Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas nukrito!
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pastaba
Manau daugeliui yra taip buve. Nusiramink. Ateity busi atidesne. Mano pirmagimis irgi yra nekart krites nuo lovos. Dziaugiuosi, kad pasekmiu nebuvo. Vaikiukai daznai griuva, kliuna. Prades vaikcsios, parsides nauji guzai, nauji kritimai.
Kuzia
Buvo ir pas mus toks "salto morgana" biggrin.gif . Nieko - sveikos, gyvos biggrin.gif .
Rasma
Jo, turbūt kad nors sykelį, tai buvo nutikę visiems tėvams wink.gif
Mano draugė, kuri turi antrą, man pavesdama pažiūrėti jos mažąją, kol ji kažką padarys, pasakė "žinau, kad bus laikas, kada ji vis vien spės nusirident nuo lovos, bet tegu ne šiandien".

Mums su tėvu irgi tokia bėda buvo. Labai pergyvenom, staugėm vienas ant kito už žioplumą, kaltinom ir skambinom visais varpais..tiesa, vaikas vėliau jautėsi gerai, nevėmė, nebuvo pakitę vyzdžiai, tai pas gydytojus nelėkėm ir jų nekvietėm.
Vaikas sugebėjo persiverst per kalną pagalvių, nes jomis buvo apkamšytas, kad neiškristų iš mūsų miegamojo lovos. Aš nuėjau buteliuko paimt, o tas didelis ir garsus bum (grindys medinės) ir klaikus ryksmas..gavau šoką..dukrelei buvo apie 5 mėn.
trola
ir mums taip buvo, kai vaikis 5 men. buvo. nuciuoze nuo lovos zemyn galva blink.gif issikvietem greitaja, patikrino, net guzo nebuvo smile.gif taip, kad nepergyvenk, viskas bus gerai wink.gif tarp kitko, siandien vel burbulas nuo lovos nusliuoge blink.gif as dar miegojau, o jis atsibudo ir nuvare ten kur jam reikia...
mažulka
Mano vaikai abu yra "n" kartų kritę ir iš lovų, ir iš savo lovyčių. Svarbiausia, kad ne mažyliukai kai buvo, o virš metų, per mandrumą kaip sakant. Ir saugok nesaugojęs, niekas nepadeda. Tačiau aš nei gydytojo kviečiu, nei pati į ligoninę vaiką apsikabinus lekiu. Tiesiog stebiu vaiką ir tiek. wink.gif Kol kas viskas baigdavosi gerai, be pasekmių. Ta prasme nereikėjo mums medikų pagalbos. biggrin.gif
zanet
As kadangi savaji 2.gif dar saugiai pilvelyje nesioju, tokios patirties neturiu. Tik va zinau, kad mane pacia sesuo is vezimelio ismetusi netycia buvo. Bijojo mamai prisipazinti, tai niekas nieko ir nepastebejo. Na, tiesa, uzaugau siek tiek trenkta laugh.gif
Jurgytė
Nukritimas nuo lovos man atrode menkniekis, nes mano aukselis nukrito nuo daug auksciau ir ne ant kilimo. Beprotiskai issigandau, lekem i Klinikas, bet aciu Dievui, lyg stebuklas, maziukei nieko nebuvo tik dvi mažos melynes ant pakausiuko. Jai irgi buvo 5 men. Pastebejau daugumai tokiu metu maziukai krenta, nes tada buna tik pradeje vartytis ir mamos, matyt, dar neiprate. Gydytoja sake, kad tokiu maziu kauliukai dar minksti, todel mazai kam luzta ar pan. Pergyvenau ir save kaltinau labai ilgai. Verkdavau kas vakara. Po to sugedinau save, kad turiu dziaugtis laiminga pabaiga ir savo asaromis "nevaryt Dievo i medi", o dekoti jam.
