Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: “FitLife”
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
selme
Sveikos, ir aš prie norinčių prisidedu. biggrin.gif Iki šiol taip ir neprisiruošiau ten nueiti, vis pinigėliai išgaruodavo doh.gif Bet dabar save versiu eit, jau nuo kitos savaitės. Planuoju eiti rytais apie 9.30h. Gal kas norėtų į kompaniją? Čia bus pirmasis mano sporto klubas, tai velniškai nedrąsu ateit tokiai žaliai ir nežinančiai kas kur ir kaip rolleyes.gif
MissR
sveiki pereisiu is impulso i fitlife kita menesi, norejau paklaust, ar daug zmoniu vakarais aerobikoj, buna kad netelpa ? kaip rubines, dusai, visi telpa?
Papildyta:
beje gal yra kokia panele /mergina / moteris lankanti aerobika cia ? butu drasiai pirmakart ateiti sportuoti jei tureciau bent su kuo pakalbet ar pasitart pirmakart atejus 4u.gif
keistuole
QUOTE(Aquawille @ 2010 03 21, 18:13)
sveiki pereisiu is impulso i fitlife kita menesi, norejau paklaust, ar daug zmoniu vakarais aerobikoj, buna kad netelpa ? kaip rubines, dusai, visi telpa?
*

Iškart po darbo tuo populiariausiu laiku apie 18 val tai nemažai būna. Kartais net ir nejauku būna, kad keliant kokią koją kam nors nekepšteltum.
O dušų tai daug, bet kad išvengt kamštalynės galima po treniruotės dar kokių 10 min padirbėt treniruoklių salėj ir praeis tas didysis srautas.
MissR
QUOTE(keistuole @ 2010 03 21, 19:16)
Iškart po darbo tuo populiariausiu laiku apie 18 val tai nemažai būna. Kartais net ir nejauku būna, kad keliant kokią koją kam nors nekepšteltum.
O dušų tai daug, bet kad išvengt kamštalynės galima po treniruotės dar kokių 10 min padirbėt treniruoklių salėj ir praeis tas didysis srautas.
*

bet gi visi telpa ar ne ? man iki siol didziule trauma po impulso, kur vakarais zmones ten net nebetelpa unsure.gif
keistuole
QUOTE(Aquawille @ 2010 03 21, 20:14)
bet gi visi telpa ar ne ? man iki siol didziule trauma po impulso, kur vakarais zmones ten net nebetelpa unsure.gif
*

Paskutiniu metu retai vakarais eidavau, tai negaliu tvirtai teigti, bet kiek ėjau, visad užteko vietos. Net kai kuriom dienom palyginus visai nedaug būdavo. Šiaip pavasariop visad šiek tiek padaugėja, bet paskui vėl nusibarsto biggrin.gif
selme
O tam fitlife dušas bendras ar atskiros kabinos? Iš vis ten normali higiena ir pan? Esu skaičius čia sm, kad kai kuriuose sporto klubuose visi su batais vaikšto ten kur negalima, o dušuose apgailėtina švaros kontrolė, treniruokliai apvarvėję prakaitu ir nenuvalyti. Fitlife taip nėra? g.gif
keistuole
QUOTE(selme @ 2010 03 23, 19:57)
O tam fitlife dušas bendras ar atskiros kabinos? Iš vis ten normali higiena ir pan? Esu skaičius čia sm, kad kai kuriuose sporto klubuose visi su batais vaikšto ten kur negalima, o dušuose apgailėtina švaros kontrolė, treniruokliai apvarvėję prakaitu ir nenuvalyti. Fitlife taip nėra?  g.gif
*

nu nestovi valytoja po kiekvieno nevalo treniruoklio, bet bent kartą per dieną nuvalo.
Dušo kabinos atskiros, kiekviena su savo durim, ne taip kaip lazdynų baseine buvo, viena patalpa ir daug dušų biggrin.gif
O dėl tų batų, tai vėl gi, jei žmogus neturi supratimo, negerbia kitų, tai prie kiekvieno prižiūrėtojo nepastatysi.
smile_at
Aš šiandien įsigijau naujoko abonementą biggrin.gif Žiūrėsim, kaip seksis blush2.gif
hecate
Sveikutes smile.gif norejau paklaust o ten yra nuolaidu studentam? 4u.gif
rolyte
Bijau suklysti, bet berods nera nuolaidu studentams.. siaip Vilniuj esu isbandzius nemazai sporto klubu, fitlife tikrai rekomenduoju:) patinka aerobikos treneres, labiausiai Beata:)
*plepute*
QUOTE(rolyte @ 2010 05 10, 13:01)
Bijau suklysti, bet berods nera nuolaidu studentams.. siaip Vilniuj esu isbandzius nemazai sporto klubu, fitlife tikrai rekomenduoju:) patinka aerobikos treneres, labiausiai Beata:)
*

