priaugau daug svorio, 24 sav. +12kg
Tikrai kiekvienai skirtingai tas pilvukas pasimato
priaugau daug svorio, 24 sav. +12kg
Kazkur iki 12 sav. dar buvo geri seni laisvesni rubeliai (pirmas nestumas), na o po 12 sav. nusiprkau kelis
Planuoju neprisipirkt daug rubeliu (nes ir kainos dideles, ir nesiot ilgai neteks), geriau kelis turet geresnius - i darba tinkancius, ir kazka laisvalaikiui.
na ir man reikia kur kas didesniu drabuzeliu
O as tik pries savaite isigijau dzinsus nestukei, iki tol vaiksciojau su savais, tik juos buvau pakoregavus - prasegus uztrauktuka ir isiuvus placia guma
Sveikos esamos ir busimos mamytes. Na,mums tai 15sav,bet niekas nepasakytu, kad laukiuosi...tik as pati ir vyras. Draubuziai visi tinka kaip tiko,priaugau gal tik pora kg ir tie, kaip pati jauciu, ant slaunu. Na,krutys padidejusios... Idomu,kada pastoresiu?
QUOTE(blansha @ 2008 04 24, 23:26) Sveikos esamos ir busimos mamytes. Na,mums tai 15sav,bet niekas nepasakytu, kad laukiuosi...tik as pati ir vyras. Draubuziai visi tinka kaip tiko,priaugau gal tik pora kg ir tie, kaip pati jauciu, ant slaunu. Na,krutys padidejusios... Idomu,kada pastoresiu? Man irgi panasiai buvo, nestumo pradzioje priaugau 2kg, ir viskas svoris nustojo augti, tik pivukas savaime aisku augo, o paskui gal kokia 21-22sav. dar kelis kilogramus priaugau, dabar mes esame 26sav. turime +7kg. bet nesustambejo nei kojos, nei uzpakaliukas, viskas tik i pilvuka. 19sav. nusipirkau specialu QUOTE(1234567 @ 2005 04 07, 11:37) Jei liekna buvai, tai ir pilvukas ankščiau pasimatė man jau 4men ir pilvukas jau matosi matyt diduka turesiu na man dar nespaudzia pilvuko bet bliuzeles jau laisvas nesioju reiks ir kelnyciu pasiieskoti jau
Aš kai tik pastojau tai ir pradėjo lašinukai ant šlaunų ir pilvo augti, krūtinė padidėjo ir visa jaučiuosi kokia tai didelė ir plati
Mano pilvukas iskart isryskejo ir palyginus yra didelis, tai jau 2 men pilkau nestukiu dzinsus
Sveikos. Aš tai vis dar i savus drabužėlius įlendu, bet jau greitai reiks keliauti pirkti dzinsus ar kelnes spec.
Mes irgi dar ylendam i savo rubelius,pirkau tik kelnes
Sveikutes,
as cia naujoke ir taip pat noreciau pasipasakoti apie savo pilvuka mums jau 25 savaitės, o jau priaugus 14kg ir niekaip nesuprantu kodel...
man pilvukas islindo kazkur nuo 5 menesio, o iki tol niekas nepastebedavo
Sveikos, as priaugau 5 kg, bet jau seniai nešioju spec. kelnias
As kai tik suzinojau kad laukiuosi (5 sav.) pradejo man vaidentis kad visos kelnes ir sijonai spaudzia, bet kazkaip ir pilva pusdavo ir taip negera budavo, tai iskart ir pradejau nesioti spec. kelnes reguliuojamas, super, dabar i pabaiga nestumas, o jos vis dar tinka, aisku, vis pasipildau garderoba, bet kai jau nelabai daug laiko liko, tai gal jau daugiau ir nebepirksiu, nebent dar pilvas labai isdides
QUOTE(Borderline @ 2005 04 06, 14:45) Sveikos merginos, mane labai domina, kada gi pas Jus pasimate tas pilvas (as labai laukiau, kol issisoks). Turiu tokia "problemyte": mano pilvo forma jau nuo mazens yra labai apvali, jis kietokas, issisokes siek tiek. Taigi 15a nestumo savaite atrodau...NESCIA! Plius dar tai, kad nemazai svorio priaugau. Nusipirkau nestukes palaidinuke, vaikstau sau, visi klausineja, kada gi gimdysiu. Kaip manot, ar tai normalu, kad pirmo nestumo 15a sav. pasimato pilvukas? 17sav..... pradejau nesioti nesciosios kelntes,kad pilvuko neverztu QUOTE(Kristulka25 @ 2008 05 31, 15:20) 7,5 lt tai cia kuriam mieste jus mokate?? idomu pasidare Kadangi mano nestumas antras, o po pirmo liko issiskyre pilvo sienos raumenys, tai jau nuo poros men. pilvukas gerokas pupso
Pilvukas pradėjo ryškėti nuo 20 sav., bet nėštukiu kelnes teko pirkti jau 13sav., kad nespaustų pilviaus, nes tik pastojus pradėjau staigiai apvalėti
is pradziu pilvas buvo kaip tesla veliau tik 6 menesi , tada jau pradejau nesioti nesciuju rubus , aisku nuo tryju menesiu jau nespaudziau pilvo dzinsais ar dirzu
As pradejau nesioti tik 8men
Nėščiosios rūbais pasipuošiau nuo 6 mėn.
man ketvirtas mėnuo, bet nešioju savus rūbus. pilvas mažiukas, niekas nemano, kad laukiuosi.
