abu pasieme tevelio kraujo grupes tad man turejo suleisti kazko (uzkrito pavadinimas)
mano leliukams abiems nustatinejo, nes mano -I gr tai ziurejo ar vaikai - ar +
abu pasieme tevelio kraujo grupes tad man turejo suleisti kazko (uzkrito pavadinimas)
Manau,nereikia sunerimti,jei nenustatė vaiko kraujo grupės. Galima daryti išvadą, kad kraujo grupes tikrina tik tų vaikučių,kurių mamyčių kraujo grupė yra 'minusinė'.
Mano sunui taip pat nustate kraujo grupe tik gimus.
Mums nustate
Nors mano ir pliusine
Mano vaikiukam irgi nenustatinejo
Musu abieju pliusines, bet mums nustate jau po pirmos paros ligoninej
Mums nustate musu +
Klaipedos gimdymo namuos musu mazylei nustate antra para po gimimo
mum kraujo grupe nustate iskart po gimdymo
gimdymo namuose nenustate
Ir as nezinau savo mazhiuko kraujo grupes
as net nepagalvojau, kraujuka eme ir ne viena karta vaikui kol gimdymo namuose buvom, bet nepaklausiau, kai eisim pas daktaryte reikes i kortele paziureti, gal irasyta bus.
Man dukrytes kraujo grupe nustate iskart, nes as esu Rh minusas kraujo, o mazyle Rh pliusas, tai man reikejo vaistu suleist, del antikuniu. Tai del to ir nustatinejo.
Mums nenustatė, pati klausiau išrašymo dieną gydytojos apie tai, o ji atsakė, kad gimdymo namuose nenustatinėja
Taip, mes vaiko kraujo grupe suzinojome dar gimdymo namuose. Nustate, kad jos skirtingos ir pasake, kad del to gali buti stipresne naujagimio gelta, nes tuomet padideja bilirubino kiekis.
O as galvojau ,kad visiems mazyliams nustato gimd.namuose.Mano rh-,tai del to reiskia ir mano vaikeliui nustate is kart,nes jo rh+ tai man antikuniu suleido
nenustate..... kraujo grupe suzinojau tik po keliu menesiu, kaip pasidarem kraujo tryima
O maniškiui irgi niekas nenustatinėjo
mum irgi nenustate
As kai pagimdziau ir nustate gimdimo namuose kraujo grupe vaikucio,as tik paprasiau kad irasytu i skiepu knygele.
ta pacia diena kai gime mums nustate
mum tik pasake, kad Rh +, o kelinta grupe tai nesake
negirdejau, kad butu nustatineje, nebent nepasake
Man abiejų vaikiukų kraujo grupę nustatė iškart,vos tik gimė, dar ant gimdymo stalo, netgi virkštelės dar nebuvo nukirptos. Net pati nežinau, kaip ten nustatinėjo. Mano pačios kraujo 1gr., o abiejų vaikų 2gr. kaip ir vyro.
VGN nesakė ,kokią kraujo grupę turi leliukas
mums nustatė iš karto tik gimusiai dar gimdykloje nes mano II- vyro III + o dukrytės IV-
iš karto po gimdymo apžiūri kūdikį ir nustato kraujo grupę
o man niekas nesake, kokia grupe
o mum nenustatinejo
nustate is kart po gimdymo
Kadangi pas mane rezus - , tai mano abiems sūneliams iš karto po gimimo nustatė kraujo grupę, nes nuo jų rezuso priklausė, ar reikės leisti man imunoglobuliną ar ne
mums tai nenustate,as ir neprasiau,maniau - nepriklauso.siaip idomu butu zinot dukrytes kraujo grupe
Mums nustate is karto dar bunant gimdykloi
Nustate iskart po gimdymo,nes musu su vyru kraujo grupes skyresi,jo +,mano -,tai iskart nustate vaiko.
Naujagimio kraujo grupe nustatyti nera butina. Tai daroma jei mama Rh(D)-, jei naujagimiui sunki gelta ar reikalingas kraujo perpylimas. Be to, naujagimio ABO sistemos antigenu (kraujo grupe lemiantys baltymai) gamyba ir raiska dar nera pilnaverte, todel veliau kraujo grupe gali "keistis".
Nustatė ligoninėje, palatoje prie mano pačios akių. Nors pagal mūsų su vyru kraujo grupes, tai tas tyrimas tik patvirtino kas ir taip aišku buvo
Sveiki mamukai,gal nelabai i tema bet papasakosu savo istorija .....Man katik gimusei nustate B(III) RH+ krujo grupe,na tai kur bepaklausdavo (gydymo istaigose) ar daktarai patys pasiziuredavo rasydavo ta grupe jau kuri uzrasyta ligos istorijoje,ar pasakydavome.Ir stai man pastojus gydytoja i visu tyrimu sarasa irse ir kraujo grupes nustatyma,gavus atsakyma nustebau,ogi mano kraujo grupe pasirodo yra 0(I) RH+ tuomet seke dar skirtingose istaigose kraujo gr. nustatymai kurie patvirtino 0(I) Tai vat kokiu juoku buna
Su visais vaikais nustatė iškart gimus gimdymo namuose
Papildyta: QUOTE(Olmeca @ 2008 05 31, 19:58) del tos pacios priezasties, nustate ir maniskiam , per para man buvo suleistas imunoglobulinas o man šį kartą nesuleido imunoglobulino nes paaiškėjo kad vaikučio 2-a minusinė (pas mane minusas I pas vyrą pliusas II) kokia keista konstrukcija o pas kitus vaikus pirma pliusas QUOTE(Corny @ 2008 06 02, 07:48) Sveiki mamukai,gal nelabai i tema bet papasakosu savo istorija .....Man katik gimusei nustate B(III) RH+ krujo grupe,na tai kur bepaklausdavo (gydymo istaigose) ar daktarai patys pasiziuredavo rasydavo ta grupe jau kuri uzrasyta ligos istorijoje,ar pasakydavome.Ir stai man pastojus gydytoja i visu tyrimu sarasa irse ir kraujo grupes nustatyma,gavus atsakyma nustebau,ogi mano kraujo grupe pasirodo yra 0(I) RH+ tuomet seke dar skirtingose istaigose kraujo gr. nustatymai kurie patvirtino 0(I) Tai vat kokiu juoku buna Nu jo cia tikrai
Mums nenustatė, reikėjo vėliau poliklinikoj aiškintis
mums nustate tik gimus vaikui
Maniškiui nenustatė
|