Sveiki, kokia gera yra pradinė mokykla Vilniuje? Kokios nuomonės apie privačias mokyklas?
Pradiniu yra geru ir Prano Masioto, ir Vyturio... ir privaciu yra geru. Jau keliose temose buvo kalbeta, galima paieskoti, jei netingit
Zadat mokykla keisti?
Ką manote apie Genio pradinę mokyklą? (skubiai reikia)
QUOTE Ką manote apie Genio pradinę mokyklą? (skubiai reikia) Pakliut į Genio pradinę sunku, mokėt daug reikia, bet iš pažįstamų, kieno vaikai ten eina, visi patenkinti, nors iš dalies ten taip vadinama "pasiturinčių" mokykla (kuo gerenis mobiliakas, kuo gražesni rūbai - na, čia gal ne pirmos klasės problemos, bet...reikėtų ir apie tai pamąstyti).
O gal kas žinot ką nors apie "Žiburėlio" pradinę mokyklą? Ji yra Karoliniškėse. Ruošiuosi saviškį ten leisti.
O aš noriu paklaust apie Medeinos pradinę mokyklą Vilniuje. Gal kieno vaikai šiemet 4kl. baigė, tai kokios mokytojos ten pirmokus turės, gal kas ką žino. Padėkit, ką...
QUOTE(Neringucia @ 2005 06 17, 11:01) O gal kas žinot ką nors apie "Žiburėlio" pradinę mokyklą? Ji yra Karoliniškėse. Ruošiuosi saviškį ten leisti. Ar jis jau įtrauktas į pirmą klasę? Nes kiek žinau, tai jau klasė yra suformuota, naujų nepriima jau. Mes lankysim tą mokyklą, apie ją ir apie mokytoją esu girdėjusi tik gerus atsiliepimus. QUOTE(gri36 @ 2005 06 17, 10:52) O aš noriu paklaust apie Medeinos pradinę mokyklą Vilniuje. Gal kieno vaikai šiemet 4kl. baigė, tai kokios mokytojos ten pirmokus turės, gal kas ką žino. Padėkit, ką... Mano mergina baige sioje mokykloje pirma klase , tai galiu pasisakyti tik apie mokyklos vidine tvarka . Mums labai pasiseke su mokytoja , maniske nuejo i mokykla -nei skaite , nei rase , o pirma klase baige pukiai, viska ismoko QUOTE(gri36 @ 2005 06 17, 11:52) O aš noriu paklaust apie Medeinos pradinę mokyklą Vilniuje. Gal kieno vaikai šiemet 4kl. baigė, tai kokios mokytojos ten pirmokus turės, gal kas ką žino. Padėkit, ką... Maniskis irgi rudeni eis i sia mokykla, taigi nuomone apie mokytojas irgi labai domina. Gal jau kartais zinai, kokios bus pirmoku mokytojos, nes direktorius sake, kad spresis birzelio viduryje? QUOTE(vedita @ 2005 06 20, 07:24) Mano mergina baige sioje mokykloje pirma klase , tai galiu pasisakyti tik apie mokyklos vidine tvarka . Mums labai pasiseke su mokytoja , maniske nuejo i mokykla -nei skaite , nei rase , o pirma klase baige pukiai, viska ismoko vedita, jei nesunku Gali rašyt ir į AŽ, nors gal ir daugiau besidominčių šia mokykla bus. O aš žinau tik tiek, kad bus dvi pirmos klasės. Viena mokytoja vyresnio amžiaus, kita jaunesnė gerokai, demokratiškesnė, naujoviškesnė, bet abi labai geros. Taigi nežinau beveik nieko Patarimai ir informacija apie pirmokų mokytojas vis dar laukiami Beje, ką tik pagalvojau, gal geriau naują temą apie šią m-klą atidaryt?.. QUOTE(Gosh @ 2005 06 17, 18:00) Ar jis jau įtrauktas į pirmą klasę? Nes kiek žinau, tai jau klasė yra suformuota, naujų nepriima jau. Mes lankysim tą mokyklą, apie ją ir apie mokytoją esu girdėjusi tik gerus atsiliepimus. Maniškis jau įtrauktas į pirmą klasę. Norėjau tik pasidomėti plačiau. Ačiū, Gosh, nuraminai, nes su keletu mamų kalbėjau, tai nuomonė yra tokia, kad iš vis į pradinę leisti neapsimoka, geriau iškart į vidurinę. Bet maniškiui žinau, kad čia bus geriau.
