faustluk
2011 07 01, 08:31
PAskutine info aktuali pries vasara:
darziukas atostogauja, remontuojasi. VZikiukai, kurie eina i darzeli, vedami i salia esamus darzeliu. Naujasis sezonas prasideda 29.08!! Direktore priima tevelius nuo 16.08 Nepamirskite sveikatos formu! Rugsejo 1-osios svente 11val. Atsineskite po balkiona!
Graziu, ispudingu, poilsiniu atostogu! Daug saules, vandens, smelio, ledu, juoko!
berteskia
2011 07 04, 17:03
QUOTE(faustluk @ 2011 06 02, 15:37) ir Linelio gr. aukletojos labai labai geros Man smagu, kad darzelyje labai daug renginiu, iv. projektu, kad vaikai daug dalyvauja! Nors ir po metu kitu gyvensim toli nuo Kauno centro, o dar toliau nuo Etiudo, bet man ir mano vaikui cia taip tinka, kad teks veziot (po 25 km  ) SAUNUOLES Linelio aukletojos ! Musu panelyte nuvesta i " pavaduojanti " vasarini t. y. kita darzeli kategoriskai atsisake ji liepos menesi lankyti  nes nera nei Doviles nei Angeles net auklytes .... Tad JAI - valio atostogos ! o mums rypestis kaaaaaaaam pas kaaaaa pusdieniui palikt
anoli.g
2011 08 18, 14:36
Sveikos mamytes leisiancios savo aukselius i si darzeli. Turiu jums toki klausima - ne paslaptis kad gavom sarasiukus ka reik nupirkt maziukams i darzeli (iv priemones), ale va beda nerandu as niekur nei akvareles rusiskos(latviskos), nei teptuku tokiu kokiu reikia  Gal galetumet pasidalinti kur jus visa tai perkate?
Nestyte
2011 08 18, 21:51
QUOTE(anoli.g @ 2011 08 18, 15:36) Sveikos mamytes leisiancios savo aukselius i si darzeli. Turiu jums toki klausima - ne paslaptis kad gavom sarasiukus ka reik nupirkt maziukams i darzeli (iv priemones), ale va beda nerandu as niekur nei akvareles rusiskos(latviskos), nei teptuku tokiu kokiu reikia  Gal galetumet pasidalinti kur jus visa tai perkate?  Sveika, as savo mergaitei viska urmo bazej superku, ten tuose sandeliuose 11, 12, 13, 14. Kazkuriam is ju, dabar tik tiksliai nepamenu, bet tikrai yra rusisku priemoniu:)
anoli.g
2011 08 19, 10:06
QUOTE(Nestyte @ 2011 08 19, 06:51) Sveika, as savo mergaitei viska urmo bazej superku, ten tuose sandeliuose 11, 12, 13, 14. Kazkuriam is ju, dabar tik tiksliai nepamenu, bet tikrai yra rusisku priemoniu:) Aciu  bandysiu ieskot
letuske27
2011 08 19, 10:13
laba diena mergaites, as cia naujoke ir dar tik laukiu gimstant savo leliaus, bet jau po truputi mastau i koki darzeli lesiti...nes nuo dvieju metu reikes vel i darba gryzti, neturesiu kur maziaus padeti...siaip man irgi patiko etiudas, ir jis labai netoli nuo mano namu, gal tiksliai zinote nuo kokio amziaus vaikucius priima?ir kada geriausia uzrasyti i darzeli, tikriausiai tik gimus, kad vieta butu garantuota...
