as vakar isiveriau guma i tas kelnes, ot liux daba
Pirmus 3 menesiu dar tilpau i savo normalius rubus, veliau prireike keisti garderoba
Nusipirkau kelnes pazemintu liemeniu, prie ju prireike petnesu, bo baisiai smukdavo Nu dar ir sarafana nusipirkau specialiai O savaitgali planuoju nusipirkt sportinio stiliaus kelnes- gal rasiu ka Audime arba dar kur nors- norisi atsinaujint, nors liko tik apie 1,5 menesio
tik pries dvi savaites nusipirkau kitas kelnes, otaip tai vaiksciojau su senais dzinsais( zemu liemeniu)
nesciuju rubus pradejau nesiot mazdaug 23-24 nestumo savaite. Aisku pries tai visu priesnestuminiu kelniu sagos buvo persiutos arciau, kai jau nebebuvo kur artint, nutariau, kad jau laikas spec. rubeliams
Na o man jau 15-ta savaite, bet visi rubai manieji man tinka ir nė trupučio nepapilnėjau.Jau ėmiau pergyventi:(, kai kitos 15 os sav perkasi kitus rūbus,o man net nepanašu, kad jų reiktų........Nieko nesuprantu
QUOTE(Borderline @ 2005 04 06, 13:45) Sveikos merginos, mane labai domina, kada gi pas Jus pasimate tas pilvas (as labai laukiau, kol issisoks). Turiu tokia "problemyte": mano pilvo forma jau nuo mazens yra labai apvali, jis kietokas, issisokes siek tiek. Taigi 15a nestumo savaite atrodau...NESCIA! Plius dar tai, kad nemazai svorio priaugau. Nusipirkau nestukes palaidinuke, vaikstau sau, visi klausineja, kada gi gimdysiu. Kaip manot, ar tai normalu, kad pirmo nestumo 15a sav. pasimato pilvukas? As tai visad buvau labai kuda. Pilvas iki nestumo buvo idealus, kietas, ne trupucio neisokes, taciau, jau 15 savaite nebetilpau i savo rubus. Tiesa as tada nusipirkau tiesiog tokio dydzio rubus kaip nesiojau iki to laiko, tik ju nepazinau ir kuo puikiausiai tilpau dar kuri laika. Tad tikrai nepergyvenk, kad tas tavo pilvukas anksti pasimate, tuo labaiu, kad nemazai svorio priaugai, nes as 15 sav buvau priaugus tik 1kg ir tai pilvelis matesi O spec rubelius uzsidejau as tik 20 savaite
na man liko virs 3 saviciu iki gimdymo, bet iki dabar taip ir neprireike
hmmm... visa laika buvau aptemptu drauzeliu megeja, o dabar kai pastojau, jauciu, kad reiks keisti bene visa garderoba, nes neilisiu nei i kelnytes, nei i bliuzeles, kolkas priaugau 2kg, man dar tik 10sav, taciau jau i kelnias spraudziuosi, slaunys papilnejo...
o buvau visiskai sakaliukas - 48kg
Su pirmu nestumu tai pilvukas pasirode ir drabuziu prireike apie 20 sav., o su antru jau dabar iprastos kelnes spaudzia
Nu aš tai labai džiaugiuosi tom kelnėm iš VERO MODOS
O dabar dar nusipirkau tokį vyrišką M dydžio bliuzoną
Mano pilvūzas irgi buvo labai didelis. Dar nebuvau išėjusi į dekretines atostogas, o jau visi klausė ko aš čia sėdžiu kai man jau laikas gimdyti
QUOTE(Keiti @ 2005 05 01, 08:16) hmmm... visa laika buvau aptemptu drauzeliu megeja, o dabar kai pastojau, jauciu, kad reiks keisti bene visa garderoba, nes neilisiu nei i kelnytes, nei i bliuzeles, kolkas priaugau 2kg, man dar tik 10sav, taciau jau i kelnias spraudziuosi, slaunys papilnejo... o buvau visiskai sakaliukas - 48kg Dazniausiai sakaliukai priauga nemazai kg As irgi buvau prie tu lieknesniu, kg auga labai sparciai QUOTE(svetima @ 2005 05 01, 17:39) Nu aš tai labai džiaugiuosi tom kelnėm iš VERO MODOS O dabar dar nusipirkau tokį vyrišką M dydžio bliuzoną Man irgi reiktu vyrisko bliuzono tik nerandu normalaus QUOTE(Indrijana @ 2005 05 03, 10:01) Mano pilvūzas irgi buvo labai didelis. Dar nebuvau išėjusi į dekretines atostogas, o jau visi klausė ko aš čia sėdžiu kai man jau laikas gimdyti Kaip sekesi numesti?? QUOTE(svetima @ 2005 05 01, 18:39) Nu aš tai labai džiaugiuosi tom kelnėm iš VERO MODOS Man irgi tos kelnes dabar kaip isgelbejimas O dabar dar nusipirkau tokį vyrišką M dydžio bliuzoną
Oi prisiskaiciau kaip jus cia storejat ir pradejau nerimauti, kaip man darbe po klasikiniu grieztu kostiumeliu nors 3 menesius savo nestuma paslepti? Gerai, kad kostiumines kelnes is sonu su nedidelem gumutem, bet svarkelis tai tip top.
