Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip realizuojate savo rankdarbius?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3
coliuke_v
Ir mane domintų Kaziuko mugė ax.gif , bet neturiu verslo liudijimo. Gal kuri turite kokios nors info?
nmante
QUOTE(coliuke_v @ 2009 01 22, 13:35)
Ir mane domintų Kaziuko mugė  ax.gif , bet neturiu verslo liudijimo. Gal kuri turite kokios nors info?
*

VMI perki verslo liudijima tom s dienoms,kada prekiausi,,,berods apie 15lt kainuoja.
coliuke_v
Kažkur girdėjau kad dar reikia turėti medžiagų pirkimo sąskaitas (pvz. dažų, siūlų ir pan.), ar užtenka tik liudijimo?
latwiesa
as tai savo rankdarbius priduodu parduotuvei. siaip radau faina parduotuvele "Adatyte". siaip ten siuvykla, bet jie pradeda prekiaut tokiais dalykeliais smile.gif tai pagalvojau, kad visai nieko. Jei kas noresit, tai ta parduotuvele randasi Sv. stepono gatveje, salia konditerijos. smile.gif
giedras dangus
Aš tai savo darbeliu darau parduotuvėms. Kas jau nelabai pavyksta, tai tą padovanoju arba išvis nurašau biggrin.gif
Avijacija
na tai kas dalyvauja mugėse gal gali tiksliau? kokie etapai?

Verslo liudijimo įsigyjimas VMI ane>?
vietos prekybai pirkimas - Savivaldybėj teirautis?
O dar kokių mokesčių paskui reikia mokėt ar jau ne? ten sveikatos privalomąjį draudimą ir tt. Nes tikrai nežinau ir neįsivaizduoju smile.gif šiaip aš dabar vaikutį auginu.
kauke26
Perkant verslo liudijima maziau nei menesiui reikia iskart sumoketi uz ji, sodros or sveikatos draudimo imokas. Paskui kitais metais iki geguzes reikia deklaruoti pajamas gautas dirbant su verslo liudijimu. Daugiau informacijos suteiks mokesciu inspekcija. Taciau dabar viskas labai pabrange, visos imokos tokios, kad... doh.gif
canbera
Sveiki,
norejau paklaust i kokias parduotuves priduodat savo darbelius ? Ar tam uztenka verslo liudijimo, ar dar kazko reikia ?
kauke26
Aha man irgi sitai aktualu ax.gif
laputaite777
4u.gif na,as tai ir parduodu ir dovanoju,sau nieko beveik nepasilieku doh.gif
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
giedras dangus
mane tai į vieną parduotuvėlę priėme be jokių verslo liudijimų ar kt...pasisekė man ax.gif
dvidešimtmetė
Sveikos auksarankės, gal kas galit plačiau papasakot apie pardavimą per parduotuvėles įvairias. Ar reikia kokio patento, individualios veiklos ar kokio kito leidimo? Kaip atsiskaitymas vyksta, ar iškart, ar kai parduoda? Ar daug yra tokiu parduotuvių, kurios priima, ar čia tik reti atvejai? Kokiose parduotuvėse jūs parduodat, kokius rankdarbius jos priima? Žodžiu klausimų daug, tai kas turit patirties papasakokit kas ir kaip. smile.gif
Drum party
Sveikos,

Gaila... kad anketoje negalima buvo pasirinkti keletą variantų, nes tinka iš jų bent 4 tai tikrai... smile.gif

tiutiute
savo darbeliais dekoruoju namus, dovanoju.... (kartais padarau pagal uzsakyma ir paruodu) smile.gif
Irunia
QUOTE(giedras dangus @ 2009 03 31, 11:51)
mane tai į vieną parduotuvėlę priėme be jokių verslo liudijimų ar kt...pasisekė man ax.gif
*

Taigi jiems tas pats. VMI jei lups, tai ne juos gi, o tave.
Parduotuvėlėms tas pats, turi tu verslo liūdijimą ar ne mirksiukas.gif
silsta
Sveikos, paskaičau apie pardavimą savo darbelių (nertas servetėles) ir susimasčiau- galiu duoti savo darbelius i vieną parduotuvę nelegaliai, be jokių patentų, bet kaip su mokesčiais? ar tai legalu? ar neprisikabins VMI? Iki šiol tik dovanoju savo darbelius be jokio širdasopio...
uogyteG
as tai megeja dar rangdarbiu, bet ka padarau viska dovanoju draugams:)
MELYNA PAUKŠTĖ
QUOTE(Irunia @ 2009 05 27, 19:41)
Taigi jiems tas pats. VMI jei lups, tai ne juos gi, o tave.
Parduotuvėlėms tas pats, turi tu verslo liūdijimą ar ne mirksiukas.gif
*

Parduotuve lups todel, kad paeme be jokio dokumento ir turi buti sutartis su gamintoju. nebent ta parduotuve pardavineja kaip davo darbeli. O jei kaip savo, tai reikia tureti gaminio akta, kuriame butu surasytos visos priemones.
ziedelis09
Sveikos mielosios, paskaiciau, kad labai cia graziai visos uzsiima rankdarbiais, as turiu toki pasiulyma toms, kurios gyvena KLAIPEDOJE, gal butu norinciu padaryti savo darbeliu paroda? Ji butu eksponuojama bibliotekoje, kaip zinote ten praeina nemazai zmoniu, gal butu norinciu ne tik paziureti, bet ir ....

