Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Odontologai Šiauliuose
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
zaraaa
QUOTE(linulyte @ 2012 01 22, 18:02)
Sveikutes,norejau paklausti gal turite telef.nr Natalijos Fiodorovos ?                                               
Ir kokie atsiliepimai gydytoju dirbanciu "Senojo boksto klinika " ?
*

Jei dar reikia N. Fiodorovos numerio galiu duoti jos klinikos kur ji pati ir dirba.
aristokrate
Kiek kainuoja danties isrovimas privaciai? Gal kas zinote?
zaraaa
QUOTE(aristokrate @ 2012 03 15, 11:17)
*

Tai viskas priklauso nuo to pas ka eisi.... nes pas privatininkus kainos irgi labai skirtingos, kai apsispresi kur eit tai kai skambinsies registruotis tai paklausk, ir mazdaug pasakys kaina
astukas
QUOTE(aristokrate @ 2012 03 15, 12:17)
*

As mokejau 50 lt.
Sermuksne2
Sveikutės,
Neperseniausiai vedžiau mergaitę, pas gyd.J.Šiaulienę. Nustebau, kaip šauniai susibendravo su mano dukrele ir sutaisė pieninius dantukus (dukrai 4 metai). Tai manoji sakė, kad tik pas ją ir teeis. Galvoju, kad prie to pačio ir man patikrina dantukus. Dantukai, kol kas sveiki buvo po patikrinimo, tai tik sutarėmė, kad priekiniams dantims atliks estetinį plombavimą. Super, esu patenkinta rezultatu !!! Dabar džiaugiuosi ir esu laiminga, kad nereikia vykti, į Kauną, ar Vilnių (kaip rašė mamytės), kad atliktų estetinį plombavimą Šiauliuose. Gyd.Šiaulienė davė vizitę, o pasirodo, kad turi ir sveitainę. Galite mielosios pačios patikrinti ir pasiūrėti, kokius šedevrus kuria gydytoja www.odontologesiauliuose.lt
Astuke123
Aš visalaik einu pas Šiauliene, ji man patinka... Labai maloniai bendrauja, wisalaik pataria kaip geriau daryti, be to ir kainos labai nedideles palyginus su kitais. smile.gif smile.gif

http://odontologesiauliuose.lt/
Perlen
QUOTE(Astuke123 @ 2012 03 29, 18:17)
Aš visalaik einu pas Šiauliene, ji man patinka... Labai maloniai bendrauja, wisalaik pataria kaip geriau daryti, be to ir kainos labai nedideles palyginus su kitais. smile.gif  smile.gif

*

doh.gif Čia savireklama,mazai klienturos hihihi.gif
zaraaa
QUOTE(Astuke123 @ 2012 03 29, 17:17)
Aš visalaik einu pas Šiauliene, ji man patinka... Labai maloniai bendrauja, wisalaik pataria kaip geriau daryti, be to ir kainos labai nedideles palyginus su kitais. smile.gif  smile.gif

http://odontologesiauliuose.lt/
*

Tai kaip suprantu si gydytoja ir suaugusiuju, ne tik vaiku taip?
Dofkaml
Sveikutes. Gal kas galit parekomenduoti gydytoja odontolaga kuris gerai rauna dantis Siauliuose, kuris nebutu siurkstus, o supratingas, privaciai. Busiu labai dekinga. 4u.gif
reglana
QUOTE(Dofkaml @ 2012 04 15, 13:28)
Sveikutes. Gal kas galit parekomenduoti gydytoja odontolaga kuris gerai rauna dantis Siauliuose, kuris nebutu siurkstus, o supratingas, privaciai. Busiu labai dekinga.  4u.gif
*

Bugarevičius labai gerai traukia dantis ir yra žmoniškas, tikrai ne "mėsininkas". ax.gif Jis dirba poliklinikoje, bet rodos dirba ir privačiai.
Perlen
QUOTE(reglana @ 2012 04 15, 14:15)
Bugarevičius labai gerai traukia dantis ir yra žmoniškas, tikrai ne "mėsininkas".  ax.gif  Jis dirba poliklinikoje, bet rodos dirba ir privačiai.
*

drinks_cheers.gif Man irgi jis pats paciausias,Tilzes gatvej privaciai dirba,kazkur kur raudoni plytiniai namai,nepertoliausiai nuo Tomo kavines,bet poliklinikoj galima pas ji nueit ir simoket ir istrauks irnesakyk.gif
Dofkaml
O gal galit kontaktus duoti, nes as dabar uzsienyje, tai noriu iskart pasiskambinti ir prisiregistruoti kad nereiktu laukt. Aciukas. smile.gif
reglana
QUOTE(Dofkaml @ 2012 04 15, 20:29)
O gal galit kontaktus duoti, nes as dabar uzsienyje, tai noriu iskart pasiskambinti ir prisiregistruoti kad nereiktu laukt. Aciukas.  smile.gif
*

Gaila, neturiu verysad.gif ax.gif
Flegma
QUOTE(Dofkaml @ 2012 04 15, 20:29)
O gal galit kontaktus duoti, nes as dabar uzsienyje, tai noriu iskart pasiskambinti ir prisiregistruoti kad nereiktu laukt. Aciukas.  smile.gif
*

