Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ką daryti, kad manęs moteris nepaliktų?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4
Viesulas
Matau tema"kaip buti geru teciu"labai populiari, tai manau manoji ir bus labai populiari, tikiuosi nepyks tas temos autorius, kuris izvelgs panasuma i savaja tema.
Tai butu klausimas ka daryti, gad buciau as pats geriausias?Kad tik manes moteris nepaliktu blush2.gif
minik
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuosirdziai prajuokinai Viesule. Na jei atvirai, nesistebiu, kodel uzvedei tokia tema (esu tikra, kad cia kaltas ne tavo noras is kazko pasitycioti, o tiesiog tavo "natura", kiek galiu apie ja spresti is tavo pasisakymu kitose temose mirksiukas.gif ). Tai va, atsakant i temoje uzduota klausima, pirmiausia keista, kad apskritai moterys nebijo tokiu vyru ("nebijo" cia netiesiogine prasme, jei supranti, kas tai yra biggrin.gif ). O ka daryti, kad nepaliktu, tai mano atsakymas- isikresti smegenu. Zinau, kad patarimas nekoks, nes negaliu pasiulyti, kur ju rasti. Bet nuo protingo vyro moterys nebega, o jei nebega, tai vyras ir nekelia tokio klausimo. Tai tiek tongue.gif .
minik
O kad si tema bus jei ne populiariausia, kaip tu to noretum, tai bent labai populiari, beveik ne kiek neabejoju tongue.gif . Nes siame forume zmoniu, kelianciu panasius "egsitencinius" klausimus - gyva galybe. Tikiuosi, is viso tas, kas cia bus su laiku parasyta, rasi sau recepta, kaip neatbaidyti zmoniu (nekalbu vien apie moteris). Nors is savo patirties galiu sakyti, kad yra dalis zmoniu, kuriu priversti susimastyti apskritai neimanoma mirksiukas.gif .
Medinis
QUOTE(minik @ 2008 02 05, 17:54)
Bet nuo protingo vyro moterys nebega, o jei nebega, tai vyras ir nekelia tokio klausimo. Tai tiek  tongue.gif .

Ar čia išvadinote <Viesulą> idiotu? mirksiukas.gif
Viesulas
thumbup.gif lotuliukas.gif
cdavid
QUOTE(Medinis @ 2008 02 05, 19:57)
Ar čia išvadinote <Viesulą> idiotu?  mirksiukas.gif
*

Manau,kad Viesulas turi l aštrų humoro jausmą thumbup.gif Tai tiek
feličitavas_tarakonas
visai nepopuliari tema unsure.gif
Medinis
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 05, 19:03)
visai nepopuliari tema  unsure.gif

O jūs į temą ką nors galit pasakyt? Nes man tai prolematiška biggrin.gif
cdavid
QUOTE(Medinis @ 2008 02 05, 20:19)
*

Retorinė tema smile.gif

Trbt vargu ar bus atsakymų
minik
QUOTE(Medinis @ 2008 02 05, 18:57)
Ar čia išvadinote <Viesulą> idiotu?  mirksiukas.gif
*

Medini, jus, kaip visada, labai taikliai darote isvadas mirksiukas.gif . Laikykite tai komplimentu biggrin.gif .
Medinis
QUOTE(cdavid @ 2008 02 05, 19:25)
Retorinė tema  smile.gif 

Trbt vargu ar bus atsakymų

Jeigu reikia, tai bus. Pažiūrėsim biggrin.gif
minik
Viesule, o jums ar kas nors aiskeja? bigsmile.gif
Viesulas
QUOTE(minik @ 2008 02 05, 20:28)
Viesule, o jums ar kas nors aiskeja?  bigsmile.gif
*

Nu gal po biskiuka aiskeja, bet baisu kad nesuklysciau.
As manau , kad moteris nepaliktu pirmiausia reikia buti;
Labai geram, pernesti geliu,padeti apsirengti, padaryti jai rytais kavos, o vakare vakarienes, neziureti sporto laidu, negerti alaus, nuplauti vaikui uzpakali, issiurbliuoti kambarius, reikia moketi isvelgti moters nuotaikos kaita, ir buti pasiruosti bet kokiems atvejams, buti visad istikimam, dar didelis privalumas igyjamas ir is tevu, buti aukstam, tureti raumenuku, ir tureti ir stangria varpa.Dar labai svarbu itikti uosvienei, nuvaziavus pas uosviene, reikia ne sestis prie stalo, o begti i malkine, paskaldyt malku, ir pazerti daug komplimentu, nuvezti i kapines, apsimesti labai pamaldziu.

