Naujausias fotokonkursas - "Man smagiausia su mamyte!"Su mama vaikas išgyvena daugybę gražių šiltų jaukių džiugių gyvenimo akimirkų, iš jos išmoksta galybę naujų dalykų, kopijuoja ją. Savo šeimos albumuose tikrai turime ne vieną nuotrauką, kurioje užfiksuota, kaip smagiai mama leidžia laiką su mažyliu/-iais. Skelbiame naują fotokonkursą Man smagiausia su mamyte!, kuris pradžiugins kiekvieno akį pačiomis įvairiausiomis mamos ir mažylio gyvenimo akimirkomis. Būtina sąlyga nuotraukoje turi būti ir mama, ir vaikas/-ai. O tema išties labai plati tiks viskas, ką smagaus, įdomaus įsimintino veikėte kartu (portretinės nuotraukos netinka, nes žymiai lengviau išrinkti nugalėtoją, vertinant neportretines nuotraukas). Nuotraukas fotokonkursui galite pateikti 2005 04 04 2005 04 15.Sugalvokite kuo originalesnį, šmaikštesnį pavadinimą taip nuotrauka sulauks daugiau dėmesio ir pelnys daugiau balsų. Pavadinimą rašykite naudodami lietuviškus simbolius (ų, š, ą, ž ir kt.) Balsuoti galėsite už 3 labiausiai patikusias nuotraukas 2005 04 15- 2005 04 20Dalyvaukite ir laimėkite puikių kokybiškų profesionalių nuotraukų sau ir savo mažyliui, nes fotokonkurso prizas fotosesija REDLUK fotonamuose! Visiems sėkmės konkurse!
mandalina
2005 04 04, 09:43
Uau, koks fainas prizas  : O ne portretinės, bet darytos pas profesionalus tinka? Portretinės kaip suprantu kur abu sėdi ir žiūri į objektyvą, ane?  :
QUOTE(mandalina @ 2005 04 04, 10:43) Uau, koks fainas prizas  : O ne portretinės, bet darytos pas profesionalus tinka? Galioja visos tos pačios taisyklės, kaip ir ankstesniuose fotokonkursuose, čia keletas jų: | i |
| 7. Fotokonkursui gali būti pateiktos ir profesionalių fotografų, ir neprofesionalų darytos nuotraukos, nebent konkretaus konkurso taisyklėse būtų nurodyta kitaip. 8. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip. |
visos kitos taisyklės ŠTAI ČIA
Oj kokios grazios pacios pirmosios fotkes
caca lialia
2005 04 04, 14:56
O kaip ir kur jau įdėtas nuotraukas pamatyti? Kažkaip aš nieko čia nerandu
QUOTE(caca lialia @ 2005 04 04, 15:56) O kaip ir kur jau įdėtas nuotraukas pamatyti? Kažkaip aš nieko čia nerandu  www.supermama.lt/foto atsidarys konkursų galerija. Paspausk pavadinimą "Man smagiausia su mamyte" ir atsidarys nuotraukų galerija. Paspaudus nuotrauką galima ją pasididinti. Kitas būdas nueiti pažiūrėti nuotraukų - forumo lango dešiniajame viršutiniame kampe yra nuoroda Fotokonkursai (smulkiu šriftu) paspausk
kas man gali sumazinti fotke a  atsiusciau
QUOTE(meduza @ 2005 04 04, 16:28) kas man gali sumazinti fotke a  atsiusciau  atsiusk bliudukas@mail.ru
QUOTE(Chilli @ 2005 04 04, 16:41) atsiusk bliudukas@mail.ru nusiuciau
caca lialia
2005 04 04, 15:46
Ačiū, Aurėja, už pagalbą. Pažiūrėjau nuotraukytes, labai gražios  Gal reikės ir man su savo zuika sudalyvauti
tuoj bus
-Aušrinė-
2005 04 04, 19:05
o su promociute AR su tetuku galima?
kazkas atidare tokia pacia tema, o as kerepla ten ir pasireiskiau labai smagus konkursas,grazios nuotraukos. turetu daug buti fotkiu, nes visi turi nuotrauku su mamytem laukiu patvirtinimo
norejau paklausti super mamos, jeigu pas mane kompe nera lituvisku simboliu ir as ne LT gyvenu ,tai nuotraukos nepatvirtinsit?
