Borderline
2005 04 06, 12:45
Sveikos merginos, mane labai domina, kada gi pas Jus pasimate tas pilvas (as labai laukiau, kol issisoks). Turiu tokia "problemyte": mano pilvo forma jau nuo mazens yra labai apvali, jis kietokas, issisokes siek tiek. Taigi 15a nestumo savaite atrodau...NESCIA! Plius dar tai, kad nemazai svorio priaugau. Nusipirkau nestukes palaidinuke, vaikstau sau, visi klausineja, kada gi gimdysiu. Kaip manot, ar tai normalu, kad pirmo nestumo 15a sav. pasimato pilvukas?
QUOTE(Borderline @ 2005 04 06, 12:45) Sveikos merginos, mane labai domina, kada gi pas Jus pasimate tas pilvas (as labai laukiau, kol issisoks). Turiu tokia "problemyte": mano pilvo forma jau nuo mazens yra labai apvali, jis kietokas, issisokes siek tiek. Taigi 15a nestumo savaite atrodau...NESCIA! Plius dar tai, kad nemazai svorio priaugau. Nusipirkau nestukes palaidinuke, vaikstau sau, visi klausineja, kada gi gimdysiu. Kaip manot, ar tai normalu, kad pirmo nestumo 15a sav. pasimato pilvukas? kaip aš noriu, kad mano pilvukas greičiau paismatytų šiaip pas mus darbe irgi buvo viena, kurios pilvukas labai greitai pasimatė ir nieko- pagimdė gražų vaikiuką. gal tiesiog tavo figūra tokia, be to, kaip sakai, svorio priaugai.
Na man 29-30 savaiciu, o dar dabar rengiuosi savus rubus. Tiesa, ne visus. Kelnes per sonus ,,isleidau" kiek imanoma ir tinka. Turiu vienus nestukinius dzinsus. Bet ju esme-pazemintas liemuo ir prisiuta medziaga uzdengti pilvuka. Mano pilvukas matosi, bet nera toks, kad netilpciau i senus rubus. Tik dzinsai verzia, o daugiau juk dauguma rubu ant klubu. O visos bliuskutes, megztiniai tai be problemu. Bet tai cia man. Kitos nuo 15-16 sav. i nieka neilenda. Mano bendradarbe stebisi kaip as gerai ,,vaikstau". Sako ji jau nieko tokio nebeapsivilktu.
...Dream...
2005 04 06, 17:49
mums yra 28 savaites ir labai seniai jau netinka seni rubai. o nesciuju rubus pradejau nesioti kazkur tai nuo antro menesio, bet tik del to kad nespaustu nieko leliukui  geriau anksciau nei per velai nes mano drauge pirmus 3 nestumo menesius nesiojo savo dzinsus ir mergyte gime su uzspausta kojyte (gydytojai nustate kad nuo dzinsu uztrauktuko). tai kurios neslepiate savo pilvuku, lyskit i nestukiu rubus
1234567
2005 04 07, 07:46
Į kelnias tai jau seniai neįlendu senas  O su palaidinėm tik prieš savaitę problemą pamačiau, kad nei viena jau pilvo nedengia ir labai per krūtinę išsitempia. Nors neseniai nusipirkau kelnias tokias savo dydžio, kur prieš nėštumą buvo, tai net pati nustebau:spaudžia, bet užsisega. Tai nusprendžiau, kad po gimdymo kaip tik bus Turiu kelnias su guma (spėju nebūtinai  skirtos), tai dar ilgam ilgam... Porą palaidinių ir suknytę, manau daugiau ir neprireiks
Tikrai pries pastojant nebuvau stora ir pilvo neturejau, o jau praktiskai nuo antro menesio pradejo lysti pilvukas, dabar man beveik 19 savaiciu, o pilvukas tai ohoho.
