p.s. buvo visokiu niuansu,bet esme tai nebloga buvo.tai va didelis dziaugsmas tie leliukai.
O buvo taip,kad paskutines dienas istinau visa,toksikoze,juk birzelis nors ir ne taip silta,bet taip daugeliui buna ir tada mane gulde ligoninen kedainiuos,bet atsiguliau savo noru i 2 kauno ligonine,tai buvo antradienis,gulejau kelias dienas bet taip ir neatitinau,jau penktadienio rytas ir sparnai pakelti lekt namo savaitgaliui,atejo daktare ir ka jus manot
p.s. buvo visokiu niuansu,bet esme tai nebloga buvo.tai va didelis dziaugsmas tie leliukai.
Nu žaviuosi tokiom moterim, kurios tiek atkentėjusios nepraranda optimizmo. Stiprybės vyrui ir tau auginant.
ACIU JUM UZ SKAITYTA MANO ISTORIJA,GALIM SUSIPAZINTI ARTIMIAU,MATAU VIENA TAI DIDELI LELIU TURI,PATARIMU GAL KOKIU PRIREIKS,PARASYKIT KADA I ASMENINE ZINUTE PABENDRAUSIM.
a6 tai ne=inau kaip galima uzmigti pries gimdyma
Labai nuosirdi istorija, sekmes jusu seimynai
grazi istorija
Tikriausiai jau tuos skausmus užmiršote šiek tiek, kad "taip" apie juos kalbat. O as net neisivaizduoju kaip man reiks tai pergyventi kai ateis toks laikas pas mane...
man tai vyro gaila- vargselis tryne, tryne sonus, o kaip jo stebuklas i pasauli atejo, ir nepamate...
gimdymas
Sekmes jusu seimynai
Ačiu jum labai už komentarus,o užmigti tikrai norisi,nes saremiai labai išvargina,tai nors kelias min.pasnaust gera.
nu jo vyrui tai nepasisekė,kad nematė,bet jis sako gal ir gerai o tai pats bučiau puoles traukt ta vaika
Niu va,tetukas praziopsojo gimima
|