Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jojiko kelnės
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2
Nerytė
Sveikos,

norėčiau sužinoti jūsų nuomonę ir jei turit tokių problemų, kad pasidalintumėt patirtimi, kaip kovojat su jojiko kelnėm?
lepune
truputį padeda baseinas.. kaip ir visam kūnui, bet treniruočių turi būt labai labai daug.. o šiaip turiu vieną draugę su anoreksijos liga( gydosi), tai dieta yra visagalė, tikrai, nors sako kad neįmanoma jų atsikratyt, bet ji atsikratė..
tik ar verta paaukot sveikatą?
Nerytė
QUOTE(lepune @ 2005 04 06, 11:35)
truputį padeda baseinas.. kaip ir visam kūnui, bet treniruočių turi būt labai labai daug.. o šiaip turiu vieną draugę su anoreksijos liga( gydosi), tai dieta yra visagalė, tikrai, nors sako kad neįmanoma jų atsikratyt, bet ji atsikratė..
tik ar verta paaukot sveikatą?
*

Tikrai nemanau, kad verta schmoll.gif
Bajm
O Dieve tos jojiko kelnės cry.gif cry.gif cry.gif
Pas mane viskas biggrin.gif o kojos sad.gif
Pritariu kad padeda baseinas bet reikia nuolatos lankyti. Pvz. Praeitą rudenį, žiemą, pavasarį lankaiu baseiną (iš viso 5 abonementus išvaikščiojau) tai vsą vasarą ir rudenį nebuvo tų jojiko kelnių iki Naujako cry.gif
Dabar ne tiek lankau baseiną tai jos yra.
Dar padeda dviratis. Tuoj pradėsiu važinėtis. Maždaug po pusvalandį kasdien. Tai irgi padeda.
Dar yra pratimų namų sąlygomis bet ne taip efektyviai g.gif
Nerytė
Nu pas mane irgi, viskas ok.gif , krūtinė yra, liemuo labai liaunas, bet tie lašinukai.... cry.gif , ir nieko nepadarysi verysad.gif
Onora
o kas to sjojiko kelnes?
Nerytė
QUOTE(Onora @ 2005 05 02, 23:09)
o kas to sjojiko kelnes?
*

Jojiko kelnes vadina kai ant šlaunų šonų auga lašinukai, net nežinau kaip čia tau aiškiau paaiškinti g.gif , bet gal isivaizduoji, ne ant "subinės", bet šonuose biggrin.gif
nu gerai aš čia aiškinu blush2.gif
meškutė_Nida
QUOTE(Nerytė @ 2005 05 03, 13:03)
Jojiko kelnes vadina kai ant šlaunų šonų auga lašinukai, net nežinau kaip čia tau aiškiau paaiškinti g.gif , bet gal isivaizduoji, ne ant "subinės", bet šonuose biggrin.gif 
nu gerai aš čia aiškinu blush2.gif
*

Labai gerai paaiškinai. thumbup.gif O man kas nors gali paaiškinti, ar gali šis reiškinys atsirasti brandžiam amžiui, pvz., po gimdymo?
Ancė
QUOTE(meshkute_nida @ 2005 05 08, 14:51)
Labai gerai paaiškinai. thumbup.gif  O man kas nors gali paaiškinti, ar gali šis reiškinys atsirasti brandžiam amžiui, pvz., po gimdymo?
*

Net eisiu senų nuotraukų pasižiūrėt,nuo kada pas mane tos grožybės.
slyva
Jo, pas mane irgi tas pats. Manyciau, cia nuo ilgo sedejo issiplecia uzpakalis biggrin.gif Reikes griebtis bodyflex'o pagalbos!
Ancė
Peržiūrėjau nuotraukas ir nieko gudro negaliu pasakyt.Neradau tokių nuotraukų,iš pirmos jaunystės,kad bučiau pusnuogė.Bet užuomazgas įžvelgiau jau nuo 16m.,kai antsvorio tikrai nebuvo jokio.Po neštumų ir gimdymų -akivaizdžiai padidėjo tos kelnės,o dasiritus iki nutukimo- atrodžiau be žodžių.Dabar, nuo vasario mėn.,pakliuvus pas supermamas,bandau save grąžint,bet tos "kelnės" nelabai pasiduoda.O gal ir visai nepasiduoda.
meškutė_Nida
QUOTE(niginte @ 2005 05 09, 10:35)
Peržiūrėjau nuotraukas ir nieko gudro negaliu pasakyt.Neradau tokių nuotraukų,iš pirmos jaunystės,kad bučiau pusnuogė.Bet užuomazgas įžvelgiau jau nuo 16m.,kai antsvorio tikrai nebuvo jokio.Po neštumų ir gimdymų -akivaizdžiai padidėjo tos kelnės,o dasiritus iki nutukimo- atrodžiau be žodžių.Dabar, nuo vasario mėn.,pakliuvus pas supermamas,bandau save grąžint,bet tos "kelnės" nelabai pasiduoda.O gal ir visai nepasiduoda.
*

