Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip realizuojate savo rankdarbius?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3
Aristokratė
QUOTE(anabela @ 2010 02 08, 15:12)
Labukas, norejau pasiteirauti, jei prekiauji mugese, ar perki verslo liudijima? Gal zinai, ar tarkim Kaziuko mugeje prekiaujant butina pirkti verslo liudijima, jei turiu tautodailininko pazymejima? Pradejau dalyvauti mugese ir vis isgirstu, kad tautodailininkai neperka verslo liudijimo. Nezinau kaip elgtis, nes menesiui jis kainuoje viors 100LT.
*

taip, reikia, verslo liudijimo rolleyes.gif
beskaiste
as tai parduodu -- pas mane tas posakis "batsiuvys be batu" galioja....nu kam daryt tik del saves,taigi ir pinigu reik ,tai butina parduot kad tavo grozybemis kiti irgi dziaugtusi :)nu ir dovanoju zinoma ...
jediara
QUOTE(kauke26 @ 2009 12 27, 18:13)
Tokiam reikalui yra ebay!
*

Gal galėtum plačiau apie tai papasakoti 4u.gif
jujuke
BE GALO GERAS JAUSMAS ,KAI ZMOGUS ISIGIJES MANO GAMINI LIEKA LABAI LABAI LAIMINGAS lotuliukas.gif
arfineja
as beveik visus savo rankdarbius dovanoju =] ypac greitai dingsta nerti zaisliukai tongue.gif
@Smilte@
As kol kas tik gaminu. Bet zadu pardavineti .Progai esant ir dovanosiu 4u.gif
S@r@
Labuka visoms,
aš tai dažniausiai parduodu savo darbelius, esant progoms ir dovanoju smile.gif geriausia reklama - iš lūpų į lūpas, taip daugelį darbelių ir parduodu smile.gif taip pat yra nemažai interneto svetainių-tarpininkių, kurios suteikia galimybę auksarankėms pateikti ir lengviau bei greičiau parduoti savo darbelius mirksiukas.gif
karosimi
QUOTE(S@r@ @ 2010 04 11, 17:31)
Labuka visoms,
aš tai dažniausiai parduodu savo darbelius, esant progoms ir dovanoju smile.gif geriausia reklama - iš lūpų į lūpas, taip daugelį darbelių ir parduodu  smile.gif  taip pat yra nemažai interneto svetainių-tarpininkių, kurios suteikia galimybę auksarankėms pateikti ir lengviau bei greičiau parduoti savo darbelius  mirksiukas.gif
*

O kokios tai svetaines blush2.gif
guxe
Be el. sveitainiu yra dar ir normaliu (ta prasme realiu) parduotuviu, kurios priima rankdarbius perpardavimui smile.gif
dvidešimtmetė
QUOTE(guxe @ 2010 04 11, 21:40)
Be el. sveitainiu yra dar ir normaliu (ta prasme realiu) parduotuviu, kurios priima rankdarbius perpardavimui smile.gif
*

Gal galėtumėte paršyti, kokios tai parduotuvės?
guxe
QUOTE(dvidešimtmetė @ 2010 04 12, 15:43)
Gal galėtumėte paršyti, kokios tai parduotuvės?
*

Na, dabar kolkas tik viena atsiminiau - Mindaugo g. Daugiau info cia smile.gif
yrakaipyra
QUOTE(Giedruma @ 2009 12 30, 20:39)
tik imanoma susikurti savo puslapi  mirksiukas.gif
*

