Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žaidimų kambariai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2
Atlantida
Aga, jie turi atskira kambariuka sventei.
GABRIIELA
GAL KAS TURIT ATSILIEPIMU KLAIPEDOS BIGE KUR YRA ax.gif
vasareja123
teko daug kur pabuvoti, bet šiauliuose akropolyje pas fainiausias, smagiausias ir saugiausias, kauno megoje tai siaubo filmas , bent mažiukams
IrinaL
Sveikos, mamytes 4u.gif
Mane taip pat domina info apie Drugeli Vilniuje. Nuotrakose matosi, kad viskas nauja, tvarkinga... Gal kas nors jau svente ten gimtadieni ax.gif Pasidalinkite ispudziais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
maxim1016
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 11 18, 14:11)
o sventes ten rengiamos?
*

taip,yra dvi atskiros patalpos,bet i aikstele pas visus vaikai eina zaisti,bet man asmeniskai ten nelabai,cia tik mano nuomone smile.gif doh.gif ax.gif
MagnolijaB
QUOTE(IrinaL @ 2010 03 23, 01:02)
Sveikos, mamytes  4u.gif
Mane taip pat domina info apie Drugeli Vilniuje. Nuotrakose matosi, kad viskas nauja, tvarkinga...  Gal kas nors jau svente ten gimtadieni    ax.gif  Pasidalinkite ispudziais    4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Kadangi niekas nieko mums nepapasakojo smile.gif, tai užsukom patys pasižiūrėt.
Taip, tai visiškai naujas kambarys, viskas naujai supirkta. Nepalyginamai ramiau, nei dauguma kitu kambarių, gal kiek mažesnis visas kompleksas, bet už tad man pasirodė labai saugu, visada mačiau savo vaiką. Labai maloni savininkė, ji pati praktiškai visada ten būna, viską papasakojo, net su mūsų maže laipiojo, kol toji įsidrąsino. Pasikalbejom apie gimtadienių šventimus, nes greičiausiai ten ir švesim, jei nieko naujo neatrasim kur nors tongue.gif. Tai žaidimų kambarys rezervuojamas tik švenčiantiems, maistą galimą atsinešti ką nori, jei yra pageidavimai, gali pasiulyti kažkokių personažų. Nežinau, ka dar papasakot smile.gif mums patiko tongue.gif Savo merginą vos ištraukėm namo eiti.
Juracius
Laba, as irgi buvau uzsukus i ta Drugeli, bet be vaiko, netycia pamaciau, nes cia naujai visas pastatas ir visos parduotuves atsidare. tai ten tylu ir ramu. Zaide tik viena mergaite, bet kas prie jos buvo nezinau, maciau kazkokia moteris sedejo. Siaip atrodo jaukiai, man svarbu kaip cia rase, kad visada savo vaika matyciau, o cia is tikro taip ir yra, nes kambarys nera labai didelis, reiks kada su mazium uzsukti, vis vaikui nauja atrakcija.
vvila
Sveikos, na va, matau apleista temutė smile.gif Aš kaip planavau, tai nuvažiavau apžiūrėti naujojo Boružėlių kambario... Na ką, visai patiko, kaip tik pataikiau į gimtadienį, bet ten šventę vaikai ir tėveliai nepyko ir leido apžiūrėti, administratorė faina, tuo metu ji vaidino vaikams. Pati žaidimo patalpa nėra labai jau didelė, bet buvo ten apie 10 vaikų, tai panašu, kad vietos užteko, tėveliams stalas irgi su minkšta dalim, mačiau didelių lego kaladžių, tu minkštų, pačios karstyklės nedidelės, bet, kaip sakė, darbuotoja, viskas taikyta maždaug iki 10 metų. Yra net du wc biggrin.gif Galimybė pasišildyti maistą, išgerti šiltos arbatos, kavos... Ktoj patalpoj sakė vyks įvairi veikla... Na, man visai patiko, ai, labai patiko langų dekoravimas... O valandos kaina pažaidimui, mano nuomone, tikrai nedidelė, 5 litai...
Daniux
Įdomu ar tasai žaidimų kambarys ir ar žinote ar tenai galima rengti gimtadienius ir ar jis yra Alytuje? schmoll.gif
Tarškutė
QUOTE(Daniux @ 2010 05 25, 21:00)
Įdomu ar tasai žaidimų kambarys ir ar žinote ar tenai galima rengti gimtadienius ir ar jis yra Alytuje?  schmoll.gif
*

