Caramella, Tu mažiau kam pasakok, nes gi dauguma nieko neišmano, nesupranta, o kad plyšauja........
Aš kai mamai pasakiau, tai sako, nesamonė, bet akys tik sužibėjo, aš ir norėčiau..
Mmm
Caramella, Tu mažiau kam pasakok, nes gi dauguma nieko neišmano, nesupranta, o kad plyšauja........ Aš kai mamai pasakiau, tai sako, nesamonė, bet akys tik sužibėjo, aš ir norėčiau..
Na, ka... As gyva. Dar pati tuo netikiu, kad tai padariau. Labai greitai viskas įvyko, nuejau konsultacijai, o jau po kelių dienų gulėjau ant operacinio stalo. Mamai pasakiau tik dviem dienom iki operacijos, ji kaip ir tikėjausi manęs nesuprato išvadino bebrote ir isterike
Dabar tik ilsiuosi ir laukiu nesulaukiu pirmųjų rezultatų iki kurių dar ilgas kelias Bet paskui...
Šaunuolė
Valio už ryžtą Kur tu cia taip greitai priėjai? QUOTE(idommi @ 2007 09 20, 12:06) Privačioje klinikoje. jei kas jau tikrai ryžotės, tai nesidrovėkit o tie daktarai daug tiesos ir nepasako..
Tai pasakok, pasakok viską nuo pradžių...
QUOTE(caramella @ 2007 09 21, 20:49) Privačioje klinikoje. jei kas jau tikrai ryžotės, tai nesidrovėkit o tie daktarai daug tiesos ir nepasako.. Šaunuolė,kad taip ryžtingai pasiekiai savo tikslo.Aš,turbūt,nesiryžčiau.Kiek pažiūriu i savo vaikystės nuotraukas,visur net akis bado tos jojiko kelnės.Iš tėvo paveldėjau.O abiejų brolių tiesiausios,gražiausios kojeles,net pavydas kartais sukyla.Ir vasarą būna ypač nesmagu,kad trumpo sijono negaliu užsidėt-klaikiai atrodo.Na kartais net verkt norisi...nei papų,nei kojų normalių tik storas storas užpakalis QUOTE(Nataska @ 2007 10 14, 00:27) Šaunuolė,kad taip ryžtingai pasiekiai savo tikslo.Aš,turbūt,nesiryžčiau.Kiek pažiūriu i savo vaikystės nuotraukas,visur net akis bado tos jojiko kelnės.Iš tėvo paveldėjau.O abiejų brolių tiesiausios,gražiausios kojeles,net pavydas kartais sukyla.Ir vasarą būna ypač nesmagu,kad trumpo sijono negaliu užsidėt-klaikiai atrodo.Na kartais net verkt norisi...nei papų,nei kojų normalių tik storas storas užpakalis Sveikos!! Jauciuosi puikiai...praejo jau daugiau nei menesiukas
O kiek pinigėlių investavai į visą šitą reikaliuką?
laba,as tu kelnių neturiu,bet turiu pilvuką,kuris niekaip nenori greit dingti.
Sporto salej STEPAS,bet dar vienas dalykas,po treninginėm kelnem deduodi dar vienas skirtas sportuoti.Jų yra sporto prekių skyriuose.Net vanduo po treniruotės varva.Po treniruotės tepu stngrinančiu kremu kad oda trauktusį.Pabandykit gal padės.Ir dar sporto salėse beveik niekur nėra ,bet namie tvarkant namus užsidedu svarmenis ant kojų,pradžioj buvo sunku o dabar jau kaip geriausi draugai,irgi gerai tvirtina kojų raumenis,o juk namų ruoša kartais užima po kelias val.
...turiu ir "jojiko" kelnes ir riebisu kelius
Geguzele, kokias jus turit?
KROSAS,PLIUS ITUPSTAI SU STANGUTE,ZINOMA MITYBA IR PO KETURIU SAV JOJIKO KELNIU NEBERA
QUOTE(DODA @ 2008 05 07, 09:25) ....ir po poros savaiciu jau matosi sioks toks rezultatas....krosas kas antra diena+daugiau darzoviu-gazuoti gerimai-saldumynai+didele valia=jojiku kelniu mazejimas.... Niekad negalvojau, kad imanoma, taciau pati isitikinau...
