Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Man smagiausia su mamyte!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Aurėja
Naujausias fotokonkursas - "Man smagiausia su mamyte!"

Su mama vaikas išgyvena daugybę gražių šiltų jaukių džiugių gyvenimo akimirkų, iš jos išmoksta galybę naujų dalykų, kopijuoja ją. Savo šeimos albumuose tikrai turime ne vieną nuotrauką, kurioje užfiksuota, kaip smagiai mama leidžia laiką su mažyliu/-iais.
Skelbiame naują fotokonkursą – “Man smagiausia su mamyte!”, kuris pradžiugins kiekvieno akį pačiomis įvairiausiomis mamos ir mažylio gyvenimo akimirkomis.
Būtina sąlyga – nuotraukoje turi būti ir mama, ir vaikas/-ai. O tema išties labai plati – tiks viskas, ką smagaus, įdomaus įsimintino veikėte kartu soske.gif
(portretinės nuotraukos netinka, nes žymiai lengviau išrinkti nugalėtoją, vertinant neportretines nuotraukas).

Nuotraukas fotokonkursui galite pateikti 2005 04 04 – 2005 04 15.

Sugalvokite kuo originalesnį, šmaikštesnį pavadinimą – taip nuotrauka sulauks daugiau dėmesio ir pelnys daugiau balsų. Pavadinimą rašykite naudodami lietuviškus simbolius (ų, š, ą, ž ir kt.)

Balsuoti galėsite už 3 labiausiai patikusias nuotraukas 2005 04 15- 2005 04 20

Dalyvaukite ir laimėkite puikių kokybiškų profesionalių nuotraukų sau ir savo mažyliui, nes fotokonkurso prizas – fotosesija “REDLUK” fotonamuose! photo.gif first.gif
Visiems sėkmės konkurse! hi.gif
mandalina
Uau, koks fainas prizas thumbup.gif: O ne portretinės, bet darytos pas profesionalus tinka? Portretinės kaip suprantu kur abu sėdi ir žiūri į objektyvą, ane? g.gif:
Aurėja
QUOTE(mandalina @ 2005 04 04, 10:43)
Uau, koks fainas prizas thumbup.gif:  O ne portretinės, bet darytos pas profesionalus tinka?

Galioja visos tos pačios taisyklės, kaip ir ankstesniuose fotokonkursuose, čia keletas jų:

i 
7. Fotokonkursui gali būti pateiktos ir profesionalių fotografų, ir neprofesionalų darytos nuotraukos, nebent konkretaus konkurso taisyklėse būtų nurodyta kitaip.
8. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.

visos kitos taisyklės ŠTAI ČIA smile.gif
Čili
Oj kokios grazios pacios pirmosios fotkes thumbup.gif thumbup.gif
caca lialia
O kaip ir kur jau įdėtas nuotraukas pamatyti? Kažkaip aš nieko čia nerandu cry.gif
Aurėja
QUOTE(caca lialia @ 2005 04 04, 15:56)
O kaip ir kur jau įdėtas nuotraukas pamatyti? Kažkaip aš nieko čia nerandu cry.gif
*

www.supermama.lt/foto atsidarys konkursų galerija. Paspausk pavadinimą "Man smagiausia su mamyte" ir atsidarys nuotraukų galerija. Paspaudus nuotrauką galima ją pasididinti.
Kitas būdas nueiti pažiūrėti nuotraukų - forumo lango dešiniajame viršutiniame kampe yra nuoroda Fotokonkursai (smulkiu šriftu) paspausk mirksiukas.gif
Ulė
kas man gali sumazinti fotke a 4u.gif atsiusciau ax.gif
Čili
QUOTE(meduza @ 2005 04 04, 16:28)
kas man gali sumazinti fotke a 4u.gif atsiusciau ax.gif
*

atsiusk bliudukas@mail.ru
Ulė
QUOTE(Chilli @ 2005 04 04, 16:41)
atsiusk bliudukas@mail.ru
*

nusiuciau 4u.gif
caca lialia
Ačiū, Aurėja, už pagalbą. Pažiūrėjau nuotraukytes, labai gražios thumbup.gif Gal reikės ir man su savo zuika sudalyvauti g.gif
Čili
tuoj bus ax.gif
-Aušrinė-
o su promociute AR su tetuku galima? ax.gif
Medona
kazkas atidare tokia pacia tema, o as kerepla ten ir pasireiskiau blush2.gif

