QUOTE(katuks @ 2008 02 11, 09:37) O dabar apie savo pasiekimus  ir nesėkmes Taigi mano juodoji skylėtoji. kaip ir rašiau, nepatinka manasis pamušalas. demonstruoju;   kaip matote, atlasas negražiai susiraukia, ir čia dėl to kad suknia gavosi apsitempusi. reikia arba keisti pamušalą į trikotažą ar aptinuką  arba iš vis be jo  permegzti nesinori...o ir nežinia, ar gerai gautųsi, nes kaip minėjau raštas gana elastingas: suknia ne siaura. tai va ir nežinau... esu abejonių ir svarstymo stadijoj....juostelė ant krūtinės šiaip užrišta. irgi nežinau, ar jos reikia p.s. kaip matot ir figūra atsirado...  suknele tikrai grazi, nieko negalvok net permezginet. man tai pasirode kad tas pamusalas kaip isielektrines - tada padetu purskalas nuo elektrinimosi. o jei ne, ieskok kitos apatines suknelytes, arba graziu apatiniu ir eik be pasukneles.QUOTE(ingriduska @ 2008 02 11, 11:58) Čia aš su kabliu nugaroje vaikštau. as ir to kablio siulu pirkimui nusimest negaliu. vienu dar nesumezgu o jau perku keliems mezginiams i prieki. anksciau dar ir megzdavau dazniau, dabar mazasis princas neleidzia.tai tik naktim.... QUOTE(everesta @ 2008 02 11, 13:43) Puiki ideja siulu galiukams sunaudoti nesimato man tos idejos, o taip reiketu, nes tie galiukai tikrai vietos neturi... atsiprasau - jau rodo. tikrai puiki ideja. as tai maniau koks juostuotas kilimelis bus...
Kazkas ieskojo vestuvines sukneles. Kaip sita ?
Liepuže2
2008 02 11, 14:56
Taip, Dovyda, aciu, ieskojau kaip tik tos pirmos baltos sukneles. Dar besikuisdama radau ir jos schema, bet noriu jusu pagalbos. Schemoje nera parodyta, kaip nerti ta dali (juosta), kuri eina pries ir po ananasu, na ta, su gelytem (neikelia man schemos). Ten kazkas schemoj parayta, bet niekaip nesugebejau padidinti taip, kad iskaityciau. Pabandziau nerti is galvos, negraziai iseina. Gal kas man patartu kaip issisukti is tos padeties?
ingriduska
2008 02 11, 15:13
[quote=Mate,2008 02 11, 14:51] va, nulekiau per pietus iki parduotuves priesais Ibrahima ir nusipirkau tokios juodos Vernito pusvilnes (kaina 3.50), pardaveja gyre, kad ir nesiojasi, skalbiasi gerai. Megziu si kart deja ne suknele, o dovanu liemene. Leksiu ieskot rasciuko (prase dvi a la dvi geros dvi blogos, bet as noriu truputi ka nors idomiau  ) Manoji juoda taip ir megzta 2geros/2blogos iki krūtinės, nuo krūtinės mezgiau su vašeliu , gavosi man gražiai, tik nešiot neišeina, nes nebaigta:) Mezgiau pagal tą http://www.talpink.com/public/08/01/22/05e5a31.htmlPapildyta:Čia ne į temą, bet ar būna jums, kad stovint stotelej, ar pardej,matant moterį su nertu sijonu ar kitu megztu rūbu galvotumėt, kažin ar čia ne kuri nors iš SM, gal pvz:mate,Arual,gatget3,ir t.t.O kai Mate rašo apie tai ,kad per pietus sulaksto iki Ibrahimo, tai manau, kad ji dirba kaiminystėje.Aš Šiaurės miestely,Ibrachimas netoli:) Atsiprašau, kad visai nebūtų ne į temą parašysiu kodinį žodį SUKNELĖS/ SUKNUŽĖS
