Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naujagimio kraujo grupė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Gintarija86
Mums nustate, vaiko tokia pati kaip vyro rolleyes.gif
Sella
Mano mažylei nustatė kraujo grupę po gimdymo, ją paveldėjo iš manęs.Bet po 6 mėnesių rekomenduojama pakartoti ištirti kraujo grupę iš naujo.
Velaura
QUOTE(elenuxus @ 2010 11 08, 14:10)
O mums nustatinejo ,nors abu su vyru esam I(Rh +), bet maziui nustate I(Rh-) ...  g.gif Nors pirmom dienom sake, kad "vaiko tokia pat kaip jusu", pasikeitus pamainai ir israsant kazkodel jau minusine...Iki siol likau nesupratus.Vistiek dar darys kazkada tyrimus, tai pasitikslinsiu.
*

Jei vienas iš senelių turi minusą, tai 25 proc. tikimybė kad vaikelis jį paveldės.
Šiaip be reikalo naujagimiui nenustatinėja , nebent mama minusinė arba su kūdikiu kokios nors problemos.
Ssvetik
Gimdžiau VGN, prieš 4 d., ėmė kraują tyrimams ir su rezultatais pasakė vaiko kraujo grupę
Mirmukė
Gimdžiau KMUK, nustatinėjo, nes mano I-, mažiaus II-, vyro II+, tai iš manęs -, o iš vyro II grupė. smile.gif
rar
pas mus - mano III-, vyro I+, na o abieju vaiku III+. Abiems nustate gimdymo namuose, kad zinot ar leisti man antiRHglobulina.
Širdele
as labai norejau ,kadd nustatytu o gimdymo namuose nenustate nors gulejo inkubatoriuje ir kiekviena diena eme kraujuka tyrimams.
catus
Nenustatė schmoll.gif
*fujimi
su pirmaja nenustate, dar ir db vaiko kraujo grupes nezinau, su mazuoju, ta pati ryta, tik pagimdzius pasake ir grupe
savika
Antakalnio GN kitą dieną jau nustatė kraujo grupę ir rezusą.
SigaR
nenustate
Mmarisha
Mums nustate iskarto kai gime,nes mano kraujukas neigiamas
*Chardonnay*
nenustate.. nors labai noreciau zinot. savaja suzinojau tik eidama teisiu laikyt unsure.gif
Militukas
Mums is karto nustate ir pasake, nes mano neigiama kraujo grupe 4u.gif
zivily
Tiek sunui, tiek dukrai nustate dar GN bunant, nors abu gimdziau skirtinguose GN ax.gif
k@mylye
QUOTE(*Chardonnay* @ 2011 02 04, 01:42)
nenustate.. nors labai noreciau zinot. savaja suzinojau tik eidama teisiu laikyt unsure.gif
*

mums taip pat.
R_S
nustate gimdymo namuose smile.gif
Pukutė
Musu dukrytei irgi nustate is karto, kadangi mamytes kraujo grupe neigiama.
Sky Cloud
QUOTE(SigaR @ 2011 02 02, 22:42)
nenustate
*

Įdomu nuo ko priklauso, kad vieniems vaikučiams kraujo grupę nustato o kitiems ne? Na dėl mamytės ir vaikučio grupės nesuderinamumo viskas aišku, kad būtina o kitiems dėl kokių dar gali priežaščių nustatynėti grupę?Ar tiesiog nuo noro priklauso... g.gif Nes kaip matau ne visus vaikučius tiria... unsure.gif
sarafea
musu nei vienam vaikui nenustae ir net neuzsimine ,kad reikia.Idomu nuo ko priklauso kodel kitiems tai daro,o kitiems ne. g.gif
zhiu
Kadangi mano kraujo grupe minusine, todel po gimdymo iskarto tyre ir vaikiuko kraujo grupe tam kad zinoti ar reikia imuglobina leisti ar ne smile.gif
areida
abiems maziukams nustate,vienas mano grupe turi,kitas tecio:)
Valmiera
QUOTE(zhiu @ 2011 04 23, 18:17)
Kadangi mano kraujo grupe minusine, todel po gimdymo iskarto tyre ir vaikiuko kraujo grupe tam kad zinoti ar reikia imuglobina leisti ar ne  smile.gif
*

drinks_cheers.gif Mano grupė irgi minusinė, tai visiems trims vaikams iš karto po gimdymo nustatinėjo kraujo grupę.
Axxa
O tai tą kraujo grupę įrašo kur nors? Nes mums, kaip suprantu, niekas nenustatinėjo...
sarafea
QUOTE(Valmiera @ 2011 04 26, 10:46)
drinks_cheers.gif Mano grupė irgi minusinė, tai visiems trims vaikams iš karto po gimdymo nustatinėjo kraujo grupę.
*

aha,va dabar supratau kodel vieniems nustato,kitiems ne 4u.gif
XVXVX
QUOTE(zhiu @ 2011 04 23, 19:17)
Kadangi mano kraujo grupe minusine, todel po gimdymo iskarto tyre ir vaikiuko kraujo grupe tam kad zinoti ar reikia imuglobina leisti ar ne  smile.gif
*

drinks_cheers.gif abiems nustatinejo kraujo grupes, deja nei vieno nebuvo minusine smile.gif
Aijgozel
taip, mums nustate, nes reikejo, pas mane yra minusine kraujo grupe ir reikejo suzinoti vaikucio, padare ir pasake jau prima diena wink.gif
lina-linutia
QUOTE(areida @ 2011 04 23, 19:22)