labai smagus konkursas,grazios nuotraukos.
turetu daug buti fotkiu, nes visi turi nuotrauku su mamytem wub.gif

laukiu patvirtinimo ax.gif
Medona
norejau paklausti super mamos, jeigu pas mane kompe nera lituvisku simboliu ir as ne LT gyvenu ,tai nuotraukos nepatvirtinsit? cry.gif unsure.gif
Kutuliukas
QUOTE(babuska @ 2005 04 04, 20:41)
norejau paklausti super mamos, jeigu pas mane kompe nera lituvisku simboliu ir as ne LT gyvenu ,tai nuotraukos nepatvirtinsit? cry.gif  unsure.gif
*

Na aš galvoju gal patvirtins mirksiukas.gif - ištaisys ir patvirtins. Bet už tai šokolado pareikalaus tongue.gif
Va ir aš saviškės laukiu ax.gif
LOCKETS
thumbup.gif konkursas wub.gif Mes irgi dalyvaujam ax.gif
Medona
labai jau daznai kartojasi tas pavadinimas mudu abudu, apie nuotrauka nieko pries neturiu, netgi grazi mirksiukas.gif
Kutuliukas
Na na ...kur mūsiškė kabo? user posted image
Beje, kaip čia su aptarimu? Ir čia ir po nuotraukomis siūlo pradėti aptarimą.. user posted image gal dar kur..
user posted image
Čili
nu tas angeliuko sapnas kokia fotke miela - sa kes thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Aurėja
QUOTE(Gabriela @ 2005 04 04, 20:05)
o su promociute AR  su tetuku galima? ax.gif
*

ne, juk konkursas - "Man smagiausia su mamyte!" Tad tėčiai tegu palaukia savo dienos (tėvo dienai tikrai bus kažkas panašaus suorganizuota).
Be to ir konkurso aprašyme yra nurodyta būtina sąlyga - vaikas/-ai ir mamytė.

QUOTE(babuska @ 2005 04 04, 20:41)
norejau paklausti super mamos, jeigu pas mane kompe nera lituvisku simboliu ir as ne LT gyvenu ,tai nuotraukos nepatvirtinsit? cry.gif  unsure.gif

Tokiu atveju, prieš tvirtindami, mes pataisome mirksiukas.gif
Dikė
Jau kiek fainų nuotraukyčių yra ax.gif
Turbūt šitam konkurse bus daug dalyvių, nes manau visos turi nuotraukų su vaikais smile.gif
Saulyte
Nu nzn, cia aisku mamytes baisiausia supyksit ant manes, ale maziau nei puse nuotrauku atitinka tema g.gif Nugi as supratau, kad turi kazka tai tokio veikti, o ne ziureti apsikabinus i foto objektyva g.gif
Čili
QUOTE(Saulyte @ 2005 04 05, 09:52)
Nu nzn, cia aisku mamytes baisiausia supyksit ant manes, ale maziau nei puse nuotrauku atitinka tema  g.gif  Nugi as supratau, kad turi kazka tai tokio veikti, o ne ziureti apsikabinus i foto objektyva  g.gif
*

bet jei apsikabinus smagu su mamyte?
ewa
Jeigu dabr reiktų rinkt tai kaip tik jau turėčiau tris favorites, bet jaučiu, kad nuotraukų bus tooooks kiekis, kad apsispręsti buz labai sunku.
Beje man ir gražiausios tos nuotraukos kur į objektyvą žiūri wub.gif wub.gif Na tiesiog nelabai mėgstu nuotraukas kur daug daiktų, daug spalvų, mirgu marga, kažkas tolumoj kažką veikia...
Čili
tai tikriausiai mes tau labai patikom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu man paciai labiausiai patiko tokia foto kur ziurim i objektyva ax.gif man tokios foto,kur apsikabibnusi mamyte ir leliukas, dvelkia svelnumu wub.gif o kritika geras dalykas biggrin.gif
Dikė
Juk konkurso temoj nėra nurodyta, kad kažką būtina veikti su mamyte, gal pvz. man smagiausia būti apsikabinus su mamyte tongue.gif Todėl ir siunčia tokias nuotraukas, kurios joms atrodo gražios smile.gif Ir aš dar nemačiau nei vienos nuotraukos neatitinkančios konkurso temos mirksiukas.gif
ewa
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 09:05)
tai tikriausiai mes tau labai patikom biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nu man paciai labiausiai patiko tokia foto kur ziurim i objektyva ax.gif man tokios foto,kur apsikabibnusi mamyte ir leliukas, dvelkia svelnumu wub.gif o kritika geras dalykas biggrin.gif
*

