Ir mane domintų Kaziuko mugė
Kažkur girdėjau kad dar reikia turėti medžiagų pirkimo sąskaitas (pvz. dažų, siūlų ir pan.), ar užtenka tik liudijimo?
as tai savo rankdarbius priduodu parduotuvei. siaip radau faina parduotuvele "Adatyte". siaip ten siuvykla, bet jie pradeda prekiaut tokiais dalykeliais
Aš tai savo darbeliu darau parduotuvėms. Kas jau nelabai pavyksta, tai tą padovanoju arba išvis nurašau
na tai kas dalyvauja mugėse gal gali tiksliau? kokie etapai?
Verslo liudijimo įsigyjimas VMI ane>? vietos prekybai pirkimas - Savivaldybėj teirautis? O dar kokių mokesčių paskui reikia mokėt ar jau ne? ten sveikatos privalomąjį draudimą ir tt. Nes tikrai nežinau ir neįsivaizduoju
Perkant verslo liudijima maziau nei menesiui reikia iskart sumoketi uz ji, sodros or sveikatos draudimo imokas. Paskui kitais metais iki geguzes reikia deklaruoti pajamas gautas dirbant su verslo liudijimu. Daugiau informacijos suteiks mokesciu inspekcija. Taciau dabar viskas labai pabrange, visos imokos tokios, kad...
Sveiki,
norejau paklaust i kokias parduotuves priduodat savo darbelius ? Ar tam uztenka verslo liudijimo, ar dar kazko reikia ?
Aha man irgi sitai aktualu
mane tai į vieną parduotuvėlę priėme be jokių verslo liudijimų ar kt...pasisekė man
Sveikos auksarankės, gal kas galit plačiau papasakot apie pardavimą per parduotuvėles įvairias. Ar reikia kokio patento, individualios veiklos ar kokio kito leidimo? Kaip atsiskaitymas vyksta, ar iškart, ar kai parduoda? Ar daug yra tokiu parduotuvių, kurios priima, ar čia tik reti atvejai? Kokiose parduotuvėse jūs parduodat, kokius rankdarbius jos priima? Žodžiu klausimų daug, tai kas turit patirties papasakokit kas ir kaip.
Sveikos,
Gaila... kad anketoje negalima buvo pasirinkti keletą variantų, nes tinka iš jų bent 4 tai tikrai...
savo darbeliais dekoruoju namus, dovanoju.... (kartais padarau pagal uzsakyma ir paruodu)
Sveikos, paskaičau apie pardavimą savo darbelių (nertas servetėles) ir susimasčiau- galiu duoti savo darbelius i vieną parduotuvę nelegaliai, be jokių patentų, bet kaip su mokesčiais? ar tai legalu? ar neprisikabins VMI? Iki šiol tik dovanoju savo darbelius be jokio širdasopio...
as tai megeja dar rangdarbiu, bet ka padarau viska dovanoju draugams:)
QUOTE(Irunia @ 2009 05 27, 19:41) Taigi jiems tas pats. VMI jei lups, tai ne juos gi, o tave. Parduotuvėlėms tas pats, turi tu verslo liūdijimą ar ne Parduotuve lups todel, kad paeme be jokio dokumento ir turi buti sutartis su gamintoju. nebent ta parduotuve pardavineja kaip davo darbeli. O jei kaip savo, tai reikia tureti gaminio akta, kuriame butu surasytos visos priemones.
Sveikos mielosios, paskaiciau, kad labai cia graziai visos uzsiima rankdarbiais, as turiu toki pasiulyma toms, kurios gyvena KLAIPEDOJE, gal butu norinciu padaryti savo darbeliu paroda? Ji butu eksponuojama bibliotekoje, kaip zinote ten praeina nemazai zmoniu, gal butu norinciu ne tik paziureti, bet ir ....
Labai dziaugciausi, jei atsirastu norinciu, darbai butu eksponuojami stiklineje uzrakinamoje spintoje, o patalpos stebimos vaizdo kameromis, todel saugumas vagystes atveju garantuotas. Jei yra norinciu pasipuikuoti savo talentais rasykit AZ. Labai lauksiu. Sekmes visoms!
Puikus sumanymas, pasiseke klaipedietems. Gal kas nors ir Kaune apie tai pagalvotu? Butu labai puiku...
As tikiuosi, kad ir klaipedietes taip mano. Paziurejau, kad labai grazus darbeliai, kuriais galetu pasidziaugti ir kiti, kurie neturi galimybes "ilysti" i jusu foruma. Nesislepkit, pasidiziuokit savo darbeliais
Aš pažymėjau ketvirtą. Dar kol kas mano hobis man tik hobis
gal kas primins kaip vadinasi ta elektroninė parduotuvė, kurioje parduodami įvairių auksarankių darbai? reklama supermamos puslapio viršuje prieš Jonines buvo įdėta, bet neužsirašiau
gal brūštelsit į až, kas žino?
pažymėjau 4, nes kolkas tai mano hibis toks tik, nors padarau ir paprašyta, bet neimu pinigų, nes jei reikia daryti už pinigus tada man tik medžiagų gadinimas, nu nesigauna gražiai, matyt dar iki tokio lygio kaip pardavimui toli toli.....
ir šiaip kai kuri bet dar nežinai kaip čia viskas bus daug mieliau nei kai esi rėmuose pagal užsakymą bent mna taip toks jausmas.
o man įdomu, kaip kūrėjoms sekasi pardavinėt, gal yra kas laisvai iš savo darbų pragyvena
Matomai vasara savo daro
Tai pagooglikit, vietoj to, kad lauktumėt atsakymo nežinia kiek laiko
Radau šias: http://www.pagamintalietuvoje.com/ http://www.darbeliai.lt/
balsavau už ketvirta - kad dovanoju ir pasilieku sau, bet būna kad ir gaminu pagal užsakymus
pastaruoju metu dažniausiai gaminu pagal užsakymus
Ieškau kas galėtų pardavinėti Etsy ir Dawandoje, darbai būtų iš veltinio. Man į AŽ.
QUOTE(Mis Sraigė @ 2009 10 22, 10:10) Turiu nuliūdinti, jau prieš kurį laiką įkeliau į Dawanda savo rankdarbius, bet niekas nieko... ten ir savų pilna, o gal mano darbeliai neturi paklausos Norėčiau ir aš kur nors realizuoti savo gaminukus.
Tokiam reikalui yra ebay!
o gal kas noretu mano ranku darbo lelytes pardavineti taip pat Esty
Ebay aš prisibijau.
todel, kad neuztenka idet vien tik darbu, reikia tinklalapiuose sedet ir reklamuotis
kazka sau pasilieku kazka dovanoju o kazka parduodu
Kadangi mano rankdarbiai-mano darbas
Aš siuvinėju kryželiu,tai dalį darbų pasilieku sau,o kitą parduodu. Parduodu pagal užsakymą,o ne tai ką aš jau padarius.
Man visi atsakymai tinka
Man irgi beveik visi atsakymai tinka....
tik nemoku vertinti savo darbu..... taip pat nemoku parduoti, vis dar nemoku....
Labukas, norejau pasiteirauti, jei prekiauji mugese, ar perki verslo liudijima? Gal zinai, ar tarkim Kaziuko mugeje prekiaujant butina pirkti verslo liudijima, jei turiu tautodailininko pazymejima? Pradejau dalyvauti mugese ir vis isgirstu, kad tautodailininkai neperka verslo liudijimo. Nezinau kaip elgtis, nes menesiui jis kainuoje viors 100LT.
QUOTE(Giedruma @ 2009 12 30, 20:39) Kadangi mano rankdarbiai-mano darbas |