Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada užsivilkote nėštukių rūbus?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Agė
mes jau pusiaukeleje ir pilvukas matosi...
tiesa, kad nezino, tai gal dar ir nesupranta ar tai riebaliukai ar leliukas wink.gif
nesioju dzinsus su trikotaziniu liemeniu pirkau VSUP'e esancioje Esprit parduotuveleje mamytems.... kainos brrrrr
Panelee
Mums dar tik 13 savaitele,bet jau tenka sagute atsisegti ax.gif Noreciau,kad pilvukas pasimatytu,nusiziurejau grazia suknyte ax.gif o kol kas nestukiu rubai man visi per dideli blush2.gif
Elenele Raganele
sveikos, siandien gavau zinute i pasta, nestukiu rubams akcija http://www.mamosstilius.lt/ gal kam idomu bus smile.gif man , aciu Dievui, nebeaktualu, bet nestumo metu daug nervu kainavo rubu paieskos
rivera
As jau ir dairausi rubeliu. Nors tik 14 savaite ipusejau ir i savus dar telpu, bet norisi jaustis patogiai, laisviau smile.gif
mokine
labas moterytes. blush2.gif esu naujoke jusu forume.labai noreciau taip pat dalyvauti jusu pokalbiuose.esu dar tik 8sav nescia. 4u.gif tikiuosi mane priimsite i savo pokalbius blush2.gif saunus sis forumas thumbup.gif daug informacijos radau.
Puse
Sveikutes..as paskaitynejau ir pagalvojau,kad gal tada normalu g.gif Su pirmu vaikuciu matytis pilvas pradejo...kokio ketvirto men vidury..O kaip laukiuosi antro neuzsisegu savo kelniu nuo 8 savaites...galvoju gal tada daug svorio priaugsiu doh.gif Nes su pirmu kokius 26kg priaugau 4u.gif
Jakatta
As tai nestukines kelnes uzsimoviau keturiu menesiuku, o pilvukas pradejo matytis po biski, vos ne nuo pirmos dienos. smile.gif
_caramele_
as pradejau nesiot sukneles nuo 13 sav 4u.gif jau paprasti sijonai ir kelnes spaude pilvuka, nes jis toks ishryskejes jau 4u.gif
Medulis
man 21 sav., bet dar nešioju savo džinsus, tik sagutę atsegu smile.gif nėštukines turiu bet kažko nelabai.... gal vėliau dar užsidėsiu smile.gif
*Kristinute*
labukas,

as nestukiu rubus uzsidejau visai nesenai ax.gif gal, kai buvo 20-21 sav. g.gif
Audita
Mano pilvukas jau dabar stipriai padidėjęs, bet dar specialių rūbų nenešioju. Tiesiog turėjau laisvesnių, dabar tuos deduosi.
oksanyte22
mes tai dar telpam i savo kelnes,turiu ir nestukiu kelnytes,bet retokai uzsidedu ax.gif
rraassyte
tik praeita sawaitgaly nusipirkau specialius dzinsus pilvuziukams lotuliukas.gif pilvukas pradejo lysti ketvirta menesiuka, tai kai eme spaust dzinsuikai paprasciausiai sagos nesegdavau ir ilgesni megztuka uzsidedavau ax.gif seip suknytes liabai megstu:)dabar puse parduotuviu su"nesciosios suknytemis" lotuliukas.gif
o seip esu pasibaisejusi kainomis rubeliu! atrodo kaip apiplesimas kokis.. kai dziansai madoje spec.nesciosioms virs 300lt doh.gif ka jie sau galvoja g.gif
Dax
ketvirta,penkta menesiuka... bet iki to nesiojau vinu dydziu didesnius rubus, kurie labai praverte po gimdymo ax.gif
Elemire
Aš bent jau iki 6 mėnesio su treningais išvaikščiojau vietoj spec. kelnių - nusipirkau juodus be visokių dryžių ir laisvu liemeniu, tai iš tolo kaip trikotažinės kelnės atrodo, o ant viršaus pirkau ilgas bliuskas (kur vos ne iki kelių), tai ir tų treningų mažai matėsi. ax.gif
eurik@.k
sveikutes 4u.gif

as kai laukiausi pirmo vaikelio ,tai drabuzius laisvenius pradejau nuo 5 men ,o dabar su antru vaikeliu jau teko rengtis nuo 7 savaiciu ax.gif nes pilvas greitai isryskejo wub.gif
dorme
man dabar 15 sav. ir jau savaitgali reikes pirktis kokias nestukiu kelnes nes i visas savo nebetelpu o su trenigais kazkaip i darba nesinori eiti smile.gif
Nireglina
Kai laukiausi pirmagimio, nėštukių rūbus ėmiau vilkėti nuo 6 mėn. Antro nėštumo metu jau nuo 4 mėn. nebetilpau į įprastus rūbus.