1234567
2005 04 07, 09:37
QUOTE(Puzin @ 2005 04 07, 10:33) Tikrai pries pastojant nebuvau stora ir pilvo neturejau, o jau praktiskai nuo antro menesio pradejo lysti pilvukas, dabar man beveik 19 savaiciu, o pilvukas tai ohoho.  Jei liekna buvai, tai ir pilvukas ankščiau pasimatė  Mano tik nuo 5mėn pradėjo matytis, nors pati pajutau jau 3mėn, kad pučiuosi
Aš tai pradėjau pūstis jau nuo pat nėštumo pradžios. Na ir per 4 mėnesius 6 kg priaugau. Taigi pilvukas jau atsikišęs  . Bet jei džemperį apsirengiu, tai vyras man sako - tu atrodai, kaip ne  . Visada prašo, kad apsirengčiau ką nors kitą, kad matytusi pilvukas - juk čia jo žygdarbio  akivaizdus įrodymas  . O nėštukės drabužius pradėjau nešioti jau nuo 3 mėnesio, kai akušerė pamatė mane su džinsais ir pasakė - "Savo leliukui nosytę nuspausi...". Tai taip gėda pasidarė  . Nuo to laiko nešioju drabužius, skirtus  . Telpu dar į daugelį kitų drabužių, bet jau norisi sagytę atsisegti  . stengiuosi jų nenešioti...
O aš tai jau dabar nebetelpu į jokias senas savo kelnes. (paskutines 2 savaites nešiojau 2 didesniais dydžiais nei normalias. Dabar nešioju tik neštukines. Bliuskos dar dar apsitempia, bet jau liko aptemtos ir ties krūtine ir ties pilvu ... O prieš neštumą buvau kaulų viniotinis....
Burbulytis
2005 04 07, 14:53
Tai taip iseina, kad stambuolem pilvukai leciau lenda???
QUOTE(Burbulytis @ 2005 04 07, 14:53) Tai taip iseina, kad stambuolem pilvukai leciau lenda???  Ne lėčiau lenda, bet iš po lašinukų nesimato.
mazute mamute
2005 04 07, 15:27
as dar nesioju senus savo rubus, nes pilvuko pas mane nesimato dar visai.  o as jau taip noreciau kad matytusi.  esu kuda kaip dviratukas, ir niekas nepasakytu kd as laukiuos.
Man 18 savaičių, o esu labai stora... Ir nešioti galiu tik specialius drabužius.
žemuogienė
2005 04 07, 16:57
as nesioju kelnes su guma, su kuriom vaiksciojau anksciau. bet kita savaite is siuvejos pasiimsiu pasiutas nestukines kelnes, nes pilvelis jau nemazas
per pirma neshtuma turejau tik viena tikra neshtumini drabuzhi - specialiai numegztas trikotazhines kelnes. o sheip neshiojau savo paprastus drabuzhius - megzta sijona ir megztinius, palaidinukes. taksistas, su kuriuo vazhinedavau i piliklinika karta per menesi, pamate, kad esu neshchia kovo men, kai ishlindau ish kailiniu (gimdzheu balandi). per antra neshtuma nusipirkau neshtumini kombinezona, dzhinsus, kelnes ir suknele o taip pat neshtuminio apatinio trikotazho ir pedkelnes. neshtumini kombinezona pradejau neshioti nuo 10 sav. pilvukas ishryshkejo gal kokiu 16 sav., bet nusprendzheu nevargti, kaip pirma karta su prasegiotais dzhinsais ir vezhianchiom pedkelnem...
somebody else
2005 04 07, 20:42
aš tai siūlyčiau specialius drabužius pradėti rengtis kuo anksčiau  visai kita savijauta. pilvuko neveržia, galima jaustis laisvai ir patogiai. Dirbu mokykloje, iki atostogų liko šiek tiek daugiau nei pusantro mėnesio, bet vaikštau ir savo pilvuko neslepiu....o ir vaikai į jį labaiiiiiii palankiai žiūri.
Borderline
2005 04 08, 14:22
Tai ir nebesuksiu sau galvos...Dar tik 16 sav. vos priartejo, o jau 9 kg priaugau. Nors patikekit, nesu "stambuole"! Cia manau taip yra del to, kad visada labai ribojau maista, saugojau figura, o dabar, kai  , atsipalaidavau. Ir tiesa pasakius, neatrodau as baisiai. Atrodau kaip normali sveika mergina. Pries nestuma buvo 55 kg. Dabar - 64. Ugis-164 cm. Ddel nestukiu rubu tai mane labai paguodet, nes galvojau, kad tik as viena taip anksti juos uzsivilkau!
