Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jojiko kelnės
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2
idommi
Mmm blush2.gif Laukiu ankstyvo pavasario, sako geriau gyja ax.gif

Caramella, Tu mažiau kam pasakok, nes gi dauguma nieko neišmano, nesupranta, o kad plyšauja........ tongue.gif
Aš kai mamai pasakiau, tai sako, nesamonė, bet akys tik sužibėjo, aš ir norėčiau.. 4u.gif Nes pas mus šeimoj visos moterys turi šią "dovaną" doh.gif
caramella
Na, ka... As gyva. Dar pati tuo netikiu, kad tai padariau. Labai greitai viskas įvyko, nuejau konsultacijai, o jau po kelių dienų gulėjau ant operacinio stalo. Mamai pasakiau tik dviem dienom iki operacijos, ji kaip ir tikėjausi manęs nesuprato išvadino bebrote ir isterike rolleyes.gif bet paskui atsileido, net aplanke po operacijos, privežė varškyčių, jogurtėlių ir nuolat teiraujasi kaip jauciuosi thumbup.gif
Dabar tik ilsiuosi ir laukiu nesulaukiu pirmųjų rezultatų iki kurių dar ilgas kelias verysad.gif

Bet paskui... drinks_cheers.gif
idommi
Šaunuolė drinks_cheers.gif
Valio už ryžtą clap.gif
Kur tu cia taip greitai priėjai? g.gif
caramella
QUOTE(idommi @ 2007 09 20, 12:06)
Šaunuolė  drinks_cheers.gif
Valio už ryžtą clap.gif 
Kur tu cia taip greitai priėjai?  g.gif
*

Privačioje klinikoje.
jei kas jau tikrai ryžotės, tai nesidrovėkit 4u.gif , galiu viską papasakoti, kaip viskas atrodo paparastos pacientes akimis, nes pati to labai norėjau, tačiau...
o tie daktarai daug tiesos ir nepasako.. unsure.gif
idommi
Tai pasakok, pasakok viską nuo pradžių... bigsmile.gif
Nataska
QUOTE(caramella @ 2007 09 21, 20:49)
Privačioje klinikoje.
jei kas jau tikrai ryžotės, tai nesidrovėkit 4u.gif , galiu viską papasakoti, kaip viskas atrodo paparastos pacientes akimis, nes pati to labai norėjau, tačiau...
o tie daktarai daug tiesos ir nepasako.. unsure.gif
*

Šaunuolė,kad taip ryžtingai pasiekiai savo tikslo.Aš,turbūt,nesiryžčiau.Kiek pažiūriu i savo vaikystės nuotraukas,visur net akis bado tos jojiko kelnės.Iš tėvo paveldėjau.O abiejų brolių tiesiausios,gražiausios kojeles,net pavydas kartais sukyla.Ir vasarą būna ypač nesmagu,kad trumpo sijono negaliu užsidėt-klaikiai atrodo.Na kartais net verkt norisi...nei papų,nei kojų normalių tik storas storas užpakalis verysad.gif .Bet vistiek linkusi išbandyt pratimus kur siūlėte. Ačiu jums Kaip laikaisi po operacijų?Labai įdomu sužinot.Ar rezultatais patenkinta?

caramella
QUOTE(Nataska @ 2007 10 14, 00:27)
Šaunuolė,kad taip ryžtingai pasiekiai savo tikslo.Aš,turbūt,nesiryžčiau.Kiek pažiūriu i savo vaikystės nuotraukas,visur net akis bado tos jojiko kelnės.Iš tėvo paveldėjau.O abiejų brolių tiesiausios,gražiausios kojeles,net pavydas kartais sukyla.Ir vasarą būna ypač nesmagu,kad trumpo sijono negaliu užsidėt-klaikiai atrodo.Na kartais net verkt norisi...nei papų,nei kojų normalių tik storas storas užpakalis verysad.gif .Bet vistiek linkusi išbandyt pratimus kur siūlėte. Ačiu jums Kaip  laikaisi  po operacijų?Labai įdomu sužinot.Ar rezultatais patenkinta?
*

