Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naujagimio kraujo grupė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dzhina
mano leliukams abiems nustatinejo, nes mano -I gr tai ziurejo ar vaikai - ar +
abu pasieme tevelio kraujo grupes tad man turejo suleisti kazko (uzkrito pavadinimas) doh.gif
Tereza78
Manau,nereikia sunerimti,jei nenustatė vaiko kraujo grupės. Galima daryti išvadą, kad kraujo grupes tikrina tik tų vaikučių,kurių mamyčių kraujo grupė yra 'minusinė'.
-Neužmirštuolė-
Mano sunui taip pat nustate kraujo grupe tik gimus.
LoveIs
Mums nustate 4u.gif
Nors mano ir pliusine rolleyes.gif
g.daiva
Mano vaikiukam irgi nenustatinejo ax.gif gal todel kad mano pliusine grupe g.gif
shlepsė
Musu abieju pliusines, bet mums nustate jau po pirmos paros ligoninej smile.gif
giedrute25
Mums nustate musu +
Jurgachka
Klaipedos gimdymo namuos musu mazylei nustate antra para po gimimo 4u.gif (musu su vyru +).
erlin
mum kraujo grupe nustate iskart po gimdymo smile.gif
bimkutele
gimdymo namuose nenustate verysad.gif o dabar darys kraujo tyrima ir daktare sake,jei norim grupe suzinoti teks sumoketi g.gif rytoj keliausim ax.gif
Dovidenija
Ir as nezinau savo mazhiuko kraujo grupes g.gif Kazkaip nenustate jos gimdymo namuose, nors ir gimdziau privaciai, uz viska buvau sumokejus. ax.gif Aisku jeigu buciau domejusis gal viskas butu kitaip, bet gulejau po cezario ir ne tas buvo galvoj schmoll.gif
wilwute
as net nepagalvojau, kraujuka eme ir ne viena karta vaikui kol gimdymo namuose buvom, bet nepaklausiau, kai eisim pas daktaryte reikes i kortele paziureti, gal irasyta bus.
snail
Man dukrytes kraujo grupe nustate iskart, nes as esu Rh minusas kraujo, o mazyle Rh pliusas, tai man reikejo vaistu suleist, del antikuniu. Tai del to ir nustatinejo.
Svajūnė
Mums nenustatė, pati klausiau išrašymo dieną gydytojos apie tai, o ji atsakė, kad gimdymo namuose nenustatinėja verysad.gif
erosi
QUOTE(snail @ 2008 05 02, 18:34)
Man dukrytes kraujo grupe nustate iskart, nes as esu Rh minusas kraujo, o mazyle Rh pliusas, tai man reikejo vaistu suleist, del antikuniu. Tai del to ir nustatinejo.
*

pas mus ta pati situaija. drinks_cheers.gif
nivea*
Taip, mes vaiko kraujo grupe suzinojome dar gimdymo namuose. Nustate, kad jos skirtingos ir pasake, kad del to gali buti stipresne naujagimio gelta, nes tuomet padideja bilirubino kiekis.
FATMA
QUOTE(snail @ 2008 05 02, 21:34)
*

Mano taip pat,jei mamyte ne minusas gimdymo namuose kraujo nenustatineja
giedre78
O as galvojau ,kad visiems mazyliams nustato gimd.namuose.Mano rh-,tai del to reiskia ir mano vaikeliui nustate is kart,nes jo rh+ tai man antikuniu suleido
Laura_online
nenustate..... kraujo grupe suzinojau tik po keliu menesiu, kaip pasidarem kraujo tryima
Diana L-B
O maniškiui irgi niekas nenustatinėjo verysad.gif Ir dabar, kai paprašiau (vaikui 15 mėn), kad padarytų kraujo tyrimą, nes norėčiau žinoti bent hemoglobiną, tai sako, kodėl čia mamytė taip nori vaiką badyt, ir ...nedavė siuntimo blink.gif
lakosta
mum irgi nenustate schmoll.gif
neringa_lt
As kai pagimdziau ir nustate gimdimo namuose kraujo grupe vaikucio,as tik paprasiau kad irasytu i skiepu knygele.
inliux
ta pacia diena kai gime mums nustate smile.gif
Ilmeriux
mum tik pasake, kad Rh +, o kelinta grupe tai nesake
Raminta M.
negirdejau, kad butu nustatineje, nebent nepasake blink.gif
*Brunetė*
QUOTE(snail @ 2008 05 02, 21:34)
*

drinks_cheers.gif pas mus lygiai tokia pati situacija
Jurada
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 05 14, 00:27)
mum tik pasake, kad Rh +, o kelinta grupe tai nesake
*

Lygiai tas pats drinks_cheers.gif . Galėtų pasakyti. Dabar specialiai kraujo tyrimą darytis. g.gif
Vikulė
Man abiejų vaikiukų kraujo grupę nustatė iškart,vos tik gimė, dar ant gimdymo stalo, netgi virkštelės dar nebuvo nukirptos. Net pati nežinau, kaip ten nustatinėjo. Mano pačios kraujo 1gr., o abiejų vaikų 2gr. kaip ir vyro.
alisa1
VGN nesakė ,kokią kraujo grupę turi leliukas g.gif ...Ir iki šiol dar nežinau.Tik ,kad pliusas ,pasakė.
Staigmena
mums nustatė iš karto tik gimusiai dar gimdykloje nes mano II- vyro III + o dukrytės IV- 4u.gif
bimkutele
QUOTE(gertrudos mama @ 2008 05 16, 21:32)
mums nustatė iš karto tik gimusiai dar gimdykloje nes mano II- vyro III + o dukrytės IV- 4u.gif
*