Visoms linkiu, kad pirmas vaikucio kritimas butu laimingas ir paskutinis.
anna
maniske irgi buvo 5 menesiu,kai issirideno is musu lovos,buvo pradejus neseniai vartytis,tai kad nespejau sugaut sad.gif
aisku as apsizliumbiau baisiausiai,kaltinau save nerealiai,bet aciu Dievui pasekmiu jokiu nebuvo,pas gydytojus nelekem,tik paskambinom vyro broliui (jis seimos gydytojas),tai tas nuramino ir pasijuoke net is musu,sake kad buna vaikai iskrinta is 2-3 auksto ir nieko neatsitinka unsure.gif ..sake,kad pati gamta yra sutvarkius taip maziukus,nes jiems daznaitokiu nelaimiu atsitinka
o dabar maniske,vos ne kasdiena koki guza isitaiso,nes jaupati visur lenda,stojas,po to uzsimirsus pasileidzia ir buna bum,bet as kazkaip jau pripratau ir nebepergyvenu,tik ziuriu,kad nebutu jokiu astriu kampu kur ji galetu krist
tiesiog atsarga gedos nedaro,saugok vaikuti,bet del to kas atsitiko tikrai nebepergyvenk,viskas baiges gerai ir reik tik pasimokyt is tos klaidos,kad nesikartotu ateity rolleyes.gif
LARA
nuosirdziai dekoju jums mamytes,dar ir dabar save kaltinu durnai jauciuosi kazkaip liudna sad.gif zinau reikia dziaugtis kad gerai baiges bent jau taip manau po to ir linksmute nei veme nezinau gal dar pasireiks ryt ar poryt sad.gif sad.gif
Beproto isigandau ir juk zinojau kad ji tokia jau guvi sukiojasi ir panasiai o mat norejau nufotografuoti savo saules spinduleli 2.gif doh.gif ir kaip mat ji nusirideno baisu net prisimint.....dabar ji sau saldziai miega smile.gif [COLOR=blue]
blondine
Maniske irgi pora kartu buvo nusiritusi nuo lovos ir nieko... Lova tai neauksta. Bet drauges sunelis net nuo skalbimo masinos nusliuoge zemyn galva ant plyteliu. Veze i klinikas, tyre, tai gydytojas net nepatikejo, jog jis krito. Nes visiskai nieko nerado. Turbut angelai tiems maziukams pagalveles pakisa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Alesia
Mums irgi taip buvo ir ne karta doh.gif , bet nieko thumbup.gif . Dabar moka pati nulipt clap.gif
SuperBaba
Mano mazius dar mazas, todel nespejo nusirydent neikarto smile.gif , bet vat mama mano pasakojo, kas koja supo vezymuka (jame buvo mano brolis), pati guledama knyga skaite ir, kad suptelejo laugh.gif vezimukas apsiverte, brolis nuskrido is jo ant zemes laugh.gif nu ir ka? ogi ta,kad dabar labai protingas biggrin.gif vis juokaujam , kad kartais reikia paskraidyt rolleyes.gif
Nestis
Mano sunelis skrido is vezimelio budamas 3 menesiu. As pasitraukiau ismesti pamperiu i siuksliu deze uz dvieju metru, o tuo tarpu dvimete sesute nutare pasupti ir apverte vezimeli. Na bet dabar jam trys metai, augam sveiki ir protingi. O traumu dabar turim daug didesniu ir baisesniu ir krentam nuo daug didesniu auksciu jei tik mama uzsisuka. Zinoma kiekviena karta pergyvenu, puolu i panika, bet visuomet pastebeti nespeju, nes ir pries savaite, kol maziausiai keiciau pamperi, tai mano berniukas i lauka pro langa islipo, aukstis lango 1,5 metro, kai jo ugis vos 1 metras. Visa laime sekmingai
Derra
O mano mazyle iskrito is vezimelio, kai jai buvp 7 menesiai, ji atsistojo vezimelyje ir krito, net nespejau pagauti, nors buvau visai salia, tik nusisukau sudeti daiktus i krepsi, kadangi turejom isvaziuoti, pradejo is nosies begti kraujas, labai issigandau, labai verkiau, bet tas kraujas tai buvo tik nuo idreskimo, matyt, krisdama mazyle isidreske i vezimeli kur nors, o siaip jokiu paskemiu nebuvo, net neverke labai, bet dar po siai dienai daznai sapnuoju ta momenta kosmaruose, nes tai ivyko mano akyse.
tany
Dėja mes ir be kritimo nuo lovos neapsiejom:)TAda aišku nebuvo taip juokinga.
