Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žiburio pradinė mokykla Žirmūnuose
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
Meibl
Ir mums pasake, kad suformuotos pakolkas 3 klases. Tai dabar reikia nesti dokumentus (gimimo liudijima, 2 foto, sveikatos pazyma) i mokykla ir rinktis mokytoja. Vat ir pasirink kad gudrus, kai tos informacijso apie mokytojas niekas neteikia:)
Felichita
QUOTE(Meibl @ 2010 04 22, 14:04)
Ir mums pasake, kad suformuotos pakolkas 3 klases. Tai dabar reikia nesti dokumentus (gimimo liudijima, 2 foto, sveikatos pazyma) i mokykla ir rinktis mokytoja. Vat ir pasirink kad gudrus, kai tos informacijso apie mokytojas niekas neteikia:)
*

tai , kad ta informacija apie mokytojas miglota, 2 neaiku ar dirbs (nes dirba vietoj išėjusių į dekretą , viena tik pirmąją laidą šiemet išleidžia doh.gif
raganike
zinau, kad Pr.Masioto pradineje,kuri irgi yra Zirmunuose, jau vietu nera i I klase,o cia vaiku nesurenka doh.gif
Felichita
jo, man irgi keistai atrodo,kad šiemet nesurenka : doh.gif ,gal įtakoja tai, kad mokyklai priskirtame rajone vaikų mažiau,pastebėjau, kad daugiau gatvių pridėta, ko anksčiau nebuvo, be to dėl mokytojų nelabai kas aišku
Amžina studentė
Kodėl nesurenka, gal sąmoningai formuoja mažiau klasių g.gif
Felichita
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 04 24, 22:45)
Kodėl nesurenka, gal sąmoningai formuoja mažiau klasių  g.gif
*

tai,kad yra keturios ketvirtokų klasės, be to , dabar kiekviena mokykla dėl krepšelio "gaudo" vaikus
raganike
Manau, kad gerai mokyklai reklamos nereikia g.gif
Felichita
QUOTE(raganike @ 2010 04 25, 23:16)
Manau, kad gerai mokyklai reklamos nereikia  g.gif
*

gal ir taip, bet šiaip ar taip viskas priklauso nuo mokytojos
o ir Žibury nėra taip jau viskas čiki ax.gif
Meibl
QUOTE(Felichita @ 2010 04 26, 19:02)
gal ir taip, bet šiaip ar taip viskas priklauso nuo mokytojos
*

Pradinukams tikrai svarbiausia, kad butu gera mokytoja.
O kokios mokytojos siemet bus pradinuku? Raimonda, Asta ir Lina?
Amžina studentė
QUOTE(Meibl @ 2010 04 28, 18:05)
Pradinukams tikrai svarbiausia, kad butu gera mokytoja.
O kokios mokytojos siemet bus pradinuku? Raimonda, Asta ir Lina?
*

Taip 4u.gif Tikrai žinau, kad suformuotos Astos ir Raimondos klasės smile.gif

Felichita, o kas ten ne čiki? bigsmile.gif
raganike
QUOTE(Meibl @ 2010 04 09, 11:30)
Tvarkos apraše nieko nėra parašyta.  schmoll.gif
Tik internetiniame mokyklos puslapyje pateikta informacija, kad būsimiesiems pirmokams einamųjų metų paskutinę birželio darbo savaitę organizuojama 3 dienų "Susipažinimo mokyklėlė".
Bet kada ir kaip galima sužinoti kas pateko ir į kokią klasę?  g.gif Mes tai nepriklausome mokyklos aptarnavimo teritorijai, nors gyvenam ir dirbam visai šalia. Tai ir skendim nežinioje, kada paaiškės tas galutinis klasių sudarymas pagal vaikų pavardes.
Nors kiek supratau šiemet komplektuojamas didesnis pradinių klasių skaičius. berods keturios bus pirmokėlių klasės. Mokyklai trūksta lėšų dėl sumažėjusio mokinio krepšelio, tai didesnis komplektavimas šiemet g.gif
Papildyta:
Pažiūrėjau, kad pradinukus turbūt mokys šios mokytojos.
Dabartinės 4 klasių mokytojos:
4a klasės mokytoja – vyr. mokytoja Asta Lisauskaitė, pavaduotoja ugdymui
4b klasės mokytoja – vyr. mokytoja Raimonda Mankevičienė
4c klasės mokytoja – vyr. mokytoja Lina Molienė
4d klasės mokytoja – vyr. mokytoja Rasa Červinskienė