Sveikos!! Jauciuosi puikiai...praejo jau daugiau nei menesiukas mirksiukas.gif rezultatu esu patenkinta, linijos daug grazesnes, drabuziai guli graziau, net nusipirkau svajoniu sijona...galimybiu rinktis daugiau, dzinsai sumazejo vienu dydziu tai drasiai, o gal net dviem... atrodo tikrai geriau nei pries operacija, aisku noretusi dar mazesniu apimciu smile.gif na bet mano kelias dar nesibaige..dabar laukia sportas, masaziukai, tikiuosi dar tokiais budais tobulinti uzpakaliuka... echhh... rolleyes.gif
idommi
O kiek pinigėlių investavai į visą šitą reikaliuką? rolleyes.gif
Geguzele
laba,as tu kelnių neturiu,bet turiu pilvuką,kuris niekaip nenori greit dingti.
Sporto salej STEPAS,bet dar vienas dalykas,po treninginėm kelnem deduodi dar vienas skirtas sportuoti.Jų yra sporto prekių skyriuose.Net vanduo po treniruotės varva.Po treniruotės tepu stngrinančiu kremu kad oda trauktusį.Pabandykit gal padės.Ir dar sporto salėse beveik niekur nėra ,bet namie tvarkant namus užsidedu svarmenis ant kojų,pradžioj buvo sunku o dabar jau kaip geriausi draugai,irgi gerai tvirtina kojų raumenis,o juk namų ruoša kartais užima po kelias val.smile.gif
linele**
...turiu ir "jojiko" kelnes ir riebisu kelius doh.gif Galvoju ir as pirkti kelnes, skirtas sportui (tas aptemptas). Gal galit patarti, kokia firma geriau? Kokios kainos?

Geguzele, kokias jus turit?
sung
KROSAS,PLIUS ITUPSTAI SU STANGUTE,ZINOMA MITYBA IR PO KETURIU SAV JOJIKO KELNIU NEBERA ax.gif
DODA
QUOTE(sung @ 2008 05 07, 08:44)
KROSAS,PLIUS ITUPSTAI SU STANGUTE,ZINOMA MITYBA IR PO KETURIU SAV JOJIKO KELNIU NEBERA ax.gif
*

po 4 sav? g.gif negali būt...nebent jų ir taip beveik nebuvo ax.gif
linele**
QUOTE(DODA @ 2008 05 07, 09:25)
po 4 sav?  g.gif  negali būt...nebent jų ir taip beveik nebuvo  ax.gif
*

....ir po poros savaiciu jau matosi sioks toks rezultatas....krosas kas antra diena+daugiau darzoviu-gazuoti gerimai-saldumynai+didele valia=jojiku kelniu mazejimas....
Niekad negalvojau, kad imanoma, taciau pati isitikinau... ax.gif thumbup.gif dabar atsirado dar didesne motivacija, matant, kad nors siek tiek imanoma...bandysiu nesustoti rolleyes.gif
ramuniuks1
labai gerai padeda masazai su medum (skausmingi)
čikuraku
na as bandysiu siaurint sportais, netinka man visokios siurbimo operacijos, nelabai nelabai patinka rolleyes.gif mano viena drauge pradejo nuo papu, suprantu gal dievas ne visoms dave, bet paskui pilva reik pasidaryt, kojas, tai galu gale susipykom ir pasiuliau nauja galva prisisukt tuo paciu, nepanadzius net pajudet o tik snekomis lieknejant...
kamputyje
QUOTE(Nataska @ 2007 10 14, 01:27)
Šaunuolė,kad taip ryžtingai pasiekiai savo tikslo.Aš,turbūt,nesiryžčiau.Kiek pažiūriu i savo vaikystės nuotraukas,visur net akis bado tos jojiko kelnės.Iš tėvo paveldėjau.O abiejų brolių tiesiausios,gražiausios kojeles,net pavydas kartais sukyla.Ir vasarą būna ypač nesmagu,kad trumpo sijono negaliu užsidėt-klaikiai atrodo.Na kartais net verkt norisi...nei papų,nei kojų normalių tik storas storas užpakalis verysad.gif .Bet vistiek linkusi išbandyt pratimus kur siūlėte. Ačiu jums Kaip  laikaisi  po operacijų?Labai įdomu sužinot.Ar rezultatais patenkinta?
*