Rėkiau kaip išprotėjus ir dar labiau vaiką išgasdinau. Sakiau vežam į ligononę, o vyras sako nenusišnekiek, dar kris ir kris.Taigi likom namuose ir aš iškart literaturos skaityti, kai ką daryti. Paskaičiau, kad reikia stebėti pirmas 6 val.
Taigi net vaikui nedaviau miegot ilgai pamiegojo valanda ir sakiau einam žaist(nors jau buvo link nakties)nes perskaičiau negerai jei ilgai miega.
Tai tokia mūsų patirtis.O kritom visai neseniai, tiesiai ant galvos.
Lee
Mano leliukas dar mazas, bet as jau nuo pat gimimo visus mustruoju, kad nepaliktu vieno neatsargiai paguldyto, nors ir kelioms sekundems. Vyras sako, kad man paranoja.. Ta paranoja, aisku ne be priezasties. Mano senele kudikysteje nukrito nuo lovos ir klausa prarado. Todel nenumokite ranka i kritimus ir stenkites , kad ju kuo butu maziau...
SANTA
Mano irgi metuku laiko persisvere per lovyte ir iskrito.Namuose buvo tragedija!Ne tiek nuo kritimo mano leliukas issigando ,kiek nuo mano rekimo.Vistiek iskvietem greitaja ,kad apziuretu.Isveze i klinikas ,nors ir nebuvo nejokio guzelio ,padare nuotraukyte.Aciu dievui viskas gerai..Dabar savo pupos nepalieku vienos nei minutei.
Juk pasitaiko visko ,kitas krenta ir nieko,o gali but ir rimtu problemu.Geriau po kritimo parodyti gydytojam ,juk maza kas.Ir paskui paciam ramiau
Žilvinė
Negriuvus, nekritus vaikui nesusiformuos jam savisaugos instinktas, tad kitaip neimanoma.
musmere
Mes turbut busim patys jauniausi "krituoliai". Mums dar tik 2.5 men., o siandien pirma karta vaikis pats apsiverte ir nukrito nuo lovos ant galvos sad.gif Vezem pas gydytojus - jokiu luziu, nei guzo, nei melynes. Dabar stebiu vaika - lygtai viskas gerai. Bet issigandau nerealiai.
trampa
oi oi mes irgi 3,5men kritom.
vai vai ohmy.gif baisu net prisiminti. nors zinau, kad vaikams dazniausiai nieko nenutinka, bet kai pamatai savo kleckuti ant zemes verkianti sad.gif sad.gif siaubas...
bet atrodo dabar auga protingas vaikis clap.gif
SANTA
QUOTE (musmere @ 2004 09 27, 14:41)
Mes turbut busim patys jauniausi "krituoliai". Mums dar tik 2.5 men., o siandien pirma karta vaikis pats apsiverte ir nukrito nuo lovos ant galvos sad.gif Vezem pas gydytojus - jokiu luziu, nei guzo, nei melynes. Dabar stebiu vaika - lygtai viskas gerai. Bet issigandau nerealiai.

Aciu dievui kad viskas gerai thumbup.gif
zarija
Sveikutes,

Baisu, kai maziukas nukrenta, bet kazkaip to neisvengem ir mes, kad ir labai labai saugojom, bet...
Pirmasis pradejo svo kritinejimu su lyg sliauziojimu, bet viskas baigesi neblogai..dabar yra sveikas ir saunus vaikas..

O vakar va turejom soka verkem visis, aisku tetis tik nusigandimu apsejo...Mano mazasis 5men iskrito is mano lovytes...atrodo tik trumpam padejau ir labai toli nuo krasto..trimetis zaide juokino maziuka o as tik spejau uzsisukti girdziu saukai : "mama mama mama brolis prieeee krasto....." ir su tais zodziais bumt ir asaros is abieju vaikuciu akiu. As ir persigandau, bet lyg va nieko kol kas...
Pamirsau paminet, kad mani 5 men sunelis puikiai vartosi, juda ir pastovi ant ketutiu keliata min, tokiu budu sugeba judeti ir pasiekti sau rupimus daukciukus...