o as iki siol neturiu ne vieno nestukinio drabuzelio  nors man jau 30 sav. kazkaip jau taip gavosi su mano tempais. dar telpu i vieninteles kelnes, bet ziuriu jau pilvas plikas is po bliuzku ir megztiniu lenda, tai jau si savaitgali kibsiu i rimtas kelniu paieskas ir butinai nusipirxiu, bet pirxiu ne special nestukems, bet tokias, kur ir po gimdymo galeciau nesiot, nes nematau reikalo islaidaut
Man siandien suejo lygiai 31 savaite , o vis dar savo rubus nesioju , nors pilvas jau didelis. Uzsisegu dzinsus po pilvu , ilgesni megztuka uzsitempiu ir viskas.  Tiesa , striuke tai jau mamos nesioju , nes savos per pilva uztrauktuko neuztraukiu  . Bet jau leksiu i parduotuves ieskoti plonesniu rubeliu , nes po truputi jau darosi karsta , o pavasariniai rubai tai tokie trumpi ir aptempti , kad reiks kazka galvot. Juk reikia nors viena ruba tureti is  gyvenimo , kad bent prisiminciau , kokia storule buvau  ! O jei tokia ir liksiu?!!!  Ptfu ptfu ptfu , geriau nereikia!
QUOTE(Masako @ 2005 04 08, 17:03) o as iki siol neturiu ne vieno nestukinio drabuzelio  nors man jau 30 sav. kazkaip jau taip gavosi su mano tempais. dar telpu i vieninteles kelnes, bet ziuriu jau pilvas plikas is po bliuzku ir megztiniu lenda, tai jau si savaitgali kibsiu i rimtas kelniu paieskas ir butinai nusipirxiu, bet pirxiu ne special nestukems, bet tokias, kur ir po gimdymo galeciau nesiot, nes nematau reikalo islaidaut  ash vat lygiai taip pat per pirma neshtuma galvojau - kam reik ishlaidauti, gi perki drabuzhius keliems menesiams... bet zhinot - gailejaus po to. neshchia buni gal karta, du ar tris kartus per gyvenima. kodel negalima pasidzheugt tuo neshtumu, saves palepinti... atrodyti grazhei, o ne apsivilkus per mazhais ir nepritaikytais drabuzhiais. o ir savijauta kitokia, kai dzhinsai ar pedkelnes pilvo neverzhia
somebody else
2005 04 08, 20:01
Iš tiesų nemaža nėštukių drabužių dalis dabar yra pagaminta gan kokybiškai, t.y., juos galima nešioti ir vėliau. Aš nusipirkau džinsinį kombinezoną, bet iš jo pasidaro ir paprasti džinsai, be to, dar galima susiveržti gumą ir gaunasi patys normaliausi džinsiukai. Ir iš tiesų nesilaukiame per gyvenimą 30 ar 40 kartų, todėl labai gera jaustis gražiai ir svarbiausia patogiai
Timbuktu
2005 04 09, 14:10
 Mums dabar 27 sav. ir pilvukas kaip pasakius, gal ir nera labai didelis, mazai kas supranta kad as nescia  bet i dzinsus jau tilpti negaliu nebent su petnesom  , o bliuzkutes, maikutes ir t.t. visi dar tinka, net ir atrodo graziau nei anksciau, nes krutine didesne  . Pavasario pradzioj nupirkau nestukines kelnes, man asmeniskai ko toliau to labiau jos i depresija vare, kazkaip ne prie sirdies buvo, dabar guli spintoje  O pries savaite nupirkau tokias kelnes kad galesiu ir po to nesioti, pirkau sportinio tipo bet ir su bliuzkute atrodo gerai
QUOTE(ragnez @ 2005 04 08, 19:35) ash vat lygiai taip pat per pirma neshtuma galvojau - kam reik ishlaidauti, gi perki drabuzhius keliems menesiams... bet zhinot - gailejaus po to. neshchia buni gal karta, du ar tris kartus per gyvenima. kodel negalima pasidzheugt tuo neshtumu, saves palepinti... atrodyti grazhei, o ne apsivilkus per mazhais ir nepritaikytais drabuzhiais. o ir savijauta kitokia, kai dzhinsai ar pedkelnes pilvo neverzhia  na pilnai sutinku su tavo nuomone..man paciai geda, kad mano tempai tokie  as vis ruosiuos ruosiuos ir nieko nenusiperku, nueinu i kokia parduotuve, pasidairau, dar jei bunu pavargus ar karsta pasidaro, tai ir nesu muila  na siandien nusipirkau veromodoj patogias kelnes, ne nestukines, bet nerealiai patogios, nemazai ten is tikro visokiu ir treningus po namus nesioti pagaliau isigijau, o tai irgi kankinaus..nu pikta ant saves, kad kankinu save ir vaikstau ne itin patogiai
1234567
2005 04 11, 07:32
QUOTE(Burbulytis @ 2005 04 07, 15:53) Tai taip iseina, kad stambuolem pilvukai leciau lenda???  Jie tikrai ne lėčiau lenda, tik, kad per lašinukus nieko nematyt. Visi įpratę, kad apvalutė, tai net kai pradeda ryškėt, mano, kad tik šiaip pastambėjei, bet dabar jau nuo 5mėn. visi sako, kad matyti, kad  .
