Sveikos,
norėčiau sužinoti jūsų nuomonę ir jei turit tokių problemų, kad pasidalintumėt patirtimi, kaip kovojat su jojiko kelnėm?
Sveikos,
norėčiau sužinoti jūsų nuomonę ir jei turit tokių problemų, kad pasidalintumėt patirtimi, kaip kovojat su jojiko kelnėm?
truputį padeda baseinas.. kaip ir visam kūnui, bet treniruočių turi būt labai labai daug.. o šiaip turiu vieną draugę su anoreksijos liga( gydosi), tai dieta yra visagalė, tikrai, nors sako kad neįmanoma jų atsikratyt, bet ji atsikratė..
tik ar verta paaukot sveikatą? QUOTE(lepune @ 2005 04 06, 11:35) truputį padeda baseinas.. kaip ir visam kūnui, bet treniruočių turi būt labai labai daug.. o šiaip turiu vieną draugę su anoreksijos liga( gydosi), tai dieta yra visagalė, tikrai, nors sako kad neįmanoma jų atsikratyt, bet ji atsikratė.. tik ar verta paaukot sveikatą? Tikrai nemanau, kad verta
O Dieve tos jojiko kelnės
Pas mane viskas Pritariu kad padeda baseinas bet reikia nuolatos lankyti. Pvz. Praeitą rudenį, žiemą, pavasarį lankaiu baseiną (iš viso 5 abonementus išvaikščiojau) tai vsą vasarą ir rudenį nebuvo tų jojiko kelnių iki Naujako Dabar ne tiek lankau baseiną tai jos yra. Dar padeda dviratis. Tuoj pradėsiu važinėtis. Maždaug po pusvalandį kasdien. Tai irgi padeda. Dar yra pratimų namų sąlygomis bet ne taip efektyviai
Nu pas mane irgi, viskas
o kas to sjojiko kelnes?
QUOTE(Nerytė @ 2005 05 03, 13:03) Jojiko kelnes vadina kai ant šlaunų šonų auga lašinukai, net nežinau kaip čia tau aiškiau paaiškinti nu gerai aš čia aiškinu Labai gerai paaiškinai.
Jo, pas mane irgi tas pats. Manyciau, cia nuo ilgo sedejo issiplecia uzpakalis
Peržiūrėjau nuotraukas ir nieko gudro negaliu pasakyt.Neradau tokių nuotraukų,iš pirmos jaunystės,kad bučiau pusnuogė.Bet užuomazgas įžvelgiau jau nuo 16m.,kai antsvorio tikrai nebuvo jokio.Po neštumų ir gimdymų -akivaizdžiai padidėjo tos kelnės,o dasiritus iki nutukimo- atrodžiau be žodžių.Dabar, nuo vasario mėn.,pakliuvus pas supermamas,bandau save grąžint,bet tos "kelnės" nelabai pasiduoda.O gal ir visai nepasiduoda.
QUOTE(niginte @ 2005 05 09, 10:35) Peržiūrėjau nuotraukas ir nieko gudro negaliu pasakyt.Neradau tokių nuotraukų,iš pirmos jaunystės,kad bučiau pusnuogė.Bet užuomazgas įžvelgiau jau nuo 16m.,kai antsvorio tikrai nebuvo jokio.Po neštumų ir gimdymų -akivaizdžiai padidėjo tos kelnės,o dasiritus iki nutukimo- atrodžiau be žodžių.Dabar, nuo vasario mėn.,pakliuvus pas supermamas,bandau save grąžint,bet tos "kelnės" nelabai pasiduoda.O gal ir visai nepasiduoda. Ačiū, niginte.
