Tęsiam...
informacija norintiems sportuoti: abonimento kaina 140 Lt. mėnesiui, mokant iškarto už 3 mėnesius kaina: 130 Lt. (už mėnesį). Kreiptis į AŽ.
info apie klubą: www.fitlife.lt
Tęsiam...
informacija norintiems sportuoti: abonimento kaina 140 Lt. mėnesiui, mokant iškarto už 3 mėnesius kaina: 130 Lt. (už mėnesį). Kreiptis į AŽ. info apie klubą: www.fitlife.lt
Tęsiam, tęsiam, sportuojam, sportuojam
man testi reikes balandzio 15 diena. nes pradejau sportuot nuo 15 kovo .
O čia tik pilnam abonementui nuolaidas organizuojate ar ir rytiniam įmanoma gauti?
Smurka, jei neklystu, pas mus rytinis ir taip 120 Lt. kainuoja.
Tai, žiūriu, mūsų gretos vis retėja...
Nereteja
nereteja, as vaikstau i aerobika nuo 4-5 kart per savaite
Kas čia "likom mes abi"????
Aš nekalta kad anksčiau darbą baigiu
Būnu salėj nuo 4,15 ir vėliausiai 5,30 išeinu. Ryžulia, žinok ir vienai pirtelėj labai super pasedėt.
Na kaip sportininkems sekasi
Sveikos merginos,
Mano aprabga jau isplauta ir paruosta sportui
ar bus šiandien sportuojančių?
Aš irgi laukiu pinigėlių, taip, kad be kitos savaitės nepasirodysiu
Aš sportuosiu, bet apie 18 val. reikia mašiną iš serviso pasiimti. Jei neužtruksiu ten, tai pasirodau.
Sveikos, man jau šiandien iš Fitlife skambino ir teiravosi kodėl aš nebeateinu sportuoti
Ale, tikrai, ir kodėl gi tu neateini?
Aš... aš... aš...
Šiandien paplūšėsiu salėj nuo 16,15 ir pirtelėj Laukiu ko nors
Sveikutes
Ryzhulia-graziai atrodai Kadangi atsilus orams visa diena praslampynejam vingio parke su mazu ir griztam namo tik 19val-jokio noro nera man jau eiti i sporto kluba Tik noriu pasiklausti-ar imanoma bus veliau uz ta pacia kaina ateit sportuot? A xenzy QUOTE(SuperBaba @ 2005 04 13, 22:49) Sveikutes Ryzhulia-graziai atrodai Kadangi atsilus orams visa diena praslampynejam vingio parke su mazu ir griztam namo tik 19val-jokio noro nera man jau eiti i sporto kluba Tik noriu pasiklausti-ar imanoma bus veliau uz ta pacia kaina ateit sportuot? A xenzy O kad aš žinočiau.... nors manau, kad taip, itariu, kad jie netenka klientų, jei jau skambinėja ir klausinėja kodėl nelankom, kas nepatinka ir panašiai, nes skambino ne tik man
Na, suprantu, kad gretos retėja. Bet gal šian kas nors vis tik ateis?
Sveikutes,
Sakykit, ar as galeciau ir kaip as galeciau prisijungti prie sportuojanciu, kaip suprantu, su nuolaida uz 140 Lt?
Laba diena sportsmienkos, kas šiandien man palaikys kompaniją? 17 val.
Ooo, mūsų keliauninkė pagaliau prisiruošė sportuot
O aš nusiunčiau anketą kažkokioj nemokamoj akcijoj dalyvauti
Aš bandysiu rytoj prisijungt. praeitą savaitę pasibaigė abonementas, šią savaitę pradėjau dantis tvarkytis
Žodžiu ryt bandysiu eit.
Na, aš gal bandysiu prisijungti kitą savaitę, nes brangusis avariją padarė, tai turėsim ieškotis naujos mašinos...money money
QUOTE(Smurka @ 2005 04 21, 16:42) Tak varom siandien aerobikon subinaites pakraipyt. Beje, sveikinu laimejus
O ten dar galima registruotis, kur Smurka, ar jau akcija baigesi?
Sveikinu, Smurka
Kaip supratau, jau yra atrinktos šešios moterys ir jos jau sportuoja kiekviena pagal individualią programą. O manęs nė velnio nebūtų atrinkę, jei nebūčiau paminėjusi, kad esu žurnalistė ir apie savo pokyčius kalbėsiu viešai
Pradedu nuo pirmadienio. Man bus sudaryta individuali programa ir maitinimosi režimas. Ko gero teks peršokt nuo Smurkos dietos prie trenerių siūlomo valgiaraščio? QUOTE(Smurka @ 2005 04 22, 08:10) Kaip supratau, jau yra atrinktos šešios moterys ir jos jau sportuoja kiekviena pagal individualią programą. O manęs nė velnio nebūtų atrinkę, jei nebūčiau paminėjusi, kad esu žurnalistė ir apie savo pokyčius kalbėsiu viešai Pradedu nuo pirmadienio. Man bus sudaryta individuali programa ir maitinimosi režimas. Ko gero teks peršokt nuo Smurkos dietos prie trenerių siūlomo valgiaraščio? Smurka, vadinasi pagrindinis tavo maistas bus kopūstai
Joooooo, Xenzy teisi dėl kopūstų
O ką, ten kopūstais šeria tame klube?
a tokia ten dieta, valgai vien kopustus, na dar kiaušinius virtus
jei kur rasiu tą lapą, tai aprašysiu, o jei nerasiu, tai gal Smurkai ją duos
paskaičiau, susigaudžiau.. visgi Vilniuj kitas pragyvenimo lygis... 140lt??
ok, turiu klausimuką: jūs kaip suprantu, savaitę einat, savaitę ne.. ar taip galite pasistumdyti grafiką? pasiimti atostogų savaitę ar tik šiaip? baigėsi mėnesiukai visoms vienu metu? ačiū už atsakymą Jūs šaunuolės, aš tai dabar bodyfleksinuosi...
Gal žinot, kodėl treniruotes veda ne tik Ramunė, bet ir kita trenerė?
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 25, 16:32) Ramunė atostogauja, sake, kad antradieni treniruote ves jau ji. Na man patiko sestadieni buvusi trenere, tokia juoduke, garbanotais plaukais, zodziu treniruote paliko 3 (berods) moteriskes, o 2 puse triesos prastovejo. Nutare mergina mus nuo koju nuvaryt, bet man patiko Smurka, o sportuot vaikstai rytais ar vakarais? |