QUOTE(Akire3 @ 2008 02 11, 16:42) suknele tikrai grazi, nieko negalvok net permezginet. man tai pasirode kad tas pamusalas kaip isielektrines - tada padetu purskalas nuo elektrinimosi. o jei ne, ieskok kitos apatines suknelytes, arba graziu apatiniu ir eik be pasukneles. tai permezginėt ir nemanau. pamušalas neįsielektrinės, tiesiog nertinis aptempia jį ir sutraukia. o dar vienas blogumas, kad atlasas kirptas įstrižai. o kadangi labai norėjau žvilgančios pasuknelės, tai reikia arba kirpti jį iš naujo ir daryti aptemptą su užtrauktuku, arba imti trikotažą  o šiaip savo pirmuoju dideliu darbu esu patenkinta. iki šiol buvo tik servetėlės...... be pasuknelės tik namuose prieš vyrą
QUOTE(katuks @ 2008 02 11, 15:16) tai permezginėt ir nemanau. pamušalas neįsielektrinės, tiesiog nertinis aptempia jį ir sutraukia. o dar vienas blogumas, kad atlasas kirptas įstrižai. o kadangi labai norėjau žvilgančios pasuknelės, tai reikia arba kirpti jį iš naujo ir daryti aptemptą su užtrauktuku, arba imti trikotažą  o šiaip savo pirmuoju dideliu darbu esu patenkinta. iki šiol buvo tik servetėlės...... be pasuknelės tik namuose prieš vyrą Pilnai tave užjaučiu, nes manoji suknelė dar dabar be normalaus pamušalo...  Kas liečia trikotažinį, tai nemanau kad gausis gerai, kadangi suknelė nors ir tampri, bet aptempta... taip kad nebus gero slydimo ir tada pati suknelė gali kilti tau į viršų... O suknelė labai graži... Sėkmės tau su pamušalu, jei ką gudraus sugalvosi, nepamiršk ir mūsų, nes manau daugeliui yra problema ne kaip suknelę nusimegsti ar nusinerti, bet kaip pamušalą prisitaikyti...
nu ir dabar susikvailinau  jauciu nepirksiu tu norfiniu siulu, nors ir neblogai jie atrodo, reikes nulekti rytoj iki vernito ir gal ten ka nors nugriebsiu
bandžiau patyrinėti internetines suknias, kaip ten yra su tais pamušalais... ar pastebėjot, kad dauguma manekenių praskečia kojas, taip ištempdamos pasijonius? kaip šita pvz.  nu bet aš tai taip visalaik nevaikščiosiu ir nestovėsiu na, o kai kurios tai su panašiai susiraukusiais, kaip šita  tai kaip ten iš tikrųjų yra  ir turi būti? Papildyta:čia iš to puslapio http://piko-spb.ru/production/1/
QUOTE(katuks @ 2008 02 11, 10:37) O dabar apie savo pasiekimus  ir nesėkmes Taigi mano juodoji skylėtoji. kaip ir rašiau, nepatinka manasis pamušalas. demonstruoju;  [ Katuks, saunuole! labai grazus nerinys as manau, kad tau cia pades trikotazinis pamusalas, vienai sukniai nusipirkau tokia suknia trikotazine is second-hand'o  pirkau mazoka tokia ir trikotazas toks slidus, labai graziai gula mano nerta suknele ant jo. Galima bandyt dar ir koki apatinuka ar naktinukus kokius, tik jokiu budu ne silkinius ar atlasinius, kaip kazkas ir minejo lips ir elektrinsis, atlasini pasijoni turiu po savo nertu sijonu, tai kol pareinu is kur nors vistiek einu kaip be pasijonio  nes visas sulipa i juosmeni Papildyta:QUOTE(nekava @ 2008 02 11, 10:44) tu pirkai kur su vilna? kazin jie geri?ir as maciau tik bijau prisipirkti, nes gali niekas neiseiti  as turiu jau visokiu  ir tu vilnoniu (visai jie geri) ir Gadgetiniu tu storuju su vilnom ir dabar jau siandien su MB ejom, taigi pasigriebiau dar ir tu kur nedaug moherio..ai saliku prisimegzsiu jeigu ka  spalvytes ju grazios
ingriduska
2008 02 11, 16:40