dar bodyflexas padeda ir visokie kojų pratimai: ant keturiu stovi, sulenktos rankos, ir sulenkta koją į šoną kiloji.. kokias 100sekundžių, tada kią koją taip pat.. tik iš pradžių nepersistenk, nes nepaeisi dar tą patį vakarą.. čia šiaip iš kalanetikos šis pratimuks, gal padės
Šiaip esu skaičiusi, jog jojiko kelnėms padeda tik skalperis. Bet kaip tuo nesinorėtų tikėti
Kai numetu svorio jos ypač išryškėja ir taip gadina visą vaizdą QUOTE(Bettina @ 2005 12 06, 12:31) Šiaip esu skaičiusi, jog jojiko kelnėms padeda tik skalperis. Bet kaip tuo nesinorėtų tikėti Kai numetu svorio jos ypač išryškėja ir taip gadina visą vaizdą Aš irgi girdėjau tokią tiesą, kad tik skalperis.... bet gal yra kokių išeičių Kartais man atrodo, kad ten to lašiako tai mažai, pats kaulas taip išsikišęs...Bet tiesa yra ta, kad turiu sustiprinti tuos raumenis
Galima ir be skalpelio tų jojiko kelnių atsikratyti. Mano mama visą laiką kiek ją prisimenu su tokiom kelnėm vaikščiojo, bet dabar jų nebeturi. Ji darė pratimukus paprastyus kaip du kart du, nepersitempdama, bet ilgą laiką. Dabar šlaunys ir užpakalis liuks. Na nėra ji visai kūda, tokia moteriška figūra, bet jau be jojiko kelnių
QUOTE(ringa @ 2006 10 15, 10:23) Galima ir be skalpelio tų jojiko kelnių atsikratyti. Mano mama visą laiką kiek ją prisimenu su tokiom kelnėm vaikščiojo, bet dabar jų nebeturi. Ji darė pratimukus paprastyus kaip du kart du, nepersitempdama, bet ilgą laiką. Dabar šlaunys ir užpakalis liuks. Na nėra ji visai kūda, tokia moteriška figūra, bet jau be jojiko kelnių o tai gal gali papasakot čia kokius pratimukus tavo mama darė? manau, ne viena apsidžiaugtų... QUOTE(Cezarija @ 2006 10 15, 12:23) pas man ir tragiška situacija QUOTE(ringa @ 2006 10 15, 10:23) Galima ir be skalpelio tų jojiko kelnių atsikratyti. Mano mama visą laiką kiek ją prisimenu su tokiom kelnėm vaikščiojo, bet dabar jų nebeturi. Ji darė pratimukus paprastyus kaip du kart du, nepersitempdama, bet ilgą laiką. Dabar šlaunys ir užpakalis liuks. Na nėra ji visai kūda, tokia moteriška figūra, bet jau be jojiko kelnių nagi nagi ir koks gi tas pratimukas?
Tai va. Žadėti pratimai. Juos reikia daryti kasdien ilgą laiką. Pratimai nesudėtingi, bet sunku juos teisingai nupasakoti, parodyti daug paprasčiau...
1) Pradinė padėtis gulim ant nugaros, kokos sulenktos per kelius ir išskėstos. Vieną koją lenkiam į vidų, kol kelias pasiekia grindis. Vėl grįžtam į pradinę padėtį. Na ir taip pat su kita koja. 2) Toliau pratimas, kurį čia jau kažkas rašė, t.y. stovint keturiom sulenktą koją kelti į šoną, tiksliau ne visai į šoną. Na jei įsivaizduotume, kad koją mojam atgal, po to įsivaizduojam, kad koją keliam į šoną, tai tarpinė padėtis tarp atgal ir į šoną bus ta, apie kurią kalbu. Nemoku papasakoti, bet pabandžius daryti pratimą jaučiasi, kaip tempiasi reikiami raumenys. 3) Ir trečias pratimas su kėde. Čia dar sudėtingiau žodžiais nupasakoti, bet jis tikrai geras. Pastatom nusuktą kėdę su atlošu prieš save, na kad atlošas būtų arčiau mūsų nei sėdimoji dalis. Laikomės rankomis už atlošo. Sėdam ant grindų taip, kad kairė koja būtų pariesta įpriekį kaip turkiška poza sėdėjimui, o dešinė atmesta į šoną tiek, kiek įmanoma ir per kelią sulenkta 90 laipsnių kampu. Dabar dešinės kojos blauzdą pakeliam nuo grindų šiek tiek, bet kelis lieka padėtas ant grindų. Tai čia pradinė padėtis buvo Tai va, turint kantrybės rezultatas garantuotas. Šiuos pratimus mamai parodė kineziterapeutė kažkokioj sanatorijoj. Perspėju, kad trečią pratimą padaryti sunku, nereikia iš karto persitempti, nes skaudės kojas. Iš karto net gali nepavykt padaryti, pvz aš tik su dešine koja iš pirmo karto padariau, kairės neatkėliau QUOTE(ringa @ 2006 11 23, 12:06) Tai va. Žadėti pratimai. Juos reikia daryti kasdien ilgą laiką. Pratimai nesudėtingi, bet sunku juos teisingai nupasakoti, parodyti daug paprasčiau... <...> Šiuos pratimus mamai parodė kineziterapeutė kažkokioj sanatorijoj. Perspėju, kad trečią pratimą padaryti sunku, nereikia iš karto persitempti, nes skaudės kojas. Iš karto net gali nepavykt padaryti, pvz aš tik su dešine koja iš pirmo karto padariau, kairės neatkėliau Geras kokie faini pratimukai!!