Kokie būtų atsiliepimai? Kurią mokytoją rekomenduotumėte? kas mokėtės pas šias mokytojas?
Labai lauksiu atsakymo šioje temoje arba a.z. smile.gif
*

Formuos vistik keturias pirmas klases, suaktyvejo busimu pirmokeliu teveliai thumbup.gif
saulala
QUOTE(Felichita @ 2010 04 26, 19:02)
*

Papasakok, prašau, plačiau.
Įdomu, į kokią bendruomenę ateinam.

Tiesa, kažkada permečiau akimis mokyklos interneto svetainėje skelbiamus renginius, tai užkliuvo mišios bažnyčioje. Ar šios mokyklos gyvenime, pavadinkim, katalikiškumas stipriai jaučiamas?
Felichita
QUOTE(saulala @ 2010 05 01, 04:57)
Papasakok, prašau, plačiau.
Įdomu, į kokią bendruomenę ateinam.

Tiesa, kažkada permečiau akimis mokyklos interneto svetainėje skelbiamus renginius, tai užkliuvo mišios bažnyčioje. Ar šios mokyklos gyvenime, pavadinkim, katalikiškumas stipriai jaučiamas?
*

klauskit kas domina konkrečiau
kas dėl mišių - organizuojamos mišios (paprastai per Kazimierines) Arkikatedroje už mokyklos mokinius, pedagogus, tėvelius, dažniausiai dalyvauja visa mokykla, tačiau ne visi juk tikybą pasirenka , dar tikybos mokytoja dažniau vyresnėlius kviečiai dalyvauti mišiose Šv. Rapolo bažnyčioje (nes mokykla priklauso tai parapijai)
Papildyta:
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 04 30, 21:52)
Taip  4u.gif Tikrai žinau, kad suformuotos Astos ir Raimondos klasės  smile.gif

Felichita, o kas ten ne čiki?  bigsmile.gif
*

man žiauriai nepatinka prailgintos grupės tvarka ir kai kurios tos grupės mokytojos, bet čia jau diskusijų objektas
Amžina studentė
Ar tiesa, kad vieną kartą pasirinkus tikybą ar etiką, neleidžia keist po metų ar dviejų? g.gif
Felichita
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 05 02, 01:36)
Ar tiesa, kad vieną kartą pasirinkus tikybą ar etiką, neleidžia keist po metų ar dviejų?  g.gif
*

nežinau, nesusidūrėm, tačiau tiek rašant prašymą, tiek jau atėjus į mokyklą tenka pildyti krūvą popierėlių, patikslinant ką konkrečiai renkatės tikybą ar etiką, nes paprastai į etiką l.mažai vaikų būna
saulala
Bet jei etiką pasirenka tik pora vaikų iš klasės, vis tiek privalo būti jos pamokos?
Juk vien dėl to negali liepti eiti į tikybą?
Felichita
QUOTE(saulala @ 2010 05 02, 21:51)
Bet jei etiką pasirenka tik pora vaikų iš klasės, vis tiek privalo būti jos pamokos?
Juk vien dėl to negali liepti eiti į tikybą?
*

