Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada užsivilkote nėštukių rūbus?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Nendrė...
Tikrai kiekvienai skirtingai tas pilvukas pasimato wub.gif
nestuke.gif kelnias pradejau nesioti 15 sav. ax.gif
priaugau daug svorio, 24 sav. +12kg blush2.gif tai dabar i senas kelnias tik su nostalgija pasiziuriu..... doh.gif
*Vetrunge*
Kazkur iki 12 sav. dar buvo geri seni laisvesni rubeliai (pirmas nestumas), na o po 12 sav. nusiprkau kelis nestuke.gif rubelius, su kuriais labai patogiai jauciuosi, nieko nespaudzia, patogu, tik iki vasaros isaugsiu juos tikriausiai smile.gif .
Planuoju neprisipirkt daug rubeliu (nes ir kainos dideles, ir nesiot ilgai neteks), geriau kelis turet geresnius - i darba tinkancius, ir kazka laisvalaikiui.
hunca
na ir man reikia kur kas didesniu drabuzeliu smile.gif
VVaiva
O as tik pries savaite isigijau dzinsus nestukei, iki tol vaiksciojau su savais, tik juos buvau pakoregavus - prasegus uztrauktuka ir isiuvus placia guma smile.gif Vis tiek pradejo darytis nepatogu, nes iprastu dzinsu juosmuo aukstesnis... Vasarai nusipirkau kelias suknutes, bliuskas ir tunikas, bet ne spec. nestuke.gif , o is iprastu nauju kolekciju, tik ziurejau, kad modeliai butu platus. Kazkaip nesinori man su tais nestukiu rubais prasidet - man jie negrazus, dauguma bobiski, o tai - ne mano stilius. Nors jei pilvas bus didziulis, tai teks pirktis... rolleyes.gif
blansha
Sveikos esamos ir busimos mamytes. Na,mums tai 15sav,bet niekas nepasakytu, kad laukiuosi...tik as pati ir vyras. Draubuziai visi tinka kaip tiko,priaugau gal tik pora kg ir tie, kaip pati jauciu, ant slaunu. Na,krutys padidejusios... Idomu,kada pastoresiu? g.gif
Mivida
QUOTE(blansha @ 2008 04 24, 23:26)
Sveikos esamos ir busimos mamytes. Na,mums tai 15sav,bet niekas nepasakytu, kad laukiuosi...tik as pati ir vyras. Draubuziai visi tinka kaip tiko,priaugau gal tik pora kg ir tie, kaip pati jauciu, ant slaunu. Na,krutys padidejusios... Idomu,kada pastoresiu? g.gif
*

Man irgi panasiai buvo, nestumo pradzioje priaugau 2kg, ir viskas svoris nustojo augti, tik pivukas savaime aisku augo, o paskui gal kokia 21-22sav. dar kelis kilogramus priaugau, dabar mes esame 26sav. turime +7kg. bet nesustambejo nei kojos, nei uzpakaliukas, viskas tik i pilvuka.