Ačiū, niginte. biggrin.gif Gal tada aš išsigalvoju g.gif
lepune
dar bodyflexas padeda ir visokie kojų pratimai: ant keturiu stovi, sulenktos rankos, ir sulenkta koją į šoną kiloji.. kokias 100sekundžių, tada kią koją taip pat.. tik iš pradžių nepersistenk, nes nepaeisi dar tą patį vakarą.. čia šiaip iš kalanetikos šis pratimuks, gal padės wink.gif
Norina
QUOTE(lepune @ 2005 05 09, 13:38)
čia šiaip iš kalanetikos šis pratimuks, gal padės wink.gif
*

Gal turėtum dar kalanetikos pratimukų šioms sritims?
Norina
Šiaip esu skaičiusi, jog jojiko kelnėms padeda tik skalperis. Bet kaip tuo nesinorėtų tikėti verysad.gif
Kai numetu svorio jos ypač išryškėja ir taip gadina visą vaizdą doh.gif
Nerytė
QUOTE(Bettina @ 2005 12 06, 12:31)
Šiaip esu skaičiusi, jog jojiko kelnėms padeda tik skalperis. Bet kaip tuo nesinorėtų tikėti verysad.gif
*

Aš irgi girdėjau tokią tiesą, kad tik skalperis.... bet gal yra kokių išeičių g.gif , nes mane jos nervuoja gun_rifle.gif
Kartais man atrodo, kad ten to lašiako tai mažai, pats kaulas taip išsikišęs...Bet tiesa yra ta, kad turiu sustiprinti tuos raumenis tongue.gif (nezinia tik kiek ten tu raumenu biggrin.gif )
ringa
Galima ir be skalpelio tų jojiko kelnių atsikratyti. Mano mama visą laiką kiek ją prisimenu su tokiom kelnėm vaikščiojo, bet dabar jų nebeturi. Ji darė pratimukus paprastyus kaip du kart du, nepersitempdama, bet ilgą laiką. Dabar šlaunys ir užpakalis liuks. Na nėra ji visai kūda, tokia moteriška figūra, bet jau be jojiko kelnių 4u.gif
Šaltmėtė
QUOTE(ringa @ 2006 10 15, 10:23)
Galima ir be skalpelio tų jojiko kelnių atsikratyti. Mano mama visą laiką kiek ją prisimenu su tokiom kelnėm vaikščiojo, bet dabar jų nebeturi. Ji darė pratimukus paprastyus kaip du kart du, nepersitempdama, bet ilgą laiką. Dabar šlaunys ir užpakalis liuks. Na nėra ji visai kūda, tokia moteriška figūra, bet jau be jojiko kelnių 4u.gif
*

o tai gal gali papasakot čia kokius pratimukus tavo mama darė? manau, ne viena apsidžiaugtų... ax.gif
Ancė
QUOTE(ringa @ 2006 10 15, 09:23)
bet jau be jojiko kelnių
*

Labai būtų įdomu sužinot kokie bigsmile.gif

QUOTE(Šaltmėtė @ 2006 10 15, 10:34)
manau, ne viena apsidžiaugtų...
*

Kas gi čia domisi bigsmile.gif Šaltmėte,tai ir pas tave jojiko kelnės? bigsmile.gif Pas man yr ir dar didelės išmieros doh.gif
Šaltmėtė
QUOTE(Cezarija @ 2006 10 15, 12:23)
Kas gi čia domisi bigsmile.gif Šaltmėte,tai ir pas tave jojiko kelnės? bigsmile.gif Pas man yr ir dar didelės išmieros doh.gif
*

pas man ir tragiška situacija doh.gif visas kūnas būt jau kaip ir nieko su dabartiniu svoriu, jei ne šikna ir tos jojiko kelnės... situacija šiek tiek pagerėjo, nes štai jau geras pusmetis kiekvieną kartą maudydamasi masažuoju tas vietas su tokiu šepečiu dideliais "spygliais".. tai ir celiulitas apmažėjo, ir tos jojiko kelnės nebe taip tragiškai atrodo.. bet vistiek... dar baisu... verysad.gif
mama22
QUOTE(ringa @ 2006 10 15, 10:23)
*

nagi nagi ir koks gi tas pratimukas? 4u.gif ir man laaabai jau idomu butu biggrin.gif
BevardeX
QUOTE(Bettina @ 2005 12 06, 12:31)
*