Kol vienas esu, einu tv dabar pziureti, o jus darasykite ka praleidau.
minik
Na ta klausima jums uzdaviau kitais tikslais biggrin.gif , bet nebesvarbu. Svarbu, kad atsakydamas parodete, jog nesate visiskai beviltiskas (netgi jums pavyko kazka suprasti, net jei atsakymas nebuvo nuosirdus mirksiukas.gif ). Taigi, mano akimis, dar turite vilciu... tongue.gif
feličitavas_tarakonas
QUOTE(Medinis @ 2008 02 05, 19:19)
*

Tai aš pasakiau, ale niekas nesusidomėjo tai nutryniau unsure.gif
Heida
QUOTE(Viesulas @ 2008 02 05, 20:39)
Labai geram, pernesti geliu,padeti apsirengti, padaryti jai rytais kavos, o vakare vakarienes, neziureti sporto laidu, negerti alaus, nuplauti vaikui uzpakali, issiurbliuoti kambarius, reikia moketi isvelgti moters  nuotaikos kaita, ir buti pasiruosti bet kokiems atvejams, buti visad istikimam, dar didelis privalumas igyjamas ir is tevu, buti aukstam, tureti raumenuku, ir tureti ir stangria varpa.Dar labai svarbu itikti uosvienei, nuvaziavus pas uosviene,  reikia ne sestis prie stalo, o begti i malkine, paskaldyt malku, ir pazerti daug komplimentu, nuvezti i kapines, apsimesti labai pamaldziu.

*

Jeigu viską pats žinai, kam dar klausi g.gif lotuliukas.gif man tai nereikia nei pusryčių , nei vakarienės, alų gali gert nes ir man patinka,nekasdien, televizorius galima turėti du, ištikimybė būtina, uošvienės poreikių atsižvelgti nebūtina, bet padėti reikia.
cdavid
Viesulas,smagiai parašei lotuliukas.gif nuvežti į kapines lotuliukas.gif
minik
QUOTE(Viesulas @ 2008 02 05, 19:39)

*

P.S. Pamirsau pridurti- be reikalo bijai suklysti, tai taip zmogiska (ir net vyrams budinga) mirksiukas.gif .
O tavo isdestyta nuomone man patiko, as rimtai biggrin.gif . Pradedu deti i taves dideles viltis, gal ne viskas taip jau blogai, kaip man atrode is pradziu biggrin.gif tongue.gif .
feličitavas_tarakonas
QUOTE(minik @ 2008 02 05, 20:11)
gal ne viskas taip jau blogai, kaip man atrode is pradziu  biggrin.gif  tongue.gif .
*

tai čia jis nori, kad tu nepaliktum? g.gif
Efkuzas

Vienintelis atsakymas - Nebuk asilu tai ir nepaliks! ?
Medinis
Kol kas <Viesulas> geriausiai žino kokie vyrai patinka moterims. Fantastika...
minik
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 05, 20:14)
tai čia jis nori, kad tu nepaliktum?  g.gif
*

doh.gif skaitykite tema dar karta (nuo pradziu), ir dar...kol (jei?) suprasite, apie ka kalbu mirksiukas.gif
Viesulas
QUOTE(Efkuzas @ 2008 02 05, 21:17)
Vienintelis atsakymas - Nebuk asilu tai ir nepaliks! ?
*

Na taip, zinojau kad zuikuciai joms labiau patinka.
feličitavas_tarakonas
QUOTE(minik @ 2008 02 05, 20:19)
doh.gif skaitykite tema dar karta (nuo pradziu), ir dar...kol (jei?) suprasite, apie ka kalbu  mirksiukas.gif
*

