Kiek žinau, klasės Filaretų mokykloj jau suformuotos
QUOTE(dauga @ 2006 04 24, 16:00) QUOTE(Reklamiste @ 2006 04 25, 13:15) Aš jums sakau, kad gera mokykla Mes tai į sarašus užsirašėme sausio mėn. Priėmė. O dabar ramu - antrą vaiką priims automatiškai Šiandien kaip tik dar suspėjom užrašyti saviškį į šią mokyklą, nes dar padarė vieną papildomą pirmokėlių klasę. Dar info- mokykloje vaikai bus su uniformomis QUOTE(CLEAR @ 2006 05 03, 23:10) Šiandien kaip tik dar suspėjom užrašyti saviškį į šią mokyklą, nes dar padarė vieną papildomą pirmokėlių klasę. Dar info- mokykloje vaikai bus su uniformomis Bet sakė, kad tos uniformos daugiau šventėms, kasdien jų nenešioja, o galėtų. CLEAR, o pas kokią mokytoją patekot, gal mūsų vaikai bus klasiokai QUOTE(dauga @ 2006 05 04, 08:24) Bet sakė, kad tos uniformos daugiau šventėms, kasdien jų nenešioja, o galėtų. CLEAR, o pas kokią mokytoją patekot, gal mūsų vaikai bus klasiokai na ir aš pastebėjau, kad vakar vaikai buvo be uniformos o mokytojos vardo ir pavardės aišku neužsirašiau iš tos laimės o jūs gal į pirmąsias papuolėt, nes ankščiau susitvarkėt su popieriukais QUOTE(Springlet @ 2006 04 25, 07:56) Katrin, balandzio 26 Prano Masioto mokykleleje atviru duru dienos Bent jau man atrodo, kad pradinukams ji labiau tinkama Katrin, ziurint kuriam zirmunu gale gyvenat. Kiek zinau, i mokyklas dabar priima grieztai pagal gyvenama vieta. Na nebent, turi tusciu vietu O mokykla , man atrodo, nera tiek svarbi, kiek is tiesu pas kokia mokytoja papuls. tokios kaip Masioto mokyklos, turi savu pliusu ir minusu... pagalvok, kad vaikai laisves turi maziau, sporto sales nera, valgykla maza ir pan. Aisku, aplinka jaukesne, bet po 4metu vistiek tures eiti i ''didele'' mokykla. tai gal geriau is karto pratinti? Na, cia tau rinktis QUOTE(CLEAR @ 2006 05 04, 10:22) na ir aš pastebėjau, kad vakar vaikai buvo be uniformos o mokytojos vardo ir pavardės aišku neužsirašiau iš tos laimės o jūs gal į pirmąsias papuolėt, nes ankščiau susitvarkėt su popieriukais Aš žinau pirmų trijų pavardes Jovita Vaivadaitė, Virginija Mykolaitienė, Valda Misiulaitienė. Jovita jauna, o kitos vyresnės. Aš, kai rašiau prašymą, nenurodžiau pas kurią mes norėtumėm, nes nei apie vieną nieko nežinojau, o po atvirų durų dienos mano vaikis užsimanė pas Jovitą QUOTE(dauga @ 2006 05 04, 18:05) Aš žinau pirmų trijų pavardes Jovita Vaivadaitė, Virginija Mykolaitienė, Valda Misiulaitienė. Jovita jauna, o kitos vyresnės. Aš, kai rašiau prašymą, nenurodžiau pas kurią mes norėtumėm, nes nei apie vieną nieko nežinojau, o po atvirų durų dienos mano vaikis užsimanė pas Jovitą tai atrodo tikrai būsim klasiokai, nes ir mes pas tą mokytoją kur iš dekretinių grįžta, dėl jos ir daro tą papildomą klasę ir ji gan jauna- apie 30 tai susitiksim per susirinkimą
Sakykit, o kaip su darzeliu-mokykla "Dainoreliai" ? Ar kas lanke esat? Kaip ten situacija?
Sveiki,
reikia komentaru apie Genio pradine m-kla (Blindziu g.). Nuo rugsejo pirmokus mokys mokytoja Vida Jurgelioniene. Kokia jusu nuomone (kas susidurete): gera-bloga, stiprios puses, silpnos puses. Ar geriau ieskoti kitos?