O as tikiu, kad cia tik skalpelis bepadetu visiems laikams atsikratyti tu kelnikiu verysad.gif
ringa
Tai va. Žadėti pratimai. Juos reikia daryti kasdien ilgą laiką. Pratimai nesudėtingi, bet sunku juos teisingai nupasakoti, parodyti daug paprasčiau...
1) Pradinė padėtis gulim ant nugaros, kokos sulenktos per kelius ir išskėstos. Vieną koją lenkiam į vidų, kol kelias pasiekia grindis. Vėl grįžtam į pradinę padėtį. Na ir taip pat su kita koja.
2) Toliau pratimas, kurį čia jau kažkas rašė, t.y. stovint keturiom sulenktą koją kelti į šoną, tiksliau ne visai į šoną. Na jei įsivaizduotume, kad koją mojam atgal, po to įsivaizduojam, kad koją keliam į šoną, tai tarpinė padėtis tarp atgal ir į šoną bus ta, apie kurią kalbu. Nemoku papasakoti, bet pabandžius daryti pratimą jaučiasi, kaip tempiasi reikiami raumenys.
3) Ir trečias pratimas su kėde. Čia dar sudėtingiau žodžiais nupasakoti, bet jis tikrai geras. Pastatom nusuktą kėdę su atlošu prieš save, na kad atlošas būtų arčiau mūsų nei sėdimoji dalis. Laikomės rankomis už atlošo. Sėdam ant grindų taip, kad kairė koja būtų pariesta įpriekį kaip turkiška poza sėdėjimui, o dešinė atmesta į šoną tiek, kiek įmanoma ir per kelią sulenkta 90 laipsnių kampu. Dabar dešinės kojos blauzdą pakeliam nuo grindų šiek tiek, bet kelis lieka padėtas ant grindų. Tai čia pradinė padėtis buvo tongue.gif ax.gif Dabar visą tą dešinės kojos konstrukciją reikia pakelti nuo žemės, suskaičiuot iki 5 ir nuleisti. Taip keletą kartų. Su kaire koja tas pats. Vėliau pakeltą koją laikyt ilgiau. NUGARA TIESI VISO PRATIMO METU. Na kiek tai įmanoma tiesi smile.gif
Tai va, turint kantrybės rezultatas garantuotas. Šiuos pratimus mamai parodė kineziterapeutė kažkokioj sanatorijoj. Perspėju, kad trečią pratimą padaryti sunku, nereikia iš karto persitempti, nes skaudės kojas. Iš karto net gali nepavykt padaryti, pvz aš tik su dešine koja iš pirmo karto padariau, kairės neatkėliau blush2.gif
Shaila
QUOTE(ringa @ 2006 11 23, 12:06)
Tai va. Žadėti pratimai. Juos reikia daryti kasdien ilgą laiką. Pratimai nesudėtingi, bet sunku juos teisingai nupasakoti, parodyti daug paprasčiau...
<...>
Šiuos pratimus mamai parodė kineziterapeutė kažkokioj sanatorijoj. Perspėju, kad trečią pratimą padaryti sunku, nereikia iš karto persitempti, nes skaudės kojas. Iš karto net gali nepavykt padaryti, pvz aš tik su dešine koja iš pirmo karto padariau, kairės neatkėliau  blush2.gif
*

Geras kokie faini pratimukai!! clap.gif clap.gif clap.gif Ačiū Ringai 4u.gif
Daivutia
Aha, tikrai labai dėkui už pratimukus thumbup.gif
ringa
QUOTE(Daivutia @ 2006 11 23, 20:23)
Aha, tikrai labai dėkui už pratimukus  thumbup.gif
*

irnesakyk.gif Nugi nėr už ką. Kad tik mačytų mirksiukas.gif
emaliukas
Ringa, tikrai liuks pratimai,as turbut esu kaska panasaus bandzius tai pirmom dienom tikrai raumenukus skaudejo user posted imagetik kad pastovei reik daryti o as aptingau verysad.gif
emaliukas
sveikutes,user posted imageas irgi turiu tas kelnias tik nesimatavau nezinau kurio dydzio nu bet tikrai jau nepirmas dydis schmoll.gif as tai su sitom kelnem pradejau kovot bodi flexo pratimais,tai po kialiu dienu parasysiu ar ismiera sumazejo lotuliukas.gif
VEgle
ojoj, kokias gražias kelnes turiu... o po antrojo vaikiuko jos dar labiau pagražėjo... imsiu ir aš aprašytus pratimukus daryti. tikrai mane jie suintrigavo... aš ankstyvoj jaunystėj irgi esu kažką panašaus dariusi (tik tas trečias man visai negirdėtas...), tai tikrai padėjo. bet irgi, dariau ilgą laiką ir negailėdama savęs. žodžiu, į mūšį!!!
tvigra
emaliukas, na ir kaip sekas kelnes mazint? bigsmile.gif