drinks_cheers.gif man irgi Beata geriausia is visu thumbup.gif
jugita_m
Aš taip pat dievinu Beata. Ji pati pati nuostabiausia. 4u.gif
Ačiū BEATA. tongue.gif
Vi-Vian
o akip Editos kalanetika?smile.gif
ar yra sudaryta kokia grupe sportuoti pigiau?
Lyyja Marija
Taip ir nesuprantu, yra Fitlife kokios grupes pigiau?
Ar dar galioja temos pradzioje paskelbta abonemento kaina 140lt ar jau nebe?
Gal kas galetu brukstelt zodeli, kaip fitlife joga, kalanetika, pilatesas?
Aciu!
catca
Man Fitlife nepatiko kalanetika. Skiriama daugiausia demesio sakyciau nugarai, rankom...
Per paprasti pratimai. Maza klubams, pilvui...
Bezdžionė
QUOTE(catca @ 2010 09 08, 00:01)
Man Fitlife nepatiko kalanetika. Skiriama daugiausia demesio sakyciau nugarai, rankom...
Per paprasti pratimai. Maza klubams, pilvui...
*

Tai gal ne tą treniruotę pasirinkai? Eik į kokį ABL'ą, bus ir presas, ir sėdmenys. Klubų nebus - kaulas paprastai raumens neturi - nepatreniruosi smile.gif
keistuole
Kaži ten kokių naujovių per pusmetį atsirado g.gif
Galvoju reiks vėl pradėt sportuot, ir nesumąstau ar ten pat grįžt, ar kažko naujo ieškot ax.gif
Lyyja Marija
Sunku prisiversti i ta FitLife, nors man visai salia namu, bet vazineju gerokai toliau, uztat pigiau, smagiau, ir su graziu vaizdu per langa smile.gif ...O cia - kaina - kosmine, kaip tokiam klubui, aerobikos sale - kaip kokiam rusy, be langu, baseino nera, begant ant takelio praeiviai i tavo uzpakali spokso...Bent kokias akcijas padarytu ar ka...Juk i visai padorius klubus siais laikais galima uz 120-150 nueit, o cia - 199!
*plepute*
QUOTE(Lyyja Marija @ 2010 09 08, 17:21)
Sunku prisiversti i ta FitLife, nors man visai salia namu, bet vazineju gerokai toliau, uztat pigiau, smagiau, ir su graziu vaizdu per langa smile.gif ...O cia - kaina - kosmine, kaip tokiam klubui, aerobikos sale - kaip kokiam rusy, be langu, baseino nera, begant ant takelio praeiviai i tavo uzpakali spokso...Bent kokias akcijas padarytu ar ka...Juk i visai padorius klubus siais laikais galima uz 120-150 nueit, o cia - 199!
*

paskaiciau jusu posta ir galvoju - kaip gerai, kad tokios moteriskes kaip jus fitlife nelanko. manau, kad tai gerai atsiliepia klubo atmosferai...
Lyyja Marija
Pastebejau, kad kritikos siam forume nera daug...Bet manau, kad tokiu, kaip as, paprasciausiai nenorinciu permoketi, nes nera uz ka moketi tokios sumos, yra ir daugiau ....
*plepute*
QUOTE(Lyyja Marija @ 2010 09 09, 17:02)
Pastebejau, kad kritikos siam forume nera daug...Bet manau, kad tokiu, kaip as, paprasciausiai nenorinciu permoketi, nes nera uz ka moketi tokios sumos, yra ir daugiau ....
*