svetima
2005 04 11, 08:18
Pirma nestuma neturejau nei vieno spec. rubo  Tik tokias trikotazines kelnes ir sijona ant gumos, bet jie ne spec, tiesiog prisitaikiau.. Dabar jau 33 nestumo savaites,o as dar vis su tais paciais dzinsais, su kuriais vaiksciojau nuo pat pirmu nestumo dienu-jie tokie zemesniu liemeniu, tik pradzioj dirza labiau uzverzdavau, o ir dabar dar su dirzu, tik jis gerokai atleistas O siaip tinka normalus megztiniai ir pan-jau dabar matau, kad nieko spec nebepirksiu-si menesi su dzinsais dar laisvai pratempsiu, o paskutini isoksiu i savo pirmojo nestumo sijona-dar tebeturiu Maniau, kad jau antra nestuma tikrai labiau issipusiu-nes nestumo vidury pilvas pradejo labai jau didet (ypac daug privalgius), bet dabar ziuriu, kad normaliai-po ziemos pradejau daug vaikscioti, lasiaku neprisiauginau, tai dabar nusimetus storus paltus jauciuosi kaip pukelis
Keista, kad jūs taip telpat į paprastas kelnes..  Aš tai visokių prisimatavau...neneštukinių...Kadangi šikniukas nedidėja, o pilvukas auga kaip ant mielių, tai reikia didelio dydžio kelnių, o jos per šikną ir klubus laaabai jau juokingai ant manęs atrodo...  Todėl nešioju neštukinius džinsus. Ir šikna vietoj, ir pilvo nespaudžia.....
svetima
2005 04 11, 10:20
Kelnes pazemintu liemeniu-mane siaip tokios labai erzina, nes rodos smunka ir nugara vis nuoga  Bet dabar pats tas  Visiskai nesijauciu suvarzyta su tom kelnem-jokiu nepatogumu  Dirzas gaunasi grynai po pilvu-na nezinau, gal kai as auksto ugio, tai viskas taip susikomponuoja
Aš irgi jau turiu atsikišusį pūziką  Šiaip į kelnes, pažemintu liemeniu dar įtelpu, bet jau ir pradėjau nešioti  džinsus  Pilvas pradėjo lįsti nuo 3 mėn. Šiaip gal dėl to kad kūda esu labiau matosi
svetima
2005 04 12, 11:13
Vakar zvilgtelejau tokiam nestukiu skyriuje, tai apsalau nuo rubu kainu-uz elementaria platesne palaidine 130 lt Kai ja panaudociau jau tik koki viena menesi-nu jau ne, apsieisiu gal kaip nors-o ir siaip man tie nestukiniai maisai nelabai Geriau jau kokia siaip trikotazine palaidine-graziai aptempia pilvuka
Borderline
2005 04 13, 13:31
Padariau tokia isvada: kiekvienai labai skirtingai su tuo pilvo augimu...
Man pilvukas pradėjo augti, tik nuo 12 savaitės. Tai dabar esu priaugusi tik kilogramą, ir nelabai matosi, kad esu  Bet vistiek jau norisi laisvesnių rūbų, kad nespaustų pilvuko.