Kažin, ar čia jojiko kelnės. Nes tai moteriška problema, tad iš tėčio negalėjot paveldėti. O ir tas trumpas sijonas turėtų būti laabai trumpas, kad galife matytųsi. Turint tokį "priedą" greičiau prigludę sijonai nekaip atrodo..
Joliee
QUOTE(kamputyje @ 2009 02 24, 03:20)
Kažin, ar čia jojiko kelnės. Nes tai moteriška problema, tad iš tėčio negalėjot paveldėti. O ir tas trumpas sijonas turėtų būti laabai trumpas, kad galife matytųsi. Turint tokį "priedą" greičiau prigludę sijonai nekaip atrodo..
*

Būtent, ir man taip atrodo, gal mergina maišo futbolininko kojas... Nes jojiko kelnės tai riebalų sankaupos (tokios gana smailos, sakyčiau), klubų šonuose, šiek tiek žemiau...

Papildyta:
QUOTE(linele** @ 2008 05 03, 20:58)
...turiu ir "jojiko" kelnes ir riebisu kelius doh.gif  Galvoju ir as pirkti kelnes, skirtas sportui (tas aptemptas). Gal galit patarti, kokia firma geriau? Kokios kainos?

Geguzele, kokias jus turit?
*

O ką tos kelnės daro? Ar tik šiaip kelnės? 4u.gif
*visterija*
QUOTE(slyva @ 2005 05 08, 17:14)
Jo, pas mane irgi tas pats. Manyciau, cia nuo ilgo sedejo issiplecia uzpakalis biggrin.gif Reikes griebtis bodyflex'o pagalbos!
*

blink.gif blink.gif blink.gif dieve , dieve , ką jūs kalbat doh.gif
buvau mergaičiukė , sverenti 45 kg , liemuo kaip pas bite , rankos pagaliai , o kojytės buvo ax.gif tada maniau kad košmaras , o dabar kas man tokias duotų lotuliukas.gif
tik pamenu kaip dejuodavau kad mano šlaunys storos , tai visi draugai , sakydavo ( čia vyr. giminė) nes iš mot. tokių dalykų niekada neišgirsit lotuliukas.gif kad mano šlaunys tokios kokios ir turi būti , va o pas tas " normalias" tik degtukai iš subinės lotuliukas.gif
žodžiu paguodai - jojiko kelnės su amžium tik didės , kaip sako , subinė plėsis lotuliukas.gif
pina colada
QUOTE(čikuraku @ 2009 02 24, 02:04)
tai galu gale susipykom ir pasiuliau nauja galva prisisukt tuo paciu,
*