visiskai sutinku, jei taves nera internete - taves nera visai. as pati kai ko reikia visada ieskau internete ax.gif ir skebimu visur prideti, kam reikes, tikrai susiras
meskutejolanta
Dazniausiai papuosalus darau sau arba pagal save.Dydziaja dali darbeliu isdovanojau,kita dali dukra mokyklos Kaziuko mugeja isparduoda.O papuosalai ,kurie man nelimpa suranda savo seimininka.
Neryteba
Puiku, kad pataikiau į ieškančių auksarankių būrį smile.gif Bet pirmiausia klausimas - renkuosi paskutinį atsakymą, ką padarau, tą padovanoju, nes ir pati truputį kuriu. Mielos moterys, merginos, šiuo metu kuriame parduotuvėlę, kurioje norime surinkti pačius mieliausius rankdarbius vaikams. Jei tokius kuriate, parašykite man į AŽ. Dėl popierių - aiškinomės VMI ir išsiaiškinome, kad su rankdarbių kūrėjais reikia pasirašyti savo pirkimo-pardavimo sutartį, kuri "tupi" pas mus ir reikalinga, aišku, mums dėl atsiskaitymo su rankdarbių kūrėjais ir deklaruojant parduotuvėlės pajamas metų gale. Apie persekiojimą nėra nė kalbos. Ką sudominau, parašykite...
erikiuxxx
Padovanoju draugams ir artimiesiems,bet dabar nera laiko to uzsimineti verysad.gif
Carollina
o kokie gali buti rankdarbiai vaikams? hm..idomi mintis. Turiu vieta prekiauti tokiais dalykeliais kaip liaudies meistru gaminiais, bet niekaip nesugalvoju kokie tiksliai turetu buti tie gaminiai ir is kur ju gauti. Mamytes, papasakokite kokius gaminius darote - gal as galeciau is jusu juos perpirkti?
Papildyta:
pagalvojau, gal yra kas gamina vaikams zaisliukus namie? butu super- parasykite i AZ. Laaabai lauksciau jusu pasiulymu smile.gif
Lupita 77
Manau, kad tai gali būti kepurytės, kojinytės, šalikėliai, liemenė ir kt. skirti vaikiukams puoštis blush2.gif
Pepe_Ilgakojine
pažymėjau, kad parduodu ir gaminu pagal užsakymus. nors būna, kad ir padovanoju artimiems žmonėms - ypač gerai, kai reikia dovanos moterims ir merginoms smile.gif
Pasilieku ir sau. Būna, kad kai kurie papuošalai tiesiog prilimpa ir jau žinau, kad čia bus mano bigsmile.gif
nuo pat pradžių pradėjau pardavinėti. Aišku po truputį, pagrinde per pažįstamus.
Esu patalpinusi darbelius keliuose tarpininkų puslapiuose, tačiau iš čia tik mažuma užsakymų. geriausia reklama - iš lūpų į lūpas mirksiukas.gif

Turiu savo tinklapį. Bet jame dažniausiai žvalgosi jau esamos klientės.

Tiesa, bandžiau į etsy įkelti keletą savo kurtų papuošalų, bet rezultatas nulinis. pamačiusi, kokiu greičiu ten atsiranda krūvos naujų darbų, pagalvojau, kad nelabai man ten pasiseks ax.gif
Tarasca
Oo labai aktuali tema. Aišku anketoj atsakymai tinka praktiškai visi biggrin.gif - ir dovanoju, ir sau pasilieku (nors gal ne tiek daug), ir parduodu. Bet faktas, kad norėčiau daug daugiau parduoti, nes kitaip sunku tobulėti g.gif t.y. kai užkrauta neparduotais daiktais, sunku krizės metu pasiryžti investuoti į medžiagas dar ir dar... Be to, ne itin megstu pati siūlyti savo darbus ax.gif jums taip nebūna?

Beje, gal kas turi patirties ir gali pasidalinti - kaip su vmi draugaujate. t.y.jei parduodat daugiau ar į kokias internetines parduotuves atiduodat savo darbelius, ar forminat tai kaip pajamas?
Mililė
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2010 10 11, 12:08)

Tiesa, bandžiau į etsy įkelti keletą savo kurtų papuošalų, bet rezultatas nulinis. pamačiusi, kokiu greičiu ten atsiranda krūvos naujų darbų, pagalvojau, kad nelabai man ten pasiseks ax.gif
*