Gintarėtarė
As ka tik antra menesiuka praejau, bet jau nebeuzsegu savo kelniu... Darbe nesioju kostiumelius, po darbo dzinsus - viskas verzia. Turiu keleta laisvesniu sijonuku ir toki saraana, kurie dar normaliai, bandau su jais issiversti mirksiukas.gif Mano bliuskutes irgi dauguma gana prigludusios.
As pilvuko noriu, bet darbe dar nenoriu kol kas reklamuotis, taigi rytoj keliauju po parduotuves "stiliaus pakeisti" thumbup.gif Paizvalgysiu ir po nestukiu skyrius ir ziuresiu ka galima pritaikyti. Bent bliuskeliu laisvesniu nusipirkti bandysiu.. ax.gif
Man paciai su verzianciu pilveliu nesmagu vaikscioti, tai ka kalbeti apie mazaji padareli viduje. Noriu kad jam/jai butu kuo patogiau wub.gif
arbatos_puodelis
sveikos smile.gif
iki kaledu verciausi su mergautiniais rubais ir 2 dydziais didesnem kelnem,per kaledas MB padovanojo nestukinius dzinsus tad dabar verciuosi su jais ax.gif bliuzoneliu visokiu turiu tik teko "kalnu inventorius ir rubai" deze perversti o visa kita sugrusti i deze "per maza" ryt pasiimiau laisva tad eisiu rubu i darba ieskotis,nes kazkaip neitin patogiai jauciuosi su dzinsais ir megstuku per dalykini susrinkima...vien tik si dalis man gilu liudesi varo,nes as tokia klasikiniu kostiumeliu ir baltinuku gerbeja,o dabar viskas per maza.... verysad.gif
P.S. nestuke.gif 27 sav
renatyte.r
Iki 5 mėn. vaiksčiojau su savo drabužiais. Po to pilvas pradėjo labai greitai augti bigsmile.gif , tuomet ir pradėjau nešioti nėštukių drabužėlius ax.gif kadangi buvo pavasario ir vasaros laikas, tai įsigyjau porą suknelių, bliuskučių ir sijoną.
klaudivil
Sveikutes smile.gif

user posted image

Stai kokie mes jau dideli smile.gif Labai smagu paskaitineti tokias idomias temukes thumbup.gif o dar didesnis dziaugsmas musu mazieji pilvukai nestuke.gif kolkas ir as ilendu i tuos pacius dzinsiukus, bet man jie darosi jau anksti ir nepatogu... Patinka, kai mano pilvukas buna siltai apsuktas smile.gif o labiausiai nepatinka, kai spaudzia dzinsai, tiesiog nepatogu... doh.gif tad manau jau pats laikas pirktis drabuziukus smile.gif
O pati irgi esu kudute, bet pilvukas jau ryskeja smile.gif thumbup.gif pries pastojima sveriau 46kg blush2.gif paskutini karta, kai sveriausi : 49kg, o dabar manau, kad kokius 2kg priaugau smile.gifsmile.gifsmile.gif
auroryte
Nuo 7 mėn. g.gif Ilgai pilvas "nesišovė" į priekį. gal kad pati aukšta, gal kad svorio saikingai priaugau. Bet specialių tai ir neturėjau. Nes man labai juokingi ir bobiški tie karlsono kombinezonai buvo, ir dzinsai su trikotažine" sterble". Bet prieš šešis metus, tai prastas pasirinkimas buvo. Taigi, kadangi vasara buvo, tai versdavausi su timpėmis, bei ilgesne palaidine, bridžais, kelnėmis žemu juosmeniu, ant viršaus- palaidinuke ,bei vėl gi- laisvesniais marškinukais. Suknelę įsitaisiau trikotažinę, beveik aptemptą, nu man labai gražu buvo, nes pilvas buvo alia "kamuolys" lašiniai ant šonų nesikaupė. Tik paskutines savaites gal keturias, jau apsivilkau lengvą suknelę , nes karščiai buvo,nuo krūtinės parauktą- bet vėl gi- nenėštukinę, o šiaip tokio modelio ir didesnio dydžio.