Kutuliukas
2005 04 04, 21:29
QUOTE(babuska @ 2005 04 04, 20:41) norejau paklausti super mamos, jeigu pas mane kompe nera lituvisku simboliu ir as ne LT gyvenu ,tai nuotraukos nepatvirtinsit?  Na aš galvoju gal patvirtins  - ištaisys ir patvirtins. Bet už tai šokolado pareikalaus Va ir aš saviškės laukiu
LOCKETS
2005 04 04, 21:53
 konkursas  Mes irgi dalyvaujam
labai jau daznai kartojasi tas pavadinimas mudu abudu, apie nuotrauka nieko pries neturiu, netgi grazi
Kutuliukas
2005 04 04, 23:14
Na na ...kur mūsiškė kabo? Beje, kaip čia su aptarimu? Ir čia ir po nuotraukomis siūlo pradėti aptarimą..  gal dar kur..
nu tas angeliuko sapnas kokia fotke miela - sa kes
QUOTE(Gabriela @ 2005 04 04, 20:05) o su promociute AR su tetuku galima?  ne, juk konkursas - "Man smagiausia su mamyte!" Tad tėčiai tegu palaukia savo dienos (tėvo dienai tikrai bus kažkas panašaus suorganizuota). Be to ir konkurso aprašyme yra nurodyta būtina sąlyga - vaikas/-ai ir mamytė. QUOTE(babuska @ 2005 04 04, 20:41) norejau paklausti super mamos, jeigu pas mane kompe nera lituvisku simboliu ir as ne LT gyvenu ,tai nuotraukos nepatvirtinsit?  Tokiu atveju, prieš tvirtindami, mes pataisome
Jau kiek fainų nuotraukyčių yra Turbūt šitam konkurse bus daug dalyvių, nes manau visos turi nuotraukų su vaikais
Saulyte
2005 04 05, 08:52
Nu nzn, cia aisku mamytes baisiausia supyksit ant manes, ale maziau nei puse nuotrauku atitinka tema  Nugi as supratau, kad turi kazka tai tokio veikti, o ne ziureti apsikabinus i foto objektyva
QUOTE(Saulyte @ 2005 04 05, 09:52) Nu nzn, cia aisku mamytes baisiausia supyksit ant manes, ale maziau nei puse nuotrauku atitinka tema  Nugi as supratau, kad turi kazka tai tokio veikti, o ne ziureti apsikabinus i foto objektyva  bet jei apsikabinus smagu su mamyte?
Jeigu dabr reiktų rinkt tai kaip tik jau turėčiau tris favorites, bet jaučiu, kad nuotraukų bus tooooks kiekis, kad apsispręsti buz labai sunku. Beje man ir gražiausios tos nuotraukos kur į objektyvą žiūri  Na tiesiog nelabai mėgstu nuotraukas kur daug daiktų, daug spalvų, mirgu marga, kažkas tolumoj kažką veikia...
tai tikriausiai mes tau labai patikom nu man paciai labiausiai patiko tokia foto kur ziurim i objektyva man tokios foto,kur apsikabibnusi mamyte ir leliukas, dvelkia svelnumu o kritika geras dalykas
Juk konkurso temoj nėra nurodyta, kad kažką būtina veikti su mamyte, gal pvz. man smagiausia būti apsikabinus su mamyte  Todėl ir siunčia tokias nuotraukas, kurios joms atrodo gražios  Ir aš dar nemačiau nei vienos nuotraukos neatitinkančios konkurso temos
QUOTE(ewa @ 2005 04 05, 10:20) Aga, patikot, nuo seniau dar šitą nuotrauką atsimenu 
LOCKETS
2005 04 05, 09:41
Toshe, tavo foto laabai grazi
QUOTE(Saulyte @ 2005 04 05, 09:52) Nu nzn, cia aisku mamytes baisiausia supyksit ant manes, ale maziau nei puse nuotrauku atitinka tema  Nugi as supratau, kad turi kazka tai tokio veikti, o ne ziureti apsikabinus i foto objektyva  QUOTE(Dikė @ 2005 04 05, 10:06) Juk konkurso temoj nėra nurodyta, kad kažką būtina veikti su mamyte, gal pvz. man smagiausia būti apsikabinus su mamyte  Todėl ir siunčia tokias nuotraukas, kurios joms atrodo gražios  Ir aš dar nemačiau nei vienos nuotraukos neatitinkančios konkurso temos  iš tiesų vis daugėja tokių beveik portretinių nuotraukų. Žinoma kad be galo smagu tiesiog apsikabinti mamytę, ir tokios foto kiekvienam labai mielos, ir šiltos pažiūrėti Konkurso taisyklėse, kaip matėte, prašėm siųsti neportretines nuotraukas. Kaip mes po to jas vertinsim ir balsuosim už 3 geriausias? - Ar pagal mamytės nosies ilgį, ar pagal akių dydį?Ar vaiko mimiką? - Sudėtinga bus mums pačioms. Todėl būtų visiems paprasčiau ir įdomiau matyti kuo daugiau "veiksmo"; per dieną su mamyte vaikas nuveikia galybę smagių dalykų: prausiasi, velkasi, sauskelnes keičia, šukuojasi, "tvarkosi", padeda gaminti, valgo, žaidžia, ugdosi, šoka, galų gale miega kartu, eina pasivaikščioti, atostogauja prie jūros ir t.t. ir pan.
