Laba diena, Noreciau daugiau suzinoti apie sita aparatuka http://www.babysense.net/ Jis skirtas kontroliuoti vaiko miega,jeigu sutrinka vaiko kvepavimas,isijungia aliarmo migtukas,aparatas pradeda leisti aliarmo signala. Idomu ar pas mus Lietuvoje kas naudojo tokius aparaciukus?Mums atveze is Izraelio dovanu,nes turejome tokia problemele,dukrele pamirso kvepuoti,bet Aciu Devui,viskas baigesi gerai Kokie bus atsiliepimai apie toki daikciuka,gal kas zinote kur galima paskaityti daugiau apie ji? http://www.babysense.net/
Na nejaugi nieks nenaudoja toki daikteli? Noriu pasakyti,kad jis musu seimoje daug ka pakeite  Mes dabar ramiai miegame nakti nereikia keltis ziureti ar musu dukrele kvepuoja ar ne,kaip buvo iki tol.... Noriu pasakyti mamos pirkite toki aparaciuka jeigu yra galimybes nes jis yra saunus,kiek buna visokiu atveju kai maziukai kudikeliai pamirsta kvepuoti,o sis aparatukas iskart pranes kai kudikelis nebekvepuoja...
eglitea
2008 02 12, 15:40
tikrai apie toki daikciuka tik is taves ir suzinojau, net neisivaizdavau kad yra toks...  gal ir geras daiktas
Auksesmama
2008 02 12, 20:54
Tikrai niekad nesu apie tokiu girdejus  bet kas dar keista,tai kaip maziukas gali uzmirsti kvepuoti?na suprantu kai serga pvz kokiu laringitu ar bronhitu,tai buna kad pradeda dusti,o kad siaip uzmirsta kvepuoti,tai net nesu girdejus  ar cia kokia liga gal vaikutis serga?papasakokit placiau tikrai niekad nesu apie tai girdejus
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 12, 21:54) Tikrai niekad nesu apie tokiu girdejus  bet kas dar keista,tai kaip maziukas gali uzmirsti kvepuoti?na suprantu kai serga pvz kokiu laringitu ar bronhitu,tai buna kad pradeda dusti,o kad siaip uzmirsta kvepuoti,tai net nesu girdejus  ar cia kokia liga gal vaikutis serga?papasakokit placiau tikrai niekad nesu apie tai girdejus  Ne cia nera jokia liga.Pa mus buvo toks atvejis:musu dukrele ilgai megojo,vyras priejo prie lovytes pasizureti kaip jei ten sekasi ir pamate,kad ji nekvepuoja.Pradejo ja kratyti pakviete tevus,pradejo jai daryti viska ka tik imanoma,kad ji atsigautu.Aciu Devui ji greit atsigavo,pradejo kvepuoti,buvo labai issigandus netgi pati.Mes iskvietem Greitaja atvaziavo pasiziurejo viskas tvarkoj kvepoja gerai,ji net pradejo juoktis  Daktare pasake,kad vaikai iki 2 metuku buna,kad pamirsta kvepoti,ir as tikrai labai daug girdejau tokiu atveju,kada tevai nespeja padeti savo kudikeliams,ir jie mirsta Kada mano mama nuvaziavo pas gymynes i Izraeli jie pakaluse o kodel nesuveike aparats,mama sako koks aparats pas mus Lietuvoje tokiu nera,tai jie nupirko mums ir padovanojo. Po to atvejo mes vis ziurejome ar ji kvepoja ar ne,nakti budejome su vyru,nes baisu buvo netgi uzmygti trumpam. Dabar mes esame labai dekingi savo gyminei uz sita aparaciuka,mes miegame ramiai,nelakstome vis pasiziureti ar ji kvepoja ar ne Tikrai visoms mamoms noriu pasakyti,kad tas aparaciukas yra labai geras dalykas,kuris gali isgelbeti Jusu vaiko gyvybe
Auksesmama
2008 02 13, 21:02
QUOTE(kria @ 2008 02 13, 15:41) Ne cia nera jokia liga.Pa mus buvo toks atvejis:musu dukrele ilgai megojo,vyras priejo prie lovytes pasizureti kaip jei ten sekasi ir pamate,kad ji nekvepuoja.Pradejo ja kratyti pakviete tevus,pradejo jai daryti viska ka tik imanoma,kad ji atsigautu.Aciu Devui ji greit atsigavo,pradejo kvepuoti,buvo labai issigandus netgi pati.Mes iskvietem Greitaja atvaziavo pasiziurejo viskas tvarkoj kvepoja gerai,ji net pradejo juoktis  Daktare pasake,kad vaikai iki 2 metuku buna,kad pamirsta kvepoti,ir as tikrai labai daug girdejau tokiu atveju,kada tevai nespeja padeti savo kudikeliams,ir jie mirsta Kada mano mama nuvaziavo pas gymynes i Izraeli jie pakaluse o kodel nesuveike aparats,mama sako koks aparats pas mus Lietuvoje tokiu nera,tai jie nupirko mums ir padovanojo. Po to atvejo mes vis ziurejome ar ji kvepoja ar ne,nakti budejome su vyru,nes baisu buvo netgi uzmygti trumpam. Dabar mes esame labai dekingi savo gyminei uz sita aparaciuka,mes miegame ramiai,nelakstome vis pasiziureti ar ji kvepoja ar ne Tikrai visoms mamoms noriu pasakyti,kad tas aparaciukas yra labai geras dalykas,kuris gali isgelbeti Jusu vaiko gyvybe  Aisk,sorry,kad taip uzsipuoliau,tiesiog niekad nebuvau su tuo susidurus(geriau ir nesusidurti).