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sung @ 2008 05 07, 08:44)
*

kaip daznai ir kiek itupstu padaryti per diena reikia, kad toks greitas efektas butu?
o kad mityba tvarkyti reikia - faktas. pries pora metu , kai buvau susireguliavusi mityba ir nusimetusi nereikalingus 9 kg, buvo prapuole ir jojiko kelnes, ir storosios slaunys (gyvenimo tragedija... verysad.gif ) daug plonesnes buvo. dabar po nestumo vel tas pats ir su kaupu... doh.gif
kamputyje
QUOTE(pina colada @ 2009 03 20, 23:54)
o kad mityba tvarkyti  reikia - faktas. pries pora metu , kai buvau susireguliavusi mityba ir nusimetusi nereikalingus 9 kg, buvo prapuole ir jojiko kelnes
*
Na pvz. mano KMI mažesnis už normą, tad nei kg mesti, nei mitybos reguliuoti man nereikia. Bet jojiko kelnes turiu . Postu aukščiau BRAŠKĖ68 rašė, jog svėrė 45 kg, bet jojiko kelnes turėjo. Jojiko kelnės nėra tai, ką galima mityba ir sportu panaikinti, nebent šiek tiek pakoreguoti, labiausiai iš tokių nedrąstiškų metodų padeda masažas, bet vis tiek "galife" nedingsta. Viena pažįstama pasakojo apie merginą iš sporto klubo, kuri kas rytą keliaudavo į jį, kūnas tapo tiesiog tobulas, sulieknėjo, bet galife net labiau išryškėjo. Dedant pastangas proporcingai lieknėjama ir tiek, apmažėjus galife vietoms, kitur riebaliukų tiek pat sumažėja, nors... paprastai probleminės vietos net sunkiau už kitas kūno dalis pasiduoda. Proporcijų nepakeisi. Tad jei sulieknėjus ima ir visai dingsta "galife", tai gal ne apie tą patį kalbame... g.gif
idommi
Kuo mažesnis mano svoris, tuo labiau tai matoma sad.gif
Ir sportais dietom tai nepanaikinama liezuvis.gif
Ajile
Na jau tikrai nesamoniu prisiskaiciau-ir apie 4 savaiciu stebukla ir apie issipletima subines nuo sedejimo.... doh.gif Merginos turbut kalba ne apie galife ryskiai.va kelios tai matau,kad zino kas tas yra smile.gif Galifes problema tikrai yra issprendziama TIK chirurginiu budu-jei tai tikrieji galife.Pati tokia beda turejau-pries metus nebeiskenciau ir nusiurbiau tuos nelemtus akis badancius ir per tiek metu igrysusius kumpius ax.gif Rezultatu esu patenkinta.Nesutinku su kazkuria is cia pasisakiusiu,kad plastines operacijos skatina viena kita.Jei tu tikrai turi beda,o ne issidirbineji-tai ja panaikinus,nebekyla noras nieko daugiau keist 4u.gif Mano va kojos ir seip niekada nebuvo kudos,bet galife tai buvo mano skausmas-negalejau i save veidrodyje ziuret.tai panaikinus,nors ir matau netobulas kojas,bet noras jas grazint yra tik sportuojant,nes zinau,kad tikrai cia reik sporto.O galifei nei sportas nei dietas,niekas neveike(apie kremus ir masazus nekalbu...)Nuo 16 metu kariavau su galifem,zinau ka tai reiskia 4u.gif
idommi
Mmmm wub.gif Svajoju apie atsikratymą jų ax.gif
Kokiam mieste ir kiek kainavo, kiek laiko truko gal galt papasakot smulkiau? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ajile
Yra taigi temuke apie riebalu nusiurbima,ten daug mergaites yra pripasakojusios... 4u.gif O as dariausi Kaune ir mokejau 3000lt mirksiukas.gif
kamputyje
QUOTE(Ajile @ 2009 03 25, 14:50)
O galifei nei sportas nei dietas,niekas neveike(apie kremus ir masazus nekalbu...)
*

Masažai gali pakoreguoti situaciją, mano mama pasidarė du intensyvius kursus vakuuminių ir limfodrenažinių masažų iš eilės (plius visokių vyniojimus ir pan. procedūras) ir vis dar į juos profilaktiškai eina kartą į savaitę (žodžiu, kojytės išmasažuotos N kvadratu valandų). Tikslas nebuvo susijęs su galife, bet galife tikrai ryškiai apmažėjo, nors, aišku, nedingo. Tad nors panaikinti šitą blogį galima tik chirurgų pagalba, bet nesiryžtant situaciją pašvelninti gali išeiti ir masažais (bet tai kainuoja tikrai nemažiau LT nei nusisiurbti).
Ajile
As dariausi du kursus vakuuminio masazo-ni velnio nepadejo...Laikinai susvelnino oda...Riebalines lasteles is tu vietu neisnyksta.Masazuojant,limfines sistemos deka tiesiog pasisalina riebaliukas is tos lasteles ir ji apsitraukia,bet lieka-todel vienintelis budas atsikratyto sankaupu riebaliniu lasteliu yra tik ju issiurbimas is ten 4u.gif
MAVa
Sveikutes,