priklausomybe
2011 08 19, 10:19
QUOTE(letuske27 @ 2011 08 19, 10:13) laba diena mergaites, as cia naujoke ir dar tik laukiu gimstant savo leliaus, bet jau po truputi mastau i koki darzeli lesiti...nes nuo dvieju metu reikes vel i darba gryzti, neturesiu kur maziaus padeti...siaip man irgi patiko etiudas, ir jis labai netoli nuo mano namu, gal tiksliai zinote nuo kokio amziaus vaikucius priima?ir kada geriausia uzrasyti i darzeli, tikriausiai tik gimus, kad vieta butu garantuota... Na, Etiudas yra darželį, o į jį priimami tik vaikučiai nuo 3 metukų. Nuo dvejų - galima į lopšelį. Nors aišku yra išimčių, jei vaikutis savarankiškas Šiaip visi patenka į tuos darželius, nereik čia stresuot manau
faustluk
2011 08 19, 16:00
QUOTE(priklausomybe @ 2011 08 19, 11:19) Šiaip visi patenka į tuos darželius, nereik čia stresuot manau  teisybe  Kiek esam ir buvom uzsirase i darzeliu- visur buvom priimtos. Pasirinkom is 3 darzeliu butent Etiuda. Aisku, uzsirasyt anksciau- nepakenks.
Laba, mano dukra nuo rugsėjo pradeda lankyti Riešutėlių grupę? Gal kas galite atsakyti ar geros šios grupes auklėtojos auklytės, griežtos? švelnios? ir pan? Kaip pati grupė? Grupės dalyvavimas renginiuose ir pan.? Mano mergytė aktyvi, mėgsta pasistumdyti, atiminėti žaisliukus? Kaip reaguojama į tokius vaikučius? Ir ar patenkinti mišria grupe?
anoli.g
2011 08 23, 13:26
Mes irgi nuo rugsejo lankysim Riesuteliu grupe, tik mane kitas dalykas neramina  Ar galima pirma diena atvedus vaika pabuti kartu, nes neisivaizduoju kad va taip atvedu vaika i svetima vieta ir palieku... mano mamyciukei stresas butu didziulis. tai sakau bent pirma diena, kol susipazintu su aukletoja, vaikais ar imanoma toks dalykas? kaip jus mamytes daret?
Lietaus lasas
2011 08 29, 16:24
Gal apie Zidinuko grupe kas atsiliepimu parasys???
Katulis1028
2011 08 31, 11:34
Aš irgi jungiuosi į "Riešutėlių" grupės naujokus. Kas galėtų papasakoti plačiau apie ten esamą tvarką? Tiesa, man gan keistas (nors ir suprantamas) pasirodė vadovės pasakymas: "Gal galite kaip nors paremti..."  konkretaus nieko nepasakė, nei už ką nei kam... alia, matot vyksta remontai... Kokia čia ta politika su rinkliavom - paramom? QUOTE(anoli.g @ 2011 08 23, 14:26) Mes irgi nuo rugsejo lankysim Riesuteliu grupe, tik mane kitas dalykas neramina  Ar galima pirma diena atvedus vaika pabuti kartu, nes neisivaizduoju kad va taip atvedu vaika i svetima vieta ir palieku... mano mamyciukei stresas butu didziulis. tai sakau bent pirma diena, kol susipazintu su aukletoja, vaikais ar imanoma toks dalykas? kaip jus mamytes daret?
sariukas
2011 09 06, 11:34
Labukas cia bendraujancios mamytes  siandien buvom siame darzelyje uzsirasyti i eile abi dukrytes nuo 2012 09 01 dienos, bet kaip suzinojom kad eiles labai dideles..esam eilej apie 70 nr:( gyvenam salia mums sis darzelis butu super.. kaip manot ar galiu bent pasvajot jog mano pupos pateks i si darzeli? direktore pasirode labai siltas zmogus, liepe ateiti dar balandzio menesi.
daivuse
2011 09 06, 12:09
QUOTE(sariukas @ 2011 09 06, 12:34) Labukas cia bendraujancios mamytes  siandien buvom siame darzelyje uzsirasyti i eile abi dukrytes nuo 2012 09 01 dienos, bet kaip suzinojom kad eiles labai dideles..esam eilej apie 70 nr:( gyvenam salia mums sis darzelis butu super.. kaip manot ar galiu bent pasvajot jog mano pupos pateks i si darzeli? direktore pasirode labai siltas zmogus, liepe ateiti dar balandzio menesi. priklauso nuo to, kaip kalbesit ateje balandzio men
sariukas
2011 09 06, 12:15
QUOTE(daivuse @ 2011 09 06, 13:09) priklauso nuo to, kaip kalbesit ateje balandzio men  Tai gal galit man i az parasyt kaip reikia kalbeti..  siaubas esu is tu kukliu mamyciu kur tai daryti labai sunku...
