Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip realizuojate savo rankdarbius?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3
Wyšnia
Tikiuosi tokios temos nebuvo ax.gif Taigi kaip realizuojate savo gražiuosius rankdarbius? 4u.gif smile.gif
prijauc
QUOTE(gelyter @ 2008 02 06, 01:51)
Tikiuosi tokios temos nebuvo  ax.gif  Taigi kaip realizuojate savo gražiuosius rankdarbius?  4u.gif  smile.gif
*

Labas 4u.gif
Gera ir manau daugeliui auksarankiu aktuali tema g.gif
As pasilieku sau ir dovanoju
Balsavimo anketoj leidzia tik viena pazymet unsure.gif
kamuoliukas
balsavau už ketvirtą biggrin.gif
upytele
Labas rytelis! lotuliukas.gif As tureciau sudeti visus taskiukus! Mat visaip ir parduodu ir dovanoju, o sau tik nepavykusius pasilieku ax.gif Ex! Batsiuvys be batu!
prijauc
susiziurejau, kad man labiausia tinka ketvirtas ax.gif
LINUTUKĖ
as balsavau uz 4-Padovanojus draugams ir artimiesiems , pasilieku sau., esu niekam tikus bizniere blush2.gif
Adatėlė
Man tinka -pirmas ir paskutinis.Sau nepasilieku doh.gif Ir jau visi namiskiai del to barasi doh.gif
~Migla...Miglelė~
Aš tai dovanojau draugams, artimiesimas ir sau pasilieku. Jei kas užtinka mano darbelius ir nori kokio tai parduodu, bet taip būna retai, dažniau visiems išdovanoju biggrin.gif biznio neina man pasidaryti biggrin.gif lotuliukas.gif
DOSETH
Kai darbeliai profesionalūs, kodėlgi jų neparduoti. mirksiukas.gif
Dar ir šiandieną padarau broko. Tokio daikto neparduodu, utilizuoju lotuliukas.gif .....
Nors yra kas iškiša bet kokį nekokybišką gaminį, ir tai turėtų būti gėda.
g.gif įdomu kuo geriau būti asilu ar kiaule....
~saulyte~
Man ir tinkamiausias 4 variantas. Dazniausiai gaminu savo malonumui ir dovanoms. Beveik visus savo darbelius esu isdovanojusi.Ir tik retai jei kas papraso, pagaminu pardavimui. ax.gif Giria visi,kas pamato mano sukurtus darbelius, tik deja...ne visiems prieinama kaina - ne visi uz nerta sketi gali moketi tiek kiek paprasau,kad ir kaip grazu bebutu, nors ir esama kaina neatitinka tikrojo darbo ir ideto kruopstumo. blush2.gif
zilka69
Man tinka pirmas,kazkodel pati nelabai savuosius nesioju.
~saulyte~
QUOTE(zilka69 @ 2008 02 07, 21:03)
Man tinka pirmas,kazkodel pati nelabai savuosius nesioju.
*