Bet kai pažiūriu, tai ir dabar nenorėčiau spec. nėštukinių rūbų. Nebent ten jau tas pilvas labai dideliukas auga. ax.gif
Agnieshkele
niu man gan greitai mano drabuziai pasidare per siauri... ir dabar dar telpu i kai kurias savo kelnes, bet spaudzia, tai manau, kad nieko is to gero... dydziu didesnes kelnes nuspirkau jau turbut pries menesi, kokia 14-ta savaite... o pries pora savaiteliu nusipirkau ir spec.kelnes su guma. jos man dar laisvos ir yra kur pilveliui plestis, bet labai patogu thumbup.gif
o siaip... didziaja dali stengiuosi pirkti tiesiog didesnius rubus ar parduotuviu skyreliuose, skirtuose busimoms mamoms, nes specializuotos parduotuves uzverte kainas belekiek... jei uz analogiskas kelnes, tik su guma, gaunasi moketi 3 kartus brangiau, tai as manau, kad nesamone...
Anyway... Man laisvesni, nuo krutines platejantys drabuzeliai - sukneles, marskinukai ziauriai patinka... tiesiog grazu...
chamka
man au nieko cia blogo, pas mane 14 savaite ir jau irgi matosi biggrin.gif nors pilvukas visada plokscias budavo, o jau ir kelnes spaudzia sunkiai galiu bepabuti su senais dzinsais, bet dar nestukiu rubeliu nenesioju smile.gif thumbup.gif
Zaviux
Mums 13 savaičių, o pilvas oho kaip įsišovęs į priekį... Kažkaip keista, nesitiki, kad taip greit... Nors sesuo sako, buvai kaip lenta, tad ir anksti matosi... Būtų įdomu pamatyt kitas besilaukiančias panašaus ar šiek tiek didesnio nėštumo kaip atrodo su savais pilveliais....
Bluebell
o man tai labai anksti issoko pilvas, jau kokia 12 savaiciu siektiek matesi, jautesi ant dzinsu, ir kokia 15sav nusipirkau nestukiniu dzinsu, kelniu.
bet gal psichologiskai as ji maziau itraukus vaiksciojau, nes tiesiog nebepatogu..
be to man labai ispusdavo pilvuka, tai ta pradzia tokia ir buvo. o siaip isaugo krutine paskui labai ir nemazai pastorejau,tai realiai ketvirtam menesi i joki absoliuciai ruba nebetilpau, reikejo visko pirkti, tiek apatinius, tiek pizamas, tiek rubus darbui ir treningus laisvalaikuiu ir namams.
jei kada antra leliuka turesiu, tai niekada taip nepasileisiu nuo vadeliu kad daug svorio priaugt.
AiNi
QUOTE(auroryte @ 2009 01 12, 00:29)
Nes man labai juokingi ir bobiški tie karlsono kombinezonai buvo, ir dzinsai su trikotažine" sterble". Bet prieš šešis metus, tai prastas pasirinkimas buvo. Taigi, kadangi vasara buvo, tai versdavausi su timpėmis, bei ilgesne palaidine, bridžais, kelnėmis žemu juosmeniu, ant viršaus- palaidinuke ,bei vėl gi- laisvesniais marškinukais. Suknelę įsitaisiau trikotažinę, beveik aptemptą, nu man labai gražu buvo, nes pilvas buvo alia "kamuolys" lašiniai ant šonų nesikaupė. Tik paskutines savaites gal keturias, jau apsivilkau lengvą suknelę , nes karščiai buvo,nuo krūtinės parauktą- bet vėl gi- nenėštukinę, o šiaip tokio modelio ir didesnio dydžio.
Bet kai pažiūriu, tai ir dabar nenorėčiau spec. nėštukinių rūbų.  Nebent ten jau tas pilvas labai dideliukas auga. ax.gif
*

drinks_cheers.gif Pritariu labai... man tie visi kombinezonai, maišai visokie doh.gif Didžiausią kamuolį nešiosiuosi vasarą, tai bandysiu išsisukti su timpėmis ir nuo krūtinės laisvomis bliuskytėmis ne nėštukėms, nors jos taip nėštukiškai atrodo ant bet kurios ne nėščios mergytės biggrin.gif
azarta
bigsmile.gif sveikutes. As pradejau nesioti kelnes nestukems nuo 13 savaites, tokes, kur gumites siek tiek is sonu tempesi, nes sedimas darbas, ir pastovei spasdavo pilva, be to no daktares gavau velniu verysad.gif , sake kad vaisius turi jaustis visiskai laisvai lotuliukas.gif nestuke.gif
organizatore
specialiai nestukiu rubu gal ir nepirksiu, esu keleta bliuzeliu laisvesniu nusipirkus is iprastiniu parduotuviu, kuriose apsipirkineju smile.gif bet ju man prireiks veliau, nes tebenesioju iprastinius cool.gif
Margaritka
4u.gif na iki nestumo sveriau 60kg./ugis 172cm. ax.gif
dabar mums tik 9 savaite eina,o jau nuo 8 sav. savu kelniu sunkiai beuzsegu blush2.gif doh.gif
sesute neseniai gimde,tai atidave man savo rubelius...jauciuosi daug laisviau,niekas neverzia...bet pilvukas tai kaip raketa i priek islindes...niekur kitur nestoreju,tik bambos vietoj nestuke.gif nors sveriu dabar 63kg.,jau nesioju laisvesnius rubus,kitaip neturiu kuo kvepuot...