tikuos bus viskas gerai...galvos sumusimai baisus dalykas. Mano brolis turejes nemazai smegenu sutrenkimu ir dabar ji suaugusi vyra kamuoja nezmoniski galvos skausmai

Taciau taip yra kad ne nuo visko mes apsaugosim savo mazuosius
Selena
Man jaunelis irgi ne karta yra krites.Pirma karta 6men.Tiesiog akimirkai palikau ant lovos,nors visai salia jo lovele stovejo.Ruosemes i lauka,tiesio net nepagalvojau,kad tik uzsisuksiu ir slepteles jis man ant zemes.Issigandau nerealiai,zliumbiau,kaltinau save,tokia ziopla mama.Kadangi buvo labai neramu,nors neiskilo nei guzas ,nei kraujas bego,vistiek nusitempiau i ligonine.Ten padare nuotraukyte,apziurejo.Aciu Dievui nieko nebuvo.O atejas daktaras,tik patikino,kad nei vienas vaikas nenukrites ,neuzsigaves neuzauga.Dabar maniskiui 4m.ir jis jau ne karta yra krites.Aisku kiekvienas kritimas ,kaip peiliu per syrdi.Bet ka jau padarysi buna taip vaikams,kol uzauga.
Missy
Drauge paliko suneli (4 men) ant lovos ir nuejo duris atidaryti (nes as i svecius atejau). Ir staiga girdim vaikas klykt pradejo. Ateinam, o vaikas nukrites ir atpyles guli. Labai issigandome, bet nuvezus pas gydytoju, pasake, kad smegenu sutrenkimo nera. Dabar jam jau apie 1 metukai, ir jis sauniai auga, yra sveikas. thumbup.gif
Ramunita
o mano pusseseres sunus tai ziauriai megdavo ant lovos ropinet-ant zemes neidomu ir viskas. tai ji jam ir leisdavo...o jis greiti tai neprasta isvystydavo wink.gif viena karta vos spejau pagaut uz koju,kai jis tiesiaja,ijunges visas pavaras ir savo greicio pedala issaudes iki galo vare iki lovos krasto.
o kita karta,kai puske mane pakviete virtuven padeti atnesti arbata,sausainius ir pan, pasakiusi palikti maziu viena(nieko per toki trumpa laika nenutix),tik girdim BUM ir BEEEE. alekem-o tas sedi ant zemes ir rekia...bet tai truko kelias minutes-pamate zaisla po stalu-ir davai jo pasiimt-tik vel buvo problema-po stalu netilpo atsisesti,o is po stalo listi nenorejo...
Ramunita
o va pries pora dieneliu drauges sunaitelis nukrito nuo lovos... kiek skaiciau-nei viena nesake,kad buvo kasnors blogo...tai turbut taip ir nebuna,ane? raminu drauge, pati jokios konkrecios patirties neturedama smile.gif nors ir pati ir brolis esame krite, ir puskes sunus auga kaip grybas po lietaus
aiwa
Ir mums pries pora dienu buvo tooookia nelaime cry.gif . Padejau kedute ant sofos, o pati nuejau indu plaut..Atsisuku ir matau kaip suletintam kine krentancia kedute su mano beibiuku ant grindu, tiesiai ant galvos blink.gif . Nepamenu, kaip saukstai su sakutem skriejo ant grindu, kai lekiau vaikio ''gaudyt''.. blush2.gif Nespejau..Mazius zviege ne savu balsu, o as is to soko plesiau ji is tos kedutes, visai pamirsusi, kad su dirzais prisegtas..Siaip ne taip soko busenoj surinkau vyro darbo nr., ir tik pamenu, kad islemenau, jog greit varytu namo..Kol jis vaziavo, mano galvoj sukosi daug kartu matytu pakraujavimo i galvos smegenis atveju..Maziu vezem i ligonine, ten nusiunte daryti kaukoles rentgenograma blink.gif . Dar sunervino tokia kvaisa rentgenologe, greiciausiai laborante, kuri bande man morala skaityt, kad bereikalingai cia svieciam...Jos laime, kad tuo metu buvo man nelaime, o tai... blink.gif . Zodziu, finale, viskas baiges gerai, nors streso daug blush2.gif . Dabar kartais susimastau, kad motina gamta vis delto nepamirso pasirupinti musu mazuleliais, kad apsaugoti juos nuo baisiu traumu pasekmiu wub.gif .
