tiesa, kad nezino, tai gal dar ir nesupranta ar tai riebaliukai ar leliukas
nesioju dzinsus su trikotaziniu liemeniu pirkau VSUP'e esancioje Esprit parduotuveleje mamytems.... kainos brrrrr
mes jau pusiaukeleje ir pilvukas matosi...
tiesa, kad nezino, tai gal dar ir nesupranta ar tai riebaliukai ar leliukas nesioju dzinsus su trikotaziniu liemeniu pirkau VSUP'e esancioje Esprit parduotuveleje mamytems.... kainos brrrrr
Mums dar tik 13 savaitele,bet jau tenka sagute atsisegti
sveikos, siandien gavau zinute i pasta, nestukiu rubams akcija http://www.mamosstilius.lt/ gal kam idomu bus
As jau ir dairausi rubeliu. Nors tik 14 savaite ipusejau ir i savus dar telpu, bet norisi jaustis patogiai, laisviau
labas moterytes.
Sveikutes..as paskaitynejau ir pagalvojau,kad gal tada normalu
As tai nestukines kelnes uzsimoviau keturiu menesiuku, o pilvukas pradejo matytis po biski, vos ne nuo pirmos dienos.
as pradejau nesiot sukneles nuo 13 sav
man 21 sav., bet dar nešioju savo džinsus, tik sagutę atsegu
labukas,
as nestukiu rubus uzsidejau visai nesenai
Mano pilvukas jau dabar stipriai padidėjęs, bet dar specialių rūbų nenešioju. Tiesiog turėjau laisvesnių, dabar tuos deduosi.
mes tai dar telpam i savo kelnes,turiu ir nestukiu kelnytes,bet retokai uzsidedu
tik praeita sawaitgaly nusipirkau specialius dzinsus pilvuziukams
o seip esu pasibaisejusi kainomis rubeliu! atrodo kaip apiplesimas kokis.. kai dziansai madoje spec.nesciosioms virs 300lt
ketvirta,penkta menesiuka... bet iki to nesiojau vinu dydziu didesnius rubus, kurie labai praverte po gimdymo
Aš bent jau iki 6 mėnesio su treningais išvaikščiojau vietoj spec. kelnių - nusipirkau juodus be visokių dryžių ir laisvu liemeniu, tai iš tolo kaip trikotažinės kelnės atrodo, o ant viršaus pirkau ilgas bliuskas (kur vos ne iki kelių), tai ir tų treningų mažai matėsi.
sveikutes
as kai laukiausi pirmo vaikelio ,tai drabuzius laisvenius pradejau nuo 5 men ,o dabar su antru vaikeliu jau teko rengtis nuo 7 savaiciu
man dabar 15 sav. ir jau savaitgali reikes pirktis kokias nestukiu kelnes nes i visas savo nebetelpu o su trenigais kazkaip i darba nesinori eiti
Kai laukiausi pirmagimio, nėštukių rūbus ėmiau vilkėti nuo 6 mėn. Antro nėštumo metu jau nuo 4 mėn. nebetilpau į įprastus rūbus.
As ka tik antra menesiuka praejau, bet jau nebeuzsegu savo kelniu... Darbe nesioju kostiumelius, po darbo dzinsus - viskas verzia. Turiu keleta laisvesniu sijonuku ir toki saraana, kurie dar normaliai, bandau su jais issiversti
As pilvuko noriu, bet darbe dar nenoriu kol kas reklamuotis, taigi rytoj keliauju po parduotuves "stiliaus pakeisti" Man paciai su verzianciu pilveliu nesmagu vaikscioti, tai ka kalbeti apie mazaji padareli viduje. Noriu kad jam/jai butu kuo patogiau
sveikos
iki kaledu verciausi su mergautiniais rubais ir 2 dydziais didesnem kelnem,per kaledas MB padovanojo nestukinius dzinsus tad dabar verciuosi su jais P.S.
Iki 5 mėn. vaiksčiojau su savo drabužiais. Po to pilvas pradėjo labai greitai augti
Sveikutes
Stai kokie mes jau dideli O pati irgi esu kudute, bet pilvukas jau ryskeja
Nuo 7 mėn.
