Šiandien pirmą sykį buvau. Atėjau prieš tris. Sudarė individualią programą, davė nurodymus dėl mitybos. Į aerobiką nevaikščiosiu, nes turiu problemų dėl stuburo. Trenerė sakė, jog jei problemos nėra rimtos (kokia išvarža ir panašiai), visi skausmai praeis po dviejų savaičių, nes jie čia nuo sėdėjimo ir bezdėjimo man atsirado. Į sporto klubą reikės vaikščioti keturis kartus per savaitę. Stengsiuosi pirmoje dienos pusėje. Beje, o kaip ten su ta infraraudonųjų spindulių kabina? Taip užsimanai, pyst, ir įeini? Ir kaip ten atrodyti reikia toj kabinoj? Su maudymke ar Ievos kostiumu?
SuperBaba
2005 04 25, 17:13
Man Diana kai sudarinėjo programą rekomendavo valgyt, irvalgyt normaliai: t.y. pusryčiai košytė, pietums kepsniukas + daržovėsa, vakarienė - žuvytė ir pan. Tarp valgių - po obuoliuką. Kai pamačiau Slavos duotą dietą - pagalvojau vieną - gerai kad man net minčių nekyla tokios laikytis, man tai būtų didžiausia kančia, ir jėgų sportuot tikrai nebeturėčiau. Tai va o aš jau antrą savaitę simuliuoju Rytoj tiesa einu pas dietologe  , poryt pas ginekologę  , ketvirtadienį pas stomatologę  , penktadienį turbūt tik į morgągalėsiu eit po tokios savaitės. Bandysiu ketvirtadienį vakare atvažiuot iki klubo. Nes sąžinė ėda. O dar darbe dvi moterytės pastebėjo kad šiek tiek sukūdau, t.y. geriau atrodau. (gal tik prisiblatint norėjo  ), žodžiu stimulas yra, babkės yra, laiko blin nėra.
Auges, a tau Slava pasiūlė tą dietą? Man irgi liepė laikytis, bet nu niekaip neišeina...kopūstai, morkos...  Vis atideliojau, gal po velykų, gal po baliaus ir itariu, kad niekada  jau aš gausiu atlyginimą ir atlėksiu sportuoti  pažadu
Medeina
2005 04 26, 11:29
QUOTE(xenzy @ 2005 04 26, 07:25) Auges, a tau Slava pasiūlė tą dietą? Man irgi liepė laikytis, bet nu niekaip neišeina...kopūstai, morkos...  Vis atideliojau, gal po velykų, gal po baliaus ir itariu, kad niekada  jau aš gausiu atlyginimą ir atlėksiu sportuoti  pažadu  Nu tai parašykit čia liaudžiai kokia ten spec dieta  Kokios ten morkos, kokie kopūstai  ..Prisiminiau seną bajerį apie kopūstus  ateina postambė  moteriškaitė pas ekstrasensą ar kokį ten šarlataną, kad padėtų svorį numest.Tas pasižiūri ir sako:"Žri kapustū, svinja"
nu prajuokinai tu mane  )) žinok, neturiu aš namie tos dietos, matyt paslėpiau toli toli, kad nekiltų pagunda kūdintis  )) o šiaip kažkada ji buvo paskelbta tarp dietų, reikėtų paieškoti  arba Slavos naują paprašyti  )
Medeina
2005 04 26, 15:47
QUOTE(xenzy @ 2005 04 26, 09:53) Slavos naują paprašyti  ) Aha, tegu Smurka paprašo  Prisimenu kaip jinai "dėjo" ant kopūstienės (sriubos dietos)  .. Smurka, aūūū, ar skanūs kopūstai
Ryžulia
2005 04 28, 14:49
Smurka, kaip sekasi? Laukiam reportažo
Ieva-Pieva
2005 04 29, 13:11
ar sportuoja dar kas ar nebe?
sportuojam, aš vakar ohoho kaip pasportavau, šiandien raumenukai jaučia...