gal galit smulkiau apie etsy, kokia sistema ten veikia? ar reikia mokėti kokius mokesčius?
Pepe_Ilgakojine
Įdėta daiktą pardavimui kainuoja 20$ centų. o kai parduodi, 3,5% turi sumokėt Etsiui wink.gif
mokesčiai
Linike77
O aš pažymėjau pirmą variantą.
Labai daug ką norėčiau sau, savo namams gražaus pasigaminti, bet esu labai užimta ir vis laiko trūksta.
Vis galvoju, jau baigsiu studijas, tai..........
dvidešimtmetė
Sveikos auksarankės
Gal galėtų pasidalint patirtim tos, kurios parduodat savo gaminius per internetines ar realias parduotuves, kokie dokumentai, mokesčiai tam reikalingi?
lebarde
Aš irgi karts nuo karto kažką padarau, bet niekam nerodau, man gėda doh.gif
otema
dauguma mano darbų padaryti dovanoms, arba kai ką pasidarau ir sau..
mamulia
QUOTE(dvidešimtmetė @ 2010 10 26, 19:29)
Sveikos auksarankės
Gal galėtų pasidalint patirtim tos, kurios parduodat savo gaminius per internetines ar realias parduotuves, kokie dokumentai, mokesčiai tam reikalingi?
*

VMI sako, kad verslo liudijimas pagal kodą bižuterijos gamyba (leidžiama parduoti) tinka wink.gif
man-patinka-tyla
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2010 10 11, 15:10)
Įdėta daiktą pardavimui kainuoja 20$ centų. o kai parduodi, 3,5% turi sumokėt Etsiui wink.gif
mokesčiai
*

Šiuo metu esu vaiko auginimo atostogose, apie patentus ir verslo liudijimus nieko nenusimanau. Iki šiol savo darbelius gaminau sau, draugams, pažįstamiems. Norėčiau pabandyti savo darbelius patalpinti i etsy. Jei kas bandėte ten pardvinėti, gal galit pasakyti, kaip tuomet lietuviški mokesčiai?
Jurgita Decor
Mano darbai - dažniausiai pakliūva artimiesiems, pažįstamiems į rankas. Tai nėra ta veikla iš kurios šiai dienai galiu gyventi, labiau tai hobis. Suvokiu, kad panašius dalykus daro nemažai žmonių - tad sakykim, klientui tikrai yra iš ko rinktis, o ir nedarau masinių dalykų. Visuomet stengiuosi, ieškoti naujų sprendimų savo darbams...

Žinoma, be galo malonu, kai matai, kad Tavo darbu džiaugiasi, kad patinka Tavo idėjos... 4u.gif

Tikiuosi, kad vieną dieną galėsiu dirbti tą darbą, kuris man be galo mielas ir tai darysiu iš visos širdies... thumbup.gif

Jei kam įdomu mano darbai - http://kurybosuostas.blogspot.com/
Noisettes
galimanemokamai kurt temas ir pardavinėti forume apie papuošalus puoseiva.lt, ten yra skelbimų lenta
Tarasca
aš prisiregistravau verinys.lt visai nebloga svertainė atrodo darbeliam dėti. Tiesa, kol kas rezultatai nuliniai.... Gal kuri turit daugiau patirties ten? ax.gif

jei kam būtų įdomu, galit pasižvalgyti po mano "dirbtuves" http://jewellery-box.webs.com
blush2.gif
jediara
QUOTE(Tarasca @ 2010 11 19, 14:13)
aš prisiregistravau verinys.lt  visai nebloga svertainė atrodo darbeliam dėti. Tiesa, kol kas rezultatai nuliniai.... Gal kuri turit daugiau patirties ten?  ax.gif

jei kam būtų įdomu, galit pasižvalgyti po mano "dirbtuves"  http://jewellery-box.webs.com
blush2.gif
*

Gražūs darbeliai thumbup.gif
Tarasca
jediara, ačiū už įvertinimą smile.gif
Aristokratė
gal kas jau turi etsy ar pan. uzsienio internetinese parduotuvese profilius, gal kas priglaustu darbelius i savo profilius ax.gif biggrin.gif
gabruskinas
Sveiki, norėčiau sužinoti iš tų kurios parduoda rankdarbius į parduotuves, kokios konkrečiai parduotuvės Vilniuje juos superka, ačiū už atsakymą wink.gif
bartuke5
QUOTE(dvidešimtmetė @ 2010 10 26, 20:29)
Sveikos auksarankės
*