19sav. nusipirkau specialu nestuke.gif sijonuka, esu labai patenkinta, patogu ir sau labai grazi atrodau, jauciuosi nepraradusi seksualumo, juk nestuke.gif taip svarbu jaustis graziai. thumbup.gif
vilikaa
QUOTE(1234567 @ 2005 04 07, 11:37)
Jei liekna buvai, tai ir pilvukas ankščiau pasimatė  smile.gif Mano tik nuo 5mėn pradėjo matytis, nors pati pajutau jau 3mėn, kad pučiuosi
*

man jau 4men ir pilvukas jau matosi matyt diduka turesiu na man dar nespaudzia pilvuko bet bliuzeles jau laisvas nesioju reiks ir kelnyciu pasiieskoti jau
mamuse
Aš kai tik pastojau tai ir pradėjo lašinukai ant šlaunų ir pilvo augti, krūtinė padidėjo ir visa jaučiuosi kokia tai didelė ir plati 4u.gif Jau į "normalius" rūbus nebeįlendu, nusipirkau visai fainus bridžus nėštukėm, tai labai patogu sėdint pilvo nespaudžia bigsmile.gif
makaronika
Mano pilvukas iskart isryskejo ir palyginus yra didelis, tai jau 2 men pilkau nestukiu dzinsus biggrin.gif
Drugė
Sveikos. Aš tai vis dar i savus drabužėlius įlendu, bet jau greitai reiks keliauti pirkti dzinsus ar kelnes spec. nestuke.gif . O maikucių ir bliuzkyčių visokių galima ir paprastose parduotuvėse nusipirkti, nes dabar tokia mada, kad viskas tinka besilaukiančioms mamytėms. smile.gif
nisana
Mes irgi dar ylendam i savo rubelius,pirkau tik kelnes nestuke.gif kad pilvelio nespaustu
Donata87
Sveikutes,
as cia naujoke ir taip pat noreciau pasipasakoti apie savo pilvuka ax.gif
mums jau 25 savaitės, o jau priaugus 14kg ir niekaip nesuprantu kodel... g.gif atrodo lyg daug ir nevalgau... smile.gif pilvukas pradėjo lysti jau nuo antro mėnesio...i senas kelnes nebeilindau nuo trecio menesio nes isplatejo klubai...dabar jau pilvuka net sunku nesioti o ypac darbe issedeti... verysad.gif jau labai dideli mes uzaugom... smile.gif kiekvienam skirtingai buna pagal figura ir pagal tai ant kiek linkes kunas priaugti svorio smile.gif
*Virginija*
man pilvukas islindo kazkur nuo 5 menesio, o iki tol niekas nepastebedavo biggrin.gif per visa nestuma priaugau 14 kg -ir galbut todel nestumas nevargino nestuke.gif thumbup.gif
Tina0704
Sveikos, as priaugau 5 kg, bet jau seniai nešioju spec. kelnias nestuke.gif kad pivuko nespaustu, o seip nešioju tokius pacius rubus, kai nešioju plačius rubus tai truputuka tik matosi, kai aptemptus atrodo kad jau pilvukas toks didelis smile.gif
Jureka
As kai tik suzinojau kad laukiuosi (5 sav.) pradejo man vaidentis kad visos kelnes ir sijonai spaudzia, bet kazkaip ir pilva pusdavo ir taip negera budavo, tai iskart ir pradejau nesioti spec. kelnes reguliuojamas, super, dabar i pabaiga nestumas, o jos vis dar tinka, aisku, vis pasipildau garderoba, bet kai jau nelabai daug laiko liko, tai gal jau daugiau ir nebepirksiu, nebent dar pilvas labai isdides blush2.gif
eegl
smile.gif sveikutes,mes tai katik ikopem i 13 savaite tai pilvukas oho ho kaip pasimato,nors esu mazute ir kudute,bet seip gal dar ir tai man duoda pilvuka kad istvereme operacija truputi papjauste pilvuka blush2.gif bet jaucemes neblogai,bet kadangi jau nuo antro menesio mane dirgino bet koks aptentas rubas ant pilvuko,tai ir dzinsai ir seip kas spaudzia netiko,tai labai pamegau sukneles ir sarafanus minkstos medziagos 4u.gif tad telpu kolkas i visas sukneles ir dar pora treniginiu kelniu biggrin.gif
vilikaa
QUOTE(Borderline @ 2005 04 06, 14:45)
Sveikos merginos,
mane labai domina, kada gi pas Jus pasimate tas pilvas (as labai laukiau, kol issisoks).
Turiu tokia "problemyte": mano pilvo forma jau nuo mazens yra labai apvali, jis kietokas, issisokes siek tiek. Taigi 15a nestumo savaite atrodau...NESCIA! Plius dar tai, kad nemazai svorio priaugau. Nusipirkau nestukes palaidinuke, vaikstau sau, visi klausineja, kada gi gimdysiu. Kaip manot, ar tai normalu, kad pirmo nestumo 15a sav. pasimato pilvukas?
