Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: “FitLife”
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
xenzy
Tęsiam...

informacija norintiems sportuoti: abonimento kaina 140 Lt. mėnesiui, mokant iškarto už 3 mėnesius kaina: 130 Lt. (už mėnesį). Kreiptis į AŽ.
info apie klubą: www.fitlife.lt
Ryžulia
Tęsiam, tęsiam, sportuojam, sportuojam biggrin.gif
Upsiukas
man testi reikes balandzio 15 diena. nes pradejau sportuot nuo 15 kovo .
Smurka
O čia tik pilnam abonementui nuolaidas organizuojate ar ir rytiniam įmanoma gauti? rolleyes.gif
Ryžulia
Smurka, jei neklystu, pas mus rytinis ir taip 120 Lt. kainuoja.
Ryžulia
Tai, žiūriu, mūsų gretos vis retėja...
xenzy
QUOTE(Ryžulia @ 2005 04 07, 14:46)
Tai, žiūriu, mūsų gretos vis retėja...
*

turbūt visos gerą formą jau įgavo tongue.gif likom mes abi...
SuperBaba
Nereteja mirksiukas.gif Kai tik gaunu pinigeliu-prisijungiu ax.gif
Upsiukas
nereteja, as vaikstau i aerobika nuo 4-5 kart per savaite mirksiukas.gif
Ryžulia
Kas čia "likom mes abi"???? biggrin.gif Aš vakar pati vieną giliam liūdesy sportavau. Net nėr su kuom pirty pasėdėt sad.gif
Board
Aš nekalta kad anksčiau darbą baigiu 4u.gif
Būnu salėj nuo 4,15 ir vėliausiai 5,30 išeinu. blush2.gif (na nabent pirtelėj dar užtrunku kiek)
Ryžulia, žinok ir vienai pirtelėj labai super pasedėt. mirksiukas.gif
SuperBaba
Na kaip sportininkems sekasi biggrin.gif Ar jau keiciasi kuno formos biggrin.gif bijosiu ior pasirodyt su savo zyrna zopa blush2.gif
SuperBaba
Sveikos merginos,

Mano aprabga jau isplauta ir paruosta sportui biggrin.gif daba tik beliko pinigeliu sulaukt biggrin.gif
Ieva-Pieva
ar bus šiandien sportuojančių? mirksiukas.gif
xenzy

Aš irgi laukiu pinigėlių, taip, kad be kitos savaitės nepasirodysiu sad.gif
Upsiukas
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 11, 10:51)
ar bus šiandien sportuojančių?  mirksiukas.gif
*

Jei pavyks, vakare eisiu i aerobika virsutinei kuno daliai ax.gif
Ryžulia
Aš sportuosiu, bet apie 18 val. reikia mašiną iš serviso pasiimti. Jei neužtruksiu ten, tai pasirodau.
xenzy
Sveikos, man jau šiandien iš Fitlife skambino ir teiravosi kodėl aš nebeateinu sportuoti wink.gif
Ryžulia
Ale, tikrai, ir kodėl gi tu neateini? biggrin.gif
xenzy
QUOTE(Ryžulia @ 2005 04 12, 11:59)
Ale, tikrai, ir kodėl gi tu neateini? biggrin.gif
*

money money makes me funny wink.gif
avansą kitą savaitę gaunu ir ateinu iškart smile.gif
Board
Aš... aš... aš... biggrin.gif
Šiandien paplūšėsiu salėj nuo 16,15 ir pirtelėj ax.gif
Laukiu ko nors biggrin.gif
SuperBaba
Sveikutes 4u.gif

Ryzhulia-graziai atrodai mirksiukas.gif

Kadangi atsilus orams visa diena praslampynejam vingio parke su mazu ir griztam namo tik 19val-jokio noro nera man jau eiti i sporto kluba schmoll.gif jauciuosi nusikalus, issunkta kaip citrina doh.gif Masciau masciau ir sumasciau, kad neverta dabar eit sportuot man, nes sumokesiu pinigelius, o eit jegu nerasiu smile.gif

Tik noriu pasiklausti-ar imanoma bus veliau uz ta pacia kaina ateit sportuot? A xenzy rolleyes.gif blush2.gif
xenzy
QUOTE(SuperBaba @ 2005 04 13, 22:49)
Sveikutes 4u.gif