O negi niekas nebande ju nusisiurbti? tai gi va Repcenkiene, taip gyresi, kad jaunystej pasidare ir visam laiku grazi liko...
idommi
Jau toks figūros "privalumas" tai doh.gif doh.gif doh.gif
Radau straipsnį apie chirurginį šalinimo būdą http://www.panele.lt/straipsnis.php?numeris=2002_7&id=25
Pratimai man netinka, aš bijau fizinio krūvio... lotuliukas.gif tongue.gif
mergytia
nepergyvenkit del savo kojyciu paziurekit kokias turi musu izimybes biggrin.gif
Papildyta:
biggrin.gif
Papildyta:
biggrin.gif
linele**
labai jau idomiai tos nuotraukos padarytos...nufotografuot bet ka gali, tik po to kamputyje idedam reikiamo zmogaus veideli ir olia - jau moteryte "apsiceliulitino" ax.gif
baisu, kas padaroma, kad tik daugiau nupirktu... doh.gif smile.gif
MEDUNE
As irgi is smalsumo ilindau,nelabai supratau to terminuko reiksmes"Jojiko kelnes".Dabar zinosiu...Dar ir draugei pasakysiu,jai irgi tai aktualu.Aciu uz paaiskinima.
idommi
Na, nelabai įkertu aš tą trečiąjį pratimuką blush2.gif
Kai pradėjau bandyt daryt pratimukus, vyras iš karto " oi, pasiūlymas įdomus, kaip sakant...", vaikas aplink laksto ir klausinėja "ką manite sia dajaj???" Neįmanoma doh.gif
ypata
Na ir aš pasirįžus Ringos pratimus papraktikuoti. Tik su tais šeiminykščiais tai sudėtinga, vakar kai pradėjau darytį antrąji, tai sūnus iškart surišo, kad "mamytė kaip šuniukas, kai sisiuka daro" biggrin.gif, o paskui su sese džaiugsmingai po manim landžiojo ir krykštavo abudu... O tas trečias tai tikrai lb sunkus, aš vos kokį cm atkeliu nuo žemės sad.gif
idommi
Siusiuką daro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sėkmės su tais pratimukai, man tai kantrybės net 4 dienom užteko! drinks_cheers.gif
ypata
Tai aš, reiškia, jau pusę programos įvykdžiau, nes jau 2 dienas juokinu šeimyną biggrin.gif Bet raumenukai tai jaučiasi, jei neužknis, turėtų būti poveikis...
idommi
Rudenį eisiu chirurgiškai koreguoti blush2.gif Nes svoris mažas mano, o jau SSSubinius, tai doh.gif
Lotynų Amerikoj būčiau geidžiamiausia nuotaka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pegė
Kada, kur ir uz kiek. O gal jau pasidarei? Kaip savijauta? 4u.gif
idommi
Daug info radau apie tai kažkur būtent SM, dabar nepamenu blush2.gif
Pabandyk gal į paiešką įvest riebalų nusiurbimas ten yra daugiau apie jau pasigražinusias mirksiukas.gif
shwiesulka
Niekada gyvenime nedaryciau riebalu nusiurbimo schmoll.gif Kokios zaizdos po to gali likt, tai jau verciau buciau drambliene, bet sitaip saves nezalociau g.gif
idommi
Dramblienių ir nenusiurbdinėja tongue.gif lotuliukas.gif

Riebalų nusiurbimu koreguoja kai kurias kūno dalis t.y. dailina siluetą thumbup.gif
rrrr
QUOTE(idommi @ 2007 06 26, 08:09)
Dramblienių ir nenusiurbdinėja  tongue.gif  lotuliukas.gif

Riebalų nusiurbimu koreguoja kai kurias kūno dalis t.y. dailina siluetą  thumbup.gif
*

na jau ne riebalus nusiurbinet, ka dave divulis ta dave, na nebent buciiau 70metu senuke kuriai siaip ar taip jau nera ka prarast, nezinai dar kaip senatvej tie nusiurbinejimai gali atsiliept schmoll.gif
idommi
O jei tas dievulis davė laibai merginai didžiuuulį pagurklį, vyrui papus vietoj krūtinės, riebalų pagalvėles ant kelienių (kad neina sijono užsidėt), gigantiškus 'veidelius' (čia apie jojiko kelnes lotuliukas.gif )...
Kas tada???? blink.gif