Tai aišku, kad vyksta etikos pamokos biggrin.gif
saulala
Na tai viskas čikių čikiausiai biggrin.gif
O tai aš jau galvojau, į kokią čia katalikišką mokyklą papuolėme?
raganike
Tikybos mokytoja nors garbingo amziaus ,bet stipriai vaikus paruosia tiek pirmai komunijai, tiek i Jezuitu gimnazija.
gulbelee
sveikos mamytes, paskaiciau apie ziburio mokyklos susirasinejima, esu labai nustebusi, kad neleidzia pasirinkti mokytojos...sad.gif
labai daug gero girdejau apie mokytoja Rasa, kuri nesenai ten dirba, bet sako,kad labai faina, aktyvi, su vaikais labai moka uzsiimti, labai prigyre man ja mano drauge, tai norejau savo sunu leisti i ta mokykla ir butent i Rasos klase, bet nzn kaip bus... sako lygtai neformuoja klasiu daugiau, nelabai suprantu kodel... verysad.gif
labai tikiuosi, kad leis Rasai toliau dirbti, ir galesime pasirinkti keliauti i jos klase, as noriu, kad butu rekomenduota mokytoja, nes ten kiek zinau visos baisiai pasikelusios, tai cia matau vieninteli geriausia varianta. Idomu apie ka direktore galvoja, kai norinciu i mokykla pilna, o neformuoja klases g.gif as tai noreciau pasidometi placiau kame ten reikaals, kodel direktore taip daro... darzeliuose "vietu ner", mokyklose taip pat, tai vaikus tuoj namu salygomis mokyti pradesim gal, jai tikriausiai ir mokiniu krepseliu nereikia, kaip idmomiai cia gaunasi...
loja5
QUOTE(gulbelee @ 2010 05 03, 22:24)
sveikos mamytes, paskaiciau apie ziburio mokyklos susirasinejima, esu labai nustebusi, kad neleidzia pasirinkti mokytojos...sad.gif
labai daug gero girdejau apie mokytoja Rasa, kuri nesenai ten dirba, bet sako,kad labai faina, aktyvi, su vaikais labai moka uzsiimti, labai prigyre man ja mano drauge, tai norejau savo sunu leisti i ta mokykla ir butent i Rasos klase, bet nzn kaip bus... sako lygtai neformuoja klasiu daugiau, nelabai suprantu kodel...  verysad.gif
labai tikiuosi, kad leis Rasai toliau dirbti, ir galesime pasirinkti keliauti i jos klase, as noriu, kad butu rekomenduota mokytoja, nes ten kiek zinau visos baisiai pasikelusios, tai cia matau vieninteli geriausia varianta. Idomu apie ka direktore galvoja, kai norinciu i mokykla pilna, o neformuoja klases  g.gif  as tai noreciau pasidometi placiau kame ten reikaals, kodel direktore taip daro... darzeliuose "vietu ner", mokyklose taip pat, tai vaikus tuoj namu salygomis mokyti pradesim gal, jai tikriausiai ir mokiniu krepseliu nereikia, kaip idmomiai cia gaunasi...
*

Siaip mums nelabai malonu ispudi paliko pati direktore, pasijautem lyg mokinukai pries ja doh.gif tikiuosi tai tik pirmas ispudis ir nieko daugiau taciau dabar va isgirstu kad ir mokytojos tokios yra g.gif
Felichita
QUOTE(gulbelee @ 2010 05 03, 22:24)
labai daug gero girdejau apie mokytoja Rasa, kuri nesenai ten dirba, bet sako,kad labai faina, aktyvi, su vaikais labai moka uzsiimti, labai prigyre man ja mano drauge, tai norejau savo sunu leisti i ta mokykla ir butent i Rasos klase, bet nzn kaip bus... sako lygtai neformuoja klasiu daugiau, nelabai suprantu kodel...  verysad.gif
labai tikiuosi, kad leis Rasai toliau dirbti, ir galesime pasirinkti keliauti i jos klase, as noriu, kad butu rekomenduota mokytoja, nes ten kiek zinau visos baisiai pasikelusios, tai cia matau vieninteli geriausia varianta. Idomu apie ka direktore galvoja, kai norinciu i mokykla pilna, o neformuoja klases  g.gif  as tai noreciau pasidometi placiau kame ten reikaals, kodel direktore taip daro... darzeliuose "vietu ner", mokyklose taip pat, tai vaikus tuoj namu salygomis mokyti pradesim gal, jai tikriausiai ir mokiniu krepseliu nereikia, kaip idmomiai cia gaunasi...
*

nesuprantu kas Jums draudžia prašyme įraršyti, kad norit pas mokytoją Rasą g.gif
kitas klausimas ar Jūs pas ją pakliūsit jeigu ji jau tokia gera, kaip Jūs sakote, tai visi pas ją norės 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(raganike @ 2010 05 03, 21:14)
Tikybos mokytoja nors garbingo amziaus ,bet stipriai vaikus paruosia tiek pirmai komunijai, tiek i Jezuitu gimnazija.
*