*valdonė*
Na kritimo nuo lovos neišvengėm ir mes.Nukrito tiesiai veiduku ant žemės ir kaktytę susitrenkė.Visa laimė , kad atsipirko tik mažu gūzeliu verysad.gif
Aš turbūt daugiau išsigandau, nei mažylis....Dabar pasimokiau ir prieš palikdama apdedu pagalvėmis thumbup.gif
Kapsė
Mano vyriausiasis irgi buvo krituolis. Pradžioj buvo labai baisu, vėliau šiek tiek ramiau. O kartą buvo juokinga : atvažiuojam vaikio pasiimti iš senelių ( buvo liepos mėnuo ir jis tik ką pradėjęs vaikščioti), žiūrim, mūsų Rokutis su kailine kepure, o senelis iš paskos vaikšto su centimetru ir suka galvą, kaip čia anūkėliui statybininko šalmą pritaikius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
*ziurkyte*
maniske pries kelias dienas ismoko kaip reikiant vartytis, tai vargas man dabar, bijau ir minutelei viena palikti... unsure.gif
mutantė
mano tai iš vežimuko ant laiptų buvo iškritus 3 mėn tai isigadau baisiai, bet pasirodo turi laimingus marškinėlius ir nesusidaužė
vajei vajei, kokių baisybių čia prisiskaičiau unsure.gif dabar bijosiu savo mažąją palikt vieną.. schmoll.gif nors mano pipiriukei irgi nelaimė jau nutikt spejo.. o ji dar tokia mažutė.. kol maudžiausi vyras kerepla ją benešiodamas i lentyną gan stipriai apsisukdamas trinktelėjo.. to baisaus trinktelėjimo išsigandus iš vonios per kokias 2 sekundes atsidūriau pas savo mažąją cry.gif .. guzas baisingas buvo iškart.. nuraminau, galvą pašaldžiau, o vakare jau net žymės nebuvo likę.. tačiau vyras vis dar dabar bijo ją ant rankų imti verysad.gif .. o ir aš į vonią viena nebeeinu, mažąją su lopšeliu ant skalbimo mašinos pasistatau...
Jurga
QUOTE(Kapsė @ 2005 04 11, 15:58)
O kartą buvo juokinga : atvažiuojam vaikio pasiimti iš senelių ( buvo liepos mėnuo ir jis tik ką pradėjęs vaikščioti), žiūrim, mūsų Rokutis su kailine kepure, o senelis iš paskos vaikšto su centimetru ir suka galvą, kaip čia anūkėliui statybininko šalmą pritaikius  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

biggrin.gif thumbup.gif
mačiau kažkuriam žurnale, kaip vaikui padarė "šalmą" iš porolono...
Maniškė, kol buvo iki 1 metų igi yra kelis kartus nukritusi nuo lovos. Bet nieko neatsitiko. Rimtų kritimų išvengėm kudikystės amžiuje. O ir ji pati labai rami buvo. Bet broliukas auga daug aktyvesnis.... Tai bus guzų turbūt daugiau unsure.gif
*Džela*
QUOTE(mutantė @ 2005 04 11, 21:13)
mano tai iš vežimuko ant laiptų buvo iškritus 3 mėn tai isigadau baisiai, bet pasirodo turi laimingus marškinėlius ir nesusidaužė
*

blink.gif blink.gif blink.gif
Nu jus tikrai laimingos.
Dusia
Mano mergiotė tai sugebėdavo iškristi iš bet kokios vietos, kur tik tekdavo jai miegoti tongue.gif Bet iškrisdavo visada tik pirmą naktį, antrą kartą iš tos pačios vietos nebekrisdavo smile.gif Nežinau, kaip jai taip pavykdavo g.gif
Net iš savo lovytės, kai jai pradėjus vaikščioti išėmėm kojūgalyje vieną strypuką, kad ryte pabudus pati galėtų išlipti, sugebėjo miegodama išsiridenti su visa kaldryte. Bet kadangi nukrito minkštai ant tos pačios kaldrytės, tai net nesureagavo ir toliau sau parpė biggrin.gif Gerai kad išgirdau per miegus, o tai būtų taip ir pramiegojusi ant žemės kaip našlaitėlė rolleyes.gif
Stone
Top, NESTATYK su lopšiu ant skalbimo mašinos!!!! Žinau vieną atvejį, kai mažiulė nukrito nuo skalbimo mašinos gulėdama kėdutėj. doh.gif Gal poros mėnesių, bet visai neaišku, kaip nukrito. Tiesiai ant plytelių!!! doh.gif Laimingai baigėsi, gal todėl kad su visa kėdute ir koks kraštas palindo po galvyte. Jau geriau ant gridų.