Aš savo sijonui pamušalą dariau iš medžiagos kitos pusės, mat norėjau kad paviršius būtų slidus, o kad nuo kūno neliptų į viršų.Pairinkau tokį ale šilką, ir blogąją, blizgiąją pusę panaudojau kaip gerąją
QUOTE(dovyda @ 2008 02 11, 18:31) Katuks, saunuole! labai grazus nerinys as manau, kad tau cia pades trikotazinis pamusalas, vienai sukniai nusipirkau tokia suknia trikotazine is second-hand'o  pirkau mazoka tokia ir trikotazas toks slidus, labai graziai gula mano nerta suknele ant jo. Galima bandyt dar ir koki apatinuka ar naktinukus kokius, tik jokiu budu ne silkinius ar atlasinius, kaip kazkas ir minejo lips ir elektrinsis, atlasini pasijoni turiu po savo nertu sijonu, tai kol pareinu is kur nors vistiek einu kaip be pasijonio  nes visas sulipa i juosmeni  Ačiū ž pagyrimus ir ... ant kelio užvedančias mintis taigi turi būti kažkur spintoje viena mano truputį ankštoka trikotažinukė suknutė. laukinati sukūdimo laikų...  eisiu primatuoti, nors ir gaila būtų pritaikyti ją pamušalui, o ir įdomu kaip atrodys, nes trumpesnė... primatavimo rezultatais pasidalinsiu
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 11, 12:59) cia apie tuos stooooooorus siulus kalbi? tokiuose kamuoliukuose? kiek megztukui pirkai kamuoliuku, nes ten metrazas mazas man pasirode taip ir tu jau prisipirkau  tamsiai pilku, ai kai dabar jie tik 2.2Lt tekainuoja, tai nusipirkau 12 kamuoleliu  as be to pati esu is tu, kur daugiau siulu kuneliui apdengti reikia Papildyta:QUOTE(Liepuže2 @ 2008 02 11, 15:56) Taip, Dovyda, aciu, ieskojau kaip tik tos pirmos baltos sukneles. Dar besikuisdama radau ir jos schema, bet noriu jusu pagalbos. Schemoje nera parodyta, kaip nerti ta dali (juosta), kuri eina pries ir po ananasu, na ta, su gelytem (neikelia man schemos). Ten kazkas schemoj parayta, bet niekaip nesugebejau padidinti taip, kad iskaityciau. Pabandziau nerti is galvos, negraziai iseina. Gal kas man patartu kaip issisukti is tos padeties? yra ir schema  matyt nelabai skaitei aprasymo drauge  nes ten parasyta, kad naudojama neriniu juosta pirktine  ir brezinyje visur ji parodyta  taigi jei jos nezadi naudoti, tiesiog improvizuok ka nors su rombukais pilnais ir tusciais
ne i tema - bet ar kas bandet ismegzt pati pirma rasta is pvz., ta bangu - ar graziai gaunasi?
QUOTE(katuks @ 2008 02 11, 09:37)   kaip matote, atlasas negražiai susiraukia, ir čia dėl to kad suknia gavosi apsitempusi. reikia arba keisti pamušalą į trikotažą ar aptinuką  arba iš vis be jo  permegzti nesinori...o ir nežinia, ar gerai gautųsi, nes kaip minėjau raštas gana elastingas: suknia ne siaura. tai va ir nežinau... esu abejonių ir svarstymo stadijoj....juostelė ant krūtinės šiaip užrišta. irgi nežinau, ar jos reikia p.s. kaip matot ir figūra atsirado...  niu del atlaso tai jo biski susiraukslejes bet jau pacios suknios tai nenusakomas grazumas
*coliukeee*
2008 02 11, 19:58
ggte labai grazu  cia lygiu rastu? siaip neryskiai matos Papildyta:parodau megzta suknia, kuria pirkau, bet gal kam bus ideja "spalvota"
Ristina
2008 02 11, 19:59
as galvoju,kad Katuko suknia neturi jokio"broko"-kaltas pasijonis! Itariu,jog pasijonis-sintetinis.