Gerai,kad randi pirkeju... mirksiukas.gif Ne visoms tai pavyksta arba nezino kur rodyti savo darbus,kad juos pamatytu tinkami zmones.
lilialiliok
Kol kas VISKA palieku sau-mylimai lotuliukas.gif
Koshka21
Gaminu pagal užsakymus ir parduodu užsakovui. smile.gif
Papildyta:
O šiaip tai man nepatinka atsakymų variantai...
Tranquility
tiek tų mano rankdarbių biggrin.gif arba lieka man arba giminaičiam dovanoju. wink.gif dar draugėm kartais ...
evaj
Na o as ir parduodu uzsakovui ir beabejo dovanoju draugams 4u.gif smagu kai draugai vertina ir dziaugiasi o ir uzsakova smagu pradziuginti 4u.gif
Aisku yra visokiu zmoniu , tiem kam nepatinka su meilia daryti darbeliai gali pradziuginti tik masinu didmeniniai daikciukai verysad.gif na kagi kiekvienas su savo vertybem blush2.gif
*dzūkė*
4u.gif
Tiktų visi taškiukai sudėt biggrin.gif , bet paskutiniu metu labiausia apsistojus ties pirmuoju ax.gif
Lilliy
Sveikos smile.gif as tai ir sau pasilieku ir dovanoju ir parduodu... gal ir jus ka nors issirinksit 4u.gif http://public.fotki.com/Lilliy/
Melita.
as kai kuriuos parduodu, kai kuriuos pasilieku sau
prinsese
O as ilga laika tik dovanodavau, bet drauges ikalbejo daryti pardavimui. Dar galvoju.
virgonca
man tinka visi variantai smile.gif
Aistiene
Man irgi visi variantai tinka, tik gal parduodu zymiai zymiai daugiau, nei padovanoju blush2.gif O sau pasilieku labai mazai smile.gif Kaip sakoma "Batsiuvys be batu" lotuliukas.gif
balbetka
Visi variantai man tinka ax.gif
daite
Aš savo rankų darbo darbelius dovanoju artimiesiems, draugams ir sau pasilieku. mirksiukas.gif
panaite
kol kas tik darau sau ir dovanoju draugams. Taciau labai noreciau, kad pajudetu ir pardavimo procesas, mat kai kazkas nori pinigelius moketi uz tavo padaryta daikta- vadinasi jis tikrai vertas demesio. Tai ly pripazinimas tam tikras, kad teisingam kely stovi ax.gif
sushi
Man irgi ketvirtasis variantas labiausiai tinkantis, nors negaliu sakyt, yra tekę keletą savo darbelių ir realizuoti, vieną net pakankamai brangiai parduoti ax.gif
Padrushkyte
as pasirinkau darau pagal uzsakymus, parduodu uzsakovui blush2.gif bet man tiktu dar ir kitas variantas nesu i rankdarbiu parduotuves tongue.gif
valentinuke
Na as balsavau uz pirma,nor galieciau beveikuz visus prabalsuot smile.gif
milzinukas
Aš kol kas savo darbelius tik dovanoju ir pasilieku sau. Bet labai norėčiau ir pardavinėti. Gal žinot kur kaip galima parduoti nertas servetėles?
orch.ideja
As taip pat gaminu pagal pageidavimus,bet ir sau pasilieku smile.gif
jolituxxx
dazniausiai padovanoju grazesnius, o tokius kurie seip sau tai pasilieku biggrin.gif
AidaBajar
Visus parduodu, nes is to gyvenu.... bet labai smagu pasilikt sau, gera nesioti rubus kuriuos pats padarei....kartais dovanoju, bet retai, nes uzima daug laiko pagaminti drabuzelius....
Fantasy
As parduodu uzsakovui, dovanoju ir pasielieku sau. Bet labiausiai megstu kurti, o pardavineja anyta, sese, mama ir vaikinas lotuliukas.gif Galite ir Jus apziureti mano darbelius www.dkstilius.lt
renren
o as o as... as tik perskaiciau tema kaip skelbimu laikrasti lotuliukas.gif
R.A.
Pirmus bandymus pasilikdavau sau. Patobulėjus - atiduodavau, kam patikdavo, dovanodavau. O šiuo metu parduodu, bet ir dovanoju man patinkančiam žmogui wub.gif
regna
As pasilieku sau,dovanoju artimiems geriems zmoniems unsure.gif
evitele
as pasilieku sau kol kas,gal kas zinote kur galima relizuoti savo darbus ,t,y paveikslus siuvinetus. 4u.gif jei ka zinote rasykit i az
Jautuke
Na man tinka du variantai. Nors verslais neuzsiimu, bet savaime gavos, kad tenka viena kita darbeli padaryt pagal uzsakyma, malonu, kai darbeliai ivertinami... 4u.gif rolleyes.gif
O siaip tai, namuose nesinori visko kaupt, juk ne sandelis, tad smagiausia savo kurinius dovanot... cool.gif
Sho.Igneta
Iš pat pradžių pradėjau prekybas ir viska kita.Linkusi ant biznio ;D
Bet savaime aisku,kad atsiranda švenčių , per kurias mielai padovanoju savo papuošalus draugams ir artimiesiams 4u.gif
kauke26
O tos, kurios prekiaujate ar turite koki verslo liudijima ar kazka panasaus? g.gif
benituxe
o uzsakovai jus susiranda ar pacios ju ieskot? rolleyes.gif
kauke26
Tai kaip del tu bizniu? Ar galit ka patarti? Verslo liudijimas ar kokia individuali veikla? Ar nieko? smile.gif
Jutare
QUOTE(kauke26 @ 2009 01 13, 15:01)
Tai kaip del tu bizniu? Ar galit ka patarti? Verslo liudijimas ar kokia individuali veikla? Ar nieko? smile.gif
*