turiu du vaikus, pirmajam nustate III gr., nors mano I gr., o jo tecio IV gr., ax.gif , tai sake, kad jis turi mociutes kraujo grupe ax.gif o antrojo niekas nenustatinejo g.gif
Iveco
nustate ,nes mano - vyro + reikejo zinot ar leisti vaistus po gimdymo.Dukryte gime +IV
Kreziukas
nenustate schmoll.gif kai dar paklausem kokia kraujo grupe, nes dare papildomos kraujo tyrimus del mazo trombocitu kiekio, pasake, kad jeigu gimdymas nebuvo komplikuotas, tai nenustatineja jie g.gif
lyra
Nustatė visus tris kartus dar GN ... biggrin.gif
wylia
Taip,nustate dar GN kraujo grupe smile.gif
matuske
QUOTE(areida @ 2011 04 23, 19:22)
*

mano taip pat abiems vaikuciams nustate, vienas pasieme mano karaujo grupe, kitas - tecio smile.gif . tas, kutis gime su tecio kraujo grupe, ilgiau uztruko ligoninej, nes pageltonavo
traske3
mano vaikuciams taip pat nustate mirksiukas.gif , kitaip ir but negalejo, nes mano 2- o MB 1+ grupes, tai reikejo tikrint ar antikunius reik mazyliui suleist mirksiukas.gif
Taboo
Mūsų dukrytei nustatė GN kraujo grupę kai ėmė kraują, mūsų abiejų II+
Čia manau, kad jei ima kraują tai gali ir nustatyti, nebent nenori.
zhulikele
nenustatinejo nei vienam,nei kitam
jancikas
nustate gimdymo namuose
Qwertyio
Nei kauno klinikose, nei mazylyje nenustate schmoll.gif
Smiltele82
Gimdžiau VGN, nustatė. Bet maty todėl, kad mano ir vyro rezusai skirtingi...
Viktė.
Nustate iskarto GN. smile.gif
mixasia
mums nustate iskarto,. pasirode skirtingos kraujo grupes, del to issoko gelta, savaite dar prabuvom GN,
Rasma
Mano kraujo grupė IV (AB), o vyro I(O), o vaikui nustatė IV(AB) kraujo grupę doh.gif Mūsų abiejų kraujo grupės teigiamos, bet kažkodėl GN vaikui kraujo grupę nutatinėjo. Toks 'mamos kraujo' grupės paveldimumas neįmanomas, tad aš jau gimdymo namuose sakiau, kad nesąmonę įpylė (vaikas galėtų turėti tik II (A) arba III (B ) kraujo grupę). Arba ten labai atmestinai kraujo grupes nustatinėja, arba rašo 'iš akies' pažiūrėję į tėvų kraujo grupes ir elementariai nežino 10-11 klasės biologijos kurso apie kraujo grupių paveldimumą g.gif
Pakartojus vėliau kraujo tyrimą paaiškėjo, kad abu mūsų vaikai turi III (B ) kraujo grupę, kaip ir turi būti.
O įsivaizduokit kiek gali kilti klausimų šeimoje po tokių "tyrimų"? cool.gif

Tad dabar bijočiau pasitikėti gimdymo namų kraujo grupių nustatymu unsure.gif
nuar
Nenustatinėjo.
maumė
QUOTE(Rasma @ 2011 06 18, 16:03)
Mano kraujo grupė IV (AB), o vyro I(O), o vaikui nustatė IV(AB) kraujo grupę doh.gif Mūsų abiejų kraujo grupės teigiamos, bet kažkodėl GN vaikui kraujo grupę nutatinėjo. Toks 'mamos kraujo' grupės paveldimumas neįmanomas, tad aš jau gimdymo namuose sakiau, kad nesąmonę įpylė (vaikas galėtų turėti tik II (A) arba III (B ) kraujo grupę). Arba ten labai atmestinai kraujo grupes nustatinėja, arba rašo 'iš akies' pažiūrėję į tėvų kraujo grupes ir elementariai nežino 10-11 klasės biologijos kurso apie kraujo grupių paveldimumą g.gif
Pakartojus vėliau kraujo tyrimą paaiškėjo, kad abu mūsų vaikai turi III (B ) kraujo grupę, kaip ir turi būti.
O įsivaizduokit kiek gali kilti klausimų šeimoje po tokių "tyrimų"? cool.gif

Tad dabar bijočiau pasitikėti gimdymo namų kraujo grupių nustatymu unsure.gif
*

nu nieko sau unsure.gif
mums nenustatinėjo, iki šiol nežinom
snekute
mums nenustatinejo
*Mamis*
mano dukrytei kraujo grupes nenustatinejo. kai sesutes paprasiau, kad gal galetu nustatyti, tai parase, kad tokiems maziukams neverta nustatyti, kadangi kraujo grupe gali pasikeisti dar g.gif
Jovani
tiesą pasakius aš iki šiol nežinau kokia gi yra mano mažiukės kraujo grupė blush2.gif
smiler
Mano abiems vaikams nustatinejo, todel kad mano neigiama kraujo grupe. Jei vaiku butu teigiama, tada man papildomai butu suleide kazkokiu vaistu. Kadangi ir ju neigiama, tai vaistu isvengiau biggrin.gif
MissMartini
Man net i galva neatejo paklaust kraujo grupes, o niekas labai info ir nepirso, iki siol nezinau dukrytes kraujo grupes g.gif
Ir vėl Pavasaris ateis...
O mums poliklnikoje nustate kraujo grupe, kad zinotume ir iklijavo i kortele. Padare tai tada, kai teko imti kruja pirma karta, tai buvo ~ iki 6 menesio. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.