Kadangi aš greičiausiai nepanaši į "svinja", tai man "kopustu žratj" niekas neliepė  O sportuojant mane prižiūri tokia neaukšta šviesiaplaukė trenerė, vardą pamiršau. Dvi dienas nebuvau klube, tai teks ir šeštadienį, ir sekmadienį savo atart, nes apie simuliacijas negali būti nė kalbos, bo esu tam tikra prasme įsipareigojusi lankyti klubą ne mažiau, nei keturis kartus per savaitę.
nu aš tada matyt trenerio akim "svinja"...nu kol nevariau į klubą, laikiau save pakankamai liekna motera...nu ten tai įvarė kompleksų
QUOTE(xenzy @ 2005 04 29, 13:53) nu aš tada matyt trenerio akim "svinja"...nu kol nevariau į klubą, laikiau save pakankamai liekna motera...nu ten tai įvarė kompleksų  Na, gal tu tiesiog užsirovei ant dievinančio "skrebučius" trenerio  reik žinot, pas ką eit sportuot.
SuperBaba
2005 04 30, 10:42
QUOTE(xenzy @ 2005 04 29, 14:53) nu aš tada matyt trenerio akim "svinja"...nu kol nevariau į klubą, laikiau save pakankamai liekna motera...nu ten tai įvarė kompleksų  QUOTE(Smurka @ 2005 04 29, 15:11) Na, gal tu tiesiog užsirovei ant dievinančio "skrebučius" trenerio  reik žinot, pas ką eit sportuot. Smurka, tai, kad xenzy ir yra skrebutis
QUOTE(SuperBaba @ 2005 04 30, 10:42) Smurka, tai, kad xenzy ir yra skrebutis Tai jeigu iš skrebučio norima padaryti skūra aptrauktą kaulų rinkinį, juo labaiu reikia žinoti, pas ką eit sportuot
Upsiukas
2005 04 30, 18:07
Siandien aerobikos treniruotej vos nenugriuvau samones netekusi
Upsiukas, tai biški persistengei?a? SuperBaba, aš irgi sakau, kad esu nu ne skrebutis, bet jau ir ne batonas, o jau pora treneriu dėl to svorio nesamones kalba  jau vienu momentu galvojau, kad veidrody nebe tai matau ką turėčiau, aj bet dzin...vistiek tu kopustų nevalgau
O tu man įdėk tuos kopūstus, norėčiau paeksperimentuot. Nes priaugau 1,5 kg, o klubo dyrikas sako, kad čia normalu tai pradžioj. Sakė, jei būtų man paskyrę drastišką dietą (o kaip supratau, kopūstai tokia ir yra), tada kristų, o dabar, kol maitinuosi normaliai, tik su tam tikrais apribojimais, pradžioj svoris auga. Svarbu, sakė, kad apimtys mažėtų.
