ULTRA VIOLET
2010 11 12, 02:47
QUOTE(SuperMama @ 2003 03 28, 10:02) Siandien mano beveik 5 men. dukrele nukrito nuo lovos. Nukrito ir trenkesi pakausiu i grindis. Issigando, uzsigavo ir pradejo verkti. Ne maziau issigandau ir as. Aisku iskarto pradejau raminti ir uzdejau ant pakausio slapia salta ranksluosti. Paskambinau savo pediatrei. ji pasake, kad jei per 24 val. prades vemti, bus mieguista, tada reikes atvaziuoti echoskopijai. O jei ne, vadinasi, viskas gerai. Jau po poros minuciu mazyle nusiramino ir pradejo guguoti. O as iki siol jauciu kalte ir akmeni ant dusios, kad buvau tokia neatsargi ir aplaidi. Neveltui gi gydytojai sako niekada nepalikineti vaiku be prieziuros ne sekundei. Taip kad mamos dabar ir jums sakau ta pati: Nepalikite mazylio be prieziuros ant lovos! Jis TIKRAI gali nukristiP.S Tai vat tokia as Supermama. Net geda buvo pasakoti. :   vat ir mums tas pats... dabar stebesim sias 24 val.  gerai kad bent jau radau sia tema ir siek tiek aprimau, nes maniske is pradziu reke o paskui nurimo, pasijuoke, uzmigo dabar, o as bijau  nezinau ka daryti...
Ingushko
2010 11 21, 11:30
Ir mum atsitiko situacija,mergytei 1m8mėn nuslydo ar pakrypo no laiptelio, kojytę užsigavom. Bet nei mėlyna, nei sutinus, čiupynėjam kojytę, sukiojam į visus šonus, ant puoduko sėdint trepsim, o nesistojam. Net nebežinau ką daryti? Ar galėjo būti šitiek išgąsčio, kad nebenorėtų vaikas stovėt ? KĄ daryt? važiuot į traumpunktą?
sveiki, mano sūnelis 5 mėn. užvakar nukrito nuo lovos, aukštis 50 cm. Gulėjo ant pagalvės, žiūrėjo į televizorią ramiai gulėdamas, tik nubėgau i virtuvę įspilt arbatos, girdžiu bumpt ir riksmas.. Jeeeezau!!! Bėgau net prabuksuodama į kambarį, žiūriu mažylis guli ant veidelio ir klykia.Visas kūnas man nutirpęs iš išgąsčio buvo.Staigiai pakėliau savo mažylį nuo grindų (kas bjauriausia,kad kaip tik su aktyte trenkėsi laminatą, o likusiu kūneliu krito ant kilimo), apžiūrėjau veidelį - ant kaktytės raudona, o nosytės kaip supratau nesusitrenkė. Maniau kad ant kaktos bus mėlynė.Tai visą vakarą stebėjau savo vaikutį, nebuvo mieguistas, buvo judrus. Kitą rytą paraudonavimo ant kaktytės nebebuvo likę nei žymės. Naktį mažylis miegojo gerai, tačiau jau kitą dieną jis pastebėjau dieną mažiau miegojo, sunkiai užmigo,prieš tą įvykį su užmigimu nebuvo jokių problemų, užmigdavo greit ir netgi nereikdavo nešioti. Taip pat pastebėjau,kad pasidarė irzlesnis. Kažin ar čia sutapimas ar tikrai įtakojo galvytės sumušimas?? Labai negera dar ir dabar šidy,kad sužalojau savo vaikutį.
QUOTE(Laola @ 2012 01 31, 15:35) sveiki, mano sūnelis 5 mėn. užvakar nukrito nuo lovos, aukštis 50 cm. Gulėjo ant pagalvės, žiūrėjo į televizorią ramiai gulėdamas, tik nubėgau i virtuvę įspilt arbatos, girdžiu bumpt ir riksmas.. Jeeeezau!!! Bėgau net prabuksuodama į kambarį, žiūriu mažylis guli ant veidelio ir klykia.Visas kūnas man nutirpęs iš išgąsčio buvo.Staigiai pakėliau savo mažylį nuo grindų (kas bjauriausia,kad kaip tik su aktyte trenkėsi laminatą, o likusiu kūneliu krito ant kilimo), apžiūrėjau veidelį - ant kaktytės raudona, o nosytės kaip supratau nesusitrenkė. Maniau kad ant kaktos bus mėlynė.Tai visą vakarą stebėjau savo vaikutį, nebuvo mieguistas, buvo judrus. Kitą rytą paraudonavimo ant kaktytės nebebuvo likę nei žymės. Naktį mažylis miegojo gerai, tačiau jau kitą dieną jis pastebėjau dieną mažiau miegojo, sunkiai užmigo,prieš tą įvykį su užmigimu nebuvo jokių problemų, užmigdavo greit ir netgi nereikdavo nešioti. Taip pat pastebėjau,kad pasidarė irzlesnis. Kažin ar čia sutapimas ar tikrai įtakojo galvytės sumušimas?? Labai negera dar ir dabar šidy,kad sužalojau savo vaikutį.   pirma - jūs nesužalojot, antra - nukrito, ačiūDie, ant kaktos, ne ant pakaušio, trečia - jums pačiai bus ramiau, jei parodysit vaikutį gydytojui.