QUOTE(kria @ 2008 02 13, 17:41) Ne cia nera jokia liga.Pa mus buvo toks atvejis:musu dukrele ilgai megojo,vyras priejo prie lovytes pasizureti kaip jei ten sekasi ir pamate,kad ji nekvepuoja.Pradejo ja kratyti pakviete tevus,pradejo jai daryti viska ka tik imanoma,kad ji atsigautu.Aciu Devui ji greit atsigavo,pradejo kvepuoti,buvo labai issigandus netgi pati.Mes iskvietem Greitaja atvaziavo pasiziurejo viskas tvarkoj kvepoja gerai,ji net pradejo juoktis  Daktare pasake,kad vaikai iki 2 metuku buna,kad pamirsta kvepoti,ir as tikrai labai daug girdejau tokiu atveju,kada tevai nespeja padeti savo kudikeliams,ir jie mirsta Kada mano mama nuvaziavo pas gymynes i Izraeli jie pakaluse o kodel nesuveike aparats,mama sako koks aparats pas mus Lietuvoje tokiu nera,tai jie nupirko mums ir padovanojo. Po to atvejo mes vis ziurejome ar ji kvepoja ar ne,nakti budejome su vyru,nes baisu buvo netgi uzmygti trumpam. Dabar mes esame labai dekingi savo gyminei uz sita aparaciuka,mes miegame ramiai,nelakstome vis pasiziureti ar ji kvepoja ar ne Tikrai visoms mamoms noriu pasakyti,kad tas aparaciukas yra labai geras dalykas,kuris gali isgelbeti Jusu vaiko gyvybe  As tik dabar paskaicius suzinojau kad toks aparaciukas yra. Tikrai ziauri jusu istorija, tik visa laime kad baigesi laimingai. As tik galiu pasakyti, kad kai mano maziukas buvo maziukas as tikrai buciau norejusi tokio aparaciuko, tikekimes atsiras ju lietuvoj greitu laiku Nes kai paskaiciau tai mes kaip ir kokioj tundroj gyvenam
Esu girdejusi, kad pamirsta kvepuoti "neisnesiotukai" (vaikeliai gime anksciau laiko) Tie aparatai yra brangus ir greiciausiai naudoja ligoninese. Vienintelis budas padeti maziukui nepamirsti kvepuoti - guldyti ji prie saves, tada jis girdi mamos sirdies ritmiska plakima, kuris neleidzia jam uzmirsti kvepuoti  Bet tai trunka tik kelis men.
Dilgynė
2008 04 16, 14:04
QUOTE(Kačia @ 2008 04 15, 15:22) Esu girdejusi, kad pamirsta kvepuoti "neisnesiotukai" (vaikeliai gime anksciau laiko) Tie aparatai yra brangus ir greiciausiai naudoja ligoninese. Vienintelis budas padeti maziukui nepamirsti kvepuoti - guldyti ji prie saves, tada jis girdi mamos sirdies ritmiska plakima, kuris neleidzia jam uzmirsti kvepuoti  Bet tai trunka tik kelis men.  Taip, neisnesiotukams inkubatoriuose tokie naudojami, bet ne visiems.