faustluk
2011 09 06, 13:07
sariukas
2011 09 06, 13:57
QUOTE(faustluk @ 2011 09 06, 14:07) aga kaip matau juokinga  bet juk atejus nepasakysiu laba diena as nuo kaledu senio balandzio menesi atnesu jum dovanu  tai ir klausiu jusu gal galit patarti kiek mazdaug reikia idet nuo to kaledinio senio..?
faustluk
2011 09 06, 14:37
QUOTE(sariukas @ 2011 09 06, 14:57) aga kaip matau juokinga  bet juk atejus nepasakysiu laba diena as nuo kaledu senio balandzio menesi atnesu jum dovanu  tai ir klausiu jusu gal galit patarti kiek mazdaug reikia idet nuo to kaledinio senio..?  nieko cia nepatarsi. "Ten" sakoma kiekvienam konkreciai ir atitinkamai. Pirmiausia juk " reikia uzsirasyt tevu darbovietes". Tai jei labai aukstai dirbat, nepulkit girtis
Milinga
2011 09 06, 14:58
QUOTE(faustluk @ 2011 09 06, 14:37) nieko cia nepatarsi. "Ten" sakoma kiekvienam konkreciai ir atitinkamai. Pirmiausia juk " reikia uzsirasyt tevu darbovietes". Tai jei labai aukstai dirbat, nepulkit girtis  nieko panašaus  paprašė "paremti" darželį, davė sąskaitos numerį, o asmeniškai nieko nedaviau ir patekom be jokių "blatų" ir užsirašę nebuvom, pasiprašiau kovo mėn kad priimtų nuo rugsėjo 1, ir priėmė
faustluk
2011 09 06, 17:23
QUOTE(Milinga @ 2011 09 06, 15:58) nieko panašaus  paprašė "paremti" darželį, davė sąskaitos numerį, o asmeniškai nieko nedaviau ir patekom be jokių "blatų" ir užsirašę nebuvom, pasiprašiau kovo mėn kad priimtų nuo rugsėjo 1, ir priėmė  as nesakiau: kad neduosi-nepriims, duosi- gausi vieta. Faktas tas, kad "apie tai" kalbama konkreciai. Oi, papasakociau, mergaites...
priklausomybe
2011 09 06, 17:28
QUOTE(Katulis1028 @ 2011 08 31, 11:34) Aš irgi jungiuosi į "Riešutėlių" grupės naujokus. Kas galėtų papasakoti plačiau apie ten esamą tvarką? Tiesa, man gan keistas (nors ir suprantamas) pasirodė vadovės pasakymas: "Gal galite kaip nors paremti..."  konkretaus nieko nepasakė, nei už ką nei kam... alia, matot vyksta remontai... Kokia čia ta politika su rinkliavom - paramom? Aš irgi parėmiau pačia pirmą dieną - reketas už remontą 50 Lt., iškart auklėtoja pasakė (tik mes kt. grupėj), nors dar visko g.b., jei mažius nepripras, gal net nelankys to daržiuko  . Visur manau tas pats, tai labai neimu į galvą
sariukas
2011 09 06, 18:39
QUOTE(faustluk @ 2011 09 06, 15:37) nieko cia nepatarsi. "Ten" sakoma kiekvienam konkreciai ir atitinkamai. Pirmiausia juk " reikia uzsirasyt tevu darbovietes". Tai jei labai aukstai dirbat, nepulkit girtis  Darbovietes uzsirase.. o dirba vyras paprastu vairuotoju, as kol kas motinystes atostogose o nuo vasariokai sueis 2m ir to darbelio neturesiu.. zodziu girtis kuom tikrai neturim. Zodziu teks laukti balandzio ir tiketis jog rudeni galesim isleisti abi.