Aha, tikrai labai dėkui už pratimukus
ojoj, kokias gražias kelnes turiu... o po antrojo vaikiuko jos dar labiau pagražėjo... imsiu ir aš aprašytus pratimukus daryti. tikrai mane jie suintrigavo... aš ankstyvoj jaunystėj irgi esu kažką panašaus dariusi (tik tas trečias man visai negirdėtas...), tai tikrai padėjo. bet irgi, dariau ilgą laiką ir negailėdama savęs. žodžiu, į mūšį!!!
emaliukas, na ir kaip sekas kelnes mazint?
O negi niekas nebande ju nusisiurbti? tai gi va Repcenkiene, taip gyresi, kad jaunystej pasidare ir visam laiku grazi liko...
Jau toks figūros "privalumas" tai
Radau straipsnį apie chirurginį šalinimo būdą http://www.panele.lt/straipsnis.php?numeris=2002_7&id=25 Pratimai man netinka, aš bijau fizinio krūvio...
nepergyvenkit del savo kojyciu paziurekit kokias turi musu izimybes
Papildyta: Papildyta:
labai jau idomiai tos nuotraukos padarytos...nufotografuot bet ka gali, tik po to kamputyje idedam reikiamo zmogaus veideli ir olia - jau moteryte "apsiceliulitino"
baisu, kas padaroma, kad tik daugiau nupirktu...
As irgi is smalsumo ilindau,nelabai supratau to terminuko reiksmes"Jojiko kelnes".Dabar zinosiu...Dar ir draugei pasakysiu,jai irgi tai aktualu.Aciu uz paaiskinima.
Na, nelabai įkertu aš tą trečiąjį pratimuką
Kai pradėjau bandyt daryt pratimukus, vyras iš karto " oi, pasiūlymas įdomus, kaip sakant...", vaikas aplink laksto ir klausinėja "ką manite sia dajaj???" Neįmanoma
Na ir aš pasirįžus Ringos pratimus papraktikuoti. Tik su tais šeiminykščiais tai sudėtinga, vakar kai pradėjau darytį antrąji, tai sūnus iškart surišo, kad "mamytė kaip šuniukas, kai sisiuka daro"
Siusiuką daro
Sėkmės su tais pratimukai, man tai kantrybės net 4 dienom užteko!
Tai aš, reiškia, jau pusę programos įvykdžiau, nes jau 2 dienas juokinu šeimyną
Rudenį eisiu chirurgiškai koreguoti
Lotynų Amerikoj būčiau geidžiamiausia nuotaka
Kada, kur ir uz kiek. O gal jau pasidarei? Kaip savijauta?