mano vaikui mokytoja irgi labai patinka
Papildyta:
QUOTE(loja5 @ 2010 05 04, 08:44)
Siaip mums nelabai malonu ispudi paliko pati direktore, pasijautem lyg mokinukai pries ja doh.gif tikiuosi tai tik pirmas ispudis ir nieko daugiau taciau dabar va isgirstu kad ir mokytojos tokios yra g.gif
*

na, Direktorei, juk reikia sudaryti tokį įspūdį biggrin.gif , o kas dėl mokytojų g.gif : toks įspūdis, kad bandoma daryti ale prestižinę mokyklą, atsižvelgiant į tėvelių pareigas, darbovietes, tačiau, nežinau ar čia jau labai gerai ax.gif
loja5
na, Direktorei, juk reikia sudaryti tokį įspūdį biggrin.gif , o kas dėl mokytojų g.gif : toks įspūdis, kad bandoma daryti ale prestižinę mokyklą, atsižvelgiant į tėvelių pareigas, darbovietes, tačiau, nežinau ar čia jau labai gerai ax.gif
*

[/quote]

Tai cia jau visai negerai unsure.gif mes su vyru esam "paprasti" zmones
Meibl
Ir vis tik idomi ta mokyklos direktore... Kad siek tiek susireiksminusi, tai tiesa. Bet kad atvirai reikalautu kysio, tai cia jau lygis... Mes nepriklausome pagal gyvenamaja vieta siai mokyklai, bet pasiskambine suzinojome kad patekome i sarasus. Taciau nuejus suzinojome, neva patekti negalejome. neva ivyko klaida. Tvarke jie dokumentus ir nepamate doh.gif Tada pradejo aiskinti kad bus vis tik keturios klases formuojamos vaikams. Dar truksta desimt vaiku i ta klase. Jeigu susirinks-suformuos. Mus automatiskai iskilo klausimas - tai jeigu truksta vaiku, kodel musu negali priimti. Juo labiau, tevu darbovietes, gyvenamoji namu vieta salia mokyklos ir t.t. Tai po ne itin malonaus pokalbio visgi patekome i sarasus. Bet aisku reikes pervesti pinigu i mokyklos fondus, du procentus ir t.t. Nieko pries pries tu pinigu davima ir pervedima neturime, bet kodel toks reketas is pat pirmos sekundes, santazuojant kad nepriims i mokykla jei negaus materialines naudos???
Taigi mokesim, mokesim ir parems ir tualetus irengsim (cia jau pirmas prasymas buvo:)) smile.gif
O del mokytoju, tai paraseme kokios noretume. Bet kad leistu rinktis, tikrai neleidzia... Mistika kazkokia, nes kitos mamos jau seniai pasirinkusios norima mokytoja ir zino pas ka vaikas eis.
Pradeda nepatikti man sios mokyklos administracija. O dar prisiklausiau is pazystamu ten lankanciu mokykla nekokiu atsiliepimu. Sneka, kad muzikos mokytoja ten tikras tironas... Vaikai ne vienas vos ne rimta psichologine trauma nuo jos aptureje.... O ir siaip mokytojos kitos savo greztumu perlenkia. Vis tas noras pasirodyti, vis labiau isgarsinti gerais rezultatais mokykla... Eina kalbos, kad jeigu vaikas nepatempia pagal klases lygi, juo atsikrato paprasciausiai. Papraso pervesti i kita mokykla... Neva kenkia mokyklos prestizui...
Vienu zodziu daug abejoniu kyla... Neturetu buti mokykloje is viso tokiu dalyku... schmoll.gif schmoll.gif
raganike
QUOTE(Meibl @ 2010 05 05, 09:17)
Ir vis tik idomi ta mokyklos direktore... Kad siek tiek susireiksminusi, tai tiesa. Bet kad atvirai reikalautu kysio, tai cia jau lygis... Mes nepriklausome pagal gyvenamaja vieta siai mokyklai, bet pasiskambine suzinojome kad patekome i sarasus. Taciau nuejus suzinojome, neva patekti negalejome. neva ivyko klaida. Tvarke jie dokumentus ir nepamate doh.gif Tada pradejo aiskinti kad bus vis tik keturios klases formuojamos vaikams. Dar truksta desimt vaiku i ta klase. Jeigu susirinks-suformuos. Mus automatiskai iskilo klausimas - tai jeigu truksta vaiku, kodel musu negali priimti. Juo labiau, tevu darbovietes, gyvenamoji namu vieta salia mokyklos ir t.t. Tai po ne itin malonaus pokalbio visgi patekome i sarasus. Bet aisku reikes pervesti pinigu i mokyklos fondus, du procentus ir t.t. Nieko pries pries tu pinigu davima ir pervedima neturime, bet kodel toks reketas is pat pirmos sekundes, santazuojant kad nepriims i mokykla jei negaus materialines naudos???
Taigi mokesim, mokesim ir parems ir tualetus irengsim (cia jau pirmas prasymas buvo:)) smile.gif
O del mokytoju, tai paraseme kokios noretume. Bet kad leistu rinktis, tikrai neleidzia... Mistika kazkokia, nes kitos mamos jau seniai pasirinkusios norima mokytoja ir zino pas ka vaikas eis.
Pradeda nepatikti man sios mokyklos administracija. O dar prisiklausiau is pazystamu ten lankanciu mokykla nekokiu atsiliepimu. Sneka, kad muzikos mokytoja ten tikras tironas... Vaikai ne vienas vos ne rimta psichologine trauma nuo jos aptureje.... O ir siaip mokytojos kitos savo greztumu perlenkia. Vis tas noras pasirodyti, vis labiau isgarsinti gerais rezultatais mokykla... Eina kalbos, kad jeigu vaikas nepatempia pagal klases lygi, juo atsikrato paprasciausiai. Papraso pervesti i kita mokykla... Neva kenkia mokyklos prestizui...
Vienu zodziu daug abejoniu kyla... Neturetu buti mokykloje is viso tokiu dalyku... schmoll.gif  schmoll.gif
*