Smurka, kai eisiu sportuoti paprašysiu tos dietos, nes aną lapa paslėpiau kažkur ir pati nerandu  Beje sportuojant aš jau priaugau 3 kg  sakė normalu
Tai vadinasi manęs dar pusantro kg prieauglis laukia
Ieva-Pieva
2005 05 02, 09:24
užtat formos keisis  raumenys sunkesni už riebalus
SuperBaba
2005 05 02, 22:26
QUOTE(xenzy @ 2005 05 02, 08:22) SuperBaba, aš irgi sakau, kad esu nu ne skrebutis, bet jau ir ne batonas, o jau pora treneriu dėl to svorio nesamones kalba  jau vienu momentu galvojau, kad veidrody nebe tai matau ką turėčiau, aj bet dzin...vistiek tu kopustų nevalgau  xenzy, matyt myli tavelabai ir bijo, kad sportu nemestum
Nu matyt
Ryžulia
2005 05 03, 10:19
Sveikos, sparcmienkos. Žiūriu gražiai čia jūs sportuojate  O aš makalavausi, makalavausi, ir atrodo mano sportai užsiraukia iki rudens. Galvojau dar mėnesiuką pasportuot, bet susigundžiau daba pasigražinti kojas savo celiulitines, tai važinėsiu į procedūras. Taip kad laiko sportui-nėr
QUOTE(Ryžulia @ 2005 05 03, 10:19) Sveikos, sparcmienkos. Žiūriu gražiai čia jūs sportuojate  O aš makalavausi, makalavausi, ir atrodo mano sportai užsiraukia iki rudens. Galvojau dar mėnesiuką pasportuot, bet susigundžiau daba pasigražinti kojas savo celiulitines, tai važinėsiu į procedūras. Taip kad laiko sportui-nėr  nu va:( mygom pasakok kas čia per procedūros, ir aš noriu
Ryžulia
2005 05 03, 11:10
Pakentėk, saulele, šian važiuoju pirmą kartą. Tik žinau, kad neskauda labai ir kad nebus mėlynių
Kaip bebūtų gaila, bet babkių iki šiol nesuradau kad sportuot pradėčiau... Nuvariau pas dietologę ir suėjo mano mėnesio abonementas. O dar nusipirkau nuo celiulito purvo bonkelę, tai antras sporto mėnuo suėjo  Reik vyrą kratyt, kad galų gale išskirtų žmonos gražinimuisi pinigų, ane?
SuperBaba
2005 05 03, 22:15
QUOTE(Ryžulia @ 2005 05 03, 12:10) Pakentėk, saulele, šian važiuoju pirmą kartą. Tik žinau, kad neskauda labai ir kad nebus mėlynių  Nus pasakok viska, man irgi reikia kelius celiulitus panaikint klok kiek kainuoja, vsio takoje
QUOTE(Auges @ 2005 05 03, 20:13) Kaip bebūtų gaila, bet babkių iki šiol nesuradau kad sportuot pradėčiau... Nuvariau pas dietologę ir suėjo mano mėnesio abonementas. O dar nusipirkau nuo celiulito purvo bonkelę, tai antras sporto mėnuo suėjo  Reik vyrą kratyt, kad galų gale išskirtų žmonos gražinimuisi pinigų, ane? 10 proc. savo atlyginimo vyras turi skirti moters kosmetikaj ir tram pam pam
Ryžulia
2005 05 04, 08:00
Nu, sveikuckos.Buvau aš vakar procedūroj, labai patiko  Iš pradžių viso kūno masažas vonioj stipria vandens srove, o po to ant kojytėlių užmauna net nežinau, kaip pavadinti, kojines, ar botus, į kuriuos pučia orą. Ir kojytės 20 min. tai susispaudžia, tai atsipalaiduoja. Čiut neužmigau. Šiaip tai ši procedūra tokia "švelni", aš manau, kad jei celiulitas didelis, tai reiktų tokių procedūrų milijono  Ale, ne toj temoj aš čia rašau, dar bart gausiu. jeigu ką nors domina, parašykit man į AZ, papasakosiu , kaip aš dar celiulitą gydžiausi
Upsiukas
2005 05 04, 10:11
Tai jauciu tu buvai vakuuminiam masaze. Kiek girdejau, tai jis tikrai paded.
Ryžulia
2005 05 04, 11:42
Nea, čia ne vakuuminis:) Ir tą žinau, patikėk, skirtumas labai didelis.
Kažkaip keistai ši tema nusirito iki antro lapo O aš sekmadieniui užsirašiau į SPA medicinos centrą procedūrai vadinamaj "Apelsino žievelė", kaina aišku pasiutusi, bet kiek malonumo turėtų būti: Povandeninis masažas au aromatizuota jūros druska, šveičiamasis masažas su druska ir aliejais, Įvyniojimas į Negyvosios jūros dumblius ALPHA kapsulėje, ir anticeliulitinis masažas. Žodžiu kaifuosiu (arba rėksiu iš skausmo) apie trys valandas Bet nuo kitos savaitės bandysiu jau ir iki sporto klubo nusigaut, nes jau norisi.