Sveikos mamytes,
Mano sunus eis i pirma klase Genio pradinej m-loj(Blindziu g.) pas mokytoja Loreta. Labai prasau suteikti bet kokia info apie sia mokytoja. Teko girdeti,kad ji yra labai svelni su vaikais,bet tos info neuztenka.Noretusi ivairiapuses info. Dekoju.
Sveikos mamytės,
padėkit išspręsti dilemą QUOTE(Ruta_ @ 2006 06 03, 23:48) Sveikos mamytės, padėkit išspręsti dilemą Sveika Kiek žinau apie mok. Vilnis, tai man rodos joje mokosi tik nuo penktos klasė. O pradinukai darželyje, kuris yra priešais lenkų mokyklą, lyg Švarioji ta gatvė vadinasi. O iš Pavilnio dar patogu į Filaretų pradinę vežioti, mes ją ir pasirinkom Kas patekot pas mokytoją VIRGUTĘ FILARETŲ mok. atsiliepkit
Gal kas papasakotumėt apie mokytoją Neringą iš Genio mokyklos (Miglos gatvė). Būčiau labai dėkinga
QUOTE(NY usa @ 2006 06 01, 11:52) Sveikos mamytes, Mano sunus eis i pirma klase Genio pradinej m-loj(Blindziu g.) pas mokytoja Loreta. Labai prasau suteikti bet kokia info apie sia mokytoja. Teko girdeti,kad ji yra labai svelni su vaikais,bet tos info neuztenka.Noretusi ivairiapuses info. Dekoju. Sveiki, noreciau paklausti, gal ko nors daugiau suzinojot apie mokytoja Loreta. Mano dukryte irgi pas ja papole. QUOTE(Ruta_ @ 2006 06 03, 22:48) Sveikos mamytės, padėkit išspręsti dilemą Iš Pavilnio (Kalnėnų, Džiaugsmo kvartalo) daug tėvų savo vaikus vežioja į Filaretų pradinę mokyklą - kooperuokites kartu! Mano dukra šiais metais baigė pirmą kl., pas ją klasėje buvo berniukas iš Pavilnio. Draugai ten gyvena - irgi ketina į tą pačią m-klą leisti. Mokykla man LABAI patinka
Sveikos mamytes kuriu vaikuciai lankys "Genio" pradinę Blidžių g. pas mokytoją Loreta. Mes šiais metais su ja išsiskyrėme
QUOTE(Waiworykštė @ 2006 06 07, 13:26) Sveikos mamytes kuriu vaikuciai lankys "Genio" pradinę Blidžių g. pas mokytoją Loreta. Mes šiais metais su ja išsiskyrėme Sveiki, o gal ką girdėjote apie "Genio" pradinės m-klos Blindžių g. mokytoją Janiną? Iš anksto dėkoju:)
dekui waiworykstei uz atsakyma,bet as savo sunu perkeliau pas kita mokytoja.priezasties nelabai atvirai noriu skelbti forume(butu neetiska mokytojos Loretos atzvilgiu). tik per pirma vaiku susipazinimo diena,keletas vaiku is jos "pabego" pas kitas mokytojas. kaip susidariau ispudi,kiekviena mokytoja giria savo buvusius ketvirtokus,kad jie patys geriausi is ketvirtu klasiu.(kas pakels suniui uodega,jei ne jis pats;) )
apie mokytoja Janina esu girdejusi labai gerus atsiliepimus.svelni,demesinga,mylinti vaikus ir gera pedagoge. tai tiek ziniu. QUOTE(NY usa @ 2006 06 08, 13:55) dekui waiworykstei uz atsakyma,bet as savo sunu perkeliau pas kita mokytoja.priezasties nelabai atvirai noriu skelbti forume(butu neetiska mokytojos Loretos atzvilgiu). tik per pirma vaiku susipazinimo diena,keletas vaiku is jos "pabego" pas kitas mokytojas. kaip susidariau ispudi,kiekviena mokytoja giria savo buvusius ketvirtokus,kad jie patys geriausi is ketvirtu klasiu.