Neringucia, tikrai viskas bus gerai
QUOTE(Extra @ 2005 06 29, 13:41) Del genio mokyklos. Mes kraustomes is mazesnio miestelio i sostine ir maniskei tenka keisti mokykla. Gavom vieta Genio pradinej, be jokiu kysiu ar pan. Nesuprantu, kodel vilnieciai ja vadina prestizine - aplinka skurdi, netvarkinga, baisu, bureliu mazai, o vaikai, kiek supratau, noro juos lankyti nerodo. Bendravom su mokytoja - tai ji jokio ispudzio nepadare, nei gero, nei blogo, zodziu, jokia. Klaseje ne vienas vaikas nelanko bureliu mieste, tai koks ten vidinis klimatas,noras kazka veikti, tobuleti? Gal mokytoja tiesiog nesugebejo "parduoti" saves, bet man ta vieta pasirode tik neremontuotas darzelis, o tevai, kiek sake, apskritai nelinke mestis gerbuvio gerinimui. Manau, mobiliakams irgi. Gal cia tik tai klasei galiojantys kriterijai, nezinau
[B]
QUOTE(Extra @ 2005 06 29, 13:51) Del genio mokyklos. Mes kraustomes is mazesnio miestelio i sostine ir maniskei tenka keisti mokykla. Gavom vieta Genio pradinej, be jokiu kysiu ar pan. Nesuprantu, kodel vilnieciai ja vadina prestizine - aplinka skurdi, netvarkinga, baisu, bureliu mazai, o vaikai, kiek supratau, noro juos lankyti nerodo. Bendravom su mokytoja - tai ji jokio ispudzio nepadare, nei gero, nei blogo, zodziu, jokia. Klaseje ne vienas vaikas nelanko bureliu mieste, tai koks ten vidinis klimatas,noras kazka veikti, tobuleti? Gal mokytoja tiesiog nesugebejo "parduoti" saves, bet man ta vieta pasirode tik neremontuotas darzelis, o tevai, kiek sake, apskritai nelinke mestis gerbuvio gerinimui. Manau, mobiliakams irgi. Gal cia tik tai klasei galiojantys kriterijai, nezinau Dėl Genio pradinės, tai kiek žinau, jos yra kaip ir dvi, tiksliau dalis mokyklos yra Miglos gatvėj, o kita dalis Blindžių (atrodo). Beje, kaip man atrodo, anksčiau iškelta problemėlė apie mob.telefonus labiau tiktų Miglos "pusei", o gal Jūs kalbate apie kitą... Nežinau, gal klystu... Manau, kad Genio pradinė yra gera mokykla, bet aš į ją patekt nesiplėščiau. Ir dar, ir tai, manau, yra svarbiausia: pradinėse klasėse svarbiausia yra gera mokytoja (o "gera"- supranta kiekvienas skirtingai, vienam vaikui vienokia tinkamesnė, kitam- kitokia. Labai individualu.)
laba diena, mamytes. Suprantu, kad liepos menesi tema apie pradines mokyklas nera labai aktuali, bet jei kas prisijungsit, padekit. Maniskei reikia pereiti i trecia klase, kraustomes is kito miesto i Kalnenus, o mokyklos rasti nepavyksta. Tiksliau, nezinau, kuria rinktis. Girdejau daug geru atsiliepimu apie Daukanto vidurine, bet ten patekti sansu ner. Vakar minejau, kad buvom Genio, Miglos gatvej, bet man pasirode nelabai... Sutinku, kad pradinukams svarbiausia - gera mokytoja, bet kaip zinoti, kur ja rast? Jau iskvarsinau galvas visiems pazistamiems vilnieciams, bet nieko nepesiau. Maniskei kraustymasis - ziaurus stresas, td noriu ji kaip galima labiau susvelninti, parinkdama gera mokykla ir mokytoja. Eisim dar i Filaretu pradine, ten girdejau apie "stipria" mokytoja Ingute, gal ka zinote? Dar patikrinsim Vytes nemunelio, Vienuolio ir Vileisio pradines. Bet kokie patarimai labai labai laukiami, padekit naujokams vilnieciams
Vienas iš skirtumų tarp Vileišio ir Filaretų pradinių:
Filaretuose tik pradinukai, o Vileišyje - mokosi nuo pirmos iki dešimtos klasės dėl užsienio kalbų nuo 2 klasės: Vileišyje gali rinktis anglų ar vokiečių Filaretuose, bent anksčiau, buvo tik vokiečių jei dar kas įdomu, klausk, žinosiu - parašysiu