MyWay
o mano sesei pries keleta metu nutiko irgi nelaime. ji turejo apie 4 metukus. buvo viena palikta namie, sugebejo kazkaip atsidaryti balkona, o ten buvo deze palikta, ji ant jos atsistojo ir persisverusi nukrito is trecio auksto... doh.gif laimei, gryzau namo, kai ji gulejo ant zemes gal 10 min, nes buvo Lapkricio dienos blink.gif supratau, kad namie tv eina, sviesos dega, o mano sesules niekur nera, teko paziureti ir pro balkona, mano nuojauta neapgavo. kvieciau greitaja, per tvora su nestuvais perdave, budejau kelias paras...buvo sutrenkti inkstai, guzas ant stuburo atsirado, po kiek laiko isnyko. daktarai iki desimt metu uzdraude valgyti druska, surius maisto produktus, dabar liko problema, kad "nelaiko" daznai padaro "kakuti" i kelnes, vot ir palik namie vaikus ph34r.gif g.gif
lauziukas
O manoji tai jau nevieną kartą krito ar bandė kristi. Vieną kartą tai kažkokiu būdu išsiardė namie pastatoma kėdute, tai krito žemyn. Jai tada buvo gal 2 mėnesiukai. Dar gerai, kad kėdute buvo ant žemės pastatyta, tai neaukštai teko kristi...O prieš porą savaičių tai nuo mūsų lovos nukrito. Ir abu su vyru buvom šalia, bet ji numetė nuo lovos dėžutę ir pati pasileido iš paskos. Sekundžių reikalas. Tai nusibrozdino nestipriai kaktą ir guzas buvo. Bet net neverkė- turbūt nesuprato kas įvyko. Toliau tą dėžutę pasiėmus graužė.
Juodaplauke
mano maziukas pries gera menesi iskrito is vezimo tiesiai ant virsugalio,ir as tai maciau,galvojau numirsiu...aciu dievui nieko baisaus,paverke 2min ir pamirso biggrin.gif
Germante
Mano maze irgi visai neseniai nukritusi nuo musu lovos. Ant kaktytes. Pradejo klykti nesavu balsu, bet uz kokios minutes nustojo. Bet po to jos elgesyje nebuvo nieko itartino, buvo labai guvi, kaip visada. Tai atrodo, viskas baigesi gerai. Bet mane tai iki siol sazine grauzia, kad ja tada ant musu lovos buvau palikusi. Daugiau taip niekada nedarau schmoll.gif
Helga
Gerai kai viskas gerai baigiasi, bet buna ir nepataisomu dalyku. Maniskis taip pat yra krites(jau kazkur metinukas budamas) ir kiekviena karta save prakeikdavau, kad nesuziurejau. O stai mano pusbrolio mazylis 5 men. pernai nukrito nuo minksto kampo, pataike galvyte i zurnalinio staliuko ratuka ar lentynele ir......maziuko jau nera sad.gif
ursule
QUOTE(Helga @ 2005 06 05, 17:59)
Gerai kai viskas gerai baigiasi, bet buna ir nepataisomu dalyku. Maniskis taip pat yra krites(jau kazkur metinukas budamas) ir kiekviena karta save prakeikdavau, kad nesuziurejau. O stai mano pusbrolio mazylis 5 men. pernai nukrito nuo minksto kampo, pataike galvyte i zurnalinio staliuko ratuka ar lentynele ir......maziuko jau nera sad.gif
*

kaip baisu sad.gif
Annuska
blink.gif Man irgi buvo taip nutykę. Mano mažoji buvo iškritusi iš maitinimo kėdutės. To priežastimi buvo mano neapdairumas, mat buvau pamiršusi užsifiksuoti staliuką ir mažulė tiesiog nučiuožė žemyn. Iš karto pakėliau pradėjau raminti, gal kokį gerą pusvalandį verkė. Maniškė iš vis labai giliai isižeidžia ir būna labai sunku ją nuraminti. Jau ėmiau galvoti, kad kažkas rimto, bet apsiejom tik išgąsčiu bei guzu ant kaktos. Dabar sodindama į kėdutę visalaik patikrinu ar gerai užsifiksavęs staliukas. smile.gif