(kas pakels suniui uodega,jei ne jis pats;) ) apie mokytoja Janina esu girdejusi labai gerus atsiliepimus.svelni,demesinga,mylinti vaikus ir gera pedagoge. tai tiek ziniu. Ačiū, ačiū, nuraminote mane, nes taip viskas pasisuko, kad užrašėm mažąjį vos ne paskutinėm dienom į šią mokyklą ir buvo gana neramu. Labai gera buvo išgirsti, kad pataikėm pas gerą mokytoją QUOTE(NY usa @ 2006 06 08, 13:55) dekui waiworykstei uz atsakyma,bet as savo sunu perkeliau pas kita mokytoja.priezasties nelabai atvirai noriu skelbti forume(butu neetiska mokytojos Loretos atzvilgiu). tik per pirma vaiku susipazinimo diena,keletas vaiku is jos "pabego" pas kitas mokytojas. kaip susidariau ispudi,kiekviena mokytoja giria savo buvusius ketvirtokus,kad jie patys geriausi is ketvirtu klasiu.(kas pakels suniui uodega,jei ne jis pats;) ) apie mokytoja Janina esu girdejusi labai gerus atsiliepimus.svelni,demesinga,mylinti vaikus ir gera pedagoge. tai tiek ziniu. Neįvardijamos priežastys, tiesiog pletkų lygis, kiekvienas turim teisę į savo nuomonę ir priimam sprendimus geriausius savo vaikams, to ir palinkesiu visom mamytėm
Savo nuomone ir patirtimi apie Genio mokyklą galėčiau pasidalinti, jeigu jūs patikėtumėte. O patikėti bus sunku. Teks pramerkti plačiau akis ir nesidairyti kas ką sakė ir pasakė. Pradėkim nuo mokytojų pasirinkimo. Kas toje mokykloje jums rekomenduoja mokytojas? Direktorė! O koks jai interesas? Paprastas. Materialus. Taigi mokytoją gausit pagal savo piniginės storį, o ne pagal gerumą ar blogumą. Niekas prastų mokytojų mokykloje nelaikė ir nelaikys. Jeigu mokytoja su patirtimi ir išmoko vaikus, vadinasi, jai teks vaikai su problemomis. Jaunimėlis gaus "lengvesnės duonelės". Štai ir visa aritmetika. O kodėl pagal piniginės storį? Tai todėl, kad ir mokytojai ir direktorė irgi valgyt nori. Bet ne visi. Su "mažesniu apetitu" ir patirtimi - blindžiuose. Geras mokytojas tas, kurio rezultatai geri ir vaikai patenkinti. O mokytojos Loretos vaikai - visi į Jėzuitų gimnziją įstojo praeitoje laidoje, bet to nepasakysi apie išgirtas "svajonių mokytojas". Taigi patarčiau mažiau pletkais vadovautis ir ypač suinteresuotų direktorių visokių, o pasiklausti mokinių ir jų tėvų. Dabar mokykloje vien intrigos, nes sistema tokia sugalvota. "Kas yra kas"- sunku susigaudyti.
Na aš mokytojos nesirinkau, pas kurią papuolėm pas tą ir būsim. Tikrai nesiruošiu dar kažkokių pinigų mokėti, kad gaučiau "gerą" mokytoją. Kas ten žino kuri ištikrųjų gera. Dar ir nuo vaiko priklauso
Ieškojau informacijos apie šia mokyklą, bet ne labai ką radau, gal atsiras mamų kurios papasakos apie šia mokykla, joje dirbančius mokytojus? įdomu ir geri ir blogi atsiliepimai.
Mano dukrytė baigė šiemet šią mokyklą .Šauni mokykla ir puiki pirmoji mokytoja
Parašiau tau į asmeninę
Tai negi niekas neves į šia mokyklą vaikučiu?
mes siemet su sunum pirmokai Medeinos pradineje, dukra jau i trecia klase eina:)
Mamytes, o kas vedat vaikus i Volunges pradine mokykla?