Sveika Auges, o kiek tai kainuos? a? kažkaip ir man pasigražinti norisi
290Lt
už vieną  - 3 val - visas kompleksas
Ryžulia
2005 05 16, 06:39
Labas rytas. Na, matau visai apleidote, merginos, sportus  Kaip ir aš  Bet labai įdomu, kaip sekasi Smurkai sportintis? smurka, alio, kad rėši mums išsamų reportažą?
Aš tai sportuoju, tik praėjusią savaitę nebuvau, nes "plaukiojau". O šiaip viskas einasi normaliai, sportuoju, papildus vartoju, apimtys pamažu traukiasi, po trijų mėnesių turėtų ketvirtadalis manęs nutirpti
Kadangi, sporto klubo savininkė nutarė į mūsų gan gausią grupę nebepriimti daugiau sportuojančių, o jų norinčių matau, kad yra, o padėt jau niekuom nebegaliu, siūlau tokį dalyką: formuoti naują grupę ir kreiptis dėl nuolaidos...gal kas pavyks matyt aš jau jai įkyrėjau...
lauryna
2005 05 27, 12:23
Sveikos sportcmienkos,pries pora dienu issipirkau abonimenta 3 men uz 469 lt. Dabar kazkokia akcija vyksta SOKAS:))))
QUOTE(lauryna @ 2005 05 27, 12:23) Sveikos sportcmienkos,pries pora dienu issipirkau abonimenta 3 men uz 469 lt. Dabar kazkokia akcija vyksta SOKAS:)))) gal del tos akcijos ir neduoda daugiau nuolaidų
Ieva-Pieva
2005 05 30, 09:52
ar dar sportuojat, ar pasirodysit rudenį?  mąstau, pirkti abononementą vasarai ar ne
aš dar sportuoju
xenzy šaunuolė, kaip suprantu, tu čia vienintelė vis dar sportuoji, o gal dar ryžulė su upsiuku palaiko kompaniją?  įdmou kaip smurkai sekasi? visgi akcija įpareigoja kažkokių tai rezultatų siekti, kaip ir menesiukas praėjo, ar tie priaugti 1,5kg nutirpo? ar tik apimtys? kokia ji zuranlistė jei apie tokius intensyvius sportus ne šnipšt?
QUOTE(lepune @ 2005 05 30, 14:12) xenzy šaunuolė, kaip suprantu, tu čia vienintelė vis dar sportuoji, o gal dar ryžulė su upsiuku palaiko kompaniją?  įdmou kaip smurkai sekasi? visgi akcija įpareigoja kažkokių tai rezultatų siekti, kaip ir menesiukas praėjo, ar tie priaugti 1,5kg nutirpo? ar tik apimtys? kokia ji zuranlistė jei apie tokius intensyvius sportus ne šnipšt?  sportuoju, tik naudos berods jokios, svoris kaip padidėjo, taip ir nė iš vietos, na pliusas, tai rankų tripcesas nebekara, dabar taip gražiai rankyte atrodo  kiek žinau upsiukas sportuoja, ryžulia iki rudens nesportuos
lepune, raminkis, jei čia kasdien viską raportuosiu efekto nebus, šoko nepatirs niekas. O man patinka šokiruoti Vakar buvau sporto klube savo pigūros pafilmint. Tai pamačiau, kad mamkos su lialiom renkasi aerobintis ir jas nufilmavau  Tik operatorius apgavo jas, kad rodys šį pirmadienį. Iš tiesų rodys tik rudenį, kai aš jau būsiu liekna kaip nendrė
Šiandien jau ir aš eisiu  , pasiilgau sporto Ar dar lanko kas nors?
Dar lanko ir mažiausiai iki rudens vidurio lankys
|
|