Liepuže2
2008 02 11, 20:18
aciu, Dovyda, uz paaiskinima. Toj schemoj, kuria as turiu, visai neimanoma iskaityti, buvau pagalvojusi, kad cia pirktine juosta. Dar karta aciu, bandysiu improvizuoti.
gadget3
2008 02 11, 20:26
Sveikos!!! Tiek prirasem, kad 11-13 puslapiai tokie kazkokie issimaise... Kazkaip bangos ir kabliai tik vaiksto, tik vaiksto... Krepsiais ir maisais Qqte, katuks - savnooles! Labai skirtingu stiliu suknytes Katuks, o tu negalvojai apie nejuoda pamusala??? Dovyda, tu tokiu groziu pilna!!! Tu VISOKERIOPU ananasu atsakyme man baisulingai patiko paskutine suknike, kuriai tik ties pabaiga sijono "isdygsta" keli ananasai RUGILE, kaip progresas? Ar tiesiog kitu reikalu rankos pilnos kaip nekurioms? Nekurios kuria salika ir liemene (bo is dovanotu siulu, tai reikia dar si sezona pabaigt). IR semiasi ikvepimo coliukeee, grazi suknike
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 02 11, 19:58) ggte labai grazu  cia lygiu rastu? siaip neryskiai matos Papildyta:parodau megzta suknia, kuria pirkau, bet gal kam bus ideja "spalvota"  suknyte ne lygiu rastu-stulpeliai is 4 geru ir 1 isvirkscios, kas trecias stulpelis i pynute susuktas neturiu dabar normalaus fotiko o tik tokia gaunas kokybe su mobiliuku prie elektros leputes apsvietimo ir dar siuliukai tamsus o sita dryziuke nuostabi as tokia jauciu stulpeliais is pusvilnes nerciau
Virbalai
2008 02 11, 21:48
QUOTE(Mate @ 2008 02 11, 17:01) ne i tema - bet ar kas bandet ismegzt pati pirma rasta is pvz., ta bangu - ar graziai gaunasi?  Mate, mezgiau siuo rastu megztukeli is medvilninio-viskozinio storoko siulo - labai graziai gavosi
QUOTE(gadget3 @ 2008 02 11, 21:26) Sveikos!!! Dovyda, tu tokiu groziu pilna!!! Tu VISOKERIOPU ananasu atsakyme man baisulingai patiko paskutine suknike, kuriai tik ties pabaiga sijono "isdygsta" keli ananasai   ai ka jau tu cia.....visos cia mes tokios pilnozzz  ka turim tai turim - kablius galvose nuo i prieki mintyse besimezganciu - besinerianciu ideju, kablius nugarose nuo nesustabdomo siulu pirkimo , dvi darbstuoles rankas ir labaiiiiiiiiiii mazaiiiiiiii laiko Papildyta:QUOTE(qqte @ 2008 02 11, 20:27) nu ka prisiduodu kritikai Papildyta:pirmoj fotkej kur is nugaros mb nepasake kad zemyn timptelciau  ner ka cia kritikuot Papildyta:QUOTE(*coliukeee* @ 2008 02 11, 20:58) parodau megzta suknia, kuria pirkau, bet gal kam bus ideja "spalvota"  superine ideja siulu galiukams Papildyta:QUOTE(Liepuže2 @ 2008 02 11, 21:18) aciu, Dovyda, uz paaiskinima. Toj schemoj, kuria as turiu, visai neimanoma iskaityti, buvau pagalvojusi, kad cia pirktine juosta. Dar karta aciu, bandysiu improvizuoti. ir nera uz ka  jei nesusigalvos tos juosteles nerimas , drasiai kreipkis, koki nors cia mes visos drauge tau sukursim
Žiogienė
2008 02 11, 23:39
Aš va sėdžiu ir mastau... o to pamušaliuko negalima prie suknios kur ne kur prikabint, kad tas pamušaliukas taip nesusimaltų ?:hmNes suknytė tai labai labai daili
angulyte
2008 02 11, 23:58
Katuks, ggte - grazios suknytes Coliukee -superine suknyte parodei (o jau spalvyciu grozis -tiesiog FANTASTIKA)
ačiū visoms begiriančioms iš tikrųjų kaip ir sakiau mano suknelė man patinka. netgi artimieji sakė, kad mano gelbėjimosi ratus paslepia kaltas jis - pamušalas. nemanau, kad spalva pakeistų kokybę. iš pradžių galvojau pasigaminti jų keleto spalvų ir keisti pagal aplinkybes ir nuotaiką. o dabar mintis tik viena- kuo jį apskritai pakeisti. radau tokią truputį išaugtinę suknią lyg ir trikotažinę. visai gerai atrodo, jeigu nuimčiau viršutinį sluoksnį iš kažkokio tiulio-tinklelio. tai dabar sprendžiu, kurios suknelės man labaiu reikia: naujosios ar išaugtinės Matyt, laimės naujoji. tik reiks nunešti senajai "kailį nudirti", nes mano siuvimo mašina nesiuva trikotažo. kaip kažkas rašė, kad trikotažas lips į viršų, tai nea, bent jau namie vaikštant nelipo. labiau limpa atlasas.... tai tiek. saldžių sapnų ggte, šaunuolė. labai miela ir tinkama orui suknia. ir apie pamušalus galvot nereikia...