Kazkaip neradau atsiliepimu, o siuo metu sprendziam dilema-vaikina uzrasyti i Antakalnio vidurine (kur kitais metais gera mokytoja ima pirmokus) ar i salia namu esancia Volunges mokykla
SONG, bučiau labai dėkinga už informaciją apie Antakalnio mokyklos pradinukų mokytojas. Mes irgi kitamet žygiuosim į pirmą klasę, taigi pats laikas rinktis mokytojas,o nei apie viena nieko nežinau...
QUOTE(Song @ 2006 09 25, 08:58) Mamytes, o kas vedat vaikus i Volunges pradine mokykla? Kazkaip neradau atsiliepimu, o siuo metu sprendziam dilema-vaikina uzrasyti i Antakalnio vidurine (kur kitais metais gera mokytoja ima pirmokus) ar i salia namu esancia Volunges mokykla Po vakar dienos įvykių Volungės pradinėje mokykloje (antrokas peiliu sužeidė bendraklasius), manau, kad dilema išsisprendė. QUOTE(prabegom @ 2006 10 19, 16:02) Tie įvykiai parodė pedagogų silpnumą. Pranešama, kad direktorė užsibarikadavo savo kabinete nuo siautėjančio antroko. Kažkaip nesuprantu, suaugusi moteris yra stipresnė už antroką, turėjo griebti už rankų ir laikyti, kol dar suaugusių į pagalbą ateis, vaikus gelbėti, o ne pačiai gelbėtis savo kabinete
Aš už tai kad pedagogai gautų daugiau laisvės mūsų "deimančiukų" tramdymui.
sveikos,
Gal kas galit papasakoti apie Prano Masioto mokykla? Zadu ten leisti dukra, gal girdejote atsiliepimu? :)
Sveikučiukai, ir aš labai norėčiau sužinoti apie Žėručio pradinę mokyklą. Panašu, kad ši mokykla bus arčiausiai mūsų namų ir todėl planuoju į ją kitais metais leisti savo vaikiną
Na, merginos, tai papasakokit, kaip sekasi Filaretu pradineje, tu, kuriu siemet vaikiukai isejo i pirma klase, As bandziau 2007 uzrasyti savo vaika balandi, tai pasake, kad tik nuo 2007 metu sausio priimines uzrasymus. taigi laukiu kol kas sausio. Beje, kiek klaseje vaiku? Kaip mokytojos? Maniskis truputi turi loopediniu problemu ir be to judrus, bet geram pedagogui paklusta is karto ir ziuri isimylejusiomis akimis, zodziu mums verktinai reiktu rekomendacijos naujam "meiles objektui".Manau, kad eisiu kada susikambinusi paziurti mokyklos ir susipazinti su personalu, nes gyvenam vaisai salia, bet jusu rekomendacijos labai man padetu.
pasakykit kokios geros mokytojos Prano Masioto mkl.?
Labutis.
Labai prašau pagalbos. Dukrytė nuo rugsėjo eis į pirmą klasę, bet nežinau kokią mokyklą rinktis. Gal kas ka žinot apie ,,Žiburio" pradinę mokyklą arba gal galit rekomenduot kita nebloga mokykla aplink žalgirio stadioną? Ačiū. QUOTE(Alchemie @ 2006 11 05, 12:54) Na, merginos, tai papasakokit, kaip sekasi Filaretu pradineje, tu, kuriu siemet vaikiukai isejo i pirma klase, As bandziau 2007 uzrasyti savo vaika balandi, tai pasake, kad tik nuo 2007 metu sausio priimines uzrasymus. taigi laukiu kol kas sausio. Beje, kiek klaseje vaiku? Kaip mokytojos? Maniskis truputi turi loopediniu problemu ir be to judrus, bet geram pedagogui paklusta is karto ir ziuri isimylejusiomis akimis, zodziu mums verktinai reiktu rekomendacijos naujam "meiles objektui".Manau, kad eisiu kada susikambinusi paziurti mokyklos ir susipazinti su personalu, nes gyvenam vaisai salia, bet jusu rekomendacijos labai man padetu. Mes šiemet prasėjome eiti į pirmą klase. Mokykloje šiemet pakeitė suolus, žada pakeisti langus. Daugelyje klasių sutvarkyti tualetai. Mokytojai geranoriški, direktorė griežta, teisinga. Klasėje po 25 vaikus, yra logopedė, yra psichologo etatas. pirmokus mokytoja veda valgyti atskirai nuo kitų, juos ten prižiūri. Daug būrelių, prailginta grupė iki 17,30. Mums patinka, vaikas irgi patenkintas. Vadovėliais aprūpina mokykla.