Ech, jei tik darbe galėčiau su džinsais sėdėt...
Aš jau įsigyjau drabužiukų skirtų nėštukėms...pilvelis jau nemažas, nors dar tik 16-ta savaitė eina mano lėliukams.
mano pilvukas pradejo rysketi kokia 14 sav. as ji vadinau arbuzo rieke po pilvu
O as kelnes nusipirkau anksti 3 men antroj pusej... buvo sausio menuo, saltoka, o visos bliuskutes jau keldavosi virsun ir pilvelis likdavo salti.... kaip isganyma atsimenu ta akimirka kai nusipirkau nestukiu dzinsus (tuos pacius nesioju iki siol) o virsutine daly pradejau nesioti kiek veliau mazdaug 18-20 savaite, nes isaugau viska ties krutine ir zinoma pilveliu
man nuo 12 sav jau mates, o kelnes su guma pirkau tik 16 savaite.
As pirma karta nusipirkau nestukiu kelnes 12 savaiciu, bet neuzilgo reiks ir is ju sokt lauk.
o man neteko pasipuosti nestukiu rubais
su pirmu nestumu i nestukes kelnes lindau nuo 20 sav. iki to laiko puikiai tiko anktesni rubai
Sveikos, mums 19sav, priaugau 2kg, bet siandien issimatavau visa spinta rubu ir gal i pora ilendu, daugiau visos kelnes verzia, reiks pirkt nestukines kelnes
As taip pat jau siek tiek apsirupinau laisvesniais rubais,nes manieji per daug aptemti budavo.Pilvuka jau spaudzia
I nestukines kelnias ilindau labai anksti, nors pirmo leliuko laukiam, bet man jau 12-13 sav. pradejo verzti pilva, tada ir nupirkau nestukines kelnes ir vargo nematau
Pirmo nestumo metu nestukius drabuzius uzsidejau 25 savaite, o dabar dar tik sesta eina, o jau pilvukas burbuliukas. Ypac vakarais. nuo ko tai priklauso
Per antra nestuma kiek zinau pilvukas visada didesnis buna ir anksciau pasimato. O daktarai sako kad ir vaikiukas 0.5kg didesnis buna 95%.
na mano dar tik 7 savaiteles, bet pilvukas jau lenda, dideja mazu tempu
labas,
norejau paklausti - ar kuri esate pirkusi nestukiu rubus parduotuveje "Mamamija", Kauno Urmo bazeje? kaip kokybe? kokios kainos? o man jau turbut kita savaitele teks pirkti nestukiu rubus, nes jau ankstoki darosi dabar turimi rubeliai. man tik pilvelis dideja, slaunys ir uzpakaliukas sumazejo, svoris nuo nestumo pradzios padidejo tik 1.5 kg. o mums jau 14 savaiciu ir 4 dienos QUOTE(lincikas5 @ 2008 07 06, 19:02) As taip pat jau siek tiek apsirupinau laisvesniais rubais,nes manieji per daug aptemti budavo.Pilvuka jau spaudzia man tik 10 savaite,bet jau siandien prameciau puse rubu reikia ieskoti kelniu,nes tik i dvi lendu
Mums eina 15 savaitė ir pajutau, kad jau reikia rūbų, nes nusibosta matuotis rūbus ir mesti laukan, bet paprasti rūbai ne taip traukia akį tų, kuriems dar nebūtina žinot. Tai musiet dar luktersiu ir jau tada jamsiu
o as ir nepirkau spec. nestukiu rubu. Labai mados palnkios dabar
man nors ir pirmas nestumas, bet svoris kaip reikiant augo... Ypatingai per pirmus menesius kada vietoj pykinimo rijau kaip nesveika
aš nuo 10 savaičių išaugau visus rūbus. visus...
Aš tai jau kokią 14-15 savaitę supykau ant visų rūbų, kad suitraukė
o man jau tuoj 6menuo ir dar telpu i savo rubus priaugau tik 2kg
Kazkur nuo 17 savaites pirkau nestukines kelnes, o matytis normaliai pradejo kazkur nuo 20 savaites
As dar nieko nepirkau is spec.parduotuviu. Paprastose parduotuvese prisipirkau madingu palaidiniu, kurios labai tinka nesciosioms
kaip i kuriuos rubelius, greiciausiai tai dzinsai ir bridzai spaust pradejo,apie
20 savaite...Dabar tai praktiskai tik 2 belike maikuciu turejau begale iki tol,kur nuo krutines plateja,tai tik kelias papildomai nusipirkau vietoj tu aptemptu kurios jau mazos Bet siaip dar nera baisiai...nusipirkau dzinsus jau su juosta,bet ko gero be rudens neuzsidesiu...sijonai irgi visi praktiskai tinkami dar
Su pirmu pasimatė tik 6 mėn, o dabar 16 sav, o neštukės rūbus pradėjau nešiot nuo 20 sav maždaug....
|