Mandra Sandra
2011 09 06, 18:39
Kurios grupės turi atskirus miegamukus? Ar viskas vienam-ir žaidžia, ir valgo, ir miega?
faustluk
2011 09 06, 18:48
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 09 06, 19:39) Kurios grupės turi atskirus miegamukus? Ar viskas vienam-ir žaidžia, ir valgo, ir miega? ???? Sanepidemine neleistu vienoje patalpoje ir valgyt, ir miegot, ir zaist. Is kur cia istrauket? Yra visur 2 patalpos ir wc su pruasyklom atskirai.
Mandra Sandra
2011 09 06, 18:52
Yra Kaune darželių, kuriuose viskas vienam. Tik koridoriukas (y.t. rūbinėlė) atskirai. O šiaip žaidžia tam pačiam, valgo, miega. Būtent į tokią gr. mes dabar esam papuolę. Todėl man nepatinka.
sariukas
2011 09 06, 19:42
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 09 06, 19:52) Yra Kaune darželių, kuriuose viskas vienam. Tik koridoriukas (y.t. rūbinėlė) atskirai. O šiaip žaidžia tam pačiam, valgo, miega. Būtent į tokią gr. mes dabar esam papuolę. Todėl man nepatinka.  pirma kart gridziu kad taip buna.. kiek esu buvus ir draugu vaikai lanke ir lanko darzelius tai taip nera
jovaida
2011 09 06, 19:46
Tikrai taip  , vaikai toje pačioje grupėje žaidžia  , valgo  , atėjus pietų miego metui iš spintų ištraukiamos lovos ir vaikučiai miega  . Atskirai rubinė ir sanitarinės patalpos  .
sariukas
2011 09 06, 20:24
QUOTE(jovaida @ 2011 09 06, 20:46) Tikrai taip  , vaikai toje pačioje grupėje žaidžia  , valgo  , atėjus pietų miego metui iš spintų ištraukiamos lovos ir vaikučiai miega  . Atskirai rubinė ir sanitarinės patalpos  . niu joo.. tada jau grynai dar rusu laiku darzelis.. kai paraset kad lovos istraukiamos is spintu as pati atsiminiau savo darzeli kai ji lankiau.. oi kaip senai tai buvo......
Lietaus lasas
2011 09 07, 06:35
QUOTE(faustluk @ 2011 09 06, 18:48) ???? Sanepidemine neleistu vienoje patalpoje ir valgyt, ir miegot, ir zaist. Is kur cia istrauket? Yra visur 2 patalpos ir wc su pruasyklom atskirai. Nu Zidinelio grupeje ten pat zaidzia, ten pat valgo ir miega. O tai kitose grupese sio darzelio kitaip
Milinga
2011 09 07, 06:58
Saulutės grupėj lovos irgi ištraukiamos  Nematau tame labai didelės problemos  Prieš tai lankėm kitą darželį , kaip sakot su atskiru miegamuoju..tai turbūt ir buvo vienintelis to darželio pliusas, nes apie vaikų lavinimą patyliu
jovaida
2011 09 07, 15:31
Juk namuose toli gražu ne visos turime atskirus vaikų miegamuosius , atskirus žaidimų kambarius  Valgo dažniausiai virtuvėje - valgomajame, ar ne? Arba bet kur, kad tik valgytų Bent aš nematau dėl to problemos
Mandra Sandra
2011 09 07, 15:46
Ką apie Riešutėlių grupę galėtumėt pasakyt? Kaip auklėtojos? Kodėl naujokai nepasilieka miegot? Auklėtojos neleidžia ar jie verkia?