Smiling
2005 04 14, 08:56
aš dar neapsivilkau, bet jau reiktų kartais būna užsideda  kelnes, bet retai, bet jau reiks tik jas nešiot, nes per paskutines dvi savaites ohoho kaip pilvukas paaugo
QUOTE(Prula @ 2005 04 11, 09:16) Keista, kad jūs taip telpat į paprastas kelnes..  Aš tai visokių prisimatavau...neneštukinių...Kadangi šikniukas nedidėja, o pilvukas auga kaip ant mielių, tai reikia didelio dydžio kelnių, o jos per šikną ir klubus laaabai jau juokingai ant manęs atrodo...  Todėl nešioju neštukinius džinsus. Ir šikna vietoj, ir pilvo nespaudžia.....  o tu pasidairyk Vero Modoj, nustebau, kiek ten drabuzeliu, galinciu tikti nestukems, kazkur skaiciau, kaddirektore ar kas yra nestuke ir, matyt, zino, ka reiskia ieskot nestukiniu drabuzeliu
QUOTE(svetima @ 2005 04 12, 11:13) Vakar zvilgtelejau tokiam nestukiu skyriuje, tai apsalau nuo rubu kainu-uz elementaria platesne palaidine 130 lt Kai ja panaudociau jau tik koki viena menesi-nu jau ne, apsieisiu gal kaip nors-o ir siaip man tie nestukiniai maisai nelabai Geriau jau kokia siaip trikotazine palaidine-graziai aptempia pilvuka  pritariu, jau ant palaidiniu tai tikrai nesamone islaidaut, geriau nusipirkt ne nestukine didesnio dydzio
svetima
2005 04 14, 13:35
QUOTE(Masako @ 2005 04 14, 11:05) o tu pasidairyk Vero Modoj, nustebau, kiek ten drabuzeliu, galinciu tikti nestukems, kazkur skaiciau, kaddirektore ar kas yra nestuke ir, matyt, zino, ka reiskia ieskot nestukiniu drabuzeliu  Prieš porą dienų tikrai mačiau jų direktorę-neščia jau labai Šiandien buvau VERO MODOJ, na ten labiau gal ankstyvom nėštukėm rūbų galima būt rast, o jau aštuntam mėnesiui nelabai..Tiesa, aš vis dar vaikštau su megztukais ir palaidinėm iš VERO MODOS-bet pirkau juos dar rudenį-didesnio dydžio ir labai liuks modeliai-lyg ir nenėščiom skirti, bet tinka ir nėščiom  Iš dabartinės pavasario kolekcijos nelabai kas tiktų..
QUOTE(svetima @ 2005 04 14, 13:35) Prieš porą dienų tikrai mačiau jų direktorę-neščia jau labai Šiandien buvau VERO MODOJ, na ten labiau gal ankstyvom nėštukėm rūbų galima būt rast, o jau aštuntam mėnesiui nelabai..Tiesa, aš vis dar vaikštau su megztukais ir palaidinėm iš VERO MODOS-bet pirkau juos dar rudenį-didesnio dydžio ir labai liuks modeliai-lyg ir nenėščiom skirti, bet tinka ir nėščiom  Iš dabartinės pavasario kolekcijos nelabai kas tiktų.. nu nzn, as nusipirkau tokias kelnes su placia guma ir zemoku liemeniu ir manau be problemu iki pat pabaigos isnesiosiu:) vietos pilvukui ojoj kiek
As irgi is Vero modos nusipirkau megztuka(ant pilvo kaspinelis susirisa, visokiu spalvu yra) - aisku didziausio dydzio. o va su tom kelnem(99litai) nzn ka daryt- su guma, placios, patogios, bet spalvos  ,- kaip pizaminiu kelniu
svetima
2005 04 14, 15:37
QUOTE(Masako @ 2005 04 14, 12:49) nu nzn, as nusipirkau tokias kelnes su placia guma ir zemoku liemeniu ir manau be problemu iki pat pabaigos isnesiosiu:) vietos pilvukui ojoj kiek  Nu reiks ir man atidžiau pažiūrėt kas ten per kelnės Šiaip man su tom kelnėm dar būna kita problema-per trumpos, tai gal todėl dėmesio neatkreipiau Šiaip labai reiktų tokių su guma kelnių, nes džinsai mano jau ant ribos-nu liko jiems gal pora-trejetą savaičių, o vaikščiot dar beveik du mėnesius reiks...Dar be to jie juodi tokie, o juk vasara ant nosies..Ir dieve mano kaip jie man jau atsibodo  -jau puse metų su tais pačiais "ir į darbą, ir į sodą, ir į balių"
inguska-voveruska
2005 04 15, 16:12
QUOTE(svetima @ 2005 04 14, 15:37) Nu reiks ir man atidžiau pažiūrėt kas ten per kelnės Šiaip man su tom kelnėm dar būna kita problema-per trumpos, tai gal todėl dėmesio neatkreipiau Šiaip labai reiktų tokių su guma kelnių, nes džinsai mano jau ant ribos-nu liko jiems gal pora-trejetą savaičių, o vaikščiot dar beveik du mėnesius reiks...Dar be to jie juodi tokie, o juk vasara ant nosies..Ir dieve mano kaip jie man jau atsibodo  -jau puse metų su tais pačiais "ir į darbą, ir į sodą, ir į balių"  Turiu ilgas kelnes http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...pic=28178&st=12
Reality
2005 04 15, 17:19
man tai gal nuo kokios 14 sav pradėjo kelnių saga neužsisegti, dabar 19sav. jau netelpu niekokian paprastan rūban, bet jei norėčiau, su palčiu megztuku, tai galėčiau dar ir užsimaskuoti, jei ką.
