Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vandens filtrai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ptashka
QUOTE(Dzintariukas @ 2011 10 05, 23:42)
O tai negalima tiesiog palikti geriamajam vandeniui krano prieš minkštiklių filtrus? Būtų labiau logiška, negu pirma prisotinti druskomis, o po to jas valyti  mirksiukas.gif
*

Na bent jau pas mus name filtras statesi ant visos sistemos, toje vietoje, kur vanduo paduodamas i nama. Gal techniskai ir imanoma, bet man atrodo sunkiai igyvendinama, kad i visus mazgus paduotu is filtro, o tik i virtuve - be. O be to ka, virtuveje indaploves naudoti nereikia?
Danguoleee
sveikos mamytės smile.gif del filtru,tai galiu parekomenduoti Panevežyje,Aukštaičių g 2,ten dirba labai maloni moteris(matosi,kad savo darba išmano,makaronu nekabina),mes su vyru nukalkintojo ieskojom ir tyrimus buvom pasidare,bet musu paprase dar kart vandens atvezti,kad patys padarytu tyrimuka(mokėti nereikejo) ir kelių dienu bėgyje pastatė filtra,tai dabar labai patenkinti esam...galvojam ir geriamaji vandeni valyti,pasiklausinejom,tai puikus atsiliepimai apie firma(aquafilter) thumbup.gif
arden
sveiki 4u.gif
turim krištolinių vandenų filtrus, bet pasibaigus sutarties laikui noriu draugystę baigt. kas dar keičia filtrus pigiau nei jie kauno apskrity?
uItra
QUOTE(zifara @ 2011 05 04, 11:12)
Man atrodo jie su tais aparaciukais pas visus tuoj apsilankys. Man taip pat siule uz 4000, net nuolaida 500 lt pritaike is "gerumo", kad tik imciau. N E P A S I R A S I A U thumbup.gif
*

Na pas mane irgi pries kelis metus kazkurie buvo, praplove smegenis bet kazkaip atsilaikiau, nepasirasiau biggrin.gif Siaip ar taip, vandens kokybe bute tikrai nekokia, ir rudziu, ir kalkiu tikrai daug, tai nepatingeje, ir pasiknise internete radome, kad analoginiais filtrais su osmosine sistema prekiauja ir Senukai, ir Ermitazai - zodziu galvok galva ir rinkis. Kaina buvo ~600 lt, dabar vandens kokybe labai patenkinti, nekalkeja arbatinukas, arbata irgi "be pleveles", skonis geras... O del to, kad jis lieka distiliuotas - netiesa. Kazkuriame isvalymo etape - taip, bet po jo geriamam vandeniui stovi mineralizacines kasetes, kurios irgi savo darba atlieka... Be abejo, distiliuotas vanduo sveikatai kenkia ne maziau nei uzterstas, bet tokiu sistemu niekas neleistu rengti mano supratimu smile.gif
Tensei
Labukas 4u.gif

Mums reikia visam namui filtrus statytis, vanduo kietas ,daug gelezies ir mangano. Gal kas pasistatet jau, noreciau atsiliepimu ax.gif nes kainos tai kandziojasi ,o kaip supratau is postu tai ir aferistu nemazai schmoll.gif nesinori issidurt g.gif
ptashka
QUOTE(Tensei @ 2011 11 07, 11:39)
Labukas  4u.gif

Mums reikia visam namui filtrus statytis, vanduo kietas ,daug gelezies ir mangano. Gal kas pasistatet jau, noreciau atsiliepimu  ax.gif nes kainos tai kandziojasi ,o kaip supratau is postu tai ir aferistu nemazai  schmoll.gif  nesinori issidurt  g.gif
*