labai gerai padeda masazai su medum (skausmingi)
na as bandysiu siaurint sportais, netinka man visokios siurbimo operacijos, nelabai nelabai patinka
QUOTE(Nataska @ 2007 10 14, 01:27) Šaunuolė,kad taip ryžtingai pasiekiai savo tikslo.Aš,turbūt,nesiryžčiau.Kiek pažiūriu i savo vaikystės nuotraukas,visur net akis bado tos jojiko kelnės.Iš tėvo paveldėjau.O abiejų brolių tiesiausios,gražiausios kojeles,net pavydas kartais sukyla.Ir vasarą būna ypač nesmagu,kad trumpo sijono negaliu užsidėt-klaikiai atrodo.Na kartais net verkt norisi...nei papų,nei kojų normalių tik storas storas užpakalis Kažin, ar čia jojiko kelnės. Nes tai moteriška problema, tad iš tėčio negalėjot paveldėti. O ir tas trumpas sijonas turėtų būti laabai trumpas, kad galife matytųsi. Turint tokį "priedą" greičiau prigludę sijonai nekaip atrodo.. QUOTE(kamputyje @ 2009 02 24, 03:20) Kažin, ar čia jojiko kelnės. Nes tai moteriška problema, tad iš tėčio negalėjot paveldėti. O ir tas trumpas sijonas turėtų būti laabai trumpas, kad galife matytųsi. Turint tokį "priedą" greičiau prigludę sijonai nekaip atrodo.. Būtent, ir man taip atrodo, gal mergina maišo futbolininko kojas... Nes jojiko kelnės tai riebalų sankaupos (tokios gana smailos, sakyčiau), klubų šonuose, šiek tiek žemiau... Papildyta: QUOTE(linele** @ 2008 05 03, 20:58) ...turiu ir "jojiko" kelnes ir riebisu kelius Geguzele, kokias jus turit? O ką tos kelnės daro? Ar tik šiaip kelnės? QUOTE(slyva @ 2005 05 08, 17:14) Jo, pas mane irgi tas pats. Manyciau, cia nuo ilgo sedejo issiplecia uzpakalis buvau mergaičiukė , sverenti 45 kg , liemuo kaip pas bite , rankos pagaliai , o kojytės buvo tik pamenu kaip dejuodavau kad mano šlaunys storos , tai visi draugai , sakydavo ( čia vyr. giminė) nes iš mot. tokių dalykų niekada neišgirsit žodžiu paguodai - jojiko kelnės su amžium tik didės , kaip sako , subinė plėsis QUOTE(čikuraku @ 2009 02 24, 02:04) Papildyta: QUOTE(sung @ 2008 05 07, 08:44) kaip daznai ir kiek itupstu padaryti per diena reikia, kad toks greitas efektas butu? o kad mityba tvarkyti reikia - faktas. pries pora metu , kai buvau susireguliavusi mityba ir nusimetusi nereikalingus 9 kg, buvo prapuole ir jojiko kelnes, ir storosios slaunys (gyvenimo tragedija... QUOTE(pina colada @ 2009 03 20, 23:54) o kad mityba tvarkyti reikia - faktas. pries pora metu , kai buvau susireguliavusi mityba ir nusimetusi nereikalingus 9 kg, buvo prapuole ir jojiko kelnes Na pvz. mano KMI mažesnis už normą, tad nei kg mesti, nei mitybos reguliuoti man nereikia. Bet jojiko kelnes turiu . Postu aukščiau BRAŠKĖ68 rašė, jog svėrė 45 kg, bet jojiko kelnes turėjo. Jojiko kelnės nėra tai, ką galima mityba ir sportu panaikinti, nebent šiek tiek pakoreguoti, labiausiai iš tokių nedrąstiškų metodų padeda masažas, bet vis tiek "galife" nedingsta. Viena pažįstama pasakojo apie merginą iš sporto klubo, kuri kas rytą keliaudavo į jį, kūnas tapo tiesiog tobulas, sulieknėjo, bet galife net labiau išryškėjo. Dedant pastangas proporcingai lieknėjama ir tiek, apmažėjus galife vietoms, kitur riebaliukų tiek pat sumažėja, nors... paprastai probleminės vietos net sunkiau už kitas kūno dalis pasiduoda. Proporcijų nepakeisi. Tad jei sulieknėjus ima ir visai dingsta "galife", tai gal ne apie tą patį kalbame...
Kuo mažesnis mano svoris, tuo labiau tai matoma
Ir sportais dietom tai nepanaikinama
Na jau tikrai nesamoniu prisiskaiciau-ir apie 4 savaiciu stebukla ir apie issipletima subines nuo sedejimo....
Mmmm
Kokiam mieste ir kiek kainavo, kiek laiko truko gal galt papasakot smulkiau?
Yra taigi temuke apie riebalu nusiurbima,ten daug mergaites yra pripasakojusios...