mano dukrytes taip pat IV- 4u.gif skaiciau,kad tik 5% planetos gyventoju tokia kraujo grupe turi.
renatienė
iš karto po gimdymo apžiūri kūdikį ir nustato kraujo grupę
bimkutele
QUOTE(renatienė @ 2008 05 16, 23:21)
iš karto po gimdymo apžiūri kūdikį ir nustato kraujo grupę
*

bent jau mums nenustate. 3men.gydytoja pasiule pasidaryti kraujo tyrima grupei nustatyti,buvo makamas tyrimas
laurrencja
o man niekas nesake, kokia grupe schmoll.gif gal reikejo paklaust? tada ne tas galvoj buvo ax.gif
zizina
o mum nenustatinejo verysad.gif , as tai paklausiau, labai norejau suzinot kokia grupe, bet sake nenustatyneja dabar, nebent reikalas butu, cia priklauso matyt nuo tevu grupiu ar nera geltos pozymiu ar kazkas panasaus, nesigylinau biggrin.gif
RaGana Esu
nustate is kart po gimdymo
Valmiera
Kadangi pas mane rezus - , tai mano abiems sūneliams iš karto po gimimo nustatė kraujo grupę, nes nuo jų rezuso priklausė, ar reikės leisti man imunoglobuliną ar ne smile.gif .
Vijora
mums tai nenustate,as ir neprasiau,maniau - nepriklauso.siaip idomu butu zinot dukrytes kraujo grupe g.gif
ausrine261
Mums nustate is karto dar bunant gimdykloi
sdr
QUOTE(ausrine261 @ 2008 05 24, 09:26)
Mums nustate is karto dar bunant gimdykloi
*

ir mum abu kartus iskart nustate ax.gif
zzuzza
Nustate iskart po gimdymo,nes musu su vyru kraujo grupes skyresi,jo +,mano -,tai iskart nustate vaiko.
Olmeca
QUOTE(Valmiera @ 2008 05 23, 15:25)
Kadangi pas mane rezus - , tai mano abiems sūneliams iš karto po gimimo nustatė kraujo grupę, nes nuo jų rezuso priklausė, ar reikės leisti man imunoglobuliną ar ne smile.gif .
*

del tos pacios priezasties, nustate ir maniskiam , per para man buvo suleistas imunoglobulinas
Arven
Naujagimio kraujo grupe nustatyti nera butina. Tai daroma jei mama Rh(D)-, jei naujagimiui sunki gelta ar reikalingas kraujo perpylimas. Be to, naujagimio ABO sistemos antigenu (kraujo grupe lemiantys baltymai) gamyba ir raiska dar nera pilnaverte, todel veliau kraujo grupe gali "keistis".
Kamane82
Nustatė ligoninėje, palatoje prie mano pačios akių. Nors pagal mūsų su vyru kraujo grupes, tai tas tyrimas tik patvirtino kas ir taip aišku buvo smile.gif
Corny
Sveiki mamukai,gal nelabai i tema bet papasakosu savo istorija .....Man katik gimusei nustate B(III) RH+ krujo grupe,na tai kur bepaklausdavo (gydymo istaigose) ar daktarai patys pasiziuredavo rasydavo ta grupe jau kuri uzrasyta ligos istorijoje,ar pasakydavome.Ir stai man pastojus gydytoja i visu tyrimu sarasa irse ir kraujo grupes nustatyma,gavus atsakyma nustebau,ogi mano kraujo grupe pasirodo yra 0(I) RH+ tuomet seke dar skirtingose istaigose kraujo gr. nustatymai kurie patvirtino 0(I) Tai vat kokiu juoku buna ax.gif
*Svajone*
Su visais vaikais nustatė iškart gimus gimdymo namuose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Olmeca @ 2008 05 31, 19:58)
del tos pacios priezasties, nustate ir maniskiam , per para man buvo suleistas imunoglobulinas

o man šį kartą nesuleido imunoglobulino nes paaiškėjo kad vaikučio 2-a minusinė (pas mane minusas I pas vyrą pliusas II) kokia keista konstrukcija o pas kitus vaikus pirma pliusas g.gif
Linikė
QUOTE(Corny @ 2008 06 02, 07:48)
Sveiki mamukai,gal nelabai i tema bet papasakosu savo istorija .....Man katik gimusei nustate B(III) RH+ krujo grupe,na tai kur bepaklausdavo (gydymo istaigose) ar daktarai patys pasiziuredavo rasydavo ta grupe jau kuri uzrasyta ligos istorijoje,ar pasakydavome.Ir stai man pastojus gydytoja i visu tyrimu sarasa irse ir kraujo grupes nustatyma,gavus atsakyma nustebau,ogi mano kraujo grupe pasirodo yra 0(I) RH+ tuomet seke dar skirtingose istaigose kraujo gr. nustatymai kurie patvirtino 0(I) Tai vat kokiu juoku buna  ax.gif
*

Nu jo cia tikrai g.gif smile.gif Kartais ir as pagalvoju ar nereiketu kraujo grupes dar karta issitirt? g.gif
mamyciuk
Mums nenustatė, reikėjo vėliau poliklinikoj aiškintis
Žana B
mums nustate tik gimus vaikui
beibis
Maniškiui nenustatėsad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.