anksti kazkaip list pradejo..kaikurie sako,kad tycia puciu g.gif blink.gif lotuliukas.gif
o vyras sako:"na gal ten 2 ? drinks_cheers.gif
Papildyta:
kartais pradedu nerimaut...gal tikrai peranksti mane cia pucia? unsure.gif
Ryški
Mums dar tik 10 savaitėlių ir nuo šios savaitės pradžios užsivilkau nėščiosios džinsiukus. Nemačiau tikslo save kankinti, kai spaudžia įprastinės kelnės pilvo apačią. O dabar gera, laisva. Beje, pilvukas iššokęs kaip reikiant, niekas nebepasakytų, kad nesimato. O su nėštukės kelnytėm dar labiau išryškėja. O pilvukas juk lygus būdavo. smile.gif Mano ūgis 168 ir sveriu dabar jau 60 kg. 2 kg priaugau tiesiai į pilvą. tongue.gif Nes kitur nesijaučia papilnėjimo rolleyes.gif
burbulina
pilvukas pradejo rysketi apie 6 menesi, tai tik tada ir nusipirkau dzinsus nestuke.gif , kitu rubu nepirkau viskas puikiai tiko mirksiukas.gif
Cruella
Aš nuo ketvirto mėn. jau nėštukinius džinsus ir džinsinį sijoną įsigyjau. Zaroj tokie gražučiai buvo, kad ir šiaip tokių norėčiau wub.gif
zuzule
Mums 8 sav., bet pilvukas toks jau papilnejes tikrai blush2.gif dzinsai sunkiau uzsisega, atsisedus spaudzia.. sakau, gal atsipalaidavau, leidziu sau daugiau ir dazniau valgyti.. bet guodziuosi, kad taip jau yra su tom nestukem biggrin.gif
Šypsenėlė24
nestuke.gif kelnes pradejau nesioti nuo 18 savaiciu
simoselis
as dar nesioju senuosius rubelius, nors ir megztukai sekmingai i virsu lipa doh.gif Pilvo juosta jau kokias 2 savaites nesioju, tai nelabai ir isgyvenu del to. Bet jau siandien sakiau eisiu platesniu dzinsu pasidairyt nestuke.gif
Amade
Man tiesiog nepatogu jokie dzinsai. Ne todel, kad isaugau, bet biski labiau spaudzia pilvuka, paskui man ji maust pradeda... Neisivaizduoju, kaip kitos vos ne iki paskutiniu menesiu su paprastais dzinsais isvaiksto doh.gif
ai-and-ai
Noriu paklausti jūsų - o kur Kaune perkate "nėštukių" drabužius???? Kažkaip nebenoriu vien tik su tais "maišais" vaikščioti, taip norisi ką nors šiuolaikiško, madingo.... smile.gif
Ačiū.