zujkiz_pujkiz
2008 02 12, 00:53
sveikos turiu toki gal kiek kvailoka klausima, ale man bais neaiskumas tai sakau pasiteirausiu. Prisiziurejau cia visokiu grozybiu, tai i pati pradejau narplioti tokia a la bliuskela  Bet kadangi cia pirmas daiktas, kuri neriu savo gyvenime, tai paemiau tokius mano supratimu storesnius siulus (kazkokius bebe, neriu su 2 nr vaseliu). Liko 1.5 rankoves, pasirodysiu mazu kai baigsiu - jei labai baisiai neatrodys  tai va. bet kaip i visos, as beziuredama i ateity ir zinodama ka nerisu toliau, nusipirkau siulu  cia beskaitinejat visokias temas kazkaip uzstrigo maxi siulai, bo dauguma cia juos mini. Tai ju ir nusipirkau pabandymui. ale jus man pasakykit, tai kokio nr vaseliu jus su jais neriat?  as pameginau panert su 1 nr, tai tokis skystas "vaizdas' man gavosi  arba as cia labai "laisvai" neriu, arba ne tokiu vaseliu, arba tu maxi buna skirtingu storiu? Kur teisybe?
QUOTE(zujkiz_pujkiz @ 2008 02 12, 00:53) Tai ju ir nusipirkau pabandymui. ale jus man pasakykit, tai kokio nr vaseliu jus su jais neriat?  as pameginau panert su 1 nr, tai tokis skystas "vaizdas' man gavosi  arba as cia labai "laisvai" neriu, arba ne tokiu vaseliu, arba tu maxi buna skirtingu storiu? Kur teisybe?  jei atmintis manes neapgauna as neriau su 1,5 ar tai su 1,25 nu megstu ploniukus neriniukus bet iki 1 nt matyt dar nedabrendau
ingriduska
2008 02 12, 10:11
O aš MAXI siulu mezgiau liemene su nr.3 ir neskysta gavosi:) Papildyta:[quote=qqte,2008 02 11, 20:27] nu ka prisiduodu kritikai MAN LABAI GRAŽU,STILINGA ir JAUKIAI
La Perla
2008 02 12, 10:50
QUOTE(qqte @ 2008 02 12, 08:25) jei atmintis manes neapgauna as neriau su 1,5 ar tai su 1,25 nu megstu ploniukus neriniukus bet iki 1 nt matyt dar nedabrendau o as 0.75 MAXIukus neriu
zujkiz_pujkiz
2008 02 12, 10:54
QUOTE(La Perla @ 2008 02 12, 11:50) o as 0.75 MAXIukus neriu  o dievuleliau, taigi kaip ilgai turbut neriasi su tokiu "mazu" vaseliu La Perla> nu man tavo visi darbeliai tai kazkas is fantastikos srities...is kur tiek kantrybes...nu pagarba sakyciau
QUOTE(zujkiz_pujkiz @ 2008 02 12, 01:53) sveikos turiu toki gal kiek kvailoka klausima, ale man bais neaiskumas tai sakau pasiteirausiu. Prisiziurejau cia visokiu grozybiu, tai i pati pradejau narplioti tokia a la bliuskela  Bet kadangi cia pirmas daiktas, kuri neriu savo gyvenime, tai paemiau tokius mano supratimu storesnius siulus (kazkokius bebe, neriu su 2 nr vaseliu). Liko 1.5 rankoves, pasirodysiu mazu kai baigsiu - jei labai baisiai neatrodys  tai va. bet kaip i visos, as beziuredama i ateity ir zinodama ka nerisu toliau, nusipirkau siulu  cia beskaitinejat visokias temas kazkaip uzstrigo maxi siulai, bo dauguma cia juos mini. Tai ju ir nusipirkau pabandymui. ale jus man pasakykit, tai kokio nr vaseliu jus su jais neriat?  as pameginau panert su 1 nr, tai tokis skystas "vaizdas' man gavosi  arba as cia labai "laisvai" neriu, arba ne tokiu vaseliu, arba tu maxi buna skirtingu storiu? Kur teisybe?  Aš su 1,25 neriu. Bet čia nuo nėrimo priklauso. Vienos mezga, neria kiečiau, kitos skysčiau
