Mums nustate, vaiko tokia pati kaip vyro
Mano mažylei nustatė kraujo grupę po gimdymo, ją paveldėjo iš manęs.Bet po 6 mėnesių rekomenduojama pakartoti ištirti kraujo grupę iš naujo.
QUOTE(elenuxus @ 2010 11 08, 14:10) O mums nustatinejo ,nors abu su vyru esam I(Rh +), bet maziui nustate I(Rh-) ... Jei vienas iš senelių turi minusą, tai 25 proc. tikimybė kad vaikelis jį paveldės. Šiaip be reikalo naujagimiui nenustatinėja , nebent mama minusinė arba su kūdikiu kokios nors problemos.
Gimdžiau VGN, prieš 4 d., ėmė kraują tyrimams ir su rezultatais pasakė vaiko kraujo grupę
Gimdžiau KMUK, nustatinėjo, nes mano I-, mažiaus II-, vyro II+, tai iš manęs -, o iš vyro II grupė.
pas mus - mano III-, vyro I+, na o abieju vaiku III+. Abiems nustate gimdymo namuose, kad zinot ar leisti man antiRHglobulina.
as labai norejau ,kadd nustatytu o gimdymo namuose nenustate nors gulejo inkubatoriuje ir kiekviena diena eme kraujuka tyrimams.
Nenustatė
su pirmaja nenustate, dar ir db vaiko kraujo grupes nezinau, su mazuoju, ta pati ryta, tik pagimdzius pasake ir grupe
Antakalnio GN kitą dieną jau nustatė kraujo grupę ir rezusą.
nenustate
Mums nustate iskarto kai gime,nes mano kraujukas neigiamas
nenustate.. nors labai noreciau zinot. savaja suzinojau tik eidama teisiu laikyt
Mums is karto nustate ir pasake, nes mano neigiama kraujo grupe
Tiek sunui, tiek dukrai nustate dar GN bunant, nors abu gimdziau skirtinguose GN
nustate gimdymo namuose
Musu dukrytei irgi nustate is karto, kadangi mamytes kraujo grupe neigiama.
QUOTE(SigaR @ 2011 02 02, 22:42) Įdomu nuo ko priklauso, kad vieniems vaikučiams kraujo grupę nustato o kitiems ne? Na dėl mamytės ir vaikučio grupės nesuderinamumo viskas aišku, kad būtina o kitiems dėl kokių dar gali priežaščių nustatynėti grupę?Ar tiesiog nuo noro priklauso...
musu nei vienam vaikui nenustae ir net neuzsimine ,kad reikia.Idomu nuo ko priklauso kodel kitiems tai daro,o kitiems ne.
Kadangi mano kraujo grupe minusine, todel po gimdymo iskarto tyre ir vaikiuko kraujo grupe tam kad zinoti ar reikia imuglobina leisti ar ne
abiems maziukams nustate,vienas mano grupe turi,kitas tecio:)
O tai tą kraujo grupę įrašo kur nors? Nes mums, kaip suprantu, niekas nenustatinėjo...
taip, mums nustate, nes reikejo, pas mane yra minusine kraujo grupe ir reikejo suzinoti vaikucio, padare ir pasake jau prima diena
QUOTE(areida @ 2011 04 23, 19:22) abiems maziukams nustate,vienas mano grupe turi,kitas tecio:) turiu du vaikus, pirmajam nustate III gr., nors mano I gr., o jo tecio IV gr.,
nustate ,nes mano - vyro + reikejo zinot ar leisti vaistus po gimdymo.Dukryte gime +IV
nenustate
Nustatė visus tris kartus dar GN ...
Taip,nustate dar GN kraujo grupe
mano vaikuciams taip pat nustate
Mūsų dukrytei nustatė GN kraujo grupę kai ėmė kraują, mūsų abiejų II+
Čia manau, kad jei ima kraują tai gali ir nustatyti, nebent nenori.
nenustatinejo nei vienam,nei kitam
nustate gimdymo namuose
Nei kauno klinikose, nei mazylyje nenustate
Gimdžiau VGN, nustatė. Bet maty todėl, kad mano ir vyro rezusai skirtingi...
Nustate iskarto GN.
mums nustate iskarto,. pasirode skirtingos kraujo grupes, del to issoko gelta, savaite dar prabuvom GN,
Mano kraujo grupė IV (AB), o vyro I(O), o vaikui nustatė IV(AB) kraujo grupę
Pakartojus vėliau kraujo tyrimą paaiškėjo, kad abu mūsų vaikai turi III (B ) kraujo grupę, kaip ir turi būti. O įsivaizduokit kiek gali kilti klausimų šeimoje po tokių "tyrimų"? Tad dabar bijočiau pasitikėti gimdymo namų kraujo grupių nustatymu
Nenustatinėjo.
QUOTE(Rasma @ 2011 06 18, 16:03) Mano kraujo grupė IV (AB), o vyro I(O), o vaikui nustatė IV(AB) kraujo grupę Pakartojus vėliau kraujo tyrimą paaiškėjo, kad abu mūsų vaikai turi III (B ) kraujo grupę, kaip ir turi būti. O įsivaizduokit kiek gali kilti klausimų šeimoje po tokių "tyrimų"? Tad dabar bijočiau pasitikėti gimdymo namų kraujo grupių nustatymu nu nieko sau mums nenustatinėjo, iki šiol nežinom
mums nenustatinejo
mano dukrytei kraujo grupes nenustatinejo. kai sesutes paprasiau, kad gal galetu nustatyti, tai parase, kad tokiems maziukams neverta nustatyti, kadangi kraujo grupe gali pasikeisti dar
tiesą pasakius aš iki šiol nežinau kokia gi yra mano mažiukės kraujo grupė
Mano abiems vaikams nustatinejo, todel kad mano neigiama kraujo grupe. Jei vaiku butu teigiama, tada man papildomai butu suleide kazkokiu vaistu. Kadangi ir ju neigiama, tai vaistu isvengiau
Man net i galva neatejo paklaust kraujo grupes, o niekas labai info ir nepirso, iki siol nezinau dukrytes kraujo grupes
O mums poliklnikoje nustate kraujo grupe, kad zinotume ir iklijavo i kortele. Padare tai tada, kai teko imti kruja pirma karta, tai buvo ~ iki 6 menesio.
|