Aciu, makuke, mazai tikejausi, kad kas uzklys i si foruma liepos menesi
Neringucia, su taviškiu bus mano mergiotė
Labai nuramino mokytoja vieno pokalbio metu, kai pasakojo su kokiais vaikais teko dirbt, kaip sekės, tai esu labai rami leisdama dukrą pas ją, kad žmogus sugebės susitvarkyt su visais vaikais, kad ir kokie jie būtų
Tai tikrai tavo dukrytei bus sunkiau nei maniškiui. Jo tai pusė grupės į tą pačoą klasę eina, kaip sakoma draugeliai nuo lopšio
QUOTE(Extra @ 2005 06 30, 12:43) laba diena, mamytes. Suprantu, kad liepos menesi tema apie pradines mokyklas nera labai aktuali, bet jei kas prisijungsit, padekit. Maniskei reikia pereiti i trecia klase, kraustomes is kito miesto i Kalnenus, o mokyklos rasti nepavyksta. Tiksliau, nezinau, kuria rinktis. Girdejau daug geru atsiliepimu apie Daukanto vidurine, bet ten patekti sansu ner. Vakar minejau, kad buvom Genio, Miglos gatvej, bet man pasirode nelabai... Sutinku, kad pradinukams svarbiausia - gera mokytoja, bet kaip zinoti, kur ja rast? Jau iskvarsinau galvas visiems pazistamiems vilnieciams, bet nieko nepesiau. Maniskei kraustymasis - ziaurus stresas, td noriu ji kaip galima labiau susvelninti, parinkdama gera mokykla ir mokytoja. Eisim dar i Filaretu pradine, ten girdejau apie "stipria" mokytoja Ingute, gal ka zinote? Dar patikrinsim Vytes nemunelio, Vienuolio ir Vileisio pradines. Bet kokie patarimai labai labai laukiami, padekit naujokams vilnieciams Nežinau ar užeisi dar į šitą forumą, bet jeigu pataikysi, tai gal tau bus naudinga. Mano dukra mokosi Filaretų pradinėj, eis į trečią klasę kaip ir tavo. Mokytojos Ingutės nežinau, maniškė matyt kitoje klasėje. Pagrindinė kalba ten tikrai vokiečių, bet yra anglų būrelis, jo užsiėmimai du kartus per savaitę. Yra ir vadovėlis ir pratybų sąsiuviniai, žodžiu kaip normalios pamokos. Ir šiaip mokykloje nemažai būrelių (beveik visi nemokami). Mes taip pat gyvename netoli Kalnėnų, važiuoti į mokyklą labai patogu, kamščių nebūna. Tai tiek, jei kas įdomu atsakysiu. QUOTE(gri36 @ 2005 06 20, 18:32) vedita, jei nesunku Gali rašyt ir į AŽ, nors gal ir daugiau besidominčių šia mokykla bus. O aš žinau tik tiek, kad bus dvi pirmos klasės. Viena mokytoja vyresnio amžiaus, kita jaunesnė gerokai, demokratiškesnė, naujoviškesnė, bet abi labai geros. Taigi nežinau beveik nieko Patarimai ir informacija apie pirmokų mokytojas vis dar laukiami Beje, ką tik pagalvojau, gal geriau naują temą apie šią m-klą atidaryt?.. Medeinos mokykloje bureliu yra daug , mano mergina lanko pop grupe VIESULAS , LABAI PATENKINTA , del valgyklos reikalai ne kokie
O gal kas žinote II Fabijoniškėse pradinę mokyklą? Kokie atsiliepimai būtų
QUOTE(Extra @ 2005 06 30, 11:43) laba diena, mamytes. Suprantu, kad liepos menesi tema apie pradines mokyklas nera labai aktuali, bet jei kas prisijungsit, padekit. Maniskei reikia pereiti i trecia klase, kraustomes is kito miesto i Kalnenus, o mokyklos rasti nepavyksta. Tiksliau, nezinau, kuria rinktis. Girdejau daug geru atsiliepimu apie Daukanto vidurine, bet ten patekti sansu ner. Vakar minejau, kad buvom Genio, Miglos gatvej, bet man pasirode nelabai... Sutinku, kad pradinukams svarbiausia - gera mokytoja, bet kaip zinoti, kur ja rast? Jau iskvarsinau galvas visiems pazistamiems vilnieciams, bet nieko nepesiau. Maniskei kraustymasis - ziaurus stresas, td noriu ji