QUOTE(ciburaska @ 2005 05 10, 12:17) Oi prisiskaiciau kaip jus cia storejat ir pradejau nerimauti, kaip man darbe po klasikiniu grieztu kostiumeliu nors 3 menesius savo nestuma paslepti? Gerai, kad kostiumines kelnes is sonu su nedidelem gumutem, bet svarkelis tai tip top. Labas Yra kostiumeliu nescioms, bet jei tu nori nuslepti, tai geriau nesirenk spec. drabuziu nescioms, nes jie tik paryskina pilvuka
Man jau 19savaite, o pilviukas laaaabai mazas. Aisku, man jis didziulis
Labas, busimosios!
mums su suneliu jau 20 savaitele ant nosies. Nestukes rubelius uzsidejau pries geras 4 savaites. Iki tol labai madinga merga buvau Na, o dabar, geriausias mano draugas - kombinezonas (ir i darba ir i soda Sekmes visoms
na as nestukinius dzinsus uzsidejau kazkur 18 savaiciu
Supratau, kad neapsieisiu be
Na aš kelnes platinau jau nuo 10 nėštumo savaitės. Tiesiog rudeninės mano kostiumėlių kelnės buvo man tik tik ir liemeniui vos praplatėjus, jau pradėjo veržti. I į nėštukines kelnes įlindau gal nuo 12 ar 13 savaitės, kurį laiką jos man kiek smuko, bet buvo labai patogu, kai pilvuko niekas nespaudžia. Tiesa, dar ilgai niekas iš šono ir negalėjo pažvelgęs į mane pasakyti kad aš laukiuosi, tą mačiau tik aš pati. Aiškiau pilvukas matytis pradėjo gal apie 17-18 savaitę.
As tai tik si savaitgali eidama i svecius uzsivilkau nestukiska sijona, o siaip deviu iprastus drabuzius. Tik jei noriu paslepti pilveli, tai velkuosi toki platesni megztini, kuri nusipirkau butent tam reikalui
21 sav. pilveliui.
Aš pradėjau nešioti maždaug nuo 20 savaitės, nes senieji drabužiai pradėjo spausti pilvuką.
O man jau nuo 10 savaitės pilvas iššoko. Nesu aš plona ir tikėjausi, kad dar ilgai nesimatys. Svorio išvis nepriaugau, bet jau pilvas
As nesciosios rubus pradejau nesiot kazkur kai buvo penki nestumo menesiai (apie 20 sav), nes man pilvukas palyginti velai pustis pradejo
nuo kokios 20 sav. jau pradejau deveti nestukiskus dzinsus. is pradziu jie smukdavo vaikstant (dar ir dabar 23 savaite smunka kartais), o atsisedus - pats tas
QUOTE(morgana @ 2006 01 09, 20:27) nuo kokios 20 sav. jau pradejau deveti nestukiskus dzinsus. is pradziu jie smukdavo vaikstant (dar ir dabar 23 savaite smunka kartais), o atsisedus - pats tas aš tiksliai nepamenu, bet man regis, kad 15 savaičių nusipirkau kelnytes pirkau tam kad būtų patogu pilvukui, nors dar ypatingai ir nespaudė įprastos kelnės
Labas visoms
As tai labai laukiu to pilvelio. As tik dar i 12 savaite ikopiau, bet labai noreciau jau su pilvuku buti, tik deja kazkaip nesimato jo dar Drabuzeliu kol kas neplanuoju jokiu, jei reikes is mamos pasiimsiu megtukus ir palaidines, ji labai madinga pas mane. Tai manau nebus problemu del rubeliu man Beje norejau jusu paklausti ar butina pilveli uzdengti dzninsais ar sep kokiom kelnem, o gal uztenka shiltai pilveli laikyti megztuku apgaubus?