Mums dejo si firma Hidreja. Pakako tik minkstinimo, nes gelezies kiekis nedidelis, didesnes apimties filtra emem tiesiog. Siaip po pirmu 2 men naudojimu as labai patenkinta, ant arbatinuko vis dar nei vienos kalkes.
Tensei
Perskaiciau 22 puslapius lotuliukas.gif o atsakymo neradau. Nejaugi nera varianto statytis irangos ant ivado ir gerti sveika geriama vandeni g.gif
ptashka
QUOTE(Tensei @ 2011 11 07, 16:25)
Perskaiciau 22 puslapius  lotuliukas.gif o atsakymo neradau. Nejaugi nera varianto statytis irangos ant ivado ir gerti sveika geriama vandeni  g.gif
*

Mes statėmės ant įvado ir aš kažkaip nemanau, kad geriu baisesnį vandenį, negu kad būčiau gėrusi be filtrų g.gif Na taip, nitratų ir nitritų pas mus nebuvo absoliučiai, bet aš kažkaip nelinkusi tikėti, kad kalkių nuosėdos tokios jau nekenksmingos žmogaus organizmui.
Renata_Bo
QUOTE(ptashka @ 2011 11 08, 00:32)
  Na taip, nitratų ir nitritų pas mus nebuvo absoliučiai, bet aš kažkaip nelinkusi tikėti, kad kalkių nuosėdos tokios jau nekenksmingos žmogaus organizmui.
*

Ir gerai galvojat, kalkiu nuosedos yra viena is akmenu atsiradimo priezastis.
ptashka
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 11 08, 16:24)
Ir gerai galvojat, kalkiu nuosedos yra viena is  akmenu atsiradimo priezastis.
*

As manau, ne tik akmenu. Man atrodo, kraujagyslems irgi turetu tureti itakos. Bet kokiu atveju, paskaicius kai kur komentarus internete, tai toks jausmas, akd gerti apskritai nieko negalima: osmoze kenkia, filtrai blogis, is bambaliu - mirtis, belieka tik saltini issikasti nuosava kazkaip, ir tai dar klausimas, kas i tuos pozeminius vandenis subega.
Tensei
QUOTE(ptashka @ 2011 11 08, 17:37)
As manau, ne tik akmenu. Man atrodo, kraujagyslems irgi turetu tureti itakos. Bet kokiu atveju, paskaicius kai kur komentarus internete, tai toks jausmas, akd gerti apskritai nieko negalima: osmoze kenkia, filtrai blogis, is bambaliu - mirtis, belieka tik saltini issikasti nuosava kazkaip, ir tai dar klausimas, kas i tuos pozeminius vandenis subega.
*

drinks_cheers.gif Tikrai paskaicius tokia nuomone susidaro lotuliukas.gif
isdykusS
o ka apie magnetinius filtrus galetumet gero/blogo pasakyt?
Renata_Bo
QUOTE(ptashka @ 2011 11 08, 18:37)
*

QUOTE(Tensei @ 2011 11 08, 18:58)
*

Oj net nesakykit, man ta ekologija paskutiniu metu labai skaudi tema. doh.gif
Renna
Sveiki, turim filtrus, bet vis nerandu, kas juo pakeistų laiks nuo laiko. Kreiptis į filtrus pastačiusią firmą nenoriu, nes ten plėšikai doh.gif
Gal kas gali rekomenduoti profesionalų meistriuką dirbantį Klaipėdos raj.? 4u.gif