Aik jau - taip ir užsihipnotizuot prie kompo galima irnesakyk.gif
minik
Na va, panasu, kad Viesulas gali pradeti dziugauti - panasios temos, sulaukusios nemazo populiarumo neliko (ko gero, paties autoriaus prasymu buvo istrinta g.gif ), todel manau, galite tiketis, jog jusu tema prades "gyvuoti". Pasirenkite nuomoniu ir patarimu atakai mirksiukas.gif , itariu turesite kur "papluseti" lotuliukas.gif
Viesulas
QUOTE(minik @ 2008 02 05, 23:47)
Na va, panasu, kad Viesulas gali pradeti dziugauti - panasios temos, sulaukusios nemazo populiarumo neliko (ko gero, paties autoriaus prasymu buvo istrinta  g.gif ), todel manau, galite tiketis, jog jusu tema prades "gyvuoti". Pasirenkite nuomoniu ir patarimu atakai  mirksiukas.gif , itariu turesite kur "papluseti"  lotuliukas.gif
*

Taip jau yra gyvenime, kas turi zlugti, anksciau ar veliau zlunga, namas be pamatu ar tema be logikos, niekad ilgai negyvuos.
Roza_Liuksemburg
Vat paimsiu ir atsakysiu rimtai.
Kad santykiai neiširtų, reikia suderinti vyro ir moters norus (ir žinoma, kad būtų abipusis noras tuos norus derinti smile.gif ).
Kad nepaliktų moteris- ko gero reikia sudaryti įspūdį, kad geresnio egzemplioriaus ji neras. Tas įspūdis turi būti pagrįstas. Kuo- priklauso nuo konkrečios moters norų ir poreikių. Aš suprantu, kad mano kukli nuomonė niekam neįdomi ( blush2.gif ), bet leisiu sau pareikšti, kad Viesulo aprašytas idealus vyras man sudarytų greičiau neigiamą įspūdį.
Tataigi, reikia nujausti ko konkrečiai moteriškei reikia ir pabandyti tai jai duoti (ar bent illiuziją).
O jeigu vis tik palieka- gal reikia surasti tame gerų pusių ir tik džiaugtis?
Brūkšniukas
QUOTE(Viesulas @ 2008 02 05, 19:39)
Labai geram, pernesti geliu,padeti apsirengti, padaryti jai rytais kavos, o vakare vakarienes, neziureti sporto laidu, negerti alaus, nuplauti vaikui uzpakali, issiurbliuoti kambarius, reikia moketi isvelgti moters  nuotaikos kaita, ir buti pasiruosti bet kokiems atvejams, buti visad istikimam, dar didelis privalumas igyjamas ir is tevu, buti aukstam, tureti raumenuku, ir tureti ir stangria varpa.Dar labai svarbu itikti uosvienei, nuvaziavus pas uosviene,  reikia ne sestis prie stalo, o begti i malkine, paskaldyt malku, ir pazerti daug komplimentu, nuvezti i kapines, apsimesti labai pamaldziu.

*

šito užteks blush2.gif
minik
QUOTE(Brūkšniukas @ 2008 02 05, 23:15)
šito užteks blush2.gif
*

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif o as maniau, kad cia tik as tokius minimalius reikalavimus keliu savo vyrui (viso kito, ka aprase Viesulas, pas mus nera buve ir nenoriu) tongue.gif . Taigi, jei kalbesime visiskai rimtai, tai siuo atveju visiskai sutinku su Roza Liuksemburg nuomone- abipusiai norai cia labai svarbus mirksiukas.gif
Medinis
QUOTE(Brūkšniukas @ 2008 02 05, 23:15)
šito užteks blush2.gif

Ne veltui gi sakoma - "vyras būna arba geras, arba su geru".
Apus

*

jei mano vyras elgtusi pagal isvardintus punktus, is namu isvyciau lotuliukas.gif butu absoliuti nuobodybe tongue.gif
Mili
[QUOTE]Nu gal po biskiuka aiskeja, bet baisu kad nesuklysciau.
Labai geram,[/QUOTE]
Ką reiškia ,,labai geras"? Kaip šuo?

[QUOTE]pernesti geliu[/QUOTE],
nebūtinai irnesakyk.gif

[QUOTE]padeti apsirengti[/QUOTE],
na jeigu serga tai suprantu, bet šiaip tai nereikia

[QUOTE]padaryti jai rytais kavos, o vakare vakarienes, [/QUOTE]
Tik ne per dažnai

[QUOTE]neziureti sporto laidu, negerti alaus, [/QUOTE]
nesąmonė, tai kuo užsiimsi kol moteris shopinasi, grožio procedūras darosi ar šiaip su draugėm pramogauja?..