Bet kai pažiūriu, tai ir dabar nenorėčiau spec. nėštukinių rūbų. Nebent ten jau tas pilvas labai dideliukas auga.
niu man gan greitai mano drabuziai pasidare per siauri... ir dabar dar telpu i kai kurias savo kelnes, bet spaudzia, tai manau, kad nieko is to gero... dydziu didesnes kelnes nuspirkau jau turbut pries menesi, kokia 14-ta savaite... o pries pora savaiteliu nusipirkau ir spec.kelnes su guma. jos man dar laisvos ir yra kur pilveliui plestis, bet labai patogu
o siaip... didziaja dali stengiuosi pirkti tiesiog didesnius rubus ar parduotuviu skyreliuose, skirtuose busimoms mamoms, nes specializuotos parduotuves uzverte kainas belekiek... jei uz analogiskas kelnes, tik su guma, gaunasi moketi 3 kartus brangiau, tai as manau, kad nesamone... Anyway... Man laisvesni, nuo krutines platejantys drabuzeliai - sukneles, marskinukai ziauriai patinka... tiesiog grazu...
man au nieko cia blogo, pas mane 14 savaite ir jau irgi matosi
Mums 13 savaičių, o pilvas oho kaip įsišovęs į priekį... Kažkaip keista, nesitiki, kad taip greit... Nors sesuo sako, buvai kaip lenta, tad ir anksti matosi... Būtų įdomu pamatyt kitas besilaukiančias panašaus ar šiek tiek didesnio nėštumo kaip atrodo su savais pilveliais....
o man tai labai anksti issoko pilvas, jau kokia 12 savaiciu siektiek matesi, jautesi ant dzinsu, ir kokia 15sav nusipirkau nestukiniu dzinsu, kelniu.
bet gal psichologiskai as ji maziau itraukus vaiksciojau, nes tiesiog nebepatogu.. be to man labai ispusdavo pilvuka, tai ta pradzia tokia ir buvo. o siaip isaugo krutine paskui labai ir nemazai pastorejau,tai realiai ketvirtam menesi i joki absoliuciai ruba nebetilpau, reikejo visko pirkti, tiek apatinius, tiek pizamas, tiek rubus darbui ir treningus laisvalaikuiu ir namams. jei kada antra leliuka turesiu, tai niekada taip nepasileisiu nuo vadeliu kad daug svorio priaugt. QUOTE(auroryte @ 2009 01 12, 00:29) Nes man labai juokingi ir bobiški tie karlsono kombinezonai buvo, ir dzinsai su trikotažine" sterble". Bet prieš šešis metus, tai prastas pasirinkimas buvo. Taigi, kadangi vasara buvo, tai versdavausi su timpėmis, bei ilgesne palaidine, bridžais, kelnėmis žemu juosmeniu, ant viršaus- palaidinuke ,bei vėl gi- laisvesniais marškinukais. Suknelę įsitaisiau trikotažinę, beveik aptemptą, nu man labai gražu buvo, nes pilvas buvo alia "kamuolys" lašiniai ant šonų nesikaupė. Tik paskutines savaites gal keturias, jau apsivilkau lengvą suknelę , nes karščiai buvo,nuo krūtinės parauktą- bet vėl gi- nenėštukinę, o šiaip tokio modelio ir didesnio dydžio. Bet kai pažiūriu, tai ir dabar nenorėčiau spec. nėštukinių rūbų. Nebent ten jau tas pilvas labai dideliukas auga.
specialiai nestukiu rubu gal ir nepirksiu, esu keleta bliuzeliu laisvesniu nusipirkus is iprastiniu parduotuviu, kuriose apsipirkineju
dabar mums tik 9 savaite eina,o jau nuo 8 sav. savu kelniu sunkiai beuzsegu sesute neseniai gimde,tai atidave man savo rubelius...jauciuosi daug laisviau,niekas neverzia...bet pilvukas tai kaip raketa i priek islindes...niekur kitur nestoreju,tik bambos vietoj anksti kazkaip list pradejo..kaikurie sako,kad tycia puciu o vyras sako:"na gal ten 2 ? Papildyta: kartais pradedu nerimaut...gal tikrai peranksti mane cia pucia?