Aga, patikot, nuo seniau dar šitą nuotrauką atsimenu mirksiukas.gif
Čili
QUOTE(ewa @ 2005 04 05, 10:20)
Aga, patikot, nuo seniau dar šitą nuotrauką atsimenu  mirksiukas.gif
*

blush2.gif biggrin.gif
LOCKETS
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 10:30)
blush2.gif  biggrin.gif
*

Juk tada Mijukas buvo dar gera mergaitė ir... nereikėjo jos pardavinėt tongue.gif hah.gif hah.gif hah.gif
Čili
QUOTE(Zanetux @ 2005 04 05, 10:41)
Juk tada Mijukas buvo dar gera mergaitė ir... nereikėjo jos pardavinėt tongue.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif
*

nu paziurek i pavadinima - ar tada buvo gera mergaite biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o jusu fotke is karto pazinau hah.gif
Čili
Toshe, tavo foto laabai grazi wub.gif
Aurėja
QUOTE(Saulyte @ 2005 04 05, 09:52)
Nu nzn, cia aisku mamytes baisiausia supyksit ant manes, ale maziau nei puse nuotrauku atitinka tema  g.gif  Nugi as supratau, kad turi kazka tai tokio veikti, o ne ziureti apsikabinus i foto objektyva  g.gif

QUOTE(Dikė @ 2005 04 05, 10:06)
Juk konkurso temoj nėra nurodyta, kad kažką būtina veikti su mamyte, gal pvz. man smagiausia būti apsikabinus su mamyte  tongue.gif Todėl ir siunčia tokias nuotraukas, kurios joms atrodo gražios  smile.gif  Ir aš dar nemačiau nei vienos nuotraukos neatitinkančios konkurso temos  mirksiukas.gif

iš tiesų vis daugėja tokių beveik portretinių nuotraukų. Žinoma kad be galo smagu tiesiog apsikabinti mamytę, ir tokios foto kiekvienam labai mielos, ir šiltos pažiūrėti wub.gif
Konkurso taisyklėse, kaip matėte, prašėm siųsti neportretines nuotraukas. Kaip mes po to jas vertinsim ir balsuosim už 3 geriausias? - Ar pagal mamytės nosies ilgį, ar pagal akių dydį?Ar vaiko mimiką? - Sudėtinga bus mums pačioms. Todėl būtų visiems paprasčiau ir įdomiau matyti kuo daugiau "veiksmo"; per dieną su mamyte vaikas nuveikia galybę smagių dalykų: prausiasi, velkasi, sauskelnes keičia, šukuojasi, "tvarkosi", padeda gaminti, valgo, žaidžia, ugdosi, šoka, galų gale miega kartu, eina pasivaikščioti, atostogauja prie jūros ir t.t. ir pan.

Čili
nu gerai - netinka tai netinka - isimkit mano foto.
Aurėja
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 12:45)
nu gerai - netinka tai netinka - isimkit mano foto.
*

biggrin.gif čia "pamokslas" buvo besiruošiantiems dalyvauti konkurse, tikrai netaikiau tau mirksiukas.gif
tos kur patvirtintos, tai patvirtintos. Nebent jei radai kokią superinę kitą nuotrauką ir labai nori keisti, tai dar galima iki balsavimo pradžios.
Čili
neturiu kitu mielesniu uz sita - tik su teciu doh.gif
Aurėja
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 12:53)
neturiu kitu mielesniu uz sita - tik su teciu doh.gif
*

aš irgi nekeisčiau, jūs ten tokį svarbų veiksmą atlikinėjat biggrin.gif mirksiukas.gif
Čili
QUOTE(Aurėja @ 2005 04 05, 13:08)
aš irgi nekeisčiau, jūs ten tokį svarbų veiksmą atlikinėjat  biggrin.gif  mirksiukas.gif
*

doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif bet atrodo kaip portretas biggrin.gif

o superbaba vistiek neiskente-papa iskiso nuotraukoj,sakem gi palaukt kito konkurso doh.gif biggrin.gif
Toshe
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 09:25)
Toshe, tavo foto laabai grazi wub.gif
*