Ryzhulia-graziai atrodai mirksiukas.gif

Kadangi atsilus orams visa diena praslampynejam vingio parke su mazu ir griztam namo tik 19val-jokio noro nera man jau eiti i sporto kluba schmoll.gif  jauciuosi nusikalus, issunkta kaip citrina doh.gif  Masciau masciau ir sumasciau, kad neverta dabar eit sportuot man, nes sumokesiu pinigelius, o eit jegu nerasiu smile.gif

Tik noriu pasiklausti-ar imanoma bus veliau uz ta pacia kaina ateit sportuot? A xenzy rolleyes.gif  blush2.gif

*

O kad aš žinočiau....
nors manau, kad taip, itariu, kad jie netenka klientų, jei jau skambinėja ir klausinėja kodėl nelankom, kas nepatinka ir panašiai, nes skambino ne tik man smile.gif
Ryžulia
Na, suprantu, kad gretos retėja. Bet gal šian kas nors vis tik ateis?
Ieva-Pieva
QUOTE(Upsiukas @ 2005 04 11, 11:20)
Jei pavyks, vakare eisiu i aerobika virsutinei kuno daliai ax.gif
*

ar tavo marškinėliai juodi su užrašu nugaroje? blush2.gif
Upsiukas
QUOTE(Ryžulia @ 2005 04 15, 09:11)
Na, suprantu, kad gretos retėja. Bet gal šian kas nors vis tik ateis?
*

Nu neretaja, as saziningai vaikstau mirksiukas.gif
super
Sveikutes,

Sakykit, ar as galeciau ir kaip as galeciau prisijungti prie sportuojanciu, kaip suprantu, su nuolaida uz 140 Lt?
Upsiukas
QUOTE(super @ 2005 04 15, 11:05)
Sveikutes,

Sakykit, ar as galeciau ir kaip as galeciau prisijungti prie sportuojanciu, kaip suprantu, su nuolaida uz 140 Lt?
*

Rasyk asmenine zinute xenzy mirksiukas.gif
xenzy
Laba diena sportsmienkos, kas šiandien man palaikys kompaniją? 17 val.
Ryžulia
Ooo, mūsų keliauninkė pagaliau prisiruošė sportuot biggrin.gif Deja, aš tai tikrai šian pas, nes biški pertraukėlė darau. iki kitos savaitės. O po to-vėl prisijungsiu.
xenzy
QUOTE(Ryžulia @ 2005 04 19, 12:00)
Ooo, mūsų keliauninkė pagaliau prisiruošė sportuot biggrin.gif  Deja, aš tai tikrai šian pas, nes biški pertraukėlė darau. iki kitos savaitės. O po to-vėl prisijungsiu.
*

tikrai, kad pagaliau smile.gif ištekinau draugę, turiu dabar laiko iki savųjų patapt gražuole smile.gif
Smurka
O aš nusiunčiau anketą kažkokioj nemokamoj akcijoj dalyvauti ax.gif
xenzy
QUOTE(Smurka @ 2005 04 19, 12:11)
O aš nusiunčiau anketą kažkokioj nemokamoj akcijoj dalyvauti ax.gif
*

Kokioj?
Upsiukas
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 15, 09:59)
ar tavo marškinėliai juodi su užrašu nugaroje?  blush2.gif
*

nea, dryzuoti, arba tamsiai melyni mirksiukas.gif
Board
Aš bandysiu rytoj prisijungt. praeitą savaitę pasibaigė abonementas, šią savaitę pradėjau dantis tvarkytis doh.gif Pinigėliai dingsta greičiua nei spėju matyt.
Žodžiu ryt bandysiu eit.
xenzy
Na, aš gal bandysiu prisijungti kitą savaitę, nes brangusis avariją padarė, tai turėsim ieškotis naujos mašinos...money money wink.gif
Smurka
yess.gif yess.gif Mane pakvietė nemokamoje programoje sudalyvauti. Va šitą atranką laimėjau clap.gif
Upsiukas
QUOTE(Smurka @ 2005 04 21, 16:42)
yess.gif yess.gif Mane pakvietė nemokamoje programoje sudalyvauti. Va šitą atranką laimėjau clap.gif
*