kriste85
2012 01 31, 15:50
QUOTE(Laola @ 2012 01 31, 17:35) sveiki, mano sūnelis 5 mėn. užvakar nukrito nuo lovos, aukštis 50 cm. Gulėjo ant pagalvės, žiūrėjo į televizorią ramiai gulėdamas, tik nubėgau i virtuvę įspilt arbatos, girdžiu bumpt ir riksmas.. Jeeeezau!!! Bėgau net prabuksuodama į kambarį, žiūriu mažylis guli ant veidelio ir klykia.Visas kūnas man nutirpęs iš išgąsčio buvo.Staigiai pakėliau savo mažylį nuo grindų (kas bjauriausia,kad kaip tik su aktyte trenkėsi laminatą, o likusiu kūneliu krito ant kilimo), apžiūrėjau veidelį - ant kaktytės raudona, o nosytės kaip supratau nesusitrenkė. Maniau kad ant kaktos bus mėlynė.Tai visą vakarą stebėjau savo vaikutį, nebuvo mieguistas, buvo judrus. Kitą rytą paraudonavimo ant kaktytės nebebuvo likę nei žymės. Naktį mažylis miegojo gerai, tačiau jau kitą dieną jis pastebėjau dieną mažiau miegojo, sunkiai užmigo,prieš tą įvykį su užmigimu nebuvo jokių problemų, užmigdavo greit ir netgi nereikdavo nešioti. Taip pat pastebėjau,kad pasidarė irzlesnis. Kažin ar čia sutapimas ar tikrai įtakojo galvytės sumušimas?? Labai negera dar ir dabar šidy,kad sužalojau savo vaikutį.   Sveika,aš suprantu tavo jauduly,mano mažajai buvo šeši menesiukai,ją pasodinau į nešiojamą kėdutę,pastačiau ant kilimo ir nuėjau pasiimti tašės o ji kažkaip pasisiubavo ir iškrito su visa kėdute ant žemės.norėjau ir į greitąją vežt visur bet nieko,kaip ėjo taip ir praėjo viskas.biški lupytę susikando dauk verkimo buvo...o po šio įvykio irgi užmigo greit gal dėl verkimo nežinau...bet jei nebuvo trumpam be samones jei kita diena neveme tai vadinasi smegenu sutrenkimo nėra.
QUOTE(Ūla @ 2012 01 31, 16:49) pirma - jūs nesužalojot, antra - nukrito, ačiūDie, ant kaktos, ne ant pakaušio, trečia - jums pačiai bus ramiau, jei parodysit vaikutį gydytojui. Aš irgi iškart po to pagalvojau,kad laimei,jog vaikiukas ne ant pakaušio nukrito.. Jetau jetau, pakaušį susitrenkus galima netekt regėjimo. O kūdikio kauliukai gi tokie dar trapūs.. Nevėmė sūnelis, ir judrus kaip ir seniau buvo tą vakarą po to įvykio . Tik buvo sušilęs, suprakaitavęs, turbūt dėl to ,kad labai ir pats išsigando ir klykė kiek jėgų turėjo .. Sakote gydytojai pasirodyti, bet šiandien jau praėjo antra diena, gausiu juodai pylos nuo gydytojos, ir turbūt nieko nebenustatys kai tiek laiko praėjo  Žinoma, vaiko sveikata svarbiausia pasaulyje, o ne tai ,kad "gausiu pylos nuo gydytojos" . Dabar jau pasiruošiau pledą ant grindų, jei kur išeinu, vaiką ant grindų paliekų ir taip darysiu visada.
kristule666
2012 02 03, 16:03
mes tai ant ciuzinio iki 1,5 gulim. Ir taip su treciu. Bet nors traumu nera, ramiai gali ropineti, palieku miegoti ramiai.
greater
2012 02 11, 13:30
Mano mažasis buvo iškritęs iš automobilinės kėdutės, kuri stovėjo ant rašomojo stalo, jam buvo apie 4 mėn.  Vyresnėlė sėdėjo piešė, ėjau į WC ir paprašiau jos pabūti su broliu, nieko blogo nepagalvojus kėdutę užkėliau ant stalo ir nuėjau. Nenupasakosiu to jausmo, kurį jaučiau išgirdus bum ir kaip bėgau į kambarį  Kadangi mažius dar nei sėstis pats bandė, nei ką aš jo paprasčiausiai nesegdavau  Vyresnėlė sugalvojo pakalbint broliuką ir matyt per daug palenkė kėdutę į save, ko pasekoje brolis ir persisvėrė  Ačiū D. kad viskas baigėsi gerai, atsipirkom tik nedidele kraujosruva ant žanduko, nes matyt ant jo ir krito
Manajai dabar 9 su puse men.Jei palieku ant grindu,tai visad kur nors isikibusi stojasi,bestovedama griuna ant grindu ir dazniausiai ant galvytes  ir tas gan daznai,labai bijau kad nuo tokio dazno kritimo ant galvytes nebutu pasekmiu
simonalka
2012 02 26, 17:57
visko nutinka .. bet gerai, kai viskas gerai baigiasi.. maniškis tai naktį miegojo su manim lovoj, tai išsirideno ir nukrito, bet gerai, kad galvytė krito ant crocs šlepečių (amortizavo guma).. tai net neverkė..
|
|