Rasa, ak jis cia dirb( as tai nezinau, nes ne vietini). Paeik i pagrindini psl, te rasi kontaktus.
egzotika117
Sveikos 4u.gif Sakyki kokioi polilinikoi Siauliuose daro dantu nuotrauka? Ir dar.. jeigu esu registruota DB ar reikia moketi uz nuotrauka? Aciu. blush2.gif
Perlen
QUOTE(egzotika117 @ 2012 04 16, 14:17)
Sveikos  4u.gif  Sakyki kokioi polilinikoi Siauliuose daro dantu nuotrauka? Ir dar.. jeigu esu registruota DB ar reikia moketi uz nuotrauka? Aciu.  blush2.gif
*

Centrinej poliklinikoj daro,Vytauto gatvej,privaciose daro irgi,centrinej lygtai nereikia moket,jeigu su siuntimu,nebeatsimenu doh.gif blush2.gif
egzotika117
QUOTE(Perlen @ 2012 04 16, 15:04)
Centrinej poliklinikoj daro,Vytauto gatvej,privaciose daro irgi,centrinej lygtai nereikia moket,jeigu su siuntimu,nebeatsimenu  doh.gif  blush2.gif
*

Aciu labai uz info. 4u.gif
egzotika117
Kal kuri lanketes pas burnos chirurga I. Vatėna? Jis dirba Radviliskio protezavimo klinikoje.
onute33
o odonologijos poliklinikoje nera geru gydytoju? viskas kaip supratau tik privaciai?
Perlen
QUOTE(onute33 @ 2012 05 21, 12:42)
o odonologijos poliklinikoje nera geru gydytoju? viskas kaip supratau tik privaciai?
*

Yra ir ten gerų,bet man mokama,tai koks skirtumas kur eit,poliklinikoje irgi reikia moket uz plombas,gaunasi beveik tas pats.
saulyte33
QUOTE(Perlen @ 2012 05 21, 14:13)
Yra ir ten gerų,bet man mokama,tai koks skirtumas kur eit,poliklinikoje  irgi reikia moket uz plombas,gaunasi beveik tas pats.
*

Užregistravau savo 3,5 m. berniuką į Dantukų fėjos kliniką. Eis pirmąkart savo gyvenime. Gydytoja Rūkštelė, galvoju ar mokės apsieiti su tokiu mažiu g.gif Kaži kaip ten kainos g.gif
juoda/kava
QUOTE(saulyte33 @ 2012 05 21, 13:26)
Užregistravau savo 3,5 m. berniuką į Dantukų fėjos kliniką. Eis pirmąkart savo gyvenime. Gydytoja Rūkštelė, galvoju ar mokės apsieiti su tokiu mažiu g.gif Kaži kaip ten kainos g.gif
*

aš savo dukrą 6 m. ten vedžiau pas gyd. Rūkštelę, mums labai patiko thumbup.gif daktarytė labai švelni, jaunutė mergaitė visai bigsmile.gif
ir kainos tikrai nėra išpūstos ax.gif
onute33
QUOTE(Perlen @ 2012 05 21, 13:13)
Yra ir ten gerų,bet man mokama,tai koks skirtumas kur eit,poliklinikoje  irgi reikia moket uz plombas,gaunasi beveik tas pats.
*

na as socialiai drausta, tai kainos skiriasi pravacioje klinikoje ir valdiskoje.gal kas zinote nebloga odontologe siauliu centrineje poliklinikoje? dideliu problemu nera, tai nematau tikslo moketi po 60-80 lt uzplomba.
saulyte33
QUOTE(juoda/kava @ 2012 05 21, 14:44)
aš savo dukrą 6 m. ten vedžiau pas gyd. Rūkštelę, mums labai patiko  thumbup.gif  daktarytė labai švelni, jaunutė mergaitė visai  bigsmile.gif
ir kainos tikrai nėra išpūstos  ax.gif
*

Ačiū, tada ramiai lauksime vizito. 4u.gif
Perlen
QUOTE(onute33 @ 2012 05 21, 16:33)
na as socialiai drausta, tai kainos skiriasi pravacioje klinikoje ir valdiskoje.gal kas zinote nebloga odontologe siauliu centrineje poliklinikoje? dideliu problemu nera, tai nematau tikslo moketi po 60-80 lt uzplomba.
*

Tai jeigu ir drausta,uz plombas reikia moket dabar,ir eiles kai buvau,buvo nemazos,gal 2 savaites reikejo laukt,registraturoj paklausit ir pacios registratores pasako,kuri geresne,neatsimenu pavardes,bet senyva gydytoja ten yra,tai eiles pas ja.
onute33
QUOTE(Perlen @ 2012 05 21, 18:52)
Tai jeigu ir drausta,uz plombas reikia moket dabar,ir eiles kai buvau,buvo nemazos,gal 2 savaites reikejo laukt,registraturoj paklausit ir pacios registratores pasako,kuri geresne,neatsimenu pavardes,bet senyva gydytoja ten yra,tai eiles pas ja.
*

tai manau vistiek ne tokios kainos kaip privaciai, ir laukti galiu, nes ne mirtinas reikalas.gaila neatsimenat pavardes.na pabandysiu paklausti registraturoje, nors ne manau kad pasakys.
myliuvasara
laba diena ,gal kas parekonduotumete odontologa kuris moketu dantuka isgelbet ir negrubus kad butu blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.