Sveikos merginos smile.gif

Aktyviai dalyvavau mugėse, tačiau žiemą tai neįmanoma, norint išsaugoti sveikatą. tad susidomėjau internetinėmis parduotuvėmis.
Mugėse prekiauju pagal verslo liudijimą.
kiek man pavyko išsiaiškinti, norint steigti internetinę parduotuvę, reikia steigti UAB arba IĮ. tada reikia vykdyti apskaitą ir pan... - daug darbo 4u.gif
Kad mokesčiams neužkliūti, pamaniau, kad reikia susikurti paprastą galeriją, su darbų nuotraukomis, be kainų, ir įmesti kontaktus.
draugė minėjo, kad galima kelti ir į manodrabužiai.lt, ten nemokamai ir daug lankytojų būna.

kas žinote tiksliai kaip su mokesčiais yra? juk kuri nors iš jūsų turi internetinę parduotuvę ar kokią galeriją? (nekalbu apie tuos mokesčius, kai kuri internetinę parduotuvę ir pan.)

Ačiū už atsakymą smile.gif
rubinuolė
man labiausiai tinka 4 atsakymo variantas 4u.gif nors galvoju, kad reiktų ir ne tik su artimaisiais pasidalint, bet vis to laiko pritrūksta gamybai, arba užsikrečiu kokiu nauju gamybos virusu biggrin.gif
bitutė
QUOTE(bartuke5 @ 2010 12 29, 07:42)
Sveikos merginos  smile.gif

Aktyviai dalyvavau mugėse, tačiau žiemą tai neįmanoma, norint išsaugoti sveikatą. tad susidomėjau internetinėmis parduotuvėmis.
Mugėse prekiauju pagal verslo liudijimą.
kiek man pavyko išsiaiškinti, norint steigti internetinę parduotuvę, reikia steigti UAB arba IĮ. tada reikia vykdyti apskaitą ir pan... - daug darbo 4u.gif
Kad mokesčiams neužkliūti, pamaniau, kad reikia susikurti paprastą galeriją, su darbų nuotraukomis, be kainų, ir įmesti kontaktus.
draugė minėjo, kad galima kelti ir į manodrabužiai.lt, ten nemokamai ir daug lankytojų būna.

kas žinote tiksliai kaip su mokesčiais yra? juk kuri nors iš jūsų turi internetinę parduotuvę ar kokią galeriją? (nekalbu apie tuos mokesčius, kai kuri internetinę parduotuvę ir pan.)

Ačiū už atsakymą  smile.gif
*

Sveiki,
esu užmačiusi, kad šioje temoje šnekama apie dokumentus:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=515190
erikae
QUOTE(AidaBajar @ 2008 08 30, 11:11)
Visus parduodu, nes is to gyvenu.... bet labai smagu pasilikt sau, gera  nesioti rubus kuriuos pats padarei....kartais dovanoju, bet retai, nes  uzima daug laiko pagaminti drabuzelius....
*

Kiek laiko uztrukote kad to pasieket ? Ar dirbat namuose ar turite patalpas ?
jediara
QUOTE(erikae @ 2011 01 17, 23:29)
Kiek laiko uztrukote kad to pasieket ? Ar dirbat namuose ar turite patalpas ?
*

Tuo laiku krizės dar nebuvo mirksiukas.gif
*Sausainiukas*
4u.gif

keliu temą. gal atsiras naujų minčių 4u.gif
samariete09
Neseniai atradau šaunų internetinį puslapį, kur galima paprašyti priglausti savo rankdarbius - www.rankdarbis.lt mirksiukas.gif
*Mirabella*
Kur geriausia ir patogiausia butu realizsuoti paveikslus? Gal galetumete pasidalinti praktika ir idejomis? 4u.gif
*Mirabella*
QUOTE(samariete09 @ 2012 02 19, 11:42)
Neseniai atradau šaunų internetinį puslapį, kur galima paprašyti priglausti savo rankdarbius - www.rankdarbis.lt  mirksiukas.gif
*

Ar darbeliai priglaudziami nemokamai ar yra koks nario mokestis?
samariete09
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 02 19, 14:40)
Ar darbeliai priglaudziami nemokamai ar yra koks nario mokestis?
*

Smulkmenų nžn. - reiktų jų pačių užklausti, bet mačiau, kad ten yra įvairaus pobūdžio rankdarbių, tame tarpe ir paveikslų mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.