Kate25
Man dar nestukisku neprireikia, nes puikiai tinka kelnes zemu liemeniu ir beveik visi megztukai 4u.gif
Nuska
žinot, su tais tipo "tinka mano įprasti rūbai", tai dar reikia kritiškai įvertinti ar tiesiog tinka taip kad sueina užtrauktukas ir susisega ar iš tiesų tinka g.gif nes galima ir gana komiškai atrodyti. Va su kolege kiekvieną rytą kaip kokios bjaurios pletkininkės senos beretės nužiūrim kitą savo kolegę nestuke.gif šiaip mergina liekna, graži, dabar kažkur apie 5 mėnuo. Pilvukas saikingai gražiai padidėjęs ax.gif Ir ankstesni įprasti jos rūbai dar "tinka". Specialiai rašau kabutėse, nes vaikšto su tuo pačiu klasikiniu šiek tiek platėjančiu sijonuku, tik deja anksčiau tas sijonukas gulėdavo ant liemens-klubų, o dabar palipo į viršų ir prasideda kone nuo krūtinės doh.gif ir vietoj gražaus nėštukiško vaizdelio truputį komiška karikatūra, o dar turint omeny kad jos pareigos reikalauja atrodyti gražiai ir reprezentatyviai. Kad bent palaidinę ant viršaus užleistų, vis gražiau atrodytų. Arba kokią aptemptą trikotažinę suknelę, žinau kad tikrai tokių turi ir su jos figūra atrodytų nuostabiai ir tikrai nėštukiškai. O dabar įsikandusi tą savo sijoną, vaizdelis kaip statinaitė ant lieknų kojų. Su kolege net pagalvojom, kad gal reiktų kokių nuorodų į internetines parduotuves nusiųsti, bet bijom kad pelėm apleis biggrin.gif
Raimutia
na jo.. as tai kazkaip ziuriu,kad man jau nebelabai sueina per juosmeni drabuziai,tai aukstyn-zemyn nebandau taikyti,tiesiog sugrudau viska i gilu spintos kampeli biggrin.gif galu gale ne tiek ir daug laiko per visa gyvenima nescia buni,tai ir dziaugiuosi tuo,nesioju drabuzius nesciosioms,prisipirkau ju vadinamuose'lapatynuose' bigsmile.gif specialus,nesciajai skirti drabuzeliai,siuolaikiski,ne maisai. dziaugiuosi kas dien galedama vis kita derinuka uzsidet ir isryskinti didejanti nesciosios pilvuka wub.gif o del to,kada pradejau nesioti specialius drabuzius,tai galiu pasakyti,kad nelaukiau,kada nebeitilpswiu,tiesiog kai jau pradejo dideti pilvukas,del savo patogumo pradejau karts nuo karto nesioti nestukiskus dzinsus ax.gif O va dabar,kai buvo 4 menesiai ir ir beveik savaite, tai i senuosius dzinsus nebeilendu visaines kazkaip staigia pradejo augt pilvukas doh.gif
muminukas
su antru nestuke.gif daug anksčiau negu su pirmu teko specialių rūbų griebtis doh.gif tiksliau, apatinės dalies - specialius džinsus jau 4 mėnesį nusipirkau.

ai-and-ai, nestuke.gif apatinės dalies (sijonų, kelnių) Kaune yra Dar ne mama, čia šalia filharmonijos, senamiestyje vilniaus gatvėje, zaroje. o palaidines gali prisitaikyti iš zaros, new yorker - ačiū dievui, grįžo normalaus ilgio palaidinių mada thumbup.gif thumbup.gif
Zuika77
Kai laukiausi dukrytės, tai specialias kelnes nėščioms nusipirkau 16 sav., nes pradėjo po truputį spausti pilvo apačią 4u.gif O antro nėštumo metu, tai jau teko nėštukių kelnes nuo 12 sav. nešioti mirksiukas.gif Marškinėliai ir megztiniai ilgiau savi tiko, be to padariau sėkmingą reviziją mamos spintoj lotuliukas.gif
LisaLove
as budama 5menesy wub.gif
pupa_uoga123
na, man dar tik trylikta savaite, bet jau i dzinsus nebelabai lendu..taip lyg ir verzia vos pasirodziusi pilvuka ties saga, nors dauguma zemu liemeniu, tai kaip ir telpi, bet uzpakali pradeda sumkt, o prieki spaust:) siaip daugiausiai stengiuos su suknele vaiksciot, neverzia:) O atrodo ir laiko nedaug praejo ir pilvuka ko gero as tik ir pastebiu:)
HelluvaGirl
Na ką gi, paskaičiau ir supratau, kodėl man vkr maškę pavairavus pilvą skaudėjo - namie su atsegtais savo džinsiukais skiniukais vaikštau, o užsisegus sėdint juos jau veržia. Net nežinojau, kad tai gali kenkti vaisiui, bliamba.

Šiaip man 16 savaičių ir tikrai į visus savo drabužius puikiai telpu, išskyrus kelnes. Matyt, teks kažko laisvesnio pasiieškoti. Storiausia būsiu vasarą, tai toks fainas metas - galėsiu sukneles vilkėti, man jos lb patinka.

Dažnai brauzinu internetines parduotuves, kurios gan nebrangiai parduoda, ypač per seilus, kai kurios siunčia ir į Lietuvą. Štai vienas linkiukas besidominčioms madingais skudurais: http://www.asos.com/Women/Maternity/Cat/pg...y.aspx?cid=5813 - jei nebaisu pirkti nepačiupinėjus, žinoma.
mamaErika
Nėštukės rūbus vilkausi nuo šešto mėnesio. Gal panašiai nuo ketvirto mėnesio šiek tiek laisvesnius rūbus rinkausi. 4u.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.