Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naujagimio kraujo grupė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Lazdinija
Sveikos,mamos. smile.gif Man neuzilgo gimdyti, noreciau suzinoti, kada suzinojote apie naujagimio kraujo grupe??ar ja nustate gimdymo namuose??pasidalinkite savo patirtimi 4u.gif
JVana
QUOTE(Lazdinija @ 2008 02 05, 13:16)
Sveikos,mamos. smile.gif  Man neuzilgo gimdyti, noreciau suzinoti, kada suzinojote apie naujagimio kraujo grupe??ar ja nustate gimdymo namuose??pasidalinkite savo patirtimi 4u.gif
*

Siaip jie privalo nustatyti ir uzvesti naujagimio medicinine knygele, bet mano maziuko knygeleje kraujo grupe neirasyta. Gal del to, kad vyras ir as turim ta pacia kraujo grupe?
anrei
Man pagimdzius nustate tuoj pat, be to pati klausinejau. 4u.gif
v*i*j*a
taip,abiems vaikučiams kraujo grupę nustatė dar gimdymo namuose,nes man labai rūpėjo,aš klausiau,tai ir gavau atsakymus wub.gif
rence*
Mums gal 2d po gimdymo naujagymiu sesute atejo ir pasake kokia maziuko kraujo grupe. Musu pupulis turi tokia pacia kaip ir as smile.gif
lineva
Mes irgi sužinojome gimdymo namuose kraujo grupę wub.gif
medison
o aš nežinau savo vaikučių kraujo grupių schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif .
Meskiukas
sužinojome gimdymo namuose kraujo grupę
Giedruttte
o man niekas nieko apie tai nesake.. Tiesa, as ir neklausiau... Bet galejo nesakyti ir del to, kad taip jauciausi, kad pirmas 2 paras is vis beveik nieko neatsimenu...
vaivos juosta
Sužinojau tą pačią dieną, nes mano grupė 1 RH minus, tai jei vaikiuko pliusinė, man reikia suleist globulino ( kad antikūniai nesigamintų). ( dukrytės 1+).
*sony*
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 02 06, 20:55)
Sužinojau tą pačią dieną, nes mano grupė 1 RH minus, tai jei vaikiuko pliusinė, man reikia suleist globulino ( kad antikūniai nesigamintų). ( dukrytės 1+).
*

pas mane lygiai tokia pati situoacija,tik pas mane ne dukrytė o sūnelis thumbup.gif
tai vaikiuko kraujo grupę sužinojau tą pačią dieną kai gimė smile.gif
Briliantas
mes kraujo grupe suzinojome irgi is karto wub.gif
JVana
Idomumo delei cituoju:

"Vaikai šimtu procentų turės tą pačią kraujo grupę kaip ir jų tėvai, jeigu tiek tėtis, tiek mama yra I kraujo grupės.Kalbant apie tėvelius, turinčius II, III ir IV kraujo grupes - ne tik įmanoma, kad vaiko gyslomis tekės kitos grupės kraujas, bet taip ir yra. Viską lemia genų deriniai. Esant II kraujo grupei, genų deriniai būna dvejopi. "Sukryžminę" vyro ir moters genų derinius, dar kūdikiui negimus galime sužinoti jo kraujo grupę. Pavyzdžiui, kai moters yra II, o vyro III grupės kraujas, tai jų atžalos gali turėti bet kurią iš kraujo grupių."
Kristina D.
Nustate gimdymo namuose, juk is kart ima krauja ir siuntimui ir tyrimams smile.gif
Gal kurios neatkreipe demesio, bet yra toje dalyje kuria atiduodam paskui poliklinikos sesutei smile.gif
ingakric
taip nustate is karto.Be to mano rezus(-)tad turejo patikrint kokia kudikelio grupe
vaili
Musu su vyru ta pati kraujo grupe tai ir kudikelio turetu buti ta pati,bent jau taip sake GN o ar nustate neaisku blink.gif
pelyte mazyte
Kraujo grupes bent jau mums nepasake (o gal netyre), bet rezusa, tai iskart nustate
Smurcyte
O musu leliukui kraujo grupes nenustate blink.gif
Maia
nustate kraujo grupe,bet eme kraujuka , nes pernesiojima sbuvo, tai kartu ir kraujo grupe pasake.
Reginiukas
mums irgi nenustatete kraujo grupes, ir labai gaila, nes po to mums teko paildomai visur lakstyti, kad ja greit nustatytu, nes skaubiai reikejo del vaikiuko sveikatos. mamytes, prasykit kad is kart GN nustatytu mirksiukas.gif
mammka
Nustatė GM.Po pirmų tyrimų pasakė,kad tokia pati kaip tėčio mirksiukas.gif .Maniškiui iš vis daug tyrimų darė,nes gimė didelis doh.gif .
bumere
QUOTE(Smurcyte @ 2008 02 13, 18:24)
O musu leliukui kraujo grupes nenustate  blink.gif
*