Jei kalbat apie ta Boruėlių pievą, tai parašyta, kad Kaune, o puslapy parašyta, kad galima rengti ir gimtadienius mirksiukas.gif
kinder_surprise
Mes sventem gimtadieni drugelyje thumbup.gif Labai patiko. Visa patalpa buvo musu, pasaliniu zmoniu neleido, kambarys nera didelis, tai kiekvieas mate savo vaika ir ramiai galejo pasedet thumbup.gif Tik va su personazu, siulyciau labai pagalvot, nes mes buvom uzsisake, bet vaikam visiskai jis nerupejo schmoll.gif visi buvo uzimti savo reikalais lotuliukas.gif sveciai buvo pagrinde 2-3 metai.
CiaRuta
Įdomu, maniškė metinukė, kažin jai būtų ką veikt tokiame kambaryje smile.gif?
Mirksniukas
šiandien buvom apsižiūrėti neseniai atsidariusiame vaikų pramogų ir užimtumo centriukyje Boružėlių pieva (www.boruzeliupieva.lt), taigi galiu pasidalinti įspūdžiais:
patalpos labai jaukios ir žaismingos, jau lauke pasitinka boružėlių pievos motyvais išpieštos sienos, tie patys motyvai kartojasi ir patalpose. žodžiu, labai gražu smile.gif patalpas sudaro žaidimų kambarys su karstyklėmis/čiuožyklomis/kamuoliukų baseinu + jame didelės poroloninės kaladės (sakyčiau, rojus mažiesiems statybininkams tongue.gif ), nemažos lego kaladėlės, guminiai arkliukai šokinėjimui, konstruktoriai, stalo žaidimai ir tt ir pan. čia galima švęsti vaikų gimtadienius, jie turi ir savo personažą Boružėlę, kuri gali pravesti vaikų šventę. beje, administratorė minėjo, kad bent jau vasaros metu tėveliai, kartu švenčiantys gimtadieniųs ar šiaip atvedę vaikus pažaisti, vaišinami kava arba arbata smile.gif kita patalpa - tokia kaip klasė, ten, sakė, bus vykdoma ugdomoji ir edukacinė veikla. taip pat yra du vaikams pritaikyti WC bei patalpa su arbatinuku ir mikrobange.
man labai patiko tiek pats žaidimų kambarys, tiek ten dirbanti mergina - paliko labai šilto, puikiai bendraujančio ir mokančio elgtis su vaikais žmogaus įspūdį (buvau nuėjus su dviem - metinuke ir šešiamečiu, tai abu ją įvertino puikiai tongue.gif ). wub.gif
Treciadiene
QUOTE(CiaRuta @ 2010 06 07, 20:27)
*

Manau metinukei dar anksti, nebus jai įdomu. Be to didesni vaikai bežaisdami gali ją netyčia užgauti. Mano berniukui iki 2 metukų irgi nelabai patiko tokie kambariai, nes vis kas nors užgaudavo jį. O dabar gali nors ir visą dieną ten praleisti.
Atlantida
QUOTE(Treciadiene @ 2010 06 15, 14:14)
Manau metinukei dar anksti, nebus jai įdomu. Be to didesni vaikai bežaisdami gali ją netyčia užgauti. Mano berniukui iki 2 metukų irgi nelabai patiko tokie kambariai, nes vis kas nors užgaudavo jį. O dabar gali nors ir visą dieną ten praleisti.
*