Mums dar tik 10 savaitėlių ir nuo šios savaitės pradžios užsivilkau nėščiosios džinsiukus. Nemačiau tikslo save kankinti, kai spaudžia įprastinės kelnės pilvo apačią. O dabar gera, laisva. Beje, pilvukas iššokęs kaip reikiant, niekas nebepasakytų, kad nesimato. O su nėštukės kelnytėm dar labiau išryškėja. O pilvukas juk lygus būdavo.
pilvukas pradejo rysketi apie 6 menesi, tai tik tada ir nusipirkau dzinsus
Aš nuo ketvirto mėn. jau nėštukinius džinsus ir džinsinį sijoną įsigyjau. Zaroj tokie gražučiai buvo, kad ir šiaip tokių norėčiau
Mums 8 sav., bet pilvukas toks jau papilnejes tikrai
as dar nesioju senuosius rubelius, nors ir megztukai sekmingai i virsu lipa
Man tiesiog nepatogu jokie dzinsai. Ne todel, kad isaugau, bet biski labiau spaudzia pilvuka, paskui man ji maust pradeda... Neisivaizduoju, kaip kitos vos ne iki paskutiniu menesiu su paprastais dzinsais isvaiksto
Noriu paklausti jūsų - o kur Kaune perkate "nėštukių" drabužius???? Kažkaip nebenoriu vien tik su tais "maišais" vaikščioti, taip norisi ką nors šiuolaikiško, madingo....
Ačiū.
Man dar nestukisku neprireikia, nes puikiai tinka kelnes zemu liemeniu ir beveik visi megztukai
žinot, su tais tipo "tinka mano įprasti rūbai", tai dar reikia kritiškai įvertinti ar tiesiog tinka taip kad sueina užtrauktukas ir susisega ar iš tiesų tinka
na jo.. as tai kazkaip ziuriu,kad man jau nebelabai sueina per juosmeni drabuziai,tai aukstyn-zemyn nebandau taikyti,tiesiog sugrudau viska i gilu spintos kampeli
su antru
ai-and-ai,
Kai laukiausi dukrytės, tai specialias kelnes nėščioms nusipirkau 16 sav., nes pradėjo po truputį spausti pilvo apačią
as budama 5menesy
na, man dar tik trylikta savaite, bet jau i dzinsus nebelabai lendu..taip lyg ir verzia vos pasirodziusi pilvuka ties saga, nors dauguma zemu liemeniu, tai kaip ir telpi, bet uzpakali pradeda sumkt, o prieki spaust:) siaip daugiausiai stengiuos su suknele vaiksciot, neverzia:) O atrodo ir laiko nedaug praejo ir pilvuka ko gero as tik ir pastebiu:)
Na ką gi, paskaičiau ir supratau, kodėl man vkr maškę pavairavus pilvą skaudėjo - namie su atsegtais savo džinsiukais skiniukais vaikštau, o užsisegus sėdint juos jau veržia. Net nežinojau, kad tai gali kenkti vaisiui, bliamba.
Šiaip man 16 savaičių ir tikrai į visus savo drabužius puikiai telpu, išskyrus kelnes. Matyt, teks kažko laisvesnio pasiieškoti. Storiausia būsiu vasarą, tai toks fainas metas - galėsiu sukneles vilkėti, man jos lb patinka. Dažnai brauzinu internetines parduotuves, kurios gan nebrangiai parduoda, ypač per seilus, kai kurios siunčia ir į Lietuvą. Štai vienas linkiukas besidominčioms madingais skudurais: http://www.asos.com/Women/Maternity/Cat/pg...y.aspx?cid=5813 - jei nebaisu pirkti nepačiupinėjus, žinoma.
Nėštukės rūbus vilkausi nuo šešto mėnesio. Gal panašiai nuo ketvirto mėnesio šiek tiek laisvesnius rūbus rinkausi.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|