buterfly
2011 09 07, 21:07
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 09 07, 16:46) Ką apie Riešutėlių grupę galėtumėt pasakyt? Kaip auklėtojos? Kodėl naujokai nepasilieka miegot? Auklėtojos neleidžia ar jie verkia? mes lankom sia grupe,esam labai patenkinti,aukletojos geros,kiekviena ant keliu pasisodina,pazaidzia,visada papasakoja kaip vaikas elgesi,kaip valge.maciau ryte kad kai kurios mamos buvo kartu su vaikuciais,mes pries tai lopseli lankem tai nereikejo adaptacijos,kitiems vaikuciams gal baisu dar be mamos vieniems likt visa diena.kai pradejom lankyt lopseli taip pat savaitele nepalikau miegot,tiesiog kad pirmiausia apsiprastu vaikas.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 09 07, 16:46) Ką apie Riešutėlių grupę galėtumėt pasakyt? Kaip auklėtojos? Kodėl naujokai nepasilieka miegot? Auklėtojos neleidžia ar jie verkia? QUOTE(buterfly @ 2011 09 07, 22:07) mes lankom sia grupe,esam labai patenkinti,aukletojos geros,kiekviena ant keliu pasisodina,pazaidzia,visada papasakoja kaip vaikas elgesi,kaip valge.maciau ryte kad kai kurios mamos buvo kartu su vaikuciais,mes pries tai lopseli lankem tai nereikejo adaptacijos,kitiems vaikuciams gal baisu dar be mamos vieniems likt visa diena.kai pradejom lankyt lopseli taip pat savaitele nepalikau miegot,tiesiog kad pirmiausia apsiprastu vaikas. Na va kiek grupioku saviskio cia radau  Maniskis nuo sios savaiteles taip pat pradejo lankyt Riesuteliu grupe. Miegot nepalieku, nes kol pati sedziu namuose, ir orai visai geri, nematau prasmes lailyt vaika visa diena grupej. Mes net rugsejui vakarienes atsisakem. O nuo spalio jau bandysim miegot. Aukletojos abi visai patiko, vaikas irgi jau nori pas vaikus. Tik va galvom imt iseigines, nes vakar namo parsivedziau gerokai apsislogavusi  Buterfly, net nezinojau, kad Matas su Rusnyte vienoj grupej
buterfly
2011 09 08, 13:40
QUOTE(vivir @ 2011 09 08, 14:04) Na va kiek grupioku saviskio cia radau  Maniskis nuo sios savaiteles taip pat pradejo lankyt Riesuteliu grupe. Miegot nepalieku, nes kol pati sedziu namuose, ir orai visai geri, nematau prasmes lailyt vaika visa diena grupej. Mes net rugsejui vakarienes atsisakem. O nuo spalio jau bandysim miegot. Aukletojos abi visai patiko, vaikas irgi jau nori pas vaikus. Tik va galvom imt iseigines, nes vakar namo parsivedziau gerokai apsislogavusi  Buterfly, net nezinojau, kad Matas su Rusnyte vienoj grupej  niu va,bus grupej grazuoliukas garbanius
Sariuk, o ko jus pergyvenat, kad esate 70 eilej? Juk komplektuoja po tris grupes , plius yra misrios grupes. Be to, gyvenate kaiminysteje...Negirdejau nei vieno is gyvenanciu aplinkiniuose namuose, kad neprieme. Tai labai svarus argumentas, i kuri atsizvelgiama....Ir jokiu dovanu bent jau is manes nebuvo reikalaujama. Aisku, jei pati is karto nesi ir desi ant stalo, tai gal ir priims, bet juk tada ir su gydytojais tas pats.