Aciu aciu!Is kur zinai,kad cia mes??? tongue.gif ax.gif
Kutuliukas
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 13:12)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif bet atrodo kaip portretas biggrin.gif

o superbaba vistiek neiskente-papa iskiso nuotraukoj,sakem gi palaukt kito konkurso doh.gif  biggrin.gif
*

Va va, o maniškės plikaputytes netvirtino biggrin.gif Ryšiai tongue.gif
Bet sugalvojau - ko gero siūsiu i konkursą savo nuotrauką su savo mamyte. Juk galima, ania? rolleyes.gif
user posted image
Čili
QUOTE(Toshe @ 2005 04 05, 13:19)
Aciu aciu!Is kur zinai,kad cia mes??? tongue.gif  ax.gif
*

pazystu ax.gif
SuperBaba
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 13:12)
o superbaba vistiek neiskente-papa iskiso nuotraukoj,sakem gi palaukt kito konkurso doh.gif  biggrin.gif
*

Mano papai grazus tongue.gif

Aureja, jei netinka manio fotke-isimk mirksiukas.gif
Liu
Ši kartą labai sunku bus balsuot - visos nuotarukos wub.gif Ech...
Aurėja
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 05, 13:55)
Bet sugalvojau - ko gero siūsiu i konkursą savo nuotrauką su savo mamyte. Juk galima, ania? rolleyes.gif[/i][/size][/color][/font]

o ką - įdomu thumbup.gif
LOCKETS
QUOTE(Chilli @ 2005 04 05, 10:48)
o jusu fotke is karto pazinau hah.gif

ir kaip mus taip greit demaskavai? g.gif mirksiukas.gif
asfaltuota
Kažko man labai sudėtingai šykart. Vis per didelė, per didelė, mažinau mažinau kaip lapė sūrį, kol visai mažulytė liko. Paskui blyn ji kažkaip ne JPG pasidarė. Vėl neprikabino. Paverčiau JPG, vistiek kažkas blogai ... Nieko nesuprantu... cry.gif
ewa
QUOTE(Zanetux @ 2005 04 05, 16:31)
ir kaip mus taip greit demaskavai? g.gif  mirksiukas.gif
*

Nugi ir man iš karto jūsų nuotrauka į akį krito wub.gif Taigi net avatare fonas toks pat kaip nuotraukoj mirksiukas.gif
O man dar vis klausimas kyla kaip jūs ten taip sudėtingai mažinat nuotraukas g.gif g.gif Aš tai paspaudžiu vieną knopkę ir susimažina pati iki reikiamo dydžio g.gif Tiksliau pasirenku kokios noriu, small, midle ar large ir viskas smile.gif
Jicky
Geras konkursas thumbup.gif Labiausiai man kol kas patinka: "Mama, nesijuok - pilotavimas reikalas rimtas!" thumbup.gif thumbup.gif
Dar labai faina: "Mes mergytės, kaip uogytės! Jums prisistato dvi smagios mėlynės :-)" thumbup.gif thumbup.gif
Va šitos nuotraukos tai tikrai labai atitinka fotokonkurso temą ax.gif smile.gif
Aurėja
Jūra_ , reikia tavo nuotrauką sutvarkyti, ten po mažinimo matyt liko didelis baltas fonas nenukirptas. Reikia nukirpti tą nemažą tuščią plotą ir iš naujo užpildyti paraišką. Sėkmės!
Mažulėlė
O su krikšto mama galima? ax.gif
arba - ar galima, jei nuotraukoje ir mama, ir krikšto mama? 4u.gif
Jokiomama
QUOTE(Toshe @ 2005 04 05, 12:19)
Aciu aciu!Is kur zinai,kad cia mes??? tongue.gif  ax.gif
*

Na va, Toshe, susekiau smile.gif isimylejau jusu nuotrauka ir galvoju, kaip cia suradus kieno ji ir paklausus kas fotografavo. Tiesiog fantastika! O jau mergaites kokios fainuoles! Mano balsas uz jus!
Isduok paslapti, prasau mirksiukas.gif ir brukstelk i asmenine arba viesai paskelbk kas tokias nuotraukas daro.
Aciu, aciu, aciu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.