kaip galima labiau susvelninti, parinkdama gera mokykla ir mokytoja. Eisim dar i Filaretu pradine, ten girdejau apie "stipria" mokytoja Ingute, gal ka zinote? Dar patikrinsim Vytes nemunelio, Vienuolio ir Vileisio pradines. Bet kokie patarimai labai labai laukiami, padekit naujokams vilnieciams Drasiai rinkis Filaretu pradine, ir busi patenkinta. Cia nera antros pamainos, labai grazus zalias kiemas, o vidus irgi sutvarkytas puikiai. Ji is buvusio darzelio tapo mokykla. Kiekviena klase turi savo rubinele, tualeta, zaidimu kambari. Be to bendra atmosfera kazkokia gera. Ten nuo antros visiems vokieciu sustiprinta. Pas mokytoja Inga mano dukra baige. Labai energinga, kurybinga, taiko ivairias naujoves. Pvz per matematika po 2 suolus sustumia, po 4 susodina, ir visi sprendzia komandomis, kuri greiciau laimes, pastoviai kazka sugalvoja, kad vaikai aktyvus butu, nemiegotu. Arba sedi pas ja po kelis menesius ne po du, o visa klase ratu. Labai skatino skaityti, ant langu buvo kiekvieno vaiko boruzele, tai uz 100psl. jjuoda taskeli nupiesdavo, tokios va lenktynes. Vaikai visi mokedavo savo nuomone pasakyti, ji ta skatindavo. .Ismokino gerai, nes burelis jos mokiniu po 4 kl istojo mokytis i gimnazija, jos klase pastoviai geriausius rezultatus rodydavo. Dar - netingi vazinet su vaikais po ekskursijas. O man labiausiai patiko, kad su ja galima buvo diskutuoti, kalbetis kada panorejus. Dabar tai jos 3 -cia laida mokosi. Na, prigyriau as ja, o is neigiamu dalyku, tai uzrekdavo kartais , bet gal kitaip neimanoma. Klase jos klause, autoriteta turejo, vaikai nebijojo tikrai.
Musu dukra lanko Fileretu pradine, ir mes esame labai patenkinti.Ir mokyoja Jurgita Blaziene taip pat labai patenkinti, direktore irgi nuostabi.Drasiai galit rinktis sia mokykla.
Mes labai domimės Prano Mašioto bei Volungės pradinėmis mokyklomis. Būsiu labai dėkinga, jei kas nors plačiau pasidalins savo nuomone ir atsiliepimais.
Mamulia, prašom plačiau papasakot savo įspūdžius apie Prano Mašioto pradinę
Dukra lanko Sviesos pradine mokykla. Cia Fabijoniskese. Ir ji ir mes patenkinti. Mokytoja
Mano dukra lanko Volunges pradine, antra klase. Ka galiu pasakyti? Mokykla kaip mokykla, tikrai nieko ypatingo, bet ir nieko blogo. Tik pernai ten grupe vaiku nusinuodijo valgykloje
Labukas. Rudenį pradedame lankyti mokyklą. Mąstome apie Medeinos arba Vyturio pradines mokyklas. Gal kas galėtumėte patarti? O gal kas siais mokslo metais baigiate ketvirtą klasę siose mokyklose ir galite parekomenduoti mokytoją?
Kada reikia užsirašyti? Ačiū.
labutis visoms. gal kuri mamyte galit parekomenduoti gera mokykla antakalnyje arba netoli antakalnio. girdejau, kad kitos mamos uzraso vaikiukus i mokykla, kai siems dar penkeri. ar reikia taip is anksto daryti?
QUOTE(aujura @ 2005 11 18, 17:29) Labukas. Rudenį pradedame lankyti mokyklą. Mąstome apie Medeinos arba Vyturio pradines mokyklas. Gal kas galėtumėte patarti? O gal kas siais mokslo metais baigiate ketvirtą klasę siose mokyklose ir galite parekomenduoti mokytoją? Kada reikia užsirašyti? Ačiū. Sūnus lanko šią mokyklą, jis jau trečiokas. Galiu pasakyti tik daug daug gerų žodžių. Dokumentus į mokyklą pridavm gegužės mėnesį, bet mums pasisekė, nes mes patekom ten pagal gyvenamąją vietą. Ką rekomenduoti iš mokytojų ...
Pasakykit man tamsuolei, o Medeinos ir Aušros (adresas Medeinos g. 5, berods...)pradinės - tai skirtingos mokyklos?