Turiu ir as tokia beda, bet koks kg priaugimas, viskas "puciasi" ant tu vietu+uzpakaliuko, jei ne jos, tikrai mazesni dydi kelniu nesiociau doh.gif
Dabar sportuoju, bet kad nevienodos abi puses pasidare, vienoje toks ryskus kalniukas, standus, matosi tos riebalu sankaupos, o kita jau ploneja kazkiek. Tik nesuprantu kodel taip nevienodai, juk kruvi vienoda gauna g.gif
fuksė
QUOTE(Ajile @ 2009 03 25, 15:50)
Na jau tikrai nesamoniu prisiskaiciau-ir apie 4 savaiciu stebukla ir apie issipletima subines nuo sedejimo....  doh.gif Merginos turbut kalba ne apie galife ryskiai.va kelios tai matau,kad zino kas tas yra  smile.gif Galifes problema tikrai yra issprendziama TIK chirurginiu budu-jei tai tikrieji galife.Pati tokia beda turejau-pries metus nebeiskenciau ir nusiurbiau tuos nelemtus akis badancius ir per tiek metu igrysusius kumpius  ax.gif Rezultatu esu patenkinta.Nesutinku su kazkuria is cia pasisakiusiu,kad plastines operacijos skatina viena kita.Jei tu tikrai turi beda,o ne issidirbineji-tai ja panaikinus,nebekyla noras nieko daugiau keist  4u.gif Mano va kojos ir seip niekada nebuvo kudos,bet galife tai buvo mano skausmas-negalejau i save veidrodyje ziuret.tai panaikinus,nors ir matau netobulas kojas,bet noras jas grazint yra tik sportuojant,nes zinau,kad tikrai cia reik sporto.O galifei nei sportas nei dietas,niekas neveike(apie kremus ir masazus nekalbu...)Nuo 16 metu kariavau su galifem,zinau ka tai reiskia  4u.gif
*

drinks_cheers.gif Ir as juokiausiu is tu sapalioniu.....nesupranta moteros, kad tai genetiskai paveldetas kuno konstitucijos tipas. smile.gif Ir jokie cia pratimai ar dietos nepades, o prie ko cia masazai su medumi...ismesti pinigai... doh.gif
Na, ar veliau, ar anksciau kiekviena is ju bus plastines klinikos klijente, bet ta, kuri tikrai jaucia diskomforta ir kompleksa, o likusios taip ir sportuos ar masazuosis, belaukdamos stebuklo. tongue.gif
pavel
QUOTE(Ajile @ 2009 03 25, 17:07)
Yra taigi temuke apie riebalu nusiurbima,ten daug mergaites yra pripasakojusios...  4u.gif O as dariausi Kaune ir mokejau 3000lt  mirksiukas.gif
*

bet skaudziai skamba
idommi
Nu žinokit vyrui galėjau galvą nuraut, kai sakydavo tu pasportuok. Ir rezultatą pamatysi. slap.gif Kankinausi su savo 'žandeliais' nuo paauglystės. Du gimdymai visa tai išplatino dar labiau. mega_shok.gif
Nusprendžiau atsikratyti svorio, kur vaikai uždėjo. smile.gif Dieta MĖ, top shop'o Sauna šortai hihihi.gif Rasos anticeliulitinis kremas (beje pats pigiausias iš tokios serijos produktų biggrin.gif ) ir treniruoklis dviratis davė savo thumbup.gif
Ir tai yra minus 7 cm per tas problemines vietas. liezuvis.gif Nedingo mielieji, bet tai vos matomi patapo. thumbup.gif cool.gif
Mc turbo dj Bite
QUOTE(Ancė @ 2005 05 09, 11:35)
Peržiūrėjau nuotraukas ir nieko gudro negaliu pasakyt.Neradau tokių nuotraukų,iš pirmos jaunystės,kad bučiau pusnuogė.Bet užuomazgas įžvelgiau jau nuo 16m.,kai antsvorio tikrai nebuvo jokio.Po neštumų ir gimdymų -akivaizdžiai padidėjo tos kelnės,o dasiritus iki nutukimo- atrodžiau be žodžių.Dabar, nuo vasario mėn.,pakliuvus pas supermamas,bandau save grąžint,bet tos "kelnės" nelabai pasiduoda.O gal ir visai nepasiduoda.
*