tai ir nepermokekit. o kol fitlife tures tuos, kurie moka, tol laikys tokias kainas. elementari ekonomika.
man, pvz., ten patinka ir kaina tenkina. baseino nera, bet yra pirtis. dusai su durelem, kas ypac vertinga ziema, kai is visu pusiu pucia ir prapucia. sale be langu, bet gerai tai, kad nieks i tave nespokso, kai bandai pratima padaryti biggrin.gif zodziu, pliusu ir minusu visada gali surasti, tik kartais pagalvoju - kam juos is viso ieskoti...?
Ausra86
žiūriu labai senai tema neliesta smile.gif
Ar yra sportuojančių šiame sporto klube dabar?
Gal galit papasakot apie asmeninės programos sudarymą, pas kokį trenerį,ar veiksminga? 4u.gif
Susve
QUOTE(Ausra86 @ 2012 01 12, 13:16)
žiūriu labai senai tema neliesta smile.gif
Ar yra sportuojančių šiame sporto klube dabar?
Gal galit papasakot apie asmeninės programos sudarymą, pas kokį trenerį,ar veiksminga?  4u.gif
*

Anksciau sportavau. Sio klubo neabejotinas pliusas yra trenere Edita, vaiksciojau i kalanetika, pilatesa, power ball. Labai labai ji patiko. Bet pvz joga ir kalanetika pas kita trenere visai nepatiko. Siaip klubas gana jaukus, gaila, aerobikos sale be langu...bet svaru, jauku, kaina gana nemaza, bent jau man...
Ausra86
QUOTE(Susve @ 2012 01 12, 14:53)
Anksciau sportavau. Sio klubo neabejotinas pliusas yra trenere Edita, vaiksciojau i kalanetika, pilatesa, power ball. Labai labai ji patiko. Bet pvz joga ir kalanetika pas kita trenere visai nepatiko. Siaip klubas gana jaukus, gaila, aerobikos sale be langu...bet svaru, jauku, kaina gana nemaza, bent jau man...
*

Aš dar nebuvau aerobikoj, einu kolkas tik į treniruoklių salę. Patinka,kad nedaug žmonių,nebūna eilių prie treniruoklių, švaru, vietoj baras. Treneriai paslaugūs. O kaina, tai manau normali. Rinkausi ir tarp kitų klubų prieš eidama į šį,tai visur kainuoja apie 140-180lt. Šiame moku 150lt už neribotą ir savaitgalinį abonentą. smile.gif
LLLilėėė
Kokiu laiku vaikštote sportuoti?
Ausra86
QUOTE(LLLilėėė @ 2012 01 12, 16:54)
Kokiu laiku vaikštote sportuoti?
*

vakare,po darbo, apie 18h.
Jūs irgi gal?
Susve
QUOTE(Ausra86 @ 2012 01 12, 15:45)
Aš dar nebuvau aerobikoj, einu kolkas tik į treniruoklių salę. Patinka,kad nedaug žmonių,nebūna eilių prie treniruoklių, švaru, vietoj baras. Treneriai paslaugūs. O kaina, tai manau normali. Rinkausi ir tarp kitų klubų prieš eidama į šį,tai visur kainuoja apie 140-180lt. Šiame moku 150lt už neribotą ir savaitgalinį abonentą. smile.gif
*

Taip, salygos ten isties neblogos, turetu gera jogos mokytoja, lankyciau ir as! smile.gif Taip arti namu...
Ausra86
QUOTE(Susve @ 2012 01 13, 10:18)
Taip, salygos ten isties neblogos, turetu gera jogos mokytoja, lankyciau ir as! smile.gif Taip arti namu...
*

O neturi? Kažkokie lygtai užsiėmimai vyksta smile.gif Nors gerai nežinau, kažkada kai klausia ką turi,tai joga atrodo minėjo smile.gif
Susve
QUOTE(Ausra86 @ 2012 01 13, 10:04)
O neturi?  Kažkokie lygtai užsiėmimai vyksta smile.gif Nors gerai nežinau, kažkada kai klausia ką turi,tai joga atrodo minėjo smile.gif
*

Aha, turi, jeigu tai galima pavadinti joga... Labai nerekomenduoju....
Unlike...
Ausra86
QUOTE(Susve @ 2012 01 13, 11:09)
Aha, turi, jeigu tai galima pavadinti joga... Labai nerekomenduoju....
Unlike...
*

blogai? smile.gif aš matai ne mėgėja jogos,tai nežinau smile.gif
LLLilėėė
QUOTE(Ausra86 @ 2012 01 12, 16:57)
vakare,po darbo, apie 18h.
Jūs irgi gal?
*