Paskaiciau as cia ir susimasciau. jauciu ir man reikia is anksto vaiki uzrasyti, nors rudeni dar jo neleisiu i mokykla, dar plauksiu metus, nes kol kas reiktu jam klbos trukumus speti pataisyti.
Gal kas zinote ar yra logopede Filaretu pradineje ir Volungeje? Ir dar, ar Volungeje yra galimybe mokytis anglu kalbos? Siaip Filaretai man labai tiktu, bet ta vokieciu kalba QUOTE(Alchemie @ 2006 01 05, 20:52) Paskaiciau as cia ir susimasciau. jauciu ir man reikia is anksto vaiki uzrasyti, nors rudeni dar jo neleisiu i mokykla, dar plauksiu metus, nes kol kas reiktu jam klbos trukumus speti pataisyti. Gal kas zinote ar yra logopede Filaretu pradineje ir Volungeje? Ir dar, ar Volungeje yra galimybe mokytis anglu kalbos? Siaip Filaretai man labai tiktu, bet ta vokieciu kalba Mano dukra Filaretų mokykloj mokosi. Dėl logopedės, tai negaliu tiksliai pasakyti, man atrodo yra ten logopedė. Bet siulyčiau pasiskambinti į mokyklą, tai tiksliai sužinosit. Šiuo metu mokykloj yra anglų k. būrelis, užsiėmimai vyksta 2 kartus per savaitę, vaikai turi vadovėlius, pratybų sąsiuvinius. Aišku dvi kalbos tokiems mažiams gal ir nelengva, bet kol kas kažkaip veiksmas vyksta. Kadangi vaiką dar negreit ruošiatės leisti mokyklon, tai reikalai gali iki to laiko ir pasikeisti.
Dar kartą labai prašau, kas galit, suteikit kokią nors info apie Volungės ir P.Mašioto pradines m-klas. Šiaip čia labai gyrė P.Mašioto, bet dabar girdėjau, kad jie labai "pasikėlė", sunkiai priima vaikus iš kitų rajonų - tiesiog pastaruoju metu sulaukiau nekokių atsiliepimų. Todėl labai domintų Volungės m-kla.
Sveiki
Gal kas turėtų informacijos apie ''Vyturio'' pradinę mokyklėlę, ji randasi Justiniškėse, Vilniuje, Dėkoju iš anksto QUOTE(Klauda @ 2006 01 18, 18:19) Sveiki Gal kas turėtų informacijos apie ''Vyturio'' pradinę mokyklėlę, ji randasi Justiniškėse, Vilniuje, Dėkoju iš anksto Laba diena Na ką, aš pati lankiau šitą mokyklą, tai galiu pasakyti tik daug gero. Labai šauni mokykla, šilta atmosfera joje Šiaip apie ją nemažai parašya atsiliepimų. Jei neklystu, net atskira tema sukurta
Labas rytas,
uzsiraseme i Genio pradine mokykla. Esu prisiklausiusi kad labai gera mokykla, gera vieta ir mokytojos geros ir pan. Bet labiau domina kokios rinkliavos populiarios toj mokykloj ir kokia mokytoja pasirinkti. Gal kieno vaikas eina i 4 klase siais metais ir galetume visokia informacija pasidalinti.
Sveiki,
gal kas gali ka nors gero ar blogo pasakyti apie ''Lietuviu namus''. Ar mokosi ten kieno nors vaikuciai?
Sveikos mielos mamos!
Prasyciau info apie "Ziburio" pradine mokykla (Tuskulenu g. 30). Ruosiuosi ten leisti savo sunu. Noriu suzinoti kokios bus pirmokeliu mokytojos. Gal kas zino ir galetu rekomenduoti. Busiu labai dekinga uz visa suteikta info.
Mano sunus baigia Genio mokykla, nemokejau ne lito, kad priimtu. Mokykla esu patenkinta, geri pedagogai, jokiu incidentu per 4 mokslo metus nebuvo. Liuks mokykla.