nu gerai - netinka tai netinka - isimkit mano foto.
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 12:45) nu gerai - netinka tai netinka - isimkit mano foto.  čia "pamokslas" buvo besiruošiantiems dalyvauti konkurse, tikrai netaikiau tau tos kur patvirtintos, tai patvirtintos. Nebent jei radai kokią superinę kitą nuotrauką ir labai nori keisti, tai dar galima iki balsavimo pradžios.
neturiu kitu mielesniu uz sita - tik su teciu
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 12:53) neturiu kitu mielesniu uz sita - tik su teciu  aš irgi nekeisčiau, jūs ten tokį svarbų veiksmą atlikinėjat
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 09:25) Toshe, tavo foto laabai grazi  Aciu aciu!Is kur zinai,kad cia mes???
Kutuliukas
2005 04 05, 12:55
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 13:12) Va va, o maniškės plikaputytes netvirtino  Ryšiai Bet sugalvojau - ko gero siūsiu i konkursą savo nuotrauką su savo mamyte. Juk galima, ania?
QUOTE(Toshe @ 2005 04 05, 13:19) Aciu aciu!Is kur zinai,kad cia mes???  pazystu
SuperBaba
2005 04 05, 14:35
Ši kartą labai sunku bus balsuot - visos nuotarukos  Ech...
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 05, 13:55) Bet sugalvojau - ko gero siūsiu i konkursą savo nuotrauką su savo mamyte. Juk galima, ania?  [/i][/size][/color][/font] o ką - įdomu
LOCKETS
2005 04 05, 16:31
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 10:48) o jusu fotke is karto pazinau ir kaip mus taip greit demaskavai?
asfaltuota
2005 04 05, 17:20
Kažko man labai sudėtingai šykart. Vis per didelė, per didelė, mažinau mažinau kaip lapė sūrį, kol visai mažulytė liko. Paskui blyn ji kažkaip ne JPG pasidarė. Vėl neprikabino. Paverčiau JPG, vistiek kažkas blogai ... Nieko nesuprantu...
QUOTE(Zanetux @ 2005 04 05, 16:31) ir kaip mus taip greit demaskavai?  Nugi ir man iš karto jūsų nuotrauka į akį krito  Taigi net avatare fonas toks pat kaip nuotraukoj O man dar vis klausimas kyla kaip jūs ten taip sudėtingai mažinat nuotraukas  Aš tai paspaudžiu vieną knopkę ir susimažina pati iki reikiamo dydžio  Tiksliau pasirenku kokios noriu, small, midle ar large ir viskas
Geras konkursas  Labiausiai man kol kas patinka: " Mama, nesijuok - pilotavimas reikalas rimtas!" Dar labai faina: " Mes mergytės, kaip uogytės! Jums prisistato dvi smagios mėlynės :-)"  Va šitos nuotraukos tai tikrai labai atitinka fotokonkurso temą
Jūra_ , reikia tavo nuotrauką sutvarkyti, ten po mažinimo matyt liko didelis baltas fonas nenukirptas. Reikia nukirpti tą nemažą tuščią plotą ir iš naujo užpildyti paraišką. Sėkmės!
Mažulėlė
2005 04 05, 18:48
O su krikšto mama galima?  arba - ar galima, jei nuotraukoje ir mama, ir krikšto mama?
Jokiomama
2005 04 05, 19:08
QUOTE(Toshe @ 2005 04 05, 12:19) Aciu aciu!Is kur zinai,kad cia mes???  Na va, Toshe, susekiau  isimylejau jusu nuotrauka ir galvoju, kaip cia suradus kieno ji ir paklausus kas fotografavo. Tiesiog fantastika! O jau mergaites kokios fainuoles! Mano balsas uz jus! Isduok paslapti, prasau  ir brukstelk i asmenine arba viesai paskelbk kas tokias nuotraukas daro. Aciu, aciu, aciu!
|
|