[QUOTE]nuplauti vaikui uzpakali[/QUOTE],
be abejonės, bet pakaitomis

[QUOTE] issiurbliuoti kambarius[/QUOTE],
pagirtina

[QUOTE]reikia moketi isvelgti moters nuotaikos kaita, ir buti pasiruosti bet kokiems atvejams[/QUOTE]
neįmanoma schmoll.gif

[QUOTE] buti visad istikimam[/QUOTE],
nebūtinai, svarbu, kad nesužinotų

[QUOTE]dar didelis privalumas igyjamas ir is tevu, buti aukstam, tureti raumenuku[/QUOTE],
skonio reikalas

[QUOTE]ir tureti ir stangria varpa[/QUOTE].
privaloma

[QUOTE]Dar labai svarbu itikti uosvienei, nuvaziavus pas uosviene, reikia ne sestis prie stalo, o begti i malkine, paskaldyt malku, ir pazerti daug komplimentu, nuvezti i kapines, apsimesti labai pamaldziu.[/QUOTE]
lotuliukas.gif priklauso nuo uošvienės, jinai irgi moteris

deja, klausimas tikrai retorinis. Galima daryti viską, arba nedaryti nieko, o moteris, nepriklausomai nuo to, paliks tave arba ne.

Dziaugsmukas

*

Ir pavyktsta ar pavyktu tau visada taip? :rolleyes:Net irt ai darydamas neturetum garantijos,kad moteris taves nepaliks.Gali ir turtingesni susirasti ir pasakyti tau jog nieko nejaucia.Cia vos nekiekvienam zurnale apie tokius atvejus cool.gif
Bahama mama
QUOTE(Medinis @ 2008 02 06, 08:16)
Ne veltui gi sakoma - "vyras būna arba geras, arba su geru".
*

o aš perfrazuočiau ir pasakyčiau, kad geras vyras būna su geru mirksiukas.gif

p.s. visa kita - tik lyriniai nukrypimai irnesakyk.gif
agle

*

o tu jau bandei šitaip elgtis , jei ne tai pabandyk aš manau , kad būtum labai greitai išmestas , kaip musė iš barščių mirksiukas.gif
esmė visai ne tame , kad tu parneši savo draugei, žmonai gėlių , pataisysi kavos , tai smulkmenos , nors iš jų ir susidaro gyvenimas , tiesiog būk
savimi ir visada atsiras ta antra pusė kuri tave pamils , įvertins tave tokį koks tu
esi . mirksiukas.gif
cdavid
Geri vyrai ,gerą girą,gerdami gyrė
SIMPL
O ka daryti, kad nepaliktu, tai mano atsakymas- isikresti smegenu. Zinau, kad patarimas nekoks, nes negaliu pasiulyti, kur ju rasti. Bet nuo protingo vyro moterys nebega, o jei nebega, tai vyras ir nekelia tokio klausimo. Tai tiek  tongue.gif .
*

O jeigu moteris neturi tiek smegenu, kad suprastu, kad vyras protingas?
O gal jai reikia neprotingo vyro, o erzilo, paskui kuri pati begiotu?
O gal ji nori buti auka, kad ja zemintu, o su kitokiu nesugebetu sugyventi?
Gali moteris sakyti, kad jai reikia svelnaus, uzjauciancio, negirtuoklio vyro, taciau su kitokiu tikriausiai nesugyventu, nes jai reikia kazkuo rupintis ir kentedama gyvena metu metus, sako : as ji myliu, be manes jis prapuls. Taip kad tarpusavio santykius mes patys sukuriame pagal aplinkybes, kurios mus tenkina. Jie gali arba suartinti, arba buti lemtingi-isskirti.
Vienu zodziu: kiek zmoniu, kiek seimu, tiek reikia skirtingu tarpusavio santykiu, taisykliu cia nera.
Mili
QUOTE(SIMPL @ 2008 02 06, 11:19)
O jeigu moteris neturi tiek smegenu, kad suprastu, kad vyras protingas?
O gal jai reikia neprotingo vyro, o erzilo, paskui kuri pati begiotu?
O gal ji nori buti auka, kad ja zemintu, o su kitokiu nesugebetu sugyventi?
Gali moteris sakyti, kad jai reikia svelnaus, uzjauciancio, negirtuoklio vyro, taciau su kitokiu tikriausiai nesugyventu, nes jai reikia kazkuo rupintis ir kentedama gyvena metu metus, sako : as ji myliu, be manes jis prapuls. Taip kad tarpusavio santykius mes patys sukuriame pagal aplinkybes, kurios mus tenkina. Jie gali arba suartinti, arba buti lemtingi-isskirti.
Vienu zodziu: kiek zmoniu, kiek seimu, tiek reikia skirtingu tarpusavio santykiu, taisykliu cia nera.
*

