Maciau as pirkti tokiu panasiu i cipsus trikampiuku, tik storesniu, naces atrodo vadinasi, ten Byvis su Teslagalviu jas vago
Mergaites,
Maciau as pirkti tokiu panasiu i cipsus trikampiuku, tik storesniu, naces atrodo vadinasi, ten Byvis su Teslagalviu jas vago
jei tikiesi, kad tai bus bulvinis cipsas - tai neskanu.
Man jie skaniausi be nieko, o siaip tai buna prieskoniu skyriuosi jau gatavu padazu stiklainiukuose arba pokeliuose sausu prieskoniu, kuriuos reikia maisuti su grietine ir pan. Kazkada SavamKampe juos atnesdavo pasildytus mikrobangeje su ishlydytu suriu - irgi visai nieko.
labai labai skanu
valgom dviem būdais: 1. su salsa (šiaip namine , bet gal ir parduotuvine nieko 2. naminiu čili , tik dar plius kraštuka grietinės kartu uzkabini QUOTE(Onora @ 2005 04 06, 14:42) Įdomi idėja Man iki to Savo Kampo labai jau toooli, paaiškink, kad loska.
Šiaip jau kokio parmedžiano ar kitokio kieto sūrio galima užtarkuoti ar užbarstyti ir į mikrobangę
labai skanu ir pakepinto faršo idėti, sūrio ant viršaus ir į orkaitę trumpam
QUOTE(Amalia @ 2005 04 07, 10:23) Įdomi idėja Man iki to Savo Kampo labai jau toooli, paaiškink, kad loska. tiesiog uztarkuotas suris kaip ant keptos duonos ir fsio QUOTE(Onora @ 2005 04 06, 14:42) o siaip tai buna prieskoniu skyriuosi jau gatavu padazu stiklainiukuose arba pokeliuose sausu prieskoniu, kuriuos reikia maisuti su grietine ir pan. Būtent taip man jie skaniausi
o man tai naces net labiau patinka nei bulviu cipsai, ir kazkaip jau pripratau kad jie kietesnis nei kiti
Aš juos labai mėgstu.
Skanu valgyti su tepamu sūriu, kaip mini sumuštinukus.
Labai skanu (mano šeimynai ir mūsų draugams) su Santa Marijos prieskoniais, kuriuos reikia išmaišyti su grietine (geriau liesesnė) arba jogurtu. Gaunasi toks niam niam padažiukas
Dar prie ju galima pasidaryti surio padaza,jum reikes'
velveta surio,1skardines cili su pupelem,1skardines cili be pupeliu ir farso,farsa pakepini su svogunais ,tada i puoda sudedi farsa ,cili ir velveta reik ,kad viskas susiltu,suris istirptu,negalima uzvirt,todel geriausia naudoti puoda kuris pats syldo,nustatai ant vidurines temperaturos ir tegu sila po truputi.Tas padazas valgomas karstas,nes atsala ir uzstingsta suris,neskanu.
oi miarginos a kur parduotuvėje tų nachių reikai ieškoti?
Kažkaip labai jau suviliojo tie padažiukai jūsų rekomneduoti, labai jau norisi paskanauti..
prie čipsu paprastų, o padažų pirktinių, tai aš neradau.
Padazai skanus pirktiniai pvz su suriu, ar mexikietiskas buna prie ketcupu dazniausiai, bent Maximose
Skanu ir su laimo sultim (zalia citrina), apslakstai sultimis ir
O kažin kaip visi šie padažiukai su lietuviškais taleriais skanautūsi? A?
as tokius cipsus valgiau su varske, n labai skanu buvo
As tai taip darau padaza (nu nelabai padazas, guakamole ar pan. vadinasi).