*

17sav..... pradejau nesioti nesciosios kelntes,kad pilvuko neverztu
medituk
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 05 31, 15:20)
7,5 lt tai cia kuriam mieste jus mokate?? idomu pasidare  biggrin.gif  nes as auginu savo vaikuti ir priziuriu pas save namuose dar viena vaikuti tai imu tik 4lt o atveda 3-4dinas i savaite ir mazdaug po 5 val g.gif  beje gyvenam mes Kaune  smile.gif  tai dabar susimasciau gal ir as permazai imu  blush2.gif  blush2.gif  (juk vanduo alektra viskas naudojasi o viskas brangsta  verysad.gif )
*

Kadangi mano nestumas antras, o po pirmo liko issiskyre pilvo sienos raumenys, tai jau nuo poros men. pilvukas gerokas pupso unsure.gif Ypac i dienos pabaiga, kai dar papucia truputi doh.gif Taigi jau nuo kokiu 7 sav. nusipirkau nestuke.gif bridzus. Uztai pilvuzo nespaudzia. Bet po gimdymo teks operuotis ir sutraukt tuos raumenukus atgal verysad.gif
Ggggreta
Pilvukas pradėjo ryškėti nuo 20 sav., bet nėštukiu kelnes teko pirkti jau 13sav., kad nespaustų pilviaus, nes tik pastojus pradėjau staigiai apvalėti doh.gif
deimaaaaa
is pradziu pilvas buvo kaip tesla veliau tik 6 menesi , tada jau pradejau nesioti nesciuju rubus , aisku nuo tryju menesiu jau nespaudziau pilvo dzinsais ar dirzu
rozeslasiukas
As pradejau nesioti tik 8men smile.gif
Vijurka
Nėščiosios rūbais pasipuošiau nuo 6 mėn. ax.gif Nors ir tai dar laisvai tilpau į įprastus, pilvukas šoktelėjo tik 8-9 mėn. mirksiukas.gif
dori
man ketvirtas mėnuo, bet nešioju savus rūbus. pilvas mažiukas, niekas nemano, kad laukiuosi.
Tefnut
Ech, jei tik darbe galėčiau su džinsais sėdėt... rolleyes.gif Tik 9 sav., o tai vienintelės likusios kelnės, kurios dar nespaudžia. Suknytes per krūtinę "išaugau", kelnes- per sparčiai nykstantį liemenį doh.gif O mažiausios nėštukinės kelnės dar truputį didokos unsure.gif Bet turbūt teks kiek pataisyt ir nešiot, nes pilvukui taip gera su jom ax.gif
Karolytė:)
Aš jau įsigyjau drabužiukų skirtų nėštukėms...pilvelis jau nemažas, nors dar tik 16-ta savaitė eina mano lėliukams. nestuke.gif nestuke.gif doh.gif
dolly`
mano pilvukas pradejo rysketi kokia 14 sav. as ji vadinau arbuzo rieke po pilvu biggrin.gif riebalu ant pilvo gyvenime neturejus, tai kai jis didet pradeda-dideja nuo apacios, tai man labai ta rieke ir primine ...20 sav jau didelis buvo, dar tilpau i paprstas palaidines....o paskui kaip ant mieliu!dabar 29sav - net nelendu .neisivaizduoju kaip kitos isnesioja be nestuminiu rubu blink.gif juk nepatogu- palaidines kyla i virsu, ties krutine spaudzia, ka jau kalbet apie kelnes!..
pilietevakare
O as kelnes nusipirkau anksti 3 men antroj pusej... buvo sausio menuo, saltoka, o visos bliuskutes jau keldavosi virsun ir pilvelis likdavo salti.... kaip isganyma atsimenu ta akimirka kai nusipirkau nestukiu dzinsus (tuos pacius nesioju iki siol) o virsutine daly pradejau nesioti kiek veliau mazdaug 18-20 savaite, nes isaugau viska ties krutine ir zinoma pilveliu smile.gif
Gerbera
man nuo 12 sav jau mates, o kelnes su guma pirkau tik 16 savaite.