Į AŽ prašom. 4u.gif AČIŪ 4u.gif
Natalėja
Sveiki, mes nusipirkome osmosinį filtrą PURE PRO (sako kad amerikoniškas), kaina 300 Lt + pristatymas 25 Lt. Filtras 6 pakopų su mineralizacijos kasete ir bakeliu. Kas galėtų pasakyti kuo jis blogesnis už filtrus kainuojančius 3000 Lt. O dėl filtro aptarnavimo tai firmoje pasakė, kad nėra reikalo mokėti tokius didelius pinigus už kasečių pakeitimą, nusiperki pas juos reikiamas kasetes ir pasikeiti (tai nėra labai sudėtinga). Kasetės kainuoja po keliolika litų ir tikrai ne 200-300 Lt.
Čia kalbama apie išvalyto vandens kenkimą sveikatai, bet tai geriau nei gerti rudą smirdantį vandenį, nors gal js ir labai "sveikas".
isdykusS
QUOTE(Natalėja @ 2011 11 28, 21:31)
Sveiki, mes nusipirkome osmosinį filtrą PURE PRO (sako kad amerikoniškas), kaina 300 Lt + pristatymas 25 Lt. Filtras 6 pakopų su mineralizacijos kasete ir bakeliu. Kas galėtų pasakyti kuo jis blogesnis už filtrus kainuojančius 3000 Lt. O dėl filtro aptarnavimo tai firmoje pasakė, kad nėra reikalo mokėti tokius didelius pinigus už kasečių pakeitimą, nusiperki pas juos reikiamas kasetes ir pasikeiti (tai nėra labai sudėtinga). Kasetės kainuoja po keliolika litų ir tikrai ne 200-300 Lt.
Čia kalbama apie išvalyto  vandens kenkimą sveikatai, bet tai geriau nei gerti rudą smirdantį vandenį, nors gal js ir labai "sveikas".
*

koki nusipirkot? gal nuoroda kokia turit?
Natalėja
QUOTE(isdykusS @ 2011 11 28, 23:58)
koki nusipirkot? gal nuoroda kokia turit?
*

nupirkome filtrą RO8 EC106M iš šio tinklapio
http://www.pureaquafilter.lt/
isdykusS
QUOTE(Natalėja @ 2011 11 29, 09:07)
nupirkome filtrą RO8 EC106M iš šio tinklapio
http://www.pureaquafilter.lt/
*

dekui smile.gif
o jus jau susimontavot?
ziuriu rasoma, kad Komplekte nėra slėgio pakėlimo siurblio. EC106M-P sistema su slėgio pakėlimo siurbliu
o su siurbliuku kaina isauga dvigubai..
be jo "neveiks" filtrai? ar kam jis reikalingas?
Natalėja
QUOTE(isdykusS @ 2011 11 29, 09:15)
dekui smile.gif
o jus jau susimontavot?
ziuriu rasoma, kad Komplekte nėra slėgio pakėlimo siurblio. EC106M-P sistema su slėgio pakėlimo siurbliu
o su siurbliuku kaina isauga dvigubai..
be jo "neveiks" filtrai? ar kam jis reikalingas?
*

Filtrą montuosime artmiausiu metu, todėl kol kas pasakyti dar negaliu kaip jis veiks. Mes patį fltrą ruošiam statyti rusyje po virtuve ir tik patį kraniuką virtuvėje prie kriauklės. Firmoje sakė jei yra pakankamas vandens spaudimas tai filtrą galima statyti ir toliau. Standartiškai komplekte yra žarnelės apie 2 metrus. Galvoju, kad spaudimo tūrėtų užtekti ir nereikėtų slėgio pakėlimo siurbliuko.
berta4
Mane taip pat sudomino sita nuoroda,pasizvalgiau ten tai mane labai sudomino vandens minkstintojas http://www.pureaquafilter.lt/cleansy.htm nuotrauka atitinka kompanijos Zepter vandens minkstintoja ir kaina didesne,tai gal jie paprasciausiai perpardavineja kitu kompaniju.
Natalėja
QUOTE(berta4 @ 2011 11 29, 10:23)
Mane taip pat sudomino sita nuoroda,pasizvalgiau ten tai mane labai sudomino vandens minkstintojas http://www.pureaquafilter.lt/cleansy.htm nuotrauka atitinka kompanijos Zepter vandens minkstintoja ir kaina didesne,tai gal jie paprasciausiai perpardavineja kitu kompaniju.
*