Reikia prinokusio avokado, ji reikia su sakute sutrinti i vientisa mase, i ta mase sudedame l. smulkiai supjaustita pomidora ir maza svoguna galima ir isspausta/sustrinta cesnako skiltele. Tada reikia pipiru ir druskos pagal skoni ir truputi citrinu sulciu ir viska ismaisyt. Mums l . patinka. Tada cipsus sudedame i mikrobangine ar orkaite kad susiltu. Tai l. skanu ir geresnis padazas nei pirktas ir dar be konservantu ir t.t
o tiktų padažas iš majonezo, tarkuoto olandiško sūrio, česnako ir grietinės?
panašiai valgiau pas draugę
na visu pirma, tai Nachos, o ne naches. mano draugas dirbo meksikieciu restorane, kuris pagal ta patiekala buvo pavadintas. tradicinis receptas: nachos apibarstomos tarkuotu suriu ir kisamos i mikrobangu krosnele/orkaite. pasildoma, kol issilydo suris. uzdedama siek tiek salotu,guacamole, salsos bei grietines.
Būtų visai neblogai išbandyti čia jūsų išvardintus padažiukus, jei tik žinočiau kurioje parduotuvėje ir kuriame skyriuje Nachos galima įsigyti. Su vyru Nachos pirmą kartą ragavome kuomet buvome Cinamon kinoteatre, abiem labai patiko, tačiau paieškos parduotuvėse buvo nesėkmingos...
QUOTE(brankapliusdu @ 2006 05 20, 09:49) na visu pirma, tai Nachos, o ne naches. mano draugas dirbo meksikieciu restorane, kuris pagal ta patiekala buvo pavadintas. tradicinis receptas: nachos apibarstomos tarkuotu suriu ir kisamos i mikrobangu krosnele/orkaite. pasildoma, kol issilydo suris. uzdedama siek tiek salotu,guacamole, salsos bei grietines. Originalus pavadinimas Meksikoje yra NACHOS. Jei jau lietuviname, tai tikrai ne naches bus Gaminama (je neperkamos gatavos parduotuvėje) iš kukurūzinių tortilijų, kurios supjaustomos trikampiais ir kepamos aliejuje kol tampa auksinės ir traškios. Apvoliojamos smulkiai tarkuotame sūryje (Chihuahua arba Manchego), ir įdedama trumpam į orkaitę, kol sūris pasilydo. Gaminamas padažas: pomidoras apverdamas, sutrinamas mikseriu su kelais Serano pipirais, šaukšteliu aliejaus, kelias kmynais, atskirai faršas pakepamas, viskas sumaišoma. Prie viso to, žinoma, guakamolė ir jų trintos pervirtos pupelės Čia kino teatruose nachos masiškai gaminami - kaip popcornas, tokiose stikloinėse dežėse
pirmakarta apie tokias nachos girdziu,
Va ir aš girdėjusi esu,ns bet pirkti tai dar neteko matyti.Reikės tuomet "MAXIMOJE" pažiūrėti prie čipsų,gal kartais ir "IKI" būtų.Taip smalsu paragauti.O kažkokie kur dabar reklamuoja čipsų padažai,gal ir tiktų
Jau radau kur Nachos galima įsigyti ir jumi visom galiu pasakyti. Aš pirkau "Rimi" prekybos tinkle. Mačiau ir "IKI parduotuvėje. Tik "Nachos" netupi viename skyriuje su čipsais.. IKI parduotuvėje buvo atskiras skyrius pavadinimu "Egzotika"...
Nachos maximoje surandami skyriuje prie makaronu, miltu ir kruopu, bent jau Panevezyje
o valgyti skaniausia su pirktiniais padaziukais- salsa ar surio padazu, ieskoti reikia prie kecupu O siaip skaniau nei bulviniai traskuciai ir kazkaip nera to jausmo, kad riebu butu kaip su traskuciais buna ir prie alaus liuks
o aš tepu "kąstinį" ant jų. Yra parduotuvėse toks kaip varškytės indelis. Ten ir yra varškė su česnaku ir dar kažkokiais priedais. Mums labai patinka.