Labai dziaugciausi, jei atsirastu norinciu, darbai butu eksponuojami stiklineje uzrakinamoje spintoje, o patalpos stebimos vaizdo kameromis, todel saugumas vagystes atveju garantuotas.

Jei yra norinciu pasipuikuoti savo talentais rasykit AZ. Labai lauksiu. Sekmes visoms!
silsta
Puikus sumanymas, pasiseke klaipedietems. Gal kas nors ir Kaune apie tai pagalvotu? Butu labai puiku...
ziedelis09
As tikiuosi, kad ir klaipedietes taip mano. Paziurejau, kad labai grazus darbeliai, kuriais galetu pasidziaugti ir kiti, kurie neturi galimybes "ilysti" i jusu foruma. Nesislepkit, pasidiziuokit savo darbeliais smile.gif !
vovere74
Aš pažymėjau ketvirtą. Dar kol kas mano hobis man tik hobis ax.gif Gal kada nors bus ir ne tik malonumas kurti, bet ir malonumas už tai dar ir uždirbti ax.gif
Jazira
gal kas primins kaip vadinasi ta elektroninė parduotuvė, kurioje parduodami įvairių auksarankių darbai? reklama supermamos puslapio viršuje prieš Jonines buvo įdėta, bet neužsirašiau doh.gif
gal brūštelsit į až, kas žino?
panelė J
pažymėjau 4, nes kolkas tai mano hibis toks tik, nors padarau ir paprašyta, bet neimu pinigų, nes jei reikia daryti už pinigus tada man tik medžiagų gadinimas, nu nesigauna gražiai, matyt dar iki tokio lygio kaip pardavimui toli toli.....
ir šiaip kai kuri bet dar nežinai kaip čia viskas bus daug mieliau nei kai esi rėmuose pagal užsakymą bent mna taip toks jausmas. smile.gif
vovere74
QUOTE(Jazira @ 2009 06 25, 09:09)
gal kas primins kaip vadinasi ta elektroninė parduotuvė, kurioje parduodami įvairių auksarankių darbai? reklama supermamos puslapio viršuje prieš Jonines buvo įdėta, bet neužsirašiau  doh.gif
*

Buvo toks? Nemačiau g.gif Niu tikrai būtų įdomu sužinot ax.gif
Mis Sraigė
o man įdomu, kaip kūrėjoms sekasi pardavinėt, gal yra kas laisvai iš savo darbų pragyvena bigsmile.gif .
Shangri La
QUOTE(Mis Sraigė @ 2009 06 29, 13:45)
o man įdomu, kaip kūrėjoms sekasi pardavinėt, gal yra kas laisvai iš savo darbų pragyvena  bigsmile.gif .
*

Žinoma kad yra (deje tai ne aš biggrin.gif). Jeigu kūrėja(as) talentinga, o darbai išskirtiniai ir kokybiški jie anksčiau ar vėliau suras savo pirkėją net ir krizės metu.
Nesapnuok
QUOTE(Shangri La @ 2009 06 29, 16:11)
Žinoma kad yra (deje tai ne aš biggrin.gif). Jeigu kūrėja(as) talentinga, o darbai išskirtiniai ir kokybiški jie anksčiau ar vėliau suras savo pirkėją net ir krizės metu.
*

Pirkėjų tai atsiras, bet pradžia pati sunkiausia g.gif Žmonės pamažu atsigrežia į tikrą grožį thumbup.gif
Mis Sraigė
Matomai vasara savo daro ax.gif . Gal rudenį bus linksmiau biggrin.gif .
MEDINILĖ
QUOTE(Jazira @ 2009 06 25, 10:09)
gal kas primins kaip vadinasi ta elektroninė parduotuvė, kurioje parduodami įvairių auksarankių darbai? reklama supermamos puslapio viršuje prieš Jonines buvo įdėta, bet neužsirašiau  doh.gif
*

Negi taip niekas ir nežino apie tą parduotuvę? g.gif
baltė
Tai pagooglikit, vietoj to, kad lauktumėt atsakymo nežinia kiek laiko ax.gif