Man su pirmuoju gydytoja pasake:lieknute,tai greit pilvukas islys
As tai aplamai tokiu drabuziu nenesiojau, nes pilvukas nebuvo didelis ir priaugau tik 6 kg. is kuriu manodukryte svere 3.650
aš
Šiaip per visą nėštumą turėjau tik 3 specialius rūbus nėščiosiom - džinsus ir dvi vasarines bliuskutes, kurias vyro mama iš užsienio atsiuntė (praktiškai visas "didysis" nėštumas praėjo vasarą). Užsidėjau gal šeštam mėnesy
Labutis,
Man pilvuko nesimate kazkur iki 6 menesio,iki 7 nesiojau savo drabuzius,o po to nusprendziau duoti maziui daugiau laisves ir nusipirkau kombinezona,kurio man uzteks iki pat pat
Tikrai uztenka laikyti tik siltai,nes as kai ispraudziau savo 35 savaiciu pilvuka i aptemptus dzinsus,tai patikek buvau biski issigandusi,bet dabar viskas tvarkoje
Mano pilvukas pasimate gan anksti, 2 men. tik aisku jis nedidukas buvo, kaip sake drauges maciau tik as pati
tad rubelius jau pradejau nesioti nuo 3 men, o gal net ir nuo 2 men. man gaila leliuko, tad nesinori jo spausti, o ir paciai patogiau
as nestukes drabuzius pradejau nesiot nuo 5 ar 6 menesio nes jau i savus drabuzius nebeilindau
Mano pilvukas pasimate apie 4-5men. Bet nenesioju spec. nescioms skirtu drabuziu.
hm...
Svoris irgi auga....... net nežinau ar normaliai,nors gydytoja sako kad viskas normoj,bet per mėnesį laiko priaugau keturis kg.O nėštumas pirmas.Tikrai,įdomu ar viskas čia normaliai? Mano pilvukas irgi kietokas kaip kažkurios dalyvės.
as dar dabar savo visus senus rubus nesioju,nors esu liekna ir 1nestumas.
bet jau kita savitele planuoju isigyti kelnytes ir bliuskyte grazesne,nes pradeda nemaloniai pilveli spausti.
Sakyčiau, labai anksti man jų prireikė...
Nors pirmas nėštumas, 15-16 sav. niekaip nebūčiau įlindusi į įprastus savo rūbus, o mylimiausi džinsai išvis nuo kokios 12 sav. nebesusisegė. Tada platinau kelių kelnių liemenį, bet neilgam užteko. Nuo 24 sav. išvis neįlįsčiau į jokį didelio dydžio nenėštukišką rūbą - visai neatitinka proporcijos. Tad prie vienintelių nėštukiškų džinsų derinu visokius megztukus, skraistes... gal ištempsiu, nes kur paskui dėti tuos
18 savaitę paskutinį kart apsiaviau paprastas kelnes
QUOTE(clio @ 2006 01 28, 18:44) Sakyčiau, labai anksti man jų prireikė... Nors pirmas nėštumas, 15-16 sav. niekaip nebūčiau įlindusi į įprastus savo rūbus, o mylimiausi džinsai išvis nuo kokios 12 sav. nebesusisegė. Tada platinau kelių kelnių liemenį, bet neilgam užteko. Nuo 24 sav. išvis neįlįsčiau į jokį didelio dydžio nenėštukišką rūbą - visai neatitinka proporcijos. Tad prie vienintelių nėštukiškų džinsų derinu visokius megztukus, skraistes... gal ištempsiu, nes kur paskui dėti tuos Va ir as prie vieninintelių kelnių derinu viršutinę dalį.Bet jau sekančią savaitėlę žadu įsigyti dar vienas kokias kelnias ir bliuzelę gal kokią...
mano sudėjimas toks vidutinis, bet labiau prie smulkių, o pilvukas pradėjo matytis ko gero kokių 10 savaičių
aš ir kolkas su vienom kelnėm visur trinuosi,bet manau,kad jau reiks pirkti dar vienas,o šiltesniems orams pirksiu sarafaną
O va man,tai etks ir birželį ir liepą visą pravaikščioti
O kol kas man dar 16 savaitė eina,bet dar įtelpu į savąsias kelnias,bet manau,kas dar kokį pusę gero mėnesiuko ir į tas savąsias nebeįlysiu |