Tak varom siandien aerobikon subinaites pakraipyt.
Beje, sveikinu laimejus mirksiukas.gif

g.gif g.gif pazejau tavo nurodyta nuoroda, tai supratau, kad tau atskira programike sudarines...kada zadi pradet sportuot?
slyva
O ten dar galima registruotis, kur Smurka, ar jau akcija baigesi?
Ryžulia
Sveikinu, Smurka biggrin.gif Kada pradedi "kankynę"? Paskui turėsi išsamų intervu mums visoms duoti biggrin.gif
Smurka
Kaip supratau, jau yra atrinktos šešios moterys ir jos jau sportuoja kiekviena pagal individualią programą. O manęs nė velnio nebūtų atrinkę, jei nebūčiau paminėjusi, kad esu žurnalistė ir apie savo pokyčius kalbėsiu viešai tongue.gif

Pradedu nuo pirmadienio. Man bus sudaryta individuali programa ir maitinimosi režimas. Ko gero teks peršokt nuo Smurkos dietos prie trenerių siūlomo valgiaraščio? g.gif
xenzy
QUOTE(Smurka @ 2005 04 22, 08:10)
Kaip supratau, jau yra atrinktos šešios moterys ir jos jau sportuoja kiekviena pagal individualią programą. O manęs nė velnio nebūtų atrinkę, jei nebūčiau paminėjusi, kad esu žurnalistė ir apie savo pokyčius kalbėsiu viešai tongue.gif

Pradedu nuo pirmadienio. Man bus sudaryta individuali programa ir maitinimosi režimas. Ko gero teks peršokt nuo Smurkos dietos prie trenerių siūlomo valgiaraščio? g.gif
*

Smurka, vadinasi pagrindinis tavo maistas bus kopūstai tongue.gif
Ryžulia
Joooooo, Xenzy teisi dėl kopūstų biggrin.gif Tik dar neaišku, koks gi treneris "kuruos" Smurką. Gal visai ne Slava, gal pvz. "nuostabusis" Volodia biggrin.gif biggrin.gif Gerai, Smurkel, sėkmės tau. Gal pasimatysim.
Smurka
O ką, ten kopūstais šeria tame klube? blink.gif
xenzy
a tokia ten dieta, valgai vien kopustus, na dar kiaušinius virtus smile.gif) 14 dienų, aišku, kad po tokios dietos balerina tapt gali smile.gif bet aš tiek valios neturiu smile.gif
Medeina
QUOTE(xenzy @ 2005 04 22, 06:51)
a tokia ten dieta, valgai vien kopustus, na dar kiaušinius virtus smile.gif) 14 dienų, aišku, kad po tokios dietos balerina tapt gali smile.gif bet aš tiek valios neturiu smile.gif
*

Nagi, nagi, kas čia do dieta tokia-apšvieskit plačiau rolleyes.gif ir kokrečiau.Visiems vienoda tas 2 savaites?Ir aš noriuuuuu
xenzy
jei kur rasiu tą lapą, tai aprašysiu, o jei nerasiu, tai gal Smurkai ją duos smile.gif
lepune
paskaičiau, susigaudžiau.. visgi Vilniuj kitas pragyvenimo lygis... 140lt??

ok, turiu klausimuką: jūs kaip suprantu, savaitę einat, savaitę ne.. ar taip galite pasistumdyti grafiką? pasiimti atostogų savaitę ar tik šiaip? baigėsi mėnesiukai visoms vienu metu?
ačiū už atsakymą
Jūs šaunuolės, aš tai dabar bodyfleksinuosi...
Ieva-Pieva
Gal žinot, kodėl treniruotes veda ne tik Ramunė, bet ir kita trenerė? blink.gif Negi Ramunė pabėgt ruošiasi? cry.gif cry.gif cry.gif
Upsiukas
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 25, 16:32)
Gal žinot, kodėl treniruotes veda ne tik Ramunė, bet ir kita trenerė?  blink.gif Negi Ramunė pabėgt ruošiasi?  cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

Ramunė atostogauja, sake, kad antradieni treniruote ves jau ji. Na man patiko sestadieni buvusi trenere, tokia juoduke, garbanotais plaukais, zodziu treniruote paliko 3 (berods) moteriskes, o 2 puse triesos prastovejo. Nutare mergina mus nuo koju nuvaryt, bet man patiko ax.gif

Smurka, o sportuot vaikstai rytais ar vakarais?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.