Aš pasiskambinau į keleta firmų kurios preliauja panašiais filtrais ir jie pasakė, kad tai nieko gero. Sako geriau nei nieko, bet vistiek nieko gero, nes vandenyje po kurio laiko praeina poveikis ir jis tampa toks pat kaip buvo. Tai liečia kai yra namie boileriai ir akumuliacinės talpos (taip paaiškino konsultantai) smile.gif
Renna
Turime RO filtrus, padarėme vandens tyrymą, nustatė kad vanduo rūgštinis, per mažas ph
Patarkit ką geriau pirkti papildomai - jonizatorių ar mineralizatorių? ir ar iš viso yra iš jų kokia nauda....AČIŪ 4u.gif
RRamuybė
http://www.sklep-aquafilter.pl/index.php?d=regulamin
siulau parsisiusti filtrus kasetes ir t.t. drinks_cheers.gif
Kristaite25
Labai jau ir mes domejomes vandens minkstintojais ir geriamojo vandens filtrais, tai zodziu, turiu giminaite,kuri dirba viename lietuvos miestu vandens tyrimu laboratorijoje, tai kai jai pasakiau apie musu planus, tai ji uz galvos susieme, sako, nebludikit, nemetykit pinigu, absurdas tie filtrai, ypac jei naudojate miesto (mano atveju "Kauno vandenu" - vandeni, kuris yra tikrai geras ir nereikia jo papildomai valyti ir poto primineralizuoti. Vandens valymo filtru firmos vadybininaks sako,kad mineralizatoriuje yra naturalus mineralai, o mano giminaite sako,kad jei butu natūralūs, tai kainuotu tukstancius...
ripse
QUOTE(Kristaite25 @ 2012 02 28, 14:35)
Labai jau ir mes domejomes vandens minkstintojais ir geriamojo vandens filtrais, tai zodziu, turiu giminaite,kuri dirba viename lietuvos miestu vandens tyrimu laboratorijoje, tai kai jai pasakiau apie musu planus, tai ji uz galvos susieme, sako, nebludikit, nemetykit pinigu, absurdas tie filtrai, ypac jei naudojate miesto (mano atveju "Kauno vandenu" - vandeni, kuris yra tikrai geras ir nereikia jo papildomai valyti ir poto primineralizuoti. Vandens valymo filtru firmos vadybininaks sako,kad mineralizatoriuje yra naturalus mineralai, o mano giminaite sako,kad jei butu natūralūs, tai kainuotu tukstancius...
*

drinks_cheers.gif

domejausi tais filtrais ,zmoniu mulkinimas ,tinka tik jei grezinio vandeni naudoji
ale yra gi patikliu ,kurie tukstancius moka ir savo sveikata zaloja ,pasidomekit internete daug info
Mader
nu as irgi Kauno vandenu vandeni naudoja, bet pas mus tai jis kietokas, tai manau vistiek reiketu koki filtriuka ,kad paminkstintu, nes visa buitine technika suvarys...
berta4
QUOTE(Kristaite25 @ 2012 02 28, 16:35)
*

Apie mineralus tai jusu giminaite teisi,bet jei norite isitikinti koks Kauno vanduo tai atsidarykit klozeto bakeli ir pamatysit ko nemate.Vanduo tai juk is vieno vamzdzio atiteka,visa ta bruda ir sugeriat.
Renata_Bo
QUOTE(Kristaite25 @ 2012 02 28, 16:35)
*