Radau šias: 4u.gif
http://www.pagamintalietuvoje.com/
http://www.darbeliai.lt/

J@lanta
QUOTE(MEDINILĖ @ 2009 07 02, 00:51)
Negi taip niekas  ir nežino apie tą parduotuvę? g.gif
*

gal apie šią kalbi mirksiukas.gif
GALERA
Matelyk
balsavau už ketvirta - kad dovanoju ir pasilieku sau, bet būna kad ir gaminu pagal užsakymus smile.gif
Ligvita
pastaruoju metu dažniausiai gaminu pagal užsakymus
Mis Sraigė
Ieškau kas galėtų pardavinėti Etsy ir Dawandoje, darbai būtų iš veltinio. Man į AŽ. biggrin.gif
Milra
QUOTE(Mis Sraigė @ 2009 10 22, 10:10)
Ieškau kas galėtų pardavinėti Etsy ir Dawandoje, darbai būtų iš veltinio. Man į AŽ.  biggrin.gif
*

Turiu nuliūdinti, jau prieš kurį laiką įkeliau į Dawanda savo rankdarbius, bet niekas nieko... ten ir savų pilna, o gal mano darbeliai neturi paklausos blush2.gif ax.gif
Norėčiau ir aš kur nors realizuoti savo gaminukus. 4u.gif
kauke26
Tokiam reikalui yra ebay!
yyla
o gal kas noretu mano ranku darbo lelytes pardavineti taip pat Esty biggrin.gif lauksiu i Až
Milra
Ebay aš prisibijau. 4u.gif Man ten per daug sudėtinga.
verysad.gif
Mis Sraigė
todel, kad neuztenka idet vien tik darbu, reikia tinklalapiuose sedet ir reklamuotis ax.gif . Ebay'jaus nesuprantu biggrin.gif .
Milra
QUOTE(Mis Sraigė @ 2009 12 27, 17:24)
todel, kad neuztenka idet vien tik darbu, reikia tinklalapiuose sedet ir reklamuotis  ax.gif . Ebay'jaus nesuprantu  biggrin.gif .
*

Tai va man irgi tas pats. g.gif
Jau butų geriau , kažkas žemiško ir apčiuopiamo. wub.gif
Bet nelabai šiuo metu žmonės perka. Na ... gal kam ir neblogai.
Mis Sraigė
QUOTE(Milra @ 2009 12 27, 16:28)
Bet nelabai šiuo metu žmonės perka. Na ... gal kam ir neblogai.
*

pirkimas yra, tik reikia moketi save reklamuoti, tokioje gausoje biggrin.gif .
Milra
QUOTE(Mis Sraigė @ 2009 12 27, 17:31)
pirkimas yra, tik reikia moketi save reklamuoti, tokioje gausoje  biggrin.gif .
*

Tu teisi, bet ko gero man kaip tik to ir trūksta wub.gif
Aprily
kazka sau pasilieku kazka dovanoju o kazka parduodu biggrin.gif
Giedruma
Kadangi mano rankdarbiai-mano darbas tongue.gif tai 90% ju parduodu,dovanoju tik pacius originaliausius.O parduoti-nebutinai internetu-is cia ateina maziausiai uzsakymu(bent jau mano darbam),didzia dali parduodu mugese(siais laikais ju begale),sventese,daug uzsakovu atsiranda per zmones jau isigijusius mano gaminiu-jei kitam patinka daiktas,pasidomi is kur isigytas.Bet velgi butinai reik save visur "rodyti"ir kaip auksciau esanciam poste minejo-kuo daugiau ir visur reklamuoti save ir savo darbelius ,nepatinget padalint vizitiniu,lankstinuku,jei tik imanoma susikurti savo puslapi mirksiukas.gif
Kajaus mamyte
Aš siuvinėju kryželiu,tai dalį darbų pasilieku sau,o kitą parduodu. Parduodu pagal užsakymą,o ne tai ką aš jau padarius. smile.gif
Auksyte
Man visi atsakymai tinka smile.gif
daiskrė
Man irgi beveik visi atsakymai tinka....
tik nemoku vertinti savo darbu..... ax.gif
taip pat nemoku parduoti, vis dar nemoku.... doh.gif
anabela
Labukas, norejau pasiteirauti, jei prekiauji mugese, ar perki verslo liudijima? Gal zinai, ar tarkim Kaziuko mugeje prekiaujant butina pirkti verslo liudijima, jei turiu tautodailininko pazymejima? Pradejau dalyvauti mugese ir vis isgirstu, kad tautodailininkai neperka verslo liudijimo. Nezinau kaip elgtis, nes menesiui jis kainuoje viors 100LT.

QUOTE(Giedruma @ 2009 12 30, 20:39)
Kadangi mano rankdarbiai-mano darbas  tongue.gif  tai 90% ju parduodu,dovanoju tik pacius originaliausius.O parduoti-nebutinai internetu-is cia ateina maziausiai uzsakymu(bent jau mano darbam),didzia dali parduodu mugese(siais laikais ju begale),sventese,daug uzsakovu atsiranda per zmones jau isigijusius mano gaminiu-jei kitam patinka daiktas,pasidomi is kur isigytas.Bet velgi butinai reik save visur "rodyti"ir kaip auksciau esanciam poste minejo-kuo daugiau ir visur reklamuoti save ir savo darbelius ,nepatinget padalint vizitiniu,lankstinuku,jei tik imanoma susikurti savo puslapi  mirksiukas.gif
*

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.