepto ieskau.. Pirma klase irgi buvo tragiska, kol suradom bendra kalba su jo mokytoja, dabar viskas gerai. Budavo sedi ir ziuri pro langa, nieko nedaro, visai nekreipia demesio i mokytoja. Tai pernai jau prasidejo anglu, vertinimas lygiai toks pat kaip jusu. Praledo i 3 klase, vien is gailescio (kaip as supratau). Dabar jau buvo riba: arba pasiduodam, arba kazka darom. Padarem. Pavyko. Vakar ilgas pokalbis buvo net ir su mokyklos direktore. Iskviesta ir mokytoja (aukletoja) buvo. manau, suprato  Vaikas verkia pries miega, ir jau supratau, kad jei nieko nedarysiu, po to bus tik dar blogiau. Ji pradejo gasdinti mokytojos rasomi tie vertinimai, ir vis sauktukai, pastabos..istisai vien tik N (pats blogiausias vertinimai, manau, zinai). O skaito jis labai gerai, ir perskaites viska supranta, tik tas rasymas. Kaip smagu, del Beno  Myli sese. Ech, kaip as irgi ,gal o bet taciau noreciau dukrytes  Tai ir liks svajonese. Bet gal labai blogai taip nebera, kaip buvo? nebesizaloja saves? Maniskis tai labai rupinasi savo broliu, nors dabar jau visko b una, ir pykstasi, ir susimusa, bet vienas be kito negali nei minutes. SM ir facebook kartais praryja tiek laiko, kad nustembu kur jis dingo, todėl dažniausiau sėdžiu prie kompo tik vakare kai mažike miega vakarinio miegelio  Lazanija skanu pamenu kaip šiandiena kai reikdavo eiti kas diena į mokykla, tas blogai, anas dar blogiau, vaikai pažemino anglų mokytoja buvusi iš principo neužsiimdavo mat ne jos kompetencija jei jis per pamoka neišmoksta. bet šaunuoliai, jūs nuostabūs einate ir tvirtėjate į priekį, žiugu girdėti  jeckau kaip faina. tvirtėkit taip ir toliau  žigsnelis po žingsnelio ir mūsų vaikai užaugs į tvirtus vyrus  vis kuo toliau tuo labiau tikiu kad bus savarankiškas mano vaikinas kaip sakau ateis laikas ir ateis mažytė svajonė. mūsų mažytė oj kaip ilgai ėjo pas mus ir neskubėjo, ir atėjo tada kada norėjo, mano mažoji liūtukė  jei ką į skype galiu atsiusti ir parodyti kaip mano sunkesvarė atrodo mano gražuolė panelikė. va žalojimas savęs net keista dingo sulig sesės atsiradimu, kartais dar būna jei kas netaip sau į galva su delnu, bet pastebiu, kad labiau valdosi. mano vaikas auga, taip turiu kas žingsnį kartoti padaryk tą padaryk ana po nnnn kartu, bet nesiskundžiu tikrai labai didelis padėjėjas ir kai laukiausi eidavo su manimi pasivaikščioti ir davar va sirgau, aš pamaitinu mažyte ir guliu, o jis žaidžia, ir dabar sako mama greit atiduok mažytės lėlių namelį eisim žaist  tik kas žais  benas rodys kaip reikia žaisti
|
|