QUOTE(Vilyte @ 2006 01 06, 22:13) Dar kartą labai prašau, kas galit, suteikit kokią nors info apie Volungės ir P.Mašioto pradines m-klas. Šiaip čia labai gyrė P.Mašioto, bet dabar girdėjau, kad jie labai "pasikėlė", sunkiai priima vaikus iš kitų rajonų - tiesiog pastaruoju metu sulaukiau nekokių atsiliepimų. Todėl labai domintų Volungės m-kla. Mano dukra lanko Volunges prad m-kla.Didziausias pliusas-praktiskai kieme.Bet jei buciau zinojusi,tai buciau neleidusi i sia m-kla Pirmiausiai,tai ponia DIREKTORE Valgykla ir maitinimas-TRAGISKAS.Vaikas praso kad tik neliepciau ten pietauti,nesasi is namu.Pastoviai vaikai apsinuodija,ta paliudijo ir musu gyd,kuri dirba Antakl.klinikose. Nu vnz vardinciau ir vardinciau....Bet kazkaip radom kompromisa,dukra ne problematiska,aciu Deivui pakeite anglu kl mokytoja,aukletoja nebloga,maitiname namie susirado fainas drauges,tai taip ir susitaikem....Kas turi pasirinkima,tai Volunges NEREKOMENDUOJU QUOTE(egl@ @ 2006 03 10, 16:12) Labai ačiū tau, egl@ Mus jau galima sakyt priėmė į P.Mašioto m-klą Tas rajonas (Žirmūnuose prie Hiper RIMI) apsistatė naujais namais, todėl ir mokykla pasidarė labai paklausi. O kadangi pirmenybė yra rajono vaikams - kitiems sunkoka ten pakliūti, nebent yra kokia "pateisinama" priežastis. Mūsų atvejų tėvelis dirba prie Hyper RIMI - tai mums pakeliui. QUOTE(egl@ @ 2006 03 10, 14:12) Mano dukra lanko Volunges prad m-kla.Didziausias pliusas-praktiskai kieme.Bet jei buciau zinojusi,tai buciau neleidusi i sia m-kla Pirmiausiai,tai ponia DIREKTORE Valgykla ir maitinimas-TRAGISKAS.Vaikas praso kad tik neliepciau ten pietauti,nesasi is namu.Pastoviai vaikai apsinuodija,ta paliudijo ir musu gyd,kuri dirba Antakl.klinikose. Nu vnz vardinciau ir vardinciau....Bet kazkaip radom kompromisa,dukra ne problematiska,aciu Deivui pakeite anglu kl mokytoja,aukletoja nebloga,maitiname namie susirado fainas drauges,tai taip ir susitaikem....Kas turi pasirinkima,tai Volunges NEREKOMENDUOJU O kaip ten mokytojos? Gal gali kokia parekomenduoti, ar jos taip pat tragiškos? QUOTE(Alchemie @ 2006 01 05, 19:52) Gal kas zinote ar yra logopede Filaretu pradineje ir Volungeje? Ir dar, ar Volungeje yra galimybe mokytis anglu kalbos? Siaip Filaretai man labai tiktu, bet ta vokieciu kalba Mano dukra mokosi Filaretų pradinėj. Logopedė yra, žinau, nes keli vaikai iš klasės lanko. O dėl anglų kalbos tai irgi gerai - nuo šių ar kitų metų bus galima rinktis pagrindinę kalbą: anglų arba vokiečių
Labukas
O kas nors gyvenantis Zirmunuose galetu patarti i kokia mokykla leisti vaika? Aciu. QUOTE(Reklamiste @ 2006 03 15, 10:20) Mano dukra mokosi Filaretų pradinėj. Logopedė yra, žinau, nes keli vaikai iš klasės lanko. O dėl anglų kalbos tai irgi gerai - nuo šių ar kitų metų bus galima rinktis pagrindinę kalbą: anglų arba vokiečių Aciu Mums dabar tai visai salia namu ir pagrindiniu gatviu nereikes pereidineti, bet planuojame statyti nama ir tada busime Baltupiuose, taigi teks vezioti vaiki Beje, gal zinote, tos minetosios geros mokytojos Kristina ir Inga, gal nuo 2008 ims maziukus nuo pirmos klases? QUOTE(Alchemie @ 2006 04 17, 10:34) Aciu Mums dabar tai visai salia namu ir pagrindiniu gatviu nereikes pereidineti, bet planuojame statyti nama ir tada busime Baltupiuose, taigi teks vezioti vaiki Beje, gal zinote, tos minetosios geros mokytojos Kristina ir Inga, gal nuo 2008 ims maziukus nuo pirmos klases? Po Filaretu dauguma vaiku eina i Vileisio pagrindine, veliau ir i gimnazija. Tavo vietoje leisciau ten, kur dabar patogiau - ateity matysit, ar verta vezioti, ar geriau pereiti kitur. Pirmos klases jau yra komplektuojamos, tai gali eiti ir susipazinti su busimomis mokytojomis. Kol yra vietu, klase galima pasirinkti - paskui nebus galimybiu. |