Aš dar tik planuoju g.gif , o žmonių daug vakare buna?
O kaip treneriai, noriu imti asmeninės treniruotės, bet nežinau kurį trenerį pasirinkti, gal galite parašyti apie juos ka nors blogo ar gero mirksiukas.gif ax.gif
Susve
Nors šiame klube nebesportuoju, įlindau pasmalsauti tvarkaraščio. Kiek naujų trenerių! Kaip daug treniruočių! Ar tik neteks grįžti?!:) atrodo, labai šaunios permainos...
Gal kas iš vaikščiojančių galėtumėte papasakoti pas ką geriausia kalanetika?
Edita man buvo pačių pačiausia:)...O kaip Ilona? Kaip Jelena?
Ausra86
QUOTE(LLLilėėė @ 2012 01 17, 11:19)
Aš dar tik planuoju g.gif , o žmonių daug vakare buna?
O kaip treneriai, noriu imti asmeninės treniruotės, bet nežinau kurį trenerį pasirinkti, gal galite parašyti apie juos ka nors blogo ar gero  mirksiukas.gif  ax.gif
*

žmonių vakare nėra daug. prie treniruoklių nėra eilių, merginos pagrinde aerobikos salėje. aišku-kaip ir visur- skirtingomis dienomis,skirtingai ir ateina. peržiūrėjau trenerius puslapyje-manau čia ne visi yra, o kai kurių ir nėra. aš rytoj einu į asmeninę treniruotę pas Eglę Stasiukaitytę. Realiai treneriai asmeninėms treniruotėms yra du, Slava ir Eglė.
Papildyta:
QUOTE(Susve @ 2012 01 17, 12:20)
Nors šiame klube nebesportuoju, įlindau pasmalsauti tvarkaraščio. Kiek naujų trenerių! Kaip daug treniruočių! Ar tik neteks grįžti?!:) atrodo, labai šaunios permainos...
Gal kas iš vaikščiojančių galėtumėte papasakoti pas ką geriausia kalanetika?
Edita man buvo pačių pačiausia:)...O kaip Ilona? Kaip Jelena?
*

Žinokit apie aerobiką nieko negaliu pasakyti smile.gif dar neteko eiti, nes kol kas tik su treniruokliais mankštinuosi.
LLLilėėė
[quote=Ausra86,2012 01 17, 22:54]
žmonių vakare nėra daug. prie treniruoklių nėra eilių, merginos pagrinde aerobikos salėje. aišku-kaip ir visur- skirtingomis dienomis,skirtingai ir ateina. peržiūrėjau trenerius puslapyje-manau čia ne visi yra, o kai kurių ir nėra. aš rytoj einu į asmeninę treniruotę pas Eglę Stasiukaitytę. Realiai treneriai asmeninėms treniruotėms yra du, Slava ir Eglė.
Papildyta:

Man atrodo Ėglė visai neko bigsmile.gif aš irgi noriu pas ją treniruotis, parašyk kaip praėjo treniruotė smile.gif
Man daug darbo reikia įdėti, nes labai apsileidau. wub.gif , bet svarbiausia pasirišti 4u.gif
Ausra86
QUOTE(LLLilėėė @ 2012 01 18, 08:52)

Man atrodo Ėglė visai neko bigsmile.gif  aš irgi noriu pas ją treniruotis, parašyk kaip praėjo treniruotė smile.gif
Man daug darbo  reikia įdėti, nes labai apsileidau. wub.gif , bet svarbiausia pasirišti  4u.gif
*

Ir apsileidau visai smile.gif dėl to dabar bandau pasitaisyti smile.gif
Rožinis_pomidoras
Sveiki,

gal kas žinot, čia bus kokių pavasarinių akcijų? Norėtųsi pradėt lankyt smile.gif
Ausra86
QUOTE(Rožinis_pomidoras @ 2012 03 02, 10:54)
Sveiki,

gal kas žinot, čia bus kokių pavasarinių akcijų? Norėtųsi pradėt lankyt smile.gif
*