siandien jau sako,kad nebformuos ketvirtos pirmos klases,tai nesuprantu negi jai nereikalingas didesnis vaiku skaicius,kazkokius cia zaidimus zaidzia.
lapiuksss
Nusiraminkit smile.gif Pirmos klasės bus a,b,c ir d. Tai jau žinoma.
... o 2% visi kur nors pervedam... ir tai tikrai ne kyšis direktorei, kaip čia rašėt biggrin.gif
O diskutuokit apie mokytojas, kurios dirbs su pirmokais, o ne dirbo laikinai su ketvirtokais.
Felichita
QUOTE(lapiuksss @ 2010 05 12, 09:51)
Nusiraminkit  smile.gif  Pirmos klasės bus a,b,c ir d. Tai jau žinoma.
... o 2% visi kur nors pervedam... ir tai tikrai ne kyšis direktorei, kaip čia rašėt  biggrin.gif
O diskutuokit apie mokytojas, kurios dirbs su pirmokais, o ne dirbo laikinai su ketvirtokais.
*

tai kas tos tikrosios mokytojos, kurios dirbs su pirmokais, nes mano žiniomis, tik viena mokytoja garantuotai dirbs, dėl kitų klaustukas, o gal Jūs žinote daugiau? rolleyes.gif
Felichita
jau klasių komplektacija skelbiama viešai 4u.gif
Amžina studentė
Viešai - tai kur? smile.gif
Tasira
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 05 14, 22:04)
Viešai - tai kur?  smile.gif
*

Email'o negavai g.gif ?
Amžina studentė
Negavau, abejoju ar išvis turi mano el. pašto adresą... g.gif
raganike
Tai pas kokią mokytoją esat įrašyti? Gal pas tą kurią norėjot?
Felichita
QUOTE(raganike @ 2010 05 16, 22:46)
Tai pas kokią mokytoją esat įrašyti? Gal pas tą kurią norėjot?
*

mes įrašyti C kl., kadangi aš buvau tarp b ir c, toliau matysim kaip ten bus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 05 16, 20:28)
Negavau, abejoju ar išvis turi mano el. pašto adresą...  g.gif
*

pildant prašymą nenurodėt? 4u.gif
Ivetaa
QUOTE(Felichita @ 2010 05 17, 09:24)
mes įrašyti C kl., kadangi aš buvau tarp b ir c, toliau matysim kaip ten bus 4u.gif
Papildyta:
*