pas mane individuali veikla, nes niekur kitur pagal darbo sutartį nedirbu rolleyes.gif
kauke26
Ar apsimoka? Iseina kazkiek uzsidirbti ir mokescius susimoketi?
Jutare
QUOTE(kauke26 @ 2009 01 13, 16:17)
Ar apsimoka? Iseina kazkiek uzsidirbti ir mokescius susimoketi?
*

na, į minusą nedirbu biggrin.gif Sodrai mokėdavau kas ketvirtį 474 Lt, dabar lyg daugiau bus mastau.gif O mokesčių 15 proc. moku tiek, kiek rodau pajamų ax.gif
Avijacija
Nu mergaitės ir aš paklausiu. Iki šiol darydavau ir dovanodavau daugiau draugam ir sau. dabar va toks noras kažkur save parodyt, kad kažkas mano darbelius apžiūrėtų, kad pati pramogą turėčiau. Sumąsčiau kad norėčiau su pora draugių sudalyvaut Kauno kaziuko mugėje. Ką reiktų daryt? vat nerandu jokios normalios info. Kiek aš žinau reikia įsigyt verslo liudijimą bent mėnesiui ir nusipirkt vietą. Kokios kainos maždaug? ar dėl šių metų jau kažkas aišku arar anksti galvot? per galvą aišku nesiversčiau, aš ne dėl kažkokio ypatingo biznio, bet darbeliams laiko reikia. Tai sakau reikia jau pradėt domėtis 4u.gif
kauke26
QUOTE(Jutare @ 2009 01 13, 16:56)
na, į minusą nedirbu biggrin.gif Sodrai mokėdavau kas ketvirtį 474 Lt, dabar lyg daugiau bus mastau.gif O mokesčių 15 proc.  moku tiek, kiek rodau pajamų ax.gif
*

Siais metais paskaiciavo man, kad gaunasi apie 50% visu mokesciuo nuo pelno moketi.. ar taip gali buti?? Sveikatos draudimas, mokestis nuo pajamu ir sodra... sudejo ir 50%... tai puse ka uzdirbu mokesciams??.. ar gal kazka blogai paskaiciavo?? Pasidalinkit patirtimi prasau schmoll.gif
MEDINILĖ

Tokia šių dienų realybė.Mokesčiai sudaro 50% procentų pelno.doh.gif doh.gif doh.gif Belieka laukti ir tikėtis įstatymų pasikeitimo į gerą pusę. g.gif
ADDULE
as tai dazniausiai mezgu ar neriu tai sau.nemazai esu ir isdovanojusi ,o,jei kas papraso tai irgi padarau tik jau uz atlygi.nemazai auskariuku pavyko parduoti pries kaledas, viena pazystama parode savo benradarbem tai jos ir susigunde.
Angelina 2007
Balsavau uz 1 varianta, bet jis ne pilnaverciai teisingas. Darau papuosalus, stengiosi daryti tuos kurie labiau patiks zmonems, pasiulau draugams, o jie savo draugams, kai kas ir susidomi. Buna, kad kazkoki papuosala jau pardavus, tai tiesiog tada dirbu pagal uzsakyma.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.