Daug info radau apie tai kažkur būtent SM, dabar nepamenu
Pabandyk gal į paiešką įvest riebalų nusiurbimas ten yra daugiau apie jau pasigražinusias
Niekada gyvenime nedaryciau riebalu nusiurbimo
Dramblienių ir nenusiurbdinėja
Riebalų nusiurbimu koreguoja kai kurias kūno dalis t.y. dailina siluetą QUOTE(idommi @ 2007 06 26, 08:09) Dramblienių ir nenusiurbdinėja Riebalų nusiurbimu koreguoja kai kurias kūno dalis t.y. dailina siluetą na jau ne riebalus nusiurbinet, ka dave divulis ta dave, na nebent buciiau 70metu senuke kuriai siaip ar taip jau nera ka prarast, nezinai dar kaip senatvej tie nusiurbinejimai gali atsiliept
O jei tas dievulis davė laibai merginai didžiuuulį pagurklį, vyrui papus vietoj krūtinės, riebalų pagalvėles ant kelienių (kad neina sijono užsidėt), gigantiškus 'veidelius' (čia apie jojiko kelnes
Kas tada???? Aš gi nešneku apie tas vietas, kur galima su valios pastangomis ir fiziniu krūviu nusportuoti! QUOTE(idommi @ 2007 06 27, 09:52) O jei tas dievulis davė laibai merginai didžiuuulį pagurklį, vyrui papus vietoj krūtinės, riebalų pagalvėles ant kelienių (kad neina sijono užsidėt), gigantiškus 'veidelius' (čia apie jojiko kelnes Kas tada???? Aš gi nešneku apie tas vietas, kur galima su valios pastangomis ir fiziniu krūviu nusportuoti! na nezinau ,man rodos visas vietas galima pakoreguoti naturaliai mankstinantis, tik vat viskas priklauso nuo valios, o tam kad prisiverst sportuot jos tikrai reikia, nes pati tai patyriau, ir daba namie stivi treniruoklis ,bet tik stovi, koki menesiuka pasportavau, o po to tai vis laiko nera, vis pagalvoju, na jau tikarai reikai, na ryt tai tikrai, betr tai tik mintyse taip sakant sportuoju QUOTE(shwiesulka @ 2007 06 16, 18:51) Niekada gyvenime nedaryciau riebalu nusiurbimo Nu kaip taip kartais žmonės nusišneka, kad negaliu...Jeigu nežino, tai geriau jau tegu ir nekomentuoja... Apie kokias žaizdas čia šneki, ar apie tas 5 mm skylutes, kurių net nesimato??? na nezinau ,man rodos visas vietas galima pakoreguoti naturaliai mankstinantis, tik vat viskas priklauso nuo valios, o tam kad prisiverst sportuot jos tikrai reikia, nes pati tai patyriau, ir daba namie stivi treniruoklis ,bet tik stovi, koki menesiuka pasportavau, o po to tai vis laiko nera, vis pagalvoju, na jau tikarai reikai, na ryt tai tikrai, betr tai tik mintyse taip sakant sportuoju Jojiko kelnėm jokie sportai nepadės, forma išliks ta pati, lieka tik nusisiurbti, kitos išeities NĖRA.
O kaip nusportuot pagurklį???
Aukštom frazėm apie sportus, beabejo, visos galim pašnekėt QUOTE(idommi @ 2007 06 26, 07:09) Dramblienių ir nenusiurbdinėja Riebalų nusiurbimu koreguoja kai kurias kūno dalis t.y. dailina siluetą Na, idommi, jau rudenelis, tai ar nusisiurbei tas jojiko kelnes? Pati ruosiuos siam zygiui, taciau labai bijau, neturiu nei pazistamu, kas tai dare ir pan. Mama nepritaria, apstauge ir kvaisa isvadino, sake visai nesuprantu ka darau...Niekas nepalaiko ir nesupranta, bet as taip gyvent negaliu, as zinau, kad tai man vienintele iseitis jaustis gerai. Taciau bijau as tu komplikaciju ir visa kita... Mirtis retai sutinkama cia, bet tokiu atveju buvo, o jei mano atvejis bus kitas?? tas vienintelis is daugelio. Noras begalinis-abejoniu taip pat daug... pasimetus QUOTE(caramella @ 2007 09 10, 19:11) Na, idommi, jau rudenelis, tai ar nusisiurbei tas jojiko kelnes? Pati ruosiuos siam zygiui, taciau labai bijau, neturiu nei pazistamu, kas tai dare ir pan. Mama nepritaria, apstauge ir kvaisa isvadino, sake visai nesuprantu ka darau...Niekas nepalaiko ir nesupranta, bet as taip gyvent negaliu, as zinau, kad tai man vienintele iseitis jaustis gerai. Taciau bijau as tu komplikaciju ir visa kita... Mirtis retai sutinkama cia, bet tokiu atveju buvo, o jei mano atvejis bus kitas?? tas vienintelis is daugelio. Noras begalinis-abejoniu taip pat daug... pasimetus na nezinau tikrai baisoka |