La Perla
2008 02 12, 11:21
QUOTE(zujkiz_pujkiz @ 2008 02 12, 10:54) o dievuleliau, taigi kaip ilgai turbut neriasi su tokiu "mazu" vaseliu La Perla> nu man tavo visi darbeliai tai kazkas is fantastikos srities...is kur tiek kantrybes...nu pagarba sakyciau  aciu QUOTE(zinulė @ 2008 02 12, 11:16) Aš su 1,25 neriu. Bet čia nuo nėrimo priklauso. Vienos mezga, neria kiečiau, kitos skysčiau  tikrai taip  man daug kas sake: gausis "dratas" su tokiu plonu vasiuku bet tikrai ne dratas gaunasi  bet sakyciau kazkoks paradoksas: su virbalais as mezgu "kietai" o su vasiuku "minkstai"
zujkiz_pujkiz
2008 02 12, 11:24
aha, nu aciu, merginos, uz atsakymus. Tai supratau, kad tie maxi yra vieno storio, storesniu nebuna  Bandysiu tada su ivairiais vaseliais eksperimentuot. ai, dar noriu paklaust La Perla> o tu gelytes iskart jungi nerdama ar prisineri daug atskiru ir tada sukabini?
Lusasita
2008 02 12, 12:46
kadangi tik dabar suzinojau, kad vasiukai numeriukus turi  tai begau pasiziuret su kokiu as neriau savo 2, 5 bliuskutes, taigi ant juodojo sonelio parasyta 1.00, tai cia tas 1 Nr skaitosi vasiukui pilnas stalcius nuo mociutes, mamos ir tetos likusiu, ale jie naudojami dazniausia ne pagal paskirti ( o reiktu uzsiimt, pamacius kokiu grozybiu jus prikuriat  )
Lusasita
2008 02 12, 14:11
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 12, 13:46) kadangi tik dabar suzinojau, kad vasiukai numeriukus turi  tai begau pasiziuret su kokiu as neriau savo 2, 5 bliuskutes, taigi ant juodojo sonelio parasyta 1.00, tai cia tas 1 Nr skaitosi vasiukui pilnas stalcius nuo mociutes, mamos ir tetos likusiu, ale jie naudojami dazniausia ne pagal paskirti ( o reiktu uzsiimt, pamacius kokiu grozybiu jus prikuriat  ) Prajuokinai  su virbaliukais taip gražiai draugauji , tai greičiau siūlykis ir vąšeliams į draugystę  seniau ir pas mane virbalai rankose daugiau būdavo, dabar kažko vąšelis mieliau
QUOTE(qqte @ 2008 02 12, 08:25) jei atmintis manes neapgauna as neriau su 1,5 ar tai su 1,25 nu megstu ploniukus neriniukus bet iki 1 nt matyt dar nedabrendau QUOTE(ingriduska @ 2008 02 12, 10:11) O aš MAXI siulu mezgiau liemene su nr.3 ir neskysta gavosi:) QUOTE(La Perla @ 2008 02 12, 10:50) o as 0.75 MAXIukus neriu   žiūriu visos skirtingai. Ant etiketės rekomenduoja Nr.1,5. Aš dabar sijonuko liemenį nėriau su 1,5, o žemiau raštą su 1,75
Vaje, Lusasita,kokių čia grožių parodei
La Perla
2008 02 12, 15:55
QUOTE(zujkiz_pujkiz @ 2008 02 12, 11:24) aha, nu aciu, merginos, uz atsakymus. Tai supratau, kad tie maxi yra vieno storio, storesniu nebuna  Bandysiu tada su ivairiais vaseliais eksperimentuot. ai, dar noriu paklaust La Perla> o tu gelytes iskart jungi nerdama ar prisineri daug atskiru ir tada sukabini? ten kur airisku nerimu tai gelytes siuvamos ant iskarpos ir jungiamos adata brydemis.  LABAI daug darbo.. dabar kaip tik palaidinuke neriu airiskai tai  bet man airiski neriniai ZIAURIAI grazu..