Taip vanduo miesto tikrai geras, ten kur jis pradeda savo gyvenima.O ar giminaite jum papasakojo kuom jis atkeliauja i jusu nama...as galiu pakonsultuot - kiaurais supuvusiais, prarudijusiais vamzdziais o kai kur per azbesto cemento misinio vamzdzius, jie nerudija, bet yra nuodingi zmogui.
Kristaite25
Jo, Kauno vandenu vanduo kietas, as ir pati naudoju kasetini filtra, kad ciainikas nekalketu, nu bet, kad tas vanduo jau blogas - nesamone, ir tyrimai to vandens juk geri, be to vistiek viriname, is krano nuo vaikystes negeriame, minkstintoja deciau tik nuo kalkiu.
Mano surinkta informacija:
pigus vandens filtrai, yra net kenksmingi, t.y.ta plastmasine dalis (bifenolis), o tipo tie brangus filtrai tai jau ju plastmase isdirbta, tinkama zmogaus sveikatai... todel ir kaina ju yra 3000 lt , o ne 300 lt.....
Tiketi ar ne?
Renata_Bo
Manau cia nesusipratimas ir is to visi gincai. Vanduo tiekiamas yra tikrai puikus, ta irodo tyrimai, bet....nepamirskime kad savo kranuose gaunam ta pati vandieni tik su ,,priedais'' kuriuos pasigauna vanduo daeidamas iki jusu namu. Tyrimai emami tikrai ne jusu namuose o ten ir tada kai dar nepraejo tu visu puikiuju vamzdziu keliu. Puciama migla zmonem kai atstovai teigia jog vanduo idealus ir galima gerti is krano. Nu sorry taip nera jei eina per rudzius ir asbesto prisigauna. Ir virimai nepades tokiu atveju jei ka... Bet meluoja ir filtrininkai kurie sako jog pvz. azbesta isvalys paprastas filtriukas, aisku kad ne, ne bukime idiotais mastykime ka girdime. Pasikartosiu - viskas turi but su protu ir saiku.
Nauja,mamyte24
Sveikos kolegės smile.gif

Norėjau pasikonsultuoti dėl vandens filtrų kurį butu geriausia pirkti ir kokius jus naudojate? mano draugai kalba vis apie waterboss filtrą sako geras patikimas kaip jus galvojat ? laukiu jusu patarimų . smile.gif
liepa27
QUOTE(valinčius @ 2007 12 15, 00:42)
Aš už elektromagnetiį, mažos sąnaudos eksplotacijai 3-5 w ,neužima vietos , ilgaamžis.. tik prieš įsigydami žiūrėkite kad nebūtų plataus profilio, tai yra universalus, tinka bet koiam vandeniui, ant bet komio vamzdžio ir pan. Kvalifikuotai šuos klausimus sprendžia UAB ''ARMADA" Pamėnkalnio 4 Vilnius. Naudoju trečius metus jokių problemų.kaip ten su augalais nežinau ir nepastebėjau. bet nuoviras nuvalė patikimai jos dabar nesusidaro.
*

4u.gif sudomino si sistema,idomu tik kokia kaina g.gif vyrui pasakiau,jei statysim filtrus,tai tik kazka panasaus,o ne neaisku ka uz kosmine suma doh.gif
ziviliukasss3
QUOTE(Nauja @ mamyte24,2012 03 13, 16:27)
Sveikos kolegės  smile.gif

Norėjau pasikonsultuoti dėl vandens filtrų kurį butu geriausia pirkti ir kokius jus naudojate? mano draugai kalba vis apie waterboss filtrą sako geras patikimas kaip jus galvojat ? laukiu jusu patarimų . smile.gif
*

Sveika,
Šis filtras yra tikrai geras, tačiau kokios yra problemos su vandens kokybę, ar didelis kiekis geležies? Ar yra vandeyje blegas kvapas? Ar didelis kiekis kalkių? O gal dar papildomai ko nors yra?

Pirmiausiai šitus reiktų kriterijus įvardinti, ir tik tada rinkti filtrą. Nes pagal vienus tyrimų duomenis jis gali puikiai tikti, tačiau pagal kitus gali neišvalyti vandens taip kaip Jūs tikitės smile.gif
Nauja,mamyte24
as nusipirkau vandens minkstinimo ir gelezinimo filtra waterboss ir esu labai laimynga ir patenkinta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.