Nu as manau netgi metu vaikui tokiuose kambariuose buna ka veikt, bet reikia ten eit tik tada, kai ten tuscia - darbo dienomis is ryto.
Mader
Kaune rekomenduociau apsilankyti Boruzeliu pievoje jie randasi savanoriuose, tik uzkilus ant kalno . Labai jaukus ir fainas kamarys , mano vaikai liko suzaveti. o man labai patiko ,kad darbuotojos dauk skiria dauk vaikams demesio ir su jais uzsiima thumbup.gif
ten mano 2,5 ir 5,5 atzalos linksmai leido laika thumbup.gif
murkse
QUOTE(CiaRuta @ 2010 06 07, 20:27)
*

Jei nedaug vaikų, tai tikrai atsiras ką veikt. Pvz. PC Oze yra čiuožykla, baseinas su kamuoliukais, namukas su kaladėlėm thumbup.gif 1,5 val greit prabega doh.gif
Žaislų Karalienė
Prieš savaitę šventėm mūsų pusbroliuko pirmą gimtadienį Žioge Panoramoj biggrin.gif tai tikrai kol buvo mažiau vaikų mažylis jautiesi puikiai thumbup.gif labai patiko batutas
Maksyte
Buvom pakviesti i gimtadieni vaiku pramogu centre "Bambolinas". Musu mazajam labai patiko, ypac masineles. Atradom nauja vieta pasizaidimams.
evelinaite
Mums taip pat labai patiko Drugelyje smile.gif labai rekomenduoju smile.gif
beatab
Akropolyje, Šiauliuose viršutiniame aukšte labai fainas yra žaidimų kambarys, tik nežinau kaip vadinasi blush2.gif Bet kelis kartus jau esam buve tai mažyliui labai patiko.
krgu
QUOTE(Maksyte @ 2010 09 23, 21:46)
Buvom pakviesti i gimtadieni vaiku pramogu centre "Bambolinas". Musu mazajam labai patiko, ypac masineles. Atradom nauja vieta pasizaidimams.
*

Mums ir ten lbai patiko kol nepakele kainu !!! Vaikui nuo 2 metuku reikia moketi 25 lt, o savaitgali 30 lt doh.gif nemokamai vienam teveliui. Jei ketinate pramogauti visa seima, vienam teveliui teks susimoketi g.gif
Zodziu vieta zaidimams butu superine, jei ne kosmines kainos.
vilter
Kur patartumet Kaune svesti vaiku gimtadieni?Reikia, kad butu jiems kamuoliuku baseinas, ciuozykla,kaladeles ir kt. zaislu.O ir teveliai turetu kur atsisesti ir kavos atsigerti. Galvoju apie Boruzeliu pieva ir Kre- Kre.Gal kas sventet Kere-kre? Apie boruzeliu pieva jau girdejau geru atsiliepimu smile.gif
ddrrugelis
ar yra zaidimu kambariu Utenoje?
ddrrugelis
QUOTE(Kubiliukas @ 2009 03 03, 17:39)
As noreciau mielas mamytes perspeti,apie vaiku kavine "Zioga" jei noryte apsaugoti savo vaikuti ir savo pinigelius geriau tenai neeikite.Ar kada nors jums po gimtadienio dave tikra ceki?Ne! tik ant kazkokio popieriuko surasytas sumas.O vaikai?ju niekas nepriziuri,visiem dzyn.Kolektyvas keiciasi kaip bytes avili.Tiesiog ziauru.O ar skaitete Lietuvos ryte kad vaikutis susilauze ranka ir jam niekas nesuteike pirmos pakalbos.TIKRAS SIAUBAS,ir tai dar ne viskas.Mamytes paklausykit manes.Savo vaiko gyvenime ten nevesiu.!!!!! 
*

kad taip visuose kambariuose ant poieriaus raso, cekio ne kart negavau ax.gif g.gif O kaip turi buti?
Atlantida
Na bet o kur tuos vaikus priziuri? Megiuke tai tikrai ne (Kaune), Mole (Kaune) minimaliai aki uzmeta... Kokiam Oze, Panoramoj priziuretojai i vaiku zona niekad net neizengia...

Vaiku prieziura - teveliu rupestis.