Tokius naudoja sergantiems vaikams, jei yra apsigimimai ir pan. Ne Lt tai iš ligoninėsirį namus tokius duoda. O paprasti, sveiki vaikai gali ir apseiti. Tas užmiršimas kvėpuoti dar kitaip yra staigios kūdikių mirties sindromas. Vienas iš būdų jo išvengti yra guldyti kūdikį šalia mamos naktį
rasikeke
2008 04 16, 18:35
QUOTE(xskix @ 2008 04 16, 18:37) Tokius naudoja sergantiems vaikams, jei yra apsigimimai ir pan. Ne Lt tai iš ligoninėsirį namus tokius duoda. O paprasti, sveiki vaikai gali ir apseiti. Tas užmiršimas kvėpuoti dar kitaip yra staigios kūdikių mirties sindromas. Vienas iš būdų jo išvengti yra guldyti kūdikį šalia mamos naktį  As ir tos nuomones, kad kudiki reikia guldyti su savim. ir mamai patogu, o vaikui tai geriausia. Vaikai beveik iki 3 metu mama ir save suvokia kaip viena neatskiriama asmeni. Tuo labiau kudikiai isbuve pas mama 9 men, staiga atskiriami, todel ir pasitaiko tokiu variantu kaip netiketa kudikio mirtis. Tokiu atveju kai miega kartu nebuna.
QUOTE(rasikeke @ 2008 04 16, 19:35) As ir tos nuomones, kad kudiki reikia guldyti su savim. ir mamai patogu, o vaikui tai geriausia. Vaikai beveik iki 3 metu mama ir save suvokia kaip viena neatskiriama asmeni. Tuo labiau kudikiai isbuve pas mama 9 men, staiga atskiriami, todel ir pasitaiko tokiu variantu kaip netiketa kudikio mirtis. Tokiu atveju kai miega kartu nebuna. Kaip kursuose aiškino, tai dar SKMS būna ir kai tėveliai "sumąsto", kad reikia pailsėt nuo vaiko, leisti jam vienam verkti ir pan. Tuomet vaikutis nusprendžia, kad šiam pasauly jis nereikalingas Mūsų 2sav atskirai miegojo, nes miegodavo visą parą, o dabar neina miegot kol aš neinu  Vistiek ją kada nors iškrapštysiu, manau, kai bus keli metai tiesiog nupirkti didelę "suaugusių" lovą ar dar ką sugalvot Pvz. mano kursiokė 8mėn. bandė atskirai vaiką guldyti, bet jai turėjo būti pakankamai sunku, nes vaikas naktimis keldavosi, po to vaiką nepažadinus atgal į lovą guldyt, po to vėl keltis  Kai leido savo lovoj miegot, naktimis vaikas nebesikėlė...
Jolantukas Z
2008 04 16, 19:54
[quote=kria,2008 02 05, 23:07] Laba diena, Noreciau daugiau suzinoti apie sita aparatuka http://www.babysense.net/ Jis skirtas kontroliuoti vaiko miega,jeigu sutrinka vaiko kvepavimas,isijungia aliarmo migtukas,aparatas pradeda leisti aliarmo signala. Idomu ar pas mus Lietuvoje kas naudojo tokius aparaciukus?Mums atveze is Izraelio dovanu,nes turejome tokia problemele,dukrele pamirso kvepuoti,bet Aciu Devui,viskas baigesi gerai Kokie bus atsiliepimai apie toki daikciuka,gal kas zinote kur galima paskaityti daugiau apie ji? http://www.babysense.net/[/qu Aš irgi turėjau tokia problema su antru suneliu, jis jau buvo pamėles, bet aciu dievui spejau pakratyti, pradėjo kvepuoti. Gerai žinau tą baimės jausmą Dabar vėl laukiuosi,norėciau nusipirkt ši aparatą. Gal parduotumėte kai išaugsite(man jo reikės tik nuo rugsėjo galo)?
aš ir už miegojimą kartu....miegodavo mano mažiukas kartu su manimi iki kokių 4 mėnesių, 5 mėnesiį dar kartais pasiguldydavau, bet jau pats viena sdaugiau miegodavo, po truputėlį, po truputėlį ir pats vienas jau pradėjo miegot savo lovytėje o apie tokį aparačiuką ir apie tai kad gali vaikas pamiršti kėpuoti, inokit pirmą kart perskaičiau  n abudavo ir man net nežinodama to keldavausi naktį, žiūrėti ar dar kvėpuoja...na čia visoms juk taip būna..  instinktas toks...
Mr.D & Mrs.J
2008 07 02, 00:48
na tas guldymas salia saves nakti vienai pilietei pries koki menesi baigesi teismu nes pati uzmigo ir vaika prispaudusi uzdusino netycia tai varksele dabar yra teisiama uz netycine zmogzudyste (pes tv rode ir per radija snekejo)
Turiu as sita aparaciuka ir labai tuo patenkinta  zinau, kad isijungs alermas jei kas netaip ir galiu ramiai ir kietai miegoti. Zodziu tikrai labai patenkinta siuo pirkiniu.
Sveikos mamytes,gal kas parduodat BABYSENSE aparaciuka,jesko mano sese.
|
|