Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: MŪSŲ LELIUKAS
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
krispi
O buvo taip,kad paskutines dienas istinau visa,toksikoze,juk birzelis nors ir ne taip silta,bet taip daugeliui buna ir tada mane gulde ligoninen kedainiuos,bet atsiguliau savo noru i 2 kauno ligonine,tai buvo antradienis,gulejau kelias dienas bet taip ir neatitinau,jau penktadienio rytas ir sparnai pakelti lekt namo savaitgaliui,atejo daktare ir ka jus manot g.gif ne jokiu namo o i gimdykla,netikiu pati nes nusiteikiau po savaitgalio pagal echoskopa taip turejo but,o cia jau dabar liepe eit,nors nakti pora kartu sonus suspaude jau stipriai bet nesakiau,kad isleistu.skambinu vyrui ,kad jau vaziuok,jis netiki,siaip taip itikinau,susakiau ka paimt,po minutes skambina ir ve klausia,ka sakei paimt?juokas ima net kai prisimenu tongue.gif belaukiant skatinamus suleido,jau ir verkt pradejau ir is skausmo ir toks jausmas ,kad egzekucijos laukiu buvo.nu ir sulaukiau vyrelio,tai da labiau apsizliumbiau,tik nezinau ko,o jo veidas tai isvis koks buvo is baimes.trina trina sonus,kaip uzina skausmas tai nors sienom lipk,bet pagaliau sulaukiau anesteziologes,suleido vaistus ir po pusvalandzio jau man gerai buvo,tik norejeu kad pamiegot duotu ir greiciau laliuka isvist,belaukiant akuserevyrui sake eit masina pastatyt,nes liks nakkvot,ir ka jus manot g.gif daktaras ateina apziuret kas jau per padetis,o gi ziuriu maisus ant koju deda,kojas iskiete ir liepe stumt,stumiu viena karta,nieko, ir i duris ziuriu kur jis,antra puse galvytes,ve ziuriu ir leliukas tetuko nesulaukes pliumpt is trecio karto ir islindo,jau ir pasisveikinom,o tetukas dar neateina,bet kai paskambinom ir pasikviete, tai atlekeis silainiu centro per kelias min.baisiai nustebes buvo net nuo tos gimd.kedes atsoko ir tylejo ir ziurejo,po to pa dave,taip ir pradejom bendraut su savo stebukleliu,palatoj tetukas pampersus pirmas keite,nesioojo,mylavo,o mama visa susiuta tik ziurejo ir dziaugesi,ir kaip robotas is lovos ropstesi.
p.s. buvo visokiu niuansu,bet esme tai nebloga buvo.tai va didelis dziaugsmas tie leliukai.
Rucelie
wub.gif wub.gif thumbup.gif
indreka
Nu žaviuosi tokiom moterim, kurios tiek atkentėjusios nepraranda optimizmo. Stiprybės vyrui ir tau auginant.
krispi
ACIU JUM UZ SKAITYTA MANO ISTORIJA,GALIM SUSIPAZINTI ARTIMIAU,MATAU VIENA TAI DIDELI LELIU TURI,PATARIMU GAL KOKIU PRIREIKS,PARASYKIT KADA I ASMENINE ZINUTE PABENDRAUSIM.
mutantė
a6 tai ne=inau kaip galima uzmigti pries gimdyma
Tafi
Labai nuosirdi istorija, sekmes jusu seimynai wub.gif
Gitatuka
QUOTE(mutantė @ 2005 05 03, 08:57)
a6 tai ne=inau kaip galima uzmigti pries gimdyma
*

Dar ir kaip galima mirksiukas.gif .maniškis pasakojo, kaip tarp sąrėmių parpdavau... Šitaip ir numigdavau prieš gimdymą... Nes sąrėmiai tęsėsi 11val.
*ziurkyte*
grazi istorija 4u.gif
Ugneo
Tikriausiai jau tuos skausmus užmiršote šiek tiek, kad "taip" apie juos kalbat. O as net neisivaizduoju kaip man reiks tai pergyventi kai ateis toks laikas pas mane... verysad.gif
SD
man tai vyro gaila- vargselis tryne, tryne sonus, o kaip jo stebuklas i pasauli atejo, ir nepamate... verysad.gif bet siaip tai thumbup.gif gimdymas!
saugerda
gimdymas thumbup.gif ,tik gaila kad tėvelis nespėjo verysad.gif
alex
Sekmes jusu seimynai 4u.gif
krispi
Ačiu jum labai už komentarus,o užmigti tikrai norisi,nes saremiai labai išvargina,tai nors kelias min.pasnaust gera.
nu jo vyrui tai nepasisekė,kad nematė,bet jis sako gal ir gerai o tai pats bučiau puoles traukt ta vaika biggrin.gif
millamia
4u.gif
Galway_girl
Niu va,tetukas praziopsojo gimima doh.gif
liolia79
4u.gif Sekmes jums 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.