Agne T.
As pirma karta nusipirkau nestukiu kelnes 12 savaiciu, bet neuzilgo reiks ir is ju sokt lauk. lotuliukas.gif
joviliukste
o man neteko pasipuosti nestukiu rubais ax.gif pilvukas mazytis buvo, priaugau nepilnai 8kg.taj i visus savo rubelius tilpau, dzinsu uztrauktukas neuzisegdavo, taj uzsidedavau platu dirza ir niekas nieko nemate mirksiukas.gif kazkaip prasiverciau be tu rubeliu, tiesiog nusipirkau kai kuriuos megztukus, kurie gerai tamposi, ir dabar dar juos nesioju ax.gif dovanu gavau kelnes su guma, taj namie vaiksciojau kartais, bet siaip geriausia budavao treningai, zemiau pilvo juosmuo ir tiek....zodziu prasiverciau be nesciuju rubeliu biggrin.gif
gipeka
nestuke.gif rubus apsivilkau 23 savaiciu
-Aiva-
su pirmu nestumu i nestukes kelnes lindau nuo 20 sav. iki to laiko puikiai tiko anktesni rubai mirksiukas.gif Dabar itariu ''listi'' reikes anksciau, dar tik penkios savaites, o jau mazas pilvukas isokes ir neisitraukia, nelabai suprantu nuo ko jis, kleckas dar tik 45 mm wub.gif , bet pilvelis jau atsirades rolleyes.gif
salomeja34
Sveikos, mums 19sav, priaugau 2kg, bet siandien issimatavau visa spinta rubu ir gal i pora ilendu, daugiau visos kelnes verzia, reiks pirkt nestukines kelnes g.gif
Surry
As taip pat jau siek tiek apsirupinau laisvesniais rubais,nes manieji per daug aptemti budavo.Pilvuka jau spaudzia nestuke.gif ...
Shady
I nestukines kelnias ilindau labai anksti, nors pirmo leliuko laukiam, bet man jau 12-13 sav. pradejo verzti pilva, tada ir nupirkau nestukines kelnes ir vargo nematau biggrin.gif Pilvukui labai patinka ir iki siol juos nesioju, tai tikrai manau savo kaina jie atidirbs pilnai thumbup.gif
adiav
Pirmo nestumo metu nestukius drabuzius uzsidejau 25 savaite, o dabar dar tik sesta eina, o jau pilvukas burbuliukas. Ypac vakarais. nuo ko tai priklauso g.gif
Mamyyte
Per antra nestuma kiek zinau pilvukas visada didesnis buna ir anksciau pasimato. O daktarai sako kad ir vaikiukas 0.5kg didesnis buna 95%. ax.gif ax.gif g.gif g.gif
Team
na mano dar tik 7 savaiteles, bet pilvukas jau lenda, dideja mazu tempu smile.gif labai jau norisi kad kuo graiciau didėtų biggrin.gif
egverb
labas,

norejau paklausti - ar kuri esate pirkusi nestukiu rubus parduotuveje "Mamamija", Kauno Urmo bazeje? kaip kokybe? kokios kainos?
o man jau turbut kita savaitele teks pirkti nestukiu rubus, nes jau ankstoki darosi dabar turimi rubeliai. man tik pilvelis dideja, slaunys ir uzpakaliukas sumazejo, svoris nuo nestumo pradzios padidejo tik 1.5 kg. o mums jau 14 savaiciu ir 4 dienos
varle123
QUOTE(lincikas5 @ 2008 07 06, 19:02)
As taip pat jau siek tiek apsirupinau laisvesniais rubais,nes manieji per daug aptemti budavo.Pilvuka jau spaudzia nestuke.gif ...