kaip pasakytų indėnai ,,Hau", o krikščionys ,,Amen". Nebėra ką pridurti
thumb_yello.gif
Bahama mama
QUOTE(SIMPL @ 2008 02 06, 11:19)
1.O jeigu moteris neturi tiek smegenu, kad suprastu, kad vyras protingas?

2. O gal ji nori buti auka, kad ja zemintu, o su kitokiu nesugebetu sugyventi?

*

1.tada ko gero bus atvirkštinis variantas ir vyras paliks tokią moterį, o ta moteris kels egzistencinį klausimą, ką daryti, kad jos nepaliktų rolleyes.gif

2. nelabai suprantu, ką tai turi bendro su vyro klausimu kaip elgtis, kad jo nepaliktų g.gif Man atrodo, toks vyras, kuris žemina savo moterį, niekada ir nekels sau šito klausimo cool.gif
cdavid
Tema įgauna pagreitį ax.gif Tik sunku į ją tiksiai atskyti lotuliukas.gif
Viesulas
QUOTE(cdavid @ 2008 02 06, 13:03)
Tema įgauna pagreitį  ax.gif  Tik sunku į ją tiksiai atskyti  lotuliukas.gif
*

Na tikrai tema igauna pagreiti, net nesitikejau, dabar tikrai nieks nebesustabdys!
Dziaugsmukas
Labai gera vyro savybe-buti NEKATEGORISKU.Nes tokie vyrai kurie isitikine,kad jie teisingiausi doh.gif brrrrr wacko.gif Pabandyti atrasti situacijose aukso viduriuka.Gyvenimas nera tik baltas ar juodas tongue.gif
GalBut
Viesule,gal kaime gyveni?...turiu pažįstamą iš kaimo...tam ir problemos su mergom...nespėja sutikt,o jau palieka...sakau prauskis vyre nors kartą į mėnesį...bet pirtis sukiužus,malkos brangios...
Lady_Hatora
... O ka daryti, kad nepaliktu, tai mano atsakymas- isikresti smegenu. Zinau, kad patarimas nekoks, nes negaliu pasiulyti, kur ju rasti. Bet nuo protingo vyro moterys nebega, o jei nebega, tai vyras ir nekelia tokio klausimo. Tai tiek  tongue.gif .
*

Kokio tu čia proto tiksliai siūlai įsikrėsti? Mano vyras labai protingas, bet patikėk, man kartais norisi bėgti.
Tik proto neužtenka, reikia nuovokumo, sumanumo, sąžiningumo, nuoširdumo, supratingumo ir t.t. Dar reikia, kad vyras sugebėtų moterį priversti jaustis gražia, mylima, reikalinga, protinga, geidžiama, seksualia, ypatinga ir t.t.
Oj, Viesule, daug reikia. Čia jau prasideda menas. O tu menininkas?
minik
QUOTE(Bahama mama @ 2008 02 06, 11:43)
1.tada ko gero bus atvirkštinis variantas ir vyras paliks tokią moterį, o ta moteris kels egzistencinį klausimą, ką daryti, kad jos nepaliktų  rolleyes.gif

2. nelabai suprantu, ką tai turi bendro su vyro klausimu kaip elgtis, kad jo nepaliktų  g.gif Man atrodo, toks vyras, kuris žemina savo moterį, niekada ir nekels sau šito klausimo  cool.gif
*

clap_1.gif kaip pirstu i..., ketinau atsakyti labai panasiai, bet nebesivarginsiu mirksiukas.gif

QUOTE(Lady_Hatora @ 2008 02 06, 17:07)
Kokio tu čia proto tiksliai siūlai įsikrėsti? Mano vyras labai protingas, bet patikėk, man kartais norisi bėgti.