ir musu nenustate pasake kad mes specialiai vaiku nebadom kraujo gr nustatyti blink.gif
Gintarex
Mums tai nieko nesake,o as ir neklausiau,bet reikes pasidaryti,maza kas gali nutikti...
Marija2008
Mums nustate iskart po gimdymo. Mano II neigiama, o vyro IV teigiama, dukros - III teigiama... Va taip smile.gif
Kana
Mums taip pat nustatė iš karto, nežinau turbūt taip visiems daro? Nes atėjo ir pasakė, kad grupė IV (-). Nežinau iš kur tas minusas, nes aplinkui visi pliusai?? doh.gif
Erkesta
Gal ir nustatė, bet man tai niekas nieko nesakė rolleyes.gif
praeive
nesamone, kad nebado vaiku del kraujo grupes nustatymo. aisku, vien del to nebadytu, bet juk atlieka kitus tyrimus, o grupei nustatyt uztenka vieno laso kraujo, tereikia paprasyti.
mums nustate ir irase i knygele iskart
Cesi
Mums nustatė GN kad II kraujo grupė, o +/- kažkodėl nenustatė. Taip ir likau nesupratus. Beje, man ir MB - II +
zuikyte
Mums irgi GN nustate kraujo grupe. Mano III-, vyro I+, o maziukes gavosi I-. Siaip niekas nebutu turbut pasakes kraujo grupes, jei nebutume patys paklause, nes kiek pastebejau daktarai nelinke dalintis info, jei jau reikalauji tai gali buti, kad pavyks suzinoti unsure.gif
Volsebnica
O as lligonineje kazkaip ir neklausisu, ir nieks man nieko nepasake, dabar tai man paciai idomu suzinoti, bet nezinia kaip kai dabar reikes pas gydytojus tai butinai paklausiu
juratike13
Mano 3-,vyro-2+,o mazule 4,tik nepamenu -ar+ blush2.gif
mėlynos_akytės
mums po gimdymo issinese leliuka kraujo grupei nustatyt,nustate,bet as kazkaip nepasidomejau kokia doh.gif doh.gif ,kazkaip ne tas rupejo tada....
sayonara2
ir as nezinau,gal ir nustate ax.gif
MONRO
mano kraujo grupė I - , tai as jau ligonineje klausiau akuseres, kada man suleis imunoglobulina, nes jau maniau kad pamirso blush2.gif , bet tada suzinojau, kad sunelio kraujas toks pats kaip mano. nors tokia paguoda, nes is isvaizdos jis tecio kopija cool.gif
minik
QUOTE(InGridutia @ 2008 02 19, 15:13)
Gal ir nustatė, bet man tai niekas nieko nesakė  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif Ir as iki siol nezinau savo maziaus kraujo grupes. Pamenu, kad gimdymo namuose eme krauja tam spec. genetiniam tyrimui, o ar nustatinejo kraujo grupe tuo paciu, nezinau g.gif
joločka
Kadangi mano III -, o MB I +, tai ir vaikui nustatinėjo. Pas dukrytę III +, tai man leido imunoglobuliną.
MO
mums nenustate schmoll.gif
Nataly
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 02 06, 22:55)
*

Pas mane panasei 3 minus. Dukrite su pliusu, sunelis su minusu. Man reikejo, daktarai butinai turejo ziureti. O kodel taip Lazdinija taip sunerimo del grupes g.gif
robertutee19
mums nustate iskart,po kokiu pora val. na mano grupe inusine,vyro pliusine o vaikelis ir gime su pliusu tai as po gimdymo iskart po grupes nustatymo gavau vaistu i uzpakaliuka,sake antra gimdysiu taippat kaip pirma...tuos vaistus buvo leide ir per nestuma,del antikunu nors ju ir nebuvo rasta.

user posted image

Žm@nytė
mums ir AK ir dar santariškėse pakartojo tyrimą. mažiuko tokia kaip ir mano wub.gif
olgacka
dukryte turi vyro krauja o maziukas mano.
coffeeLATTE
mums nesake grupes, tik pasake kad mazytes rh+, o mano buvo rh- , tai del to kai norejau kuo greiciau namo vaziuot, dar norejo 1d palaikyt, bet susitarem, kad jei pagels-tai atvaziuosim, bet viskas buvo ok. Suleido ir man globulina po gimdymo.
mii
Kadangi mano kraujas minusinis, tai nustatė iškart po gimdymo. Abi pupos gimė su rh +
Katusik
mano irgi minusinis, todėl vaiko grupę irgi nustatynėjo dar gimdymo namuose. sūnus gavo mano grupę ir rezusą thumbup.gif
jurguciux
O as nezinau dukrytes kraujo grupes,niekas nepadare tyrimo
gabvidas
Mano ir minusinis (-3rezus) tai vaikams irgi tikrino,ir džiaugiuosi kad dukrytės(+2rezus),o jau sūnaus yra ta pati kaip mano ax.gif
Doomsday
as isipraciau i kudikio apziura, kai ryte daktare tikrina sveria ir t.t. tai pasake kad mazyle mano kraujo grupe paveldejo mirksiukas.gif
Treciadiene
Kadangi mano minusinis, tad nustatinėjo, o vaikelio buvo pliusinis, todėl šiek tiek ir paskubėjo ateiti į šį pasaulį smile.gif O be to ir gelta sirgo gal dvi savaites.
Soterija
QUOTE(robertutee19 @ 2008 04 06, 16:46)
mums nustate iskart,po kokiu pora val. na mano grupe inusine,vyro pliusine o vaikelis ir gime su pliusu tai as po gimdymo iskart po grupes nustatymo gavau vaistu i uzpakaliuka,sake antra gimdysiu taippat kaip pirma...tuos vaistus buvo leide ir per nestuma,del antikunu nors ju ir nebuvo rasta.
*

pas mane analogiška situacija smile.gif mirksiukas.gif
agute07
nenustatė verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.