Tikiuosi tokios temos nebuvo
balsavau už ketvirtą
Labas rytelis!
susiziurejau, kad man labiausia tinka ketvirtas
as balsavau uz 4-Padovanojus draugams ir artimiesiems , pasilieku sau., esu niekam tikus bizniere
Man tinka -pirmas ir paskutinis.Sau nepasilieku
Aš tai dovanojau draugams, artimiesimas ir sau pasilieku. Jei kas užtinka mano darbelius ir nori kokio tai parduodu, bet taip būna retai, dažniau visiems išdovanoju
Kai darbeliai profesionalūs, kodėlgi jų neparduoti.
Dar ir šiandieną padarau broko. Tokio daikto neparduodu, utilizuoju Nors yra kas iškiša bet kokį nekokybišką gaminį, ir tai turėtų būti gėda.
Man ir tinkamiausias 4 variantas. Dazniausiai gaminu savo malonumui ir dovanoms. Beveik visus savo darbelius esu isdovanojusi.Ir tik retai jei kas papraso, pagaminu pardavimui.
Man tinka pirmas,kazkodel pati nelabai savuosius nesioju.
Kol kas VISKA palieku sau-mylimai
Gaminu pagal užsakymus ir parduodu užsakovui.
Papildyta: O šiaip tai man nepatinka atsakymų variantai...
tiek tų mano rankdarbių
Na o as ir parduodu uzsakovui ir beabejo dovanoju draugams
Aisku yra visokiu zmoniu , tiem kam nepatinka su meilia daryti darbeliai gali pradziuginti tik masinu didmeniniai daikciukai Tiktų visi taškiukai sudėt
Sveikos
as kai kuriuos parduodu, kai kuriuos pasilieku sau
O as ilga laika tik dovanodavau, bet drauges ikalbejo daryti pardavimui. Dar galvoju.
man tinka visi variantai
Man irgi visi variantai tinka, tik gal parduodu zymiai zymiai daugiau, nei padovanoju
Visi variantai man tinka
Aš savo rankų darbo darbelius dovanoju artimiesiems, draugams ir sau pasilieku.
kol kas tik darau sau ir dovanoju draugams. Taciau labai noreciau, kad pajudetu ir pardavimo procesas, mat kai kazkas nori pinigelius moketi uz tavo padaryta daikta- vadinasi jis tikrai vertas demesio. Tai ly pripazinimas tam tikras, kad teisingam kely stovi
Man irgi ketvirtasis variantas labiausiai tinkantis, nors negaliu sakyt, yra tekę keletą savo darbelių ir realizuoti, vieną net pakankamai brangiai parduoti
as pasirinkau darau pagal uzsakymus, parduodu uzsakovui
Na as balsavau uz pirma,nor galieciau beveikuz visus prabalsuot
Aš kol kas savo darbelius tik dovanoju ir pasilieku sau. Bet labai norėčiau ir pardavinėti. Gal žinot kur kaip galima parduoti nertas servetėles?
As taip pat gaminu pagal pageidavimus,bet ir sau pasilieku
dazniausiai padovanoju grazesnius, o tokius kurie seip sau tai pasilieku
Visus parduodu, nes is to gyvenu.... bet labai smagu pasilikt sau, gera nesioti rubus kuriuos pats padarei....kartais dovanoju, bet retai, nes uzima daug laiko pagaminti drabuzelius....
As parduodu uzsakovui, dovanoju ir pasielieku sau. Bet labiausiai megstu kurti, o pardavineja anyta, sese, mama ir vaikinas
o as o as... as tik perskaiciau tema kaip skelbimu laikrasti
Pirmus bandymus pasilikdavau sau. Patobulėjus - atiduodavau, kam patikdavo, dovanodavau. O šiuo metu parduodu, bet ir dovanoju man patinkančiam žmogui
As pasilieku sau,dovanoju artimiems geriems zmoniems
as pasilieku sau kol kas,gal kas zinote kur galima relizuoti savo darbus ,t,y paveikslus siuvinetus.
Na man tinka du variantai. Nors verslais neuzsiimu, bet savaime gavos, kad tenka viena kita darbeli padaryt pagal uzsakyma, malonu, kai darbeliai ivertinami...
O siaip tai, namuose nesinori visko kaupt, juk ne sandelis, tad smagiausia savo kurinius dovanot...
Iš pat pradžių pradėjau prekybas ir viska kita.Linkusi ant biznio ;D
Bet savaime aisku,kad atsiranda švenčių , per kurias mielai padovanoju savo papuošalus draugams ir artimiesiams
O tos, kurios prekiaujate ar turite koki verslo liudijima ar kazka panasaus?
o uzsakovai jus susiranda ar pacios ju ieskot?
Tai kaip del tu bizniu? Ar galit ka patarti? Verslo liudijimas ar kokia individuali veikla? Ar nieko?
Ar apsimoka? Iseina kazkiek uzsidirbti ir mokescius susimoketi?
Nu mergaitės ir aš paklausiu. Iki šiol darydavau ir dovanodavau daugiau draugam ir sau. dabar va toks noras kažkur save parodyt, kad kažkas mano darbelius apžiūrėtų, kad pati pramogą turėčiau. Sumąsčiau kad norėčiau su pora draugių sudalyvaut Kauno kaziuko mugėje. Ką reiktų daryt? vat nerandu jokios normalios info. Kiek aš žinau reikia įsigyt verslo liudijimą bent mėnesiui ir nusipirkt vietą. Kokios kainos maždaug? ar dėl šių metų jau kažkas aišku arar anksti galvot? per galvą aišku nesiversčiau, aš ne dėl kažkokio ypatingo biznio, bet darbeliams laiko reikia. Tai sakau reikia jau pradėt domėtis
QUOTE(Jutare @ 2009 01 13, 16:56) na, į minusą nedirbu Siais metais paskaiciavo man, kad gaunasi apie 50% visu mokesciuo nuo pelno moketi.. ar taip gali buti?? Sveikatos draudimas, mokestis nuo pajamu ir sodra... sudejo ir 50%... tai puse ka uzdirbu mokesciams??.. ar gal kazka blogai paskaiciavo?? Pasidalinkit patirtimi prasau Tokia šių dienų realybė.Mokesčiai sudaro 50% procentų pelno.
as tai dazniausiai mezgu ar neriu tai sau.nemazai esu ir isdovanojusi ,o,jei kas papraso tai irgi padarau tik jau uz atlygi.nemazai auskariuku pavyko parduoti pries kaledas, viena pazystama parode savo benradarbem tai jos ir susigunde.
Balsavau uz 1 varianta, bet jis ne pilnaverciai teisingas. Darau papuosalus, stengiosi daryti tuos kurie labiau patiks zmonems, pasiulau draugams, o jie savo draugams, kai kas ir susidomi. Buna, kad kazkoki papuosala jau pardavus, tai tiesiog tada dirbu pagal uzsakyma.
|