*

man tik 10 savaite,bet jau siandien prameciau puse rubu ax.gif neisivaizduoju ka su jais daryti, spinta nedidele,o jau reikia kitu rubu,mano pilvas auga labai:))))
reikia ieskoti kelniu,nes tik i dvi lendu blush2.gif
Anaka
Mums eina 15 savaitė ir pajutau, kad jau reikia rūbų, nes nusibosta matuotis rūbus ir mesti laukan, bet paprasti rūbai ne taip traukia akį tų, kuriems dar nebūtina žinot. Tai musiet dar luktersiu ir jau tada jamsiu
prokruste
o as ir nepirkau spec. nestukiu rubu. Labai mados palnkios dabar rolleyes.gif Pirkdavau platesnes tunikas, kelnes pazemintu liemeniu, sukneles suimtas po krutine. Tuos pacius rubus ir dabar nesioju.
kytia
man nors ir pirmas nestumas, bet svoris kaip reikiant augo... Ypatingai per pirmus menesius kada vietoj pykinimo rijau kaip nesveika blush2.gif Kas menesi vis didesniu rubu reikejo, nors ilga laika nestukiu rubu nesidejau (nesinorejo prisipirkti visiems metu laikams) bet dabar tai i kitokius jau netilpciau ax.gif
Ryto@Rasa
aš nuo 10 savaičių išaugau visus rūbus. visus... 4u.gif ir bet kokios gumos ant liemens baisiai spaudžia, net kai užtempiu iki krūtinės lotuliukas.gif tai jau pirkau nėščių džinsinį kombinezoną, bet dar šilta. tai dar teks ieškot kokių suknelių ar tunikų... nežinau ka rasiu... 4u.gif vienžo, stora esu. pati sveriu 65 kg, ugis 169. per 3 savaites 3 kg priaugau nestuke.gif
Anaka
Aš tai jau kokią 14-15 savaitę supykau ant visų rūbų, kad suitraukė biggrin.gif ir nuėjau į nėštukių parduotuves. Vat
sAuLyTeA;)
o man jau tuoj 6menuo ir dar telpu i savo rubus priaugau tik 2kg thumbup.gif bet pilvukas tikrai milziniskas nestuke.gif valgau kiek noriu ir kada noriu clap.gif bet pilvuko stengiuosi nespausti su dzinsais arba kokiom madingom atlaso kelnem nesioju dazniausiai tik sukneles cool.gif kieme ir su maudimosi kostiumeliu palakstau biggrin.gif nestuke.gif
Linciukinas
Kazkur nuo 17 savaites pirkau nestukines kelnes, o matytis normaliai pradejo kazkur nuo 20 savaites ax.gif
Vilena_snow
As dar nieko nepirkau is spec.parduotuviu. Paprastose parduotuvese prisipirkau madingu palaidiniu, kurios labai tinka nesciosioms thumbup.gif ir kelnes, kurios nespaudzia pilvuko. I visas savo vasarines sukneles dar telpu. Manau, reikes apsipirkti spec.paduotuvese rudens pradzioj, nes teks pirkti tinkamus dzinsus.
Would you?
kaip i kuriuos rubelius, greiciausiai tai dzinsai ir bridzai spaust pradejo,apie
20 savaite...Dabar tai praktiskai tik 2 belike blink.gif
maikuciu turejau begale iki tol,kur nuo krutines plateja,tai
tik kelias papildomai nusipirkau vietoj tu aptemptu kurios jau mazos 4u.gif
Bet siaip dar nera baisiai...nusipirkau dzinsus jau su juosta,bet ko gero be rudens
neuzsidesiu...sijonai irgi visi praktiskai tinkami dar smile.gif
Saulėgrąža
Su pirmu pasimatė tik 6 mėn, o dabar 16 sav, o neštukės rūbus pradėjau nešiot nuo 20 sav maždaug....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.