Na, zinote, zmones daug kuriuos dalykus supranta skirtingai ir nieko tame peiktino nera. Akivaizdu, jog siuo atveju savoka "protas" jus suvokiate kur kas siauriau nei as (visa tai, ka jus isvradinote, ir dar daugiau as sutalpinu i ta viena savoka tongue.gif ). Tik tiek mirksiukas.gif
Lady_Hatora
QUOTE(minik @ 2008 02 06, 17:17)

Na, zinote, zmones daug kuriuos dalykus supranta skirtingai ir nieko tame peiktino nera. Akivaizdu, jog siuo atveju savoka "protas" jus suvokiate kur kas siauriau nei as (visa tai, ka jus isvradinote, ir dar daugiau as sutalpinu i ta viena savoka  tongue.gif ). Tik tiek  mirksiukas.gif
*

Vengiant nesusipratimų, stengiuosi suprasti žodžius pagal jų reikšmę pateiktą žodynuose. Galiausiai, kam tuomet kiti žodžiai?

Protas apima įvairius žmogaus intelekto ir sąmonės aspektus, kylančius smegenyse;
Ir kas gali nuspręsti, ar žmogus protingas, ar ne?
minik
QUOTE(Lady_Hatora @ 2008 02 06, 17:30)
Vengiant nesusipratimų, stengiuosi suprasti žodžius pagal jų reikšmę pateiktą žodynuose. Galiausiai, kam tuomet kiti žodžiai?

Protas apima įvairius žmogaus intelekto ir sąmonės aspektus, kylančius smegenyse;
Ir kas gali nuspręsti, ar žmogus protingas, ar ne?
*

Na ir puiku, kad jus taip paprastai sprendziate tokius dalykus mirksiukas.gif . As taip nesugebu, todel mano vadovelines (zodynines, enciklopedines ir kt.) zinios labai skiriasi nuo gyvenimiskos patirties tongue.gif (matyt del to ir vyksta nesusikalbejimas su kitais g.gif ).
SIMPL
QUOTE(Bahama mama @ 2008 02 06, 11:43)
1.tada ko gero bus atvirkštinis variantas ir vyras paliks tokią moterį, o ta moteris kels egzistencinį klausimą, ką daryti, kad jos nepaliktų  rolleyes.gif

2. nelabai suprantu, ką tai turi bendro su vyro klausimu kaip elgtis, kad jo nepaliktų  g.gif Man atrodo, toks vyras, kuris žemina savo moterį, niekada ir nekels sau šito klausimo  cool.gif
*

1. Nebutinai vyras paliks moteri, ziurint ant kiek jis protingas ir kokie vertinimo kriterijai, o gal jam tinka toksai tipazas arba patogu tokia tureti. Gal jinai nera protinga, bet kitose srityse turi prioritetu. Pvz. geru tekintoju gali buti is 10:1, o jeigu imsime jiems virsesnius brigadininkus, tai is ju 100:1 gali tapti geru tekintoju, nors ju pagal pareigas issilavinimas, erudicija turetu buti aukstesne.
2. Esme tame, kad galbut kai kurioms moterims reikia, kad jas zemintu, nes tai mate savo seimose ir kitaip nesuvokia gyvenimo prasmes: jei jai nereiks rupintis girtu grizusiu vyru, negaus i kaulus, ji nematys gyvenimo prasmes. Reziume, besirisanti su tema: yra moteru, kurias reikia zeminti, duoti i kaulus, joms reikia andrenalino, kad nepaliktu vyro.