Mes irgi i C thumbup.gif
gal ka teko girdeti apie Mokytoja Lina?
perfekta
QUOTE(Felichita @ 2010 05 17, 11:24)
Papildyta:
*

Na, kiek pamenu nurodem el. pasta taciau nieko negavom, tai taip suprantu norint suzinoti reikia skambinti patiems g.gif ir gal kas zinot kaip yra su ta susipazinimo mokyklele, ji bus berods birzelio pradzioje, tik idomu kaip su med. pazyma, ja reiks jau tureti? g.gif
Felichita
QUOTE(Ivetaa @ 2010 05 17, 10:26)
Mes irgi i C  thumbup.gif
gal ka teko girdeti apie Mokytoja Lina?
*

girdėjom, kad griežta, turinti patirtį, stipriai paruošia, na, bus matyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(perfekta @ 2010 05 17, 15:14)
Na, kiek pamenu nurodem el. pasta taciau nieko negavom, tai taip suprantu norint suzinoti reikia skambinti patiems g.gif ir gal kas zinot kaip yra su ta susipazinimo mokyklele, ji bus berods birzelio pradzioje, tik idomu kaip su med. pazyma, ja reiks jau tureti? g.gif
*

susipažinimo mokyklėlė birželio 21-23d., nuo 9 iki 13 val., visus dokumentus pristatyti iki 06.18
Amžina studentė
Gal kas galit persiųst visus klasių sąrašus? blush2.gif
raganike
is dabartiniu a,c ir d stojo praeita sestadieni i jezuitus g.gif
tai manau jau,kad si ta sako apie mokytojas cool.gif
Amžina studentė
QUOTE(raganike @ 2010 05 17, 21:10)
is dabartiniu a,c ir d stojo praeita sestadieni i jezuitus  g.gif
tai manau jau,kad  si ta sako apie mokytojas  cool.gif
*

Ir ką gi tokio sako? g.gif Aš ilgai rinkau info apie dabartines ketvirtokų mokytojas iš įvairių šaltinių (mokinių tėvai, kaimynai, buvę kolegos, darželyj daug info prisigaudžiau, SM, netgi vienos bendradarbės dukra pasirodo kitoj mokykloj pas vieną jų mokėsi...) ir nusprendėm pasirinkti būtent B klasės mokytoją mirksiukas.gif Nežinau, ar sprendimas teisingas, bet viską supliusavus jis buvo gana tvirtas smile.gif Tikiuosi, kad viskas bus gerai drinks_cheers.gif

Ačiū, sąrašus jau turiu 4u.gif
perfekta
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 05 17, 23:59)
Ir ką gi tokio sako?  g.gif  Aš ilgai rinkau info apie dabartines ketvirtokų mokytojas iš įvairių šaltinių (mokinių tėvai, kaimynai, buvę kolegos, darželyj daug info prisigaudžiau, SM, netgi vienos bendradarbės dukra pasirodo kitoj mokykloj pas vieną jų mokėsi...) ir nusprendėm pasirinkti būtent B klasės mokytoją  mirksiukas.gif Nežinau, ar sprendimas teisingas, bet viską supliusavus jis buvo gana tvirtas  smile.gif Tikiuosi, kad viskas bus gerai  drinks_cheers.gif

Ačiū, sąrašus jau turiu  4u.gif
*

O gal galetumet ir man persiusti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Felichita @ 2010 05 17, 17:33)
girdėjom, kad griežta, turinti patirtį,  stipriai paruošia, na, bus matyt  smile.gif
Papildyta:
susipažinimo mokyklėlė birželio 21-23d., nuo 9 iki 13 val., visus dokumentus pristatyti iki 06.18
*