svetima
2005 04 17, 12:06
QUOTE(Reality @ 2005 04 15, 15:19) Aš irgi jau jas nusipiurkau,bet labai smunka,tai kurioj vietoj tą virvutę įdėt-ten tokia plati ta guma
QUOTE(ICE-T @ 2005 04 14, 15:35) As irgi is Vero modos nusipirkau megztuka(ant pilvo kaspinelis susirisa, visokiu spalvu yra) - aisku didziausio dydzio. o va su tom kelnem(99litai) nzn ka daryt- su guma, placios, patogios, bet spalvos  ,- kaip pizaminiu kelniu  pritariu nu pliazines jos, bet ka daryt, visai nieko
QUOTE(Reality @ 2005 04 15, 17:19) hihihih, o man ta pati problema ir dabar galvoju, kaip jas perdaryt- ar ivert guma, ar raistelius. musiet reix bandyt raistelius, nes kai kelnes smunka ne mazesnis diskomfortas negu tada, kai spaudzia
Reality
2005 04 17, 18:17
Mums 15 savaiciu, su kelnem jau kokios 2- 3 savaites ankstoka- telpu tik i vienas savo ankstesnes kelnes, bet ir taip negaliu segu uzsisegti  . Kita vertus kelnes nestukems  man vis dar per placios, per dideles, bet jau pradejau jomis apsirengti, nes bent jau nespaudzia pilvuko
svetima
2005 04 18, 07:59
QUOTE(Reality @ 2005 04 17, 16:17) Tai surišimas gaunasi nugaroj? Nu gudriai čia tu Aš bandžiau visaip siaurinti, bet kad vis tiek smunka
Reality
2005 04 18, 13:14
QUOTE(svetima @ 2005 04 18, 08:59) Tai surišimas gaunasi nugaroj? Nu gudriai čia tu Aš bandžiau visaip siaurinti, bet kad vis tiek smunka   Nu kur nugaroje, gal taip parasiau neaskiai  ant pilvo tik is vidines puses  , ta guma kuri nieko nelaiko ji dviguba tai i ja ir idejau  Nu nezinau kaip kitaip paaskinti
svetima
2005 04 18, 14:02
QUOTE(Reality @ 2005 04 18, 11:14) Nu aš tai irgi tundra Jau būčiau ir pradūrus tas skyles nugaroj  nes kažkaip pamaniau, kad nugaroj nėra pralindimo toj gumoj Nu dabar jau supratau-ot kelnės, tai įdomu kaip jas nenėščios nešioja
Reality
2005 04 18, 16:58
QUOTE(svetima @ 2005 04 18, 15:02) Nu aš tai irgi tundra Jau būčiau ir pradūrus tas skyles nugaroj  nes kažkaip pamaniau, kad nugaroj nėra pralindimo toj gumoj Nu dabar jau supratau-ot kelnės, tai įdomu kaip jas nenėščios nešioja   Sekmes  Jei pamatysiu kad kazkas eina su "mano"kelnem ir jos normaliai atrodo o ne kaba kaip po tam tikro reikalo  zinosiu kad mano patarimas suveike
|
|