As valgiau labai gardzia uzkanda prie alaus butent is tokiu cipsu, pagaminta draugo is Kanados. Is pradziu net nesuvokiau, ka ant stalo padejo, bet kadangi tas krepsininkas puikus virejas, tai isdrisau valgyt....Tie cipsai buvo apibarstyti suriu, farsu, paprika, truputi prieskoniu ideta ir ttruputi pakepta orkaitej. Skonis nerealus, net dabar seile nutiso, nors as alaus visai nemegstu, ale viena is meiliu dabar prisiminiau ir net silpna pasidare. Ot velnias, gal be reikalo as ta tipeli palikau
Su čili sriuba labai skanu..
QUOTE(boruze157 @ 2008 01 10, 17:48) O siaip skaniau nei bulviniai traskuciai ir kazkaip nera to jausmo, kad riebu butu kaip su traskuciais buna Man ir visuomet atrodė, kad tai labai sveikuoliški "čipsai", bet kad juose kalorijų ne ką mažiau nei tradiciniuose, nors žinoma, ne visiems tai aktualu Aš kai pirmąkart paragavau, pagalvaojau, fuuuui, kas čia per kartonas (nes lyginau su bulviniais), po to kažkaip antrą kartą krimstelėjau - pagalvojau, kad gal ir nieko, o kai trečią kartą paragavau - supratau, kad aš juos mėgstu QUOTE(brankapliusdu @ 2006 05 20, 10:49) na visu pirma, tai Nachos, o ne naches. mano draugas dirbo meksikieciu restorane, kuris pagal ta patiekala buvo pavadintas. tradicinis receptas: nachos apibarstomos tarkuotu suriu ir kisamos i mikrobangu krosnele/orkaite. pasildoma, kol issilydo suris. uzdedama siek tiek salotu,guacamole, salsos bei grietines. dar visa tai galima paskaninti juodomis pjaustytomis alyvuogemis ir jalapenos pipiriukais
reiks paragaut to skanesto
Nors as asmeeniskai nesu ju megeja, bet kartais gaminame taip:
ant lekstes pridedi naachos tda ant virsaus dedi cesnako padazo (giretine ir ispausts cesnakas), kepinto mesos farso, avokado, smulkiai pjaustytu agurku ir pomidoru, svoguno ir surio. Tik valgyti sudetinga, nes viskas krenta, todel visa tai dazniausiai dedu ant tortilijos ir ja suvyniojus skaniai sau kertu, kad net ausys linksta. niam niam. Kavinese daznai patieka nachos leksteje, du indeliai su salsos padazu ir su cesnako padazo, agurkas, morkos ir suris, supjaustyti lazdelemis. o dar esu maciusi jog apdeda nachos tiesiog tarkuotu suriu ant virsaus oregano ir i orkaite ar mikro.
skaniai skamba
jeeetus seile nutyso
Nacos galimas nusipirkti prie cipsu
Ant kepima skardos paberti sluoksni nacos cipsu, uzpilti salsa (galima nusipirkti padazu skyriuje), ant virsaus uzberti tarkuota Cheddar surio. Viska deti i ikaitinta orkaite ir kepti, kol issilydys suris
mano firminis, visada per vakarelius susivalgo: as perku gatava salsa padaziuka 1 induka (bet galima ir pasigaminti) ir pusia pakelio grietineles surio
Papildyta: dar darau salotas su vista, pomidoriukais, icebergo salota raudonuoju svogunu fetos ar kitu suriu ir nachos. ar siaip ko primakaloju
nu va darprisiminiau: pamirkau vistytes filiukus i kiausinio ir pieno plakini ir i sutrupintus smulkiai nachos ir kepu orkaiteje kol vista iskepa tada uztarkuoju surio ir patiekiu su salsa ar guakamoles padazu grietine
Susitaupyk pinigu, nuvarai y iki.
eini prie makaronu, turi buti toks popierinis juodas siluetas(nezinau kaip rasyti sita zody)pasiemi BRANGU Padara "Cheddar cheese Dip" , pasiemi nachos , salt , arba cheese skonio. valgyk:D [man 11 metu bet tai yra SKANUUUUUUUU] :DDDD
kazkada per gimtadieni svecius vaisinau, tai patiko sveciams, bet man tai nelabai
|