Aciu 4u.gif
Amžina studentė
Perfekta, tu užsiprivatinus el. paštą ir man neduoda tau rašyt smile.gif
raganike
Ir man gal galit persiust saraseli blush2.gif
Felichita
gal kas baigiate mokyklą ir galite parduoti mergaitišką sarafaną 4u.gif
Felichita
QUOTE(Felichita @ 2010 05 19, 09:35)
gal kas baigiate mokyklą ir galite parduoti mergaitišką sarafaną 4u.gif
*

aš parduodu liemenę berniukui 4u.gif
j.o.l.i.t.a.
Sveikos,mes siandien atsventem isleistuves. Labai keista skaityti komentarus apie Ziburio mokyklos direktore tokias nesamones,del kysiu. Tai reto nuosirdumo zmogus. Ji rupinasi ne tevu pareigom,o kaip vaikai jauciasi mokykloje. Ivardinkit bent viena Vilniaus mokykla,kuriai siai dienai nereikalinga parama.
Musu mokytoja buvo Rasa....mokanti bendraut su vaikais? Drisciau priestaraut!!! Ji buvo pavaduojanti mokytoja,tai jos ne pagrindinis darbas,o papildomas. Nuosirdziai tikiuosi,kad si mokytoja neliks dirbti mokykloje. Nieko nenoriu izeisti,bet manau,kad kiekvienas is musu turi dirbti ta darba,kuri geriausia ismano.
inde
QUOTE(j.o.l.i.t.a. @ 2010 05 28, 23:12)
Sveikos,mes siandien atsventem isleistuves. Labai keista skaityti komentarus apie Ziburio mokyklos direktore tokias nesamones,del kysiu. Tai reto nuosirdumo zmogus. Ji rupinasi ne tevu pareigom,o kaip vaikai jauciasi mokykloje. Ivardinkit bent viena Vilniaus mokykla,kuriai siai dienai nereikalinga parama. 
  Musu mokytoja buvo Rasa....mokanti bendraut su vaikais? Drisciau priestaraut!!! Ji buvo pavaduojanti mokytoja,tai jos ne pagrindinis darbas,o papildomas. Nuosirdziai tikiuosi,kad si mokytoja neliks dirbti mokykloje. Nieko nenoriu izeisti,bet manau,kad kiekvienas is musu turi dirbti ta darba,kuri geriausia ismano.
*

minusiukas
QUOTE(j.o.l.i.t.a. @ 2010 05 28, 23:12)
*

SVEIKI,
manau jus neteisi, ji dirba savo darba pagirtinai.
O klase tai labai judri, labai aktyvi ir daug neeiliniu vaiku ir neeiliniu tevu.
minusiukas
QUOTE(Felichita @ 2010 05 23, 12:32)
aš parduodu liemenę berniukui 4u.gif
*

as parduodu sarafana mergaitei
j.o.l.i.t.a.
Minusiukas,idomu butu suzinoti jusu nuomone del neeiliniu vaiku ir pagirtino mokytojos darbo. Siai dienai turiu savo nuomone ir specialistu isvadas apie mokytoja ir jos bendravima su vaikais. Tikrai nenorejau nieko izeisti, tik issakiau savo nuomone pagrista faktais,kurie yra .Kaip bebutu liudna bet taip yra.Jeigu dar karta reiktu rinktis,sios mokytojos nesirinktume.
159357
QUOTE(inde @ 2010 06 01, 22:54)

*

doh.gif Neitiketina, kad sitaip rasote apie mokytoja, kuri per puse metu istaise kitos pries tai buvusios mokytojos klaidas tiek moksluose, tiek tarpusavio vaiku bendravime. Is viso keista, kad galima buvo ant naujos mokytojos taip parasyti, nes ji vienintele apskritai toje mokykloje gerbia vaikus, tevus ir stengiasi daugiausia uz visus. O tuo labiau, kaip minejote, tai sveikintina, kai zmogus atiduoda sirdi vaikams, netgi dirbdama ir kita darba thumbup.gif
Juolab, kad si klase ypatingai sudetinga, vaikai isbalansuoti, nemokejo graziai sutarti, o ji vienintele juos sugebejo motyvuoti, kad pasikeite ir mokslu rezultatai ir elgesys. As labai dziaugiuosi, kad i musu klase buvo atejusi si nauja mokytoja Rasa ir butu ziauriai gaila, jeigu jai reiktu is cia iseiti... Kita vertus, zinoma, pasisektu tiems, kam ji butu mokytoja nuo 1 iki 4 klases.

Linkiu jai visokeriopos sekmes wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.