priklausomybe
2011 09 19, 07:24
QUOTE(lukne1 @ 2011 09 13, 23:03) Sariuk, o ko jus pergyvenat, kad esate 70 eilej? Juk komplektuoja po tris grupes , plius yra misrios grupes. Be to, gyvenate kaiminysteje...Negirdejau nei vieno is gyvenanciu aplinkiniuose namuose, kad neprieme. Tai labai svarus argumentas, i kuri atsizvelgiama... .Ir jokiu dovanu bent jau is manes nebuvo reikalaujama. Aisku, jei pati is karto nesi ir desi ant stalo, tai gal ir priims, bet juk tada ir su gydytojais tas pats. Jau taip kategoriškai neteikit  . Jei jums taip nebuvo, nereiškia kad ir kitiems negalėjo tas įvykti
QUOTE(priklausomybe @ 2011 09 19, 08:24) Jau taip kategoriškai neteikit  . Jei jums taip nebuvo, nereiškia kad ir kitiems negalėjo tas įvykti  Na kiek pazystamu veda vaikus i si darzeli, dar negirdejau, kad is kurio butu reikalave ar prase. Va tik nelabai patiko, kad nuo paciu pirmu dienu aukletoja tuos maziukus eme gasdint ir mustruot it kariuomenej
priklausomybe
2011 09 23, 13:25
QUOTE(vivir @ 2011 09 21, 15:24) Na kiek pazystamu veda vaikus i si darzeli, dar negirdejau, kad is kurio butu reikalave ar prase. Va tik nelabai patiko, kad nuo paciu pirmu dienu aukletoja tuos maziukus eme gasdint ir mustruot it kariuomenej  Na kaip matot, aš esu gyvas pavyzdys atvirkštinio varianto  O čia turbūt nuo auklėtojų priklauso, pas mus tai superinės
Mandra Sandra
2011 09 23, 14:55
QUOTE(vivir @ 2011 09 21, 16:24) Na kiek pazystamu veda vaikus i si darzeli, dar negirdejau, kad is kurio butu reikalave ar prase. Va tik nelabai patiko, kad nuo paciu pirmu dienu aukletoja tuos maziukus eme gasdint ir mustruot it kariuomenej  Kurioj čia grupėj?
anoli.g
2011 09 23, 18:18
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 09 23, 23:55) Musu grupej, Sandra Mandra...
Mandra Sandra
2011 09 23, 18:45
Jei mūsų, tai pasakysiu, kad ir man nepatiko, kad auklėtoja kelias dienas iš eilės pabrėžė - ugdykit savarankiškumą, ugdykit savarankišmumą. Ugdom, bet per dieną nepasikeis juk. Na, nemoka jis apsirengti dar pats. Buvau radus su bet kaip aprengtom kelnėm, matosi, kad pats dėjos, tai užsilenkus guma, neužkelta.
Manau, teisingai auklėtojos sako, kad reikia ugdyti vaikų savarankiškumą. Ir niekas neliepia to daryti per vieną dieną. Bet, jei vaikui jau beveik trys metai, natūraliai kyla klausimas, kur jūs, mamyte, buvote iki šiol, jei vaikas dar rengtis nemoka? Ar pagalvojate kada, jeigu visi tokie grupėje būtų, auklėtojos visą dieną tik ir skirtų globai, ugdymui jau neliktų. Pabandykite kada pati bent pusdienį pasirūpinti 8 - 9 vaikais, tada gal suprasite, kad kažkoks kelnių gumos nepataisymas yra tokia smulkmena... Daugiau reikalaukite iš savęs, neužkraukite visko darželiui.
anoli.g
2011 09 25, 10:09
QUOTE(elacka @ 2011 09 24, 20:40) Manau, teisingai auklėtojos sako, kad reikia ugdyti vaikų savarankiškumą. Ir niekas neliepia to daryti per vieną dieną. Bet, jei vaikui jau beveik trys metai, natūraliai kyla klausimas, kur jūs, mamyte, buvote iki šiol, jei vaikas dar rengtis nemoka? Ar pagalvojate kada, jeigu visi tokie grupėje būtų, auklėtojos visą dieną tik ir skirtų globai, ugdymui jau neliktų. Pabandykite kada pati bent pusdienį pasirūpinti 8 - 9 vaikais, tada gal suprasite, kad kažkoks kelnių gumos nepataisymas yra tokia smulkmena... Daugiau reikalaukite iš savęs, neužkraukite visko darželiui. Niekas ir neuzkrauna darzeliui, visi puikiai supranta kad aukletojoms tikrai nelengva, bet is trimecio norima kad jis jau butu visiskai savarankiskas. Jam tik 3! Is tevu reikalaujama begalo daug, bet manau ir aukletojos turi savo pareigas atlikti taip kaip reikalauja is tevu. Dar tik rugsejis, o jau ant vaiku saukiama, ir tevams pasakoma kad man jau plysta galva... Tai cia kaip?... Ka jos sakys mokslo metu pabaigoj? (Cia konkreciai liecia viena grupes aukletoja) Taip kad nereikia vien is tevu reikalauti, cia turi buti BENDRAS darbas kartu aukletoju su tevais.