Akcijų pavasarinių nėra, yra tiesiog mažesnė kaina naujokams. Pažiūrėkit internetiniame puslapyje kainas smile.gif
sviesuliukasss
Sveikos,
pribrendo laikas keisti savo sporto kluba ir galvoju apie fitlife. Nors ju kainos ir nemazos, bet turi jie tikrai neblogu akciju ir pasiulymu, tad galima ir gan uz padoria kaina eit sportuoti.
Tik va iskilo klausimas del indivualios programos sudarymo treniruokliu saleje, gal "senbuves" gales atsakyti. Kopinu ir ju tinklapio info "Individuali treniruočių programa (1 dienos,2 dienų,3 dienų) 80Lt.120Lt.150Lt." Ar tikrai tiek kainuoja programos sudarymas sportuoti ant treniruokliu, ar as kazka ne taip supratau? g.gif Nes kitur kainuoja 40-60 lt g.gif Gal uz tokia kaina ieina kazkas daugiau nei tik pratimu ant lapo surasymas? ax.gif
Ausra86
QUOTE(sviesuliukasss @ 2012 04 29, 20:14)
Sveikos,
pribrendo laikas keisti savo sporto kluba ir galvoju apie fitlife. Nors ju kainos ir nemazos, bet turi jie tikrai neblogu akciju ir pasiulymu, tad galima ir gan uz padoria kaina eit sportuoti.
Tik va iskilo klausimas del indivualios programos sudarymo treniruokliu saleje, gal "senbuves" gales atsakyti. Kopinu ir ju tinklapio info "Individuali treniruočių programa (1 dienos,2 dienų,3 dienų) 80Lt.120Lt.150Lt." Ar tikrai tiek kainuoja programos sudarymas sportuoti ant treniruokliu, ar as kazka ne taip supratau? g.gif  Nes kitur kainuoja 40-60 lt g.gif  Gal uz tokia kaina ieina kazkas daugiau nei tik pratimu ant lapo surasymas? ax.gif
*

Viską gerai supratai, jei programa vienos dienos,tai kainuos 80, jei dviejų dienų, tai 120lt, jei trijų dienų tuomėt 150lt. į tą treniruotę įeina treniruočių lapas ir treniruotė su treneriu.
Female
Kas lankot ar labai daug zmoniu pastaruoju metu? smile.gif
Ausra86
QUOTE(Female @ 2012 05 22, 13:38)
Kas lankot ar labai daug zmoniu pastaruoju metu? smile.gif
*

pustuštis sporto klubas smile.gif
jovita25
sportavome nuo praeitu metu su vyru.. nusivyleme treneriais, treniruociu programa ir paciu klubu.. nuo kito menesio keliames kitur 4u.gif
Female
QUOTE(jovita25 @ 2012 05 23, 21:10)
sportavome nuo praeitu metu su vyru.. nusivyleme treneriais, treniruociu programa ir paciu klubu.. nuo kito menesio keliames kitur  4u.gif
*

kodel? kas nepatiko? kur issikeliat?
as sportavau jame pries metus, nutraukiau tik todel kad issikrausciau is vln, dabar planuoju grizti ir galvoju kur sportuot reikes eiti unsure.gif
Ausra86
QUOTE(jovita25 @ 2012 05 23, 20:10)
sportavome nuo praeitu metu su vyru.. nusivyleme treneriais, treniruociu programa ir paciu klubu.. nuo kito menesio keliames kitur  4u.gif
*

o kaip gali nuvilt treneris ir treniruočių programa?
nemažai laiko prireikė,kad suprast,kad nepatinka sporto klubas biggrin.gif biggrin.gif
Female
ne visi dalykai is karto pastebimi.
anksciau kuomet pati lankiausi siame klube kai kurie treneriai pasirode labai arogantiski - jei nesusidarai treniruociu programos pas juos - nelysk i aki
bet aerobika man labai patiko, tik ten ir lankydavausi.
QUOTE(Ausra86 @ 2012 05 24, 11:25)
o kaip gali nuvilt treneris ir treniruočių programa?
nemažai laiko prireikė,kad suprast,kad nepatinka sporto klubas  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Ausra86
QUOTE(Female @ 2012 05 24, 17:03)
ne visi dalykai is karto pastebimi.
anksciau kuomet pati lankiausi siame klube kai kurie treneriai pasirode labai arogantiski - jei nesusidarai treniruociu programos pas juos - nelysk i aki
bet aerobika man labai patiko, tik ten ir lankydavausi.
*

arogantiški? kurie jei ne paslaptis.
šiaip padeda ir pasako,kol nesi susidaręs programos... pati programą susidariau tik po 2mėn lankymo, iki tol klausiau visko ir viską pasakė.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.