Aš gi nešneku apie tas vietas, kur galima su valios pastangomis ir fiziniu krūviu nusportuoti! 4u.gif
rrrr
QUOTE(idommi @ 2007 06 27, 09:52)
O jei tas dievulis davė laibai merginai didžiuuulį pagurklį, vyrui papus vietoj krūtinės, riebalų pagalvėles ant kelienių (kad neina sijono užsidėt), gigantiškus 'veidelius' (čia apie jojiko kelnes lotuliukas.gif )...
Kas tada????  blink.gif

Aš gi nešneku apie tas vietas, kur galima su valios pastangomis  ir fiziniu krūviu nusportuoti!  4u.gif
*

na nezinau ,man rodos visas vietas galima pakoreguoti naturaliai mankstinantis, tik vat viskas priklauso nuo valios, o tam kad prisiverst sportuot jos tikrai reikia, nes pati tai patyriau, ir daba namie stivi treniruoklis ,bet tik stovi, koki menesiuka pasportavau, o po to tai vis laiko nera, vis pagalvoju, na jau tikarai reikai, na ryt tai tikrai, betr tai tik mintyse taip sakant sportuoju ax.gif
Montvile
QUOTE(shwiesulka @ 2007 06 16, 18:51)
Niekada gyvenime nedaryciau riebalu nusiurbimo  schmoll.gif Kokios zaizdos po to gali likt, tai jau verciau buciau drambliene, bet sitaip saves nezalociau  g.gif
*

Nu kaip taip kartais žmonės nusišneka, kad negaliu...Jeigu nežino, tai geriau jau tegu ir nekomentuoja... Apie kokias žaizdas čia šneki, ar apie tas 5 mm skylutes, kurių net nesimato???

na nezinau ,man rodos visas vietas galima pakoreguoti naturaliai mankstinantis, tik vat viskas priklauso nuo valios, o tam kad prisiverst sportuot jos tikrai reikia, nes pati tai patyriau, ir daba namie stivi treniruoklis ,bet tik stovi, koki menesiuka pasportavau, o po to tai vis laiko nera, vis pagalvoju, na jau tikarai reikai, na ryt tai tikrai, betr tai tik mintyse taip sakant sportuoju

Jojiko kelnėm jokie sportai nepadės, forma išliks ta pati, lieka tik nusisiurbti, kitos išeities NĖRA.
idommi
O kaip nusportuot pagurklį??? blink.gif
Aukštom frazėm apie sportus, beabejo, visos galim pašnekėt ax.gif
biggrin.gif
caramella
QUOTE(idommi @ 2007 06 26, 07:09)
Dramblienių ir nenusiurbdinėja  tongue.gif  lotuliukas.gif

Riebalų nusiurbimu koreguoja kai kurias kūno dalis t.y. dailina siluetą  thumbup.gif
*

Na, idommi, jau rudenelis, tai ar nusisiurbei tas jojiko kelnes? Pati ruosiuos siam zygiui, taciau labai bijau, neturiu nei pazistamu, kas tai dare ir pan.
Mama nepritaria, apstauge ir kvaisa isvadino, sake visai nesuprantu ka darau...Niekas nepalaiko ir nesupranta, bet as taip gyvent negaliu, as zinau, kad tai man vienintele iseitis jaustis gerai. Taciau bijau as tu komplikaciju ir visa kita... Mirtis retai sutinkama cia, bet tokiu atveju buvo, o jei mano atvejis bus kitas?? tas vienintelis is daugelio.
Noras begalinis-abejoniu taip pat daug...
pasimetus
OrangeDream
QUOTE(caramella @ 2007 09 10, 19:11)
Na, idommi, jau rudenelis, tai ar nusisiurbei tas jojiko kelnes? Pati ruosiuos siam zygiui, taciau labai bijau, neturiu nei pazistamu, kas tai dare ir pan.
Mama nepritaria, apstauge ir kvaisa isvadino, sake visai nesuprantu ka darau...Niekas nepalaiko ir nesupranta, bet as taip gyvent negaliu, as zinau, kad tai man vienintele iseitis jaustis gerai. Taciau bijau as tu komplikaciju ir visa kita... Mirtis retai sutinkama cia, bet tokiu atveju buvo, o jei mano atvejis bus kitas??  tas vienintelis is daugelio.
Noras begalinis-abejoniu taip pat daug...
pasimetus
*

na nezinau tikrai baisoka unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.