Aisku, kad nesuteike vaikui pirmos pagalbos, tai baisu, tikrai turejo kitaip pasielgt.
**karina**
Sveikos mamytes......labai noreciau pasiteirauti mamyciu kurios esat dariusios savo mazyliams gimtadienius zaidimu kambariuosia.......Nes kadangi mes gyvenam ne Lietuvoje tai nelabai zinau tu zaidimo kambariu vaikuciams, o grysime i Lietuva svesti dukrytes 2m. gimtadieni ir noreciau jai padaryti grazia svente ir uzsakyti zaidimu kambari......Ir butu Idomu suzinoti kur butu tokiems vaikams idomiausias zaidimu kiambarys? (nes mazosios draugai bus pansaus amziaus kaip jinai) Kur butu kamuoliuku baisenas, ciuozyklu ir visokiu kitokiu vaikuciams zaidimu? Kiek mazdaug kainuoja tas malonumas? ar teveliams yra ten kur pabuti kavos-arbatos atsigerti kol mazieji zaidzia?
Lilitha
Justiniškėse atsidarė naujas vaikų žaidimų kambarys ARLEKINAS, sako labai jaukus ir galima nebrangiai palikti vaikelį, ar kas nors girdėjote apie jį?

Ką apskritai manote apie žaidimų kambarius?
-Braskeele
Na va, permeciau tema, bet to vieno vienintelio taip ir neradau biggrin.gif Mums irgi laabai patinka Bambolinas, tik deja vasarai jis uzsidare.
Ieskom kur atsvesti vaikucio 2-aji gimtadieni, tai paziurejau nete Boruzeliu, Ziogo, Drugelio nuotraukas. Zioge buvau "gyvai", nezinau, nepatiko man, erdves kazkaip daugiau noretusi ir satlo didesnio teveliam susest schmoll.gif Be to, nepatiko, kad visus gerimus, maista reikia uzsisakyt is meniu, tad manau, kad dvimecio gimtadienis, kuriame dalyvaus apie 15 vien suaugusiuju kainuotu kosmiskai blink.gif Boruzeles-na nezinau, labai panasu i musu namus, vien zaislu daug prideta ir tiek, jokiu karstyniu, kamuoliuku baseinu ar ciuozyklu g.gif Jaukiai atrodo tas Drugelis, tik vat klausimelis buvusiem-ar jis ner labai mazas, ar nebus ten grusties, jei bus kokiu 20 zmoniu iskaitant vaikus? g.gif
Jovani
QUOTE(Lilitha @ 2011 05 29, 15:06)
Justiniškėse atsidarė naujas vaikų žaidimų kambarys ARLEKINAS, sako labai jaukus ir galima nebrangiai palikti vaikelį, ar kas nors girdėjote apie jį?

Ką apskritai manote apie žaidimų kambarius?
*

čia šitas?

ARLEKINAS

Visai smagu atrodo, ir kainos nėra kosminės, reikės pabandyt su mažiuke aplankyt bigsmile.gif

QUOTE(-Braskeele @ 2011 07 02, 09:26)
Na va, permeciau tema, bet to vieno vienintelio taip ir neradau biggrin.gif Mums irgi laabai patinka Bambolinas, tik deja vasarai jis uzsidare.
Ieskom kur atsvesti vaikucio 2-aji gimtadieni, tai paziurejau nete Boruzeliu, Ziogo, Drugelio nuotraukas. Zioge buvau "gyvai", nezinau, nepatiko man, erdves kazkaip daugiau noretusi ir satlo didesnio teveliam susest schmoll.gif Be to, nepatiko, kad visus gerimus, maista reikia uzsisakyt is meniu, tad manau, kad dvimecio gimtadienis, kuriame dalyvaus apie 15 vien suaugusiuju kainuotu kosmiskai blink.gif Boruzeles-na nezinau, labai panasu i musu namus, vien zaislu daug prideta ir tiek, jokiu karstyniu, kamuoliuku baseinu ar ciuozyklu g.gif Jaukiai atrodo tas Drugelis, tik vat klausimelis buvusiem-ar jis ner labai mazas, ar nebus ten grusties, jei bus kokiu 20 zmoniu iskaitant vaikus? g.gif
*