QUOTE(Lady_Hatora @ 2008 02 06, 17:07)
1.Kokio tu čia proto tiksliai siūlai įsikrėsti? Mano vyras labai protingas, bet patikėk, man kartais norisi bėgti.
2.Tik proto neužtenka, reikia nuovokumo, sumanumo, sąžiningumo, nuoširdumo, supratingumo ir t.t.  Dar reikia, kad vyras sugebėtų moterį priversti jaustis gražia, mylima, reikalinga, protinga, geidžiama, seksualia, ypatinga ir t.t.
3.Protas apima įvairius žmogaus intelekto ir sąmonės aspektus, kylančius smegenyse;
4.Ir kas gali nuspręsti, ar žmogus protingas, ar ne?
*

1.Norisi delto begti, kad per daug protingas, manau kad geriau butu truputi naivokas.
2.Jei vyras protingas, visi sie dalykai , kuriuos isvardinai, priklauso nuo vyro poziurio i moteri, jis ja gali paversti ir geidziamiausia ir uzkelti ant aukuro, betkam tas dirbtinumas ir veidmainiavimas.
3. Daugeli zinomu pasauliniu mastu kurybingu ir daug pasiekusiu mokslo srityje zmoniu, negalima butu pavadinti proto bokstais ar net galbut turinciais psichiniu problemu. Manau protas apima daug daugiau aspektu ir lemia velniai zino kokie svertai: kaip ivertinti zmogu, kuris vidutiniokas, bet savo verslo gyslele, apsukrumu susikrauna kapitala, arba iskopia i auksta vadovaujanti posta, arba atsiduria tam tikru laiku, reikiamoje vietoje?
2.
4.Labai individualus klausimas, priklausantis nuo vertinancio zmogaus vertinimo aspektu.
Bahama mama
QUOTE(SIMPL @ 2008 02 06, 18:17)
1. Nebutinai vyras paliks moteri, ziurint ant kiek jis protingas ir kokie vertinimo kriterijai, o gal jam tinka toksai tipazas arba patogu tokia tureti. Gal jinai nera protinga, bet kitose srityse turi prioritetu. Pvz. geru tekintoju gali buti is 10:1, o jeigu imsime jiems virsesnius brigadininkus, tai is ju 100:1 gali tapti geru tekintoju, nors ju pagal pareigas issilavinimas, erudicija turetu buti aukstesne.
2. Esme tame, kad galbut kai kurioms moterims reikia, kad jas zemintu, nes tai mate savo seimose ir kitaip nesuvokia gyvenimo prasmes: jei jai nereiks rupintis girtu grizusiu vyru, negaus i kaulus, ji nematys gyvenimo prasmes. Reziume, besirisanti su tema: yra moteru, kurias reikia zeminti, duoti i kaulus, joms reikia andrenalino, kad nepaliktu vyro.
*

nei pirmu, nei antru punktu neatsakėte, kaip visa tai, ką išdėstėte, susiję su pagrindiniu temos klausimu: ką daryti, kad nepaliktų? Žinau aš ir apie tas žeminamas moteris, kurioms patinka toks gyvenimas ir apie po moteriškių padu gyvenančius vyrus, bet nemanau kad jiems kada iškyla tas klausimas - jei jau abiems pusėms taip gerai, tai taip ir nugyvena amželį. Betgi čia jau visai kita tema, o mes lyg ir kalbėjom apie tai, ką daryti vyrui, kad jo nepaliktų moteris mirksiukas.gif
minik
Is esmes sutinku su paskutiniuoju SIMPL komentaru, taciau pardedu izvelgti siek tiek per daug lyriniu nukrypimu nuo temos (nekalbu apie si komentara, o apskritai visus). Kazkodel daugiau komentuojamas mano pasisakymas, nei bandoma tiesiai atsakyti i temos autoriaus klausima. Zinote, tokie nukrypimai nera gerai, nes tuomet tema pasidaro arba nebeidomi ir mazai lankoma, arba, priesingai-uzverda aistros, pasipila tokie komentarai, kad ir vienu, ir kitu atveju ja tenka uzdaryti mirksiukas.gif (na, turejom cia viena tokia tema neseniai bigsmile.gif). O jei taip nutiktu, tai butu negerai, nes liktu neigyvendintas temos autoriaus tikslas - padaryti sia tema populiariausia tongue.gif . Taigi siulau visiems nepriimti visko, kas cia rasoma taip rimtai (bent jau man realiame gyvenime rimtumo ir taip per daug), pazvelgti i viska su sveika jumoro doze, tada viskas neatrodys taip beviltiskai lotuliukas.gif 4u.gif.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.