Reenata, aciu. O kokia Jusu mokytoja (kaip jai sekasi su klase, ka sako tavo vaikas apie mokykla) ir ar galetum parekomenduoti (gal girdejai is dabartiniu ketvirtoku mokytoju) kuri butu geriausia, kad kitais metais as savo pirmokui galeciau pas ja vieta uzimti
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 28, 11:47) Reenata, aciu. O kokia Jusu mokytoja (kaip jai sekasi su klase, ka sako tavo vaikas apie mokykla) ir ar galetum parekomenduoti (gal girdejai is dabartiniu ketvirtoku mokytoju) kuri butu geriausia, kad kitais metais as savo pirmokui galeciau pas ja vieta uzimti Mūsų jauna ir griežta Jovita Vaivadaite. Su ketvirtokų mamom nelabai pažįstama, darželi lankėme žveryne namas naujas tai nelabai ka pažįstu tai nieko parekomenduot negaliu. Kiek girdėjau visos mokytojos stiprios, bus žiema susirinkimas, berots vasari tai ten supažindina ir galima bus pakalbėti su mokytojom. Dukrai pradžioje kažkodėl prailginta nepatiko, tai sugalvojom kad leisim trumpiau, bet jau antra savaite apie 18 val. einam vaiko ieškoti nenori eiti namo. I prailginta eina visi ir pirmokai ir ketvirtokai, vaikai labai gražiai žaidžia net berniukai vyresni su mažesnėm metrgaitėm sutaria. Pirmokai išsiblaškę dažnai pinigines pameta, mes buvom pamete tris kartus, atsirado su visais pinigais. QUOTE(niznaika @ 2006 11 28, 01:14) Labutis. Labai prašau pagalbos. Dukrytė nuo rugsėjo eis į pirmą klasę, bet nežinau kokią mokyklą rinktis. Gal kas ka žinot apie ,,Žiburio" pradinę mokyklą arba gal galit rekomenduot kita nebloga mokykla aplink žalgirio stadioną? Ačiū. Sveiki, mano sūnus šiais metai pradėjo lankyti "Žiburio" pradinę mokyklą. Pati mokykla tikrai gera. Klasėse langai pakeisti, paremontuotos, o kadangi mokykla įsikūrusi darželio patalpose beveik visose klasėse yra ir atskiras žaidimų kambarys. Tvarka mokykloje yra, direktorė griežta, bet teisinga. Mokiniai, jei tėveliai nori, maitinami tris kartus per dieną t.y. pusryčiai, pietūs, vakarienė. Maistas skanus, taip bent jau sako sūnus. Prailginta dienos grupė iki 18.00, realiai prabūta valanda 1Lt. Mokykloje yra logopedas, psichologas. Yra daug ir įvairių būrelių mokamų ir nemokamų. Kūno kultūros mokytoja norinčius išmokti plaukti ir lankyti plaukimo būrelį vežioja į mokyklą, kažkur žirmūnuose, kur yra baseinas. Įėjimas i mokyklą su magnetinėmis kortelėmis, jas galima įsigyti mokykloje, bet yra ir skambutis, tada duris atidaro budinti. Gerai, nes po mokykla bet kas šmirinėti negali. Apie mokymąsi. Programa ta pati kaip ir kai kuriose kitose Vilniaus mokyklose - lietuvių "Šaltinėlis", matematika "Skaičių šalis". Knygomis pasirūpina mokyklos bibliotekininkė. Mokslo žinių kokybė priklauso nuo mokytojos, apie jas nieko negaliu pasakyti, nes nežinau. Yra mokyklos internetinis puslapis www.ziburio.vilnius.lm.lt. Aš patenkinta savo pasirinkimu dėl mokyklos, nes ieškojau kur vaikas būtų saugus, užsiėmęs ir visą dieną, nes abu su vyru dirbame, o senelių šalia nėra, vieną palikti dar ankstoka. Sūnus patenkintas taip pat, jam gerai. |