Drugelyje šiaip vietos nėra labai daug, bet ten gan jauku, sutvarkyta. Aš kai domėjausi dėl 10 mamų ir tiek pat vaikų šventės rengimo jų žaidimų kambaryje, tai mane patikino, jog tiek žmonių ten tikrai jausis patogiai.
Yra stalai susėsti, vaišės atsinešamos pagal savo poreikį 4u.gif
Siguliukasss82
Permeciau akimis tema, bet taip ir neissirinkau vietos, kur galima butu pamineti dukrytes pirmaji gimtadieni doh.gif Kiek supratau is atsiliepimu, tai Drugelis butu verciausias demesio, bet ten rekomenduojamas amzius yra nuo 2 m. unsure.gif Gal girdejot ar buvot kas nors jau naujajame X-planet? O gal dar kokia nors vaikiska kavinuke be "Ziogo" "Arlekino" ir "Drugelio" kas nors rekomenduotu 4u.gif
IrinkaLT
QUOTE(-Braskeele @ 2011 07 02, 10:26)
*

Gal ne i tema cia pasisakysiu, bet kazkaip tikrai keistai skamba noras suorganizuoti vaiko gimtadieni zaidimu kambaryje ir prikviest tiek suaugusiuju g.gif jei jau nuspresciau svesti vaiko gimtadieni svesti tokiu kolektyvu, turbut rinkciausi koki pasisedejima jaukioje kavineje ar picerijoje, kur yra irengtas vaiku kampelis, nes net neisivaiduoju, ka 15 suaugusiuju galetu veikti aidimu kambaryje ir kokio dydzio tas kambarys turetu buti smile.gif
Tiesa, dukrytes 3 metu gimtadienyje taip apie tiek suaugusiuju buvo, bet tik todel, kad tokio amziaus vaikai be teveliu dar sventese nedalyvauja, o vaikuciu net 17 susirinko wink.gif
Siais metais abeju mergaiciu gimtadienius patikejom organiuoti Pramogu imperijai (jie dabar BIG'e randasi) ir likom visai patenkintos - ir sventes vedejos sauniai pasidarboja ir zaidimu kalniukai gan idomus. O kadangi sventes kaina ne stipriai nuo sveciu kiekio priklauso, tai galima gan nemaza kolektyva surinkti smile.gif Aisku, jei bandyt visus stipriai primaitint, pinigine tikrai smarku smugi gautu, bet... patikekit, vaikai - dar nera taip sugadinti, kad i svente pavalgyt eitu tongue.gif kokios pisos uzkandziavimui ir sulciu uzsigerimui bei gimtadieninio torto tikrai pakanka thumbup.gif o ir laiko valgymui del pastovaus uzimtumo nelieka wink.gif
Tad as tikrai esu uz vaikiskiskus gimtadienius vaikams! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2011 10 09, 23:10)
Permeciau akimis tema, bet taip ir neissirinkau vietos, kur galima butu pamineti dukrytes pirmaji gimtadieni doh.gif  Kiek supratau is atsiliepimu, tai Drugelis butu verciausias demesio, bet ten rekomenduojamas amzius yra nuo 2 m. unsure.gif  Gal girdejot ar buvot kas nors jau naujajame X-planet? O gal dar kokia nors vaikiska kavinuke be "Ziogo" "Arlekino" ir "Drugelio" kas nors rekomenduotu 4u.gif
*

Pramogu imperija 4u.gif
sauluxe
Mes Kaune einame i vaikystes miesta (Savanoriu pr.). Ten treciadieniais ryte maziams (1-3m) uzsiemimai buna. Mums labai patinka, vaikas pazaidzia, su kitais padraugauja, mama gali kavos isgerti smile.gif Mes ten nesventeme, bet isivaizduoju, kad truputi didesniems ten gimtadienio sventes super buna smile.gif kai tik paaugsime truputi - ketiname ten svesti smile.gif
Meskute712
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...3004&st=504