La Perla
2008 02 12, 16:38
QUOTE(norali @ 2008 02 12, 16:05) aciu maciau sita grozi kazkur rusaiciu forume, jauciu tiek kantrybes dar neturiu gal... po kokiu 10 metu
SOLI-SOL
2008 02 12, 16:42
 Labukas Gadget  . Niu ką aš galiu pasakyti apie pilką......  Kiek buvau numezgus, teko išardyt  , o buvau numezgus nemažai.Man kažki ko pasirodė  kad per greitai siaurinu tarp pynių  . Bijojau aptiaškos kaip sakant arba būtų gavusis labai jau trumputė  . Tad išardžiau ir pradėjau siaurinti ne kas antrą, o kas ketvirtą eilutę  .Dabar atrodo normaliau. Bet va tik gaila kad tos storosios pynės taip nesigauna kaip tame paveiksliuky  . Bet et, bus ale pagal Rugilę......Šiaip labai maloniai mezgasi, tad kad išardžiau ir vėl mezgu net pati stebiuosi  .Pemeni kaip savo žydrutę buvau numetusi.....Tad tikiuosi kad per išeigines pabaigsiu priekį arba nugarą, nes nežinau ką su kaklu reiks daryt.Svajoju apie prisegamą aukštą apykaklę  , jei pameni buvo čia idėjų su tokia juoda suknute.Galvoju praktiška būtų, o ir variantų visokiausių galima tada prisigalvot ir su apykale ir be jos.Nes jaučiu kad liks siūlų, išeis jaučiu net sunkutė ketvirtinėm rankovytėm  . Tai va tokios mano naujienos.O tu jau turi foto su šokaladu  ? (nepamenu kaip jį užvadinai, atrodo amžiaus projektas), labai smalsu pažiūrėti.
angulyte
2008 02 12, 17:31
Na va mergytes -rodau viena suknyte, kuria drauges mergytei per pora dieneliu numezgiau, o savaitgaliui jau ir savo galesiu rodyt
janike1
2008 02 12, 17:44
[quote=angulyte,2008 02 12, 18:31] Na va mergytes -rodau viena suknyte, kuria drauges mergytei per pora dieneliu numezgiau, o savaitgaliui jau ir savo galesiu rodyt Grazu
Tikrai graži suknytė ir spalvytės
geltoniausia
2008 02 12, 18:12
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 12, 14:11) Taigi čia širdelė gali sustoti nuo tiek grožio Papildyta:QUOTE(angulyte @ 2008 02 12, 17:31) Na va mergytes -rodau viena suknyte, kuria drauges mergytei per pora dieneliu numezgiau, o savaitgaliui jau ir savo galesiu rodyt   Nugi liuks, kaip gražu.
Žiogienė
2008 02 12, 19:02
QUOTE(angulyte @ 2008 02 12, 17:31) Na va mergytes -rodau viena suknyte, kuria drauges mergytei per pora dieneliu numezgiau, o savaitgaliui jau ir savo galesiu rodyt Labai fainutė  Rankovės kaip įdomiai padarytos
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 12, 16:11) Labai gražu, o gal kuri turite šios suknelės iškarpas? http://picasaweb.google.ru/Kseniya76/SovNr...429692171566738
|
|