QUOTE(Ajile @ 2009 03 25, 14:50) Masažai gali pakoreguoti situaciją, mano mama pasidarė du intensyvius kursus vakuuminių ir limfodrenažinių masažų iš eilės (plius visokių vyniojimus ir pan. procedūras) ir vis dar į juos profilaktiškai eina kartą į savaitę (žodžiu, kojytės išmasažuotos N kvadratu valandų). Tikslas nebuvo susijęs su galife, bet galife tikrai ryškiai apmažėjo, nors, aišku, nedingo. Tad nors panaikinti šitą blogį galima tik chirurgų pagalba, bet nesiryžtant situaciją pašvelninti gali išeiti ir masažais (bet tai kainuoja tikrai nemažiau LT nei nusisiurbti).
As dariausi du kursus vakuuminio masazo-ni velnio nepadejo...Laikinai susvelnino oda...Riebalines lasteles is tu vietu neisnyksta.Masazuojant,limfines sistemos deka tiesiog pasisalina riebaliukas is tos lasteles ir ji apsitraukia,bet lieka-todel vienintelis budas atsikratyto sankaupu riebaliniu lasteliu yra tik ju issiurbimas is ten
Sveikutes,
Turiu ir as tokia beda, bet koks kg priaugimas, viskas "puciasi" ant tu vietu+uzpakaliuko, jei ne jos, tikrai mazesni dydi kelniu nesiociau Dabar sportuoju, bet kad nevienodos abi puses pasidare, vienoje toks ryskus kalniukas, standus, matosi tos riebalu sankaupos, o kita jau ploneja kazkiek. Tik nesuprantu kodel taip nevienodai, juk kruvi vienoda gauna QUOTE(Ajile @ 2009 03 25, 15:50) Na jau tikrai nesamoniu prisiskaiciau-ir apie 4 savaiciu stebukla ir apie issipletima subines nuo sedejimo.... Na, ar veliau, ar anksciau kiekviena is ju bus plastines klinikos klijente, bet ta, kuri tikrai jaucia diskomforta ir kompleksa, o likusios taip ir sportuos ar masazuosis, belaukdamos stebuklo.
Nu žinokit vyrui galėjau galvą nuraut, kai sakydavo tu pasportuok. Ir rezultatą pamatysi.
Nusprendžiau atsikratyti svorio, kur vaikai uždėjo. Ir tai yra minus 7 cm per tas problemines vietas. QUOTE(Ancė @ 2005 05 09, 11:35) Peržiūrėjau nuotraukas ir nieko gudro negaliu pasakyt.Neradau tokių nuotraukų,iš pirmos jaunystės,kad bučiau pusnuogė.Bet užuomazgas įžvelgiau jau nuo 16m.,kai antsvorio tikrai nebuvo jokio.Po neštumų ir gimdymų -akivaizdžiai padidėjo tos kelnės,o dasiritus iki nutukimo- atrodžiau be žodžių.Dabar, nuo vasario mėn.,pakliuvus pas supermamas,bandau save grąžint,bet tos "kelnės" nelabai pasiduoda.O gal ir visai nepasiduoda. jooo tos kelnes po 2 gimdymu 3kart isaugo, SOS GELBEKIT,PADEKIT, PATARKIT
Na o kam operuot,juk po gimdymu uzaugo
Operacija reikalinga toms,kurios visa gyvenima turi toki kuno sudejima,tarkim visa liekna,o po uzpakaliu visko ko nori pilna Man tarkim pastorejus ten irgi ishplateja,o paplonejus labai graziai dingsta visi celiulitai ir atsikisimai.Tad jeigu pas moteri priesh gimdymus to gerio nebuvo,tai reishkia ir dabar ji imanoma be chirurgu isikishimu panaikint
tikrai dauguma cia nezino,kas tos jojiko kelnes
planuoju pavasari taip ir padaryti..nes noriu gyventi ir megautis gyvenimu, o kompeksai ir diskomfortas renkantis sijona, kelnes, galu gale apatini trikotaza ( neproporcingas virsus ir apacia) trukdo normaliai jaustis jaunam zmogui..
Kiek domėjaus sportu ir dieta tik truputį jas sumažinsi
ar galėtumėte įdėti foto, kaip atrodo tos jojiko kelnės? įsivaizduoju vienaip, ir manau, kad ir pas mane tas, bet paskaičius kelis postus, atrodo, kad visai ne apie tai galvoju
Riebalų sankaupos klubų šonuose yra taip vadinamos jojiko kelnės
o aš visad galvojau, kad ant šlaunų iš vidinės pusės.. :/ nes pas mane kojos kaip ir gražios, raumeningos moteriškai, bet va, viršuj, šlaunys tiesiog su tokiais pastorėjimais nenormaliais visą vaizdą gadina :/ įdomu, kaip tai vadinas
|