jooo tos kelnes po 2 gimdymu 3kart isaugo, SOS GELBEKIT,PADEKIT, PATARKIT verysad.gif
fuksė
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 05 25, 14:23)
jooo tos kelnes po 2 gimdymu 3kart isaugo, SOS GELBEKIT,PADEKIT, PATARKIT verysad.gif
*

Operuokites, tik toks ir butu patarimas. 4u.gif
España
Na o kam operuot,juk po gimdymu uzaugo biggrin.gif .Reishkia del svorio pakitimu.Dieta+sportas+kantrybe ir valia tai turetu panaikinti.
Operacija reikalinga toms,kurios visa gyvenima turi toki kuno sudejima,tarkim visa liekna,o po uzpakaliu visko ko nori pilna biggrin.gif
Man tarkim pastorejus ten irgi ishplateja,o paplonejus labai graziai dingsta visi celiulitai ir atsikisimai.Tad jeigu pas moteri priesh gimdymus to gerio nebuvo,tai reishkia ir dabar ji imanoma be chirurgu isikishimu panaikint smile.gif
Inguliausks
tikrai dauguma cia nezino,kas tos jojiko kelnes smile.gif man nuo 15 metu jos atsirado su celiulito pirmaisiais zenklais.. mano mociute tai turejo, mama, seses.. suprantu, kad mociutei ir mamai jos netrukde tiek gyventi kaip man, nes seniau ne toks suvokimas buvo..dabar jos mane tiesiog "zudo"..sveriu 57 kg, esu 174 cm ugio..atrodytu dar ir per mazas svoris pas mane, bet jojiko kelnes turiu..tai kieta, saltesne palyginus su kitomis kuno vietomis riebalu sankaupa, oda toje vietoje kaip negyja, galiu spaudyt minkyt neskauda, nejautri.. jojiko kelnes yra zemiau uzpakalio, iseina i sonus praplatejimai.. esu lankiusi pramoginius sokius, nepadejo tai.. viena iseitis yra tik nusiurbti ta negyva riebalu sankaupa, nes tik tada kunas bus proporcingas..

planuoju pavasari taip ir padaryti..nes noriu gyventi ir megautis gyvenimu, o kompeksai ir diskomfortas renkantis sijona, kelnes, galu gale apatini trikotaza ( neproporcingas virsus ir apacia) trukdo normaliai jaustis jaunam zmogui..
jurda
Kiek domėjaus sportu ir dieta tik truputį jas sumažinsi g.gif
lietaus šypsena
ar galėtumėte įdėti foto, kaip atrodo tos jojiko kelnės? įsivaizduoju vienaip, ir manau, kad ir pas mane tas, bet paskaičius kelis postus, atrodo, kad visai ne apie tai galvoju smile.gif
irmulia
Riebalų sankaupos klubų šonuose yra taip vadinamos „jojiko kelnės“ mirksiukas.gif
lietaus šypsena
o aš visad galvojau, kad ant šlaunų iš vidinės pusės.. :/ nes pas mane kojos kaip ir gražios, raumeningos moteriškai, bet va, viršuj, šlaunys tiesiog su tokiais pastorėjimais nenormaliais visą vaizdą gadina :/ įdomu, kaip tai vadinas smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.