dziasasss
2012 01 10, 00:20
QUOTE(Milinga @ 2011 09 06, 14:58) nieko panašaus  paprašė "paremti" darželį, davė sąskaitos numerį, o asmeniškai nieko nedaviau ir patekom be jokių "blatų" ir užsirašę nebuvom, pasiprašiau kovo mėn kad priimtų nuo rugsėjo 1, ir priėmė  as nelabai suprantu, ar dar galima per "blata" i darzeli patekti, juk savo eile matai internetu viskas viesa tai negi tas eiles apeina ir tie kurie istikro turi patekt - nepatenka, o tie urie dave kysi patenka..
Milinga
2012 01 10, 08:46
QUOTE(dziasasss @ 2012 01 10, 00:20) as nelabai suprantu, ar dar galima per "blata" i darzeli patekti, juk savo eile matai internetu viskas viesa tai negi tas eiles apeina ir tie kurie istikro turi patekt - nepatenka, o tie urie dave kysi patenka.. na, tas buvo prieš kelis metus, ir oficialių eilių niekas niekur nematė
priklausomybe
2012 01 14, 19:55
QUOTE(dziasasss @ 2012 01 10, 00:20) as nelabai suprantu, ar dar galima per "blata" i darzeli patekti, juk savo eile matai internetu viskas viesa tai negi tas eiles apeina ir tie kurie istikro turi patekt - nepatenka, o tie urie dave kysi patenka.. Deja deja... vis dar įmanoma  Kažkodėl visuose darželiuose oficialiame psl. 0 laisvų vietų, bet mūsų grupėje kątik (prieš savaitę) atsirado naujas vaikas....
dziasasss
2012 01 15, 17:15
QUOTE(priklausomybe @ 2012 01 14, 19:55) Deja deja... vis dar įmanoma  Kažkodėl visuose darželiuose oficialiame psl. 0 laisvų vietų, bet mūsų grupėje kątik (prieš savaitę) atsirado naujas vaikas.... tikriausiai per naiviai masciau  bet tikiuosi patekti nes uzsirasem 2013m. dvidesimt kazkelintoj vietoje esame
Sveikos, gal kuri zinot kiek grupiu formuoja rugseji? Pagal sarasa lyg ir turetumem patekt, bet jgu bus daug su pirmenybem tai taip gaunamies ant ribos Ir dar kada tiksliai paaiskeja patekusiu vaiku sarasas, cia skaitau, kad liepia ateit balandi, man pries pora metu sake, kad ateit geguze  Gal kuri zinot kaip is tikro
Lietaus lasas
2012 03 15, 22:35
QUOTE(doska @ 2012 03 12, 14:24) Sveikos, gal kuri zinot kiek grupiu formuoja rugseji? Pagal sarasa lyg ir turetumem patekt, bet jgu bus daug su pirmenybem tai taip gaunamies ant ribos Ir dar kada tiksliai paaiskeja patekusiu vaiku sarasas, cia skaitau, kad liepia ateit balandi, man pries pora metu sake, kad ateit geguze  Gal kuri zinot kaip is tikro  Man atrodo 2 grupes, bent lyg tiek grupiu iseis i priesmokykline. Dar yra lyg trecia grupe, bet negarantuoju.
|
|