Apklausos leidžiamos tik šioje temoje
zuikaa
QUOTE(IrinkaLT @ 2012 02 08, 15:56)
Gal ne i tema cia pasisakysiu, bet kazkaip tikrai keistai skamba noras suorganizuoti vaiko gimtadieni zaidimu kambaryje ir prikviest tiek suaugusiuju  g.gif  jei jau nuspresciau svesti vaiko gimtadieni svesti tokiu kolektyvu, turbut rinkciausi koki pasisedejima jaukioje kavineje ar picerijoje, kur yra irengtas vaiku kampelis, nes net neisivaiduoju, ka 15 suaugusiuju galetu veikti aidimu kambaryje ir kokio dydzio tas kambarys turetu buti smile.gif
Tiesa, dukrytes 3 metu gimtadienyje taip apie tiek suaugusiuju buvo, bet tik todel, kad tokio amziaus vaikai be teveliu dar sventese nedalyvauja, o vaikuciu net 17 susirinko wink.gif
Siais metais abeju mergaiciu gimtadienius patikejom organiuoti Pramogu imperijai (jie dabar BIG'e randasi) ir likom visai patenkintos - ir sventes vedejos sauniai pasidarboja ir zaidimu kalniukai gan idomus. O kadangi sventes kaina ne stipriai nuo sveciu kiekio priklauso, tai galima gan nemaza kolektyva surinkti smile.gif Aisku, jei bandyt visus stipriai primaitint, pinigine tikrai smarku smugi gautu, bet... patikekit, vaikai - dar nera taip sugadinti, kad i svente pavalgyt eitu tongue.gif kokios pisos uzkandziavimui ir sulciu uzsigerimui bei gimtadieninio torto tikrai pakanka  thumbup.gif  o ir laiko valgymui del pastovaus uzimtumo nelieka wink.gif
Tad as tikrai esu uz vaikiskiskus gimtadienius vaikams!  4u.gif
Papildyta:
Pramogu imperija  4u.gif
*

thumbup.gif
kamile sauliaus mama
siemet sventem naujam vaiku zaidymu kambary ,, saulute vaikams'' mados prekybos centre 4u.gif patiko tai kad patalpos rezervuojamos gimtadieniams smile.gif
kriorsa
Ieskom zaidimu kambario 2 metuku gumtadieniui smile.gif KAdangi buvom tik vieninteli karteli oze X-planet zaidimu aiksteleje, tai nelabai turim patirties blush2.gif O pasiula Vilniuje gana nemaza. Kolkas apsistojom ties drugeliu ax.gif Domintu vienas dalykelis, ar yra kokiam zaidimu kambaryje Vilniuje tokios masinytes, na kur ivairiose parduotuvese stovi dazniausiai, kur vaikas pasedet gali blush2.gif Net nezinau, kaip paaiskinti doh.gif Bet gal kas supras... blush2.gif
kamile sauliaus mama
zaidymu kambary saulute vaikams kur yra prekybos centre, yra masineliu, mano sunelis is ju ten neislipo 4u.gif biggrin.gif
kriorsa
QUOTE(kamile sauliaus mama @ 2012 03 28, 17:31)
zaidymu kambary saulute vaikams kur yra prekybos centre, yra masineliu, mano sunelis is ju ten neislipo  4u.gif biggrin.gif
*

Aciu uz atsakyma 4u.gif Reiks pasidomet, kaip ten kainos ax.gif
Lavrynka
Laba diena,
planuojame dukros gimtadienį 3 metų švęsti Arlekino vaikų žaidimo kambaryje;
Kokie atsiliepimai ?
Radmile
QUOTE(-Braskeele @ 2011 07 02, 09:26)
Boruzeles-na nezinau, labai panasu i musu namus, vien zaislu daug prideta ir tiek, jokiu karstyniu, kamuoliuku baseinu ar ciuozyklu g.gif
*

Mes sventeme gimtadieni mazosios Boruzeliu pievoje, tai yra ten net 2 ziuozyklos, apie tas ciuozyklas ir karstyne ir kamuoliuku baseinas , viskas ten liuks, personazas labai fainai su vaikais uzsiima. thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.