dianna
maniskis siandien nukrito nuo lovos,as gal labiau ji isgasdinau,verke baisiai,bet irgi labai greitai pamirso.aciu dievui viskas gerai 4u.gif
Axe
Maniske irgi sinadien nukrito nuo lovos(50 cm)kartu su visa kedute.Krito ant zaislu tai nusibrozdino kakta.Kadangi man tai jau 2 nelaime per 2 savaites, pirmoji Rugilytei igele sirse, tai as del viso pikto nuveziau ja i klinikas.Gydytoja paciupinejo momeneli pasviete i akytes ir pasiule darytis galvos nuotrauka, bet sake pati savo vaikui nedarytu, nes atseit is neurologines puses viskas gerai.Liepe stebeti 3 dienas ir jei kas ne taip kvietis greitaja.Pasitarem su vyru ir nuotraukos nedarem.
peledziuke
matau, kad ne as viena ta isgyvenau- mano brangenybe nuropojo nuo lovos taip greitai, kad as nespejau net mirkteleti.Taciau viskas baigesi gerai, jeigu neskaitysim didelio isgascio ir krokodilo asaru.
rukla
Manau didzioji dauguma vaikuciu neisvengia "pasiskraidymu". Ne veltui kalbantis su pusmetinuku mamomis daznai isgirsti klausima "jusu jau nuleke nuo lovos?"... Maniskiai taip pat ne isimtis. Vienas nuskrido nuo skalbimo masinos, kitas jau kokius keturis kartus is lovos "isropojo". Tiesa visi atvejai baigesi labai sekmingai ir atsipirko tik lengvu isgasciu. Beje, prisiminiau viena juokinga nutikima: vyresneliu buvo 1.5 metuku ir jis labai mego zaisti vonioje su laiveliais. Tai va, prileidom puse vonios vandeniuko, mazius stovi prie vonios, ant bliudo, laivelius plukdo... Isgirstu pliumptelejima... Atlekiu - vaikiukas visas slapias iki ausu, didziai nustebes sedi vonioje ir rauda.
peledziuke
QUOTE(rukla @ 2005 06 10, 12:35)
Manau didzioji dauguma vaikuciu neisvengia "pasiskraidymu". Ne veltui kalbantis su pusmetinuku mamomis daznai isgirsti klausima "jusu jau nuleke nuo lovos?"... Maniskiai taip pat ne isimtis. Vienas nuskrido nuo skalbimo masinos, kitas jau kokius keturis kartus is lovos "isropojo". Tiesa visi atvejai baigesi labai sekmingai ir atsipirko tik lengvu isgasciu. Beje, prisiminiau viena juokinga nutikima: vyresneliu buvo 1.5 metuku ir jis labai mego zaisti vonioje su laiveliais. Tai va, prileidom puse vonios vandeniuko, mazius stovi prie vonios, ant bliudo, laivelius plukdo... Isgirstu pliumptelejima... Atlekiu - vaikiukas visas slapias iki ausu, didziai nustebes sedi vonioje ir rauda.
*

gerai, kad tik tiek biggrin.gif
coco
Maniske nukrito nuo lovos 5,5men.Visada ramiai sau guledavo,o viena diena tik bum ir yra guzas kaktoje.Abi labai issigandome ir cry.gif Man tai gera pamoka,nes nuo to karto niekada nepalieku jos vienos lovoje.Jau geriau nepatinget ir ikelt i jos lovyte arba siaip kur saugiai paguldyti.
rukla
Mes dabar jau maziaus taip pat lovoje nebepaliekam. Kadangi jis pas mus labai ankstyvas, tai nuo 6 ryto sau ramiai zaidzia miegamajame ant zemes, o tetciai tuo metu parpia... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.